Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Dobra karta menu
Ewa Czarniecka-Skubina
Rafał Troć
nr katalogowy: 134943
gastronomia
karty menu
rodzaje kart menu
gastronomy
menu card
types of menu cards
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Dobra karta menu
Ewa Czarniecka-Skubina
Rafał Troć
nr katalogowy: 134943
gastronomia
karty menu
rodzaje kart menu
gastronomy
menu card
types of menu cards
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Dobra karta menu
Ewa Czarniecka-Skubina
Rafał Troć
nr katalogowy: 134943
gastronomia
karty menu
rodzaje kart menu
gastronomy
menu card
types of menu cards
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-10
Development of a Data Logging Card and Software for Evaluating an Instrumentation System
İ
lhan TARIMER
Serkan ÖRÜCÜ
nr katalogowy: 47444
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-2
Testing fault susceptibility of Java Cards
Janusz CHORKO
Tomasz KOBYLARZ
Piotr NAZIMEK
nr katalogowy: 82695
10.12915/pe.2014.02.21
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-5
An efficient biometrics-based authentication scheme for telecare medicine information systems
Zuowen Tan
nr katalogowy: 76799
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-8
Karty paliwowo-serwisowe DKV Card
nr katalogowy: 53553
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-10-11
Karta Zawodowa Inżyniera - Engineering Card Paszport do twojej międzynarodowej kariery
nr katalogowy: 91270
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-6
Strategiczne menu
Jan Marek Mołoniewicz
nr katalogowy: 52073
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-4
Wizytówka restauracji
Marzanna Zienkiewicz
nr katalogowy: 125925
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Menu wysokich lotów
nr katalogowy: 63456
OPAKOWANIE 2006-1
Kolorowe laurki - karton inaczej
nr katalogowy: 18076
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Menu pod ostrzałem
nr katalogowy: 54781
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-3
Embedded Web Server Based Remote Pool Control System over Internet
Mahmut TENRUH
Öner GÖKER
nr katalogowy: 50485
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-4
Problems of Massive Data Storage in cardiac event monitoring using microcontroller dsPIC
Igor Piotr KURYTNIK
Bohdan BOROWIK
Włodzimierz KARPIŃSKI
nr katalogowy: 43901
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Kawa niejedno ma imię - tworzymy kawowe menu
Anna Owczarek
nr katalogowy: 68245
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 113097
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-1
Polacy w Luksemburgu
Dorota Karwacka
nr katalogowy: 56985
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Zdrowe menu
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 108494
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-9
EWALUACJA ROZWIĄZANIA KARTY TESTOWEJ Z MIKROKONTAKTORAMI SPRĘŻYNKOWYMI DO TESTOWANIA PAKIETÓW 5G WLCSP
Krzysztof Dąbrowiecki
nr katalogowy: 133518
10.15199/13.2021.9.6
WLCSP
ATE
karta testowa
mikrokontaktor sprężynkowy
WLCSP
ATE
probe card
pogo pin
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Proekologiczne trendy gastronomiczne
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 139523
gastronomia
proekologiczne działania
gastronomy
pro-ecological activities
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Proekologiczne trendy gastronomiczne
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 139523
gastronomia
proekologiczne działania
gastronomy
pro-ecological activities
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Włoscy pasjonaci Konkurs kulinarny "Menu Italia 2016"
nr katalogowy: 103524
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Tradycja nadal w cenie
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 72884
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Krok do wielkiej kariery
nr katalogowy: 120190
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-1a
An Improved Driving Circuit with TIP41C and TIP42C Transistors to Speed Up Operation of PCB Machine
Metin SALIHMUSHIN
Sabit BABA
Ahmet Serdar YILMAZ
Mustafa SEKKELI
Alper DIZIBUYUK
Hatice IZBUDAK
nr katalogowy: 74191
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-12
Nonlinear Simulation of a Magnetic Flux Leakage Measurement System
Gergely KOVÁCS
Miklós KUCZMANN
nr katalogowy: 40214
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
Pełna informacja
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 49896
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Pełna informacja
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 49031
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Sowa od kuchni
nr katalogowy: 75780
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2021-5
A Special Peripheral Component Interconnect Express Card for Video Surveillance Systems in Alarm Applications
Jiri SEVCIK
Vaclav MACH
Milan ADAMEK
Jan VALOUCH
Karla BARCOVA
nr katalogowy: 131563
10.15199/48.2021.05.05
Ethernet
IP Camera
Peripheral Component Interconnect - Express
Video Surveillance Systems
system nadzoru video
karta Express Card Interconnect
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Nastrojowe menu
DANUTA GAJEWSKA
nr katalogowy: 4162
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Menu wróżbitów
Bogna Wernichowska
nr katalogowy: 48031
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Czekolada do picia na gorąco – rozkosz dla podniebienia i profit dla biznesu
nr katalogowy: 146309
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-12
SIEMENS Nowy telefon stacjonarny Siemens Gigaset S440
nr katalogowy: 5807
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2014-5
KRONIKA
nr katalogowy: 84261
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Uczty pokazowe
nr katalogowy: 18669
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Smak indywidualności
nr katalogowy: 18527
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Na rosyjską nutę
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18592
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Menu dla dzieci
DANUTA GAJEWSKA
nr katalogowy: 11911
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Ohh, co za sushi
nr katalogowy: 46086
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Najmłodsi mistrzowie
nr katalogowy: 4253
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Domowa Japonia
MAGDA KORAL
nr katalogowy: 4050
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Dary lasu
TERESA KOKOCIŃSKA
nr katalogowy: 3984
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Słodkie co nieco
DG
nr katalogowy: 12132
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Kawowy boom
DAG
nr katalogowy: 11981
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Włoskie specjalności
WITOLD K. KOŚCIAŃSKI
nr katalogowy: 18678
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Z kwiatami przy stole
nr katalogowy: 4149
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Zaproszenie do stołu
WITOLD BOCHO
nr katalogowy: 12085
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-5
Komputerowy program Eureka pomocą dla inżynierów chemików
JAROSŁAW ZIEŃKO
nr katalogowy: 106999
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Złota słodka jesień
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18472
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2023-4
METODY POMIARU PARAMETRÓW ANTEN STOSOWANYCH W KARTACH RFID
Mariusz Zamłyński
nr katalogowy: 144788
10.15199/59.2023.4.60
antena
impedancja wejściowa
karta zbliżeniowa
rezonans
RFID
antenna
input impedance
proximity card
resonance
RFID
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Śledź w czekoladzie i inne specjały
JÓZEF NARÓĆ
nr katalogowy: 4098
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Menu z Amorem w tle Dieta o właściwościach afrodyzjakalnych
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 18639
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Powiew lata w kawowym menu
Elżbieta Citak
nr katalogowy: 76274
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Na zdrowie, czyli jak wydać zdrowe przyjęcie
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 97323
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-6
Laboratoryjne badanie skuteczności wykrywania upadków z wy
MAREK DŹWIAREK
TOMASZ STRAWIŃSKI
TOMASZ ŁEMPIŃSKI
MACIEJ ŚWIATOWSKI
nr katalogowy: 106801
10.15199/148.2017.6.16
bezpieczeństwo pracy
rejestracja czasu pracy
systemy czujnikowe
wypadki przy pracy
working time registration
sensors systems
detection of the accidents at work
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-7
Dzień Papiernika w Stora Enso zwiastuje nadejście lata Lato, lato, lato czeka…
Agnieszka Wilczewska
nr katalogowy: 115089
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-2
Cyfrowy mostek impedancji na bazie komercyjnej karty akwizycji danych
Ryszard RYBSKI
Kamil KONTORSKI
Janusz KACZMAREK
nr katalogowy: 82713
10.12915/pe.2014.02.39
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Podejście jakościowe Emocjonalny masaż w restauracji jest tak samo ważny, jak dobra karta menu
WIESŁAWA SZCZEP
nr katalogowy: 4145
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-25-26
Potrawa dla prawdziwych smakoszy
nr katalogowy: 103023
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Puchar Świata od kuchni
nr katalogowy: 141815
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Niech żyje, żyje nam – czyli jak utrzymać zmywarkę gastronomiczną w dobrej kondycji
nr katalogowy: 142319
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Herbata w menu
nr katalogowy: 39500
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Fasola z nutką wanilii
nr katalogowy: 93911
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia ukraińska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 136213
kuchnie regionalne
kuchnia ukraińska
charakterystyka
regional cuisine
Ukrainian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia ukraińska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 136213
kuchnie regionalne
kuchnia ukraińska
charakterystyka
regional cuisine
Ukrainian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
AKADEMIA WYPIEKÓW - Ewolucja w świecie fast food
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 148025
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Dzień Szefów
nr katalogowy: 108499
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Herbata w menu
nr katalogowy: 32376
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Bullipedia o winach
Redakcja
nr katalogowy: 130958
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-12
Integracja wielointerfejsowego toru przetwarzania z układami FPGA
Tomasz Janicki
Krzysztof Poźniak
Ryszard Romaniuk
nr katalogowy: 64797
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-8
Wybrane kierunki zastosowań sztucznych sieci neuronowych we włókiennictwie
STANISŁAW LEWANDOWSKI
ROBERT DROBINA
ANETA GRECKA
nr katalogowy: 100285
10.15199/60.2016.08.3
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Herbata w menu
nr katalogowy: 33380
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Herbata w menu
nr katalogowy: 31739
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Herbata w menu
nr katalogowy: 31187
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Herbata w menu
nr katalogowy: 39716
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Herbata w menu
nr katalogowy: 36845
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Herbata w menu
nr katalogowy: 35793
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Bullipedia o winach
Redakcja
nr katalogowy: 130958
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Co nowego w NINE's?
nr katalogowy: 136210
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Restauracja i klub w jednym
nr katalogowy: 142324
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Herbata w menu
nr katalogowy: 34404
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Herbata w menu
nr katalogowy: 30198
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Jesień w wersji fusion
nr katalogowy: 30197
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Herbata w menu
nr katalogowy: 37919
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Ryba po grecku?
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 35778
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Herbata w menu
nr katalogowy: 35149
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Nowa twarz espresso
nr katalogowy: 69677
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2023-8
SAYMA – AN ARBITRARY WAVEFORM GENERATOR FOR SCIENTIFIC EXPERIMENTS IN ION TRAPS
Paweł Kulik
Grzegorz Kasprowicz
Tom Harty
Sébastien Bourdeauducq
Robert Jördens
David Allcock
David Nadlinger
Joseph W. Britton
nr katalogowy: 145080
10.15199/13.2023.8.12
Sinara
Sayma
arbitrary waveform generator
ion traps
open-source hardware
MicroTCA
Sinara
Sayma
generator przebiegów arbitralnych
pułapki jonowe
sprzęt open-source
MicroTCA
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Herbata w menu
nr katalogowy: 33557
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Herbata w menu
nr katalogowy: 29651
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Herbata w menu
nr katalogowy: 38475
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Między Wschodem a Zachodem
nr katalogowy: 38470
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Lecznicze menu
DANUTA GAJEWSKA
nr katalogowy: 35777
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-5
Kiełkująca moc
EDYTA KWIATKOWSKA
nr katalogowy: 25737
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Ujawnione sekrety
nr katalogowy: 24627
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Zawsze na czasie
nr katalogowy: 78109
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Sekrety idealnego deseru
nr katalogowy: 124737
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-1
BHP W SIECI
nr katalogowy: 89052
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Roślinny Przewodnik Cukierniczy
nr katalogowy: 133971
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-8
Ryby, owoce morza i wino
nr katalogowy: 132924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Catering dietetyczny z wyborem menu?
nr katalogowy: 136208
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Klasyka z powiewem nowości
nr katalogowy: 83260
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Święta i przyjaciele
nr katalogowy: 72880
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-12
Tradycyjnie, czy modnie?
nr katalogowy: 124234
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Dialog z tradycją
nr katalogowy: 119634
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE z funkcją wędzenia naturalnym dymem
Agnieszka Starek-Wójcicka
Agnieszka Sagan
Agata Blicharz-Kania
nr katalogowy: 144001
piec konwekcyjno-parowy
wędzenie
mięso
utrwalanie
combi oven
smoking
meat
preservation
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE z funkcją wędzenia naturalnym dymem
Agnieszka Starek-Wójcicka
Agnieszka Sagan
Agata Blicharz-Kania
nr katalogowy: 144001
piec konwekcyjno-parowy
wędzenie
mięso
utrwalanie
combi oven
smoking
meat
preservation
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-11
Ellipse-fitting algorithm implementation in the impedance measurement system based on DAQ card with FPGA
Grzegorz LENTKA
Małgorzata TARGAN
nr katalogowy: 101973
10.15199/48.2016.11.31
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Warszawa-Jerozolima
DOMINIKA MATUSZAK
nr katalogowy: 34394
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Mięso zwierząt egzotycznych nietypowe źródło białka
DARIUSZ NOWAK
nr katalogowy: 33811
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Szef kuchni poleca...
nr katalogowy: 32772
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
DESERY
Bożena Sikoń
nr katalogowy: 32326
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Soczyste normy
nr katalogowy: 30189
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Bio menu
nr katalogowy: 37912
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Á la carte
nr katalogowy: 37909
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 24636
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Osobliwości na talerzu
Joanna Żuchniewicz
nr katalogowy: 79808
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-6
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 77100
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-4
An access system for small family buildings
Přemysl JANŮ
Petr BÍLÝ
nr katalogowy: 148126
10.15199/48.2024.04.26
access system
electronic security system
basic project threat
microprocessor system
system dostępu
elektroniczny system zabezpieczeń
podstawowe zagrożenie projektu
system mikroprocesorowy
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Moda na cykorię trwa
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 34453
AURA 2007-8
Prawda i legendy o tabliczce czekolady
KRYSTYNA BONENBERG
nr katalogowy: 29007
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-5
BHP W SIECI
nr katalogowy: 84134
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 65459
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-10
Smakowity kąsek
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 71215
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Wino i potrawy (c.d.)
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 51674
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-12
Rozmowy Szefów
nr katalogowy: 110909
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Irlandzki towarzysz kawy
Daria Majda
nr katalogowy: 73896
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-9
Study on The Key Technologies of On-line Monitoring of Transformer Winding Deformation Based on Short-circuit Reactance Analysis
Cao Rui
Luo Yongfen
Li Yanming
Shen Yu
Ruan Ling
Luo Wei
nr katalogowy: 79596
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2016-12
Stereoscopic Image Acquisition for Analysis and 3D Cameras Calibration
Aleksander Szubert
Dariusz Makowski
Aleksander Mielczarek
Andrzej Napieralski
nr katalogowy: 102955
10.15199/13.2016.12.4
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-10
O bhp w Kanadzie
nr katalogowy: 116182
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2011-9
Analizator spalin testo 350 - kompletne rozwiązanie do badania emisji i analizy spalin w przemyśle
nr katalogowy: 62132
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 122286
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-8
Uczta dla konesera
nr katalogowy: 139197
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Kocham karmić!
Jarek Uściński
nr katalogowy: 112571
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Przewrotność losu
nr katalogowy: 83263
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
MIĘSNE PRZYSMAKI wielkanocne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 142437
kiełbasa biała
kiełbasa wędzona
wędzonki
pieczenie
zupy wielkanocne
przetwory w galarecie
white sausage
smoked sausage
whole muscle smoked products
roasted meat products
easter soups
products in gelatine jelly
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
MIĘSNE PRZYSMAKI wielkanocne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 142437
kiełbasa biała
kiełbasa wędzona
wędzonki
pieczenie
zupy wielkanocne
przetwory w galarecie
white sausage
smoked sausage
whole muscle smoked products
roasted meat products
easter soups
products in gelatine jelly
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
MIĘSNE PRZYSMAKI wielkanocne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 142437
kiełbasa biała
kiełbasa wędzona
wędzonki
pieczenie
zupy wielkanocne
przetwory w galarecie
white sausage
smoked sausage
whole muscle smoked products
roasted meat products
easter soups
products in gelatine jelly
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-3
Mistrzowie polecają na Wielkanoc
nr katalogowy: 83129
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
Paleta pomysłów
nr katalogowy: 88299
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-9
Świeżość smaku
nr katalogowy: 70518
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 78101
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 120183
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-9
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 93432
CHŁODNICTWO 2021-1
Nowe elektroniczne oprawy zaworowe od Testo – testo 550s i testo 557s: elektroniczne oprawy zaworowe Bluetooth z 2- lub 4-drożną baterią zaworów
nr katalogowy: 130455
CHŁODNICTWO 2023-2
Kriogeniczne zamrażanie żywności
nr katalogowy: 142835
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Pszenica na zdrowie
nr katalogowy: 145009
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Restaurację tworzą ludzie
Dorota Hanas
nr katalogowy: 94677
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-1-2
Moda na steki zza oceanu
nr katalogowy: 89396
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-10
Sygnały o technice
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 133712
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-8
Uczta dla konesera
nr katalogowy: 139197
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Trendy konsumenckie – co czeka branżę spożywczą?
nr katalogowy: 138261
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-12
Alergeny w menu restauracji
Iga Bielejewska
nr katalogowy: 117485
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia litewska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140919
kuchnia regionalna
kuchnia litewska
charakterystyka
regional cuisine
Lithuanian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia litewska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140919
kuchnia regionalna
kuchnia litewska
charakterystyka
regional cuisine
Lithuanian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Wysmakowany luz
nr katalogowy: 113098
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Menu na czasie
nr katalogowy: 94671
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Gościnna Polana
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 94060
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Stawiamy na sprawdzonych dostawców i wysokiej jakości składniki
nr katalogowy: 128547
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-12
A new, low cost, precise measurement card for testing of ultra-low power analog ASICs
Jakub Dalecki
Tomasz Talaśka
Rafał Długosz
nr katalogowy: 64770
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-2
TECHNOLOGIA TESTOWANIA PAKIETÓW WLCSP
Krzysztof Dąbrowiecki
nr katalogowy: 130616
10.15199/13.2021.2.5
WLCSP
UBM
BGA
Fan-in
Fan-out
karta testowa
mikrokontaktory sprężynkowe
kulki lutu
WLCSP
UBM
BGA
Fan-in
Fan-out
probe card
pogo pins
solder bumps
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-5
ZNACZENIE SIŁ STYKU W TESTACH UKŁADÓW SCALONYCH PŁYTEK KRZEMOWYCH – część 2
Krzysztof Dąbrowiecki
nr katalogowy: 131846
10.15199/13.2021.4.6
BB
HBB
μkontaktor
PCB
BB
HBB
probe
PCB
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-2-3
PORADNIK Wino dla inżyniera (195) FAQ
winny maniak
nr katalogowy: 112171
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
Drobiowe menu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 44640
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-6
Zdrowe wsparcie
nr katalogowy: 77106
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-3
Od nosa po koniec ogona
nr katalogowy: 58075
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-4
Kulinarne podróże w czasie
nr katalogowy: 125924
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
"Chleb i wino" w Credinie, czyli biznes i przyjemność towarzyska
Marek Perzyński
nr katalogowy: 101612
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Stawiamy na sprawdzonych dostawców i wysokiej jakości składniki
nr katalogowy: 128547
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Keto menu
nr katalogowy: 131718
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Keto menu
nr katalogowy: 131718
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-8
Ryby, owoce morza i wino
nr katalogowy: 132924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Kierunek: Restauracja Przyszłości
nr katalogowy: 134938
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Ryby, owoce morza i wino
nr katalogowy: 133986
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-10
Sygnały o technice
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 133712
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Gotowe rozwiązania przygotowane przez specjalistów
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 137390
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Co nowego w NINE's?
nr katalogowy: 136210
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Praktyki zawodowe w Hiszpanii
Beata Seleman
nr katalogowy: 138832
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Jeszcze jeden "jeleń" Zachodnie Algarve
nr katalogowy: 109873
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Otyłość to bomba zegarowa
nr katalogowy: 69672
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-4
BHP W SIECI
nr katalogowy: 67090
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Wykwintne menu
nr katalogowy: 94068
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Catering dietetyczny z wyborem menu?
nr katalogowy: 136208
CHŁODNICTWO 2023-2
Kriogeniczne zamrażanie żywności
nr katalogowy: 142835
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
O gastronomii i życiu...
Jarosław Uściński
nr katalogowy: 138201
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Trendy z pudełka
nr katalogowy: 145169
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2017-12
Bezprzewodowy elektroniczny układ kontroli dostępu do PC
Artur SMOLCZYK
Volodymyr KHOMA
Yaroslav SOVYN
nr katalogowy: 111071
10.15199/48.2017.12.61
uwierzytelnianie
dostęp bezprzewodowy do PC
technologie Bluetooth
funkcja haszująca
algorytm HMAC.
authentication
wireless PC access
Bluetooth technology
hardware USB-key
hash-function
algorithm HMAC.
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-6
ROZWÓJ ZAAWANSOWANYCH TECHNOLOGII DO TESTOWANIA UKŁADÓW SCALONYCH
Krzysztof Dąbrowiecki
nr katalogowy: 132396
10.15199/13.2021.6.2
połączenia drutem
MEMS
μkontaktory
Wire bonding
MEMS
probes
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-4
ZNACZENIE SIŁ STYKU W TESTACH UKŁADÓW SCALONYCH PŁYTEK KRZEMOWYCH - część 1
Krzysztof Dąbrowiecki
nr katalogowy: 131362
10.15199/13.2021.4.5
Wspornikowa karta testowa
mikrokontaktor
CF
BCF
FEA
Cantilever probe card
probe
CF
BCF
FEA
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-3
Wielkanocna pascha
nr katalogowy: 50351
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-3
Stacja restauracja
nr katalogowy: 50350
OPAKOWANIE 2010-2
Makarony pakowane w folię NatureFlex™
nr katalogowy: 50123
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-1
Herbata w menu
nr katalogowy: 40680
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-4
Wielkanocna obfitość
Ewa Koralewska
nr katalogowy: 83432
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
Rynek przypraw w Polsce
Sylwia Kalska
nr katalogowy: 42384
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-19
TECHNIKA NA CO DZIEŃ
nr katalogowy: 79610
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-5
Rola poczty w świecie gastronomii
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 59492
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-IP
Lokalny smak
Tadeusz Drozda
nr katalogowy: 57192
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH