Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Szlakiem cejlońskich plantacji Imperium herbaciane
Daria Majda
nr katalogowy: 90564
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Herbaciane terroir: Watte
nr katalogowy: 27103
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Herbaciane czary-mary
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 33759
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Usiądź i napij się herbaty
nr katalogowy: 43763
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Herbaty tradycyjne, chińskie i ziołowe. W wielu kolorach
Klaudia Kałwa
nr katalogowy: 113106
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-5-6
Herbaty ready-to-drink - aspekty praktyczne i rynkowe
Mariusz Jakubowski
nr katalogowy: 120736
10.15199/64.2019.5-6.3
herbata
rtd
rynek napojów herbacianych
trendy herbaciane
właściwości naparów herbaty
tea
ready-to-drink
tea-based beverages
trends in tea
tea characteristics
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-4
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 83804
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-3
Innowacje i trendy w budownictwie amerykańskim
Oleg Kapliński
nr katalogowy: 104555
10.15199/33.2017.03.22
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
Najpopularniejsze trendy ślubne wg. Pinteresta
nr katalogowy: 137426
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Trendy Chocolate Chef
nr katalogowy: 84372
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Trendy na rynku żywności
nr katalogowy: 146435
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-3
Trendy w opakowaniach do żywności
nr katalogowy: 90145
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-8
Nowe trendy w technologii mięsa
Michał Olkiewicz
nr katalogowy: 9590
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-7
X Ogólnopolska Konferencja "Trendy Ekorozwoju w Przemyśle Chemicznym"
nr katalogowy: 20399
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Trendy konsumenckie – co czeka branżę spożywczą?
nr katalogowy: 138261
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Menu na czasie
nr katalogowy: 94671
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
TRENDY 2022-2025 OD AVO
nr katalogowy: 138462
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2005-7-8
Stan i trendy rozwoju półprzewodnikowych łączników mocy i budowanych z ich zastosowaniem przekształtników energoelektronicznych
Mieczysław NOWAK
nr katalogowy: 11740
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-7
Konferencje - Trendy Ekorozwoju w Przemyśle Chemicznym
Marcela Palczewska-Tulińska
nr katalogowy: 6603
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-7
IX Konferencja Trendy ekorozwoju w przemyťle chemicznym - doťwiadczenia pierwszego roku po akcesji
AJS
nr katalogowy: 14358
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-2
Trendy we wzornictwie w 2020 roku
Danuta Baprawska
nr katalogowy: 127033
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
W pracy modnie i wygodnie! Trendy na lato 2013
nr katalogowy: 76978
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
TRENDY 2022-2025 OD AVO
nr katalogowy: 138462
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-7-8
Jesienne trendy Gatty
nr katalogowy: 53765
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Trendy temat
nr katalogowy: 35792
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
Pięciolecie rankingów "Agro Trendy"
nr katalogowy: 42106
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-7
Trendy Ekorozwoju w Przemyśle Chemicznym
Zofia Machowska
nr katalogowy: 36668
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2001-7
Konferencja nt. "Trendy ekorozwoju w przemyśle chemicznym"
nr katalogowy: 28239
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Sekrety idealnego deseru
nr katalogowy: 124737
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
Otwartość na innowacje i nowe trendy szansą europejskich producentów mrożonych warzyw
nr katalogowy: 42371
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-1
Trendy na rynku żywności
nr katalogowy: 146825
OPAKOWANIE 2011-1
Czynniki kształtujące rozwój branży opakowań
MAŁGORZATA LISIŃSKA-KUŚNIERZ
nr katalogowy: 57286
OPAKOWANIE 2008-12
Stan aktualny i trendy w opakowalnictwie
Stanisław Tkaczyk
nr katalogowy: 40410
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-5
Obuwie męskie
TERESA IBEK
nr katalogowy: 35481
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-7
XIX Seminarium Szkoleniowe SECO/WARWICK
nr katalogowy: 99881
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-2
Sosy&dipy - jak kreować trendy z AVO?
nr katalogowy: 112227
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
Trendy na światowym rynku aromatów i dodatków do żywności w 2007 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 29447
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
O-I dla konsumenta i środowiska
Adam Gajewski
nr katalogowy: 37610
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Czekolada – trendy, które warto śledzić
nr katalogowy: 139675
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Ślubne wypieki – cukiernicze trendy, które zaskoczą Twoich gości!
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 143451
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Trendy w kuchni, czyli co jest modne w jedzeniu
nr katalogowy: 97856
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-3
Pod ciśnieniem
Rob Cockerill
nr katalogowy: 138246
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Mała czarna
Marcin Moczydłowski
Katarzyna Zyzało
nr katalogowy: 54048
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-5
WSPÓŁCZESNE TRENDY W KATASTRZE I GOSPODARCE NIERUCHOMOŚCIAMI - 27 listopada 2014 r. Politechnika Warszawska
nr katalogowy: 84217
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-4
Konferencja WSPÓŁCZESNE TRENDY W KATASTRZE I GOSPODARCE NIERUCHOMOŚCIAMI. Politechnika Warszawska 27 listopada 2014 roku.
nr katalogowy: 83582
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-2
Trendy we wzornictwie w 2020 roku
Danuta Baprawska
nr katalogowy: 127033
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
Najpopularniejsze trendy ślubne wg. Pinteresta
nr katalogowy: 137426
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-10
Wiem, co jem Najnowsze trendy przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 110179
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Czekolada – trendy, które warto śledzić
nr katalogowy: 139675
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2024-5
Najnowsze trendy w publikacjach naukowych – nowe raporty OPI
nr katalogowy: 148652
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-4
Trendy i perspektywy rozwoju przemysłu poligraficznego
Svitlana Khadzhynova
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 137183
trendy
poligrafia
techniki drukowania
drukowanie klasyczne
drukowanie cyfrowe
trends
printing
printing techniques
classic printing
digital printing
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-4
Trendy i perspektywy rozwoju przemysłu poligraficznego
Svitlana Khadzhynova
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 137183
trendy
poligrafia
techniki drukowania
drukowanie klasyczne
drukowanie cyfrowe
trends
printing
printing techniques
classic printing
digital printing
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-4
Trendy i perspektywy rozwoju przemysłu poligraficznego
Svitlana Khadzhynova
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 137183
trendy
poligrafia
techniki drukowania
drukowanie klasyczne
drukowanie cyfrowe
trends
printing
printing techniques
classic printing
digital printing
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-4
Trendy i perspektywy rozwoju przemysłu poligraficznego
Svitlana Khadzhynova
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 137183
trendy
poligrafia
techniki drukowania
drukowanie klasyczne
drukowanie cyfrowe
trends
printing
printing techniques
classic printing
digital printing
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-9
Tropical Trendy Drinks 2011
Bogdan Gałuszka
nr katalogowy: 62238
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-4
Trendy na tegorocznych targach Cersaie 2019 w ocenie polskiego producenta
Michał Drożdż
nr katalogowy: 124016
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nowe pomysły na nowe czasy
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 131200
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Trendy konsumenckie – co czeka branżę spożywczą?
nr katalogowy: 138261
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak odpowiedzieć na oczekiwania klienta?
nr katalogowy: 139356
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-12
Polski Kongres Browarniczy 2018
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 117618
AUTO MOTO SERWIS 2019-3
Strefa Biznes
nr katalogowy: 135725
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
Nowe trendy na przedwiośnie
nr katalogowy: 137413
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-2
Inspiracje i trendy na targach MosBuild
Anna Jędrzejewska
nr katalogowy: 68751
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-5
Code of Nature - odpowiedź na trendy decydujące o rozwoju segmentu napojów bezalkoholowych w 2016 r. i latach kolejnych - krótki zarys
Ferdinand Rotter
nr katalogowy: 98687
ELEKTROINSTALATOR 2024-3
TRENDY W FOTOWOLTAICE NA 2024 ROK
Michał Marona
nr katalogowy: 147870
ELEKTROINSTALATOR 2024-1
TRENDY W FOTOWOLTAICE NA 2024 ROK
Michał Marona
nr katalogowy: 147044
OPAKOWANIE 2024-7
PCI Days 2024: najnowsze trendy, inspirujące rozwiązania
nr katalogowy: 149695
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-10
Globalne trendy gospodarcze w sektorze środków powierzchniowo czynnych
Marian W. Sułeka
Li QiuXiaob
Sun Yongqiangb
Wiesław Hreczuchc
nr katalogowy: 54887
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-4
4 trendy w przemyśle budowy maszyn w 2020 roku
nr katalogowy: 126170
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Trendy, kontrtrendy i antytrendy - z nurtem rzeki czy pod prąd?
nr katalogowy: 97334
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Warsztaty dla piekarzy
nr katalogowy: 132090
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
Nowe trendy na przedwiośnie
nr katalogowy: 137413
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Wieści z Poznania
nr katalogowy: 48023
CHŁODNICTWO 2013-9
Air Products pomaga polskim producentom żywności zaspokoić rosnące zapotrzebowanie na mrożone metodą IQF pojedyncze porcje mięsa, wędliny w plasterkach oraz dania gotowe
nr katalogowy: 79215
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-11
Spoglądamy w przyszłość: trendy 2020/21 na targach Paperworld
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 123498
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-3
Wnętrza z przesłaniem, czyli trendy na 2021 rok
Danuta Baprawska
nr katalogowy: 128395
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-3
Wnętrza z przesłaniem, czyli trendy na 2021 rok
Danuta Baprawska
nr katalogowy: 128395
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nowe pomysły na nowe czasy
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 131200
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Ślubne wypieki – cukiernicze trendy, które zaskoczą Twoich gości!
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 143451
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-7
Z życia Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Przemysłu Chemicznego
nr katalogowy: 144100
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Warsztaty dla piekarzy
nr katalogowy: 128001
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-4
Nowe trendy w światowym przemyśle celulozowo-papierniczym
Tomasz Graczyk
nr katalogowy: 137177
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Warsztaty dla piekarzy
nr katalogowy: 128001
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
Trendy w MANGO – nowy renesans
Aina Matamoros Bosch
nr katalogowy: 137409
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 139366
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 142523
OPAKOWANIE 2017-10
EUROCAST: wyznaczamy nowe trendy na rynku folii CPP
nr katalogowy: 110041
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-3
Trendy rozwoju produktów mrożonych w Polsce
nr katalogowy: 50733
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-11
Międzynarodowe Targi Technologii Spożywczych POLAGRA-TEC H
nr katalogowy: 55362
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak odpowiedzieć na oczekiwania klienta?
nr katalogowy: 139356
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Spotkanie branży gastronomicznej
nr katalogowy: 144999
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2004-10
KONFERENCJE
nr katalogowy: 4502
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-10
Trendy w inżynierii jakości
Stanisław Tkaczyk
nr katalogowy: 21936
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-8-9
Nawozy mikroelementowe
Józef Hoffmann
Krystyna Hoffmann
nr katalogowy: 20220
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2005-12
Aktualne trendy rozwojowe łożysk nadprzewodzących
Ryszard PAŁKA
nr katalogowy: 11820
AUTO MOTO SERWIS 2020-8
Drodzy Czytelnicy,
Ryszard Polit
nr katalogowy: 135616
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 142523
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
Najnowsze trendy
Beata ŁUCZAK
nr katalogowy: 44340
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
"Trendy w dodatkach do wyrobów cukierniczych"
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 64127
ELEKTROINSTALATOR 2021-1-2
NAJWAŻNIEJSZE TRENDY SIECIOWE W 2021 ROKU
nr katalogowy: 130386
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Zmiany, jakie nadchodzą z powodu Covid-19
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 130781
AURA 2004-5
KURS DO EKOPOLIS
Stanisław Abramczyk
nr katalogowy: 503
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-5
Nowe trendy w dziedzinie ochrony odgromowej
Andrzej Sowa
nr katalogowy: 15273
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-5
Likopen - prozdrowotny barwnik pomidorów
A. Jakubowski
nr katalogowy: 14585
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Trendy konsumenckie w świecie gastronomii
nr katalogowy: 108505
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Ekspres dla ekspertów
nr katalogowy: 18645
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-1
Ochrona informacji w systemach teleinformatycznych - współczesne trendy i zagrożenia
Wojciech LASKOWSKI
nr katalogowy: 13471
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-3
Seminarium producenta powlekarek Coatema
J Michałowska
nr katalogowy: 13635
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-1
Ochrona informacji w systemach teleinformatycznych - współczesne trendy i zagrożenia
Wojciech LASKOWSKI
nr katalogowy: 13471
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Chleb, pasja i ewolucja
nr katalogowy: 132657
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Chleb, pasja i ewolucja
nr katalogowy: 132657
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2006-6
Trendy rozwojowe GIS
Janusz Kwiecień
nr katalogowy: 18735
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
SIRHA 2007
nr katalogowy: 18477
OPAKOWANIE 2006-1
Nowości i trendy w pakowaniu próżniowym
Ryszard Kiernicki
nr katalogowy: 18078
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2005-1
Cersaie 2004 - główne trendy wzornicze
Urszula Wincel
nr katalogowy: 15423
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-4
KONKURS PERŁY CERAMIKI
Marta Kaczkowska
nr katalogowy: 7847
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2005-1
Cersaie 2004 - główne trendy wzornicze
Urszula Wincel
nr katalogowy: 15423
DOZÓR TECHNICZNY 2005-6
Spis treści Dozoru Technicznego w 2005 roku
nr katalogowy: 8951
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-3
Nowe trendy w elektronice użytkowej
Michał Brzozowski
nr katalogowy: 21133
DOZÓR TECHNICZNY 2005-1
Najnowsze trendy w cyfrowej radiografii przemysłowej
U. Ewert
U. Zscherpel
nr katalogowy: 8906
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-3
KONKURS PERŁY CERAMIKI
Marta Kaczkowska
nr katalogowy: 7793
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-3
Trendy 2004
J. Perlińska-Szebesta
nr katalogowy: 5894
OPAKOWANIE 2011-12
Nowy ksztat rynku
nr katalogowy: 65054
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-7
Współczesne trendy zarządzania jakością w administracji publicznej
Roman Przybyszewski
nr katalogowy: 11510
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-8
Główne trendy w nauce o mięsie
Edward Pośpiech
nr katalogowy: 9588
DOZÓR TECHNICZNY 2005-1
Najnowsze trendy w cyfrowej radiografii przemysłowej
U. Ewert
U. Zscherpel
nr katalogowy: 8906
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Warsztaty dla piekarzy
nr katalogowy: 132090
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2018-12
XIX Ogólnopolska Konferencja Naukowo-Techniczna OCHRONA ŚRODOWISKA Przepisy. Interpretacje. Rozwiązania. Trendy
Małgorzata Zubielewicz
nr katalogowy: 117435
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-11-12
II Forum Technologii Napojowych
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 95655
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Trendy: naturalne aromaty i ekstrakty roślinne
nr katalogowy: 98608
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Zmiany, jakie nadchodzą z powodu Covid-19
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 130781
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Piwne (i nie tylko) trendy 2021
Michał Kopik
nr katalogowy: 134180
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Trendy winiarskie na 2022 r.
Izabela Sarnicka
nr katalogowy: 137485
OPAKOWANIE 2022-9
Targi K: innowacyjne produkty, rozwiązania i trendy
nr katalogowy: 139567
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-4
Cersaie 2006 - rekordowe targi w Bolonii
DANUTA KOSTRZEWSKA-MATYNIA
nr katalogowy: 22563
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-3
Texworld - Paryż
nr katalogowy: 19912
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-8
Torby i galanteria
T. Ibek
nr katalogowy: 19769
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-10
Szara strefa produkcji mięsa w Polsce
nr katalogowy: 9633
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-8
Produkcja mięsa - twarda polityka weterynaryjna
łęk
nr katalogowy: 9598
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
Trendy w MANGO – nowy renesans
Aina Matamoros Bosch
nr katalogowy: 137409
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-8
Własne inspiracje, aktualne trendy, walory zdrowotne, realizm wykonawczy
E. Szczerbicki
nr katalogowy: 6049
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2006-3
Współczesne trendy rozwoju technologii twardych i supertwardych pokryć antyzużyciowych
WITOLD PRECHT
nr katalogowy: 17134
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-6
Dornier we Włoszech
nr katalogowy: 13742
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-5
Z książką po trendach
K. Kubiak
nr katalogowy: 13700
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-5
Na poważnie i frywolnie - nowe trendy w odzieży
B. Ignasiak
nr katalogowy: 13694
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Smak i kolor roku
nr katalogowy: 131206
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2004-3
Trendy w zarządzaniu terenami w Europie
Wojciech Wilkowski
nr katalogowy: 4405
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2004-1
Nowe osiągnięcia i trendy w zakresie fotogrametrii
Aleksandra Bujakiewicz
nr katalogowy: 4367
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-5
Barwne lata 70.
J. Perlińska-Szebesta
nr katalogowy: 13716
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-3
Skóra towarem luksusowym
P. Jesso-p
K.Galczak
nr katalogowy: 13650
AURA 2005-4
TRENDY W ŚWIATOWYM ROLNICTWIE I ŻYWIENIU LUDNOŚCI
Gustaw Michna
nr katalogowy: 8417
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Smak i kolor roku
nr katalogowy: 131206
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-7-8
Możliwe innowacje produktowe w ramach kompetencji browaru
Grzegorz Frącek
nr katalogowy: 53816
AUTO MOTO SERWIS 2019-3
Strefa Biznes
nr katalogowy: 135725
OPAKOWANIE 2023-10
Przemysł opakowaniowy wobec wyzwań rynku
nr katalogowy: 145598
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2004-8
Polski Przemysł Metali Nieżelaznych w pierwszych miesiącach 2004 r.
Stasiak R.
nr katalogowy: 7351
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-12
Cała prawda o rynku tradycyjnym
nr katalogowy: 14956
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-9
Rezolucja wypracowana przez uczestników IX Ogólnopolskiej Konferencji Trendy Ekorozwoju w Przemyśle Chemicznym w Krynicy
nr katalogowy: 14406
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 131189
OPAKOWANIE 2019-12
Wygoda vs. ekologia - trendy na rynku opakowań
nr katalogowy: 124280
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-1
Trendy technologiczne istotne dla biznesu w 2023 roku
nr katalogowy: 141989
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Trendy kawiarniane w Polsce
nr katalogowy: 145174
OPAKOWANIE 2024-7
Nowe trendy w projektowaniu opakowań napojów sezonowych
nr katalogowy: 149702
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-1
Jak nie zostałem promotorem
Konrad T. Lewandowski
nr katalogowy: 19581
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2006-3
Nowe trendy w diagnostyce izolacji transformatorów energetycznych
Franciszek MOSIŃSKI
Bogusław BOCHEŃSKI
Tomasz PIOTROWSKI
nr katalogowy: 18405
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-12
Współczesne trendy wyboru i akceptacji żywności
N. Baryłko-Pikielna
E. Kostyra
nr katalogowy: 7245
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-12
ACNielsen. Trendy na rynku alkoholi mocnych i wina
P. Frynia
nr katalogowy: 6969
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-12
Cała prawda o rynku tradycyjnym
nr katalogowy: 14731
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Nowe trendy koktajlowe
nr katalogowy: 145011
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-6
Mondi Simet prezentuje zrównoważone rozwiązania opakowaniowe
nr katalogowy: 149279
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-4
Targi MICAM-MIPEL w Mediolanie
T. Ibek
nr katalogowy: 13683
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-10
Nowoczesna metoda 3D wizualizacji odzieży w warunkach przedprodukcyjnych
W. Sybilska
L. Napieralska
nr katalogowy: 22267
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-2
Nowe trendy w chińskim przemyśle płytek ceramicznych
PIOTR KRÓL
nr katalogowy: 21240
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-6
Rola dodatków w promocji nowoczesnej żywności. Trendy rynkowe - legislacja
A. Karwowska
nr katalogowy: 20588
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-5
Co nowego na świecie - globalne trendy dla kategorii spożywczych w 2004 r
nr katalogowy: 14597
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 131189
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Ekologiczne wafle do lodów
nr katalogowy: 115198
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-12
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing. Cz. 2. Napoje funkcjonalne - trendy i czynniki rozwoju
A. Bogacz
nr katalogowy: 23137
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Seminarium CLCh. Nowe trendy w produkcji lodów
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 19271
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-2
Elewacje ceramiczne tradycyjne i nowoczesne
Joanna Mazurkiewicz-Sierzputowska
Adam Mazurkiewicz
nr katalogowy: 7774
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-11
Światowy rynek piwa w latach 2000-2003
A. Bogacz
nr katalogowy: 6956
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-10
Światowy rynek piwa w latach 2000-2003
A. Bogacz
nr katalogowy: 6911
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-2
Szerokopasmowe pomiary pola magnetycznego w ochronie pracy i środowiska - stan dotychczasowy i najnowsze trendy
Eugeniusz GRUDZIŃSKI
Krzysztof ROZWAŁKA
nr katalogowy: 3666
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-1
Biznesowe spojrzenie na modę
nr katalogowy: 103691
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Warsztaty dla piekarzy
nr katalogowy: 127668
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2022-2
Wystąpienie Timothy Goodsona z Międzynarodowej Agencji Energetycznej
nr katalogowy: 136357
OPAKOWANIE 2023-1
Produkcja opakowań – trendy i prognozy na rok 2023
Tomasz Kropiński
nr katalogowy: 141673
OPAKOWANIE 2023-4
Interpack 2023 – spotkanie liderów
nr katalogowy: 143049
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Nadawanie barwy peklowniczej - Nowe trendy w produkcji
Barbara Szmyt
Marta Woźniak
Adam Kostecki
nr katalogowy: 105277
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-10
Skrobia jest trendy
Marcin Szmajter
nr katalogowy: 71979
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Jak się pokazać od najlepszej strony?
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 124733
OPAKOWANIE 2019-11
Tworzywa w służbie środowiska
nr katalogowy: 123426
AURA 2020-2
KRONIKA EKOLOGICZNA
nr katalogowy: 124902
OPAKOWANIE 2019-3
Trendy na rynku opakowań w kontekście aktualnych trendów na rynku konsumenckim
nr katalogowy: 119321
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-11
Ochrona własności intelektualnej – przyszłość, wyzwania i trendy
Jolanta Czudak
nr katalogowy: 146142
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Cukiernicze nowości
nr katalogowy: 116354
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
SweetTargi za nami
nr katalogowy: 113443
GOSPODARKA WODNA 2004-1
Testy ekotoksykologiczne, czyli nowe trendy w monitoringu jakości wód powierzchniowych i podziemnych. Nadgorliwość, czy konieczność
Alicja Krzemińska
nr katalogowy: 1785
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-11
Trendy za barem
nr katalogowy: 102073
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH