Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Kawa Rioba polecana przez baristów
nr katalogowy: 42279
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Kawa to dochodowy biznes
nr katalogowy: 122768
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Kawa z charakterem
nr katalogowy: 90559
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Kawa a zdrowie
nr katalogowy: 133291
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-1-2
Nie tylko "mała czarna"
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 118542
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Kawa w liczbach
RENATA ZAWADZKA - BEN DOR
nr katalogowy: 27795
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Kawa w liczbach
nr katalogowy: 138672
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-11
Kawa BOASI - kawa uniwersalna...
Patrick Chabert
nr katalogowy: 72210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Kawa jak czekolada
nr katalogowy: 135328
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-25-26
Kawa na ławę
Irena Fober
nr katalogowy: 117472
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Kawa jak czekolada
nr katalogowy: 135328
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-12
Kawa - szkodzi czy pomaga?
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 56225
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Kawa pachnąca luksusem
nr katalogowy: 12130
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Kawa znaczy siła
Klaudia Kałwa
nr katalogowy: 114533
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Karnawał: czyli czas na kawę!
Elżbieta Citak
nr katalogowy: 81761
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-12
Coffee&tea. Cafe America
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 23017
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-6
Kawa z lodem. Kawa jest dobra na każdą porę dnia i każdą porę roku.
ANNA SZELĄG
nr katalogowy: 18546
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Kawa dla zaawansowanych
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 91216
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Kawa, która rozsławiła Irlandię
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 32327
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Z filiżanką na równiku
nr katalogowy: 36599
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-9
Akademia espresso
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 47240
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Kawa w sklepie na wiele smaków
Andrze j Piętka
nr katalogowy: 125302
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Kawa a zdrowie
nr katalogowy: 133291
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-15-16
Co się kryje w napojach?
Ewa Sicińska
nr katalogowy: 37455
OPAKOWANIE 2007-1
Mrożona kawa z doskonałych kubeczków
nr katalogowy: 23727
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Do kawy coś słodkiego...
Maria Pawlik
nr katalogowy: 138665
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Dobra kawa zaczyna się od czystego ekspresu
nr katalogowy: 36847
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Do kawy coś słodkiego...
Maria Pawlik
nr katalogowy: 138665
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Kawowe rewolucje
Marcin Moczydłowski
nr katalogowy: 65471
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-7-8
Festiwal najwyższych umiejętności
nr katalogowy: 53166
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Kawa na Expo Sweet
nr katalogowy: 110840
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Cold brew coffee - aspekty praktyczne i rynkowe
Mariusz Jakubowski
nr katalogowy: 122471
10.15199/64.2019.8-9.2
kawa cold brew
kawa macerowana na zimno
rynek cold brew
cold brew coffee
cold coffee extraction
cold brew market
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Kawa, cappuccino, latte - jaki VAT: 23, 8, a może 5%?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 71383
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Kawa - warto ją pić czy lepiej unikać?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 125810
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Prawda czy fałsz? Fakty o kawie
nr katalogowy: 138673
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Sprzedajemy kawę
nr katalogowy: 70290
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
Kawa - sposób na sukces
nr katalogowy: 73958
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Kawa – rozważania o filiżance popularnego napoju
Aniela Scheffler
Milena Sadowska
Laura Przedpełska
Agata Witczak
Kamila Pokorska-Niewiada
nr katalogowy: 151423
10.15199/65.2024.11.8
kofeina
konsumpcja kawy
proces produkcji
rodzaje kawy
caffeine
coffee consumption
production process
types of coffee
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Kawa – rozważania o filiżance popularnego napoju
Aniela Scheffler
Milena Sadowska
Laura Przedpełska
Agata Witczak
Kamila Pokorska-Niewiada
nr katalogowy: 151423
10.15199/65.2024.11.8
kofeina
konsumpcja kawy
proces produkcji
rodzaje kawy
caffeine
coffee consumption
production process
types of coffee
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Kawa dobra na lato
nr katalogowy: 150018
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Czysta, czarna przyjemność
nr katalogowy: 83919
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
Kawowy terroir
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 83778
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
"Kawa nie rośnie we Włoszech"
nr katalogowy: 71382
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Kawa w wersji slow
nr katalogowy: 69079
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Kawa po polsku
Anna Owczarek
nr katalogowy: 66764
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Aromatyczna kawa w piekarni
Iga Sarzyńska
nr katalogowy: 92630
AURA 2019-3
Zmiany klimatu największym zagrożeniem dla kawy
Piotr Skubała
nr katalogowy: 119048
10.15199/2.2019.3.3
uprawa kawy
dzikie gatunki kawy
zmiany klimatu
coffee cultivation
wild coffee species
climate change
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Kawa jako superfood
nr katalogowy: 149857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Przerwa na kawę
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 80322
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-6
Akademia espresso
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 44861
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
Akademia espresso
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 44646
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Espresso dla ekspertów
nr katalogowy: 4313
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
W poszukiwaniu idealnej filiżanki czekolady
nr katalogowy: 143938
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-12
Kawa dla każdego
nr katalogowy: 4344
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Kawa w kolorze blue
nr katalogowy: 12047
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Kawa pod nadzorem
BARBARA LENART
nr katalogowy: 12110
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Gwatemala Antigua - kawa z najwyższej półki
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 44542
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Bezkofeinowa stale atrakcyjna
RENATA ZAWADZKA- BEN DOR
nr katalogowy: 43762
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-2
Kawowe dopełnienie
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 41515
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Kawa niejedno ma imię - tworzymy kawowe menu
Anna Owczarek
nr katalogowy: 68245
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Na kawowym szlaku
BARBARA LENART
nr katalogowy: 18507
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-10
PRODUKTY-TECHNOLOGIE
nr katalogowy: 14932
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Słodkie co nieco
DG
nr katalogowy: 12132
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Kawa po wiedeńsku
DG
nr katalogowy: 11922
OPAKOWANIE 2005-11
Etykiety do opakowania kawy Cafe Orfeu firmy Prodesmaq
nr katalogowy: 11337
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-11
Rodzinna kawa
nr katalogowy: 22043
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Filiżanka przyjemności
nr katalogowy: 18619
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
Kawa z dodatkiem serca
TERESA KOKOCIŃSKA
nr katalogowy: 18567
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Kawa w liczbach
nr katalogowy: 138672
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Kawa w kolonialnym stylu
TERESA KOKOCIŃSKA
nr katalogowy: 12012
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Tylko dla sytych
nr katalogowy: 11931
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Co się kryje w filiżance?
Anna Owczarek
nr katalogowy: 65000
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
A może kawę do ciastka?
Agnieszka Huszczyńska
Anna Owczarek
nr katalogowy: 67481
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Koncept z kawą, wypiekami i delikatesami. O kawie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 128985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
Blend znaczy mieszanka
Darek Wasielewski
nr katalogowy: 4863
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Wszystko o kawie Jaka kawa jest najlepsza.Ta, która Ci najlepiej smakuje
DG
nr katalogowy: 4310
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-10
Coffee&Tea, Tea&Coffee
Renata Zawadzka- Ben Dor
nr katalogowy: 12818
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
Coff ee & tea. Amerykańska kawa śniadaniowa
Renata Zawadzka Ben-Dor
nr katalogowy: 22157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Coffee&tea. Frappe przez okrągły rok
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 19035
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-7
Coffee&tea, tea&coffee
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 12724
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Powiew lata w kawowym menu
Elżbieta Citak
nr katalogowy: 76274
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-12
Mała czarna znad Atlantyku
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 95508
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Koncept z kawą, wypiekami i delikatesami. O kawie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 128985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-5
Dla amatorów klasyki i dla koneserów. Rozmowa z Bożeną Sikoń
Renata Zawadzka-Ben Dar
nr katalogowy: 12677
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Parzymy kawę(I) Przeciętny smakosz kawy nie zadowala się już tylko małą czarną
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4246
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Vending sposobem na biznes w branży mięsnej?
nr katalogowy: 123013
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
85 lat prof. Stanisława Tyszkiewicza
nr katalogowy: 136294
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Mistrzowska kawa Na kawę parzoną przez Roberta Dzióbka- najlepszego baristę specjalnie przyjeżdżają do Juraty
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4277
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
Kawa Fairtrade czy direct trade?
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 87309
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Polski akcent kulinarnych zmagań
nr katalogowy: 61438
OPAKOWANIE 2012-3
Kody QR, czyli jak kawa pomaga sprzedawać kwiaty doniczkowe
nr katalogowy: 66339
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Kawa organiczna w opakowaniu z tektury Metsä Board
nr katalogowy: 129809
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Niepowtarzalny aromat kawy
Grażyna Budryn
nr katalogowy: 23773
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Kawa organiczna w opakowaniu z tektury Metsä Board
nr katalogowy: 129809
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Wrocławscy studenci przygotowywali staropolskie potrawy
nr katalogowy: 150009
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Kawa ekspresowo
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 31170
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-8
Wynalazki i udoskonalenia hutnicze
nr katalogowy: 29069
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-5
Bioetanol z kukurydzy - czy warto produkować?
JOANNA KAWA-RYGIELSKA
nr katalogowy: 26238
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Numery z kawą
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 23954
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Trzy w jednym
nr katalogowy: 94062
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-11-12
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 27157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
Doskonała kawa w 5 minut
nr katalogowy: 40347
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Kawowa pasja
nr katalogowy: 35790
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Wszystkimi zmysłami
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 34910
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-5
Seminaria lodziarskie SAVPOL 2019
nr katalogowy: 119915
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
FAEMINA – najmłodsze dziecko producenta profesjonalnych ciśnieniowych ekspresów do kawy FAEMA
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 137861
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Rozpoczynamy sezon lodziarski 2023!
nr katalogowy: 142526
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
W poszukiwaniu idealnej filiżanki czekolady
nr katalogowy: 143938
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Kawa przyciąga
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 105339
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 97343
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-6
Badania nad przydatnością odpadów przemysłu piekarniczego do produkcji bioetanolu
Joanna Kawa-Rygielska
Witold Pietrzak
nr katalogowy: 60229
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Nowe oblicza kawy
EWA SZULĘCKA
nr katalogowy: 30195
DOZÓR TECHNICZNY 2008-6
Awaria zbiornika
Jan Boksa
Henryk Kłopotowski
nr katalogowy: 39880
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Co poza kawą?
PAWEŁ MANISTA
nr katalogowy: 24634
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Spełnione marzenie
nr katalogowy: 76509
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Olimpiada Kawy
nr katalogowy: 51632
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Patronaty
nr katalogowy: 137475
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-6
Rozwój przemysłu paszowego w Afryce
nr katalogowy: 117565
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Moda na cykorię trwa
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 34453
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Podatek akcyzowy i jego znaczenie dla polskiego budżetu
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 34180
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Kawa rozgrzewa ciało i duszę
nr katalogowy: 39003
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Zapach świeżo palonej kawy
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 37763
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-5
Baza do nieograniczonych możliwości
PAWEŁ MANISTA
nr katalogowy: 25748
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Aromatyczny świat kawy
nr katalogowy: 78896
OPAKOWANIE 2015-11
Sonoco CoffeeCan - świeża kawa w tekturze
nr katalogowy: 94920
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Gdy liczy się kawa
nr katalogowy: 106249
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Na Karaiby nie tylko po słońce
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 35916
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-14
Instant
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 85300
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Klasa premium
nr katalogowy: 73881
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Specjalnie dla miłośników kawy
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 122769
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Rozpocznij sezon lodowy z Savpol
nr katalogowy: 126619
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Niezwykłe kawy z Półwyspu Indyjskiego
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 31703
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Prawda czy fałsz? Fakty o kawie
nr katalogowy: 138673
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Patronaty
nr katalogowy: 137475
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
FAEMINA – najmłodsze dziecko producenta profesjonalnych ciśnieniowych ekspresów do kawy FAEMA
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 137861
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-18
Finansowanie inteligentnych sieci energetycznych w ramach środków UE
Szymon Kawa
nr katalogowy: 108799
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-8
Ile kosztuje prawda
nr katalogowy: 132928
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-9
Dr h.c. Marek Małecki odznaczony Krzyżem Komandorskim Orderu Odrodzenia Polski
nr katalogowy: 139455
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-23
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 116615
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-24-25
Postępy sektora energetyki w wykorzystaniu funduszy unijnych
Szymon Kawa
nr katalogowy: 81663
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 87313
OPAKOWANIE 2019-3
Z czym to się je? Rola opakowania w branży spożywczej
nr katalogowy: 119327
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-13
PORADNIK Wino dla inżyniera (150) Co do Cavy?
winny maniak
nr katalogowy: 91863
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-11
Ocena zawartości trichotecenów typu A i B oraz zearalenonu w surowcach gorzelniczych
Joanna Kawa-Rygielska
Ewelina Dziuba
Magda Aniołowska
nr katalogowy: 63705
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Wpływ sposobu prażenia ziaren kawy na poziom związków fenolowych
Joanna Maria Klepacka
nr katalogowy: 148172
10.15199/65.2024.4.3
kawa
ziarna
palenie
prażenie
związki fenolowe
polifenole
coffee
beans
roasting
phenolic compounds
phenolic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-4
Rozmowy przy kawie Kawa alternatywnie
nr katalogowy: 83443
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Witamy przed wejściem do kawiarni
nr katalogowy: 87003
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Kawa po wiedeńsku
Marcin Moczydłowski
nr katalogowy: 69676
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 61409
GOSPODARKA WODNA 2016-10
56. Tydzień Hydrotechnika, Melioranta i Łąkarza - Kraków, 9-12 maja 2016 r.
nr katalogowy: 101561
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Produkty fast food w piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 99148
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-8
Ile kosztuje prawda
nr katalogowy: 132928
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-1
Unijne rozporządzenie w sprawie wylesiania
Michał Jastrzębski
nr katalogowy: 141595
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Spis treści Przeglądu Gastronomicznego za 2012 rok
nr katalogowy: 73900
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Kawa może smakować inaczej
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 112500
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-7
Akryloamid - fakty i opinie
Roman Jurga
nr katalogowy: 45159
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-9
Rynek kawy
nr katalogowy: 70506
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-16-17
Dotacje na bezpieczeństwo energetyczne
Szymon Kawa
nr katalogowy: 70340
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Madame Czekolada
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 58744
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Smaki jesieni w KOMPLET Polska
nr katalogowy: 122773
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Z pasją i pomysłami
nr katalogowy: 102740
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-10
Czy kawa może poprawiać jakość życia starszych osób?
nr katalogowy: 145682
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
Vademecum cafe
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 86450
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-6
Perfekcyjny design
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 44858
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
Bogactwo smaków
nr katalogowy: 44644
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Akademia espresso
nr katalogowy: 42277
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-9
Czekolada na szczęście
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 47241
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-9
Pasja bez granic
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 47239
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Smaki otomańskie
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 47115
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Dobra kawa, czyli dobrze przyrządzona
Anna Owczarek
nr katalogowy: 69608
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-6
Kamerton piezoelektryczny - uniwersalna platforma czujników fizycznych, chemicznych oraz biologicznych
Karol WASZCZUK
Michał ŚWIĄTKOWSKI
Tomasz PIASECKI
Karol NITSCH
Teodor GOTSZALK
Jacek RYBKA
Grzegorz SCHROEDER
Grzegor z GUŁA
Zuzanna DRULIS-KAWA
nr katalogowy: 68592
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-6
Kawa na najwyższym poziomie
Marcin Moczydłowski
nr katalogowy: 68306
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Sernik, kawa i walc
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 66307
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Kawa na medal?
Anna Owczarek
nr katalogowy: 66224
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Co lepsze? Siemię lniane czy nasiona chia?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 118886
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-9
Przerwa na kawę
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 100604
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Piekarnia z kawiarnią w jednym miejscu
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 98575
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Jak kawa wpływa na ciśnienie krwi?
nr katalogowy: 149856
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-9
Zastosowanie suszonego wywaru gorzelniczego (DDGS) w produkcji bioetanolu
Joanna Kawa-Rygielska
Witold Pietrzak
nr katalogowy: 70946
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-7
Kofeina w produkcji żywności aspekty prawne i zdrowotne
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 78242
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Dwa espresso proszę!
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 138818
kawa
palenie
zaparzanie
rodzaje napojów kawowych
dodatki do kawy
walory prozdrowotne kawy
kofeina
coffee
roasting
brewing
types of coffee drinks
coffee additives
health benefits of coffee
caffeine
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Dwa espresso proszę!
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 138818
kawa
palenie
zaparzanie
rodzaje napojów kawowych
dodatki do kawy
walory prozdrowotne kawy
kofeina
coffee
roasting
brewing
types of coffee drinks
coffee additives
health benefits of coffee
caffeine
OPAKOWANIE 2010-1
Maszyny opakowaniowe 2009
nr katalogowy: 49226
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Kawa po sąsiedzku
nr katalogowy: 86998
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Kostarykańskie złoto
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 44385
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Uprawa i zbiór kawy
Patrick Chabert
nr katalogowy: 72875
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Kawę proszę! Najlepszą!
nr katalogowy: 65774
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Kawowe menu
nr katalogowy: 122771
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-14-15
Kawa w piramidzie
Irena Fober
nr katalogowy: 99501
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-11-12
Wsparcie inteligentnych technologii w gazownictwie
Szymon Kawa
nr katalogowy: 98661
CHŁODNICTWO 2022-6
Metody optymalizacyjne i nowe sposoby informowania o stanie urządzeń HVAC w technice budynkowej
Piotr Borkowski
Adrian Sienicki
Mariusz Jabłoński
Michał Rodak
Arkadiusz Ambroziak
Bartłomiej Kawa
Adrian Chojecki
Łukasz Nowak
nr katalogowy: 140792
10.1599/8.2022.6.2
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
20 lat kawy Segafredo w Polsce
nr katalogowy: 140248
OPAKOWANIE 2024-9
Polskie firmy dostosowują się do wymogów nowej ustawy
nr katalogowy: 150683
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Dobra kawa to podstawa
nr katalogowy: 149855
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Fair Trade, czyli sprawiedliwy handel
Marta Stus
nr katalogowy: 50253
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Kawa na karnawał
RENATA ZAWADZKA - BEN DOR
nr katalogowy: 40785
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Defekty w kawie
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 85199
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH