Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Niepewny VAT
nr katalogowy: 47123
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Ciastko w kawiarni droższe niż na wynos?
nr katalogowy: 32334
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Nowa matryca VAT - nowe wyzwania dla gastronomii
nr katalogowy: 125826
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Restauracja Leonardo Verde z wegańskim certyfikatem
nr katalogowy: 115019
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-4
Polskie artykuły mleczne podaż - popyt
Piotr Szajner
nr katalogowy: 76481
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Konsekwencje dla branży
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 24617
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Recenzja monografii „Zachowania konsumentów...”
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 139521
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Hotel od kuchni
Piotr Dominik
nr katalogowy: 39505
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Gastro-boom
EDYTA KWIATKOWSKA
nr katalogowy: 25252
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Mała gastronomia - duży kłopot
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4078
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Ratujmy polskie restauracje!
nr katalogowy: 127616
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Recenzja monografii „Zachowania konsumentów...”
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 139521
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Posiłek z klientem może być fi rmowym kosztem
nr katalogowy: 78900
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
Tempo rotacji produktów a zrównoważony rozwój
Beata MICHALISZYN
nr katalogowy: 37166
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-11
Bezpieczne pakowanie przesyłek w pudełka z tektury falistej
nr katalogowy: 129247
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-1
Chciałbym mieć restaurację...
Witold Bocho
nr katalogowy: 40684
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-12
Zamek żyje z tego co zarobi
Jolanta Czudak
nr katalogowy: 141250
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Nowa organizacja
nr katalogowy: 128546
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Nowa organizacja
nr katalogowy: 128546
OPAKOWANIE 2024-3
96% skali Pantone na etykietach? Tak, ale tylko w SurePress od Epson!
nr katalogowy: 147931
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-4
Szkolenia w hotelarstwie
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 125931
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-9
Iberyjska podróż w czasoprzestrzeni
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 100610
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Kuchnia, kwiaty i taniec
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 69673
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Nie byłoby turystyki bez gastronomii
Beata Mikuta
nr katalogowy: 54042
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Po fali zwolnień nadeszła fala rekrutacji w branży HoReCa
nr katalogowy: 138211
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-1
Uwaga na cyberzagrożenia
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 141566
AUTO MOTO SERWIS 2019-3
Klimatyzacja – czyli jaki mamy czynnik chłodniczy?
Ryszard Polit
nr katalogowy: 135706
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-12
Zamek żyje z tego co zarobi
Jolanta Czudak
nr katalogowy: 141250
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Trendy gastronomiczne na 2021 r.
nr katalogowy: 130433
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Trendy gastronomiczne na 2021 r.
nr katalogowy: 130433
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Gastronomia walczy o swoje
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 98904
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Szkoła z projektami
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 79805
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-6
Firmy gastronomiczne mogą domagać się zwrotu VAT
Robert Nogacki
nr katalogowy: 151841
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Wędliny premium ZM Henryka STOKŁOSY
Joanna Miazek
nr katalogowy: 88585
AUTO MOTO SERWIS 2019-3
Klimatyzacja – czyli jaki mamy czynnik chłodniczy?
Ryszard Polit
nr katalogowy: 135706
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Usługi logistyczne w Polsce oraz zakres ich stosowania w przemyśle spożywczym
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 63865
ELEKTROINSTALATOR 2019-10
Wyzwania związane z wdrożeniem 5G
nr katalogowy: 124256
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Norma dobrowolna
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 32362
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Mała gastronomia
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 23952
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Kawy podanej kontrahentowi nie zaliczysz do kosztów firmy - kontrowersyjny wyrok NSA
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 68246
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-11
Wykorzystanie metody Mystery Shopping do badań porównawczych usług świadczonych przez restauracje
Joanna Dziadkowiec
A. Scott Rood
nr katalogowy: 55331
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-10
O działalności gastronomicznej
Marzanna Zienkiewicz
nr katalogowy: 123629
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-2
Targi FOODEXPO Targi Spożywczo-Gastronomiczne
nr katalogowy: 118816
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-12
Szlachetne jak stal
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 110906
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Polak też potrafi - pierwszy sklep z recepturami!
nr katalogowy: 111483
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nurkowski. MultiWasher – efektywny proces mycia
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 131194
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Analiza statystyczna branży
nr katalogowy: 136202
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Niezawodny partner
nr katalogowy: 83247
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Jakość z tradycją
nr katalogowy: 112574
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nurkowski. MultiWasher – efektywny proces mycia
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 131194
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Od redakcji
nr katalogowy: 131698
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Od redakcji
nr katalogowy: 131698
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Gastronomia wciąż na topie
Krystyna Świetlik
nr katalogowy: 120361
10.15199/65.2019.5.1
gastronomia
żywienie poza domem
konsument
gospodarstwo domowe
placówki gastronomiczne
popyt na usługi gastronomiczne
catering
eating out
consumer
household
catering establishments
demand for catering services
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-9
Szef z pasją
nr katalogowy: 93443
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Z piętra na piętro
MAŁGORZATA BIERNAT
nr katalogowy: 4080
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Wypoczynek w zgodzie z naturą
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 57394
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Luka jakościowa jako narzędzie określania preferencji pasażerów w zakresie jakości przewozów środkami transportu zbiorowego
Leszek BYLINKO
nr katalogowy: 113584
10.15199/48.2018.5.3
jakość usług
transport publiczny
luka jakościowa
quality of services
public transport
quality gap
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 18503
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Metal na medal
nr katalogowy: 11871
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Metal na medal
nr katalogowy: 11871
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Lokale gastronomiczne - droga rozwoju piekarni i cukierni
Iga Sarzyńska
nr katalogowy: 85528
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Szkolne kulinaria
MARIA JAGIEŁŁO
ELżBIETA KUROWSKA
nr katalogowy: 18517
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Biesiady W Karczmie pod Blachą
DG
nr katalogowy: 12134
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Gastronomiczne inspiracje
nr katalogowy: 142950
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-9
Popyt na ekożywność przewyższa podaż
nr katalogowy: 71066
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-5
Powrót koniunktury
Andrzej Kalinowski
nr katalogowy: 58910
OPAKOWANIE 2020-4
Trzy imprezy targowe pod jednym dachem
nr katalogowy: 125995
ELEKTROINSTALATOR 2024-11
DLACZEGO WARTO ZAINSTALOWAĆ FOTOWOLTAIKĘ?
nr katalogowy: 151537
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Szlakiem ze smakiem
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 96457
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Gastronomiczne podpowiedzi
DG
nr katalogowy: 11943
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Artystyczne gotowanie
nr katalogowy: 4134
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Hotelowe Gremium
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11892
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
SMAKKi GASTROTARGI już niebawem!
nr katalogowy: 142312
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
Salima 2006
Marta Stus
nr katalogowy: 19064
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-2
Analiza strat i marnotrawstwa żywności w sektorze mięsnym
nr katalogowy: 125179
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Pensjonat z jadalnią
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4079
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-7
Czynniki determinujące usługi edukacyjne uczelni wyższych - wyniki badań
Seweryn CICHOŃ
nr katalogowy: 108410
10.15199/48.2017.7.4
jakość usług edukacyjnych
zarządzanie uczelnią wyższą
otoczenie
determinanty usług edukacyjnych
oferta edukacyjna
quality of educational services
university management
environment
determinants of educational services
educational offer
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2006-1
Biuletyn Instytutu Metali Nieżelaznych
Woch M.
nr katalogowy: 20981
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Restauracja U Szefa
CARMEN
nr katalogowy: 4167
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Złote nagrody
WITOLD K. KOŚCIAŃSKI
nr katalogowy: 3976
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-11
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 22046
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Bądź modny
ANKA
nr katalogowy: 4107
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Wiedza, bogactwo smaków i stylów kulinarnych
nr katalogowy: 83246
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Jakość smaku
nr katalogowy: 51613
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-11
Centrum Lubelszczyzna
nr katalogowy: 5117
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Smakosz warszawski
nr katalogowy: 32369
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Gastronomiczne inspiracje
nr katalogowy: 142950
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2024-5
KOMPENDIUM WODOROWE
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 148810
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-2
Popyt na papiery opakowaniowe i higieniczne nadal rośnie
nr katalogowy: 130569
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-2
Popyt na papiery opakowaniowe i higieniczne nadal rośnie
nr katalogowy: 130569
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 4214
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-5
Kuchnia pachnąca rywalizacją
nr katalogowy: 25747
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Madryt zaprasza!
nr katalogowy: 138198
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-10
Europejski Kongres Gastronomiczny
nr katalogowy: 123622
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-6
EuroGastro 2015 Atrakcje gastronomii
nr katalogowy: 91742
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Targi UKBA. Odkrywanie ciastkarstwa i piekarstwa węgierskiego
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 19093
OPAKOWANIE 2023-1
Korekta popytu na etykiety i materiały etykietowe
nr katalogowy: 141672
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
SMAKKi GASTROTARGI już niebawem!
nr katalogowy: 142312
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-4
Zero waste a gastronomia
Danuta Kołożyn-Krajewska
Beata Bilska
Wiesława Grzesińska
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 125917
marnotrawstwo żywności
zakłady gastronomiczne
usługi hotelarsko-gastronomiczne
food waste
foodservice establishments
hospitality and foodservice industry
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 104979
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-2
Tendencje na rynku tektury w Ameryce Północnej
nr katalogowy: 104249
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Indywidualna doskonałość
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 24625
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-9
Sektor zbożowy w obliczu kryzysu gospodarczego
ROMAN URBAN
nr katalogowy: 47004
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Nie tylko na upały
nr katalogowy: 38484
OPAKOWANIE 2023-1
Po zawirowaniach rynek wraca do normalności
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 141675
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2019-6
REALIZACJA RADIOWEJ ŁĄCZNOŚCI DYSPOZYTORSKIEJ NA IMPREZACH MASOWYCH NA PRZYKŁADZIE SPOTKAŃ MŁODYCH LEDNICA 2000
Henryk Gierszal
Sławomir Fryska
Sylwia Fryska
Magdalena Fryska
Artur Schreiber
Adam Golon
Paweł Obliżajek
Bartosz Kanik
Tomasz Adamczyk
Marcin Kordasz
Szymon Czyżak
Ireneusz Żmuda
Barbara Urbańska
Krystyna Urbańska
Maria Urbańska
nr katalogowy: 120923
10.15199/59.2019.6.53
łączność bezprzewodowa
sieć dyspozytorska
impreza masowa
rozgłośnia radiowa
wireless communication
dispatching network
mass event
radio broadcasting
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Informacje Biznesowe
nr katalogowy: 31138
OPAKOWANIE 2023-1
Korekta popytu na etykiety i materiały etykietowe
nr katalogowy: 141672
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Dobrze ustawione
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 27089
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 38476
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Doskonałe do każdej profesjonalnej kuchni
nr katalogowy: 66295
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 113657
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-2
Młynarstwo w Azji - duży potencjał wzrostu
nr katalogowy: 24140
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Sektor usług gastronomicznych w latach 2015-2020
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 138572
10.15199/65.2022.7.2
usługi gastronomiczne
placówki gastronomiczne
wydatki gospodarstw domowych
food services
food establishments
household expenditures
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Sektor usług gastronomicznych w latach 2015-2020
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 138572
10.15199/65.2022.7.2
usługi gastronomiczne
placówki gastronomiczne
wydatki gospodarstw domowych
food services
food establishments
household expenditures
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Sektor usług gastronomicznych w latach 2015-2020
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 138572
10.15199/65.2022.7.2
usługi gastronomiczne
placówki gastronomiczne
wydatki gospodarstw domowych
food services
food establishments
household expenditures
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Sektor usług gastronomicznych w latach 2015-2020
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 138572
10.15199/65.2022.7.2
usługi gastronomiczne
placówki gastronomiczne
wydatki gospodarstw domowych
food services
food establishments
household expenditures
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-2
Popyt na opakowania z tektury falistej będzie rósł
nr katalogowy: 104245
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Fachowość na każdym kroku
nr katalogowy: 113104
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Sposoby restauratorów na owady
nr katalogowy: 138826
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-1
Usługi teleradiologiczne w telemedycynie
P. BOGORODZKI
W. SMOLIK
nr katalogowy: 5697
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-11
Słaby popyt na powlekane papier y bezdr zewne na r ynku amer ykańskim
nr katalogowy: 88268
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-3
Czy małe zapasy i zwiększony popyt są oznaką poprawy na rynku celulozy?
nr katalogowy: 75543
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Przełomowe innowacje
nr katalogowy: 30184
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Otwarcie gastronomii w Białymstoku
nr katalogowy: 132665
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Lekcje w restauracjach
MARTA STELMASIŃSKA
nr katalogowy: 33562
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Sprawna ocena
JOANNA SADLOK-LONC
nr katalogowy: 31188
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Targi EuroGastro już w marcu
nr katalogowy: 82370
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 104411
OPAKOWANIE 2023-3
AEROBAL: rośnie popyt na puszki
nr katalogowy: 142530
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Polska gastronomia się jednoczy
Sylwester Cacek
nr katalogowy: 102738
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Branża HoReCa na Targach EuroGastro i WorldHotel
nr katalogowy: 132653
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Gastronomiczne wsparcie
nr katalogowy: 87678
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Imponująca oferta
nr katalogowy: 106247
OPAKOWANIE 2012-10
WSTĘP
Anna Naruszko
nr katalogowy: 71904
OPAKOWANIE 2024-3
Oznaki ożywienia popytu na europejskim rynku etykiet
nr katalogowy: 147928
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-2-3
Konkurencja zamiast poszerzania zakresu usługi powszechnej
Stefan Kamiński
nr katalogowy: 41895
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Tarcza dla restauratorów (cz. IV)
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 130429
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-1
Badania nad przemiałem sorgo i możliwością wykorzystania uzyskanej mąki w produkcji pieczywa bezglutenowego
nr katalogowy: 56852
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Od redakcji
nr katalogowy: 130427
OPAKOWANIE 2018-9
Polska w czołówce europejskiego rynku opakowań giętkich
nr katalogowy: 116072
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-5
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 105498
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 98390
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-1
Prognozy gospodarcze na 2019 rok wg FPP i CALPE Stabilny wzrost gospodarczy wspierany przez popyt wewnętrzny
nr katalogowy: 118240
OPAKOWANIE 2024-8
Folie BOPP pod lupą – analiza danych rynkowych
nr katalogowy: 150213
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-6
IV edycja Mazury HoReCa
nr katalogowy: 120654
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 124860
OPAKOWANIE 2019-11
Folie BOPP beneficjentem zrównoważonego rozwoju
nr katalogowy: 123428
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2023-4
WYKORZYSTANIE INFORMACJI KONTEKSTOWEJ DO POPRAWY EFEKTYWNOŚCI WIDMOWEJ W SYSTEMACH RADIOWYCH
Łukasz Kułacz
nr katalogowy: 144758
10.15199/59.2023.4.30
dynamiczny przydział zasobów
efektywność widmowa
informacje kontekstowe
context information
dynamic resource allocation
spectral efficiency
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
Smak Italii
Teresa Wojciechowska
nr katalogowy: 86452
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Od redakcji
nr katalogowy: 130427
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Solidna porcja wiedzy
nr katalogowy: 74956
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Innowacyjność i rozwój
nr katalogowy: 89944
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-2
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 75898
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-4
Trudny czas dla producentów papierów gazetowych
nr katalogowy: 126112
CHŁODNICTWO 2023-4
Ładunki chłodzone
Marek Grzybowski
nr katalogowy: 144651
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Od redakcji
nr katalogowy: 132087
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Opowiedz nam o swoim biznesie, a my dopasujemy do niego zmywarkę
nr katalogowy: 150905
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-12
Proces certyfikacji w ocenie klientów
Radosław WOLNIAK
Łukasz PAJOR
nr katalogowy: 48748
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-25
Jakość usług
Magdalena Mikołajewska
nr katalogowy: 31861
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-1
Uwaga na cyberzagrożenia
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 141566
OPAKOWANIE 2014-5
Przemysł spożywczy i napojów: rozwój gwarantowany
nr katalogowy: 84320
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Produkcja i zużycie tektury falistej w Polsce na tle krajów europejskich
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 131864
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Produkcja i zużycie tektury falistej w Polsce na tle krajów europejskich
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 131864
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
SMARTCAP
nr katalogowy: 119011
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Polska gastronomia zrzeszona
Dagmara Stangierska
nr katalogowy: 98897
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-8-9
IMS i Web 2.0 - nowe możliwości dla operatorów sieci telekomunikacyjnych1)
Piotr GAJOWNICZEK
nr katalogowy: 46289
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2016-8-9
Nowe podejście do pomiarów jakości usługi SMS w sieciach mobilnych
Janusz Klink
Maciej Rozbicki
Marcus Rompf
Tadeus Uhl
nr katalogowy: 100732
10.15199/59.2016.8-9.7
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2008-2-3
Usługi w sieciach z dostępem nomadycznym - realizacja oraz trendy i kierunki ich rozwoju
Wojciech MICHALSKI
nr katalogowy: 33460
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-11
Sieci telemedyczne - mrzonka czy najbliższa przyszłość?
Piotr LUTYŃSKI
Włodzimierz GRABOWSKI
nr katalogowy: 31535
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-6
Polska – Europa – Świat
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 134861
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2024-4
KRONIKA
nr katalogowy: 151753
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-4
Rynek konstrukcji stalowych w Polsce
nr katalogowy: 90769
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-10
Papiery bezdrzewne na amerykańskim rynku
TOMASZ GRACZYK
nr katalogowy: 101707
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Lozamet - Profesjonalna kuchnia na miarę Twoich oczekiwań
nr katalogowy: 104418
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-23
Młot na korupcję
jaz
nr katalogowy: 5606
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Doświadczenie od lat!
nr katalogowy: 79810
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
Otwartość na innowacje i nowe trendy szansą europejskich producentów mrożonych warzyw
nr katalogowy: 42371
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-6
Polska – Europa – Świat
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 134861
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2009-4
Z ColorWave 600 biznes staje się łatwiejszy
nr katalogowy: 43737
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2024-3
Wełna owcza na giełdzie w Australii w kampanii 2023/2024 – analiza rynku
Anna Morales Villavicencio
nr katalogowy: 149219
10.15199/60.2024.3.2
wełna
grubość wełny
giełda
wskaźnik EMI
cena
popyt
podaż
sheep wool
diameter wool
stock market
price
EMI index
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Testowanie zmiennych parametrów produktów mleczarskich
nr katalogowy: 44557
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-2
Włókno alpak w maskach przeciwpyłowych i przeciwwirusowych
Anna Morales Villavicencio
nr katalogowy: 131221
OPAKOWANIE 2023-7
Dobre widoki rynku opakowań metalowych
nr katalogowy: 144302
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2016-8-9
ROZPOZNAWANIE KONTEKSTU NA POTRZEBY USŁUGI NIEZAPRZECZALNOŚCI CONTEXT RECOGNITION FOR NON-REPUDIATION SECURITY SERVICE
Marcin Alan Tunia
nr katalogowy: 101861
10.15199/59.2016.8-9.8
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-7
Rosyjski przemysł celulozowo-papierniczy walczy ze spadającym popytem
nr katalogowy: 45919
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-4
Tektura na pudełka składane - nowe trendy światowe
TOMASZ GRACZYK
nr katalogowy: 126106
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-10
Koncepcja modelu systemu zapewnienia jakości dla małych i średnich przedsiębiorstw świadczących usługi o znaczeniu lokalnym
Izabela Skalska
Jerzy Szkoda
nr katalogowy: 11561
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-8-9
MATEMATYCZNY MODEL IZOLACJI USŁUG W SIECIACH PLASTROWYCH
Tomasz Nowak
nr katalogowy: 109511
10.15199/59.2017.8-9.50
sieci plastrowe
QoS
algorytmy heurystyczne
5G
network slicing
QoS
heuristic algorithms
5G
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Przysmaki "posłańca bogów"
Bogna Wernichowska
nr katalogowy: 65466
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Mała powierzchnia - duże możliwości
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 54773
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-8-9
STANOWISKO I METODYKA POMIAROWA DO OCENY JAKOŚCI USŁUGI SMS W SIECIACH MOBILNYCH
Tadeus Uhl
nr katalogowy: 93804
10.15199/59.2015.8-9.96
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Biznes, smak, jakość - trzecia edycja Mazury HoReCa za nami
nr katalogowy: 115004
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-10
Maksymalna elastyczność i dokładność dostaw w zakładach przetwórstwa drobiu
nr katalogowy: 110162
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Sukces w wielkim mieście
nr katalogowy: 65467
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Branża HoReCa na Targach EuroGastro i WorldHotel
nr katalogowy: 132653
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Malejąca konsumpcja żywności
Krystyna Świetlik
nr katalogowy: 81356
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-6
Perfekcyjny design
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 44858
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-9
Sektor rybny w Polsce tendencje rozwojowe
Krzysztof Hryszko
nr katalogowy: 47070
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-2
JANPOL na skórzanym rynku
E. Szczerbicki
nr katalogowy: 19962
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH