Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Gastronomia uniwersytecka
Marzena Danowska-Oziewicz
nr katalogowy: 76515
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-6
Medycyna i technika – trwałe małżeństwo z rozsądku. Czy nadchodzi doktorobot?
Aleksander Sieroń
nr katalogowy: 137974
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Mała gastronomia
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 23952
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Gastronomia w hotelach
nr katalogowy: 131720
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Gastronomia w hotelach
nr katalogowy: 131720
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Od gastronomii do piekarstwa
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 36576
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Gastronomia na wysokim poziomie
nr katalogowy: 78125
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-12
Nauka ze smakiem
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 95503
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Kantyna czy stołówka?
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 89943
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Ratujmy polskie restauracje!
nr katalogowy: 127616
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
W walce o przyszłość gastronomii
Henryk Hołysz
nr katalogowy: 54043
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
3D jedzenie na zamówienie
Grażyna Bortnowska
nr katalogowy: 131709
Projektowanie żywności
drukowanie 3D
gastronomia spersonalizowana
Food designing
3D printing
personalized gastronomy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
3D jedzenie na zamówienie
Grażyna Bortnowska
nr katalogowy: 131709
Projektowanie żywności
drukowanie 3D
gastronomia spersonalizowana
Food designing
3D printing
personalized gastronomy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-5-6
Powrót do gry
Robert Sowa
nr katalogowy: 126732
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Gastronomia z dyplomem
nr katalogowy: 18612
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Gastronomia wraca do życia
nr katalogowy: 127624
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-2
Porażenie biologiczne spoin - realne zagrożenia
MARIUSZ GARECKI
TOMASZ HERTMAN
nr katalogowy: 21245
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Łakocie nad Jaworzyną
TT
nr katalogowy: 4209
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Mała gastronomia - duży kłopot
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4078
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Od redakcji
Maria Burska
nr katalogowy: 11908
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Skuteczna utylizacja odpadów
Jacek Leonkiewicz
nr katalogowy: 102736
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Białe i czerwone z nad renu
nr katalogowy: 22028
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Kelnerskie wpadki
JADWIGA BĄCZKOWSKA
nr katalogowy: 12098
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-9
Uczenie jest niekończącą się podróżą...
nr katalogowy: 100612
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Sztuka przetrwania
nr katalogowy: 129536
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Kierunki zmian w gastronomii w pandemii
Anna Gramza-Michałowska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 133586
10.15199/65.2021.9.2
gastronomia
żywienie zbiorowe
pandemia
konsument
gastronomy
catering
pandemic
consumer
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Kierunki zmian w gastronomii w pandemii
Anna Gramza-Michałowska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 133586
10.15199/65.2021.9.2
gastronomia
żywienie zbiorowe
pandemia
konsument
gastronomy
catering
pandemic
consumer
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Kierunki zmian w gastronomii w pandemii
Anna Gramza-Michałowska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 133586
10.15199/65.2021.9.2
gastronomia
żywienie zbiorowe
pandemia
konsument
gastronomy
catering
pandemic
consumer
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Kierunki zmian w gastronomii w pandemii
Anna Gramza-Michałowska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 133586
10.15199/65.2021.9.2
gastronomia
żywienie zbiorowe
pandemia
konsument
gastronomy
catering
pandemic
consumer
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Gastronomia najmłodszych
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 37900
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
„Strefa” na Próżnej tętni życiem
Bohdan Juchniewicz
nr katalogowy: 138200
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Mała gastronomia
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 24618
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Gastronomia szeroko otwarta
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 108498
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Apetyt na Polskę
nr katalogowy: 36851
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-9
Spersonalizowana proteza aorty, czyli jak druk 3D ratuje życie
nr katalogowy: 128082
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-9
Spersonalizowana proteza aorty, czyli jak druk 3D ratuje życie
nr katalogowy: 128082
CHŁODNICTWO 2008-3
Chłodnictwo - Klimatyzacja - Gastronomia
nr katalogowy: 34111
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Wina dla restauratorów
nr katalogowy: 34411
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
W naszym interesie
nr katalogowy: 31743
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 31186
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Gastronomia olimpijska szybsza od Internetu
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 39722
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Hotel od kuchni
Piotr Dominik
nr katalogowy: 37922
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Edukacja europejska
nr katalogowy: 99768
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Po fali zwolnień nadeszła fala rekrutacji w branży HoReCa
nr katalogowy: 138211
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Wegetarianizm i weganizm w gastronomii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 133970
wegetarianizm
weganizm
gastronomia
potrawy
korzyści zdrowotne
vegetarianism
veganism
gastronomy
dishes
health benefits
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Wegetarianizm i weganizm w gastronomii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 133970
wegetarianizm
weganizm
gastronomia
potrawy
korzyści zdrowotne
vegetarianism
veganism
gastronomy
dishes
health benefits
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Wegetarianizm i weganizm w gastronomii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 133970
wegetarianizm
weganizm
gastronomia
potrawy
korzyści zdrowotne
vegetarianism
veganism
gastronomy
dishes
health benefits
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Nicejskie doświadczenia stażystów Programu ERASMUS+
Anna Wrona
nr katalogowy: 114535
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Drużyna do zadań specjalnych
nr katalogowy: 29160
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
Najciekawsze wydarzenia i produkty spożywcze
Agnieszka Górecka
nr katalogowy: 39232
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-10
Rynek piwa - trendy w sprzedaży i spożyciu
nr katalogowy: 38914
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Zakładamy ogródek
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 25611
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-10
Znamy zwycięzców!
nr katalogowy: 123631
CHŁODNICTWO 2007-4
VII Spotkanie Promocyjne Krajowej Sieci Serwisowej "Serwis Polska" Chłodnictwo - Klimatyzacja - Gastronomia
nr katalogowy: 25578
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-7-8
Piwo, chmiel i gastronomia piwa pod lupą statystyków
nr katalogowy: 127680
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-7-8
Piwo, chmiel i gastronomia piwa pod lupą statystyków
nr katalogowy: 127680
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Co dalej z polską gastronomią?
Agnieszka Szydziak
nr katalogowy: 130441
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
Wiedza i doświadczenie
nr katalogowy: 72853
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Polska gastronomia się jednoczy
Sylwester Cacek
nr katalogowy: 102738
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Odpowiedzialni TOP Twórcy Restauracji
nr katalogowy: 136714
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-9
Street food w Europie
Ewa Czarniecka-Skubina
Michał Wiatrowski
nr katalogowy: 115758
gastronomia uliczna
Europa
street food
Europe
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Gastronomia "od kuchni"
nr katalogowy: 83923
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-11
Franczyza w gastronomii - możliwości i wyzwania
Dagmara Stangierska
nr katalogowy: 102066
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Uszlachetniamy gastronomię
nr katalogowy: 130935
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Od redakcji
nr katalogowy: 138197
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Co dalej z polską gastronomią?
Agnieszka Szydziak
nr katalogowy: 130441
CHŁODNICTWO 2010-4
Nowe rozwiązania i urządzenia Tecumseh
nr katalogowy: 51204
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 86990
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Konkursy Mistrzów
nr katalogowy: 89953
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Uszlachetniamy gastronomię
nr katalogowy: 130935
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Od redakcji
nr katalogowy: 138197
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 83911
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Od redakcji
nr katalogowy: 132652
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Polska gastronomia zrzeszona
Dagmara Stangierska
nr katalogowy: 98897
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Wywiad. Gastronomia znów wita gości – otwarcie restauracji Morski Zając w Kuźnicy
nr katalogowy: 132103
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Wywiad. Gastronomia znów wita gości – otwarcie restauracji Morski Zając w Kuźnicy
nr katalogowy: 132103
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-6
Praktyka czyni mistrza
Henryk Hołysz
nr katalogowy: 60153
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-3
ISSA Interclean
nr katalogowy: 59625
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Mobilne rozwiązania dla gastronomii
nr katalogowy: 122290
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Przędzalnia od kuchni
nr katalogowy: 98396
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-5-6
W oczekiwaniu na otwarcie
Jarek Uściński
nr katalogowy: 126730
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Podsumowanie roku 2020 w Koku Sushi
nr katalogowy: 130940
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Wywiad. Gastronomia znów wita gości – otwarcie restauracji Morski Zając w Kuźnicy
nr katalogowy: 132103
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Poland 100 Best Restaurants 2020
nr katalogowy: 130941
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Odpowiedzialni TOP Twórcy Restauracji
nr katalogowy: 136714
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-2
Składniki żywności a aktywność psychofizyczna człowieka
Tomasz Czernecki
Aneta Brodziak
nr katalogowy: 96826
10.15199/65.2016.2.7
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Szkoła na miarę Europy
nr katalogowy: 49037
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Pełna informacja
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 49031
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
Galopem przez smak
nr katalogowy: 44650
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Dzień dobry dla pieczywa?
Bartłomiej Osiński
nr katalogowy: 43709
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-12
Wzrost sprzedaży
Jan Marek Mołoniewicz
Jarosław Rychter
nr katalogowy: 48585
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Święto polskiej kuchni
nr katalogowy: 46090
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-6
Swojsko i ze smakiem - u Arpada Šipeca w Slawonii
Jerzy Magner
nr katalogowy: 68304
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-6
Nowoczesna Szkoła Mistrzów
Anna Wrona
Cezary Skalski
nr katalogowy: 52079
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-11
Wina dla gastronomii
winny maniak
nr katalogowy: 55350
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Idea zrównoważonej kuchni – czy możliwa do realizacji w dobie pandemii?
nr katalogowy: 130939
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Podsumowanie roku 2020 w Koku Sushi
nr katalogowy: 130940
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Dobra karta menu
Ewa Czarniecka-Skubina
Rafał Troć
nr katalogowy: 134943
gastronomia
karty menu
rodzaje kart menu
gastronomy
menu card
types of menu cards
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Dobra karta menu
Ewa Czarniecka-Skubina
Rafał Troć
nr katalogowy: 134943
gastronomia
karty menu
rodzaje kart menu
gastronomy
menu card
types of menu cards
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Dobra karta menu
Ewa Czarniecka-Skubina
Rafał Troć
nr katalogowy: 134943
gastronomia
karty menu
rodzaje kart menu
gastronomy
menu card
types of menu cards
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Gastronomiczne inspiracje
nr katalogowy: 142950
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
„Strefa” na Próżnej tętni życiem
Bohdan Juchniewicz
nr katalogowy: 138200
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Madryt zaprasza!
nr katalogowy: 138198
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-11
Street food w Afryce
Ewa Czarniecka-Skubina
Michał Wiatrowski
nr katalogowy: 116978
gastronomia uliczna
Afryka
street food
Africa
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
Bogata oferta
Klaudia Kałwa
nr katalogowy: 113663
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-4
Targi ProSweets w Kolonii
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 50857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Ekonomia w kuchni
Andrzeja Bryka
nr katalogowy: 48026
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-10
Gastronomia nad modrym Dunajem
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 71222
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Kulisy sukcesu
Teresa W.
nr katalogowy: 78106
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Mała gastronomia w piekarni
nr katalogowy: 121619
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-4
Nierówna walka
nr katalogowy: 125916
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Primitivo z Apulii. Hit sprzedaży w Polsce
winny maniak
nr katalogowy: 98406
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Expo Sweet 2015 Coś na deser
nr katalogowy: 91209
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Idea zrównoważonej kuchni – czy możliwa do realizacji w dobie pandemii?
nr katalogowy: 130939
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Dobre imię wypracowuje się latami
Teresa Wojciechowska
nr katalogowy: 43716
CHŁODNICTWO 2009-3
IX Spotkanie Promocyjne Krajowej Sieci Serwisowej "Serwis Polska" Chłodnictwo - Klimatyzacja - Gastronomia
nr katalogowy: 42288
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-9
Gastronomia w różnej postaci
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 93448
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-2
Gastronomia ciągle z problemami
nr katalogowy: 148449
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Gastronomia na kołach
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 115014
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Gastronomia, czyli od historii po atrakcje
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 130449
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia czeska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 138824
kuchnia czeska
potrawy
zwyczaje
gastronomia
Czech cuisine
dishes
habits
gastronomy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia czeska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 138824
kuchnia czeska
potrawy
zwyczaje
gastronomia
Czech cuisine
dishes
habits
gastronomy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Street food w Polsce
nr katalogowy: 116445
gastronomia uliczna
Polska
street food
Poland
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-9
Marnotrawienie żywności – gastronomia jako narzędzie edukacji konsumenta
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 128167
10.15199/65.2020.9.6
marnotrawienie żywności
konsument
gastronomia
zrównoważona produkcja
food waste
consumer
gastronomy
sustainable production
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-9
Marnotrawienie żywności – gastronomia jako narzędzie edukacji konsumenta
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 128167
10.15199/65.2020.9.6
marnotrawienie żywności
konsument
gastronomia
zrównoważona produkcja
food waste
consumer
gastronomy
sustainable production
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-9
Marnotrawienie żywności – gastronomia jako narzędzie edukacji konsumenta
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 128167
10.15199/65.2020.9.6
marnotrawienie żywności
konsument
gastronomia
zrównoważona produkcja
food waste
consumer
gastronomy
sustainable production
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Posłuchaj babci!
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 114536
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-3
Wina dla wymagających klientów
winny maniak
nr katalogowy: 125373
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Godzenie starego z nowym
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 104423
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Gastronomia, czyli od historii po atrakcje
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 130449
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Miłość do pieczenia i litewskie dziedzictwo
nr katalogowy: 141616
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Po fali zwolnień nadeszła fala rekrutacji w branży HoReCa
nr katalogowy: 138211
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Bezbolesna zmiana sezonu
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 109870
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Bez chleba ani rusz
nr katalogowy: 85525
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-6
Gastronomia dla wyższych sfer
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 77109
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Gastronomiczne inspiracje
nr katalogowy: 121620
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Eksluzywna nisza
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 89958
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-9-10
Piwowarstwo rzemieślnicze AD 2020
Michał Kopik
nr katalogowy: 128801
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-9-10
Piwowarstwo rzemieślnicze AD 2020
Michał Kopik
nr katalogowy: 128801
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Proekologiczne trendy gastronomiczne
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 139523
gastronomia
proekologiczne działania
gastronomy
pro-ecological activities
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Proekologiczne trendy gastronomiczne
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 139523
gastronomia
proekologiczne działania
gastronomy
pro-ecological activities
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Pokaż się światu
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 106252
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-12
Tylko dla pasjonatów
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 64522
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-3
Gastronomia, handel i megabajty
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 58080
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-1
Gastronomia w karnawale
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 56983
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Gastronomia pod szyldem Jeronymo
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 54776
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Gastronomia po iberyjsku
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 122301
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Chleb nie taki powszedni
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 94685
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Gastronomia walczy o swoje
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 98904
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-5-6
(Nie)dostosowani do zmian
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 126742
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Tarcza dla restauratorów c.d.
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 127997
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Tarcza dla restauratorów c.d.
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 127997
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Gastronomia na zakręcie
Bohdan Juchniewicz
nr katalogowy: 129545
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Kolor ma znaczenie
Ewa Czarniecka-Skubina
Anna Kosowska
nr katalogowy: 133978
gastronomia
barwa potraw
zachowanie konsumentów
gastronomy
food colour
consumer behavior
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Kolor ma znaczenie
Ewa Czarniecka-Skubina
Anna Kosowska
nr katalogowy: 133978
gastronomia
barwa potraw
zachowanie konsumentów
gastronomy
food colour
consumer behavior
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Kolor ma znaczenie
Ewa Czarniecka-Skubina
Anna Kosowska
nr katalogowy: 133978
gastronomia
barwa potraw
zachowanie konsumentów
gastronomy
food colour
consumer behavior
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Kolor ma znaczenie
Ewa Czarniecka-Skubina
Anna Kosowska
nr katalogowy: 133978
gastronomia
barwa potraw
zachowanie konsumentów
gastronomy
food colour
consumer behavior
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Gastronomiczne inspiracje
nr katalogowy: 142950
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Gastronomia wciąż na topie
Krystyna Świetlik
nr katalogowy: 120361
10.15199/65.2019.5.1
gastronomia
żywienie poza domem
konsument
gospodarstwo domowe
placówki gastronomiczne
popyt na usługi gastronomiczne
catering
eating out
consumer
household
catering establishments
demand for catering services
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Rumowo-imbirowy zawrót głowy
nr katalogowy: 108504
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Gastronomia 2019 Tylko po angielsku?
A.W.
nr katalogowy: 119016
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Spis treści Przeglądu Gastronomicznego za 2016 rok
nr katalogowy: 103541
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Uwaga na skrzyżowaniach!
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 98894
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Bocuse d’Or Europe 2020
nr katalogowy: 129524
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
Borowik kontra kotlet
nr katalogowy: 113670
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Uruchamiamy firmę - rozliczamy się z fiskusem
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 66203
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-6
Tajemnice Zielonej Wyspy
Barbara Czarnecka
nr katalogowy: 60148
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Najważniejszy jest smak
nr katalogowy: 120188
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-17-18
Niskie, ale bardzo ważne napięcia
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 86024
CHŁODNICTWO 2013-4
XIII Spotkanie Promocyjne Krajowej Sieci Serwisowej "Serwis Polska" Chłodnictwo - Klimatyzacja - Gastronomia
nr katalogowy: 76116
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
W zamrażarce. Zamrażanie i przechowywanie zamrażalnicze żywności w gastronomii
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 98391
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-9
Wartość szarej gospodarki w budownictwie
Mirosław Ziach
nr katalogowy: 150666
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Spis treści Przeglądu Gastronomicznego za 2013 rok
nr katalogowy: 82383
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Rozpalać, a nie przygaszać
nr katalogowy: 124867
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Chłodno i bezpiecznie
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 97687
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-16-17
Na drogach znów ruszyło
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 100133
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Słodkie ograniczenia
Ewa Czarniecka-Skubina
Ewa Rasińska
nr katalogowy: 112575
gastronomia
potrawy
cukier (sacharoza)
substancje silnie słodzące
food service
dishes
sugar (sucrose)
intensity sweeteners
CHŁODNICTWO 2012-1-2
XII Spotkanie Krajowej Sieci Serwisowej "Serwis Polska" Chłodnictwo - Klimatyzacja - Gastronomia
nr katalogowy: 66001
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Wykorzystanie mrożonek owocowych w gastronomii Zmrożona świeżość
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 97691
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Gotowanie bez glutenu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 122291
nietolerancje
gluten
celiakia
zboża bezglutenowe
posiłki
gastronomia.
intolerance
gluten
celiac disease
gluten free cereals
dishes
gastronomy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Street food w USA
Ewa Czarniecka-Skubina
Michał Wiatrowski
nr katalogowy: 119628
gastronomia uliczna
USA
street food
USA
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-5
Łomża
Robert Kozela
nr katalogowy: 105400
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-4
WYDARZENIA Targi
nr katalogowy: 58959
CHŁODNICTWO 2011-3
XI Spotkanie Krajowej Sieci Serwisowej - Serwis Polska - Chłodnictwo - Klimatyzacja - Gastronomia
nr katalogowy: 58365
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-3
Muzyka i gastronomia
Marzanna Zienkiewicz
nr katalogowy: 125368
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-12
Wiedza pracowników o higienie oraz praktykach produkcyjnych
Marzena Tomaszewska
Joanna Trafiałek
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 102851
10.15199/65.2016.12.9
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-10
Uczta molekularna
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 101282
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Wpływ pandemii koronawirusa na rynek produktów spożywczych i gastronomię w USA
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 134157
10.15199/65.2021.10.3
koronawirus
USA
przemysł spożywczy
gastronomia
coronavirus
USA
food industry
gastronomy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Skrzydełko czy udko?
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 134023
mięso drobiowe
kurczaki
indyki
gęsi
kaczki
łowne ptactwo
cechy mięsa
wartość odżywcza
kulinarne wykorzystanie
potrawy
poultry meat
chicken
turkeys
geese
ducks
game birds
meat characteristics
nutritional value
culinary use
dishes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Skrzydełko czy udko?
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 134023
mięso drobiowe
kurczaki
indyki
gęsi
kaczki
łowne ptactwo
cechy mięsa
wartość odżywcza
kulinarne wykorzystanie
potrawy
poultry meat
chicken
turkeys
geese
ducks
game birds
meat characteristics
nutritional value
culinary use
dishes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Skrzydełko czy udko?
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 134023
mięso drobiowe
kurczaki
indyki
gęsi
kaczki
łowne ptactwo
cechy mięsa
wartość odżywcza
kulinarne wykorzystanie
potrawy
poultry meat
chicken
turkeys
geese
ducks
game birds
meat characteristics
nutritional value
culinary use
dishes
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Wpływ pandemii koronawirusa na rynek produktów spożywczych i gastronomię w USA
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 134157
10.15199/65.2021.10.3
koronawirus
USA
przemysł spożywczy
gastronomia
coronavirus
USA
food industry
gastronomy
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Wpływ pandemii koronawirusa na rynek produktów spożywczych i gastronomię w USA
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 134157
10.15199/65.2021.10.3
koronawirus
USA
przemysł spożywczy
gastronomia
coronavirus
USA
food industry
gastronomy
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Wpływ pandemii koronawirusa na rynek produktów spożywczych i gastronomię w USA
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 134157
10.15199/65.2021.10.3
koronawirus
USA
przemysł spożywczy
gastronomia
coronavirus
USA
food industry
gastronomy
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-6
Tendencje na rynku przetworów owocowo-warzywnych z udziałem roślin rzadkich i mało znanych
Andrzej Cendrowski
Dorota Grzeszczak
nr katalogowy: 121095
10.15199/65.2019.6.3
rynek
przetwórstwo
rośliny dziko rosnące
rośliny egzotyczne
owoce
warzywa
market
preserves
wild plants
exotic plants
fruits
vegetables
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-4
Nowa żywność – prawo i praktyka z punktu widzenia nowych technologii i innowacji w przemyśle spożywczym
Paweł Mirosz
nr katalogowy: 131436
10.15199/65.2021.4.4
nowa żywność
prawo żywnościowe
ocena ryzyka
Komisja Europejska
novel food
food law
risk assessment
European Commission
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-4
Nowa żywność – prawo i praktyka z punktu widzenia nowych technologii i innowacji w przemyśle spożywczym
Paweł Mirosz
nr katalogowy: 131436
10.15199/65.2021.4.4
nowa żywność
prawo żywnościowe
ocena ryzyka
Komisja Europejska
novel food
food law
risk assessment
European Commission
CHEMIK 2024-1
Potencjał wykorzystania metabolomiki w badaniach przemysłowych
Patryk KUROPKA
Adrianna PYRA
Weronika ŁOJEWSKA
Wojciech WOJTOWICZ
Piotr MŁYNARZ
nr katalogowy: 148526
10.15199/5.2024.1.3
metabolomika
przemysł
biotechnologia
NMR
LC-MS
Metabolomics
Industry
Biotechnology
NMR
LC-MS
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Kebab po polsku
Jarosław Diakun
Sylwia Mierzejewska
nr katalogowy: 122295
kebab
gastronomia
przetwórstwo mięsa.
kebab
gastronomy
meat processing
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Determinanty jakości
nr katalogowy: 124874
gastronomia
jakość usług
czynniki determinujące jakość
food service
quality of service
factors determining the quality
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH