Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-4
Posiłki profilaktyczne
nr katalogowy: 113156
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-2
P jak profilaktyczne posiłki i napoje
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 82452
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-2
Na bieżąco...
nr katalogowy: 96547
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 87313
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-9
Tacki nadające się do recyklingu
nr katalogowy: 133597
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Niektóre uwagi o regulacjach prawnych
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 11907
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-10
Leczenie uzależnienia od Internetu
nr katalogowy: 22524
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-11
Pieczywo na ciepło
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 87334
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-2
Listy do redakcji
nr katalogowy: 74490
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-9
Tacki nadające się do recyklingu
nr katalogowy: 133597
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
Lunch box, czyli jak zrobić szybką przekąskę do pracy?
nr katalogowy: 123752
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Wiosenny Restaurant Week
nr katalogowy: 136207
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
Snacking a tradycyjne posiłki
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 52413
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Polska kuchnia regionalna – kuchnia śląska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 145173
kuchnia regionalna
kuchnia śląska
charakterystyka
regional Polish cuisine
Silesian cuisine
characteristics
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 94055
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Wielkanoc, jak drzewiej bywało
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
nr katalogowy: 33550
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-12
Redakcja odpowiada
nr katalogowy: 32017
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Bony ratunkiem dla gastronomii?
Redakcja
nr katalogowy: 130933
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Przekąski - sposób na sukces
nr katalogowy: 32318
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Polacy jedzą kaszę częściej niż dekadę temu!
nr katalogowy: 139599
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Polacy jedzą kaszę częściej niż dekadę temu!
nr katalogowy: 139599
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Stare, jak nowe
Maria Pawlik
nr katalogowy: 138275
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Polacy jedzą kaszę częściej niż dekadę temu!
nr katalogowy: 139599
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Bony ratunkiem dla gastronomii?
Redakcja
nr katalogowy: 130933
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Pszenica na zdrowie
nr katalogowy: 145009
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Dzieci jedzą za mało produktów zbożowych, a ich najczęstszym wyborem są makarony
nr katalogowy: 150003
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
O świątecznym opłatku słów kilka
nr katalogowy: 140776
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-1
Posiłki profilaktyczne w budownictwie
Adam Zych
nr katalogowy: 65024
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-9
Catering dla najmłodszych
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 93436
OPAKOWANIE 2014-9
Firma Eataly wybrała Smurfit Kappa
nr katalogowy: 86713
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Od redakcji
nr katalogowy: 129521
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Od redakcji
nr katalogowy: 129521
AUTO MOTO SERWIS 2022-5
Autonomiczne auta uwolnią czas
nr katalogowy: 137920
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Wiosenny Restaurant Week
nr katalogowy: 136207
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Stare, jak nowe
Maria Pawlik
nr katalogowy: 138275
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-11
Trendy w spożyciu żywności wygodnej
Halina Makała
nr katalogowy: 80786
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-11
Na dzień dobry
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 102070
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Kuchnia roślinna w Polsce
nr katalogowy: 130438
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Kuchnia roślinna w Polsce
nr katalogowy: 130438
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Dieta a skóra (cz. 1)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 134228
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Trendy z pudełka
nr katalogowy: 145169
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-14-15
Zielona Wyspa
Justyna Schramm
Szymon Sado
nr katalogowy: 46621
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-11
Średniowieczne przysmaki Słowian
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 55340
AUTO MOTO SERWIS 2022-5
Autonomiczne auta uwolnią czas
nr katalogowy: 137920
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-5
Na zdrowie...
Katarzyna Doniec
nr katalogowy: 44257
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-9
Wyzwanie, konkurencja czy wzór?
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 47238
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Przysmaki współczesnych "koczowników"
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 54052
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Indeks glikemiczny pieczywa
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 88781
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Porcelana – gwarancja smaku i serwisu
nr katalogowy: 132664
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Jedzenie na wynos
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 118023
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Dlaczego pieczywo jest zdrowe?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 81758
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-9
Teksty-Preteksty
nr katalogowy: 86841
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Święta Wielkiejnocy w polskiej kuchni
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 90361
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-3
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 83352
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Idzie nowe w gastronomii
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 75783
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Czy powinniśmy podjadać pomiędzy posiłkami?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 102525
OPAKOWANIE 2016-7
Opakowania kartonowe Tetra Pak - w odpowiedzi na potrzeby konsumentów
nr katalogowy: 99607
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Talerz zamiast Piramidy
dr Katarzyna Wolnicka
nr katalogowy: 130445
CHŁODNICTWO 2023-2
Jaki jest wpływ mrożenia i zamrażania na jakość żywności?
nr katalogowy: 142834
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Przekąski - sposób na sprzedaż pieczywa
nr katalogowy: 59331
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Bary na zakręcie
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 119017
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Dieta a skóra (cz. 1)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 134228
ELEKTROINSTALATOR 2018-6
Funkcjonalna instalacja elektryczna w kuchni
nr katalogowy: 116679
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Kontrasty iberyjskiej kuchni
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 110322
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 110312
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-4
Powrót do natury
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 83444
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Recepta na zdrowie
Dariusz Włodarek
nr katalogowy: 76500
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-2
Naturalne dodatki do piwa Cz. 2. Piwa rozgrzewające
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 75887
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-1
Bezpieczni i zdrowi od startu do mety
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 96199
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Kantyna czy stołówka?
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 89943
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Talerz zamiast Piramidy
dr Katarzyna Wolnicka
nr katalogowy: 130445
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Organizacja imprez w czasie epidemii
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 132088
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-10
Makarony błyskawiczne - skład surowcowy a wartość odżywcza
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 86966
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
Trendy w europejskim piekarstwie
nr katalogowy: 52409
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-6
Podane na tacy
Wiesława Grzesińska
Beata Taylor
nr katalogowy: 52066
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-7
Gdzie szukać pracowników?
Justyna Stefańska
nr katalogowy: 121166
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Obiad na miarę
nr katalogowy: 104993
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-9
Renesans popularności piwa typu Radler/Shandy
nr katalogowy: 71056
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-6
Tajemnice Zielonej Wyspy
Barbara Czarnecka
nr katalogowy: 60148
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Wygoda na deser
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 57389
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
W przedszkolnej kuchni
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 119626
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-1
Dokumentacja nieobowiązkowa, ale często niezbędna
Lesław Zieliński
nr katalogowy: 103408
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Systemy obsługi gości
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 132655
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Catering dietetyczny
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 134020
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Czysty stół do pracy
nr katalogowy: 124862
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-7
Śledzik i jajeczko nie są przychodem pracownika
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 92085
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Szkoła od kuchni
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 78853
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Lambrusco - najbardziej niedoceniane wino świata
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 102536
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Weekend w lesie Zdrowo i sportowo
nr katalogowy: 90571
OPAKOWANIE 2021-5
Wysoce zautomatyzowana produkcja rigid-boxów
Anna Naruszko
nr katalogowy: 131758
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Street food w Polsce
nr katalogowy: 116445
gastronomia uliczna
Polska
street food
Poland
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Tłuste cięcie
nr katalogowy: 114531
żywność
zamienniki tłuszczu
ograniczenie tłuszczu w potrawach
food
fat substitutes
limiting fat in dishes
OPAKOWANIE 2011-2
Coś dla wybrednych
nr katalogowy: 57692
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-2
Posiłki i napoje profilaktyczne
Piotr Wąż
nr katalogowy: 57541
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Wygoda w kuchni
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 94059
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Wygoda i bezpieczeństwo
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 131702
żywność wygodna
metody utrwalania
koronawirus
gotowe dania restauracyjne
zestawy do samodzielnego przygotowania
oferta sklepowa gastronomii
convenience food
preservation methods
coronavirus
ready-made restaurant dishes
do it yourself kits
gastronomy offer for stores
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Wygoda i bezpieczeństwo
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 131702
żywność wygodna
metody utrwalania
koronawirus
gotowe dania restauracyjne
zestawy do samodzielnego przygotowania
oferta sklepowa gastronomii
convenience food
preservation methods
coronavirus
ready-made restaurant dishes
do it yourself kits
gastronomy offer for stores
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-12
Kosmiczna żywność kosmiczny problem
Anna Florowska
Tomasz Florowski
nr katalogowy: 73467
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 76462
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Nowe przepisy
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 94058
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Organizacja imprez w czasie epidemii
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 132088
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Zdrowe menu
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 108494
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-11-12
Szkoła piwnych sommelierów
Maciej Chołdrych
nr katalogowy: 73556
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-7-8
Sytuacja na światowym i europejskim rynku mrożonych owoców i warzyw na początku sezonu 2010/2011 r.
nr katalogowy: 53832
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Kalkulacja cen posiłków i napojów
nr katalogowy: 124879
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Kanapki dla dzieci Zrób to sam
Grażyna Uścińska
nr katalogowy: 99749
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Kasze znane i mniej znane
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 91206
CHŁODNICTWO 2023-2
Jaki jest wpływ mrożenia i zamrażania na jakość żywności?
nr katalogowy: 142834
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-11
Gotować może każdy
Jamie Oliver
nr katalogowy: 55344
OPAKOWANIE 2019-8
Packaging Spectrum: Kosmiczny problem z żywnością w podróży na Marsa. Studencki projekt opakowań na Wydziale Wzornictwa warszawskiej ASP
Piotr Śwituła
Maciej Konopka
nr katalogowy: 122056
10.15199/42.2019.8.2
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2024-4
Eko-serwis w branży spożywczej – tkanina czy papier?
Marzio Nava
nr katalogowy: 150025
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-12
Treść rocznika 2012
nr katalogowy: 72982
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-12
Treść rocznika 2011
nr katalogowy: 64396
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Ekologiczne opakowania dla gastronomii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 127621
żywność
gastronomia ekologia
opakowania biodegradowalne
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
opakowania jadalne
surowce
food
gastronomy ecology
biodegradable packaging
active packaging
smart packaging
edible packaging
raw materials
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-1
Wpływ wybranych informacji o produktach spożywczych na decyzje zakupowe konsumentów: badanie różnic w zależności od płci i wykształcenia kupujących
Natalia IWASZCZUK
Marta SZYBA
nr katalogowy: 118174
10.15199/46.2019.1.4
żywność i żywienie
jakość i bezpieczeństwo żywności
food and nourishment
quality and safety of food
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Gotowanie bez glutenu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 122291
nietolerancje
gluten
celiakia
zboża bezglutenowe
posiłki
gastronomia.
intolerance
gluten
celiac disease
gluten free cereals
dishes
gastronomy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Street food w USA
Ewa Czarniecka-Skubina
Michał Wiatrowski
nr katalogowy: 119628
gastronomia uliczna
USA
street food
USA
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Trendy konsumenckie – czy przemysł spożywczy spełnia oczekiwania konsumentów
Joanna Markowska
nr katalogowy: 151416
10.15199/65.2024.11.2
trendy w przemyśle spożywczym
innowacje
bezpieczeństwo żywności
preferencje konsumentów
food industry trends
innovation
food safety
consumer preferences
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Trendy konsumenckie – czy przemysł spożywczy spełnia oczekiwania konsumentów
Joanna Markowska
nr katalogowy: 151416
10.15199/65.2024.11.2
trendy w przemyśle spożywczym
innowacje
bezpieczeństwo żywności
preferencje konsumentów
food industry trends
innovation
food safety
consumer preferences
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Gastronomia wciąż na topie
Krystyna Świetlik
nr katalogowy: 120361
10.15199/65.2019.5.1
gastronomia
żywienie poza domem
konsument
gospodarstwo domowe
placówki gastronomiczne
popyt na usługi gastronomiczne
catering
eating out
consumer
household
catering establishments
demand for catering services
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-11
Simulating the Barrier Heights Impact on the Performance of Dissimilar Electrodes Metal-Insulator-Metal Diode
Rafal Emad
Qais Th. Algwari
Ahmed M. A. Sabaawi
nr katalogowy: 146210
10.15199/48.2023.11.24
MIM diode
tunnelling
electrode asymmetry
SILVACO ATLAS
Dioda MIM
tunelowanie
asymetria elektrod
SILVACO ATLAS
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH