Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Dobra karta menu
Ewa Czarniecka-Skubina
Rafał Troć
nr katalogowy: 134943
gastronomia
karty menu
rodzaje kart menu
gastronomy
menu card
types of menu cards
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Dobra karta menu
Ewa Czarniecka-Skubina
Rafał Troć
nr katalogowy: 134943
gastronomia
karty menu
rodzaje kart menu
gastronomy
menu card
types of menu cards
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Dobra karta menu
Ewa Czarniecka-Skubina
Rafał Troć
nr katalogowy: 134943
gastronomia
karty menu
rodzaje kart menu
gastronomy
menu card
types of menu cards
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Menu pod ostrzałem
nr katalogowy: 54781
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Zawsze na czasie
nr katalogowy: 78109
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Osobliwości na talerzu
Joanna Żuchniewicz
nr katalogowy: 79808
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Trendy konsumenckie – co czeka branżę spożywczą?
nr katalogowy: 138261
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Mięso zwierząt egzotycznych nietypowe źródło białka
DARIUSZ NOWAK
nr katalogowy: 33811
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-8-9
Początki informatyki w Polsce (6) ELWRO - zakłady elektroniczne maszyn cyfrowych i nie tylko
nr katalogowy: 113290
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2015-10
Opinia prawna - część 2 w przedmiocie wykładni i stosowania pojęcia "standard wymiany danych ewidencyjnych"
nr katalogowy: 94124
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2016-9
Procedura zgłoszenia prac geodezyjnych i kartograficznych i uzgodnienia listy materiałów niezbędnych lub przydatnych do ich wykonania
Dariusz FELCENLOBEN
nr katalogowy: 100620
10.15199/50.2016.9.1
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-8-9
KONTEKSTOWE ZARZĄDZANIE AUTORYZACJĄ OFFLINE TRANSAKCJI REALIZOWANYCH PRZY WYKORZYSTANIU STYKOWYCH KART MIKROPROCESOROWYCH
Albert Sitek
Zbigniew Kotulski
nr katalogowy: 93747
10.15199/59.2015.8-9.38
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-6
Strategiczne menu
Jan Marek Mołoniewicz
nr katalogowy: 52073
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-4
Listy do Redakcji
Marcela Palczewska-Tułińska
nr katalogowy: 6537
OPAKOWANIE 2004-3
VIDICAL 2004
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 3165
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-8
Patenty i projekty
nr katalogowy: 290
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-2
TECHNOLOGIA TESTOWANIA PAKIETÓW WLCSP
Krzysztof Dąbrowiecki
nr katalogowy: 130616
10.15199/13.2021.2.5
WLCSP
UBM
BGA
Fan-in
Fan-out
karta testowa
mikrokontaktory sprężynkowe
kulki lutu
WLCSP
UBM
BGA
Fan-in
Fan-out
probe card
pogo pins
solder bumps
OPAKOWANIE 2006-1
II Międzynarodowy Konkurs Kalendarzy i Kart Swiąteczno--Noworocznych VIDICAL 2006
nr katalogowy: 18085
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-4
Wizytówka restauracji
Marzanna Zienkiewicz
nr katalogowy: 125925
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-6
Ryzyko, głupcze!
Robert Kozela
nr katalogowy: 91702
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Menu wysokich lotów
nr katalogowy: 63456
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-2
New precautionary statistical criteria for monitoring quality of technological processes Nowe statystyczne kryteria ostrożności do monitorowania jakości procesów technologicznych
Eugenij Volodarsky
Zygmunt Warsza
Larysa Kosheva
nr katalogowy: 104016
10.15199/62.2017.2.21
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2011-12
Potencjałowa analiza bezpieczeństwa transakcji kartami bankowymi
Tadeusz Dąbrowski
Marcin Bednarek
nr katalogowy: 64078
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2000-12
Dostosowanie kart charakterystyk substancji niebezpiecznych do wymagań Unii Europejskiej
HALINA PUCHALSKA
MAŁGORZATA POŚNIAK
EWA GAWĘDA
JOLANTA SKOWRON
URSZULA KOŁODYŃSKA
MARIA MADEJ
nr katalogowy: 42807
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2002-3
Interpretacja problemów napotkanych podczas sporządzania kart charakterystyki substancji niebezpiecznych w świetle obowiązujących przepisów
Małgorzata Kupczewska-Dobecka
hab. Sławomir Czerczak
nr katalogowy: 28342
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-2
Pierwsza w Europie Środkowo-Wschodniej Rapida 105-PRO 5+L ALV 2
nr katalogowy: 112427
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Alergeny w żywności Lista obowiązkowa
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 91207
GOSPODARKA WODNA 2017-3
Drogi wodne w Polsce na kartach pocztowych Część II
ANDRZEJ ŻARCZYŃSKI
nr katalogowy: 104833
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Kawa niejedno ma imię - tworzymy kawowe menu
Anna Owczarek
nr katalogowy: 68245
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 113097
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-1
Polacy w Luksemburgu
Dorota Karwacka
nr katalogowy: 56985
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Zdrowe menu
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 108494
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-6
Zielona królowa sałatek
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 60143
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Comfort food – żywność na pocieszenie
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 142327
żywienie
żywność na pocieszenie
nutrition
comfort food.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Proekologiczne trendy gastronomiczne
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 139523
gastronomia
proekologiczne działania
gastronomy
pro-ecological activities
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Proekologiczne trendy gastronomiczne
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 139523
gastronomia
proekologiczne działania
gastronomy
pro-ecological activities
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 139215
AUTO MOTO SERWIS 2018-TS-1
Biznes
nr katalogowy: 134263
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Włoscy pasjonaci Konkurs kulinarny "Menu Italia 2016"
nr katalogowy: 103524
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Tradycja nadal w cenie
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 72884
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Krok do wielkiej kariery
nr katalogowy: 120190
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-3
Rozbieżności w definiowaniu i oznaczaniu gruntów pokrytych wodami w rozumieniu Prawa wodnego oraz Prawa geodezyjnego i kartograficznego i skutki z tego wynikające
Dariusz FELCENLOBEN
nr katalogowy: 112515
10.15199/50.2018.3.1
oznaczanie gruntów pod wodami
ewidencja gruntów i budynków
ustalanie linii brzegu
marking land under water
land and buildings register
determination of shore lines
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-1
Informacja czy dezinformacja
Andrzej Bądkowski
nr katalogowy: 29
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2006-2-3
Egmont
nr katalogowy: 19718
OPAKOWANIE 2006-1
Kolorowe laurki - karton inaczej
nr katalogowy: 18076
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-1
Nowy pakiet modułów
nr katalogowy: 2193
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-2
Cad Decor - nowy standard w projektowaniu
Krzysztof Dąbrowski
nr katalogowy: 7784
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Urugwajskie tannaty Wina z charakterem
winny maniak
nr katalogowy: 98407
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-22
Ewa Mańkiewicz-Cudny, redaktor naczelny Przeglądu Technicznego
nr katalogowy: 5588
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
Pełna informacja
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 49896
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Pełna informacja
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 49031
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Sowa od kuchni
nr katalogowy: 75780
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-9
Ocena ryzyka przy pracach budowlanych Część 14: Identyfikacja zagrożeń i ocena ryzyka zawodowego związanego z substancjami chemicznymi
Elżbieta Bożejewicz
nr katalogowy: 86869
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-1
Nowe cyfrowe karty I-O
nr katalogowy: 10255
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2006-7
Z kart historii Przemysłowego Instytutu Elektroniki
M. Gonera
nr katalogowy: 16364
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-1
Nowe cyfrowe karty I-O
nr katalogowy: 10255
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-9
Zastosowanie kart akwizycji danych do pomiaru współczynnika strat dielektrycznych tg8
Andrzej LEBIEDZKI
nr katalogowy: 3847
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-19
Po pieniądze z gołą ręką
Bogusław Lempkowski
nr katalogowy: 13289
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Nastrojowe menu
DANUTA GAJEWSKA
nr katalogowy: 4162
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Szkło w restauracjach i barach W górę szkło
Ryszard Berent
nr katalogowy: 96463
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Menu wróżbitów
Bogna Wernichowska
nr katalogowy: 48031
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Czekolada do picia na gorąco – rozkosz dla podniebienia i profit dla biznesu
nr katalogowy: 146309
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Potrawy z kart literatury. Zmagania kulinarno-literackie
TZ
nr katalogowy: 4148
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-12
SIEMENS Nowy telefon stacjonarny Siemens Gigaset S440
nr katalogowy: 5807
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Uczty pokazowe
nr katalogowy: 18669
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Smak indywidualności
nr katalogowy: 18527
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-7
Z kart rozwoju polskiego młynarstwa- Fabryka maszyn młyńskich w Ostrowie Wlkp.
Kazimierz BOGACZYŃSKI
nr katalogowy: 6349
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
Z kart historii rozwoju urządzeń mielących (cz. 1). Kilka uwag o najdawniejszej technice mielenia ziarna
Kazimierz BOGACZYŃSKI
nr katalogowy: 14141
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Na rosyjską nutę
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18592
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Menu dla dzieci
DANUTA GAJEWSKA
nr katalogowy: 11911
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-1
Z kart rozwoju młynarstwa polskiego - Mlewnik walcowy w końcu XIX w.
Kazimierz BOGACZYŃSKI
nr katalogowy: 6224
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Ohh, co za sushi
nr katalogowy: 46086
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Najmłodsi mistrzowie
nr katalogowy: 4253
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Domowa Japonia
MAGDA KORAL
nr katalogowy: 4050
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Dary lasu
TERESA KOKOCIŃSKA
nr katalogowy: 3984
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Słodkie co nieco
DG
nr katalogowy: 12132
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Kawowy boom
DAG
nr katalogowy: 11981
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Włoskie specjalności
WITOLD K. KOŚCIAŃSKI
nr katalogowy: 18678
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Z kwiatami przy stole
nr katalogowy: 4149
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-5
Z kart rozwoju młynarstwa polskiego - Dawne fabryki maszyn młyńskich w Łodzi, Radomsku i Rogoźnie
Kazimierz BOGACZYŃSKI
nr katalogowy: 6308
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-4
Z kart rozwoju młynarstwa polskiego. - Rozwój produkcji maszyn w okresie od XIX wieku do lat 40. XX wieku
Kazimierz BOGACZYŃSKI
nr katalogowy: 6293
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-11
Z kart historii rozwoju urządzeń mielących (cz. 2). Kilka uwag o najdawniejszej technice mielenia ziarna.
Kazimierz BOGACZYŃSKI
nr katalogowy: 14177
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-5
Komputerowy program Eureka pomocą dla inżynierów chemików
JAROSŁAW ZIEŃKO
nr katalogowy: 106999
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Zaproszenie do stołu
WITOLD BOCHO
nr katalogowy: 12085
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-9
Ataki logiczne na bezstykowe karty płatnicze EMV
Paweł Biernacki
nr katalogowy: 93952
10.15199/13.2015.9.9
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Złota słodka jesień
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18472
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Śledź w czekoladzie i inne specjały
JÓZEF NARÓĆ
nr katalogowy: 4098
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Na dziko
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 140247
dziczyzna
sarna
dzik jeleń
wartość odżywcza
obróbka termiczna
przyprawy i dodatki do dziczyzny
potrawy z dziczyzny
venison
roe deer
wild boar deer
nutritional value
heat treatment
spices and game additives
venison dishes
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1995-11
Z PÓŁKI KSIĘGARSKIEJ
nr katalogowy: 43051
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-5
Zrozumieć kartę charakterystyki
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 35439
AUTO MOTO SERWIS 2018-TS-1
Biznes
nr katalogowy: 134263
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Menu z Amorem w tle Dieta o właściwościach afrodyzjakalnych
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 18639
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Powiew lata w kawowym menu
Elżbieta Citak
nr katalogowy: 76274
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Na zdrowie, czyli jak wydać zdrowe przyjęcie
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 97323
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Nowe rozdanie na rynku kart płatniczych
Michał Stefan Zajączkowski
nr katalogowy: 90788
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-7
Dzień Papiernika w Stora Enso zwiastuje nadejście lata Lato, lato, lato czeka…
Agnieszka Wilczewska
nr katalogowy: 115089
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-4
Zastosowanie kart kontrolnych Hotellinga w kontroli jakości wieloparametrowego procesu technologicznego
Eugenij Volodarsky
Zygmunt Warsza
Larysa Kosheva
Marina Dobrolyubova
nr katalogowy: 113516
10.15199/62.2018.4.13
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-6
ROZWÓJ ZAAWANSOWANYCH TECHNOLOGII DO TESTOWANIA UKŁADÓW SCALONYCH
Krzysztof Dąbrowiecki
nr katalogowy: 132396
10.15199/13.2021.6.2
połączenia drutem
MEMS
μkontaktory
Wire bonding
MEMS
probes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Podejście jakościowe Emocjonalny masaż w restauracji jest tak samo ważny, jak dobra karta menu
WIESŁAWA SZCZEP
nr katalogowy: 4145
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-25-26
Potrawa dla prawdziwych smakoszy
nr katalogowy: 103023
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Puchar Świata od kuchni
nr katalogowy: 141815
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2008-2
Podstawy kosztorysowania robót glazurniczych
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 35522
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-12
Trochę socjotechniki i człowiek się gubi
HENRYK MRUK JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 22935
AUTO MOTO SERWIS 2021-3
Elektroniczna książka serwisowa – krok po kroku (cz. 2) – Ford
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134522
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Niech żyje, żyje nam – czyli jak utrzymać zmywarkę gastronomiczną w dobrej kondycji
nr katalogowy: 142319
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-8
Pozyskiwanie i jakość mięsa wielbłąda
nr katalogowy: 100645
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Herbata w menu
nr katalogowy: 39500
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Fasola z nutką wanilii
nr katalogowy: 93911
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia ukraińska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 136213
kuchnie regionalne
kuchnia ukraińska
charakterystyka
regional cuisine
Ukrainian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia ukraińska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 136213
kuchnie regionalne
kuchnia ukraińska
charakterystyka
regional cuisine
Ukrainian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
AKADEMIA WYPIEKÓW - Ewolucja w świecie fast food
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 148025
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-12
Chromatografia żelowa - cenne narzędzie w badaniach degradacji celulozy i papieru
TOMASZ ŁOJEWSKI
KATARZYNA ZIĘBA
nr katalogowy: 32136
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Założenia skutecznego Business Intelligence
nr katalogowy: 36585
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-2
Listy do redakcji
nr katalogowy: 82457
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2016-5
OPINIA PRAWNA w przedmiocie kontroli prac geodezyjnych wykonywanych na zamówienie udzielone w trybie ustawy - Prawo zamówień publicznych - część 2
nr katalogowy: 98357
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-18-19
W hołdzie technikom – ochotnikom
Janusz M. Kowalski
nr katalogowy: 127994
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-18-19
W hołdzie technikom – ochotnikom
Janusz M. Kowalski
nr katalogowy: 127994
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Dzień Szefów
nr katalogowy: 108499
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Herbata w menu
nr katalogowy: 32376
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Bullipedia o winach
Redakcja
nr katalogowy: 130958
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Herbata w menu
nr katalogowy: 33380
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Herbata w menu
nr katalogowy: 31739
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Herbata w menu
nr katalogowy: 31187
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Herbata w menu
nr katalogowy: 39716
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Herbata w menu
nr katalogowy: 36845
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Herbata w menu
nr katalogowy: 35793
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Bullipedia o winach
Redakcja
nr katalogowy: 130958
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Co nowego w NINE's?
nr katalogowy: 136210
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Restauracja i klub w jednym
nr katalogowy: 142324
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-11
Moduł czytnika kart zbliżeniowych pracujący z częstotliwością 13,56 MHz
DAMIAN GRZECHCA
PRZEMYSŁAW TATAR
TOMASZ GOLONEK
nr katalogowy: 31099
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
Rewolucja w płatnościach mobilnych w Polsce
nr katalogowy: 73953
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-2
Upadek na tym samym poziomie z wysokośc
nr katalogowy: 57535
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2012-11
Czym dla TFP sp. z o. o. jest dbałość o środowisko naturalne?
Anna Witkowska
nr katalogowy: 72529
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Herbata w menu
nr katalogowy: 34404
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Herbata w menu
nr katalogowy: 30198
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Jesień w wersji fusion
nr katalogowy: 30197
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Herbata w menu
nr katalogowy: 37919
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Ryba po grecku?
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 35778
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Herbata w menu
nr katalogowy: 35149
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Nowa twarz espresso
nr katalogowy: 69677
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Herbata w menu
nr katalogowy: 33557
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Herbata w menu
nr katalogowy: 29651
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Herbata w menu
nr katalogowy: 38475
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Między Wschodem a Zachodem
nr katalogowy: 38470
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Lecznicze menu
DANUTA GAJEWSKA
nr katalogowy: 35777
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-5
Kiełkująca moc
EDYTA KWIATKOWSKA
nr katalogowy: 25737
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Ujawnione sekrety
nr katalogowy: 24627
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Sekrety idealnego deseru
nr katalogowy: 124737
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-1
BHP W SIECI
nr katalogowy: 89052
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Roślinny Przewodnik Cukierniczy
nr katalogowy: 133971
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-8
Ryby, owoce morza i wino
nr katalogowy: 132924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Catering dietetyczny z wyborem menu?
nr katalogowy: 136208
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Klasyka z powiewem nowości
nr katalogowy: 83260
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Święta i przyjaciele
nr katalogowy: 72880
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-12
Tradycyjnie, czy modnie?
nr katalogowy: 124234
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Dialog z tradycją
nr katalogowy: 119634
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE z funkcją wędzenia naturalnym dymem
Agnieszka Starek-Wójcicka
Agnieszka Sagan
Agata Blicharz-Kania
nr katalogowy: 144001
piec konwekcyjno-parowy
wędzenie
mięso
utrwalanie
combi oven
smoking
meat
preservation
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE z funkcją wędzenia naturalnym dymem
Agnieszka Starek-Wójcicka
Agnieszka Sagan
Agata Blicharz-Kania
nr katalogowy: 144001
piec konwekcyjno-parowy
wędzenie
mięso
utrwalanie
combi oven
smoking
meat
preservation
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Myśliwskie menu Potrawy z dziczyzny
Ewa Czarniecka-Skubina
Jadwiga Hamułka
nr katalogowy: 103526
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Na dziko
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 140247
dziczyzna
sarna
dzik jeleń
wartość odżywcza
obróbka termiczna
przyprawy i dodatki do dziczyzny
potrawy z dziczyzny
venison
roe deer
wild boar deer
nutritional value
heat treatment
spices and game additives
venison dishes
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-1
Ze stali i żelaza plecione.Problemy zabezpieczenia przed korozją zabytkowych mostów Wrocławia.Część I. Z kart historii
LESZEK BUDYCH
MAREK STOJAK
PAWEŁ WIECZOREK
nr katalogowy: 23692
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-7
ŚWIĘTO CHLEBA I PIERNIKA w Jaworze
nr katalogowy: 92071
AUTO MOTO SERWIS 2021-3
Elektroniczna książka serwisowa – krok po kroku (cz. 2) – Ford
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134522
DOZÓR TECHNICZNY 2023-5
Nowe serie falowników od Parker Hannifin
nr katalogowy: 145572
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Warszawa-Jerozolima
DOMINIKA MATUSZAK
nr katalogowy: 34394
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Szef kuchni poleca...
nr katalogowy: 32772
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
DESERY
Bożena Sikoń
nr katalogowy: 32326
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Soczyste normy
nr katalogowy: 30189
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Bio menu
nr katalogowy: 37912
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Á la carte
nr katalogowy: 37909
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 24636
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-6
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 77100
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-2
Z kart historii rozwoju urządzeń mielących Żarna ramowe - uzupełnienie do opisu najdawniejszych technik przemiału
KAZiMierZ boGAcZyńSKi
nr katalogowy: 24144
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-1
Pandemia cyberwirusów
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 129873
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Moda na cykorię trwa
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 34453
AURA 2007-8
Prawda i legendy o tabliczce czekolady
KRYSTYNA BONENBERG
nr katalogowy: 29007
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-5
BHP W SIECI
nr katalogowy: 84134
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 65459
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-10
Smakowity kąsek
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 71215
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Wino i potrawy (c.d.)
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 51674
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-8
ŚWIĘTO CHLEBA I PIERNIKA w JAWORZE
nr katalogowy: 108426
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-23
TECHNIKA NA CODZIEŃ
nr katalogowy: 63730
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-4
Zapomnimy PIN-y
nr katalogowy: 89739
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-1
Koło Naukowe ADek na Wydziale Elektrycznym Politechniki Warszawskiej
Mateusz Chojnowski
nr katalogowy: 129997
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-12
Rozmowy Szefów
nr katalogowy: 110909
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Irlandzki towarzysz kawy
Daria Majda
nr katalogowy: 73896
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
ŚWIĘTO CHLEBA I PIERNIKA 24-26 sierpnia 2018 r. Jawor - Rynek
nr katalogowy: 115194
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2012-3
Z ŻYCIA SITPH
Janusz Szpytko
nr katalogowy: 66536
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-1
Koło Naukowe ADek na Wydziale Elektrycznym Politechniki Warszawskiej
Mateusz Chojnowski
nr katalogowy: 129997
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-8
Kierunki badań w zakresie zwiększania możliwości aplikacyjnego wykorzystania systemów radiowej identyfikacji obiektów RFID
PIOTR JANKOWSKI-MIHUŁOWICZ
nr katalogowy: 53906
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-10
O bhp w Kanadzie
nr katalogowy: 116182
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2011-9
Analizator spalin testo 350 - kompletne rozwiązanie do badania emisji i analizy spalin w przemyśle
nr katalogowy: 62132
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 122286
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-8
Uczta dla konesera
nr katalogowy: 139197
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Kocham karmić!
Jarek Uściński
nr katalogowy: 112571
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Przewrotność losu
nr katalogowy: 83263
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
MIĘSNE PRZYSMAKI wielkanocne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 142437
kiełbasa biała
kiełbasa wędzona
wędzonki
pieczenie
zupy wielkanocne
przetwory w galarecie
white sausage
smoked sausage
whole muscle smoked products
roasted meat products
easter soups
products in gelatine jelly
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
MIĘSNE PRZYSMAKI wielkanocne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 142437
kiełbasa biała
kiełbasa wędzona
wędzonki
pieczenie
zupy wielkanocne
przetwory w galarecie
white sausage
smoked sausage
whole muscle smoked products
roasted meat products
easter soups
products in gelatine jelly
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
MIĘSNE PRZYSMAKI wielkanocne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 142437
kiełbasa biała
kiełbasa wędzona
wędzonki
pieczenie
zupy wielkanocne
przetwory w galarecie
white sausage
smoked sausage
whole muscle smoked products
roasted meat products
easter soups
products in gelatine jelly
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-12
Ocena ryzyka przy pracach budowlanych Część 5: Czynniki fizyczne - karta oceny dla prac malarsko- -szpachlarskich
Elżbieta Bożejewicz
nr katalogowy: 81206
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH