Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-10
Miejsce reklamy we współczesnym marketingu
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 47544
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-9
Promocja wyrobów spirytusowych
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 47058
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Narzędzia promocji w hotelarstwie (cz. I)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 131721
marketing mix
narzędzia promocji
promocja
reklama
reklama internetowa
marketing mix
promotion tools
promotion
advertising
internet advertising
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Narzędzia promocji w hotelarstwie (cz. I)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 131721
marketing mix
narzędzia promocji
promocja
reklama
reklama internetowa
marketing mix
promotion tools
promotion
advertising
internet advertising
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-8
Examination of luminance distributions in the field of vision of drivers in locations with LED billboards
Małgorzata ZALESIŃSKA
Krzysztof WANDACHOWICZ
nr katalogowy: 78493
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
WYDARZENIA - Informacje biznesowe
nr katalogowy: 80062
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Merchandising – technika gwarantująca skuteczność i bezpieczeństwo sprzedaży mięsa i produktów mięsnych
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 135124
10.15199/65.2021.12.3
konsument
techniki merchandisingu
produkty mięsne
bezpieczeństwo żywności
consumer
merchandising
meat products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Merchandising – technika gwarantująca skuteczność i bezpieczeństwo sprzedaży mięsa i produktów mięsnych
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 135124
10.15199/65.2021.12.3
konsument
techniki merchandisingu
produkty mięsne
bezpieczeństwo żywności
consumer
merchandising
meat products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Merchandising – technika gwarantująca skuteczność i bezpieczeństwo sprzedaży mięsa i produktów mięsnych
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 135124
10.15199/65.2021.12.3
konsument
techniki merchandisingu
produkty mięsne
bezpieczeństwo żywności
consumer
merchandising
meat products
food safety
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Badanie skuteczności reklamy zapachowej na opakowaniach
Svitlana Havenko
Mychailo Ohirko
nr katalogowy: 134067
10.15199/54.2021.10.1
aromatyzacja
klej zapachowy
tektura
opakowanie
mikroskopia elektronowa
prezentacja aromatu
aromatization
aroma glue
cardboard
packaging
electron microscopy
aroma presentation.
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Badanie skuteczności reklamy zapachowej na opakowaniach
Svitlana Havenko
Mychailo Ohirko
nr katalogowy: 134067
10.15199/54.2021.10.1
aromatyzacja
klej zapachowy
tektura
opakowanie
mikroskopia elektronowa
prezentacja aromatu
aromatization
aroma glue
cardboard
packaging
electron microscopy
aroma presentation.
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Badanie skuteczności reklamy zapachowej na opakowaniach
Svitlana Havenko
Mychailo Ohirko
nr katalogowy: 134067
10.15199/54.2021.10.1
aromatyzacja
klej zapachowy
tektura
opakowanie
mikroskopia elektronowa
prezentacja aromatu
aromatization
aroma glue
cardboard
packaging
electron microscopy
aroma presentation.
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Badanie skuteczności reklamy zapachowej na opakowaniach
Svitlana Havenko
Mychailo Ohirko
nr katalogowy: 134067
10.15199/54.2021.10.1
aromatyzacja
klej zapachowy
tektura
opakowanie
mikroskopia elektronowa
prezentacja aromatu
aromatization
aroma glue
cardboard
packaging
electron microscopy
aroma presentation.
OPAKOWANIE 2009-I
Hispack 2009 the best of packaging in Barcelona
nr katalogowy: 42505
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-1
Investigation of multiple degradation and rejuvenation cycles of electroluminescent thick film structures
MATEUSZ MROCZKOWSKI
MICHAŁ CIEŻ
JERZY KALENIK
nr katalogowy: 65201
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-1
Etykietowanie i reklama żywności w praktyce
Marta Zawadka
nr katalogowy: 130115
10.15199/65.2021.1.3
znakowanie żywności
reklama żywności
dane obowiązkowe
informacje dobrowolne
pochodzenie podstawowego składnika
food labeling
food advertising
mandatory particulars
voluntary information
origin of primary ingredient
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-1
Etykietowanie i reklama żywności w praktyce
Marta Zawadka
nr katalogowy: 130115
10.15199/65.2021.1.3
znakowanie żywności
reklama żywności
dane obowiązkowe
informacje dobrowolne
pochodzenie podstawowego składnika
food labeling
food advertising
mandatory particulars
voluntary information
origin of primary ingredient
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2011-4
Wielkopowierzchniowe reklamy z diodami świecącymi a bezpieczeństwo ruchu drogowego
Krzysztof WANDACHOWICZ
Małgorzata ZALESIŃSKA
Konrad DOMKE
Sandra MROCZKOWSKA
Przemysław SKRZYPCZAK
nr katalogowy: 59129
CHŁODNICTWO 2013-11
Czynniki wpływające na zachowania konsumentów w zakresie wyboru sprzętu chłodniczego w świetle przeprowadzonych badań w województwie lubuskim
Stanisław Urban
Mariola Michałowska
nr katalogowy: 80666
CHŁODNICTWO 2012-11
Zachowania konsumentów na rynku lodów w województwie lubuskim
Stanisław Urban
Mariola Michałowska
nr katalogowy: 72836
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-10
Constant-current driving of the LEDs' group
Lech GRODZKI
nr katalogowy: 55180
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Mleko i przetwory mleczne w żywności funkcjonalnej – wybrane zagadnienia prawne dotyczące składu, znakowania i reklamy
Paweł Mirosz
nr katalogowy: 135123
10.15199/65.2021.12.2
mleko
żywność funkcjonalna
probiotyk
oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
milk
functional food
probiotic
nutrition and health claims
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Mleko i przetwory mleczne w żywności funkcjonalnej – wybrane zagadnienia prawne dotyczące składu, znakowania i reklamy
Paweł Mirosz
nr katalogowy: 135123
10.15199/65.2021.12.2
mleko
żywność funkcjonalna
probiotyk
oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
milk
functional food
probiotic
nutrition and health claims
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Mleko i przetwory mleczne w żywności funkcjonalnej – wybrane zagadnienia prawne dotyczące składu, znakowania i reklamy
Paweł Mirosz
nr katalogowy: 135123
10.15199/65.2021.12.2
mleko
żywność funkcjonalna
probiotyk
oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
milk
functional food
probiotic
nutrition and health claims
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2018-10
Zapewnienie ciągłości pracy przedsiębiorstw wodociągowych podczas wystąpienia zagrożenia bezpieczeństwa państwa oraz konieczności wprowadzenia stanów nadzwyczajnych
Zbigniew Filip
nr katalogowy: 116633
10.15199/17.2018.10.2
reklamowanie
świadczenia rzeczowe
obrona cywilna
advertising
material benefits
civil defence
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2017-7
The aesthetics of lighting
Wojciech ŻAGAN
Mariola KOWALSKA
nr katalogowy: 107485
10.15199/48.2017.07.32
lighting technology
aesthetic of lighting.
technika świetlna
estetyka oświetlenia.
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
Znakowanie żywności - systemy i kontrowersje dotyczące znakowania produktów spożywczych Cz. 3. Znakowanie produktów - pomiędzy marketingiem a promocją zdrowego odżywiania
Jarosław Markowski
Witold Płocharski
Katarzyna Stoś
nr katalogowy: 116205
10.15199/64.2018.8-9.3
znakowanie żywności
świadomy wybór
kampanie uświadamiające
marketing
food labelling
conscious choice
informations campaigns
marketing
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-10
Probiotyki – aspekty prawne w UE
Grażyna Osęka
Marta Zawadka
nr katalogowy: 145681
10.15199/65.2023.10.2
probiotyk
oświadczenie zdrowotne
mikroflora jelitowa
etykietowanie żywności
probiotic
health claims
gut microflora
food labelling
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-1
Enhancing Accuracy of UWB-based Indoor Positioning System using Kalman Filtering
Piotr SOCHA
Lukasz MAKOWSKI
nr katalogowy: 147119
10.15199/48.2024.01.39
UWB
indoor positioning
Kalman filtering
UWB
pozycjonowanie w pomieszczeniach
filtrowanie Kalmana
CHŁODNICTWO 2018-5
Rola opakowań aktywnych i inteligentnych w przechowalnictwie chłodzonej żywności
Jacek Kondratowicz
Rafał Winarski
Ewa Burczyk
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Marlena Baryczka
Małgorzata Ostrowska
nr katalogowy: 116992
10.15199/8.2018.5.4
opakowania aktywne i inteligentne
przechowalnictwo
żywność
active and intelligent packaging
chilled food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-10
Właściwości zdrowotne żywności wytwarzanej przy udziale bakterii kwasu mlekowego
Monika Pytka
Monika Kordowska-Wiater
Jarosław Mazurkiewicz
nr katalogowy: 110163
żywność fermentowana
bakterie kwasu mlekowego
zdrowie
fermented food
lactic acid bacteria
health
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-8
Ocena misji wybranych zakładów przemysłu mleczarskiego
Agnieszka Tyburcy
Marta Jasionowska
nr katalogowy: 150095
10.15199/65.2024.8.2
misja
interesariusze
wskaźnik profesjonalności misji
branża mleczarska
mission statement
stakeholders
mission professionalism index
dairy industry
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2017-9
Możliwość zastosowania mikroskopii elektronowej do badania struktury rur żeliwnych
Wojciech Dąbrowski
Anna Wassilkowska
nr katalogowy: 109613
10.15199/17.2017.9.3
rury z żeliwa sferoidalnego
SEM
ductile iron pipes
SEM
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-1
Zamknięcia do opakowań w przemyśle spożywczym
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 130119
10.15199/65.2021.1.5
zamknięcie
opakowanie
zakrętka
closure
packaging
cap
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-1
Zamknięcia do opakowań w przemyśle spożywczym
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 130119
10.15199/65.2021.1.5
zamknięcie
opakowanie
zakrętka
closure
packaging
cap
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-1
Jakość nadruku ink-jet na tekturze falistej
SVITLANA KHADZHYNOVA
NATALIA BARAN
nr katalogowy: 147024
10.15199/54.2024.1.2
Druk natryskowy
jakość nadruku
tektura falista
postprint
Ink-jet
print quality
corrugated board
post-print
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-9
Wpływ sposobu wykonania formy tampondrukowej na jakość nadruku
MILENA FORNALEK
JANINA LEKS-STĘPIEŃ
nr katalogowy: 150714
10.15199/54.2024.9.2
papier
papiery wielowarstwowe
właściwości wytrzyma łościowe
SCT
RCT
CMT
przepuklenie
Scott Bond
pad printing
plate preparation
quality
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-5-6
Znakowanie żywności - systemy i kontrowersje dotyczące znakowania produktów spożywczych Cz. 2. Kontrowersje dotyczące znakowania produktów
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Janusz Ciok
nr katalogowy: 114515
10.15199/64.2018.5-6.2
profile składników
propozycje znakowania
napoje
zagrożenia
reformulacja żywności
marketing
nutrients profiles
labelling proposals
drinks
threats
food reformulation
marketing
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-4
Postrzeganie marki jako symbolu jakości produktu przez konsumentów w Polsce
Wiesław ŁUKASIŃSKI
Paulina BETLEJ
nr katalogowy: 119884
10.15199/46.2019.4.3
marka
polski konsument
postrzeganie znaczenia marki
brand
Polish consumer
perception of the brand’
s importance
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2019-7
Zużycie wody podczas transmisji sportowych z meczów piłkarskich jako wyzwanie dla przedsiębiorstwa wodociągowego
Mirosław Szemla
nr katalogowy: 121368
10.15199/17.2019.7.2
wodociąg
straty wody
oglądalność
lean production
water supply
water supply
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-4
Aspekty zrównoważonego rozwoju w oznakowaniu produktów spożywczych
Mariusz CHMIELEWSKI
Ewa MALINOWSKA
Renata PŁOSKA
Małgorzata SZYMAŃSKA-BRAŁKOWSKA
nr katalogowy: 144856
10.15199/46.2023.4.2
oznakowanie produktu
etykiety ekologiczne
etykiety społeczne
etykiety jakościowe
etykiety zrównoważone
produkty spożywcze
zrównoważony rozwó
product labeling
ecological labeling
social labeling
quality labeling
sustainable labeling
food products
sustainable development
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH