Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Ciekawe zwyczaje ze słodkościami w tle
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 144330
AURA 2016-5
Polskie zwyczaje związane z Zielonymi Świątkami
Czesława Trąba
Krzysztof Rogut
nr katalogowy: 98259
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4217
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Co kraj, to obyczaj
ANNA Bocci
nr katalogowy: 4085
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-7
Celiakia. Cz. I
Anna Korfel
nr katalogowy: 12710
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4259
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Szkoła otwarta na pomysły
MARIA JAGIEŁŁO
nr katalogowy: 11986
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Chleb w obrzędach dorocznych i zwyczajach ludowych Wielkanoc - obrzędy wiosenne
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 96691
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
Śródziemnomorskie smaki na Komorskiej
nr katalogowy: 67390
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Większe zainteresowanie zrównoważonymi opakowaniami podczas pandemii
nr katalogowy: 131871
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
Zwyczaje żywieniowe Polaków w zakresie spożycia owoców
M. Gazdecki
E. Goryńska
nr katalogowy: 6896
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-10
Widziane z Wiejskiej (44). Nowi aktorzy, stare zwyczaje
T. Pokrywka
nr katalogowy: 14693
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-11
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 117242
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Unia w kalejdoskopie. Miejsca, wydarzenia i zwyczaje kulinarne krajów Unii Europejskiej -w telegraficznym skrócie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4140
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Chleb w obrzędach dorocznych i zwyczajach ludowych. Wiosna w polu - pierwsze prace rolnicze
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 97326
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
20 lat kawy Segafredo w Polsce
nr katalogowy: 140248
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Mazurki wielkanocne
nr katalogowy: 147660
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Chleb w obrzędach dorocznych i zwyczajach ludowych Żniwa - Dożynki
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 99150
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Rozważania nad bożonarodzeniowym stołem
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 88582
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Regionalne smaki
nr katalogowy: 75787
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Polacy pokochali bieganie
nr katalogowy: 115191
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
Wigilia na Podkarpaciu
Iwona Oleniuch
nr katalogowy: 40337
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Wielkanocna baba
nr katalogowy: 142146
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-9-10
Konserwacja
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 98237
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Mazurki wielkanocne
nr katalogowy: 119432
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Nowe przestrzenie, świeże pomysły na biznes
nr katalogowy: 69595
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Mazurki wielkanocne
nr katalogowy: 90363
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Trendy kulinarne na 2022 rok
nr katalogowy: 134953
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Wielkanocna baba
nr katalogowy: 112503
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Spotkanie z suską sechlońską
nr katalogowy: 120192
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Wielkanocna baba
nr katalogowy: 142146
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Koszt polskiej gościnności
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 43720
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-11
Na pyry do Poznania
Ewa Czarniecka
nr katalogowy: 72216
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Słodki smak podróży, czyli pięć cukierni, które warto odwiedzić podróżując po Europie
nr katalogowy: 98581
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Baron rozbójnik
nr katalogowy: 132675
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Dlaczego należy jeść chleb? Czy pieczywo tuczy?
nr katalogowy: 110812
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-3
Nie tylko kuskus i tagines
Ewa Czarniecka-Skubina
Monika Kaczorowska
nr katalogowy: 50346
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Jak budować świadomość klienta
Bożena Kordykiewicz
nr katalogowy: 40757
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-7
Pułapki rozwoju internetu
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 43784
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Menu wróżbitów
Bogna Wernichowska
nr katalogowy: 48031
AURA 2012-12
Świat zwierzęcy Polski na wybranych przykładach (2)
Elżbieta TYRALSKA-WOJTYCZA
nr katalogowy: 72790
AURA 2015-4
Palma wielkanocna w wierzeniach polskiego ludu
Czesława Trąba
nr katalogowy: 90307
10.15199/2.2015.4.6
OPAKOWANIE 2014-8
Utrzymanie przejrzystości
EKATERINA MERZLIKINA
nr katalogowy: 86148
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Polscy konsumenci na rynku słodyczy
nr katalogowy: 85533
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
Karp w dobrym towarzystwie
nr katalogowy: 88295
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Kuchnia meksykańska.Eksplozja smaku
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 87673
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
20 lat kawy Segafredo w Polsce
nr katalogowy: 140248
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
W zgodzie z naturą
Ewa Czarniecka
nr katalogowy: 66300
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-9
Czasy obfitych posiedzeń
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 62230
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Dziedzictwo kulinarne
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 57391
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Piekarze Roku, to Tadeusz Fogiel i Eugeniusz Głodowski
Zbigniew Miazga
nr katalogowy: 54826
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia czeska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 138824
kuchnia czeska
potrawy
zwyczaje
gastronomia
Czech cuisine
dishes
habits
gastronomy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia czeska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 138824
kuchnia czeska
potrawy
zwyczaje
gastronomia
Czech cuisine
dishes
habits
gastronomy
OPAKOWANIE 2024-5
Mądrość w opakowaniu. 5. raport Mondi Commerce
nr katalogowy: 148857
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-6
Lato z KOMPLET Polska
nr katalogowy: 120491
OPAKOWANIE 2016-7
Opakowania kartonowe Tetra Pak - w odpowiedzi na potrzeby konsumentów
nr katalogowy: 99607
ELEKTROINSTALATOR 2020-6
NOWA FILOZOFIA INSTALACJI ELEKTRYCZNEJ SYSTEM LABRADOR-STANDARD cz.1
MAREK BURIAN
nr katalogowy: 126889
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Bezbolesna zmiana sezonu
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 109870
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 73967
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Podążamy za trendami
nr katalogowy: 69073
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Baron rozbójnik
nr katalogowy: 132675
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Waniliowy budyń (korespondencja z Holandii)
Anna Wytrykus
nr katalogowy: 133707
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Waniliowy budyń (korespondencja z Holandii)
Anna Wytrykus
nr katalogowy: 133707
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Magia ciast i Świąt Bożego Narodzenia
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 117389
OPAKOWANIE 2013-11
Rola opakowań w ograniczaniu marnotrawstwa żywności
nr katalogowy: 80605
AURA 2019-4
Wielkanocne pisanki
Tadeusz Peter
nr katalogowy: 119616
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Barowy tygrys
nr katalogowy: 113112
OPAKOWANIE 2018-3
Jak wygrać na sklepowej półce
nr katalogowy: 112806
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Kawy podanej kontrahentowi nie zaliczysz do kosztów firmy - kontrowersyjny wyrok NSA
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 68246
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Ryby mają głos
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 66302
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
Trendy w europejskim piekarstwie
nr katalogowy: 52409
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Waniliowy budyń (korespondencja z Holandii)
Anna Wytrykus
nr katalogowy: 133707
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-10
Kongres FIG w Polsce 2022 – wystawa, wystawcy i sponsorzy
Tomasz Malinowski
nr katalogowy: 139867
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-12
Uwarunkowania rozwoju branży mięsnej na przykładzie metody PESTLE
Katarzyna Boratyńska
nr katalogowy: 111269
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2012-4
Ameryka Północna przechodzi na papiery specjalne
TOMASZ GRACZYK
nr katalogowy: 67191
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-9
Bezpieczeństwo i zdrowie w transporcie
Robert Kozela
nr katalogowy: 62173
OPAKOWANIE 2020-3
Kemira kreśli wizję przyszłości opakowań
nr katalogowy: 125534
AURA 2017-2
Jeleń szlachetny (Cervus elaphus)
Agnieszka Bywalec
nr katalogowy: 104062
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-4
Wielkanoc przy stole
Wilhelm Karud
nr katalogowy: 83438
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-9
Specjały kaszubskiej gospodyni
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 62231
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-21-22
Zdrowy krok
Irena Fober
nr katalogowy: 116375
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Myśliwy i owieczka (korespondencja z Holandii)
Anna Wytrykus
nr katalogowy: 120571
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-1
Czeskie zwyczaje polityczne
®Szczutek
nr katalogowy: 146789
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Przysmaki Krainy Wielkich Jezior
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 63449
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-4
Rozwój techniki światłowodowej w kraju 2009-2011
JAN DOROSZ
RYSZARD ROMANIUK
nr katalogowy: 59046
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Przetwórstwo żywności oczekiwania i perspektywy
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 54145
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-12
Czy sporządzenie mapy z projektem podziału nieruchomości musi być drogą przez mękę dla wykonawcy prac geodezyjnych?
Witold RADZIO
nr katalogowy: 117411
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-10
Poprawianie omyłek w ofertach
Piotr Karkoszka
nr katalogowy: 71757
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-10
Wielkopolskie smaki
Ewa Czarniecka
nr katalogowy: 71220
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-3
Ocalić od zapomnienia
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 58074
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Zwyczaje i nakazy spożywania mięsa w różnych religiach
nr katalogowy: 123022
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-12
Zmiany w zwyczajach żywieniowych Polaków
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 102840
10.15199/65.2016.12.1
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-9
Eksperyment CBM
Ryszard Romaniuk
nr katalogowy: 93964
10.15199/13.2015.9.21
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Chiński rynek spożywczy a szanse polskiej żywności
Blanka Gołębiowska
nr katalogowy: 93641
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-12
Domowo, tradycyjnie i ze smakiem - mięso i wędliny premium na świąteczny stół Polaków
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 117808
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2012-11
Rozwój techniki komunalnej - część I. Zbieranie i transport odpadów komunalnych
Krystyna Lecińska-Serafin
Piotr Manczarski
nr katalogowy: 72419
OPAKOWANIE 2012-8
Opakowanie a styl życia
BEATA HOFFMANN
nr katalogowy: 70252
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-9
U źródeł etosu i kultury pracy na ziemiach polskich Część 2
Roman Adler
nr katalogowy: 62154
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-10
Warunki oświetleniowe w mieszkaniach - wyniki badań ankietowych
Elżbieta JANOSIK
Stanisław MARZEC
Marcin ŁACIAK
nr katalogowy: 55181
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-10
Trendy w piekarstwie
nr katalogowy: 101144
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-11
Farby dyspersyjne do wnętrz – charakterystyka, różnice i oczekiwania rynku
Artur Pałasz
nr katalogowy: 129089
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-6
Wpływ sposobu chłodzenia na jakość mikrobiologiczną surowców przeznaczonych do produkcji żywności wygodnej
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Edyta Lipińska
nr katalogowy: 114574
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Siła tradycji w świecie polskich piwowarskich "innowacji"
Sebastian Wawszczak
nr katalogowy: 87598
GOSPODARKA WODNA 2012-7
Polskie szlaki żeglowne.BUG.Już całkiem na Mazowszu.Lewobrzeżne gminy Sterdyń i Ceranów
Wojciech Jastrzębiec Kuczkowski
nr katalogowy: 68999
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2020-9
Międzynarodowa Konferencja ECO-MIASTO 2020
nr katalogowy: 128214
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-10
Globalne migracje-problem stary jak świat
Ewa Kakiet-Springer
nr katalogowy: 134010
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-10
Kongres FIG w Polsce 2022 – wystawa, wystawcy i sponsorzy
Tomasz Malinowski
nr katalogowy: 139867
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-12
Zmiany w kulturze pracy po zjednoczeniu Polski przez ostatnich Piastów
Roman Adler
nr katalogowy: 146381
AURA 2023-12
Gatunki roślin wykorzystywane w ozdobach i dekoracjach świątecznych
Marek KOPACKI
nr katalogowy: 146419
10.15199/2.2023.12.1
ozdoby i dekoracje świąteczne
gatunki rodzime
rośliny inwazyjne
ornaments and decorations
native species
invasive plants
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-6
Mięso w diecie ewolucyjnej człowieka
Waldemar Jaworski
Alicja Jaworska-Piasecka
nr katalogowy: 126896
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-8
Lipidy w żywności, żywieniu i zdrowiu człowieka Cz. I. Przyswajanie, źródła oraz spożycie lipidów
Jan Kłobukowski
Joanna Ciborska
Filip Kłobukowski
nr katalogowy: 108786
10.15199/65.2017.8.7
trawienie
wchłanianie
tłuszcz
produkty spożywcze
digestion
absorption
fat
food products
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-2
Innowacje finansowe w przedsiębiorstwach przemysłu skórzanego w Polsce
BOŻENA BŁASZCZYK
nr katalogowy: 118756
10.15199/60.2019.02.2
przemysł skórzany
przedsiębiorczość
innowacje finansowe
work leather industry
entrepreneurship
financial innovations
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-2
Pozyskiwanie i charakterystyka jakości mięsa kangura
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Agata Kienig
Marek Skowroński
nr katalogowy: 130545
kangur
pozyskiwanie i jakość mięsa
kangaroo
obtaining and meat quality
AURA 2021-11
Ochrona środowiska i zdrowia oraz pomoc społeczna w Polsce w świetle danych statystycznych
Kazimierz GÓRKA
Anna TARGOSZ
Agnieszka THIER
nr katalogowy: 134396
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Jakość mrożonych owoców w kontekście zapewnienia bezpieczeństwa żywności i konsumenta
Joanna Markowska
Anna Drabent
Agnieszka Tyfa
nr katalogowy: 147266
10.15199/65.2024.2.3
mrożone owoce
standardy jakościowe
środki kontroli
bezpieczeństwo żywności
frozen fruit
quality standards
control measures
food safety
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2019-10
RYNEK WOLFRAMU NA POCZĄTKU XXI W.
MARIUSZ KRZAK
IZABELA KRZAK
nr katalogowy: 123129
10.15199/67.2019.10.2
rynek wolframu
produkcja pierwotna i wtórna
zużycie
ceny
obroty
substytucja
tungsten market
primary and secondary production
consumption
trade
substitution
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH