Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Analiza statystyczna branży
nr katalogowy: 136202
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Tarcza dla restauratorów (cz. IV)
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 130429
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Szlakiem ze smakiem
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 96457
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Tarcza dla restauratorów (cz. IV)
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 130429
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-7
Przemysłowe podziemia
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 60927
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-1
Handlowa dostępność wódek gatunkowych w rejonie Krakowa
Tomasz Tarko
Aleksandra Duda-Chodak
Karolina Nowak
nr katalogowy: 74030
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Gastronomia na kołach
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 115014
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
W symbiozie z turystyką
nr katalogowy: 83925
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Siła regionów
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 119635
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-10
Kasy fiskalne w branży HoReCa
nr katalogowy: 123623
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
W przedszkolnej kuchni
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 119626
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Mała gastronomia
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 23952
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Norma dobrowolna
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 32362
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-6
Znaczenie jakości w budowaniu pozytywnego wizerunku placówki zdrowotnej
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
Aleksandra FIJAŁKOWSKA
nr katalogowy: 27395
AURA 2007-4
Zielony Certyfikat ogólnopolski program certyfikacji i wsparcia
Jadwiga Dybysławska
nr katalogowy: 25566
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2015-11
Studenci Stowarzyszenia "Geoida" podbijają Niemcy
R.Ł.
nr katalogowy: 94624
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-2
Targi FOODEXPO Targi Spożywczo-Gastronomiczne
nr katalogowy: 118816
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-12
Szlachetne jak stal
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 110906
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-9
Szef z pasją
nr katalogowy: 93443
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Niezawodny partner
nr katalogowy: 83247
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Nowa matryca VAT - nowe wyzwania dla gastronomii
nr katalogowy: 125826
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nurkowski. MultiWasher – efektywny proces mycia
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 131194
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-6
Współpraca Stowarzyszenia Papierników Polskich z Muzeum Papiernictwa w Dusznikach-Zdroju
Maciej Szymczyk
nr katalogowy: 126938
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Jakość z tradycją
nr katalogowy: 112574
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nurkowski. MultiWasher – efektywny proces mycia
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 131194
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Od redakcji
nr katalogowy: 131698
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Od redakcji
nr katalogowy: 131698
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Sektor usług gastronomicznych w latach 2015-2020
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 138572
10.15199/65.2022.7.2
usługi gastronomiczne
placówki gastronomiczne
wydatki gospodarstw domowych
food services
food establishments
household expenditures
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Sektor usług gastronomicznych w latach 2015-2020
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 138572
10.15199/65.2022.7.2
usługi gastronomiczne
placówki gastronomiczne
wydatki gospodarstw domowych
food services
food establishments
household expenditures
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Sektor usług gastronomicznych w latach 2015-2020
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 138572
10.15199/65.2022.7.2
usługi gastronomiczne
placówki gastronomiczne
wydatki gospodarstw domowych
food services
food establishments
household expenditures
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Sektor usług gastronomicznych w latach 2015-2020
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 138572
10.15199/65.2022.7.2
usługi gastronomiczne
placówki gastronomiczne
wydatki gospodarstw domowych
food services
food establishments
household expenditures
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Gastronomiczne inspiracje
nr katalogowy: 142950
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-5
Z półki księgarskiej
nr katalogowy: 6569
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Gastronomiczne podpowiedzi
DG
nr katalogowy: 11943
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Artystyczne gotowanie
nr katalogowy: 4134
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Hotelowe Gremium
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11892
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-12
"Moratex" po sześćdziesiątce
Zdzisław Marzec
nr katalogowy: 81344
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-4
3DGence drukuje w 3D sprzęty potrzebne szpitalom do walki z COVID-19
nr katalogowy: 126177
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Lokale gastronomiczne - droga rozwoju piekarni i cukierni
Iga Sarzyńska
nr katalogowy: 85528
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Niepewny VAT
nr katalogowy: 47123
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
Salima 2006
Marta Stus
nr katalogowy: 19064
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Z piętra na piętro
MAŁGORZATA BIERNAT
nr katalogowy: 4080
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Pensjonat z jadalnią
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4079
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-5
Najlepsze placówki handlowe z Żywca
nr katalogowy: 16739
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Metal na medal
nr katalogowy: 11871
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Metal na medal
nr katalogowy: 11871
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Restauracja U Szefa
CARMEN
nr katalogowy: 4167
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Złote nagrody
WITOLD K. KOŚCIAŃSKI
nr katalogowy: 3976
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-21
Organy Wurlitzera
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 5573
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-11
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 22046
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 18503
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Bądź modny
ANKA
nr katalogowy: 4107
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-17-18
Nie tylko dla kolei
Wojciech Adam Pawłowski
nr katalogowy: 19338
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-13
Entuzjazm pod kroplówką
Waldemar M. Bielski
nr katalogowy: 5427
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-17-18
Muzeum inżyniera Jackowskiego
Jerzy Jasiuk
nr katalogowy: 13278
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Szkolne kulinaria
MARIA JAGIEŁŁO
ELżBIETA KUROWSKA
nr katalogowy: 18517
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-11
Centrum Lubelszczyzna
nr katalogowy: 5117
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Biesiady W Karczmie pod Blachą
DG
nr katalogowy: 12134
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-1
Nie tylko muzea...
Waldemar Marek Bielski
nr katalogowy: 5201
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-9
Rezolucja wypracowana przez uczestników IX Ogólnopolskiej Konferencji Trendy Ekorozwoju w Przemyśle Chemicznym w Krynicy
nr katalogowy: 14406
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Przejęcie zakładu pracy przez nowego pracodawcę
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 19161
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-10
Jubileusz Instytutu Włókiennictwa
nr katalogowy: 13864
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-5
Placówki handlowe, dawniej sklepy
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 9542
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 4214
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-10
Europejski Kongres Gastronomiczny
nr katalogowy: 123622
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Targi UKBA. Odkrywanie ciastkarstwa i piekarstwa węgierskiego
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 19093
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-11
Ogólne zasady postępowania z dokumentacją w chemicznym laboratorium badawczym z uwzględnieniem wymogów ochrony danych osobowych - RODO
Andrzej Wyciślik
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 117193
10.15199/62.2018.11.2
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-1
Pierwsze kroki- opieka i wychowanie dziecka w żłobku I- IV
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 16
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Restauracja Leonardo Verde z wegańskim certyfikatem
nr katalogowy: 115019
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-19-20
SYGNAŁY O TECHNICE
nr katalogowy: 100891
CHEMIK 2024-1
29. Konferencja ANTYKOROZJA w Ustroniu-Jaszowcu
nr katalogowy: 148367
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Doskonałe do każdej profesjonalnej kuchni
nr katalogowy: 66295
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
SMAKKi GASTROTARGI już niebawem!
nr katalogowy: 142312
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Smakosz warszawski
nr katalogowy: 32369
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Ratujmy polskie restauracje!
nr katalogowy: 127616
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Gastronomiczne inspiracje
nr katalogowy: 142950
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Przełomowe innowacje
nr katalogowy: 30184
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Wiedza, bogactwo smaków i stylów kulinarnych
nr katalogowy: 83246
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Jakość smaku
nr katalogowy: 51613
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Otwarcie gastronomii w Białymstoku
nr katalogowy: 132665
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1999-11
KONFERENCJE, NARADY, WYSTAWY
nr katalogowy: 43672
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1997-4
Współpraca nauka - przemysł w systemie gospodarki wolnorynkowej
JÓZEF SEBESTA
nr katalogowy: 43254
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-1
Zastąpienie szycia zgrzewaniem
JERZY GRĘBOWSKI
nr katalogowy: 23822
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Lekcje w restauracjach
MARTA STELMASIŃSKA
nr katalogowy: 33562
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Sprawna ocena
JOANNA SADLOK-LONC
nr katalogowy: 31188
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-5
Kuchnia pachnąca rywalizacją
nr katalogowy: 25747
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Targi EuroGastro już w marcu
nr katalogowy: 82370
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 104411
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Madryt zaprasza!
nr katalogowy: 138198
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-11
145 lat minęło...
nr katalogowy: 88348
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2001-9
Konferencje
nr katalogowy: 28269
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-11-12
Wypadek medyczny bez winy
nr katalogowy: 98668
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Hotel od kuchni
Piotr Dominik
nr katalogowy: 39505
OPAKOWANIE 2012-10
WSTĘP
Anna Naruszko
nr katalogowy: 71904
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-6
EuroGastro 2015 Atrakcje gastronomii
nr katalogowy: 91742
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1996-3
Gliwickie Seminarium Polimerowe'95
Jolanta Maślińska-Solich
nr katalogowy: 41314
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-7
POLSKA I ŚWIAT - Wydarzenia
nr katalogowy: 51105
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 33769
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-11
80 lat "Skórzanki"
Emilian Szczerbicki
nr katalogowy: 31152
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-9
Przeglądy szkolnych stanowisk pracy
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 29783
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Nagroda za jakość
nr katalogowy: 27790
GAZETA CUKROWNICZA 2008-7
110 lat historii Instytutu Przemysłu Cukrowniczego
Jan Malec
nr katalogowy: 36755
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-6
Problemy komunikacji społecznej w szpitalach
Dariusz R. HAJDUKIEWICZ
nr katalogowy: 36182
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-11
Stworzyliśmy skuteczny system
nr katalogowy: 35936
AURA 2007-4
Gospodarowanie odpadami medycznymi (2)
TOMASZ SADOWSKI
GRZEGORZ ŚWIDERSKI
WŁODZIMIERZ LEWANDOWSKI
nr katalogowy: 25554
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-2
Zarządzanie bhp w szpitalu
Roman Kwiatkowski
nr katalogowy: 24285
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Złoty medal dla Polski
Anna Mirończuk
Marzena Cieślak
nr katalogowy: 83257
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-11
Zawodowa przyszłość
M. Gzela
M. Nalepa
nr katalogowy: 123654
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-5
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 105498
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 104979
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Gastro-boom
EDYTA KWIATKOWSKA
nr katalogowy: 25252
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 98390
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1995-10
Seminarium Naukowo-Techniczne nt. Polimery 2000
Izabella Legocka
nr katalogowy: 43037
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - czerwiec-lipiec 2008 r.
nr katalogowy: 37626
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-9
EFEKTY–DEFEKTY
nr katalogowy: 145068
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Dobrze ustawione
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 27089
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 38476
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Indywidualna doskonałość
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 24625
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Konsekwencje dla branży
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 24617
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Solidna porcja wiedzy
nr katalogowy: 74956
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Innowacyjność i rozwój
nr katalogowy: 89944
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
SMAKKi GASTROTARGI już niebawem!
nr katalogowy: 142312
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Recenzja monografii „Zachowania konsumentów...”
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 139521
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-11
Sieci telemedyczne - mrzonka czy najbliższa przyszłość?
Piotr LUTYŃSKI
Włodzimierz GRABOWSKI
nr katalogowy: 31535
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-5
Historia i zakres działalności naukowej Samodzielnej Pracowni Gorzelniczej IBPRS w Bydgoszczy
Bogusław Czupryński
Katarzyna Kotarska
nr katalogowy: 35340
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-6
Zarządzanie nie tylko przez komputer
Roman Kwiatkowski
nr katalogowy: 26895
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 113657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Ciastko w kawiarni droższe niż na wynos?
nr katalogowy: 32334
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Nie tylko na upały
nr katalogowy: 38484
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Imponująca oferta
nr katalogowy: 106247
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-7
II Ogólnopolskie Forum Metrologii i Obróbki Skrawaniem
nr katalogowy: 99885
ELEKTROINSTALATOR 2023-3
Produkty
nr katalogowy: 142479
ELEKTROINSTALATOR 2023-3
Produkty
nr katalogowy: 142479
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Fachowość na każdym kroku
nr katalogowy: 113104
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Polska gastronomia się jednoczy
Sylwester Cacek
nr katalogowy: 102738
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Branża HoReCa na Targach EuroGastro i WorldHotel
nr katalogowy: 132653
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Sposoby restauratorów na owady
nr katalogowy: 138826
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
"Uważaj na tłuszcze trans" - wyniki najnowszych badań IŻŻ
nr katalogowy: 109052
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-11-12
"Nieżelazne" lata
nr katalogowy: 68657
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-8
Karty paliwowo-serwisowe DKV Card
nr katalogowy: 53553
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-7
Funkcjonowanie placówki służby zdrowia z wdrożonym SZJ
Damian Szymanek
nr katalogowy: 52993
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Gastronomiczne wsparcie
nr katalogowy: 87678
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Przysmaki "posłańca bogów"
Bogna Wernichowska
nr katalogowy: 65466
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Mała powierzchnia - duże możliwości
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 54773
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-6
IV edycja Mazury HoReCa
nr katalogowy: 120654
OPAKOWANIE 2011-5
Mondi zaprasza na "zieloną stronę"
nr katalogowy: 59468
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-9
POLSKA I ŚWIAT - wydarzenia
nr katalogowy: 90940
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
25 lat i wystarczy?
Henryk Piekut
nr katalogowy: 128635
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-2
Inżynierskie Święto
nr katalogowy: 142079
ELEKTROINSTALATOR 2023-5
OPTYMALNY DOBÓR TARYFY DZIĘKI FUNKCJI TARYFIKATORA KOSZTÓW ENERGII
Tomasz Gorzelańczyk
nr katalogowy: 143262
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 120183
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 124860
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Od redakcji
nr katalogowy: 130427
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Od redakcji
nr katalogowy: 132087
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Opowiedz nam o swoim biznesie, a my dopasujemy do niego zmywarkę
nr katalogowy: 150905
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Gastronomia wciąż na topie
Krystyna Świetlik
nr katalogowy: 120361
10.15199/65.2019.5.1
gastronomia
żywienie poza domem
konsument
gospodarstwo domowe
placówki gastronomiczne
popyt na usługi gastronomiczne
catering
eating out
consumer
household
catering establishments
demand for catering services
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-5
Na bieżąco...
nr katalogowy: 105387
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2010-11
Rok akademicki 2010/2011 otwarty
Robert Łuczyński
nr katalogowy: 55408
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
25 lat i wystarczy?
Henryk Piekut
nr katalogowy: 128635
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-2
Inżynierskie Święto
nr katalogowy: 142079
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-2
Inżynierskie Święto
nr katalogowy: 142079
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
Smak Italii
Teresa Wojciechowska
nr katalogowy: 86452
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Od redakcji
nr katalogowy: 130427
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-5
Warsztaty w Łodzi ENTeR
nr katalogowy: 113700
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1992-9
Instytut Ciężkiej Syntezy Organicznej zdaje kolejny egzamin
JÓZEF OBŁÓJ
nr katalogowy: 106146
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-3
Listy do redakcji.Internauci o zmianach w szkoleniach bhp
nr katalogowy: 66389
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-23-24
CO PISZĄ INNI
nr katalogowy: 94836
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-2
Wsparcie walki z koronawirusem przez polskich przedsiębiorców
nr katalogowy: 127023
ELEKTROINSTALATOR 2023-3
Produkty
nr katalogowy: 142479
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
SMARTCAP
nr katalogowy: 119011
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Polska gastronomia zrzeszona
Dagmara Stangierska
nr katalogowy: 98897
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-12
Zamek żyje z tego co zarobi
Jolanta Czudak
nr katalogowy: 141250
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Recenzja monografii „Zachowania konsumentów...”
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 139521
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-11-12
Jeśli strumień popłynie
nr katalogowy: 84767
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-5
Zabytki techniki policyjnej
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 84131
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-4
Czas badaczy
nr katalogowy: 48437
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Oddział Cukrownictwa w Lesznie
nr katalogowy: 70398
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Samodzielna Pracownia Gorzelnicza w Bydgoszczy
nr katalogowy: 70394
GOSPODARKA WODNA 2011-11
"Zdążyć przed powodzią" program edukacji powodziowej dla szkół i placówek edukacyjnych województwa zachodniopomorskiego
Mariusz Sikora
Tomasz Płowens
nr katalogowy: 63626
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
KONKURSY
nr katalogowy: 57399
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Czy warto sprzedawać lub odświeżać towary przeterminowane?
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 94507
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-4
Rekordowe kontrakty podczas 14. Targów Grupy PSB
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 98164
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-6
Trójsegmentowa analiza kompetencji w chemicznym laboratorium badawczym. Ujęcie personalne, techniczno-metodologiczne i organizacyjne
Bożena Gajdzik
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 68501
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-23
Centrum węglowych nadziei
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 80512
GOSPODARKA WODNA 2011-4
Hydrauliczne i konstrukcyjne parametry małych jazów
SŁAWOMIR BAJKOWSKI
nr katalogowy: 58846
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Biznes, smak, jakość - trzecia edycja Mazury HoReCa za nami
nr katalogowy: 115004
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-10
Maksymalna elastyczność i dokładność dostaw w zakładach przetwórstwa drobiu
nr katalogowy: 110162
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Sukces w wielkim mieście
nr katalogowy: 65467
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Doświadczenie od lat!
nr katalogowy: 79810
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Posiłek z klientem może być fi rmowym kosztem
nr katalogowy: 78900
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Lozamet - Profesjonalna kuchnia na miarę Twoich oczekiwań
nr katalogowy: 104418
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Branża HoReCa na Targach EuroGastro i WorldHotel
nr katalogowy: 132653
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-1
Ruszamy w Kosmos
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 81825
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-6
WYDARZENIA
nr katalogowy: 45322
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-9
Nowe życie włókiennictwa
nr katalogowy: 44421
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-3
Jakość usług medycznych w kontekście zróżnicowania oczekiwań stron zainteresowanych
Patrycja GRUCA-WÓJTOWICZ
nr katalogowy: 41916
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
HACCP w służbie zdrowia
nr katalogowy: 46506
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-12
Patron z poczuciem humoru
nr katalogowy: 64528
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-3
Innowacje zmieniają reguły gry w biznesie
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 58666
OPAKOWANIE 2010-11
Z żałobnej karty Mgr inż. Wojciech Kalinowski
nr katalogowy: 55427
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH