Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Czasopismo
|
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
Rocznik 2006 - numer 3
Treść płatna
Jeśli masz wykupiony/przyznany dostęp -
zaloguj się
.
Skorzystaj z naszych propozycji zakupu!
Zeszyt
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2006-3
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
Prenumerata
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - prenumerata cyfrowa
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
Nowość
264.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna + wysyłka
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna
336.00 zł brutto
311.11 zł netto
24.89 zł VAT
(stawka VAT 8%)
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - pakowanie i wysyłka
42.00 zł brutto
34.15 zł netto
7.85 zł VAT
(stawka VAT 23%)
378.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS (Prenumerata papierowa + dostęp do portalu sigma-not.pl + e-prenumerata)
432.00 zł brutto
400.00 zł netto
32.00 zł VAT
(stawka VAT 8%)
432.00 zł
Do koszyka
Publikacje w tym zeszycie
PN na mąki pszenne. Co z tym popiołem
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 19198
Aronia - wartościowy dodatek do wypieków
Iwona Wawer
nr katalogowy: 19199
Folie skrętne
Renata Gasparska
nr katalogowy: 19200
Adaptacja pomieszczeń do nowej funkcji - wymagania ustawowe
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 19201
Zasady i metody dobrej fermentacji ciasta na pieczywo chlebowe
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 19202
ABC marketingu. Badania marketingowe na rynku piekarskim i cukierniczym. Cz.I
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19203
Sprzedaż obwoźna pieczywa
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 19204
Św. Klemens - patron piekarzy
nr katalogowy: 19205
Bułgarscy piekarze przed akcesją
nr katalogowy: 19206
Na nartach w Austrii
nr katalogowy: 19207
Zielony Tydzień w Berlinie
Andrzej Szydłowski
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 19208
Geth. MIWE thermorollomat już w Polsce
Tomasz Guderski
nr katalogowy: 19209
Hi- Tek. Europa- specjalista w produkcji pieców
nr katalogowy: 19210
Crispan. Małe jest piękne- Piece konwekcyjne Eurofours
Krzysztof Lis
Mieszko Stubiński
nr katalogowy: 19211
Winkler-Wachtel. System grzewczy STIR i możliwości jego zastosowania do wypieku pieczywa
nr katalogowy: 19212
Bakoma bis. Oferta warta uwagi
nr katalogowy: 19213
Szkółka cukiernicza. ABC czekolady. Nadzienia do pralin (3)
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 19214
Karnawał na świecie (cz.II). Nie ma jak zapusty
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 19215
Ze świata wypieków. Kanada. Rumowe kulki
nr katalogowy: 19216
Coffee&tea, Tea&coffee Kawowa rewolucja Nie tylko bawarka
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 19217
Smakołyki z Podkarpacia
Barbara Samolewicz
nr katalogowy: 19218
Do Wisły po doskonałe wypieki
Wiesław Radwański
nr katalogowy: 19219
Cukiernicy i 750-lecie lokacji Krakowa
Tadeusz Wojtaszek
nr katalogowy: 19220
Consonni - Promotorem Gospodarki 2005
nr katalogowy: 19221
EuroGastro-EuroSweet
nr katalogowy: 19222
Dlaczego warto wybrać się do Brna
nr katalogowy: 19223
Targi HoReCa
nr katalogowy: 19224
Nowości wydawnicze
nr katalogowy: 19225
Chleb i przetwory zbożowe w modelach optymalnego żywienia
Elżbieta Bartnikowska
nr katalogowy: 19226
Eliminacje do turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Piekarz i Cukiernik
nr katalogowy: 19227
Z życia szkół Wojciech Kandulski z Mistrzynią Świata w szczecińskiej szkole zawodowej - Joanna Michalak-Stąpała Dla innych i dla siebie
Jolanta MICHALAK-STĄPAŁA
nr katalogowy: 19228
Dla siebie i dla innych
nr katalogowy: 19229
Tort czekoladowy Amaretto
nr katalogowy: 19230
Inter-Ice. Jakość, prozdrowotność, przepisy
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 19231
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 19232
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 19233
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH