Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Edukacja żywieniowa dzieci w Polsce
nr katalogowy: 110321
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
System znakowania produktów żywnościowych Nutri-Score – jego prostota nie idzie w parze z interesami polskich producentów, ani nie wspiera edukacji żywieniowej konsumenta
Redakcja PFiOW
nr katalogowy: 137300
Nutri-Score
edukacja żywieniowa
sok
zdrowie
znakowanie żywności
lokalni producenci
żywność lokalna
żywność regionalna
żywność ekologiczna
Nutri-Score
nutrition education
juice
health
food labeling
local producers
local food
regional food
organic food
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Jadłospis przedszkolaka
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 92440
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
System znakowania produktów żywnościowych Nutri-Score – jego prostota nie idzie w parze z interesami polskich producentów, ani nie wspiera edukacji żywieniowej konsumenta
Redakcja PFiOW
nr katalogowy: 137300
Nutri-Score
edukacja żywieniowa
sok
zdrowie
znakowanie żywności
lokalni producenci
żywność lokalna
żywność regionalna
żywność ekologiczna
Nutri-Score
nutrition education
juice
health
food labeling
local producers
local food
regional food
organic food
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
System znakowania produktów żywnościowych Nutri-Score – jego prostota nie idzie w parze z interesami polskich producentów, ani nie wspiera edukacji żywieniowej konsumenta
Redakcja PFiOW
nr katalogowy: 137300
Nutri-Score
edukacja żywieniowa
sok
zdrowie
znakowanie żywności
lokalni producenci
żywność lokalna
żywność regionalna
żywność ekologiczna
Nutri-Score
nutrition education
juice
health
food labeling
local producers
local food
regional food
organic food
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-3
Mąka z porośniętego ziarna żyta, pszenżyta i jęczmienia w żywieniu dzieci
nr katalogowy: 6253
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-10
Jakość makaronu i jego charakterystyka żywieniowa
Roman Jurga
nr katalogowy: 6419
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Jakość żywieniowa soków przecierowych i napojów
J. Borowska
A. Szajdek
R. Zadernowski
nr katalogowy: 6756
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
Jakość żywieniowa soków przecierowych i napojów
J. Borowska
A. Szajdek
R. Zadernowski
nr katalogowy: 6733
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Jakość żywieniowa wybranych grup mrożonych produktów warzywnych
E. Polak
K. Ćwiertniewski
K. Egierski
nr katalogowy: 7186
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-7
Żywieniowa i technologiczna wartość nieskrobiowej frakcji cukrów (NSP) jako jednego ze składników mąki
Małgorzata MIELCARZ
nr katalogowy: 6328
AURA 2017-2
Edukacja globalna - definicja, zakres oraz możliwości aplikacyjne w wychowaniu przedszkolnym i edukacji wczesnoszkolnej
Agnieszka SADOWSKA-KONCZAL
nr katalogowy: 104067
OPAKOWANIE 2005-12
Edukacja opakowaniowa w Polsce
Hieronim Kubera
nr katalogowy: 11378
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Biopiekarnia w Grzybowskiej Arce
Edyta Kwiatkowska
nr katalogowy: 27780
AURA 2006-10
Świadomość ekologiczna młodzieży szkół średnich w Starachowicach
RENATA BOREK-WOJCIECHOWSKA
JANINA MALINOWSKA
nr katalogowy: 21377
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-8
GRYKA - Część 2. Charakterystyka chemiczno-żywieniowa
HENRYK GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 37057
AURA 2018-11
Edukacja dla zrównoważonego rozwoju w przedszkolu na przykładzie ekologicznego koła zainteresowań
Paulina KOPERNA
nr katalogowy: 117040
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Konferencja "Bezpieczeństwo pracy – edukacja i dobre praktyki"
nr katalogowy: 143182
AURA 2008-12
Jaka będzie edukacja dla zrównoważonego rozwoju w polskiej szkole?
ANNA BATORCZAK
nr katalogowy: 39859
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-1
Seminarium "Edukacja Obywatelska - Alkohol a Społeczeństwo"
nr katalogowy: 65509
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-11
Rola edukacji ekologicznej na rzecz poprawy jakości powietrza
Bożena Wójtowicz
Jarosław Chmielewski
Barbara Gworek
Ilona Żeber-Dzikowska
Małgorzata Czarny-Działak
nr katalogowy: 110720
10.15199/62.2017.11.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-11
Parametr jakości w programach edukacyjnych Unii Europejskiej
Joanna Cackowska
Katarzyna Szczepańska
nr katalogowy: 63631
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Konferencja "Bezpieczeństwo pracy – edukacja i dobre praktyki"
nr katalogowy: 143182
AURA 2018-7
Kształtowanie postaw prośrodowiskowych dzieci na przykładzie szkolnego klubu ogrodnika
nr katalogowy: 114806
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Za i przeciw
Wiesława Grzesińska
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 76499
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-3
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 112621
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-1
XXI Konferencja Edukacja Menedżerska Budowlanych
nr katalogowy: 135874
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-12
Pozyskiwanie i charakterystyka jakości mięsa bizona
Iwona Chwastows a-Siwiecka
Marlena J. Baryczka
Rafał Winarski
nr katalogowy: 117813
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-6
Zdrowe wsparcie
nr katalogowy: 77106
OPAKOWANIE 2013-11
Forum Recyklingu na POLEKO
nr katalogowy: 80595
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-5
Skutki uboczne
nr katalogowy: 97112
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-5
Nowoczesna edukacja zawodowa wymogiem współczesnej poligrafii
ELŻBIETA WŁODARCZYK
nr katalogowy: 44666
AURA 2013-7
Zagadnienia ekologiczne w nowej podstawie programowej na II etapie edukacyjnym (klasy IV - VI szkoły podstawowej)
Danuta MACIEJOWSKA-MIAS
nr katalogowy: 77711
AURA 2013-4
Edukacja ekologiczna dorosłych mieszkańców wsi elementem edukacji całożyciowej
Adam KOWALAK
nr katalogowy: 75677
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Czysta etykieta, czyli chwal się krótką listą składników
Justyna Stefańska
nr katalogowy: 122166
AURA 2005-4
RECENZJE
nr katalogowy: 8415
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-9
Edukacja > gdzie studiować?
nr katalogowy: 46780
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-25-26
Nowa jakość kształcenia kluczem do sukcesu
nr katalogowy: 103056
AURA 2016-3
REGULAMIN KONKURSU dla nauczycieli w ramach projektu "Zrób niedźwiedziom przysługę. Edukacja dla zrównoważonego rozwoju w szkołach podstawowych"
nr katalogowy: 97061
AURA 2006-5
Internetowy serwis edukacyjny
nr katalogowy: 15975
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
"Bułka dla ucznia"
Grzegorz Nowakowski
nr katalogowy: 50236
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Przetwory zbożowe - aspekty wzbogacania wartości odżywczej
ALICJA KAWKA
nr katalogowy: 47097
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-3
Edukacja w czasach komputerów
nr katalogowy: 41544
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Edukacja przede wszystkim
nr katalogowy: 54035
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-11
„Bezpieczeństwo pracy – edukacja i dobre praktyki„ – konferencja w Akademii Górniczo-Hutniczej
nr katalogowy: 146184
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-9
Power Safety – nowe podejście do edukacji bhp i rozwijania kultury bezpieczeństwa
Katarzyna Gulanowska
nr katalogowy: 144928
OPAKOWANIE 2006-10
Co nowego na POLEKO
nr katalogowy: 21900
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-4
REDAKCJA ODPOWIADA
nr katalogowy: 15717
AURA 2006-10
Edukacja ekologiczna w żłobku
SYLWIA GRAJA
nr katalogowy: 21378
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-5
Edukacja jako instrument rozwoju innowacji
Andrzej S. Polak
nr katalogowy: 18177
AURA 2006-2
ARBORETUM PRZELEWICKIE - NAUKA, EDUKACJA, WYPOCZYNEK
Maria Jolanta Syczewska
nr katalogowy: 16031
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-2
Edukacja na XXI wiek
Zbigniew Przyrowski
nr katalogowy: 12914
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-2
Edukacja w zakresie bhp
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 7903
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-10
EDUKACJA KOROZYJNA Szkolenie metalizatorów
W. Milewski
L. Kwiatkowski
nr katalogowy: 10947
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-10
Edukacja (nie tylko) dorosłych
R. Kozela
nr katalogowy: 21301
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-11
Instytut Transportu Samochodowego
Roman Kwiatkowski
nr katalogowy: 378
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-3
Edukacja podstawowa I- IV
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 92
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Dobiega końca realizacja zadania: Produkcja filmu promocyjnego „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 137851
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Dobiega końca realizacja zadania: Produkcja filmu promocyjnego „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 137851
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-8
PIĘĆ TENDENCJI WYWOŁANYCH PRZEZ PANDEMIĘ
nr katalogowy: 133105
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-3
EDUKACJA KOROZYJNA- Kursy organizowane przez NACE
nr katalogowy: 17806
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-2
Zabawa i edukacja w przedszkolu I- IV
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 56
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Dobiega końca realizacja zadania: Produkcja filmu promocyjnego „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 137851
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Charakterystyka żywieniowa kasz Cz. I. Wartość odżywcza i zdrowotna kaszy gryczanej
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 47099
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-11-12
Roczny (tematyczny) spis treści 2015 r. (pierwsza liczba oznacza numer "PZM", druga stronę)
nr katalogowy: 95186
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Edukacja z Przeglądem...
Mirosława SULIK-PAŁKA
nr katalogowy: 4941
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-8
EDUKACJA KOROZYJNA Kurs ochrony katodowej w Polsce
nr katalogowy: 10906
AURA 2023-12
Stabilny Program Edukacji Ekologicznej
Jolanta CZUDAK
nr katalogowy: 146426
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-5
EDUKACJA KOROZYJNA- Corrosion and Protection Centre
nr katalogowy: 17776
AURA 2005-4
EDUKACJA EKOLOGICZNA STUDENTÓW EKONOMII AR W SZCZECINIE
Bartosz Mickiewicz
Jadwiga Orylska
nr katalogowy: 8399
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-6
Edukacja i rynek
E. Szczerbicki
nr katalogowy: 19832
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Cukiernictwo w cieniu kwitnących agaw
Szymon Konkol
nr katalogowy: 19040
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-2
EDUKACJA KOROZYJNA- Szkolenie personelu w zakresie ochrony przed korozją
L. Kwiatkowski
W. Milewski
nr katalogowy: 17821
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-1
Edukacja w zakresie bhp
Bieś Bronisław
nr katalogowy: 7887
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-11
EDUKACJA KOROZYJNA Prace realizowane w Zakładzie Elektrochemii Materiałów Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach
Antoni Budniok
nr katalogowy: 10959
AURA 2005-11
Edukacja ekologiczna i ochrona środowiska na zajęcia koła ekologicznego
MAŁGORZATA DĄBSKA
nr katalogowy: 8574
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-1
Edukacja w zakresie bhp
Bieś Bronisław
nr katalogowy: 7887
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-1
Edukacja - spojrzenie w przyszłość
Tadeusz Wawak
Mirosław Recha
Witold Modliński
Jerzy Majterski
nr katalogowy: 18262
AURA 2004-2
ŚWIATOWA EDUKACJA NA RZECZ ZRÓWNOWAŻONEGO I TRWAŁEGO ROZWOJU
Joanna Kostecka
nr katalogowy: 442
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-12
EDUKACJA KOROZYJNA- Informacja dotycząca problematyki korozyjnej wykładanej na Wydziale Chemicznym Politechniki Śląskiej
nr katalogowy: 10978
AURA 2005-5
EDUKACJA EKOLOGICZNA W MAŁOPOLSKICH LASACH
Krystyna Bonenberg
nr katalogowy: 8428
AURA 2006-1
Innowacyjna edukacja krajobrazowa w województwie lubelskim
JADWIGA MICHALCZYK
nr katalogowy: 16064
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136975
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136705
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2004-1
Sytuacja polskiej elektroniki - edukacja, nauka, przemysł - w pięćdziesiąt lat po utworzeniu Zakładu Elektroniki PAN
J. Świderski
nr katalogowy: 987
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-5
Badania i edukacja w zakresie wykorzystania technologii plazmowych na Uniwersytecie Kumamoto w Japonii
Henryka Danuta Stryczewska
Kenji Ebihara
nr katalogowy: 15274
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-4
Żywieniowa charakterystyka węglowodanów łatwo przyswajalnych zawartych w wyrobach cukierniczych
Jadwiga Biernat
Monika Bronkowska
nr katalogowy: 50856
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Olej rzepakowy - jego wartość żywieniowa i użytkowa
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 45697
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-12
Charakterystyka żywieniowa kasz Cz. III. Wartość odżywcza i zdrowotna kaszy jęczmiennej
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 48613
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-11
Charakterystyka żywieniowa kasz Cz. II . Wartość odżywcza i zdrowotna kaszy jaglanej
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 48391
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-10
XX Jubileuszowa Konferencja Polskiego Stowarzyszenia Menedżerów Budownictwa
nr katalogowy: 122897
AURA 2012-12
Wieś w programach szkolnych
Adam KOWALAK
nr katalogowy: 72789
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-9
EDUKACJA KOROZYJNA. Kształcenie z zakresu korozji i ochrony przed korozją na Wydziale Inżynierii Materiałowej i Ceramiki AGH
inż. Marek J. Danielewski
nr katalogowy: 10931
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-1
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 96141
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-2
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 96566
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Wpływ dodatku tłoczonego na zimno oleju z nasion pomidorów na jakość żywieniową i stabilność olejów rafinowanych
Michał Podgórski
Dorota Klensporf-Pawlik
nr katalogowy: 133099
10.15199/65.2021.8.8
jakość żywieniowa
stabilność olejów
mieszanie olejów
profil kwasów tłuszczowych
heksanal
nutritional quality
oil stability
oils blending
fatty acids profile
hexanal
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Wpływ dodatku tłoczonego na zimno oleju z nasion pomidorów na jakość żywieniową i stabilność olejów rafinowanych
Michał Podgórski
Dorota Klensporf-Pawlik
nr katalogowy: 133099
10.15199/65.2021.8.8
jakość żywieniowa
stabilność olejów
mieszanie olejów
profil kwasów tłuszczowych
heksanal
nutritional quality
oil stability
oils blending
fatty acids profile
hexanal
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Wpływ dodatku tłoczonego na zimno oleju z nasion pomidorów na jakość żywieniową i stabilność olejów rafinowanych
Michał Podgórski
Dorota Klensporf-Pawlik
nr katalogowy: 133099
10.15199/65.2021.8.8
jakość żywieniowa
stabilność olejów
mieszanie olejów
profil kwasów tłuszczowych
heksanal
nutritional quality
oil stability
oils blending
fatty acids profile
hexanal
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-8
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 108968
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-4
Edukacja w ramach Giełdowego Rynku Rolnego nabiera rozpędu
nr katalogowy: 132875
ELEKTROINSTALATOR 2022-4
EDUKACJA W ZAKRESIE TECHNOLOGII INTELIGENTNYCH BUDYNKÓW
nr katalogowy: 137250
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-11
Edukacja dotycząca zintegrowanego projektowania i wykorzystania technologii BIM
nr katalogowy: 80769
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-1
Jak się pogodzić z 5G?
nr katalogowy: 129875
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-5
Edukacja - gdzie studiować?
nr katalogowy: 26002
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-8
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 92897
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136179
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136042
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-12
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 111005
AURA 2008-10
Edukacja środowiskowa
ANNA BATORCZAK
nr katalogowy: 38524
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-6
Edukacja - gdzie studiować?
nr katalogowy: 26897
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-4
Edukacja - gdzie studiować?
nr katalogowy: 25542
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-10
Edukacja bhp dla wszystkich
nr katalogowy: 71652
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-12
Edukacja
nr katalogowy: 64411
AURA 2023-11
Edukacja klimatyczna potrzebna od zaraz
nr katalogowy: 145936
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-7
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 114869
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-6
Barbara Dróżyńska
nr katalogowy: 36131
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-5
Redakcja odpowiada
nr katalogowy: 35451
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-4
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 97747
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-3
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 97151
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136705
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-9
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 115716
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-1
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 118071
AURA 2008-1
Działalność ekologiczna w Zespole Szkół Spożywczych w Bydgoszczy
KATARZYNA MAZALON
nr katalogowy: 32832
ODZIEŻ 2007-4
Edukacja konstruktorów odzieży - rekomendacje
Ryszard Kowalczyk
nr katalogowy: 32156
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-12
Rola wykształcenia na rynkach pracy w Unii Europejskiej
Patrycja ZWIECH
nr katalogowy: 40399
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-4
Centralizacja polskiej oświaty - szansa czy zagrożenie dla jakości nauczania?
Jan Amir FAZLAGIĆ
nr katalogowy: 34746
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-1
Kamień naturalny w sercu Europy
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 82121
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-1
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 82039
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-10
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 79913
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-8
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 78378
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-9
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 122127
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-10
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 94234
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-10
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 101183
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Edukacja europejska
nr katalogowy: 99768
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-7
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 99542
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-6
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 91730
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-7-8
Adrian Kampa
nr katalogowy: 132796
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-3
Aktualności: Program szkoleniowy Ceramiki Paradyż dla profesjonalistów; Powrót targów Warsaw Home & Contract
nr katalogowy: 133630
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136179
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136884
AURA 2012-12
Ważna jest edukacja
Agnieszka GLIŃSKA
Marta PAWLAK
nr katalogowy: 72791
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2019-5
III Kongres Elektryki Polskiej - "Elektryka. Edukacja. Przemysł. Stowarzyszenie"
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 120179
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-7
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 107429
OPAKOWANIE 2007-9
Wpływ warstwy wizualnej opakowań jednostkowych na decyzje zakupowe nabywców indywidualnych (na przykładzie jogurtów)
Elżbieta Polowczyk
nr katalogowy: 29742
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-12
Praktyczny aspekt edukacji informatycznej - bazy danych
TADEUSZ KUROCZYCKI
nr katalogowy: 40393
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-5
Edukacja bezpieczeństwa i higieny pracy - studia podyplomowe.Łużycka Wyższa Szkoła Humanistyczna.
nr katalogowy: 35460
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-8
CO PISZĄ INNI
nr katalogowy: 35232
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-5
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 84139
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-7
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 121263
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2019-3
III Kongres Elektryki Polskiej organizowany przez Stowarzyszenie Elektryków Polskich w roku Jubileuszu 100-rocznicy powstania SEP pod hasłem: Elektryka. Edukacja. Przemysł. Stowarzyszenie.
nr katalogowy: 119356
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-11
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 102503
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-6-7
Jak kształcić innowatorów?
nr katalogowy: 97526
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Edukacja sprzyja popularyzacji stewii
nr katalogowy: 93916
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-4
Edukacja w ramach Giełdowego Rynku Rolnego nabiera rozpędu
nr katalogowy: 132875
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136975
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136884
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-4
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 104909
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-5
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 113802
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-11
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 110472
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-1
Jakość produktów i edukacja konsumentów priorytetem działań Stowarzyszenia KUPS
nr katalogowy: 32843
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-12
Wspomnienia młynarza - (cz. 2) Młynarska edukacja
Bohdan Śmigielski
nr katalogowy: 39799
GOSPODARKA WODNA 2014-2
Edukacja powodziowa na Żuławach - Jak przygotować się na wielką wodę
nr katalogowy: 82489
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-7
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 85426
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-2
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 118452
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-12
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 102895
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-12
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 95592
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-5
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 98470
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-2
Co się święci? Edukacja - warunek rozwoju innowacyjnych przedsiębiorstw
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 89707
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136042
AURA 2016-2
REGULAMIN KONKURSU w ramach projektu "Zrób niedźwiedziom przysługę. Edukacja dla zrównoważonego rozwoju w szkołach podstawowych"
nr katalogowy: 96509
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 94408
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-9
Spotkanie Szefów
nr katalogowy: 115755
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-1
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 111598
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-3
Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 66402
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-7
Edukacja
nr katalogowy: 60935
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-1
Edukacja
nr katalogowy: 124524
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-4
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 119467
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-3
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 119141
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-2
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 103957
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-5
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 91182
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-9
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 93491
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Drodzy Czytelnicy
Monika Soszyńska-Masny
nr katalogowy: 136178
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-5
Wystawa MIASTO-MODA-MASZYNA wydarzeniem historycznym roku 2021!
Sylwia Meyer-Olejarczyk
nr katalogowy: 139949
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-9
Trendy i edukacja na Targach Mody Poznań
nr katalogowy: 116104
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-5
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 105409
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-12
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 117712
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-2
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 112045
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-8
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 115289
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-2
Prof. dr hab. inż. WITOLD WASILEWSKI nestor polskiego ciepłownictwa i ogrzewnictwa ukończył 85 lat
nr katalogowy: 24158
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-6
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 84965
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-1
Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 73742
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-11
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 80559
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-9
Edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 79081
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-8
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 121675
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-1
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 103433
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-9
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 100820
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-2
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 89540
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-2
Edukacja i świadomość korozyjna
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 136312
AURA 2022-12
Czystsza produkcja – praktyka i edukacja
Małgorzata Hordyńska
nr katalogowy: 140879
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-2
Edukacja w pandemii, czyli jakie młodzieży chowanie
Andrzej M. Wilk
nr katalogowy: 130289
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH