Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-10
Napoje roślinne mlekopodobne charakterystyka i analiza dostępności w Polsce
Zuzanna Walczak
Anna Florowska
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 110159
10.15199/65.2017.10.3
napoje roślinne
substytuty mleka
badanie rynku
plant-based beverages
milk substitutes
market research
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę Klientów. Część druga – napoje roślinne i alternatywy nabiału
nr katalogowy: 131668
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-10
Roślinne substytuty produktów mlecznych najczęściej dostępne na rynku krajowym
Magdalena Stobiecka
Joanna Wajs
nr katalogowy: 123072
10.15199/65.2019.10.7
mleko
alternatywa mleka
napoje roślinne
lody bezmleczne
milk
milk alternative
plant drinks
dairy- -free ice cream
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-10
Roślinne substytuty produktów mlecznych najczęściej dostępne na rynku krajowym
Magdalena Stobiecka
Joanna Wajs
nr katalogowy: 123072
10.15199/65.2019.10.7
mleko
alternatywa mleka
napoje roślinne
lody bezmleczne
milk
milk alternative
plant drinks
dairy- -free ice cream
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
Napoje owocowe - wpływ hydrokoloidów na smak, aromat i konsystencję
nr katalogowy: 56550
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę Klientów. Część druga – napoje roślinne i alternatywy nabiału
nr katalogowy: 131668
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-12
Napoje funkcjonalne - listopad 2009 r.
nr katalogowy: 48984
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-3
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 112850
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-10
Co nowego w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności – wrzesień 2010 r.
nr katalogowy: 54923
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-7
Aromatyzowane napoje spirytusowe
Mateusz Różański
Maria Balcerek
Katarzyna Pielech-Przybylska
nr katalogowy: 115056
10.15199/64.2018.7.4
napoje spirytusowe
aromatyzowanie
maceracja
surowce roślinne
owoce
spirit beverages
aromatization
maceration
plant raw materials
fruits
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Napoje na lato
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 127628
woda
pragnienie
napoje gazowane
napoje niegazowane
mrożona herbata i kawa
piwa bezalkoholowe
kwas chlebowy
kwas buraczany
water
thirst
carbonated drinks
non-carbonated drinks
iced tea and coffee
non-alcoholic beers
kvass
beetroot acid
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-9
Co będziemy jeść w przyszłości?
Martyna Jachimowicz
nr katalogowy: 145051
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-10
Napoje mleczne kierunki ich rozwoju
Tadeusz Grega
Grażyna Jaworska
nr katalogowy: 55109
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Ocena zmian w podatku VAT i zatrudnienie uchodźców
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 136706
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-4
Wpływ temperatury na zawartość barwników antocyjanowych w przetworach owocowych
Agata Górska
Iwona Ścibisz
nr katalogowy: 59096
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-4
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 113425
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-1
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 96258
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Co do picia?
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 87007
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Praktyczny przewodnik dla wegan (część II)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 122162
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing. Napoje funkcjonalne - szansa dla producentów i konsumentów. Cz. 1
A. Bogacz
nr katalogowy: 22414
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-5-6
Substancje słodzące w napojach funkcjonalnych - jak znakować?
Joanna Olszak
nr katalogowy: 120739
10.15199/64.2019.5-6.4
napój funkcjonalny
substancja słodząca
dodatek do żywności
stewia
glikozydy stewiolowe
owoc mnicha
Siraitia grosvenorii
functional beverage
sweetener
food additive
stevia
steviol glycosides
monk fruit
Siraitia grosvenorii
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing - Cz. 7. Napoje funkcjonalne korzystne dla serca
Adam Bogacz
nr katalogowy: 29441
OPAKOWANIE 2006-8-1
Opakowania do soków, nektarów i innych napojów bezalkoholowych
Tadeusz Cąderek
nr katalogowy: 17915
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-2
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 104095
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Analiza światowego rynku napojów funkcjonalnych
Adam Bogacz
nr katalogowy: 34169
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Napoje energetyzujące i ich składniki funkcjonalne
MONIKA HOFFMANN
FRANCISZEK ŚWIDERSKI
nr katalogowy: 38038
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-4
Kongres Mięsny & Roślinne Alternatywy
nr katalogowy: 148326
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-4
Napoje z cząstkami - nowe wyzwanie dla branży napojowej
Ireneusz Lichota
Adam Bogacz
nr katalogowy: 105147
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-4
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing - Cz. 5. Napoje funkcjonalne inaczej... bo z gazem
Adam Bogacz
nr katalogowy: 25449
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Dieta bez laktozy
dr inż. Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 130431
laktoza
mleko i przetwory mlecze
nietolerancja laktozy
produkty bez laktozy
roślinne zamienniki mleka
wykorzystanie kulinarne
lactose
milk and dairy products
lactose intolerance
dairy lactose-free products
plant-based milk substitutes
culinary use
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Dieta bez laktozy
dr inż. Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 130431
laktoza
mleko i przetwory mlecze
nietolerancja laktozy
produkty bez laktozy
roślinne zamienniki mleka
wykorzystanie kulinarne
lactose
milk and dairy products
lactose intolerance
dairy lactose-free products
plant-based milk substitutes
culinary use
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-4
ACNielsen. Napoje bezalkoholowe - soki, nektary, napoje niegazowane i woda mineralna
A. Gosiewska
nr katalogowy: 20645
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Błonnik - niezbędne włókno roślinne
Krystyna Nowak
nr katalogowy: 37625
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-5
Napoje funkcjonalne i dodatki - kwiecień 2008 r.
nr katalogowy: 35356
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 119354
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-10
Koncepcje trendów w kategoriach wzrostowych
nr katalogowy: 72033
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
Soki NFC w natarciu
Piotr Trojanowicz
nr katalogowy: 111188
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-2
Kalejdoskop ze świata napojów - styczeń 2010 r.
nr katalogowy: 50143
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Napoje funkcjonalne - nowości
nr katalogowy: 22415
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-6
Maspex nie traci impetu
AŁ
nr katalogowy: 14622
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-5
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 91486
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
Soki, nektary, napoje - ważny segment w handlu wielkopowierzchniowym
nr katalogowy: 20563
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-3
Wody roślinne - Botanical Waters
Adam Bogacz
nr katalogowy: 112846
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Jakość żywieniowa soków przecierowych i napojów
J. Borowska
A. Szajdek
R. Zadernowski
nr katalogowy: 6756
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
Jakość żywieniowa soków przecierowych i napojów
J. Borowska
A. Szajdek
R. Zadernowski
nr katalogowy: 6733
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-12
Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing. Cz. 2. Napoje funkcjonalne - trendy i czynniki rozwoju
A. Bogacz
nr katalogowy: 23137
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
Składniki funkcjonalne napojów energetycznych i energetyzujących
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 77515
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę klientów. Część piąta – tłuszcze roślinne w cukiernictwie. Propozycje dla wegan i osób stosujących inne diety wykluczające
nr katalogowy: 132758
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 116719
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-3
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 97402
AURA 2013-8
Biomasa surowcem paliwowym
Tadeusz JULISZEWSKI
nr katalogowy: 80031
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-5
Porównanie tradycyjnego zakwasu buraczanego z fermentowanym sokiem buraczanym
Artur Kiełb
Martyna Walczuk
Wiktoria Wilkowska
Weronika Zduńczyk
Dorota Zielińska
nr katalogowy: 131857
10.15199/65.2021.5.3
burak
sok
zakwas
probiotyki
beet
juice
leaven
probiotics
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-5
Porównanie tradycyjnego zakwasu buraczanego z fermentowanym sokiem buraczanym
Artur Kiełb
Martyna Walczuk
Wiktoria Wilkowska
Weronika Zduńczyk
Dorota Zielińska
nr katalogowy: 131857
10.15199/65.2021.5.3
burak
sok
zakwas
probiotyki
beet
juice
leaven
probiotics
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-5
Porównanie tradycyjnego zakwasu buraczanego z fermentowanym sokiem buraczanym
Artur Kiełb
Martyna Walczuk
Wiktoria Wilkowska
Weronika Zduńczyk
Dorota Zielińska
nr katalogowy: 131857
10.15199/65.2021.5.3
burak
sok
zakwas
probiotyki
beet
juice
leaven
probiotics
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-9
Napoje funkcjonalne i składniki - sierpień 2008 r.
nr katalogowy: 38256
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Opakowania na napoje z PET lepszym rozwiązaniem niż kartony wielomateriałowe
nr katalogowy: 136033
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Opakowania na napoje z PET lepszym rozwiązaniem niż kartony wielomateriałowe
nr katalogowy: 136033
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
Montaż układu procesowego MultiMixer w zakładzie Distell Springs
Bernhard Brauner
Elinda DuToi
nr katalogowy: 131453
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-5-6
Napoje funkcjonalne IV-V 2012
Adam Bogacz
nr katalogowy: 68885
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-2
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 89771
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-5
Tradycyjne roślinne napoje fermentowane o działaniu prozdrowotnym
Monika Zielińska
Monika Hoffmann
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 91473
10.15199/64.2015.5.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-12
Napoje energetyzujące a bezpieczeństwo zdrowotne
Tomasz Czernecki
Bożena Sosnowska
nr katalogowy: 95678
10.15199/65.2015.12.3
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Napoje energetyzujące - korzyści i zagrożenia
Elżbieta Sikora
nr katalogowy: 34171
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-4
Analiza składu chemicznego napojów energetycznych w zakresie związków pobudzających i wypełniających
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
Marta Siłuch
Marcin Weiner
Ewa T. Pawłowicz-Sosnowska
Paulina Wojtyła-Buciora
Jarosław Chmielewski
Ilona Żeber-Dzikowska
Barbara Gworek
Jerzy Zagórski
nr katalogowy: 113512
10.15199/62.2018.4.9
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Rzekomo zdrowe margaryny
Grażyna Cichosz
nr katalogowy: 79457
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-6
Wpływ dodatku preparatów pektynowych na wybrane wyróżniki jakościowe napojów malinowych i z czarnej porzeczki
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
Anna Meller
nr katalogowy: 126834
10.15199/64.2020.6.1
malina
czarna porzeczka
napoje
pektyny
raspberry
blackcurrant
beverages
pectins
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2006-1
Biosmary
nr katalogowy: 17325
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
Przyznano nagrody "BEVERAGE INNOVATION AWARD"
Adam Bogacz
nr katalogowy: 29442
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-9
Aktualności cz.2
nr katalogowy: 38257
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Światowy rynek słodzików a napoje "Better for You"
Michał Linowski
nr katalogowy: 37622
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Dobra kawa zaczyna się od czystego ekspresu
nr katalogowy: 36847
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
New Product Development - jak opracowywać nowe napoje funkcjonalne, cz. I
Adam Bogacz
nr katalogowy: 70383
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-4
Dlaczego szkło do soków?
nr katalogowy: 51266
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-6
Jakie napoje piją Polacy
nr katalogowy: 52493
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-4
Bezalkoholowe napoje fermentowane – aspekty praktyczne i rynkowe
Mariusz Jakubowski
nr katalogowy: 119740
10.15199/64.2019.4.3
bezalkoholowe napoje fermentowane
napoje funkcjonalne
problemy technologiczne
non-alcoholic fermented beverages
functional beverages
technological issues
OPAKOWANIE 2023-7
Opakowania na napoje: ekologia ma znaczenie
nr katalogowy: 144305
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-4
Rynek soków, nektarów i napojów niegazowanych w 2006 r.
Patrycja Dymel
nr katalogowy: 25454
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-3
Sorpcja wybranych barwników bezpośrednich i reaktywnych przez włókna roślinne
Zdzisława Malinowska-Graboś
Andrzej Gawłowski
nr katalogowy: 58678
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-7-8
Wpływ dodatku ekstraktów roślinnych na wybrane wyróżniki jakościowe napojów z wiśni i z czarnej porzeczki
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
Karolina Grodzka
nr katalogowy: 127684
10.15199/64.2020.7–8.5
wiśnia
czarna porzeczka
napoje
zielona herbata
czarna marchew
cherry
blackcurrant
drinks
green tea
black carrot
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-7-8
Wpływ dodatku ekstraktów roślinnych na wybrane wyróżniki jakościowe napojów z wiśni i z czarnej porzeczki
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
Karolina Grodzka
nr katalogowy: 127684
10.15199/64.2020.7–8.5
wiśnia
czarna porzeczka
napoje
zielona herbata
czarna marchew
cherry
blackcurrant
drinks
green tea
black carrot
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-11
Prozdrowotne właściwości wtórnych metabolitów roślin
R. Zadernowski
nr katalogowy: 6940
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
Prozdrowotne właściwości wtórnych metabolitów roślin
R. Zadernowski
nr katalogowy: 6890
OPAKOWANIE 2012-4
Puszka coraz silniejsza w Polsce i Europie
nr katalogowy: 67115
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-6
Napoje funkcjonalne
nr katalogowy: 92034
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-4
Gazele Biznesu 2015
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 97865
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Trendy na rynku napojów alkoholowych
Robert Wieprzkowicz-Rzewuski
nr katalogowy: 132270
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-2
Zarodki pszenne
HENRYK GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 14002
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-12
Z prasy zagranicznej
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 141001
OPAKOWANIE 2024-7
Czy przytwierdzone zakrętki mają sens?
nr katalogowy: 149718
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-5
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 20426
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 118730
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-10
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 101694
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-7-8
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 100338
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 142856
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-2
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 112314
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-1
XII 2013 Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 82265
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-6
Soki, nektary i napoje rynek z perspektywą rozwoju
nr katalogowy: 68725
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-7
Napoje funkcjonalne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 121522
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
Wieści konopne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 131484
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Opakowania na napoje z PET lepszym rozwiązaniem niż kartony wielomateriałowe
nr katalogowy: 136033
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-1
Hydrokoloidy roślinne i mikrobiologiczne - technologiczne i żywieniowe aspekty ich stosowania (1)
JERZY BOROWSKI
EULALIA JULITTA BOROWSKA
nr katalogowy: 14504
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-1
Hydrokoloidy roślinne i mikrobiologiczne - technologiczne i żywieniowe aspekty ich stosowania (1)
JERZY BOROWSKI
EULALIA JULITTA BOROWSKA
nr katalogowy: 14504
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-6
Tendencje na rynku napojów i informacje prawne - głównymi tematami sympozjum
nr katalogowy: 52615
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-3
Obserwujemy intensywny rozwój napojów funkcjonalnych w świecie - dlaczego niektóre z nich nie mogą utrzymać się na rynku?
Adam Bogacz
nr katalogowy: 83349
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Hydrokoidy polisacharydowe jako substancje dodatkowe w przemyśle spożywczych. Część II. Karageny
Stanisław Kowalski
Marek Sikora
nr katalogowy: 4990
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-3
Hydrokoloidy roślinne i mikrobiologiczne-technologiczne i żywieniowe aspekty ich stosowania (2)
J. Borowski
E. J. Borowska
nr katalogowy: 14545
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-7
Produkty zbożowe źródłem składników mineralnych w diecie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 68967
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Substancje pochodzenia naturalnego w konserwacji żywności
Alina Kunicka-Styczyńska
Agnieszka Tyfa
nr katalogowy: 93650
10.15199/65.2015.9.6
OPAKOWANIE 2014-11
Pierwsze w pełni roślinne opakowanie Tetra Pak
nr katalogowy: 87885
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 138280
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-2
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 82791
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
Montaż układu procesowego MultiMixer w zakładzie Distell Springs
Bernhard Brauner
Elinda DuToi
nr katalogowy: 131453
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Historia jednej szklanej butelki
nr katalogowy: 116706
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-11
Niedrzewne roślinne surowce włókniste stosowane współcześnie do produkcji przemysłowej papieru. Cz. 3. Włókna z liści sizalu, abaki, juki, lnu nowozelandzkiego i inne surowce roślinne niedrzewne stosowane w przemyśle celulozowo-papierniczym
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 129254
10.15199/54.2018.9.2
rośliny niedrzewne
surowce włókniste
właściwości
sizal
abaka
juka
len nowozelandzki
słonecznik
chmiel
sorgo
tytoń
nietypowe surowce roślinne
non-wood plants
fibrous raw materials
characteristics
sisal
abaca
yucca
New Zealand flax
sunflower
hop
sorghum
tobacco
unusual plant materials
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-11
Niedrzewne roślinne surowce włókniste stosowane współcześnie do produkcji przemysłowej papieru. Cz. 3. Włókna z liści sizalu, abaki, juki, lnu nowozelandzkiego i inne surowce roślinne niedrzewne stosowane w przemyśle celulozowo-papierniczym
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 129254
10.15199/54.2018.9.2
rośliny niedrzewne
surowce włókniste
właściwości
sizal
abaka
juka
len nowozelandzki
słonecznik
chmiel
sorgo
tytoń
nietypowe surowce roślinne
non-wood plants
fibrous raw materials
characteristics
sisal
abaca
yucca
New Zealand flax
sunflower
hop
sorghum
tobacco
unusual plant materials
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-11
Niedrzewne roślinne surowce włókniste stosowane współcześnie do produkcji przemysłowej papieru. Cz. 3. Włókna z liści sizalu, abaki, juki, lnu nowozelandzkiego i inne surowce roślinne niedrzewne stosowane w przemyśle celulozowo-papierniczym
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 129254
10.15199/54.2018.9.2
rośliny niedrzewne
surowce włókniste
właściwości
sizal
abaka
juka
len nowozelandzki
słonecznik
chmiel
sorgo
tytoń
nietypowe surowce roślinne
non-wood plants
fibrous raw materials
characteristics
sisal
abaca
yucca
New Zealand flax
sunflower
hop
sorghum
tobacco
unusual plant materials
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-4
Sterole roślinne w żywieniu i przemyśle spożywczym
Izabela Podgórska
Ewa Solarska
nr katalogowy: 105775
10.15199/65.2017.4.7
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-9
Zastosowanie naturalnych przeciwutleniaczy do poprawy stabilności oksydacyjnej produktów emulsyjnych wytwarzanych w przemyśle kosmetycznym
Paulina Malinowska
Ryszard Zieliński
nr katalogowy: 62283
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę klientów. Część piąta – tłuszcze roślinne w cukiernictwie. Propozycje dla wegan i osób stosujących inne diety wykluczające
nr katalogowy: 132758
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-12
Redakcja odpowiada
nr katalogowy: 8313
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Jogurty jako superfood
Aneta Brodziak
Tomasz Czernecki
Joanna Wajs
Maria Zuba-Ciszewska
Jolanta Król
nr katalogowy: 142074
10.15199/65.2023.2.4
mleczne napoje fermentowane
dodatek roślinny
bakterie probiotyczne
zdrowie
fermented milk beverages
plant additives
probiotic bacteria
health
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Jogurty jako superfood
Aneta Brodziak
Tomasz Czernecki
Joanna Wajs
Maria Zuba-Ciszewska
Jolanta Król
nr katalogowy: 142074
10.15199/65.2023.2.4
mleczne napoje fermentowane
dodatek roślinny
bakterie probiotyczne
zdrowie
fermented milk beverages
plant additives
probiotic bacteria
health
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Jogurty jako superfood
Aneta Brodziak
Tomasz Czernecki
Joanna Wajs
Maria Zuba-Ciszewska
Jolanta Król
nr katalogowy: 142074
10.15199/65.2023.2.4
mleczne napoje fermentowane
dodatek roślinny
bakterie probiotyczne
zdrowie
fermented milk beverages
plant additives
probiotic bacteria
health
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Jogurty jako superfood
Aneta Brodziak
Tomasz Czernecki
Joanna Wajs
Maria Zuba-Ciszewska
Jolanta Król
nr katalogowy: 142074
10.15199/65.2023.2.4
mleczne napoje fermentowane
dodatek roślinny
bakterie probiotyczne
zdrowie
fermented milk beverages
plant additives
probiotic bacteria
health
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Jogurty jako superfood
Aneta Brodziak
Tomasz Czernecki
Joanna Wajs
Maria Zuba-Ciszewska
Jolanta Król
nr katalogowy: 142074
10.15199/65.2023.2.4
mleczne napoje fermentowane
dodatek roślinny
bakterie probiotyczne
zdrowie
fermented milk beverages
plant additives
probiotic bacteria
health
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Jogurty jako superfood
Aneta Brodziak
Tomasz Czernecki
Joanna Wajs
Maria Zuba-Ciszewska
Jolanta Król
nr katalogowy: 142074
10.15199/65.2023.2.4
mleczne napoje fermentowane
dodatek roślinny
bakterie probiotyczne
zdrowie
fermented milk beverages
plant additives
probiotic bacteria
health
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Jogurty jako superfood
Aneta Brodziak
Tomasz Czernecki
Joanna Wajs
Maria Zuba-Ciszewska
Jolanta Król
nr katalogowy: 142074
10.15199/65.2023.2.4
mleczne napoje fermentowane
dodatek roślinny
bakterie probiotyczne
zdrowie
fermented milk beverages
plant additives
probiotic bacteria
health
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Jogurty jako superfood
Aneta Brodziak
Tomasz Czernecki
Joanna Wajs
Maria Zuba-Ciszewska
Jolanta Król
nr katalogowy: 142074
10.15199/65.2023.2.4
mleczne napoje fermentowane
dodatek roślinny
bakterie probiotyczne
zdrowie
fermented milk beverages
plant additives
probiotic bacteria
health
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Jogurty jako superfood
Aneta Brodziak
Tomasz Czernecki
Joanna Wajs
Maria Zuba-Ciszewska
Jolanta Król
nr katalogowy: 142074
10.15199/65.2023.2.4
mleczne napoje fermentowane
dodatek roślinny
bakterie probiotyczne
zdrowie
fermented milk beverages
plant additives
probiotic bacteria
health
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-1
I Kongres "Funkcjonalne wody i napoje z uwzględnieniem funkcjonalnych napojów mlecznych w Polsce i na świecie"
nr katalogowy: 82266
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-6
Innowacyjne instrumenty trwałej i zrównoważonej konsumpcji
Beata MICHALISZYN
nr katalogowy: 45173
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-5
Napoje funkcjonalne - kwiecień 2009 r.
nr katalogowy: 44690
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2009-1
Sterowanie podawaniem blachy
Michael beerstecher
nr katalogowy: 41798
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
Wieści konopne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 131484
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-9
Napoje funkcjonalne - sierpień 2010 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 54448
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-6
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 149195
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-3
Napoje funkcjonalne - luty 2010 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 50740
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
WYDARZENIA Informacje biznesowe
nr katalogowy: 43862
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-6
Jedz i pij w mediach społecznościowych
nr katalogowy: 91505
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-4
Trendy na rynku napojów bezalkoholowych
Bożena Waszkiewicz-Robak
Elżbieta Biller
Mieczysław W. Obiedziński
nr katalogowy: 105155
10.15199/64.2017.4.3
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-3
Napoje funkcjonalne - luty 2011 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 58639
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Skutki planowanej podwyżki VAT na nektary i napoje owocowe i warzywne dla sadowników i przetwórców
nr katalogowy: 118708
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-9
Sterole roślinne. Charakterystyka i metody analizy
Aleksandra Leśniarek
Aleksandra Grudniewska
Witold Gładkowski
nr katalogowy: 109330
10.15199/62.2017.9.24
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-9
Wytłoki z jabłek. Alternatywne możliwości zastosowania ekstraktów roślinnych
Magdalena Korola
Elżbieta Sikora
nr katalogowy: 144971
10.15199/62.2023.9.4
wytłoki jabłkowe
ekstrakt roślinny
związki bioaktywne
działanie przeciwdrobnoustrojowe
apple pomace
plant extract
bioactive compounds
antimicrobial activity
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-9
Wytłoki z jabłek. Alternatywne możliwości zastosowania ekstraktów roślinnych
Magdalena Korola
Elżbieta Sikora
nr katalogowy: 144971
10.15199/62.2023.9.4
wytłoki jabłkowe
ekstrakt roślinny
związki bioaktywne
działanie przeciwdrobnoustrojowe
apple pomace
plant extract
bioactive compounds
antimicrobial activity
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-12
Napoje spirytusowe
W. Kolanowski
nr katalogowy: 14966
CHŁODNICTWO 2008-6
Możliwość zastosowania testów przyspieszonych w prognozowaniu trwałości zamrożonych warzyw
TOMASZ PUKSZTA
nr katalogowy: 36068
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Wyniki XV Ogólnopolskiego Konkursu Winiarskiego
nr katalogowy: 22410
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-6
Napoje funkcjonalne - potencjał do wykorzystania
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 20597
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-5
Napoje funkcjonalne. Wody magnezowo-wapniowe
T. Wojtaszek
nr katalogowy: 6810
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Niektóre uwagi o regulacjach prawnych
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 11907
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Mikotoksyny w ziarnie zbóż i co dalej?
LUDWIK CZERWIECKI
nr katalogowy: 30249
AURA 2007-4
Spalanie pozostałości roślinnych
WOJCIECH RADECKI
nr katalogowy: 25562
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Oleje niepospolite
Jarosława Rutkowska
nr katalogowy: 23324
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-2
Epoksydowane oleje roślinne jako środki smarowe
STEFANIA FISZER
URSZULA SZAŁAJKO
WIESŁAW SZEJA
PIOTR NIEMIEC
nr katalogowy: 28781
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-10
ACNielsen - rynek napojów bezalkoholowych
K. Józefiak
nr katalogowy: 6923
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-1
VAT 7% na napoje i wody
JP
nr katalogowy: 6716
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-6
Rynek napojów bezalkoholowych w Polsce
nr katalogowy: 45323
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
50 edycja targów BRAU Beviale dla branż napojowych (cz. 3)
Maria Przegalińska
nr katalogowy: 67231
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 139115
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-6
Preferencje konsumentów na rynku napojów bezalkoholowych
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
Bartosz Kruszewski
Andrzej Mazurkiewicz
nr katalogowy: 114464
10.15199/65.2018.6.6
napoje bezalkoholowe
preferencje konsumenckie
soki
nektary
napoje
non-alcoholic beverages
juices
nectars
consumer preferences
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-6
Polskie napoje - warunki dalszego dynamicznego rozwoju
map
nr katalogowy: 14601
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-6
Substancje dodatkowe w napojach bezalkoholowych
E. Dtużewska
K. Krygier
nr katalogowy: 7097
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-12
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 6981
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-11
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 6955
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-12
Dóhler. Kompleksowy wymiar kompetencji w zakresie owocu i technologii
nr katalogowy: 6959
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Od redakcji
Maria Przegalińska
nr katalogowy: 6768
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Napoje Funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 70413
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-2
BrauBeviale pod znakiem kreatywnej kultury piwa (2) Najciekawsze oferty targowe dla polskiego sektora napojów*
M. J. Przegalińska
nr katalogowy: 89764
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Susze ziołowe i przyprawy jako źródło mikotoksyn
KATARZYNA JANDA-ULFIG
KRZYSZTOF ULFIG
nr katalogowy: 33817
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Wzrost cen surowców spowoduje wzrost cen wyrobów czekoladowo-cukierniczych
Marek Przeździak
nr katalogowy: 30229
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-8
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 29243
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2000-8
Oleje roślinne jako substytuty surowców naftowych do produkcji paliw silnikowych
URSZULA SZAŁAJKO
STEFANIA FISZER
nr katalogowy: 42774
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Idzie wiosna!
Maria Pawlik
nr katalogowy: 136592
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-4
Dekoracje w łazience
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 141160
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-7
Optymalizacja procesów logistycznych w przedsiębiorstwach produkujących napoje
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 20770
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-6
Konsument soków, nektarów i napojów gazowanych
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 7095
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-5
Polskie napoje w zjednoczonej Europie
M. J. Przegalińska
nr katalogowy: 6809
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-6
Napoje owocowe z zawartością soku
G. Frącek
E. Maciejczyk
nr katalogowy: 14606
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-3
Sektor napojów alkoholowych po przystąpieniu Polski do Unii Europejskiej
Roman Urban
nr katalogowy: 14529
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-3
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 104722
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-7
Napoje funkcjonalne
nr katalogowy: 115059
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 86194
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Rynek wód aromatyzowanych i funkcjonalnych w Europie Zachodniej
Adam Bogacz
nr katalogowy: 45298
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-4
Rynek i produkcja napojów w Polsce - tendencje i zagrożenia
Roman Urban
nr katalogowy: 43992
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-12
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 123891
OPAKOWANIE 2024-7
Nowe trendy w projektowaniu opakowań napojów sezonowych
nr katalogowy: 149702
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-8
Względna stabilizacja przemysłu spożywczego w Polsce
Jadwiga Drożdż
Roman Urban
nr katalogowy: 86348
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-12
Oprogramowanie branżowe ERP do zarządzania przedsiębiorstwem dla branży napojów
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 23155
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Rynek soków pitnych i zagęszczonych w Polsce
B. Nosecka
nr katalogowy: 20796
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-6
Przedstawiciele sieci handlowych o sektorze wód i napojów w handlu
nr katalogowy: 20599
OPAKOWANIE 2006-4
Budowanie dobrego wizerunku marki za pomocą nowoczesnych puszek z napojami
L.F.
nr katalogowy: 18011
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-6
Rynek napojów bezalkoholowych w Polsce
B. Nosecka
I. Szczepaniak
nr katalogowy: 7106
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
Dokąd zmierza europejski rynek napojów
nr katalogowy: 6843
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-6
FAB, alcopop, malternative czy RTD, a może PPS- Gazowane napoje niskoalkoholowe
A. Bogacz
nr katalogowy: 6827
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-5-6
Słodkie napoje bez cukru
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 120740
10.15199/64.2019.5-6.5
napoje bezalkoholowe
cukier
substancje intensywnie słodzące
oświadczenia żywieniowe
beverages
sugar
intense sweeteners
nutrition claims
OPAKOWANIE 2004-5
Kraft Foods France kusi kawą Grand Mere Familial au lait
Janusz Rynkiewicz
nr katalogowy: 3234
CHŁODNICTWO 2008-1-2
Białka roślinne i zwierzęce jako dodatki funkcjonalne w przetwórstwie chłodzonego mięsa i przetworów mięsnych
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
nr katalogowy: 33179
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Masło - najzdrowszy tłuszcz w diecie człowieka
Grażyna Cichosz
nr katalogowy: 78872
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Idzie wiosna!
Maria Pawlik
nr katalogowy: 136592
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH