Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-10
Roślinne substytuty produktów mlecznych najczęściej dostępne na rynku krajowym
Magdalena Stobiecka
Joanna Wajs
nr katalogowy: 123072
10.15199/65.2019.10.7
mleko
alternatywa mleka
napoje roślinne
lody bezmleczne
milk
milk alternative
plant drinks
dairy- -free ice cream
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-10
Roślinne substytuty produktów mlecznych najczęściej dostępne na rynku krajowym
Magdalena Stobiecka
Joanna Wajs
nr katalogowy: 123072
10.15199/65.2019.10.7
mleko
alternatywa mleka
napoje roślinne
lody bezmleczne
milk
milk alternative
plant drinks
dairy- -free ice cream
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
Lody soft cz.I
Piotr Ejsmont
nr katalogowy: 12848
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Przełamać lody
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 18493
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Moda na lody
nr katalogowy: 24631
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Lody rzemieślnicze - lekcja 13
nr katalogowy: 32332
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Najprostszy sposób na lody
nr katalogowy: 35921
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Grycan - Lody od pokoleń: lody impulsowe i setny smak
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 97858
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
Świeżo zmrożone
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 49894
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Czy lody wysokobiałkowe oraz bez dodatku cukrów zagoszczą na stałe w witrynach z lodami rzemieślniczymi?
Katarzyna Laure-Lewandowska
nr katalogowy: 138268
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Jaki VAT na lody? Sprzedaż czy usługa gastronomiczna?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 70299
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-10
Lody nadal sezonowe
nr katalogowy: 12819
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-12
Lody - zmrożona rozkosz
nr katalogowy: 4346
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Sezon lodowy w pełni
nr katalogowy: 5032
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
Lodowe dekoracje (cz. I)
Piotr Ejsmont
nr katalogowy: 12706
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Ambasador gastronomii Lody w kuszącej odsłonie
nr katalogowy: 91210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Marka "Grycan - Lody od pokoleń" znów na topie
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 90811
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Lody soft (cz. III)
Piotr Ejsmont
nr katalogowy: 19312
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-12
Lody soft cz. II
Piotr Ejsmond
nr katalogowy: 12878
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Non solo gelato - nie tylko lody...
nr katalogowy: 76281
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Dobre lody – czyli jakie?
nr katalogowy: 144850
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
Lody z dodatkami prozdrowotnymi
Maja Bulwarska
Anna Florowska
nr katalogowy: 62562
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Myśleć kreatywnie
nr katalogowy: 44389
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Tendencje w produkcji lodów
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 43770
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Czy lody wysokobiałkowe oraz bez dodatku cukrów zagoszczą na stałe w witrynach z lodami rzemieślniczymi?
Katarzyna Laure-Lewandowska
nr katalogowy: 138268
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Inspekcja JHARS skontrolowała pieczywo i lody
nr katalogowy: 83157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Polmarkus. Czas na lody
nr katalogowy: 137391
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Polmarkus. Czas na lody
nr katalogowy: 137391
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Z czego składają się lody (c.d.)
nr katalogowy: 29593
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Rozpoczynamy sezon lodziarski 2023!
nr katalogowy: 142526
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Sprzedaż lodów gałkowych przemysłowych
nr katalogowy: 41667
CHŁODNICTWO 2009-10
Produkcja lodów w Polsce
STANISŁAW URBAN
nr katalogowy: 47477
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Lody synbiotyczne - zastosowanie probiotyków i prebiotyków
Anna Szosland-Fołtyn
nr katalogowy: 32791
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Lody z rolniczej zagrody
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 38766
OPAKOWANIE 2007-1
Dietetyczne lody w opakowaniu grupowym czteroczęściowym (quattro-pack)
nr katalogowy: 23706
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
90 lat lodów na patyku
nr katalogowy: 78304
CHŁODNICTWO 2009-12
Ocena wybranych cech jakościowych lodów Delicja w czasie przechowywania
ANNA MITUNIEWICZ-MAŁEK
IZABELA DMYTRÓW
RENATA PILARCZYK
JUSTYNA BODNAR
nr katalogowy: 48670
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Nowe trendy – SOFT SERV – tradycja w nowej formie
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 136605
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Owocowo, kolorowo i energetycznie
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 106111
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Z czego składają się lody (c.d.) - Środki smakowo-zapachowe
nr katalogowy: 31395
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Z czego składają się lody - Substancje stałe (c.d.)
nr katalogowy: 25626
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Polmarkus. Czas na lody
nr katalogowy: 137391
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Jak dobrze sprzedać lody?
nr katalogowy: 56400
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Lody - biznes z perspektywą.Piekarz, który pokochał lody.
Marta Stus
nr katalogowy: 39005
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Solidne podstawy sukcesu firmy "Grycan - Lody od pokoleń"
nr katalogowy: 84381
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Opera mrożąca Czyli o tym, jak Chińczycy zafundowali nam najsłynniejszy włoski deser
Beata Marchand
nr katalogowy: 82618
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-2
Dojrzewanie bazy lodowej – jak czas podkręca smak lodów?
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 147195
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Tajniki perfekcyjnych lodów - Technika infuzji
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 149865
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Tajniki perfekcyjnych lodów - Technika infuzji
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 149865
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-6
Lody w sklepie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 120486
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Nowe trendy – SOFT SERV – tradycja w nowej formie
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 136605
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
Lody mleczne a gronkowcowe zatrucia pokarmowe
Justyna Płoska
Lidia Stasiak-Różańska
Antoni Stanisław Pluta
nr katalogowy: 129154
10.15199/65.2020.11.5
lody mleczne
gronkowce
enterotoksyna
zatrucia pokarmowe
milk ice cream
staphylococci
enterotoxin
foodborne infections
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
Lody mleczne a gronkowcowe zatrucia pokarmowe
Justyna Płoska
Lidia Stasiak-Różańska
Antoni Stanisław Pluta
nr katalogowy: 129154
10.15199/65.2020.11.5
lody mleczne
gronkowce
enterotoksyna
zatrucia pokarmowe
milk ice cream
staphylococci
enterotoxin
foodborne infections
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Jak robić dobre lody?
nr katalogowy: 136601
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
Grycan - Lody od pokolen
nr katalogowy: 78305
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-10
Jakość fizykochemiczna i mikrobiologiczna lodów oferowanych na rynku
Jolanta Król
Aneta Karasińska
Aneta Brodziak
Joanna Barłowska
Monika Kędzierska-Matysek
nr katalogowy: 116667
10.15199/65.2018.10.3
lody
jakość
producenci
sezon produkcji
ice cream
quality
producers
production season
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-4
Nowości lodziarskie 2010
nr katalogowy: 50866
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
Czas na lody
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 49895
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Lody. Od czego zacząć?
nr katalogowy: 40788
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Sprzedaż lodów gałkowych rzemieślniczych produkcji obcej
nr katalogowy: 42489
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Salmonella pokonana
nr katalogowy: 18504
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 49891
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Sprzedaż lodów gałkowych
nr katalogowy: 45004
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-10
Lody - produkt sezonowy
nr katalogowy: 47607
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Viennoiserie, croissant, monoporcje, rzemieślnicze lody i kremy – niezmiennie trendy w 2023
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 145344
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Światowe Smaki w Polsce: Zaproszenie na Polskie Eliminacje Gelato Festival World Masters 2024
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 150842
CHŁODNICTWO 2013-7
Lody jogurtowe nośnikiem bakterii fermentacji mlekowej Czynniki warunkujące ich przeżywalność w medium lodowym
Anna Szosland-Fałtyn
Joanna Królasik
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 78017
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Włoskie lody niskokaloryczne
nr katalogowy: 19153
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Czy poddawać się trendom?
Jan Kowalski
nr katalogowy: 96432
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Róbmy lody najlepiej jak się da
nr katalogowy: 148925
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Dla ochłody
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 11978
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Wygrać z Salmonellą
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11886
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
Nowości Zielonej Budki
nr katalogowy: 22136
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Miran. Wafle, rożki i posypki
nr katalogowy: 19114
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 19083
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Sigep 2017 Lody - przyjemność i zdrowie
nr katalogowy: 104280
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
ABC deserów lodowych
Marcin Strzelczyk
nr katalogowy: 19115
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-1
Mrożonki i lody w świetle przepisów unijnych
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 12574
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Lody od pokoleń
nr katalogowy: 7172
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-10
Samochód za lody
Marta Stus
nr katalogowy: 5103
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Zmrożona słodycz
WIESŁAWA GRZESIŃSKI
nr katalogowy: 4082
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Ciasta z sercem
JÓZEF NARÓĆ
nr katalogowy: 4059
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-1
Mrożonki i lody w świetle przepisów unijnych
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 12574
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-10
Nowa wytwórnia lodów
Z. Grycana
nr katalogowy: 5104
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Rynek lodów w Polsce
Piotr Szajner
nr katalogowy: 44562
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NOWOŚCI / PROMOCJE
nr katalogowy: 130797
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-11
Lodowo i owocowo
nr katalogowy: 5137
CHŁODNICTWO 2006-5
Chłodnictwo dla zakładów przemysłu mleczarskiego
ELŻBIETA POLAK
KRZYSZTOF ĆWIERTNIEWSKI#
nr katalogowy: 16110
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 136585
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 136585
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
Granita - lodowy napój na wielkie upały
Piotr Ejsmont
nr katalogowy: 19075
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Vegan ice cream A review
Anna Kot
Anna Kamińska-Dwórznicka
nr katalogowy: 141297
10.15199/65.2022.12.5
vegan ice cream
vegan
ice cream
ice cream ingredients
lody wegańskie
weganizm
lody
składniki do lodów
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Vegan ice cream A review
Anna Kot
Anna Kamińska-Dwórznicka
nr katalogowy: 141297
10.15199/65.2022.12.5
vegan ice cream
vegan
ice cream
ice cream ingredients
lody wegańskie
weganizm
lody
składniki do lodów
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Vegan ice cream A review
Anna Kot
Anna Kamińska-Dwórznicka
nr katalogowy: 141297
10.15199/65.2022.12.5
vegan ice cream
vegan
ice cream
ice cream ingredients
lody wegańskie
weganizm
lody
składniki do lodów
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Vegan ice cream A review
Anna Kot
Anna Kamińska-Dwórznicka
nr katalogowy: 141297
10.15199/65.2022.12.5
vegan ice cream
vegan
ice cream
ice cream ingredients
lody wegańskie
weganizm
lody
składniki do lodów
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Vegan ice cream A review
Anna Kot
Anna Kamińska-Dwórznicka
nr katalogowy: 141297
10.15199/65.2022.12.5
vegan ice cream
vegan
ice cream
ice cream ingredients
lody wegańskie
weganizm
lody
składniki do lodów
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-8
Lody z buraków ćwikłowych
nr katalogowy: 150104
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Esprion® 500 doskonałej jakości lody będą tańsze
Dariusz Piórkowski
nr katalogowy: 7176
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
Dalszy ciąg uwag o sytuacji polskich rzemieślników-lodziarzy
Rajmund Kawalec
nr katalogowy: 4909
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Między klasyką a fantazją w lodziarstwie
nr katalogowy: 125312
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NOWOŚCI / PROMOCJE
nr katalogowy: 130797
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Niezłe ciacho pozna fajną foczkę
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 79455
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Coś zimnego na deser
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 143645
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
LENARI
nr katalogowy: 68243
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Limosa - wysublimowana elegancja
nr katalogowy: 89607
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
Minęło 50 lat.Grycan - Lody od pokolen
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 67491
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Czas na lody!
nr katalogowy: 105353
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Nowości lodziarskie 2019
nr katalogowy: 118898
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Nowości lodziarskie 2012
nr katalogowy: 66231
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Na półzimno
nr katalogowy: 25263
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Soczyście zmrożone
nr katalogowy: 24633
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Najlepsze dodatki do lodów są z Polski
Serena
nr katalogowy: 136604
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Lody probiotyczne - zdrowe łakocie
ANNA MARIA SZOSLAND-FAŁTYN
nr katalogowy: 25854
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Z czego składają się lody (c.d.)
nr katalogowy: 31708
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Racjonalizacja organizacji w przedsiębiorstwie Kroeswang
nr katalogowy: 30673
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Z czego składają się lody
nr katalogowy: 27799
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Lody i czekolada
nr katalogowy: 57910
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-2
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 82791
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Podstawowe parametry określające jakość lodów
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 55910
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 97343
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
30 lat inspiracji – wywiad z Markiem Robachą z okazji 30-lecia Primulator
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 134815
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Dobra ekspozycja to krok do sukcesu
nr katalogowy: 33765
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Z czego składają się lody (c.d.)
nr katalogowy: 30235
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Z czego składają się lody
nr katalogowy: 27080
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-18
Polskie lodołamacze
Henryk Piekut
nr katalogowy: 37709
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Czy jest miejsce dla lodów w "zdrowej diecie"?
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 35920
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Z czego składają się lody
nr katalogowy: 25230
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Z czego składają się lody - Substancje stałe
nr katalogowy: 24465
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Z czego składają się lody - Rola i znaczenie poszczególnych składników
nr katalogowy: 23353
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Poznaj smaki świata
nr katalogowy: 34458
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Lody z octem
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 34451
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Z czego składają się lody (c.d.)
nr katalogowy: 28988
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Nowości w witrynie
nr katalogowy: 27800
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Dekorowanie lodów rzemieślniczych w witrynie
nr katalogowy: 27081
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Zdrowie a lody i ciastka
Piotr Ejsmont
nr katalogowy: 36606
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Rynek wyrobów cukierniczych wobec zmian klimatycznych
nr katalogowy: 124741
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 91201
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Najlepsze dodatki do lodów są z Polski
Serena
nr katalogowy: 136604
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Wygoda na deser
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 57389
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 143464
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Znamy najlepsze lody w Polsce
nr katalogowy: 113448
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Z czego składają się lody.
nr katalogowy: 23786
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Tureckie lody
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 63547
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 102541
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-1
Pasteryzacja bazy lodowej – od tego zaczyna się smak lodów
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 146837
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Lody a może lód?
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 58733
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Jak robić dobre lody?
nr katalogowy: 136601
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Nowości lodziarskie 2011
nr katalogowy: 57911
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Ekologiczne opakowania wspomagają sprzedaż
nr katalogowy: 126615
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Serena. Włoskie gelato ma konkurencję
nr katalogowy: 130796
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Nowości Comprital 2022
nr katalogowy: 136606
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-9
Producenci lodów w dobrej kondycji
nr katalogowy: 150318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Carpigiani. Ciekawe pomysły i rozwiązania
nr katalogowy: 130798
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Serena. Włoskie gelato ma konkurencję
nr katalogowy: 130796
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Mistrzowie żytnich wypieków, czyli o tym jak Szwedzi pokochali bröd i stworzyli Nordycką Kulturę Chleba
nr katalogowy: 85521
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Co na lato?
nr katalogowy: 106093
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Grycan stawia na desery
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 113449
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Lody pod parasolem - jaka stawka VAT?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 113446
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Zdrowa słodycz
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 82377
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-14-15
Ciepło - zimno. Klops
Irena Fober
nr katalogowy: 69091
OPAKOWANIE 2019-3
Z czym to się je? Rola opakowania w branży spożywczej
nr katalogowy: 119327
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Carpigiani. Ciekawe pomysły i rozwiązania
nr katalogowy: 130798
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nurkowski. MultiWasher – efektywny proces mycia
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 131194
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Sklepy firmowe piekarni zmieniają swój charakter
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 137382
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Nowości lodziarskie
nr katalogowy: 142157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Nowości lodziarskie
nr katalogowy: 142157
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Nieoczekiwane smaki
nr katalogowy: 138819
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Znakowanie czekolad i wyrobów kakaowych
nr katalogowy: 139676
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Cukiernia-lodziarnia Melba - krzeszowicka słodka perła
Anna Korfel
nr katalogowy: 87988
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
Ciastko czy ciastko z malinami? Jaka nazwa na paragonie z kasy fiskalnej
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 67493
CHŁODNICTWO 2012-3
Nowy tunel kriogeniczny Freshline QS firmy Air Products zapewnia przetwórcom żywności szybkie i łatwe mrożenie produktów spożywczych
nr katalogowy: 66791
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Lody - nie tylko klasycznie
nr katalogowy: 90810
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nurkowski. MultiWasher – efektywny proces mycia
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 131194
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
Ewolucja maszyn do produkcji lodów
nr katalogowy: 49466
AURA 2009-6
Efekty zewnętrzne
TOMASZ ŻYLICZ
nr katalogowy: 45361
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Pracę należy dobrze zaplanować i przygotować
nr katalogowy: 44547
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Inter-Ice 2008
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 43769
CHŁODNICTWO 2009-1-2
Przeżywalność suszenia sublimacyjnego przez bakterie fermentacji mlekowej i drożdże
PIOTR DZIUGAN
nr katalogowy: 41436
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-4
Tradycyjne i z automatu
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 66907
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Z ziemi włoskiej do Polski – włoska szkoła gelato
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 136058
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Nieoczekiwane smaki
nr katalogowy: 138819
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-9
Tajniki perfekcyjnych lodów - Tworzenie sorbetów: kluczowe aspekty produkcji lodów na bazie wody
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 150319
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Jaki VAT na pierniki?
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 113453
CHŁODNICTWO 2012-7-8
Rynek lodów w Rosji
Magdalena Wasyłeczko
nr katalogowy: 70339
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
30 lat inspiracji – wywiad z Markiem Robachą z okazji 30-lecia Primulator
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 134815
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
"Czysty, niezawodny i wszechstronny"
nr katalogowy: 49526
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
Nowoczesność wspiera tradycję - rozwiązanie CSB-System w Cukierni Staropolskiej
nr katalogowy: 49455
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Wady lodów
nr katalogowy: 45455
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Po pierwsze - dobra lokalizacja
nr katalogowy: 43766
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
Ewolucja maszyn do produkcji lodów
nr katalogowy: 48367
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
Pritchitts – irlandzka firma z tradycjami
nr katalogowy: 48355
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
Lody Białobrzeskie od trzech pokolen
Kamil Gruszczyński
nr katalogowy: 77303
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Nowe produkty na zimowe dni
L.K.
nr katalogowy: 56341
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Porady prawne
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 56357
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Czekolada na lato
nr katalogowy: 106094
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-10
Producent lodów HELA stawia na branżowego specjalistę IT - firmę CSB-System
nr katalogowy: 63161
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
"Żywność wygodna" - tendencje i perspektywy
nr katalogowy: 78890
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Słodkie tradycje, czyli rzecz o najdziwniejszych deserach świata
nr katalogowy: 99156
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Z ziemi włoskiej do Polski – włoska szkoła gelato
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 136058
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-11
Nareszcie jedna stawka VAT na pieczywo, ciastka i lody
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 123179
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH