Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
System znakowania produktów żywnościowych Nutri-Score – jego prostota nie idzie w parze z interesami polskich producentów, ani nie wspiera edukacji żywieniowej konsumenta
Redakcja PFiOW
nr katalogowy: 137300
Nutri-Score
edukacja żywieniowa
sok
zdrowie
znakowanie żywności
lokalni producenci
żywność lokalna
żywność regionalna
żywność ekologiczna
Nutri-Score
nutrition education
juice
health
food labeling
local producers
local food
regional food
organic food
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
System znakowania produktów żywnościowych Nutri-Score – jego prostota nie idzie w parze z interesami polskich producentów, ani nie wspiera edukacji żywieniowej konsumenta
Redakcja PFiOW
nr katalogowy: 137300
Nutri-Score
edukacja żywieniowa
sok
zdrowie
znakowanie żywności
lokalni producenci
żywność lokalna
żywność regionalna
żywność ekologiczna
Nutri-Score
nutrition education
juice
health
food labeling
local producers
local food
regional food
organic food
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
System znakowania produktów żywnościowych Nutri-Score – jego prostota nie idzie w parze z interesami polskich producentów, ani nie wspiera edukacji żywieniowej konsumenta
Redakcja PFiOW
nr katalogowy: 137300
Nutri-Score
edukacja żywieniowa
sok
zdrowie
znakowanie żywności
lokalni producenci
żywność lokalna
żywność regionalna
żywność ekologiczna
Nutri-Score
nutrition education
juice
health
food labeling
local producers
local food
regional food
organic food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-9
Dieta Polaków a zalecenia żywieniowe część 2
Klaudia Wiśniewska
Diana Wolańska-Buzalska
nr katalogowy: 122459
dieta
zalecenia żywieniowe
piramida żywienia
zachowania żywieniowe
diets
nutritional recommendations
food guide pyramid
nutrition behavior
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-8
Dieta Polaków a zalecenia żywieniowe część 1
Diana Wolańska-Buzalska
Klaudia Wiśniewska
nr katalogowy: 121983
10.15199/65.2019.8.5
dieta
zalecenia żywieniowe
piramida żywienia
zachowania żywieniowe
diets
nutritional recommendations
food guide pyramid
nutrition behavior
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-12
The Electromagnetic Awareness and Education of Cardiac Pacemaker Patients
Anna PŁAWIAK-MOWNA
Andrzej KRAWCZYK
nr katalogowy: 48809
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Owady jako źródło składników odżywczych w żywieniu brojlerów
Halina Makała
nr katalogowy: 133589
10.15199/65.2021.9.3
dodatki paszowe
owady
żywienie brojlerów
jakość mięsa
feed additives
insects
broiler nutrition
meat quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Owady jako źródło składników odżywczych w żywieniu brojlerów
Halina Makała
nr katalogowy: 133589
10.15199/65.2021.9.3
dodatki paszowe
owady
żywienie brojlerów
jakość mięsa
feed additives
insects
broiler nutrition
meat quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Owady jako źródło składników odżywczych w żywieniu brojlerów
Halina Makała
nr katalogowy: 133589
10.15199/65.2021.9.3
dodatki paszowe
owady
żywienie brojlerów
jakość mięsa
feed additives
insects
broiler nutrition
meat quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Owady jako źródło składników odżywczych w żywieniu brojlerów
Halina Makała
nr katalogowy: 133589
10.15199/65.2021.9.3
dodatki paszowe
owady
żywienie brojlerów
jakość mięsa
feed additives
insects
broiler nutrition
meat quality
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-4
Analiza stanu kształcenia na kierunku geodezja i kartografia
PIOTR BANASIK
JANUSZ WALO
nr katalogowy: 83578
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2015-10
SYSTEM JAKOŚCI KSZTAŁCENIA NA WYDZIALE METALI NIEŻELAZNYCH AKADEMII GÓRNICZO-HUTNICZEJ IM. S. STASZICA W KRAKOWIE
MARIA RICHERT
WACŁAW MUZYKIEWICZ
KATARZYNA ŁYP-WROŃSKA
nr katalogowy: 94587
10.15199/67.2015.10.5
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2009-11
Dylematy edukacji korozyjnej
ANDRZEJ KRÓLIKOWSKI
nr katalogowy: 47994
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-7
Suggestion on Electrical Courses by Survey Data for Career Education in Thailand Community College
Wittawat POONTHONG
Toshifumi YUJI
Toshio BOUNO
Tanes TANITTEERAPAN
Narong MUNGKUNG
Apidat SONGRUK
Charathip CHUNKUL
Somchai ARUNRUNGRUSMI
Noritsugu KAMATA
Sarizam MAMAT
Shinichi HARADA
nr katalogowy: 144156
10.15199/48.2023.07.10
Career Education
Electrical Courses
Future of Work
Community College
Edukacja zawodowa
kursy elektryczne
przyszłość pracy
Community College
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-11a
FPGA Based Digital Electronic Education, Data Entry Organization for a Calculator
Vedat KIRAY
nr katalogowy: 72116
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2011-8
Computing education for engineering in Turkey
Aytuğ
ONAN
nr katalogowy: 61666
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-4
FPGA Based Digital Electronic Education, Clock-Calendar Design
Vedat KIRAY
Meirambek K. ZHAPAROV
nr katalogowy: 76328
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-6
CO NOWEGO w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 99256
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-10
European Project Semester – The Model of International Interdisciplinary Electronics Education
Maciej Sibiński
Grażyna Budzińska
nr katalogowy: 139777
10.15199/48.2022.10.57
kształcenie międzynarodowe
nauczanie projektowe
European Project Semester
edukacja interdyscyplinarna.
international education
project-based learning
European Project Semester
interdisciplinary education.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-10
European Project Semester – The Model of International Interdisciplinary Electronics Education
Maciej Sibiński
Grażyna Budzińska
nr katalogowy: 139777
10.15199/48.2022.10.57
kształcenie międzynarodowe
nauczanie projektowe
European Project Semester
edukacja interdyscyplinarna.
international education
project-based learning
European Project Semester
interdisciplinary education.
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
BIAŁKOWE DODATKI PASZOWE i wykorzystanie owadów w żywieniu drobiu
Halina Makała
nr katalogowy: 136299
białkowe dodatki paszowe
śruty poekstrakcyjne
owady
żywienie drobiu
protein feed additives
post-extraction meal
insects
poultry feeding
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
BIAŁKOWE DODATKI PASZOWE i wykorzystanie owadów w żywieniu drobiu
Halina Makała
nr katalogowy: 136299
białkowe dodatki paszowe
śruty poekstrakcyjne
owady
żywienie drobiu
protein feed additives
post-extraction meal
insects
poultry feeding
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Zalecenia odnośnie właściwego odżywiania w okresie pandemii wirusa SARS-COVID-2
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 138576
10.15199/65.2022.7.5
pandemia wirusa
odporność
zalecane odżywianie: suplementacja
normy witamin i soli mineralnych
virus pandemic
immunity
recommended nutrition: supplementation
vitamin and mineral salt standards
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-3
Edukacja biznesowa w promowaniu początkujących oraz profesjonalnych projektantów
Dagmara Kowalik
nr katalogowy: 143670
10.15199/60.2023.3.2
przemysł mody
projektant
wsparcie
edukacja biznesowa
ustawiczna edukacja zawodowa
fashion industry
designer
support
business education
lifelong vocational education.
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-3
Edukacja biznesowa w promowaniu początkujących oraz profesjonalnych projektantów
Dagmara Kowalik
nr katalogowy: 143670
10.15199/60.2023.3.2
przemysł mody
projektant
wsparcie
edukacja biznesowa
ustawiczna edukacja zawodowa
fashion industry
designer
support
business education
lifelong vocational education.
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
KSZTAŁCENIE W ZAKRESIE CYBERBEZPIECZEŃSTWA NA POLITECHNICE WARSZAWSKIEJ
Andrzej Kraśniewski
Krzysztof Szczypiorski
nr katalogowy: 138954
10.15199/59.2022.4.31
cyberbezpieczeństwo
kształcenie
Politechnika Warszawska
studia.
cybersecurity
degree programmes
education
Warsaw University of Technology.
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
KSZTAŁCENIE W ZAKRESIE CYBERBEZPIECZEŃSTWA NA POLITECHNICE WARSZAWSKIEJ
Andrzej Kraśniewski
Krzysztof Szczypiorski
nr katalogowy: 138954
10.15199/59.2022.4.31
cyberbezpieczeństwo
kształcenie
Politechnika Warszawska
studia.
cybersecurity
degree programmes
education
Warsaw University of Technology.
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2014-6
Computer game as means of Mine Risk Education for children
Andrzej Kaczmarczyk
Piotr Kowalski
Marek Kacprzak
Andrzej Masłowski
nr katalogowy: 85115
10.15199/ELE-2014-038
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-3
DISTRIBUTION OF THE MANUFACTURED AGRICULTURAL PRODUCTS IN ASPECT OF THE WORLD POPULATION NUTRITION
Jan Barwicki
Wacław Romaniuk
Kamila Mazur
Kinga Borek
nr katalogowy: 139967
10.15199/180.2022.3.1
food safety
world nutrition
cereal production
sunflower production
Ukraine
supply of cereals
bezpieczeństwo żywnościowe
wyżywienie świata
produkcja zbóż
produkcja słonecznika
Ukraina
dostawa zbóż
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-3
DISTRIBUTION OF THE MANUFACTURED AGRICULTURAL PRODUCTS IN ASPECT OF THE WORLD POPULATION NUTRITION
Jan Barwicki
Wacław Romaniuk
Kamila Mazur
Kinga Borek
nr katalogowy: 139967
10.15199/180.2022.3.1
food safety
world nutrition
cereal production
sunflower production
Ukraine
supply of cereals
bezpieczeństwo żywnościowe
wyżywienie świata
produkcja zbóż
produkcja słonecznika
Ukraina
dostawa zbóż
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-3
DISTRIBUTION OF THE MANUFACTURED AGRICULTURAL PRODUCTS IN ASPECT OF THE WORLD POPULATION NUTRITION
Jan Barwicki
Wacław Romaniuk
Kamila Mazur
Kinga Borek
nr katalogowy: 139967
10.15199/180.2022.3.1
food safety
world nutrition
cereal production
sunflower production
Ukraine
supply of cereals
bezpieczeństwo żywnościowe
wyżywienie świata
produkcja zbóż
produkcja słonecznika
Ukraina
dostawa zbóż
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-3
DISTRIBUTION OF THE MANUFACTURED AGRICULTURAL PRODUCTS IN ASPECT OF THE WORLD POPULATION NUTRITION
Jan Barwicki
Wacław Romaniuk
Kamila Mazur
Kinga Borek
nr katalogowy: 139967
10.15199/180.2022.3.1
food safety
world nutrition
cereal production
sunflower production
Ukraine
supply of cereals
bezpieczeństwo żywnościowe
wyżywienie świata
produkcja zbóż
produkcja słonecznika
Ukraina
dostawa zbóż
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-3
DISTRIBUTION OF THE MANUFACTURED AGRICULTURAL PRODUCTS IN ASPECT OF THE WORLD POPULATION NUTRITION
Jan Barwicki
Wacław Romaniuk
Kamila Mazur
Kinga Borek
nr katalogowy: 139967
10.15199/180.2022.3.1
food safety
world nutrition
cereal production
sunflower production
Ukraine
supply of cereals
bezpieczeństwo żywnościowe
wyżywienie świata
produkcja zbóż
produkcja słonecznika
Ukraina
dostawa zbóż
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Zalecenia odnośnie właściwego odżywiania w okresie pandemii wirusa SARS-COVID-2
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 138576
10.15199/65.2022.7.5
pandemia wirusa
odporność
zalecane odżywianie: suplementacja
normy witamin i soli mineralnych
virus pandemic
immunity
recommended nutrition: supplementation
vitamin and mineral salt standards
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Zalecenia odnośnie właściwego odżywiania w okresie pandemii wirusa SARS-COVID-2
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 138576
10.15199/65.2022.7.5
pandemia wirusa
odporność
zalecane odżywianie: suplementacja
normy witamin i soli mineralnych
virus pandemic
immunity
recommended nutrition: supplementation
vitamin and mineral salt standards
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Zalecenia odnośnie właściwego odżywiania w okresie pandemii wirusa SARS-COVID-2
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 138576
10.15199/65.2022.7.5
pandemia wirusa
odporność
zalecane odżywianie: suplementacja
normy witamin i soli mineralnych
virus pandemic
immunity
recommended nutrition: supplementation
vitamin and mineral salt standards
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Zalecenia odnośnie właściwego odżywiania w okresie pandemii wirusa SARS-COVID-2
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 138576
10.15199/65.2022.7.5
pandemia wirusa
odporność
zalecane odżywianie: suplementacja
normy witamin i soli mineralnych
virus pandemic
immunity
recommended nutrition: supplementation
vitamin and mineral salt standards
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Zalecenia odnośnie właściwego odżywiania w okresie pandemii wirusa SARS-COVID-2
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 138576
10.15199/65.2022.7.5
pandemia wirusa
odporność
zalecane odżywianie: suplementacja
normy witamin i soli mineralnych
virus pandemic
immunity
recommended nutrition: supplementation
vitamin and mineral salt standards
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-10
Przyprawy i zioła przyprawowe w żywieniu człowieka
Halina Makała
nr katalogowy: 140126
przyprawy
zioła przyprawowe
zastosowanie
właściwości
żywienie człowieka
spices
seasoning herbs
application
properties
human nutrition
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-10
Przyprawy i zioła przyprawowe w żywieniu człowieka
Halina Makała
nr katalogowy: 140126
przyprawy
zioła przyprawowe
zastosowanie
właściwości
żywienie człowieka
spices
seasoning herbs
application
properties
human nutrition
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-6
Kategoria doskonałości w szkolnictwie wyższym
Piotr Grudowski
nr katalogowy: 141040
10.15199/46.2022.6.2
doskonałość
doskonalenie
szkolnictwo wyższe
excellence
improvement
higher education
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-6
Kategoria doskonałości w szkolnictwie wyższym
Piotr Grudowski
nr katalogowy: 141040
10.15199/46.2022.6.2
doskonałość
doskonalenie
szkolnictwo wyższe
excellence
improvement
higher education
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-6
Kategoria doskonałości w szkolnictwie wyższym
Piotr Grudowski
nr katalogowy: 141040
10.15199/46.2022.6.2
doskonałość
doskonalenie
szkolnictwo wyższe
excellence
improvement
higher education
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-8
STEMbot: An open source-based robotic kit as a middle school STEM education interest catalyst
Mad Helmi Ab. Majid
Abu Bakar Ibrahim
Yusri Abdullah
Mohd Faid Yahya
Suhazlan Suhaimi
Satria Abadi
nr katalogowy: 149775
10.15199/48.2024.08.54
robot
STEM education
open-source
middle school
robot
edukacja STEM
otwarte źródło
Gimnazjum
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2017-1
Nauka - edukacja - przemysł: synergiczna współpraca dla innowacyjności
Marek BARTOSIK
Waldemar KAMRAT
Marian KAŹMIERKOWSKI
Włodzimierz LEWANDOWSKI
Maciej PAWLIK
Tadeusz PERYT
Tadeusz SKOCZKOWSKI
Andrzej STRUPCZEWSKI
Adam SZELĄG
nr katalogowy: 103251
10.15199/48.2017.01.79
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-4
Rozszerzona rzeczywistość w edukacji
Joanna Kwiecień
Robert Gajewski
nr katalogowy: 144558
10.15199/60.2023.4.2
rozszerzona rzeczywistość
wirtualna rzeczywistość
obuwie
skóry
Augmented Reality
virtual reality
footwear
leather
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2020-9
Assessment of the knowledge quality level based on fuzzy models of its acquisition processes
Boris I. MOKIN
Oleksander B. MOKIN
Olena M. KOSARUK
Mashat KALIMOLDAYEV
Waldemar WÓJCIK
Kuanysh MUSLIMOV
nr katalogowy: 127818
10.15199/48.2020.09.24
technical education
electrical and power engineering
hybrid fuzzy modelling
edukacja techniczna
elektrotechnika i energetyka
hybrydowe modelowanie rozmyte.
AURA 2005-3
WIADOMOŚCI z INTERNETU
Adam Wieczorek
nr katalogowy: 8390
OPAKOWANIE 2022-7
Prawie 3000 substancji przenika z opakowań do żywności
nr katalogowy: 138427
OPAKOWANIE 2022-7
Prawie 3000 substancji przenika z opakowań do żywności
nr katalogowy: 138427
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-2
Owies jako źródło składników bioaktywnych o charakterze prozdrowotnym
Damian Gołębiewski
Kinga Gołębiewska
Anna Fraś
Danuta Boros
nr katalogowy: 105090
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-9
Moja przygoda z papiernictwem
Marcin Bocian
nr katalogowy: 116254
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
KSZTAŁCENIE W ZAKRESIE CYBERBEZPIECZEŃSTWA NA POLITECHNICE WARSZAWSKIEJ
Andrzej Kraśniewski
Krzysztof Szczypiorski
nr katalogowy: 138954
10.15199/59.2022.4.31
cyberbezpieczeństwo
kształcenie
Politechnika Warszawska
studia.
cybersecurity
degree programmes
education
Warsaw University of Technology.
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2020-11
Kształcenie akademickie w zakresie automatyki i informatyki na kierunku inżynieria środowiska
Andrzej Urbaniak
Eugeniusz M. Sroczan
nr katalogowy: 129227
10.15199/17.2020.11.4
dydaktyka akademicka
inżynieria środowiska
automatyka
elektronika
technologie informatyczne
academic education
environmental engineering
automation
electronics
information technology
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Spotkanie branży piwowarskiej i napojowej w Norymberdze (2)
nr katalogowy: 25005
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-8-9
Nowe metody kształcenia studentów na kierunku Technologia Chemiczna
Barbara Dębska
Marcin Jaromin
Piotr Peszko
nr katalogowy: 20323
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-9
Nowe wyzwania, nieograniczone możliwości - International Paper stawia na edukację w przemyśle
Sława Szwajkowska
nr katalogowy: 116255
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2019-10
Rola przykładów twórczości technicznej w innowacyjnym kształceniu inżynierów zaopatrzenia w wodę
Czesław Grabarczyk
nr katalogowy: 123095
10.15199/17.2019.10.5
innowacje
twórczość techniczna
arcydzieła
kształcenie inżynierów
innowacyjne kształcenie
innovation
technical creativity
masterpiece
education of engineers
innovative education
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-6
Znakowanie napojów alkoholowych wartością odżywczą
Dominika Jeżewska
Grażyna Osęka
Iwona Kowalczyk-Andrzejewska
nr katalogowy: 114459
znakowanie żywności
napoje alkoholowe
wartość odżywcza
prawo unijne i krajowe
food labelling
alcoholic beverages
nutrition declaration
EU and national law
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-6
Sok z żurawiny wpływa na zdrowie serca
nr katalogowy: 60523
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-11
Kształcenie współczesnych inżynierów technologii chemicznej w Polsce
Magdalena Klakočar-Ciepacz
nr katalogowy: 134674
10.15199/62.2021.11.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-11
Kształcenie współczesnych inżynierów technologii chemicznej w Polsce
Magdalena Klakočar-Ciepacz
nr katalogowy: 134674
10.15199/62.2021.11.2
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-7
Nowości - informacje
nr katalogowy: 27910
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż jako potencjalne źródło prebiotyków w żywieniu ludzi i zwierząt – aktualny stan wiedzy i przyszły kierunek ich wykorzystania
Greta Adamczyk
Inna Bobel
Krzysztof Buksa
nr katalogowy: 139840
ziarno zbóż
β-glukan
arabinoksylan
fruktooligosacharydy
cereal grain
β-glucan
arabinoxylan
fructooligosaccharides
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż jako potencjalne źródło prebiotyków w żywieniu ludzi i zwierząt – aktualny stan wiedzy i przyszły kierunek ich wykorzystania
Greta Adamczyk
Inna Bobel
Krzysztof Buksa
nr katalogowy: 139840
ziarno zbóż
β-glukan
arabinoksylan
fruktooligosacharydy
cereal grain
β-glucan
arabinoxylan
fructooligosaccharides
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż jako potencjalne źródło prebiotyków w żywieniu ludzi i zwierząt – aktualny stan wiedzy i przyszły kierunek ich wykorzystania
Greta Adamczyk
Inna Bobel
Krzysztof Buksa
nr katalogowy: 139840
ziarno zbóż
β-glukan
arabinoksylan
fruktooligosacharydy
cereal grain
β-glucan
arabinoxylan
fructooligosaccharides
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż jako potencjalne źródło prebiotyków w żywieniu ludzi i zwierząt – aktualny stan wiedzy i przyszły kierunek ich wykorzystania
Greta Adamczyk
Inna Bobel
Krzysztof Buksa
nr katalogowy: 139840
ziarno zbóż
β-glukan
arabinoksylan
fruktooligosacharydy
cereal grain
β-glucan
arabinoxylan
fructooligosaccharides
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż jako potencjalne źródło prebiotyków w żywieniu ludzi i zwierząt – aktualny stan wiedzy i przyszły kierunek ich wykorzystania
Greta Adamczyk
Inna Bobel
Krzysztof Buksa
nr katalogowy: 139840
ziarno zbóż
β-glukan
arabinoksylan
fruktooligosacharydy
cereal grain
β-glucan
arabinoxylan
fructooligosaccharides
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż jako potencjalne źródło prebiotyków w żywieniu ludzi i zwierząt – aktualny stan wiedzy i przyszły kierunek ich wykorzystania
Greta Adamczyk
Inna Bobel
Krzysztof Buksa
nr katalogowy: 139840
ziarno zbóż
β-glukan
arabinoksylan
fruktooligosacharydy
cereal grain
β-glucan
arabinoxylan
fructooligosaccharides
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż jako potencjalne źródło prebiotyków w żywieniu ludzi i zwierząt – aktualny stan wiedzy i przyszły kierunek ich wykorzystania
Greta Adamczyk
Inna Bobel
Krzysztof Buksa
nr katalogowy: 139840
ziarno zbóż
β-glukan
arabinoksylan
fruktooligosacharydy
cereal grain
β-glucan
arabinoxylan
fructooligosaccharides
GOSPODARKA WODNA 2007-9
Informacje
nr katalogowy: 29855
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Unia chce walczyć z otyłością ,a polski rząd tę walkę popiera
Marta Stus
nr katalogowy: 31684
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2008-11
Krytyczne uwagi na temat wskaźnika "impact factor"
nr katalogowy: 39171
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2012-10
AKTUALNY SYSTEM I OFERTA KSZTAŁCENIA NA WYDZIALE METALI NIEŻELAZNYCH AKADEMII GÓRNICZO‐HUTNICZEJ W KRAKOWIE
WACŁAW MUZYKIEWICZ
nr katalogowy: 71769
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-1b
A Real Time Application for Analysing Impacts of Frequency Variation on Induction Motor Parameters
Erdal IRMAK
nr katalogowy: 65456
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-7a
A Networked Information Processing System for Student Mobility Support in European Higher Education Area
Andrzej MATERKA
Piotr DĘBIEC
Piotr KORBEL
Michał STRZELECKI
nr katalogowy: 69255
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-6
Application of a risk-oriented approach in the process of professional training of specialists in energy industry
Sofiia DEMBITSKA
Oleksandr KOBYLIANSKYI
Iryna KOBYLIANSKA
Volodymyr TATARCHUK
nr katalogowy: 149014
10.15199/48.2024.06.52
energy industry
educational program
professional training
risk-oriented approach
branża energetyczna
program edukacyjny
szkolenia zawodowe
podejście zorientowane na ryzyko
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-5
Z DZIAŁALNOŚCI FIG-u
Marcin KARABIN
nr katalogowy: 148496
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-1
Wpływ wybranych informacji o produktach spożywczych na decyzje zakupowe konsumentów: badanie różnic w zależności od płci i wykształcenia kupujących
Natalia IWASZCZUK
Marta SZYBA
nr katalogowy: 118174
10.15199/46.2019.1.4
żywność i żywienie
jakość i bezpieczeństwo żywności
food and nourishment
quality and safety of food
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-7
Czynniki determinujące usługi edukacyjne uczelni wyższych - wyniki badań
Seweryn CICHOŃ
nr katalogowy: 108410
10.15199/48.2017.7.4
jakość usług edukacyjnych
zarządzanie uczelnią wyższą
otoczenie
determinanty usług edukacyjnych
oferta edukacyjna
quality of educational services
university management
environment
determinants of educational services
educational offer
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-II
Professor Tadeusz Cholewicki (1907-1988)
nr katalogowy: 30406
GOSPODARKA WODNA 2008-6
Przegląd Wydawnictw - Dams &The World’s Water (Zapory i światowa woda)
Wojciech Majewski
nr katalogowy: 35710
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-6
Opakowania w obiegu zamkniętym – konferencja na Warsaw Pack 2023
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 143842
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-1
WPŁYW DODATKÓW PASZOWYCH O DZIAŁANIU IMMUNOMODULUJĄCYM, PRE- I PROBIOTYKÓW ORAZ ZIÓŁ na status zdrowotny i jakość uzyskiwanego mięsa drobiu
Halina Makała
nr katalogowy: 135925
dodatki paszowe
żywienie drobiu
status zdrowotny
jakość mięsa
feed additives
poultry nutrition
health status
meat quality
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-2
Dobre praktyki Lean Higher Education 24-25.06.2024 r., Gdańsk
Justyna Maciąg
Joanna Czerska
nr katalogowy: 148460
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Kreuj żywność na miarę XXI wieku Nowe kierunki studiów w SGGW w Warszawie
nr katalogowy: 137850
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-3
Obserwujemy intensywny rozwój napojów funkcjonalnych w świecie - dlaczego niektóre z nich nie mogą utrzymać się na rynku?
Adam Bogacz
nr katalogowy: 83349
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Ocena jakości wiedzy żywieniowej żołnierzy Wojsk Obrony Terytorialnej jako element bezpieczeństwa żywienia
Paweł KLER
Jerzy BERTRANDT
nr katalogowy: 116043
10.15199/48.2018.9.3
żywienie
Wojska Obrony Terytorialnej
ocena żywienia
nutrition
Territorial Defense Forces
nutrition assessment
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-8
Metoda identyfikacji i rozpoznania wymagań interesariuszy uczelni wyższej
Anna MAZUR
Agnieszka MISZTAL
Aleksandra SOBAŃSKA
Marianna KOPEĆ
Dominika SZREJTER
nr katalogowy: 115375
10.15199/48.2018.8.3
jakość
jakość kształcenia
interesariusze organizacji
quality
quality of education
stakeholders
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2020-11
Software and Hardware Simulators for Train Drivers Training: Overview of Possibilities and Effects of Application
Anatolii NIKITENKO
Angela SHVETS
nr katalogowy: 128856
10.15199/48.2020.11.42
train drivers training
train simulator
hardware system
effectiveness
szkolenie maszynistów pociągów
symulator pociągu
system sprzętowy
skuteczność
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-9
WYDARZENIA Polska - Unia - Świat
nr katalogowy: 47078
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-10
Fosforany w żywieniu i przetwórstwie mięsa
Halina Makała
nr katalogowy: 116752
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-5
Motivational Effecting on Career Education Choice of Electrical Engineering Course for Community College in Thailand by Survey Data Analysis
Wittawat POONTHONG
Toshifumi YUJI
Toshio BOUNO
Khanchai TUNLASAKUN
Narong MUNGKUNG
Somchai ARUNRUNGRUSMI
Apidat SONGRUK
Noritsugu KAMATA
Shinichi HARADA
nr katalogowy: 148619
10.15199/48.2024.05.34
career education
community college
survey data
thailand
edukacja zawodowa
uczelnia społeczna
dane z ankiet
tajlandia
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-8
Klucz do postępu
Kazimierz Okraszewski
nr katalogowy: 51154
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-4
THE “OGNIK” ROOM OF THE STATE FIRE RESCUE TRAINING IN LUBARTÓW
Wioletta Żmuda-Czerwonka
nr katalogowy: 141325
10.15199/180.2022.4.4
education room
threat
science
fire protection
safety
play
sala edukacyjna
zagrożenie
nauka
ochrona przeciwpożarowa
bezpieczeństwo
zabawa
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-4
THE “OGNIK” ROOM OF THE STATE FIRE RESCUE TRAINING IN LUBARTÓW
Wioletta Żmuda-Czerwonka
nr katalogowy: 141325
10.15199/180.2022.4.4
education room
threat
science
fire protection
safety
play
sala edukacyjna
zagrożenie
nauka
ochrona przeciwpożarowa
bezpieczeństwo
zabawa
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2019-1
Rola elektryków w odrodzeniu technicznego nauczania akademickiego w Białymstoku
Jacek Kusznier
nr katalogowy: 118101
10.15199/74.2019.1.6
szkolnictwo techniczne w Białymstoku
historia powstania szkolnictwa elektrycznego
Politechnika Białostocka
technical education in Białystok
history of electrical education
Białystok University of Technology
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-2-3
Jak kształcić do zawodów, których jeszcze nie ma na rynku pracy?
Maja Adamska-Szatko
Włodzimierz Adamski
nr katalogowy: 124538
inżynier przyszłości
kształcenie zawodowe
nowe zawody
nauka
gospodarka
organizacje inżynierskie
pracodawcy
model edukacji
kompetencje miękkie
Przemysł 4.0
STEM
CDIO
umiejętności korzystania z technologii cyfrowych
engineer of the future
vocational training
new professions
science
economy
engineering organizations
employers
education model
soft skills
Industry 4.0
STEM
CDIO
digital literacy.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-9
Nutraceutyki dodatki prozdrowotne i bioaktywne składniki żywności
Bożena Waszkiewicz-Robak
Franciszek Świderski
nr katalogowy: 47076
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Europejskie autorytety o przyszłości unijnej gospodarki żywnościowej
nr katalogowy: 63514
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-5
Konferencja KUPS dla branży sokowniczej
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 140071
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-4
Napoje funkcjonalne - marzec 2010 r.
nr katalogowy: 51272
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-8
Physiological assessment of application of iron chelates in animal nutrition Ocena fizjologiczna zastosowania chelatów żelazowych w żywieniu zwierząt
Robert Kupczyński
Marek Szołtysik
Anna Dąbrowska
Kinga Śpitalniak
Anna Budny-Walczak
Katarzyna Budzińska
nr katalogowy: 100402
10.15199/62.2016.8.39
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-4
Mozga kanaryjska (Phalaris canariensis L.) – roślina zbożowa o wysokiej wartości odżywczej i możliwość wykorzystania w diecie bezglutenowej
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 132881
kanar
wartość odżywcza
białko
nietolerancja glutenu
celiakia
żywność bezglutenowa
canary seed
nutritional value
protein
gluten intolerance
celiac disease
gluten-free food
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-4
Mozga kanaryjska (Phalaris canariensis L.) – roślina zbożowa o wysokiej wartości odżywczej i możliwość wykorzystania w diecie bezglutenowej
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 132881
kanar
wartość odżywcza
białko
nietolerancja glutenu
celiakia
żywność bezglutenowa
canary seed
nutritional value
protein
gluten intolerance
celiac disease
gluten-free food
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-4
Mozga kanaryjska (Phalaris canariensis L.) – roślina zbożowa o wysokiej wartości odżywczej i możliwość wykorzystania w diecie bezglutenowej
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 132881
kanar
wartość odżywcza
białko
nietolerancja glutenu
celiakia
żywność bezglutenowa
canary seed
nutritional value
protein
gluten intolerance
celiac disease
gluten-free food
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-4
Mozga kanaryjska (Phalaris canariensis L.) – roślina zbożowa o wysokiej wartości odżywczej i możliwość wykorzystania w diecie bezglutenowej
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 132881
kanar
wartość odżywcza
białko
nietolerancja glutenu
celiakia
żywność bezglutenowa
canary seed
nutritional value
protein
gluten intolerance
celiac disease
gluten-free food
GOSPODARKA WODNA 2009-2
INFORMACJE NOWOŚCI INFORMACJE
nr katalogowy: 41464
CHŁODNICTWO 2013-9
Modelowanie inteligentnego systemu sterowania uniwersalną instalacją chłodniczą
ALLA SELIVANOVA
LUDMIŁA FILINA-DAWIDOWICZ
nr katalogowy: 79208
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-11
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 102126
POLISH TECHNICAL REVIEW 2024-2
FINAL OF THE 17TH EDITION OF THE COMPETITION "YOUNG INNOVATOR 2023/2024"
nr katalogowy: 149253
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-10
Bezpieczeństwo żywności priorytetem dla unijnej gospodarki żywnościowej
nr katalogowy: 63325
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2024-2
Efektywność stosowania nawozów aminochelatowych w uprawie roślin
Katarzyna Barczyk
Karolina Jasiak-Małota
Marzena Brodowska
nr katalogowy: 147406
10.15199/62.2024.2.8
aminochelaty
aminokwasy
nawozy
efektywność nawożenie
odżywianie roślin
aminochelates
amino acids
fertilizers
fertilizing effectiveness
plant nutrition
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-2
Zdalne stanowisko laboratoryjne dla potrzeb dydaktyki metrologii
Dariusz BUCHCZIK
nr katalogowy: 41218
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-5
14th International Congress on Polymers in Concrete - ICPIC 2013
Tomasz Piotrowski
nr katalogowy: 76736
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-4
Wdrażanie i funkcjonowanie systemu zarządzania jakością w szkole wyższej
Bartosz SPYCHALSKI
nr katalogowy: 105072
10.15199/48.2017.4.4
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-12
Rok do parametryzacji 2017 - ocena działalności publikacyjnej - informacje, wskazówki
Witold SYGOCKI
Ewa KORZENIEWSKA
nr katalogowy: 102663
10.15199/48.2016.12.79
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2016-3
Prakseologia geodezyjna - przedmiot nauczania akademickiego
Marian KOWALCZYK
nr katalogowy: 97078
10.15199/50.2016.3.2
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-4
Forecasting the Learning Outcomes of the Learning Management Process According to the Study Plan with Artificial Intelligence
Nawaphol THEPNARIN
Thanat NONTHAPUTHA
Wasana BOONSONG
Piya PRASONGJAN
nr katalogowy: 136950
10.15199/48.2022.04.10
prognozowanie
sztuczna inteligencja
uczenie się
Learning outcomes
artificial intelligence
forecasting phrases.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-4
Forecasting the Learning Outcomes of the Learning Management Process According to the Study Plan with Artificial Intelligence
Nawaphol THEPNARIN
Thanat NONTHAPUTHA
Wasana BOONSONG
Piya PRASONGJAN
nr katalogowy: 136950
10.15199/48.2022.04.10
prognozowanie
sztuczna inteligencja
uczenie się
Learning outcomes
artificial intelligence
forecasting phrases.
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-7
Napoje funkcjonalne
nr katalogowy: 115059
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Zasady diety planetarnej
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 143109
dieta planetarna
zdrowie
środowisko naturalne
planetary diet
health
environment
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Zasady diety planetarnej
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 143109
dieta planetarna
zdrowie
środowisko naturalne
planetary diet
health
environment
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2019-2
Edukacja korozyjna: stosowanie wiedzy naukowej w praktyce
Pier Luigi Bonora
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 118643
korozja
koszt korozji
ochrona przed korozją
edukacja korozyjna
corrosion
corrosion cost
corrosion control
corrosion education
POLISH TECHNICAL REVIEW 2020-3
#GAMIFICATION IN OCCUPATIONAL HEALTH AND SAFETY (OHS) TRAININGS
AGNIESZKA OKSANOWICZ-BESZTER
nr katalogowy: 128615
POLISH TECHNICAL REVIEW 2020-3
#GAMIFICATION IN OCCUPATIONAL HEALTH AND SAFETY (OHS) TRAININGS
AGNIESZKA OKSANOWICZ-BESZTER
nr katalogowy: 128615
-
nr katalogowy:
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-9
Use of Virtual Reality in Polygraph Testing
Lucie SOUSEDIKOVA
Milan ADAMEK
nr katalogowy: 145236
10.15199/48.2023.09.14
Virtual Reality
Polygraph
Immersion
Emotions
Rzeczywistość Wirtualna
Wariograf
Immersja
Emocje
OPAKOWANIE 2009-I
Research Works On Biodegradable Polymers
Marek M. Kowalczuk
nr katalogowy: 42500
GAZETA CUKROWNICZA 2010-2
Dwaj przyjaciele Fryderyk Chopin i Tytus Woyciechowski
Bogdan Mardofel
nr katalogowy: 50993
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-9
Początki elektrotechnicznego szkolnictwa wyższego w Polsce
Jerzy HICKIEWICZ
nr katalogowy: 46029
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-9
Jak to robią w Mondi Świecie S.A
Joanna Bednarska
Katarzyna Gajos
nr katalogowy: 116253
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-6
Web Based Remote Controlled Electrical Motor Laboratory used as Educational Tool
Okan BINGOL
Omer AYDOGAN
nr katalogowy: 68828
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2011-2
100th anniversary of the foundation of the Subfaculty of Electrotechnics at the Lwów Technical University (Politechnika Lwowska)
Jerzy HICKIEWICZ
nr katalogowy: 57871
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-10
Budowanie odporności organizacji na przykładzie uczelni (4) Dobre praktyki sieci AUCSO w zakresie budowania odporności uczelni. Model raportowania M/ETHANE
Katarzyna Jurzak
nr katalogowy: 145447
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 87612
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-9
Dlaczego warto dbać o edukację przyszłych kadr już w trakcie nauki szkolnej i uniwersyteckiej
Maciej Kunda
nr katalogowy: 116252
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-4
Virtual Laboratory for Education in the Area of Electrical Engineering
Roman DMYTRSHYN
nr katalogowy: 43923
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-5
EDUKACJA
nr katalogowy: 76952
PACKAGING REVIEW 2024-2
WARSAW PACK: THOUSANDS OF VISITORS AND HUNDREDS OF CONTRACTS
nr katalogowy: 148910
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2019-4
Rola mechaniki płynów i hydrauliki w kształceniu inżynierów zaopatrzenia w wodę
Czesław Grabarczyk
nr katalogowy: 119695
10.15199/17.2019.4.4
mechanika płynów i hydraulika
zjawiska przepływowe
kształcenie inżynierów
urządzenia zaopatrzenia w wodę
wymiarowanie urządzeń
wykłady
ćwiczenia (zajęcia) laboratoryjne
programy
metody
fluid mechanics and hydraulics
flow phenomena
education of engineers
installations of water supply
dimensioning of installations
lectures
laboratory classes
curriculum
methods
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-6
Teaching Maxwell Equations with LLM Assistance
Bartosz Sawicki
nr katalogowy: 148963
10.15199/48.2024.06.02
AI
LLM
Engineering Teaching
sztuczna inteligencja
nauczanie inżynierów
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-12
Profile składników odżywczych - brakujący element w regulacji oświadczeń
Marta Zawadka
nr katalogowy: 117674
10.15199/65.2018.12.2
profile składników odżywczych
oświadczenia zdrowotne i żywieniowe
rozporządzenie nr 1924/2006
ocena REFIT
nutrient profiles
health and nutrition claims
1924/2006 Regulation
REFIT evaluation
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 119354
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2022-6
Rys historyczny Instytutu Inżynierii Środowiska i Instalacji Budowlanych Politechniki Łódzkiej
ROBERT CICHOWICZ
nr katalogowy: 137956
10.15199/9.2022.6.1
inżynieria środowiska
Instytut
Politechnika
environmental engineering
Institute
University of Technology
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2022-6
Rys historyczny Instytutu Inżynierii Środowiska i Instalacji Budowlanych Politechniki Łódzkiej
ROBERT CICHOWICZ
nr katalogowy: 137956
10.15199/9.2022.6.1
inżynieria środowiska
Instytut
Politechnika
environmental engineering
Institute
University of Technology
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2022-6
Rys historyczny Instytutu Inżynierii Środowiska i Instalacji Budowlanych Politechniki Łódzkiej
ROBERT CICHOWICZ
nr katalogowy: 137956
10.15199/9.2022.6.1
inżynieria środowiska
Instytut
Politechnika
environmental engineering
Institute
University of Technology
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-11
Expandable GSM and GPS systems simulator
JANUSZ POCHMARA
JAKUB PAŁASIEWICZ
PIOTR SZABLATA
nr katalogowy: 56004
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-18-19
Wirtualne nauczanie - plusy i minusy
nr katalogowy: 127971
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-18-19
Wirtualne nauczanie - plusy i minusy
nr katalogowy: 127971
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-18-19
Wirtualne nauczanie - plusy i minusy
nr katalogowy: 127971
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-9
FiE invites thought leaders and innovative start-ups to apply for 2017 Awards
nr katalogowy: 109567
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-3
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 83353
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-9
Nutraceutyki (suplementy diety)
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 62276
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-1
Co nowego w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności - grudzień 2010 r.
nr katalogowy: 57214
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-9
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 93617
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2019-5
ViMeLa Project: An innovative concept for teaching mechatronics using virtual reality
Goga CVETKOVSKI
Lidija PETKOVSKA
Paolo Di BARBA
Maria Evelina MOGNASCHI
Dorota KAMIŃSKA
Anna FIRYCH-NOWACKA
Slawomir WIAK
Mihail DIGALOVSKI
Maja CELESKA
Najmeh REZAEI
Marcin LEFIK
Grzegorz ZWOLIŃSKI
Tomasz SAPIŃSKI
Toomas TIKK
Rain Eric HAAMER
Gholamreza ANBARJAFARI
nr katalogowy: 119926
10.15199/48.2019.05.05
Virtual reality
Interactive Environment in VR
Mechatronics
Electric machines
Sensors
Actuators.
Wirtualna rzeczywistość
interaktywne środowisko VR
mechatronika
maszyny elektryczne
czujniki
aktuatory.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-4
Cellular Automata for Edge Detection:Exploring the Nature of Cellular Automata through Applications in Medical Images
Zhengxin CHEN
nr katalogowy: 43918
POLISH TECHNICAL REVIEW 2023-2
YOUNG INNOVATOR – GALA OF THE TALENTED YOUNG GENERATION
nr katalogowy: 144354
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-2
Orientacja na klienta w wybranych koncepcjach wczesnoszkolnego nauczania języków obcych
Janusz ZĄBEK
Renata ZĄBEK
nr katalogowy: 112054
10.15199/48.2018.2.2
zarządzanie
orientacja na klienta
podejście procesowe
usługi edukacyjne
management
customer orientation
process approach
education services
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-8
Badanie zadowolenia klienta z wykorzystaniem metody Servqual na przykładzie dziekanatu uczelni wyższej
Anna MAZUR
Marianna KOPEĆ
Aleksandra SOBAŃSKA
Dominika SZREJTER
nr katalogowy: 108622
10.15199/48.2017.8.6
jakość
jakość kształcenia
zadowolenie klienta
metoda Servqual
quality
quality of education
customer satisfaction
Servqual method
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-3
Relacja mistrz – uczeń – w jaki sposób kształtować doskonałość akademicką, na przykładzie postaci prof. dr. hab. inż. Romualda Kolmana
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
Piotr GRUDOWSKI
nr katalogowy: 131068
10.15199/46.2021.3.4
mistrz
uczeń
relacje
szkolnictwo wyższe
master
student
relations
higher education
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-11
BUDUJEMY MOST ŁĄCZĄCY ŚWIAT NAUKI I PRZEMYSŁU
Marcin Ziółek
nr katalogowy: 140738
10.15199/13.2022.11.13
konkursy prac dyplomowych
platforma tematów projektów
4 Science Institute
thesis competitions
project topic platform
4 Science Institute
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-11
BUDUJEMY MOST ŁĄCZĄCY ŚWIAT NAUKI I PRZEMYSŁU
Marcin Ziółek
nr katalogowy: 140738
10.15199/13.2022.11.13
konkursy prac dyplomowych
platforma tematów projektów
4 Science Institute
thesis competitions
project topic platform
4 Science Institute
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-8
Wykorzystanie wybranych normatywnych systemów zarządzania w instytucjach szkolnictwa wyższego
Piotr GRUDOWSKI
nr katalogowy: 127768
10.15199/46.2020.8.1
systemy zarządzania
normy międzynarodowe
uczelnie
management systems
international standards
universities
POLISH TECHNICAL REVIEW 2021-1
WOMEN IN POLISH SCIENCE
nr katalogowy: 131539
POLISH TECHNICAL REVIEW 2021-1
WOMEN IN POLISH SCIENCE
nr katalogowy: 131539
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2021-7-8
Wkład Stanów Zjednoczonych w edukację i ochronę wód w Polsce
Marek Gromiec
nr katalogowy: 133038
10.15199/17.2021.7–8.8
system edukacji
wymiana naukowa
badania naukowe
praktyka
ochrona wód
education system
scientific exchange
scientific research
practice
water protection
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-11-12
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 73573
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-5-6
Napoje funkcjonalne IV-V 2012
Adam Bogacz
nr katalogowy: 68885
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Kawa dobra na lato
nr katalogowy: 150018
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-2
Kultura jakości i czynniki ją kształtujące w szkołach wyższych
Piotr GRUDOWSKI
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 125010
10.15199/46.2020.2.1
szkolnictwo wyższe
kultura organizacyjna
kultura jakości
higher education
organizational culture
quality culture
AURA 2020-7-8
Rezerwat przyrody „Jasne” – perła iławskiej ziemi
Anna GRAJEWSKA
Andrzej ŻARCZYŃSKI
nr katalogowy: 127277
przyrody „Jasne”
jeziora
lasy
ochrona środowiska
„Jasne” nature reserve
lakes
forests
environmental protection
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Kryzys fosforowy – czym jest i jak się z nim można uporać?
Łukasz Byczyński
nr katalogowy: 140719
10.15199/65.2022.11.3
fosfor
kryzys
fitaza
kwas fitynowy
eutrofizacja
phosphorus
crisis
phytase
phytic acid
eutrophication
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Kryzys fosforowy – czym jest i jak się z nim można uporać?
Łukasz Byczyński
nr katalogowy: 140719
10.15199/65.2022.11.3
fosfor
kryzys
fitaza
kwas fitynowy
eutrofizacja
phosphorus
crisis
phytase
phytic acid
eutrophication
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Kryzys fosforowy – czym jest i jak się z nim można uporać?
Łukasz Byczyński
nr katalogowy: 140719
10.15199/65.2022.11.3
fosfor
kryzys
fitaza
kwas fitynowy
eutrofizacja
phosphorus
crisis
phytase
phytic acid
eutrophication
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
Aktualizacje w zaleceniach żywieniowych – piramidy, talerze i promocja zdrowego żywienia społeczeństwa
prof. dr hab. Witold Płocharski
dr inż. Katarzyna Stoś
dr inż. hab. Monika Mieszczakowska-Frąc
dr inż. Barbara Groele
nr katalogowy: 130555
10.15199/64.2021.1.2
polityka żywieniowa
owoce
warzywa
zaktualizowane zalecenia
nutrition policy
fruit
vegetables
updated recommendations
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
Aktualizacje w zaleceniach żywieniowych – piramidy, talerze i promocja zdrowego żywienia społeczeństwa
prof. dr hab. Witold Płocharski
dr inż. Katarzyna Stoś
dr inż. hab. Monika Mieszczakowska-Frąc
dr inż. Barbara Groele
nr katalogowy: 130555
10.15199/64.2021.1.2
polityka żywieniowa
owoce
warzywa
zaktualizowane zalecenia
nutrition policy
fruit
vegetables
updated recommendations
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2019-9
MOBILE PLATFORM FOR AN ENTRY-LEVEL EMBEDDED PROGRAMMING COURSES
Paweł Poryzała
Marcin Kociołek
Karol Kropidłowski
nr katalogowy: 122609
10.15199/13.2019.9.2
embedded programming
teaching platforms and tools
microcontrollers
education
mobile robots
digital electronics
osadzone programowanie
uczące platformy i narzędzia
mikrosterowniki
edukacja
mobilne roboty
cyfrowa elektronika
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2019-2
Kursy nie tylko dla inspektorów korozyjnych
Agnieszka KRÓLIKOWSKA
Urszula PASZEK
Damian WOJDA
nr katalogowy: 118644
kursy
ochrona przed antykorozją
inspektor antykorozyjny
courses
protection from corrosion
corrosion Inspector
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-11
Większa liczba kobiet - inżynierów ma kluczowe znaczenie dla przemysłu energetycznego
nr katalogowy: 117139
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-6
Angielski dla behapowców Lekcja 78
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 99012
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-11-12
Projekt ELEVET - co dalej?
Andrzej Boroń
nr katalogowy: 98664
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
ISM 2018 - nowości w świecie słodyczy i przekąsek
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 113442
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2018-6
Potrzeby kształcenia w zakresie bezpieczeństwa informacji i systemów teleinformatycznych
Marian Kowalewski
nr katalogowy: 114121
10.15199/59.2018.6.4
szkolenie z zakresu bezpieczeństwa informacji
information security training
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-18-19
Wirtualne nauczanie - plusy i minusy
nr katalogowy: 127971
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2021-12
Przykłady wykorzystania wybranych cyfrowych platform do sterowania modelami obiektów
Krystyna Maria NOGA
nr katalogowy: 134789
10.15199/48.2021.12.43
cyfrowe platformy: Arduino
Raspberry Pi
DE_2
Edison
cyfrowe sterowanie
elektronika
programowanie
edukacja.
digital platforms: Arduino
Raspberry
DE_2
Edison
digital controlling
electronics
computer programming
education.
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2023-8
EDUCATION IN QUANTUM ENGINEERING AT THE WARSAW UNIVERSITY OF TECHNOLOGY
Georgy Kornakov
Gabriel Wlazłowski
Piotr Magierski
Teodor Buchner
Grzegorz Kasprowicz
Daniel Kikoła
Adam Kisiel
Daniel Pęcak
Mikołaj Sowiński
Marek Tylutki
Michał Wierzbicki
Krzysztof Zberecki
nr katalogowy: 145089
10.15199/13.2023.8.20
Quantum Engineering
Education
Quantum Information Technologies
Quantum Computing Technologies
inżynieria kwantowa
edukacja
kwantowe technologie informacyjne
kwantowe technologie komputerowe
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-3
Owoce i warzywa, świeże i przetworzone - różne zalecenia dotyczące spożycia
Witold Płocharski
Monika Mieszczakowska-Frąc
nr katalogowy: 125637
10.15199/64.2020.3.3
owoce
warzywa
diety
zalecenia
kontrowersje
fruit
vegetables
diets
recommendations
controversy
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1992-7
Z PÓŁKI KSIĘGARSKIEJ
Witold Danikiewicz
nr katalogowy: 106122
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2013-8
Międzynarodowe studia wspomagające wdrożenie Dyrektywy w sprawie charakterystyki energetycznej budynków
PIOTR BARTKIEWICZ
nr katalogowy: 78392
OPAKOWANIE 2020-2
Packaging spectrum: Opakowania w świetle założeń GOZ i SUP
Katarzyna Samsonowska
nr katalogowy: 125168
10.15199/42.2020.2.2
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Młody Innowator w maseczce
nr katalogowy: 128642
POLISH TECHNICAL REVIEW 2021-3
FINAL GALA OF THE COMPETITION „YOUNG INNOVATOR”, „NUMERUS PRIMUS INTER PARES” AND OLYMPICS OF TECHNICAL KNOWLEDGE
Janusz M. Kowalski
nr katalogowy: 134411
POLISH TECHNICAL REVIEW 2021-3
FINAL GALA OF THE COMPETITION „YOUNG INNOVATOR”, „NUMERUS PRIMUS INTER PARES” AND OLYMPICS OF TECHNICAL KNOWLEDGE
Janusz M. Kowalski
nr katalogowy: 134411
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2022-1
Polscy inżynierowie elektrycy w 1936 r.
Dariusz Świsulski
nr katalogowy: 135649
10.15199/74.2022.1.4
Polska przed II wojną światową
historia elektrotechniki
historia szkolnictwa technicznego
historia polskiego przemysłu elektrotechnicznego
Poland before World War II
history of electrical engineering
history of technical education
history of the Polish electrotechnical industry
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2022-1
Polscy inżynierowie elektrycy w 1936 r.
Dariusz Świsulski
nr katalogowy: 135649
10.15199/74.2022.1.4
Polska przed II wojną światową
historia elektrotechniki
historia szkolnictwa technicznego
historia polskiego przemysłu elektrotechnicznego
Poland before World War II
history of electrical engineering
history of technical education
history of the Polish electrotechnical industry
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2022-1
Polscy inżynierowie elektrycy w 1936 r.
Dariusz Świsulski
nr katalogowy: 135649
10.15199/74.2022.1.4
Polska przed II wojną światową
historia elektrotechniki
historia szkolnictwa technicznego
historia polskiego przemysłu elektrotechnicznego
Poland before World War II
history of electrical engineering
history of technical education
history of the Polish electrotechnical industry
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-4
Sprawozdanie z X Seminarium praktyczno-naukowego LeanHE Poland Lean leadership – Jak skuteczne przewodzić w procesie zmiany w uczelni? Kraków, 22-23 czerwca 2023 r
Agata Morgan
nr katalogowy: 144859
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-4
TQM jako podstawa przemian projakościowych w szkolnictwie wyższym
Piotr GRUDOWSKI
nr katalogowy: 144857
10.15199/46.2023.4.3
kompleksowe zarządzanie jakością (TQM)
szkolnictwo wyższe
total quality management (TQM)
higher education
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH