Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Dobra karta menu
Ewa Czarniecka-Skubina
Rafał Troć
nr katalogowy: 134943
gastronomia
karty menu
rodzaje kart menu
gastronomy
menu card
types of menu cards
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Dobra karta menu
Ewa Czarniecka-Skubina
Rafał Troć
nr katalogowy: 134943
gastronomia
karty menu
rodzaje kart menu
gastronomy
menu card
types of menu cards
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Dobra karta menu
Ewa Czarniecka-Skubina
Rafał Troć
nr katalogowy: 134943
gastronomia
karty menu
rodzaje kart menu
gastronomy
menu card
types of menu cards
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Menu pod ostrzałem
nr katalogowy: 54781
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Zaproszenie do stołu
WITOLD BOCHO
nr katalogowy: 12085
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Co nowego w NINE's?
nr katalogowy: 136210
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Á la carte
nr katalogowy: 37909
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-4
Wizytówka restauracji
Marzanna Zienkiewicz
nr katalogowy: 125925
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Wysmakowany luz
nr katalogowy: 113098
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Co nowego w NINE's?
nr katalogowy: 136210
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Święta i przyjaciele
nr katalogowy: 72880
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-5
Rola poczty w świecie gastronomii
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 59492
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
„Strefa” na Próżnej tętni życiem
Bohdan Juchniewicz
nr katalogowy: 138200
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Potęga Menu
Dimitri Roedoe
nr katalogowy: 47117
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Wino i potrawy (c.d.)
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 51674
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Kocham karmić!
Jarek Uściński
nr katalogowy: 112571
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Delektujmy się nad morzem
Monika Kucia
nr katalogowy: 54783
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-6
Strategiczne menu
Jan Marek Mołoniewicz
nr katalogowy: 52073
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Menu wysokich lotów
nr katalogowy: 63456
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-4
Statystyczna karta wypadku
Lesław Zieliński
nr katalogowy: 25543
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Kawa niejedno ma imię - tworzymy kawowe menu
Anna Owczarek
nr katalogowy: 68245
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-4
Statystyczna karta wypadku – jak wypełniać od 1 stycznia 2023 r. (cz. 1) Szczegółowe objaśnienia
Dorota Żeromska-Mielniczuk
nr katalogowy: 142602
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-12
Listy
nr katalogowy: 8312
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-10
Nowy przewodniczący Narodowego Komitetu Rejestrowego Karty Zawodowej Inżyniera
nr katalogowy: 122823
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2014-5
KRONIKA
nr katalogowy: 84261
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2014-3
KRONIKA
nr katalogowy: 83119
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-2
Karty oceny ryzyka
L. Zieliński
nr katalogowy: 15789
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 113097
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-1
Polacy w Luksemburgu
Dorota Karwacka
nr katalogowy: 56985
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Zdrowe menu
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 108494
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-7
Mechanik samochodowy, konserwator Część 6: Karty oceny ryzyka dla drgań mechanicznych i narażenia na hałas
Piotr Leśniewski
nr katalogowy: 92322
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Proekologiczne trendy gastronomiczne
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 139523
gastronomia
proekologiczne działania
gastronomy
pro-ecological activities
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Proekologiczne trendy gastronomiczne
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 139523
gastronomia
proekologiczne działania
gastronomy
pro-ecological activities
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Włoscy pasjonaci Konkurs kulinarny "Menu Italia 2016"
nr katalogowy: 103524
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-4
Karty charakterystyki ważny element informacyjny
Bolesław Hancyk
nr katalogowy: 50947
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-3
Metody statystyczne w sterowaniu jakością procesów technologicznych
Bohdan CZYŻEWSKI
nr katalogowy: 50330
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Tradycja nadal w cenie
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 72884
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-7
Sporządzanie statystycznej karty wypadku (Z‑KW)
Lesław Zieliński
nr katalogowy: 99530
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Krok do wielkiej kariery
nr katalogowy: 120190
SZKŁO I CERAMIKA 2007-6
Z żałobnej karty
nr katalogowy: 31958
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-10
Karta charakterystyki w służbie bhp cz. 2- Klasyfikacja i oznakowanie produktu
Anna Łuczak
nr katalogowy: 101167
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2011-12
Potencjałowa analiza bezpieczeństwa transakcji kartami bankowymi
Tadeusz Dąbrowski
Marcin Bednarek
nr katalogowy: 64078
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-11
Karta charakterystyki
Agnieszka Piega
nr katalogowy: 80544
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-9
Ataki logiczne na bezstykowe karty płatnicze EMV
Paweł Biernacki
nr katalogowy: 93952
10.15199/13.2015.9.9
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
Pełna informacja
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 49896
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Pełna informacja
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 49031
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Sowa od kuchni
nr katalogowy: 75780
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-1
Konserwator w spółdzielni mieszkaniowej Część 4- Narażenie na hałas i program działań naprawczych
Piotr Leśniewski
nr katalogowy: 103440
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-5
Rola zaufania w budowie jakości relacji przedsiębiorstw i organizacji non profit z wykorzystaniem Strategicznej Karty Wyników
Andrzej CHODYŃSKI
Marek JABŁOŃSKI
Adam JABŁOŃSKI
nr katalogowy: 26199
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-8
Karty paliwowo-serwisowe DKV Card
nr katalogowy: 53553
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-12
Ocena ryzyka przy pracach budowlanych Część 17- Czynniki chemiczne - karta oceny dla prac malarsko-szpachlarskich - ciąg dalszy
Elżbieta Bożejewicz
nr katalogowy: 88547
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-11
Konserwator w spółdzielni mieszkaniowej Część 2: Karta oceny ryzyka (cd.), ocena ryzyka dla czynników biologicznych
Piotr Leśniewski
nr katalogowy: 102509
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2013-9
Generator sygnałów dla karty akwizycji danych DAQ
Marek Kciuk
Jakub Bukowski
nr katalogowy: 79332
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-7
Ważne elementy dotyczące obowiązków wynikających z rozporządzenia reach Część VI. Karty charakterystyki substancji i mieszanin - Rozporządzenie Komisji (UE) nr 453/2010 z dnia 20 maja 2010 r.
Marcela PALCZEWSKA-TULIŃSKA
Izabela OSTROWSKA
Andrzej KRZEŚLAK
nr katalogowy: 61067
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-6
Dokumenty dostarczane wraz z chemikaliami – karty charakterystyki i scenariusze narażenia
Magdalena Masternak
nr katalogowy: 149050
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Nastrojowe menu
DANUTA GAJEWSKA
nr katalogowy: 4162
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Menu wróżbitów
Bogna Wernichowska
nr katalogowy: 48031
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Czekolada do picia na gorąco – rozkosz dla podniebienia i profit dla biznesu
nr katalogowy: 146309
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-12
SIEMENS Nowy telefon stacjonarny Siemens Gigaset S440
nr katalogowy: 5807
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Uczty pokazowe
nr katalogowy: 18669
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Smak indywidualności
nr katalogowy: 18527
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-3
Wypełnianie statystycznej karty wypadku
Lesław Zieliński
nr katalogowy: 104444
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-5
T jak TOL część 2
Bogdan Solawa
nr katalogowy: 98457
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Na rosyjską nutę
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18592
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Menu dla dzieci
DANUTA GAJEWSKA
nr katalogowy: 11911
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Ohh, co za sushi
nr katalogowy: 46086
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Najmłodsi mistrzowie
nr katalogowy: 4253
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Domowa Japonia
MAGDA KORAL
nr katalogowy: 4050
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Dary lasu
TERESA KOKOCIŃSKA
nr katalogowy: 3984
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Słodkie co nieco
DG
nr katalogowy: 12132
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Kawowy boom
DAG
nr katalogowy: 11981
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-11
Pracownik myjni Część 1- Karta charakterystyki stanowiska
Piotr Leśniewski
nr katalogowy: 94906
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Włoskie specjalności
WITOLD K. KOŚCIAŃSKI
nr katalogowy: 18678
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Z kwiatami przy stole
nr katalogowy: 4149
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-5
Komputerowy program Eureka pomocą dla inżynierów chemików
JAROSŁAW ZIEŃKO
nr katalogowy: 106999
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-4
Statystyczna karta wypadku – jak wypełniać od 1 stycznia 2023 r. (cz. 1) Szczegółowe objaśnienia
Dorota Żeromska-Mielniczuk
nr katalogowy: 142602
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Złota słodka jesień
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18472
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Śledź w czekoladzie i inne specjały
JÓZEF NARÓĆ
nr katalogowy: 4098
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-1
Ocena ryzyka przy pracach budowlanych Część 18- Czynniki chemiczne - karty oceny dla prac murarsko-betoniarskich, dekarskich, stolarskich
Elżbieta Bożejewicz
nr katalogowy: 89060
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Menu z Amorem w tle Dieta o właściwościach afrodyzjakalnych
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 18639
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-7-8
System TIMATE - inteligentne zarządzanie czasem pracy
nr katalogowy: 108344
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Powiew lata w kawowym menu
Elżbieta Citak
nr katalogowy: 76274
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Na zdrowie, czyli jak wydać zdrowe przyjęcie
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 97323
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-7
Dzień Papiernika w Stora Enso zwiastuje nadejście lata Lato, lato, lato czeka…
Agnieszka Wilczewska
nr katalogowy: 115089
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Podejście jakościowe Emocjonalny masaż w restauracji jest tak samo ważny, jak dobra karta menu
WIESŁAWA SZCZEP
nr katalogowy: 4145
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-25-26
Potrawa dla prawdziwych smakoszy
nr katalogowy: 103023
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Puchar Świata od kuchni
nr katalogowy: 141815
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-4
Kosztowna karta wypadku
Wojciech Wiktorowski
nr katalogowy: 44124
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-7
Karta charakterystyki w służbie bhp cz. 1
Anna Łuczak
nr katalogowy: 99517
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Nowe rozdanie na rynku kart płatniczych
Michał Stefan Zajączkowski
nr katalogowy: 90788
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Niech żyje, żyje nam – czyli jak utrzymać zmywarkę gastronomiczną w dobrej kondycji
nr katalogowy: 142319
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Południowy smak Vincenta
nr katalogowy: 4128
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Herbata w menu
nr katalogowy: 39500
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Fasola z nutką wanilii
nr katalogowy: 93911
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia ukraińska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 136213
kuchnie regionalne
kuchnia ukraińska
charakterystyka
regional cuisine
Ukrainian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia ukraińska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 136213
kuchnie regionalne
kuchnia ukraińska
charakterystyka
regional cuisine
Ukrainian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
AKADEMIA WYPIEKÓW - Ewolucja w świecie fast food
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 148025
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Dzień Szefów
nr katalogowy: 108499
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Herbata w menu
nr katalogowy: 32376
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Bullipedia o winach
Redakcja
nr katalogowy: 130958
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-4
Laborant, kierownik laboratorium, cz. 1
Piotr Leśniewski
nr katalogowy: 104914
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2006-2-3
Egmont
nr katalogowy: 19718
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2005-2
PROSZĘ O GŁOS
nr katalogowy: 12381
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-7
Bhp w sieci
nr katalogowy: 8110
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2017-12
Bezprzewodowy elektroniczny układ kontroli dostępu do PC
Artur SMOLCZYK
Volodymyr KHOMA
Yaroslav SOVYN
nr katalogowy: 111071
10.15199/48.2017.12.61
uwierzytelnianie
dostęp bezprzewodowy do PC
technologie Bluetooth
funkcja haszująca
algorytm HMAC.
authentication
wireless PC access
Bluetooth technology
hardware USB-key
hash-function
algorithm HMAC.
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-11
BHP W SIECI
nr katalogowy: 21343
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Herbata w menu
nr katalogowy: 33380
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Herbata w menu
nr katalogowy: 31739
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Herbata w menu
nr katalogowy: 31187
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Herbata w menu
nr katalogowy: 39716
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Herbata w menu
nr katalogowy: 36845
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Herbata w menu
nr katalogowy: 35793
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Bullipedia o winach
Redakcja
nr katalogowy: 130958
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Restauracja i klub w jednym
nr katalogowy: 142324
OPAKOWANIE 2004-12
Z żałobnej karty
nr katalogowy: 3416
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-1
Zwrot "zatrzymanego" wynagrodzenia
nr katalogowy: 49351
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-10
Z ŻAŁOBNEJ KARTY - Emilia Reymont-Głowacka
Iwona Gajda-Pijanowska
nr katalogowy: 22096
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-7
Z ŻAŁOBNEJ KARTY - Mieczysław Ścibiorek
nr katalogowy: 18851
SZKŁO I CERAMIKA 2004-2
Z żałobnej karty - Kol. Kazimierz Nowak
nr katalogowy: 7437
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-10
Strategiczna Karta Wyników w nowoczesnym zarządzaniu. Cz. II
M. Pietrzak
nr katalogowy: 7208
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2006-4
Serwer wizyjny, Karty pamięci CompactFlash
nr katalogowy: 17261
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-14-15
Właściciel jak krew z krwi
fi
nr katalogowy: 13212
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Herbata w menu
nr katalogowy: 34404
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Herbata w menu
nr katalogowy: 30198
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Jesień w wersji fusion
nr katalogowy: 30197
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Herbata w menu
nr katalogowy: 37919
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Ryba po grecku?
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 35778
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Herbata w menu
nr katalogowy: 35149
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Nowa twarz espresso
nr katalogowy: 69677
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-11
Z ŻAŁOBNEJ KARTY - Zbigniew Bednarek
nr katalogowy: 4701
DOZÓR TECHNICZNY 2011-6
Z ŻAŁOBNEJ KARTY
nr katalogowy: 63858
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-1
Z ŻAŁOBNEJ KARTY-Krystyna Bączyńska
nr katalogowy: 18970
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-8
Z ŻAŁOBNEJ KARTY - Leonard Michał Jaworski
nr katalogowy: 18847
SZKŁO I CERAMIKA 2005-1
Z żałobnej karty - Ryszard Tabaczyński
nr katalogowy: 15127
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-1
Nowe cyfrowe karty I-O
nr katalogowy: 10255
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-11
Z ŻAŁOBNEJ KARTY - Bolesław Michalski
nr katalogowy: 4689
AURA 2006-1
Krajobrazy polskie na kartach pocztowych
LUCJAN PIEKARZ
nr katalogowy: 16066
SZKŁO I CERAMIKA 2005-1
Z żałobnej karty - Ryszard Tabaczyński
nr katalogowy: 15127
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-1
Nowe cyfrowe karty I-O
nr katalogowy: 10255
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Herbata w menu
nr katalogowy: 33557
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Herbata w menu
nr katalogowy: 29651
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Herbata w menu
nr katalogowy: 38475
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Między Wschodem a Zachodem
nr katalogowy: 38470
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Lecznicze menu
DANUTA GAJEWSKA
nr katalogowy: 35777
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-5
Kiełkująca moc
EDYTA KWIATKOWSKA
nr katalogowy: 25737
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Ujawnione sekrety
nr katalogowy: 24627
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Zawsze na czasie
nr katalogowy: 78109
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Sekrety idealnego deseru
nr katalogowy: 124737
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-1
BHP W SIECI
nr katalogowy: 89052
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Roślinny Przewodnik Cukierniczy
nr katalogowy: 133971
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-8
Ryby, owoce morza i wino
nr katalogowy: 132924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Catering dietetyczny z wyborem menu?
nr katalogowy: 136208
AURA 2013-10
Zwierzęta w polskich zoo na kartach pocztowych
Andrzej ŻARCZYŃSKI
nr katalogowy: 79510
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Klasyka z powiewem nowości
nr katalogowy: 83260
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-12
Tradycyjnie, czy modnie?
nr katalogowy: 124234
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Dialog z tradycją
nr katalogowy: 119634
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE z funkcją wędzenia naturalnym dymem
Agnieszka Starek-Wójcicka
Agnieszka Sagan
Agata Blicharz-Kania
nr katalogowy: 144001
piec konwekcyjno-parowy
wędzenie
mięso
utrwalanie
combi oven
smoking
meat
preservation
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE z funkcją wędzenia naturalnym dymem
Agnieszka Starek-Wójcicka
Agnieszka Sagan
Agata Blicharz-Kania
nr katalogowy: 144001
piec konwekcyjno-parowy
wędzenie
mięso
utrwalanie
combi oven
smoking
meat
preservation
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-10
Z ŻAŁOBNEJ KARTY - Stefan Jodłowski (1911-2004)
Stefan Hahn
nr katalogowy: 5786
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-9
Zastosowanie kart akwizycji danych do pomiaru współczynnika strat dielektrycznych tg8
Andrzej LEBIEDZKI
nr katalogowy: 3847
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-10
Technologia CRT i LCD w wyświetlaczach cyfrowych
Paweł Ptak
Tomasz Prauzner
nr katalogowy: 15349
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-3
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
joa
nr katalogowy: 7961
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-11
SIM-y, czyli nowe karty w grze
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 128890
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-11
SIM-y, czyli nowe karty w grze
Tomasz Budzyński
nr katalogowy: 128890
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-10
Z ŻAŁOBNEJ KARTY - Prof. Jaakko Pöyry
nr katalogowy: 22097
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2006-1
Z żałobnej karty - Profesor Mieczysław Rydel
Tadeusz Łuba
nr katalogowy: 19726
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-6
Z żałobnej karty- Wspomnienie o prof. dr. hab. Stanisławie Bujaku (1914-2003)
nr katalogowy: 6837
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-9
EWALUACJA ROZWIĄZANIA KARTY TESTOWEJ Z MIKROKONTAKTORAMI SPRĘŻYNKOWYMI DO TESTOWANIA PAKIETÓW 5G WLCSP
Krzysztof Dąbrowiecki
nr katalogowy: 133518
10.15199/13.2021.9.6
WLCSP
ATE
karta testowa
mikrokontaktor sprężynkowy
WLCSP
ATE
probe card
pogo pin
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Warszawa-Jerozolima
DOMINIKA MATUSZAK
nr katalogowy: 34394
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Mięso zwierząt egzotycznych nietypowe źródło białka
DARIUSZ NOWAK
nr katalogowy: 33811
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Szef kuchni poleca...
nr katalogowy: 32772
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
DESERY
Bożena Sikoń
nr katalogowy: 32326
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Soczyste normy
nr katalogowy: 30189
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Bio menu
nr katalogowy: 37912
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 24636
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Osobliwości na talerzu
Joanna Żuchniewicz
nr katalogowy: 79808
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-6
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 77100
SZKŁO I CERAMIKA 2004-1
Z żałobnej karty- Mieczysław Janiak i Zbigniew Csala
nr katalogowy: 7420
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-11
Z żałobnej karty Eligiusz Sękowski (1932-2005)
Sławomir Kula
nr katalogowy: 13557
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-9
Adaptacja zrównoważonej karty wyników do monitorowania i pomiaru procesów
Marek Ćwiklicki
Ksawery Muliński
nr katalogowy: 11546
AURA 2014-4
PARAGRAF I ŚRODOWISKO - Wędkowanie na stawach stanowiących własność samorządową
Wojciech Radecki
nr katalogowy: 83372
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-12
Konserwator w spółdzielni mieszkaniowej Część 3: Ocena ryzyka dla czynników biologicznych (cd.)
Piotr Leśniewski
nr katalogowy: 102900
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-2
Nowa karta charakterystyki w ocenie praktyka.Część 2
Bolesław Hancyk
nr katalogowy: 57548
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Zastosowanie narzędzi zarządzania jakością w szpitalu
Roman Lewandowski
nr katalogowy: 57416
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-2
Zarządzanie fair play - rozmawiamy z Markiem Krzykowskim, prezesem IP-Kwidzyn
S.A. J.K.
nr katalogowy: 18941
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Moda na cykorię trwa
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 34453
AURA 2007-8
Prawda i legendy o tabliczce czekolady
KRYSTYNA BONENBERG
nr katalogowy: 29007
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-5
BHP W SIECI
nr katalogowy: 84134
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 65459
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-10
Smakowity kąsek
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 71215
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2018-12
Oprogramowanie "DIAG-KAL-AKWIZ" przeznaczone do wzorcowania i walidacji komputerowych kart akwizycji danych pomiarowych
Roman Aleksander TABISZ
Monika BYKOWSKA
nr katalogowy: 117308
10.15199/48.2018.12.11
akwizycja danych
oprogramowanie
ocena dokładności
walidacja
data acquisition
software. accuracy evaluation
validation
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-5
Wśród książek
nr katalogowy: 35429
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-23-24
Wypowiedź Dirka BOCHARA, sekretarza generalnego Europejskiej Federacji Narodowych Stowarzyszeń Inżynierskich FEANI:
nr katalogowy: 72251
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-8
Grawerowanie laserowe metodą personalizacji i zabezpieczania druków
SVITLANA KHADZHYNOVA
nr katalogowy: 115652
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-1
Nowa karta charakterystyki w ocenie praktyka Część 1
Bolesław Hancyk
nr katalogowy: 57240
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-9
Papier z górnej półki
nr katalogowy: 38323
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-1
Symulacja w czasie rzeczywistym układu kondycjonera mocy z wykorzystaniem karty dSPACE DS1104
T. Biskup
B. Grzesik
J. Michalak
nr katalogowy: 8961
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-1
Symulacja w czasie rzeczywistym układu kondycjonera mocy z wykorzystaniem karty dSPACE DS1104
T. Biskup
B. Grzesik
J. Michalak
nr katalogowy: 8961
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-11
Dobry design kocha tekturę falistą
nr katalogowy: 123500
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-12
Rozmowy Szefów
nr katalogowy: 110909
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH