Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
ODZIEŻ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Historia mrożonej herbaty
nr katalogowy: 145010
OPAKOWANIE 2007-1
Mrożona kawa z doskonałych kubeczków
nr katalogowy: 23727
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Wakacje z herbatą
nr katalogowy: 18508
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Dobra kawa zaczyna się od czystego ekspresu
nr katalogowy: 36847
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Coffee&tea. Frappe przez okrągły rok
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 19035
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Herbata - rodzaje i właściwości.Pora na herbatę
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 87667
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-5
Dla amatorów klasyki i dla koneserów. Rozmowa z Bożeną Sikoń
Renata Zawadzka-Ben Dar
nr katalogowy: 12677
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Vending sposobem na biznes w branży mięsnej?
nr katalogowy: 123013
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Polski akcent kulinarnych zmagań
nr katalogowy: 61438
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Kawa niejedno ma imię - tworzymy kawowe menu
Anna Owczarek
nr katalogowy: 68245
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Podatek akcyzowy i jego znaczenie dla polskiego budżetu
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 34180
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
Kawa - sposób na sukces
nr katalogowy: 73958
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Smaki jesieni w KOMPLET Polska
nr katalogowy: 122773
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-7
Kofeina w produkcji żywności aspekty prawne i zdrowotne
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 78242
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Co lepsze? Siemię lniane czy nasiona chia?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 118886
OPAKOWANIE 2010-1
Maszyny opakowaniowe 2009
nr katalogowy: 49226
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Cold brew coffee - aspekty praktyczne i rynkowe
Mariusz Jakubowski
nr katalogowy: 122471
10.15199/64.2019.8-9.2
kawa cold brew
kawa macerowana na zimno
rynek cold brew
cold brew coffee
cold coffee extraction
cold brew market
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Jagnię nie tylko pieczone
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 39709
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2013-4
Impregnacja, czy i kiedy?
Romuald Skrzypczyński
nr katalogowy: 81108
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Nowości lodziarskie 2014
nr katalogowy: 82620
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Żywność mrożona bardziej popularna niż kiedykolwiek
nr katalogowy: 133088
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Żywność mrożona bardziej popularna niż kiedykolwiek
nr katalogowy: 133088
CHŁODNICTWO 2022-5
Żywność chłodzona i mrożona - wady i zalety
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Edyta Lipińska
nr katalogowy: 140322
10.1599/8.2022.5.1
jakość mikrobiologiczna
chłodzenie
mrożenie
psychrofile
mięso
enzymy
microbiological quality
cooling
freezing
psychrophiles
meat
enzymes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Co do picia?
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 87007
OPAKOWANIE 2013-2
Oryginalne zamknięcie wzmacnia lecznicze własności napoju
nr katalogowy: 74760
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-12
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 123891
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Tea&coff ee. Herbata niecodzienna
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 18973
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Z kraju nowości rynkowe
nr katalogowy: 67224
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Herbata w menu
nr katalogowy: 39716
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Herbata w menu
nr katalogowy: 32376
CHŁODNICTWO 2005-8
Żywność mrożona-wybrane zagadnienia
Elżbieta Polak
Krzysztof Cwiertniewski
nr katalogowy: 8684
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Herbata w menu
nr katalogowy: 29651
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Herbata w menu
nr katalogowy: 33557
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Herbata poprawia urodę
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 29590
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Kawa Rioba polecana przez baristów
nr katalogowy: 42279
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Kawa to dochodowy biznes
nr katalogowy: 122768
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
W barwach proroka Mahometa
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 40348
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Herbata w menu
nr katalogowy: 33380
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Jakość żywieniowa wybranych grup mrożonych produktów warzywnych
E. Polak
K. Ćwiertniewski
K. Egierski
nr katalogowy: 7186
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Herbata spod znaku lwa
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 45452
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-5-6
Herbaty ready-to-drink - aspekty praktyczne i rynkowe
Mariusz Jakubowski
nr katalogowy: 120736
10.15199/64.2019.5-6.3
herbata
rtd
rynek napojów herbacianych
trendy herbaciane
właściwości naparów herbaty
tea
ready-to-drink
tea-based beverages
trends in tea
tea characteristics
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Herbaty tradycyjne, chińskie i ziołowe. W wielu kolorach
Klaudia Kałwa
nr katalogowy: 113106
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-10
Pizza - triumfalny marsz z ziemi włoskiej na północ Europy
nr katalogowy: 12811
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-6
Herbata aromatyczny napój czy superantyoksydant?
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 52491
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Kawa z charakterem
nr katalogowy: 90559
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-1-2
Jedwabisty napar
nr katalogowy: 89400
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-1-2
Nie tylko "mała czarna"
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 118542
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Kawa a zdrowie
nr katalogowy: 133291
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-10
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 110193
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Napoje na lato
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 127628
woda
pragnienie
napoje gazowane
napoje niegazowane
mrożona herbata i kawa
piwa bezalkoholowe
kwas chlebowy
kwas buraczany
water
thirst
carbonated drinks
non-carbonated drinks
iced tea and coffee
non-alcoholic beers
kvass
beetroot acid
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Kawa w liczbach
nr katalogowy: 138672
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-11
Kawa BOASI - kawa uniwersalna...
Patrick Chabert
nr katalogowy: 72210
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-25-26
Kawa na ławę
Irena Fober
nr katalogowy: 117472
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Chemometria w kontroli jakości produktów spożywczych Cz. II. Napoje i żywność pochodzenia roślinnego
Magdalena Efenberger-Szmechtyk
Agnieszka Nowak
Dorota Kręgiel
nr katalogowy: 98611
10.15199/65.2016.5.5
OPAKOWANIE 2011-5
Tylko bezpieczne opakowania
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 59462
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-6
Badania stabilności nadboranu sodowego w proszkach do prania
LECHOSŁAW BOLIŃSKI
nr katalogowy: 107268
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Kawa w liczbach
RENATA ZAWADZKA - BEN DOR
nr katalogowy: 27795
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Kawa jak czekolada
nr katalogowy: 135328
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Kawa pachnąca luksusem
nr katalogowy: 12130
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-12
Kawa - szkodzi czy pomaga?
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 56225
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Kawa jak czekolada
nr katalogowy: 135328
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Karnawał: czyli czas na kawę!
Elżbieta Citak
nr katalogowy: 81761
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Czas na herbatę
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 42269
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-6
Kawa z lodem. Kawa jest dobra na każdą porę dnia i każdą porę roku.
ANNA SZELĄG
nr katalogowy: 18546
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-12
Coffee&tea. Cafe America
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 23017
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Czaj mnisi piją...
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 41663
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-6
Napoje funkcjonalne
nr katalogowy: 92034
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Kawa dla zaawansowanych
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 91216
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Kawa znaczy siła
Klaudia Kałwa
nr katalogowy: 114533
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
Nowości
nr katalogowy: 19067
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Kawa, która rozsławiła Irlandię
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 32327
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-9
Akademia espresso
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 47240
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Usiądź i napij się herbaty
nr katalogowy: 43763
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Z filiżanką na równiku
nr katalogowy: 36599
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Oblicza herbaty
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 3968
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Torebki na drodze do nobilitacji
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 42483
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-15-16
Co się kryje w napojach?
Ewa Sicińska
nr katalogowy: 37455
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Kawa w sklepie na wiele smaków
Andrze j Piętka
nr katalogowy: 125302
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Fusy, musy i... krewetki
Renata ZAWADZKA
nr katalogowy: 19148
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-2
Tea&coffee
nr katalogowy: 12598
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Kawa a zdrowie
nr katalogowy: 133291
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
Tea&coffee. Yerba mate - herbata jezuitów
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 22133
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Japońska herbata ma kolor zielony
Renata ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 19193
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-10
Rozmaryn i zielona herbata Skuteczne połączenie
nr katalogowy: 54642
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-2
WILD. Herbata - wiele innowacyjnych możliwości
nr katalogowy: 20688
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-12
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 117625
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Kawowe rewolucje
Marcin Moczydłowski
nr katalogowy: 65471
AURA 2004-6
RECENZJE - PIERWSZA POMOC - PORADNIK DLA KAŻDEGO - CHORY NA ALZHEIMERA - HERBATA - (kb)
nr katalogowy: 544
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-7-8
Festiwal najwyższych umiejętności
nr katalogowy: 53166
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Do kawy coś słodkiego...
Maria Pawlik
nr katalogowy: 138665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Kawa na Expo Sweet
nr katalogowy: 110840
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Tea&coffee. Herbata z gałązką mięty
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 19036
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
Tea & coff ee. Herbata - afrykańskie bogactwo
Renata Zawadzka Ben-Dor
nr katalogowy: 22158
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 111770
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Prawda czy fałsz? Fakty o kawie
nr katalogowy: 138673
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Do kawy coś słodkiego...
Maria Pawlik
nr katalogowy: 138665
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-4
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 119748
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Five o’clock Tradycyjna godzina herbaty, to również świetna pora na podwieczorek
DG
nr katalogowy: 18618
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Kawa - warto ją pić czy lepiej unikać?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 125810
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Herbata w menu
nr katalogowy: 39500
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-11-12
Zielona herbata - najstarszy (po wodzie) napój świata
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 64619
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-4
Wpływ sposobu ekstrakcji liści herbaty na ogólną zawartość związków fenolowych
Joanna Klepacka
nr katalogowy: 125789
10.15199/62.2020.4.19
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Sprzedajemy kawę
nr katalogowy: 70290
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Liście jednego drzewa
nr katalogowy: 25227
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Herbata w menu
nr katalogowy: 31739
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Herbata w menu
nr katalogowy: 31187
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Herbata w menu
nr katalogowy: 36845
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Herbata w menu
nr katalogowy: 35793
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
Kawowy terroir
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 83778
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Szlakiem cejlońskich plantacji Imperium herbaciane
Daria Majda
nr katalogowy: 90564
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Kawa w wersji slow
nr katalogowy: 69079
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Herbata w menu
nr katalogowy: 34404
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Herbata w menu
nr katalogowy: 37919
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
"Kawa nie rośnie we Włoszech"
nr katalogowy: 71382
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Aromatyczna kawa w piekarni
Iga Sarzyńska
nr katalogowy: 92630
AURA 2019-3
Zmiany klimatu największym zagrożeniem dla kawy
Piotr Skubała
nr katalogowy: 119048
10.15199/2.2019.3.3
uprawa kawy
dzikie gatunki kawy
zmiany klimatu
coffee cultivation
wild coffee species
climate change
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Kawa, cappuccino, latte - jaki VAT: 23, 8, a może 5%?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 71383
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-5
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 105848
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Indyjskie imperium
nr katalogowy: 23781
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Czysta, czarna przyjemność
nr katalogowy: 83919
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Przerwa na kawę
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 80322
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-9
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 109575
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Smakowanie wzrokiem, nosem i językiem
nr katalogowy: 27076
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-6
Akademia espresso
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 44861
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Herbata w menu
nr katalogowy: 30198
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Herbata w menu
nr katalogowy: 35149
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
Akademia espresso
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 44646
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Imbirowe grzanie
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 34454
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Kawa po polsku
Anna Owczarek
nr katalogowy: 66764
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Herbata w menu
nr katalogowy: 38475
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Niepowtarzalny smak Yunnanu
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 24456
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
W poszukiwaniu idealnej filiżanki czekolady
nr katalogowy: 143938
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Triumfalny pochód herbatki na smyczy
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 28986
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Kawa w kolorze blue
nr katalogowy: 12047
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Bezkofeinowa stale atrakcyjna
RENATA ZAWADZKA- BEN DOR
nr katalogowy: 43762
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-2
Kawowe dopełnienie
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 41515
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Słodkie co nieco
DG
nr katalogowy: 12132
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Gwatemala Antigua - kawa z najwyższej półki
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 44542
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Herbatka na karnawał
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 32329
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Powrót gruzińskiej Kolchidy?
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 27796
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Epoka lodowcowa w Twojej kuchni
nr katalogowy: 46514
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Na kawowym szlaku
BARBARA LENART
nr katalogowy: 18507
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Kawa po wiedeńsku
DG
nr katalogowy: 11922
OPAKOWANIE 2005-11
Etykiety do opakowania kawy Cafe Orfeu firmy Prodesmaq
nr katalogowy: 11337
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-11
Rodzinna kawa
nr katalogowy: 22043
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Filiżanka przyjemności
nr katalogowy: 18619
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Herbaciane czary-mary
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 33759
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
A może kawę do ciastka?
Agnieszka Huszczyńska
Anna Owczarek
nr katalogowy: 67481
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Koncept z kawą, wypiekami i delikatesami. O kawie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 128985
CHŁODNICTWO 2022-5
Żywność chłodzona i mrożona - wady i zalety
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Edyta Lipińska
nr katalogowy: 140322
10.1599/8.2022.5.1
jakość mikrobiologiczna
chłodzenie
mrożenie
psychrofile
mięso
enzymy
microbiological quality
cooling
freezing
psychrophiles
meat
enzymes
CHŁODNICTWO 2022-5
Żywność chłodzona i mrożona - wady i zalety
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Edyta Lipińska
nr katalogowy: 140322
10.1599/8.2022.5.1
jakość mikrobiologiczna
chłodzenie
mrożenie
psychrofile
mięso
enzymy
microbiological quality
cooling
freezing
psychrophiles
meat
enzymes
CHŁODNICTWO 2022-5
Żywność chłodzona i mrożona - wady i zalety
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Edyta Lipińska
nr katalogowy: 140322
10.1599/8.2022.5.1
jakość mikrobiologiczna
chłodzenie
mrożenie
psychrofile
mięso
enzymy
microbiological quality
cooling
freezing
psychrophiles
meat
enzymes
CHŁODNICTWO 2022-5
Żywność chłodzona i mrożona - wady i zalety
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Edyta Lipińska
nr katalogowy: 140322
10.1599/8.2022.5.1
jakość mikrobiologiczna
chłodzenie
mrożenie
psychrofile
mięso
enzymy
microbiological quality
cooling
freezing
psychrophiles
meat
enzymes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Tylko dla sytych
nr katalogowy: 11931
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
Coff ee & tea. Amerykańska kawa śniadaniowa
Renata Zawadzka Ben-Dor
nr katalogowy: 22157
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Espresso dla ekspertów
nr katalogowy: 4313
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Wszystko o kawie Jaka kawa jest najlepsza.Ta, która Ci najlepiej smakuje
DG
nr katalogowy: 4310
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-10
Coffee&Tea, Tea&Coffee
Renata Zawadzka- Ben Dor
nr katalogowy: 12818
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Koncept z kawą, wypiekami i delikatesami. O kawie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 128985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Co się kryje w filiżance?
Anna Owczarek
nr katalogowy: 65000
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-12
Kawa dla każdego
nr katalogowy: 4344
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Powiew lata w kawowym menu
Elżbieta Citak
nr katalogowy: 76274
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-12
Mała czarna znad Atlantyku
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 95508
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Kawa pod nadzorem
BARBARA LENART
nr katalogowy: 12110
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-10
PRODUKTY-TECHNOLOGIE
nr katalogowy: 14932
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
Kawa z dodatkiem serca
TERESA KOKOCIŃSKA
nr katalogowy: 18567
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Kawa w liczbach
nr katalogowy: 138672
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Parzymy kawę(I) Przeciętny smakosz kawy nie zadowala się już tylko małą czarną
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4246
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Kawa w kolonialnym stylu
TERESA KOKOCIŃSKA
nr katalogowy: 12012
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
Blend znaczy mieszanka
Darek Wasielewski
nr katalogowy: 4863
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-16-17
Homogenizacja

Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 115140
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
Kawa Fairtrade czy direct trade?
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 87309
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-7
Coffee&tea, tea&coffee
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 12724
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Kawa organiczna w opakowaniu z tektury Metsä Board
nr katalogowy: 129809
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-8
Wynalazki i udoskonalenia hutnicze
nr katalogowy: 29069
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Niepowtarzalny aromat kawy
Grażyna Budryn
nr katalogowy: 23773
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Kawa organiczna w opakowaniu z tektury Metsä Board
nr katalogowy: 129809
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Numery z kawą
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 23954
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Trzy w jednym
nr katalogowy: 94062
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
85 lat prof. Stanisława Tyszkiewicza
nr katalogowy: 136294
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-5
Seminaria lodziarskie SAVPOL 2019
nr katalogowy: 119915
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Kawa ekspresowo
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 31170
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-11-12
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 27157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
Doskonała kawa w 5 minut
nr katalogowy: 40347
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Kawowa pasja
nr katalogowy: 35790
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Wszystkimi zmysłami
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 34910
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Rozpoczynamy sezon lodziarski 2023!
nr katalogowy: 142526
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
W poszukiwaniu idealnej filiżanki czekolady
nr katalogowy: 143938
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Sposób znakowania opakowanego pieczywa głęboko mrożonego, przeznaczonego bezpośrednio dla konsumenta
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 93887
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 97343
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Kawa przyciąga
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 105339
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Mistrzowska kawa Na kawę parzoną przez Roberta Dzióbka- najlepszego baristę specjalnie przyjeżdżają do Juraty
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4277
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-6
Badania nad przydatnością odpadów przemysłu piekarniczego do produkcji bioetanolu
Joanna Kawa-Rygielska
Witold Pietrzak
nr katalogowy: 60229
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Spełnione marzenie
nr katalogowy: 76509
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-3
Zmiany wyróżników jakościowych herbat owocowych w zależności od czasu parzenia
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
Aleksandra Bozowska
Monika Janowicz
Justyna Kadzińska
nr katalogowy: 112847
10.15199/64.2018.3.3
herbaty owocowe
polifenole
aktywność przeciwutleniająca
barwa
fruit teas
polyphenols
antioxidant activity
colour
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Olimpiada Kawy
nr katalogowy: 51632
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Patronaty
nr katalogowy: 137475
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH