Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
BIAŁKOWE DODATKI PASZOWE i wykorzystanie owadów w żywieniu drobiu
Halina Makała
nr katalogowy: 136299
białkowe dodatki paszowe
śruty poekstrakcyjne
owady
żywienie drobiu
protein feed additives
post-extraction meal
insects
poultry feeding
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
BIAŁKOWE DODATKI PASZOWE i wykorzystanie owadów w żywieniu drobiu
Halina Makała
nr katalogowy: 136299
białkowe dodatki paszowe
śruty poekstrakcyjne
owady
żywienie drobiu
protein feed additives
post-extraction meal
insects
poultry feeding
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2000-3
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 42730
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-5
Dodatki paszowe jako potencjalna perspektywa dla przemysłu chemicznego
Mariusz Korczyński
Sebastian Opaliński
nr katalogowy: 68159
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-1
WPŁYW DODATKÓW PASZOWYCH O DZIAŁANIU IMMUNOMODULUJĄCYM, PRE- I PROBIOTYKÓW ORAZ ZIÓŁ na status zdrowotny i jakość uzyskiwanego mięsa drobiu
Halina Makała
nr katalogowy: 135925
dodatki paszowe
żywienie drobiu
status zdrowotny
jakość mięsa
feed additives
poultry nutrition
health status
meat quality
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-4
Realizacja koncepcji zrównoważonego rozwoju w produkcji agrochemikaliów. Metody, narzędzia i techniki zarządzania
Arkadiusz Piwowar
nr katalogowy: 97880
10.15199/62.2016.4.2
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-9
Przegląd regulacji prawa paszowego w UE
Piotr Włodawiec
nr katalogowy: 93460
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-5
Biologiczne dodatki paszowe z mikroelementami. Aplikacyjna partia produktu do badań zootechnicznych
Zuzanna Witkowska
Katarzyna Chojnacka
Anna Witek-krowiak
Agnieszka Saeid
nr katalogowy: 68215
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-1
Imprezy targowe w 2013 r.
nr katalogowy: 73906
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-2
Wykaz targów rolno-spożywczych w 2014 r. (od marca 2014 r.)
nr katalogowy: 82299
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-4
PERSONALIA
nr katalogowy: 66987
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-12
Nowe dodatki paszowe na bazie lucerny i nawłoci wzbogacone w mikroelementy metodą biosorpcji
Bartosz Ligas
Grzegorz Izydorczyk
Małgorzata Mironiuk
Paulina Kowalczyk
Anna Witek-Krowiak
Katarzyna Chojnacka
nr katalogowy: 117902
10.15199/62.2018.12.26
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-4
Produkty uboczne przemiału zbóż na cele paszowe – aktualne wymagania
Waldemar Korol
nr katalogowy: 66835
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-7
Chemical-biological evaluation of foragers mineral supplements Chemiczno-biologiczna ocena stosowanych paszowych dodatków mineralnych
Robert Kupczyński
Kinga Śpitalniak
Agnieszka Śmieszek
Jarosław Popiel
nr katalogowy: 85702
10.12916/przemchem.2014.1219
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-6
Ocena jakości i bezpieczeństwa otrąb zbożowych na cele paszowe
Waldemar Korol
Grażyna Bielecka
Jolanta Rubaj
Jan Markowski
nr katalogowy: 102722
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-1
Nowe rozporządzenie paszowe UE wchodzi w życie
nr katalogowy: 49100
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-9
Nowe rozwiązania techniczne w młynarstwie - szybkie i powtarzalne rozdrabnianie próbek granulatów paszowych
nr katalogowy: 93456
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-2
Chemistry for Agriculture
nr katalogowy: 112270
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Owady jako źródło składników odżywczych w żywieniu brojlerów
Halina Makała
nr katalogowy: 133589
10.15199/65.2021.9.3
dodatki paszowe
owady
żywienie brojlerów
jakość mięsa
feed additives
insects
broiler nutrition
meat quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Owady jako źródło składników odżywczych w żywieniu brojlerów
Halina Makała
nr katalogowy: 133589
10.15199/65.2021.9.3
dodatki paszowe
owady
żywienie brojlerów
jakość mięsa
feed additives
insects
broiler nutrition
meat quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Owady jako źródło składników odżywczych w żywieniu brojlerów
Halina Makała
nr katalogowy: 133589
10.15199/65.2021.9.3
dodatki paszowe
owady
żywienie brojlerów
jakość mięsa
feed additives
insects
broiler nutrition
meat quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Owady jako źródło składników odżywczych w żywieniu brojlerów
Halina Makała
nr katalogowy: 133589
10.15199/65.2021.9.3
dodatki paszowe
owady
żywienie brojlerów
jakość mięsa
feed additives
insects
broiler nutrition
meat quality
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
Uwaga na importowane drożdże paszowe
ft
nr katalogowy: 6865
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-21
Krowa z chipem
Henryk Piekut
nr katalogowy: 5566
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-7
Wartość technologiczna odmian żyta
Agnieszka MICHALAK
nr katalogowy: 20044
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-4
Koncentraty i premiksy paszowe - jako uwarunkowania produkcji pasz farmerskich
Witold OBIDZIŃSKI
nr katalogowy: 14033
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-3
Produkcja pasz przemysłowych - główne relacje i zależności
BOGDAN JUDZIŃSKI
nr katalogowy: 14025
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Wpływ wybranych czynników żywieniowych na jakość mięsa wołowego
Agnieszka Kalinowska-Dohojda
Teresa Banaszkiewicz
nr katalogowy: 68838
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-7
Evaluation of utilitarian properties of a new phosphorus biofertilizer. Ocena właściwości użytkowych nowego bionawozu fosforowego
Agnieszka Saeid
Małgorzata Labuda
Katarzyna Chojnacka
Henryk Górecki
nr katalogowy: 77820
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
Ocena jakości produktów ubocznych przetwórstwa zbóż na cele paszowe
Waldemar Korol
Grażyna Bielecka
Jolanta Rubaj
Jan Grajewski
Magdalena Twarużek
Bogusław Gnusowski
Anna Nowacka
Michał Raczkowski
nr katalogowy: 110958
produkty uboczne zbożowe
pasza
badanie
składniki odżywcze
mikotoksyny
środki ochrony roślin
cereal by-products
feed
testing
nutritive constituents
micotoxins
pesticides
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-3
Jakość produktów ubocznych młynarstwa na cele paszowe w świetle nowych wymagań w zakresie stwierdzeń zgodności
Grażyna Bielecka
Jolanta Rubaj
Waldemar Korol
nr katalogowy: 126429
otręby pszenne i żytnie
podstawowy skład chemiczny
wartość pokarmowa
składniki niepożądane
stwierdzanie zgodności
wheat and rye bran
basic nutrients
nutritive value
undesirable substances
statement of conformity
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-1
Prognoza sytuacji na krajowym rynku zbóż
BOGDAN JUDZIŃSKI
nr katalogowy: 13979
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-1
Prognoza sytuacji na krajowym rynku zbóż
BOGDAN JUDZIŃSKI
nr katalogowy: 13979
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-1
Krajowe zużycie zbóż na cele paszowe
nr katalogowy: 20147
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-9
Uwarunkowania prawne i wymagania jakościowe dla otrąb zbożowych na cele paszowe
Waldemar KOROL
nr katalogowy: 20019
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-2
Możliwości większego wykorzystania żyta w produkcji pasz
Andrzej Tyburcy
nr katalogowy: 13982
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-7
Krajowy rynek zbożowy i stan przemysłu młynarskiego oraz wtórnego przetwórstwa zbóż
Roman Jurga
nr katalogowy: 45157
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-7
Krajowa produkcja pasz zbożowych w sezonie 2005-06
nr katalogowy: 20053
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-9
Jasne odmiany hybrydowe żyta zawierają więcej białka i mniej pentozanów, dzięki czemu mogą być lepiej wykorzystane na cele paszowe
nr katalogowy: 62042
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-7
Struktura sektora mieszanek paszowych w Niemczech – rok gospodarczy 2008/09
Agnieszka Bezat
nr katalogowy: 52968
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-8
Prognoza zbiorów zbóż w sezonie 2005 06
BOGDAN JUDZINSKI
nr katalogowy: 14110
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-9
Technology of production of phyto-mineral formulations new generation Technologia wytwarzania nowej generacji preparatów fito-mineralnych
Fabiola Bubel
Sebastian Opaliński
Adam Grzelak
Anna Stochmal
nr katalogowy: 86578
10.12916/przemchem.2014.1628
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
Rozporządzenie w sprawie higieny pasz - zadania dla producentów produktów ubocznych przetwórstwa zbóż na cele paszowe
Waldemar KOROL
nr katalogowy: 14128
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Owoce i warzywa nie tylko w przetworach owocowo-warzywnych
nr katalogowy: 116715
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Dodatki do żywności
nr katalogowy: 54148
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-4
Koncepcja technologii wytwarzania biologicznych dodatków paszowych z mikroelementami na bazie glonów morskich
IZABELA MICHALAK
KATARZYNA CHOJNACKA
nr katalogowy: 51362
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-4
Wpływ zastąpienia węglanu wapnia chlorkiem i/lub zastosowania kwasu benzoesowego w mieszankach dla tuczników na profil metaboliczny krwi oraz ograniczenie wydalania azotu do środowiska
EUGENIUSZ R. GRELA
EDYTA KOWALCZUK-VASILEV
WIOLETTA SEMENIUK
nr katalogowy: 51338
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Optymalizacja warunków wbudowania jodu do drożdży Saccharomyces cerevisiae
Barbara Dolińska
Michał Zieliński
Sebastian Opaliński
Mariusz Korczyński
Zbigniew Dobrzański
Florian Ryszka
nr katalogowy: 59852
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-10
Rośliny oleiste wspomagają bilans zbożowy w Polsce
Franciszek Kapusta
nr katalogowy: 62927
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-6
Torby i dodatki, czyli "niezbędniki"
TERESA IBEK
nr katalogowy: 36218
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-4
Śruta rzepakowa jako cenny surowiec do produkcji pasz
Stanisław Urban
nr katalogowy: 34492
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Dodatki funkcjonalne do żywności. Geneza i perspektywy
A. Rutkowski
nr katalogowy: 20806
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-3
Niezbędne dodatki
J. Perlińska-Szebesta
nr katalogowy: 13658
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Otręby pszenne - wymagania w zakresie jakości i bezpieczeństwa stosowania na cele paszowe
WALDEMAR KOROL
nr katalogowy: 30251
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Plon i krajowa produkcja białka zbóż w aspekcie jego paszowego wykorzystania
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 133704
białko zbóż
białko paszowe
plon białka
produkcja białka paszowego
foder protein
protein yield
feed protein
production
cereal protein
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Plon i krajowa produkcja białka zbóż w aspekcie jego paszowego wykorzystania
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 133704
białko zbóż
białko paszowe
plon białka
produkcja białka paszowego
foder protein
protein yield
feed protein
production
cereal protein
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Plon i krajowa produkcja białka zbóż w aspekcie jego paszowego wykorzystania
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 133704
białko zbóż
białko paszowe
plon białka
produkcja białka paszowego
foder protein
protein yield
feed protein
production
cereal protein
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Plon i krajowa produkcja białka zbóż w aspekcie jego paszowego wykorzystania
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 133704
białko zbóż
białko paszowe
plon białka
produkcja białka paszowego
foder protein
protein yield
feed protein
production
cereal protein
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Plon i krajowa produkcja białka zbóż w aspekcie jego paszowego wykorzystania
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 133704
białko zbóż
białko paszowe
plon białka
produkcja białka paszowego
foder protein
protein yield
feed protein
production
cereal protein
OPAKOWANIE 2014-12
Najważniejsze dodatki funkcjonalne do opakowań z tworzyw sztucznych
nr katalogowy: 88451
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-2
Międzynarodowe targi VictAM 2007 miejscem spotkania przetwórców zbóż i producentów pasz
nr katalogowy: 24137
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-5
Wpływ dodatku wycierki ziemniaczanej na proces zagęszczania mieszanek perzu
Małgorzata Kowczyk-Sadowy
Jolanta Piekut*
Sławomir Obidziński
nr katalogowy: 113861
10.15199/62.2018.5.16
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-4
Kilka danych statystycznych o przemyśle młynarsko-paszowym w Niemczech w latach 2003–2006
nr katalogowy: 34493
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-1
Podstawowe etapy produkcji pelletów na cele paszowe
nr katalogowy: 124788
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-9
Niepożądane zanieczyszczenia w ziarnie zbóż i produktach ubocznych na cele paszowe
WALDEMAR KOROL
GRAŻYNA BIELECKA
JOLANTA RUBAJ
MARTA TWARDOWSKA
JAN MARKOWSKI
nr katalogowy: 54200
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Czy piekarz może dokarmiać dziki?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 125798
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-9
Wieloparametryczna klasyfikacja właściwości użytkowych biopaliw ciekłych – głowica współpracująca z optrodami kapilarnymi
Michał Borecki
Jerzy Kalenik
Paweł Pszczółkowski
Emilia Ciupa
Mariusz Duk
Michael Korwin -Pawłowski
Jarosław Frydrych
nr katalogowy: 70979
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-6
Dodatki a współczesne przetwórstwo mięsa
nr katalogowy: 36008
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-10
Innowacyjne dodatki do żywności
nr katalogowy: 71983
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Innowacyjne dodatki do żywności
nr katalogowy: 71073
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Innowacyjne dodatki do żywności
nr katalogowy: 67954
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-10
Innowacyjne dodatki do żywności
nr katalogowy: 63166
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-5
Napoje funkcjonalne i dodatki - kwiecień 2008 r.
nr katalogowy: 35356
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Substancje dodatkowe stosowane w serowarstwie
MAŁGORZATA ZIARNO
DOROTA ZARĘBA
nr katalogowy: 30674
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Witaminy, karotenoidy, nutraceutyki i inne specjalistyczne dodatki do żywności
nr katalogowy: 29258
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Witaminy, karotenoidy, nutraceutyki i inne specjalistyczne dodatki do żywności
nr katalogowy: 37388
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-5
Dodatki a współczesne przetwórstwo mięsne
nr katalogowy: 35415
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Ochrona przeciwpożarowa w instalacji silosów
nr katalogowy: 120568
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Substancje dodatkowe w produkcji płynnych produktów mleczarskich
DOROTA ZARĘBA
MAŁGORZATA ZIARNO
nr katalogowy: 33816
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-11
Dodatki do betonu w świetle wymagań normowych
Zbigniew Giergiczny
nr katalogowy: 31586
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
DSM NUTRITIONAL PRODUCTS - Witaminy, karotenoidy, nutraceutyki i inne specjalistyczne dodatki do żywności
nr katalogowy: 29452
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-6
"Dodatki, urządzenia i materiały pomocnicze dla przemysłu owocowo-warzywnego”
nr katalogowy: 36233
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-4
Produkty uboczne przetwórstwa zbóż na cele paszowe - ocena jakości i wymagania
Waldemar Korol
Grażyna Bielecka
Jolanta Rubaj
nr katalogowy: 121646
produkty przetwórstwa zbóż
pasza
badanie
podstawowy skład chemiczny
aminokwasy
sód
cereal by products
feed
testing
basic nutrients
amino acids
sodium
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-12
Tkaniny i dodatki po raz drugi w Rzgowie
nr katalogowy: 95540
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Dekoracyjne dodatki do ciast i ciasteczek
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 111491
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-10
Komponowanie mieszanek funkcjonalnych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 94526
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-10
Zagospodarowanie uciążliwego odpadu przemysłowego z produkcji bieli tytanowej jako substytutu części spoiwa w kompozytach cementowych
Filip Chyliński
Paweł Łukowski
nr katalogowy: 101570
10.15199/33.2016.10.06
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-6
Wyniki badań składu chemicznego i wartości pokarmowej otrąb pszennych i żytnich na cele paszowe
Waldemar Korol
Grażyna Bielecka
Jolanta Rubaj
nr katalogowy: 117562
otręby pszenne i żytnie
pasza
badanie
skład chemiczny
wartość pokarmowa
wheat and rye bran
feed
analysis
chemical composition
nutritive value
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-10
Stosowanie dodatków typu II w składzie betonu wg normy PN-EN 206:2014
Zbigniew Giergiczny
Katarzyna Synowiec
Maciej Batog
nr katalogowy: 94197
10.15199/33.2015.10.33
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-8
Włochy - największa na świecie produkcja i eksport makaronu - wspierają sektor młynarski w ostatnich, trudnych ekonomicznie latach
nr katalogowy: 85834
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-11
Perspektywy rozwoju przemysłu paszowego
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 80317
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 118904
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-5
Leratens® AV Plus i Leratens® AV Ultra – wielofunkcyjne dodatki do kąpieli trawiących
nr katalogowy: 137668
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-6
Charakterystyka przemysłu paszowego w Niemczech
nr katalogowy: 117569
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Powrót pszenżyta (cz.I)
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 50233
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Termometr w rzemieślniczej piekarni to niezbędny przyrząd pomiarowy
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 140766
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Dodatki do żywności naturalne = bezpieczne?
Janusz Czapski
nr katalogowy: 51867
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2010-4
Właściwości tribologiczne smarowanych skojarzeń tarciowych z udziałem cienkich powłok węglowych modyfikowanych wolframem
MIECZYSŁAW PANCIELEJKO
ANDRZEJ CZYŻNIEWSKI
nr katalogowy: 57156
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-10
SPIS TREŚCI
nr katalogowy: 101645
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Nowoczesne dodatki dla piekarnictwa i cukiernictwa
nr katalogowy: 44564
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-9
Dodatki w betonie zgodnie z normami PN-EN 206+A1:2016-12 oraz PN-B-06265:2018-10
Grzegorz Bajorek
nr katalogowy: 122393
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Przegląd ofert firm przyprawowych i zakładów mięsnych - wszystko dla naszych dzieci
Magdalena Borek -Daruk
nr katalogowy: 68840
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-3
Zastosowanie fitobiotyków w profilaktyce zwierząt
Robert Kupczyński
Antoni Szumny
nr katalogowy: 125271
10.15199/62.2020.3.2
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-3
Katalog materiałów paszowych
Waldemar Korol
nr katalogowy: 50393
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-3
Charakterystyka wysokobłonnikowych wyrobów ekstrudowanych wytworzonych z dodatkiem produktów przemiału pszenżyta
Agnieszka Makowska
nr katalogowy: 50392
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-6
Młynek młotkowy czy mlewnik walcowy do rozdrabniania ziarna na cele paszowe
nr katalogowy: 44903
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-8
Skutki braku osłony wałka przekazu mocy
Jerzy Szewczyk
nr katalogowy: 69845
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Przetwórstwo kukurydzy w Chinach - duży potencjał wzrostu
nr katalogowy: 47103
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-3
Zaawansowany system sortowania optycznego
nr katalogowy: 98710
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-5
O czym każdy przechowalnik ziarna zbóż wiedzieć powinien (część 1)
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 116493
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-1
Nowe asortymenty makaronu – wpływ dodatku warzyw i białka roślinnego na jego jakość
nr katalogowy: 49102
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
DODATKI DO ŻYWNOŚCI w przetwórstwie mięsa
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 138457
dodatki do żywności
zdrowie
zastosowanie
przemysł mięsny
food additives
health
application
meat industry
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
DODATKI DO ŻYWNOŚCI w przetwórstwie mięsa
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 138457
dodatki do żywności
zdrowie
zastosowanie
przemysł mięsny
food additives
health
application
meat industry
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
DODATKI DO ŻYWNOŚCI w przetwórstwie mięsa
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 138457
dodatki do żywności
zdrowie
zastosowanie
przemysł mięsny
food additives
health
application
meat industry
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 130241
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
FUNKCJONALNE DODATKI do żywności
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 141558
dodatki do żywności
konserwanty
emulgatory
ustawodawstwo
food additives
preservatives
emulsifiers
legislation
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
FUNKCJONALNE DODATKI do żywności
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 141558
dodatki do żywności
konserwanty
emulgatory
ustawodawstwo
food additives
preservatives
emulsifiers
legislation
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
FUNKCJONALNE DODATKI do żywności
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 141558
dodatki do żywności
konserwanty
emulgatory
ustawodawstwo
food additives
preservatives
emulsifiers
legislation
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-10
Z prasy technicznej
nr katalogowy: 21848
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 130241
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-4
Przemysł paszowy i determinanty jego rozwoju - część 2
FRANCISZEK KAPUSTA
nr katalogowy: 43811
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Identyczne z naturalnymi czy nieidentyczne
R. Zawirska-Wojtasiak
nr katalogowy: 20799
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Jak konsumenci postrzegają informacje o substancjach dodatkowych
I. Ozimek
nr katalogowy: 20754
ODZIEŻ 2004-5
Poznański Tydzień Mody - Jesień 2004
Bogusław Wziątek
nr katalogowy: 3072
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
FI EUROPA FSH 2005 - WKRÓTCE WSZYSTKO ZAREZERWOWANE
nr katalogowy: 14129
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-4
Dodatki przyprawowe do mięs
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 9524
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-3
Dodatki mineralne - niezastąpione składniki współczesnego cementu i betonu
Zbigniew Giergiczny
nr katalogowy: 49600
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-10
Akcesoria ze skóry i futer
M. Druri
nr katalogowy: 22260
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-12
Dodatki ograniczające przemiany termooksydatywne tłuszczów
nr katalogowy: 7242
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-2
Spoinowanie okładzin ceramicznych i z kamienia naturalnego
JAROSŁAW KOTULA
nr katalogowy: 21244
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-3
Wpływ dodatku wysuszonych i sproszkowanych warzyw na jakość wyrobów makaronowych
nr katalogowy: 20114
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Problemy bezpieczeństwa dodatków do żywności
K. Krygier
nr katalogowy: 14882
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Dodatki stosowane w przemyśle mięsnym w świetle ustawodawstwa
Dariusz nowak
nr katalogowy: 1709
SZKŁO I CERAMIKA 2006-5
Dodatki modyfikujące i zanieczyszczenia surowcowe w syntezie pigmentów cyrkonowych
C. Dziubak
nr katalogowy: 22501
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-1
Ekologiczne dodatki do paliw motorowych
Stanisław Szczepaniak
Remigiusz Szczepaniak
nr katalogowy: 6496
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Aromaty, barwniki, konserwanty - perspektywy stosowania
R. Zawirska-Wojtasiak
nr katalogowy: 14809
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-12
Dodatki ograniczające przemiany termooksydatywne tłuszczów
M. Tynek
Z. Hazuka
nr katalogowy: 7243
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Celuloza i jej pochodne jako dodatki do żywności
K. Grodzka
K. Krygier
nr katalogowy: 7149
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-3
PRODUKTY SOJOWE FIRMY CARGILL JAKO FUNKCJONALNE l EKONOMICZNE DODATKI W PRODUKCJI WYROBÓW MIĘSNYCH
nr katalogowy: 1584
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-4
Naturalne dodatki do żywności
map
nr katalogowy: 14571
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-7
ZŁOTY INŻYNIER 2024
nr katalogowy: 149617
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-5
Wykorzystanie wody odpadowej po produkcji skrobi pszennej jako źródła błonnika pokarmowego
nr katalogowy: 150886
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-12
Popyt krajowy na surowce paszowe i produkcja pasz przemysłowych
nr katalogowy: 88255
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Stan i prognoza krajowego rynku zbóż i ich przetworów
nr katalogowy: 60736
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-10
Zastosowanie destylacji reaktywnej szansą na poprawę efektywności procesów chemicznych
Jacek Kijeński
Andrzej Kędziora
nr katalogowy: 22351
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Dodatki do żywności - nie zawsze pożądane, ale coraz powszechniej stosowane
A.Ł.
nr katalogowy: 14813
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
Dodatki smakowe w lodach
Elżbieta POLAK
nr katalogowy: 12768
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-8
Dynamika zmian mikrobioty środowiska sianokiszonek przygotowanych z zastosowaniem folii nowej generacji
Paulina Supel
Paweł Kaszycki
Mirosław Kasperczyk
Piotr Kacorzyk
nr katalogowy: 115518
10.15199/62.2018.8.18
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-12
Etery alkilowe gliceryny jako efektywne dodatki do paliw silnikowych
Witold Tęcza
Jacek Kijeński
Małgorzata E. Jamróz
nr katalogowy: 23113
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Syntetyczne organiczne barwniki spożywcze jako dodatki do żywności
J. Janiak
nr katalogowy: 20800
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
ProSweets po raz pierwszy
Marta Stus
nr katalogowy: 19103
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-7-8
Wpływ dodatków ziem rzadkich na strukturę i własności stali
BOLANOWSKI K.
nr katalogowy: 2058
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2006-12
Rozwój badań nad materiałami na styki elektryczne
Missol W.
nr katalogowy: 23168
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-12
Zastosowanie chemikaliów w procesie wytwarzania papieru w świetle dokumentu BREF
Maria Żubrzak
nr katalogowy: 4716
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-6
Badania nad zdrożdżowaniem wywaru gorzelniczego przy udziale drożdży Candida utilis i Candida tropicalis. Cz. 1
Katarzyna Kotarska
Anna Świerczyńska
Wojciech Dziemianowicz
nr katalogowy: 106770
10.15199/64.2017.6.3
wywar gorzelniczy
drożdże paszowe
białko w biomasie drożdży
stillage
fodder yeast
protein in yeast biomass
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Termometr w rzemieślniczej piekarni to niezbędny przyrząd pomiarowy
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 140766
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Postęp w stosowaniu dodatków w przemyśle mięsnym
Karolina Tabaka
Marek Cierach
nr katalogowy: 91368
10.15199/65.2015.5.3
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-5
Aprobaty techniczne ITB i IBDiM na domieszki i dodatki do betonów i zapraw
nr katalogowy: 2519
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-5
Domieszki i dodatki do betonu w świetle normy PN-EN 206-1
P. Łukowski
nr katalogowy: 2518
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-2-3
Wpływ dodatków alkoholowych do roztworów KOH na morfologię różnych płaszczyzn Si hkl
M. Kramkowska. l. Zubel
nr katalogowy: 8982
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-12
Food Tech Expo
nr katalogowy: 141081
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-5
Syntetyczna ocena sytuacji na rynku pasz w sezonie 2008/09
nr katalogowy: 44460
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 105357
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
X 2013 Napoje funkcjonalne X
Adam Bogacz
nr katalogowy: 81132
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-7-8
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 78975
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-6
Naturalne dodatki w produkcji pieczywa
Grażyna Cacak-Pietrzak
Alicja Ceglińska
Daria Romankiewicz
nr katalogowy: 77386
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-7
PRODUKTY MIESIĄCA
nr katalogowy: 107975
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2002-3
Chemia budowlana. Zaprawy budowlane
JACEK MICHALAK
nr katalogowy: 28346
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-5
Międzynarodowa Konferencja w IHAR-PIB w Radzikowie Biologia, hodowla i produkcja pszenżyta
nr katalogowy: 109911
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-1
Kierunki zagospodarowania zbóż z rynku wspólnotowego w roku 2009/2010
Marian Borek
nr katalogowy: 49105
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-9
Poznań promuje polską modę
nr katalogowy: 109285
SZKŁO I CERAMIKA 2008-1
Dodatki organiczne we współczesnej ceramice - cz. I
PAWEŁ WIŚNIEWSKI
nr katalogowy: 33347
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2017-4
Spiekane stale Mo-Ni oraz Mo-Ni-Cu wykonane z proszków hybrydowych
Ewa LICHAŃSKA
Monika TENEROWICZ
Paweł KULECKI
Maciej SUŁOWSKI
nr katalogowy: 105061
10.15199/24.2017.4.6
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-12
Badanie katalitycznej skuteczności metaloorganicznych modyfikatorów spalania w testach laboratoryjnych
Michał Wojtasik
Grażyna Żak
Zbigniew Stępień
nr katalogowy: 73284
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Na dziko
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 140247
dziczyzna
sarna
dzik jeleń
wartość odżywcza
obróbka termiczna
przyprawy i dodatki do dziczyzny
potrawy z dziczyzny
venison
roe deer
wild boar deer
nutritional value
heat treatment
spices and game additives
venison dishes
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Zdrowotne aspekty produktów "AKO"
Adam Melkowski
nr katalogowy: 32767
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Najlepsze dodatki do lodów są z Polski
Serena
nr katalogowy: 136604
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-11
Dodatki do żywności oparte na związkach heterocyklicznych zawierających azot
Anna Maj
Agnieszka Kudelko
nr katalogowy: 129133
10.15199/62.2020.11.6
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-11
Dodatki do żywności oparte na związkach heterocyklicznych zawierających azot
Anna Maj
Agnieszka Kudelko
nr katalogowy: 129133
10.15199/62.2020.11.6
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-6
Czym pachnie papier?
TOMASZ ŁOJEWSKI
TOMASZ SAWOSZCZUK
nr katalogowy: 36187
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Hydrokoloidy we współczesnej produkcji żywności
ELŻBIETA DŁUŻEWSKA
KRZYSZTOF KRYGIER
nr katalogowy: 25845
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-9
Tani i efektywny sposób zapewnienia jakości wilgotnego ziarna zbóż paszowych
nr katalogowy: 62040
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-7
Potencjalne możliwości wykorzystania otrąb pszennych nie tylko na cele paszowe
Wiktor Obuchowski
Agnieszka Makowska
Miłosz Łuczak
nr katalogowy: 77659
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-4
Przetwarzanie niewykorzystanej żywności na cele paszowe
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 144372
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-6
Naturalne dodatki poszerzą ofertę firmy
nr katalogowy: 114572
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1997-4
Lepiki asfaltowe przeznaczone do stosowania na zimno
IRENA GAWEŁ
nr katalogowy: 43259
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-9
Trwałość koloru i faktury betonu
Svend Barnholdt
nr katalogowy: 29924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Wysmakowane towarzystwo
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 29643
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-8
Możliwości wykorzystania szarłatu
ALICJA CEGLIŃSKA
JULITA KARDIALIK
nr katalogowy: 29210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Dodatki do pieczywa o działaniu prozdrowotnym
nr katalogowy: 28959
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-10
Wynalazki i udoskonalenia hutnicze
nr katalogowy: 38831
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-7
Pest control - walka ze szkodnikami
JOLANTA KOWALSKA
EWA MAJEWSKA
NORBERT WSZOŁA
nr katalogowy: 36749
SZKŁO I CERAMIKA 2008-3
Dodatki organiczne we współczesnej ceramice - cz. III
nr katalogowy: 36016
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Kalorie Wielkiejnocy
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 25255
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Ujawnione sekrety
nr katalogowy: 24627
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Żyć, aby jeść czy jeść, aby żyć
Charlotte Commarmond
nr katalogowy: 23593
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-10
AKTUALNOŚCI
nr katalogowy: 28599
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 62020
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 61887
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-6
Nowoczesne i piękne dachy
nr katalogowy: 60419
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH