Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-7
Oznakowanie i reklama żywności
nr katalogowy: 20047
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-1
Reklama żywności w regulacjach prawnych
l. Ozimek
nr katalogowy: 6997
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Nieprawidłowa reklama żywności - kto i jak za nią odpowiada
Anna Ostrowska-Tomańska
nr katalogowy: 53801
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Reklama żywności- branżowa specyfika
Aleksandra Kuc
nr katalogowy: 71083
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Ograniczenia reklamy żywności - propozycja PFPŻ
nr katalogowy: 54428
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Niestandardowe reklamy na rynku żywności
Monika Świątkowska
nr katalogowy: 45701
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Reklama żywności w prawie żywnościowym
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 57884
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-10
Reklama porównawcza
Ewa Kacperek
nr katalogowy: 71984
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-10
Aspekty prawne dopuszczenia wyrobów z papieru i tektury do żywności
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 145756
OPAKOWANIE 2008-4
PrintinPoland.com na targach Euro-Reklama Outdoor Expo w Poznaniu
nr katalogowy: 34729
OPAKOWANIE 2007-5
Targi POLIGRAFIA i Euro-Reklama Outdoor Expo
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 26050
OPAKOWANIE 2006-5
Balony na targach EURO-REKLAMA
Leszek Piecyk
nr katalogowy: 17998
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Lubelski "Lider Smaku"
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 43752
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-6
Współczesna reklama
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 114050
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-1
Etykietowanie i reklama żywności w praktyce
Marta Zawadka
nr katalogowy: 130115
10.15199/65.2021.1.3
znakowanie żywności
reklama żywności
dane obowiązkowe
informacje dobrowolne
pochodzenie podstawowego składnika
food labeling
food advertising
mandatory particulars
voluntary information
origin of primary ingredient
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-1
Etykietowanie i reklama żywności w praktyce
Marta Zawadka
nr katalogowy: 130115
10.15199/65.2021.1.3
znakowanie żywności
reklama żywności
dane obowiązkowe
informacje dobrowolne
pochodzenie podstawowego składnika
food labeling
food advertising
mandatory particulars
voluntary information
origin of primary ingredient
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Informatyka w piekarni i cukierni
MACIEJ LATAWIEC
nr katalogowy: 34891
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-3
Współczesna reklama
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 119603
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Znakowanie i reklama żywności funkcjonalnej - czyli jak zgodnie z przepisami podkreślić właściwości prozdrowotne żywności
Izabela Tańska
nr katalogowy: 119340
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-9
Technika i reklama
JERZY KOSIERADZKI
nr katalogowy: 29819
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-5
Targi Poligrafia 2007
STEFAN JAKUCEWICZ
nr katalogowy: 26214
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Skuteczna reklama w małej piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 115679
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Promocja i reklama
Marzanna Zienkiewicz
nr katalogowy: 128007
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 106578
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 19232
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-9
Promocja wyrobów spirytusowych
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 47058
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-8
Potrzebni zawodowcy
nr katalogowy: 61463
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
ABC marketingu. Reklama (1)
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19125
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-3
Reklama Roku w AgroBazarze
m.w
nr katalogowy: 9515
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-4
Spotkania inwestorów z firmami
nr katalogowy: 17575
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-10
Nie zapominaj o strategii reklamowej
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 5093
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Reklama w stuletniej firmie
Sylwia Krębuszewska-Kozieł
nr katalogowy: 99144
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-10
Bez salonów sprzedaży
Andrzej Mateusz Rutkowski
nr katalogowy: 5335
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Nie tylko reklama Rola działu marketingu w hotelu
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4287
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-3
Kup pan cegłę
Ewa Górska
nr katalogowy: 3490
AURA 2004-5
LISTY DO REDAKCJI NASZA JEDNORAZOWA CYWILIZACJA
Urszula Wojtczak
nr katalogowy: 515
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Bezbłędne etykietyOdpowiedzialność z tytułu kar pieniężnych na podstawie ustawy z 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia
nr katalogowy: 113115
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
ABC marketingu. Reklama (cz.II)
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19088
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-4
Znaczenie reklamy w rozwoju produktu innowacyjnego
M. Świątkowska
nr katalogowy: 20823
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-1
Koniec kodeksu pracy
D. Smoliński
nr katalogowy: 15857
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Nie wszystkie chwyty są dozwolone
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 58701
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
O czym należy wiedzieć rozpoczynając kampanię reklamową
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 58700
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Książka "Drobne wypieki. Technologia w cukierni" - REKLAMA
nr katalogowy: 101619
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Promocja i reklama
Marzanna Zienkiewicz
nr katalogowy: 128007
AURA 2014-6
Degradacja przestrzeni publicznej i krajobrazu przez reklamy
Karolina LISTWAN
Paweł FRANCZAK
nr katalogowy: 84615
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-1
REKLAMA – dziecko marketingu, często niesprawne
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 135932
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Biblioteka Menedżera
nr katalogowy: 27096
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Chleba naszego powszedniego...
nr katalogowy: 34886
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-6
Chwyty marketingowe
JERZY KOSIERADZKI
nr katalogowy: 26917
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Reklama zewnętrzna - nie wszystko jest dozwolone
nr katalogowy: 34887
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-4
Wirtualny inspektor
Robert Kozela
nr katalogowy: 25525
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Marka buduje reputację firmy
nr katalogowy: 38754
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-1
CO PISZĄ INNI
nr katalogowy: 111531
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-2
Dobre opakowanie, czyli dwa w jednym Targi easyFairs? Packaging Innovations 2011
Katarzyna Banach
nr katalogowy: 57724
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-18-19
Mydło
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 127984
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-18-19
Mydło
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 127984
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Wracaj do działania – rusz z marketingiem online
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 132506
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-8
O melioracjach
Robert ŁUCZYŃSKI
nr katalogowy: 149796
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Skrócenie nauki - skutecznym rozwiązaniem?
Iwona Ogórkiewicz
nr katalogowy: 56922
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-13
Remanenty
nr katalogowy: 91866
OPAKOWANIE 2012-4
DOSTAWCY URZĄDZEŃ I MATERIAŁÓW DO PRODUKCJI OPAKOWAŃ I ETYKIET
nr katalogowy: 67108
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Wracaj do działania – rusz z marketingiem online
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 132506
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-6
Szybciej, wyżej, więcej
Krzysztof Konieczny
nr katalogowy: 137775
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
OŚWIADCZENIA ZDROWOTNE I ŻYWIENIOWE
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 49447
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-24
Tytuł
nr katalogowy: 102255
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-19-20
Pożytki z wroga
nr katalogowy: 100902
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Narzędzia promocji w hotelarstwie (cz. I)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 131721
marketing mix
narzędzia promocji
promocja
reklama
reklama internetowa
marketing mix
promotion tools
promotion
advertising
internet advertising
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Narzędzia promocji w hotelarstwie (cz. I)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 131721
marketing mix
narzędzia promocji
promocja
reklama
reklama internetowa
marketing mix
promotion tools
promotion
advertising
internet advertising
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
Product placement - narzędzie Pilarczyk marketingowe na rynku żywności
Bogna Pilarczyk
nr katalogowy: 57029
OPAKOWANIE 2015-1
Najnowsze wymagania dla opakowań papierowych
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 89196
10.15199/42.2015.1.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Merchandising – technika gwarantująca skuteczność i bezpieczeństwo sprzedaży mięsa i produktów mięsnych
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 135124
10.15199/65.2021.12.3
konsument
techniki merchandisingu
produkty mięsne
bezpieczeństwo żywności
consumer
merchandising
meat products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Merchandising – technika gwarantująca skuteczność i bezpieczeństwo sprzedaży mięsa i produktów mięsnych
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 135124
10.15199/65.2021.12.3
konsument
techniki merchandisingu
produkty mięsne
bezpieczeństwo żywności
consumer
merchandising
meat products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Merchandising – technika gwarantująca skuteczność i bezpieczeństwo sprzedaży mięsa i produktów mięsnych
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 135124
10.15199/65.2021.12.3
konsument
techniki merchandisingu
produkty mięsne
bezpieczeństwo żywności
consumer
merchandising
meat products
food safety
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-24
W naszym maleńkim domku...
nr katalogowy: 88020
CHŁODNICTWO 2015-10-11
Branża wybiera produkt, firmę i reklamę roku 2015
nr katalogowy: 94777
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-3
Jakie korzyści odnoszą zakłady mięsne z prowadzenia sklepów?
nr katalogowy: 147896
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-5
Tajemnicze ogłoszenie
Sławomir Gąsiorowski
nr katalogowy: 44622
OPAKOWANIE 2009-1
"Higienic design" w konstrukcji maszyn pakujących próżniowo
Ryszard Kiernicki
nr katalogowy: 41180
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-7
Poligrafia 2009 - nie ilość, lecz jakość
nr katalogowy: 45924
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-5
Bezpieczeństwo papierowych opakowań zadrukowanych
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 113992
papier
tektura
farby
materiały do kontaktu z żywnością
opakowania
opakowania do żywności
paper
board
ink
materials for food contact
packaging
food packaging
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
Znakowanie żywności - systemy i kontrowersje dotyczące znakowania produktów spożywczych Cz. 3. Znakowanie produktów - pomiędzy marketingiem a promocją zdrowego odżywiania
Jarosław Markowski
Witold Płocharski
Katarzyna Stoś
nr katalogowy: 116205
10.15199/64.2018.8-9.3
znakowanie żywności
świadomy wybór
kampanie uświadamiające
marketing
food labelling
conscious choice
informations campaigns
marketing
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-7
Czym chata bogata
nr katalogowy: 43798
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Neuromarketing a promocja i sprzedaż pieczywa
Henryk Mruk
nr katalogowy: 41642
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-10
Miejsce reklamy we współczesnym marketingu
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 47544
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-6
Szybciej, wyżej, więcej
Krzysztof Konieczny
nr katalogowy: 137775
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2015-4
Laboratory test of the impact of the area of an LED billboard on drivers' visual performance
Małgorzata ZALESIŃSKA
nr katalogowy: 91035
10.15199/48.2015.04.44
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Sposoby na promocję w Internecie sklepu z pieczywem
Andrzej Piętka
Akademia Wypieków
nr katalogowy: 110826
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
Sprawdź co ci grozi
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 73943
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Historia parówką i bułką pisana
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 135313
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Jak tworzyć przekaz medialny piekarni?
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 137377
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Lokalny biznes o globalnym zasięgu
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 109759
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Historia parówką i bułką pisana
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 135313
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Data science w piekarni
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 118015
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Jaki marketing?
Henryk Mruk
nr katalogowy: 69605
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Co kraj to obyczaj
nr katalogowy: 76461
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-7
Franchise Bottling Agreement - fundament branży napojowej w świecie
Adam Bogacz
nr katalogowy: 121485
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Wiosna, pączek i pendolino
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 90362
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-1-2
Na zapleczu w przedszkolu
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 89395
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Akademia Mistrza Biznesu - praktyczne wsparcie dla słodkiego biznesu!
nr katalogowy: 126618
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Marketing mobilny
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 112497
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-8
Problemy dotyczące montażu okien w Polsce
Andrzej Błaszczyk
nr katalogowy: 86046
OPAKOWANIE 2011-3
I opakowania, i reklama
nr katalogowy: 58445
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Siła filmików, siła obrazów
nr katalogowy: 96693
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Jak tworzyć przekaz medialny piekarni?
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 137377
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-5
Marketing mobilny
nr katalogowy: 116510
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
Funkcje nowoczesnego marketingu
nr katalogowy: 110980
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Funkcje nowoczesnego marketingu
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 109758
GAZETA CUKROWNICZA 2013-1
Katalog firm 2013
nr katalogowy: 74581
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-10
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta Część 10:.. a może gazetka czy świeże wiadomości
nr katalogowy: 101146
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-4
Suplementy diety wspomagające odchudzanie
Magdalena Maszewska
Anna Florowska
Justyna Pękul
nr katalogowy: 119830
10.15199/65.2019.4.3
OPAKOWANIE 2011-6
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 60130
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
W zamrażarce. Zamrażanie i przechowywanie zamrażalnicze żywności w gastronomii
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 98391
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Koło Naukowe Technologów Żywności, SGGW w Warszawie. II Ogólnopolskie Spotkanie Młodych Technologów Żywności
nr katalogowy: 85519
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Współpraca banków żywności z darczyńcami
Magdalena Krajewska
nr katalogowy: 93123
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-12
Plan obrony żywności - aspekty praktyczne
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 88626
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
INFORMACJE BIZNESOWE
nr katalogowy: 33037
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-1
Straty żywności w przetwórstwie spożywczym
Beata Bilska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 111723
10.15199/65.2018.1.5
straty żywności w przetwórstwie
przyczyny strat żywności
ograniczenie strat żywności
procedura MOST
food losses in processing
causes of food losses
limitation of food losses
MOST procedure
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-4
Radiacyjna obróbka żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 51250
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-1
Z półki księgarskiej - Praca zbiorowa (red. Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk) CHEMIA ŻYWNOŚCI. Tom 1. Główne składniki żywności, Tom 2. Biologiczne właściwości składników żywności
nr katalogowy: 111641
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-8
Polska Federacja Producentów Żywności uruchomiła stronę o dodatkach do żywności
nr katalogowy: 16696
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Jak odróżnić barwnik od żywności barwiącej?
Joanna Gajda-Wyrębek
Katarzyna Kuźma
Jolanta Jarecka
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 91365
10.15199/65.2015.5.1
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Relacja z "Akademii PFPŻ ZP - jakość i bezpieczeństwo żywności"
nr katalogowy: 92613
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Świadomy wybór
Bogusława Kulesza
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 104997
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Dodatki do żywności naturalne = bezpieczne?
Janusz Czapski
nr katalogowy: 51867
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-12
Wybrane zagrożenia związane ze spożyciem żywności
Ewa Czarniecka-Skubina
Marlena Pielak
nr katalogowy: 102850
10.15199/65.2016.12.8
GAZETA CUKROWNICZA 2012-1
Katalog firm 2012
nr katalogowy: 65668
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-8
Technologie cyfrowe w procesach poligraficznych - III Konferencja Edukacyjna
Elżbieta Włodarczyk
nr katalogowy: 79162
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-15-16
Nowy wymiar rzeczywistości
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 53649
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-12
Dodatkowe opłaty
nr katalogowy: 124230
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Ulotki są nudne - złap klienta przez zaskoczenie
nr katalogowy: 96427
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-2
Czy można konkurować na „śpiocha”?
Ewa Kakiet-Springer
nr katalogowy: 130541
GAZETA CUKROWNICZA 2006-2
Uwarunkowania prawne bezpieczeństwa żywności na podstawie nowego prawa żywnościowego UE oraz polskich aktów prawnych
M. Mucha
nr katalogowy: 16657
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Wydziały Nauk o Żywności oraz Medycyny Weterynaryjnej Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie realizują projekt pn. Innowacyjność technologii żywności wysokiej jakości w ramach RPO Województwa Warmińsko-Mazurskiego (2014-2020
nr katalogowy: 127259
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Nowe składniki żywności przegląd decyzji Komisji Europejskiej. Cz. I
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 59550
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-6
Nowe składniki żywności przegląd decyzji Komisji Europejskiej. Cz. II
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 60519
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-1
PROCEDURA MOST jako narzędzie ograniczania strat i marnotrawstwa żywności w zakładach mięsnych
Marzena Tomaszewska
Beata Bilska
DANUTA Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 135930
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Problematyka marnotrawstwa żywności w Polsce
Agnieszka Dudziak
Emilia Osmólska
nr katalogowy: 146434
10.15199/65.2023.12.2
marnotrawstwo
żywność
zachowania konsumentów
świadomość ekologiczna
waste
food
consumer behaviour
environmental awareness
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
Kryteria bezpieczeństwa żywności i higieny produkcji
Krystyna Kowal
nr katalogowy: 80060
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Nowe przepisy UE w zakresie dodatków do żywności
nr katalogowy: 40773
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-11
Bezpieczeństwo i jakość żywności
nr katalogowy: 56031
OPAKOWANIE 2012-3
Opakowania dla przemysłu spożywczego. Zagrożenia dla bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumenta
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 66357
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-12
System HACCP a jakość żywności
Marzena POPIS
nr katalogowy: 56160
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Ceny żywności wzrosną o 10-15% w 2008 r.
nr katalogowy: 34583
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Wzrośnie odpowiedzialność producentów żywności za stosowane opakowania
nr katalogowy: 118409
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-4
Spotkanie członków Zespołu Zadaniowego ds. Bezpieczeństwa i Jakości Żywności
nr katalogowy: 108629
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności
PAWEŁ MIROSZ
IRENA OZIMEK
nr katalogowy: 35504
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Młodzi SGGW
nr katalogowy: 66213
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
EXBERRY - żywność barwiąca to barwy pochodzące z natury
nr katalogowy: 44554
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-1
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności - teraźniejszość i przyszłość
nr katalogowy: 95774
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-6
X Kongres Bezpieczeństwa Żywności
Anna Wilcz
nr katalogowy: 146654
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-4
Bezpieczeństwo i mikrobiologiczna stabilność CC Projektowanie termicznej obróbki żywności kwaśnej i zakwaszonej. Cz. II
Richard Podolak
Piotr Kołakowski
nr katalogowy: 76489
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-11
Ograniczenie strat i marnotrawstwa żywności
Milena Lipińska
Małgorzata Wrzosek
Beata Bilska
Karol Krajewski
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 102262
10.15199/65.2016.11.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-8
Dodatek do żywności czy substancja pomocnicza w przetwórstwie?
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 100983
10.15199/65.2016.8.3
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-2
Wydziały Nauk o Żywności oraz Medycyny Weterynaryjnej Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie realizują projekt pn. Innowacyjność technologii żywności wysokiej jakości w ramach RPO Województwa Warmińsko-Mazurskiego (2014-2020)
nr katalogowy: 125173
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-11
Opakowania jadalne na bazie polimerów
Joanna Kulikowska
nr katalogowy: 123396
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-10
Zmiany, zmiany
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 101288
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Kodeks Etyki Żywnościowej pod Honorowym Patronatem Prezydenta RP
nr katalogowy: 132381
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Jakość i bezpieczeństwo żywności
Agnieszka Górecka
nr katalogowy: 31131
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Nanotechnologia w technologii żywności
EWA JAKUBCZYK
nr katalogowy: 25466
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Oszustwa i nadzór w łańcuchu dostaw żywności
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 82574
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Koncepcje stabilności żywności o małej i średniej zawartości wody
Zbigniew Pałacha
nr katalogowy: 81361
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Wpływ zarządzania bezpieczeństwem żywności na jakość życia
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 67357
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Ołów i arsen w żywności
Monika Mania
Małgorzata Rebeniak
Tomasz Szynal
nr katalogowy: 93654
10.15199/65.2015.9.9
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Nowoczesne laboratorium w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 33026
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Co nowego we wspólnotowym prawie żywnościowym?
nr katalogowy: 31133
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-9
Znakowanie żywności GMO
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 38261
CHŁODNICTWO 2007-3
Utrwalanie żywności metodą zamrażania lub chłodzenia
ELŻBIETA POLAK
nr katalogowy: 24970
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Szansa na polubowne rozwiązywanie sporów dotyczących żywności
nr katalogowy: 118882
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-4
EXBERRY - żywność barwiąca to barwy pochodzące z natury: przyszłość należy do naturalnych alternatyw!
nr katalogowy: 43995
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Postęp w wytwarzaniu i ocenie żywności 34. sesja Komitetu Nauk o Żywności PAN
nr katalogowy: 47386
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Jakość i bezpieczeństwo żywności
A.Ł.
nr katalogowy: 68228
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-10
Bakterie Listeria monocytogenes Cz. II. Ograniczanie źródeł zanieczyszczeń żywności
Anna Sip
nr katalogowy: 55118
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-12
Przekazywanie konsumentowi informacji na temat żywności
Kamil Stolarski
Konrad Majewski
nr katalogowy: 95693
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Jedzenie godne zaufania
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 91205
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-10
Czy stać nas na marnowanie żywności?
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 71985
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-3
Projektowanie termicznej obróbki żywności kwaśnej i zakwaszonej. Cz. I
Richard Podolak
Piotr Kołakowski
nr katalogowy: 75465
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-4
Ryzyko strat żywności w zakładach przetwórstwa mięsnego
Beata Bilska
Marzena Tomaszewska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 125971
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-10
Wszechobecne dodatki
Joanna Obara
nr katalogowy: 101287
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Zastosowanie ozonu w przemyśle mięsnym
Monika Trząskowska
nr katalogowy: 127260
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-5
Ryzyko strat żywności w zakładach przemysłu spożywczego
Marzena Tomaszewska
Beata Bilska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 126517
10.15199/65.2020.5.4
straty żywności
przemysł spożywczy
żywność
przetwórstwo żywności
food loss
food industry
food
food processing
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
List otwarty do Instytutu Jakości Żywności
nr katalogowy: 22110
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Nowe substancje dodatkowe do żywności
J. Gajda
nr katalogowy: 20798
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Kodeks Etyki Żywnościowej pod Honorowym Patronatem Prezydenta RP
nr katalogowy: 132381
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-4
Przełom w darowiznach. Redystrybucja żywności po dacie minimalnej trwałości
nr katalogowy: 131434
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-7
Identyfikacja źródeł strat żywności w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 132709
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
VARIA
nr katalogowy: 106575
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Bezpieczeństwo i ochrona żywności
Andrzej Kłodawski
nr katalogowy: 76240
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-2
Nowe wymagania w znakowaniu żywności
R. Wierzejska
nr katalogowy: 20850
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
W próżni Próżniowe pakowanie żywności
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 18581
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Utrwalanie radiacyjne żywności
Jacek Zin
nr katalogowy: 1705
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
Akademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności
nr katalogowy: 106589
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-6
"Stosowanie dodatków w żywności wygodnej i cateringowej"
Anna Karwowska
nr katalogowy: 27435
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Nowoczesne stabilizatory firmy Culinar
nr katalogowy: 67951
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Propozycje zmian w rozporządzeniu o nowej żywności
Katarzyna Stoś
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 51877
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Zagrożenia związane z żywnością Sondaż konsumencki EFSA
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 57738
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-12
Nowa żywność aktualny stan prawny
Justyna Cieślak
nr katalogowy: 95672
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-9
System HARPC - nowy oręż w służbie bezpieczeństwa żywności
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 100740
10.15199/47.2016.9.2
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-5
Wprowadzanie na rynek żywnościowy wzbogacanych środków spożywczych
Monika Zagrajek
nr katalogowy: 98688
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Przechowalnictwo żywności w atmosferze modyfikowanej
Joanna Markowska
Iwona Kasprzyk
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 93646
10.15199/65.2015.9.4
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Nie marnuj żywności
nr katalogowy: 66301
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH