Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-12
Żywność tradycyjna klasy premium na święta Bożego Narodzenia
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
Sylwia Przybylska
nr katalogowy: 111085
święta Bożego Narodzenia
karp
wędliny premium
gęsina
wartość odżywcza drobiu
Christmas
carp
premium meats
goose
nutritional value of poultry
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-3
Co piszą inni
nr katalogowy: 16763
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Słodycze premium, czyli jakie
nr katalogowy: 19303
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-3
Aspekty technologiczne produkcji szynek premium
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 125700
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Spożycie wód premium stale rośnie
Adam Bogacz
nr katalogowy: 119345
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Półmisek wędlin Wykorzystanie wędlin w gastronomii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 109863
wędliny
rodzaje
wędzonki
kiełbasy
wędliny drobiowe
wędliny podrobowe
wykorzystanie kulinarne
cold cuts
smoked meats
sausages
poultry cold cuts
offal cold cuts
culinary use
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-6
Papa Braas-BIT Premium SBS
nr katalogowy: 120772
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-3
Technologiczne aspekty produkcji wędlin premium
Jerz y Wajdzik
nr katalogowy: 83130
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Konserwy sterylizowane klasy premium
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 105285
OPAKOWANIE 2024-7
Koehler Paper zaspokaja zapotrzebowanie na zrównoważone opakowania
nr katalogowy: 149714
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-1
Produkcyjne i poprodukcyjne kształtowanie barwy wędlin surowych dojrzewających
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 130134
barwa wędlin surowych dojrzewających
barwniki hemowe
przemiany barwników hemowych
wybarwienie peklownicze
wędzenie
dojrzewanie
aged raw cured meats colour
heme pigments
heme pigments changes
cured meat colour
smoking
aging
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-3
Czynniki kształtujące wartość odżywczą surowych wędlin dojrzewających
Ewelina Węsierska
Małgorzata Pasternak
nr katalogowy: 142573
10.15199/65.2023.3.4
surowe produkty mięsne dojrzewające
skład chemiczny
czynniki prozdrowotne
raw ripened meat products
chemical composition
health- promoting factors
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-3
Czynniki kształtujące wartość odżywczą surowych wędlin dojrzewających
Ewelina Węsierska
Małgorzata Pasternak
nr katalogowy: 142573
10.15199/65.2023.3.4
surowe produkty mięsne dojrzewające
skład chemiczny
czynniki prozdrowotne
raw ripened meat products
chemical composition
health- promoting factors
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-3
Czynniki kształtujące wartość odżywczą surowych wędlin dojrzewających
Ewelina Węsierska
Małgorzata Pasternak
nr katalogowy: 142573
10.15199/65.2023.3.4
surowe produkty mięsne dojrzewające
skład chemiczny
czynniki prozdrowotne
raw ripened meat products
chemical composition
health- promoting factors
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-3
Czynniki kształtujące wartość odżywczą surowych wędlin dojrzewających
Ewelina Węsierska
Małgorzata Pasternak
nr katalogowy: 142573
10.15199/65.2023.3.4
surowe produkty mięsne dojrzewające
skład chemiczny
czynniki prozdrowotne
raw ripened meat products
chemical composition
health- promoting factors
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Rośnie popyt na wyroby czekoladowe klasy premium i o podwyższonej wartości zdrowotnej
nr katalogowy: 99157
OPAKOWANIE 2023-9
Kraftlux – nowa linia ekologicznych toreb premium
nr katalogowy: 145038
OPAKOWANIE 2022-9
Papierowe opakowanie do całkowitego odzysku
nr katalogowy: 139577
OPAKOWANIE 2022-9
Papierowe opakowanie do całkowitego odzysku
nr katalogowy: 139577
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
KRONIKA
nr katalogowy: 63184
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Firma Lindt & Sprüngli wykorzystuje dobrą koniunkturę na rynku czekolad premium i ekologicznych
nr katalogowy: 118032
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Klasa premium
nr katalogowy: 73881
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2018-7
Nowe warunki świadczenia usług telekomunikacyjnych o podwyższonej opłacie (Premium Rate)
Stanisław PIĄTEK
nr katalogowy: 115148
10.15199/59.2018.7.1
usługa telekomunikacyjna
usługa o podwyższonej opłacie
próg kwotowy
blokada połączeń
obowiązki informacyjne
rejestr usług
ryzyko gospodarcze
telecommunications service
premium rate service
payment cap
connection blocking
information obligations
economic risk
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Czekolady premium z wysoką zawartością kakao
nr katalogowy: 115197
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-6
Technika na co dzień
nr katalogowy: 131967
OPAKOWANIE 2019-3
Przyszłość opakowań premium
nr katalogowy: 119320
AUTO MOTO SERWIS 2024-2
Im większy luksus, tym większe… ryzyko!
nr katalogowy: 148068
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-6
Jakość krajowych i importowanych wędlin klasy premium
Mariusz Florek
Piotr Domaradzki
Piotr Skałecki
Agnieszka Wrona
nr katalogowy: 77433
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Krajalnica premium 613P praktycznie za darmo
nr katalogowy: 147587
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-1
Bawełniany papier na etykiety samoprzylepne
nr katalogowy: 130102
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-1
Bawełniany papier na etykiety samoprzylepne
nr katalogowy: 130102
AUTO MOTO SERWIS 2019-6
Z życia branży
nr katalogowy: 135822
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
Produkty premium w delikatesach Alma i Bomi
Renata Grochowska
Tomasz Kowal
nr katalogowy: 64637
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
OKOCIM w nowym wydaniu
nr katalogowy: 42366
OPAKOWANIE 2011-8
Tecta powraca
nr katalogowy: 61734
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-12
Papier nieprzezroczysty IQ Extralight
nr katalogowy: 135102
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-4
Libet wchodzi na GPW
nr katalogowy: 59267
AUTO MOTO SERWIS 2019-6
Z życia branży
nr katalogowy: 135822
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
Nowości Zielonej Budki
nr katalogowy: 19078
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Czekoladowa nowość Sprüngli
nr katalogowy: 128337
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-4
Aranżacja w stylu Premium
nr katalogowy: 83897
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-8
Nazewnictwo karm dla psów
Radosław Zieliński
nr katalogowy: 122015
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-9
PPG PHENGUARD® 985 – fenolowo-epoksydowa powłoka zbiornikowa klasy premium, która zapewnia odporność chemiczną w rozszerzonym zakresie
nr katalogowy: 139501
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Filiżanka dobrej kawy
nr katalogowy: 22016
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Czekoladowa nowość Sprüngli
nr katalogowy: 128337
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-4
Ostromecko - marka wody premium
M. J. Przegalińska
nr katalogowy: 20643
OPAKOWANIE 2021-6
Złożone opakowania TOP PREMIUM – rigid box ze sztywną obwolutą
nr katalogowy: 132218
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2024-10
PPG PHENGUARD® 985 – fenolowo-epoksydowa powłoka zbiornikowa klasy premium, która zapewnia odporność chemiczną w rozszerzonym zakresie
nr katalogowy: 150988
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-4
TECHNIKA NA CODZIEŃ
nr katalogowy: 67070
OPAKOWANIE 2020-4
Większa elastyczność produkcji piwa z linią Sidel
nr katalogowy: 126009
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-4
Rynek kostki brukowej stan na dziś i prognoza na jutro
nr katalogowy: 83894
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-3
Nominacje w konkursie PERŁY CERAMIKI UE 2019 Wyniki II edycji
nr katalogowy: 122333
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Najcichsza opona Yokohamy – ADVAN dB V552 z przeznaczeniem dla elektryków i hybryd
nr katalogowy: 139798
OPAKOWANIE 2017-12
Nowe standardy bezpieczeństwa żywności w Metsä Board Simpele
nr katalogowy: 111367
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Fasola z nutką wanilii
nr katalogowy: 93911
OPAKOWANIE 2021-6
Idealne opakowania z usługą Metsä Board 360 Service
nr katalogowy: 132214
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Kawa organiczna w opakowaniu z tektury Metsä Board
nr katalogowy: 129809
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-10
Co nowego w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności – wrzesień 2010 r.
nr katalogowy: 54923
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2010-7
POLSKI WARIANT TECHNOLOGII SOPHIA CZY HERO PREMIUM CASTING ODLEWANIA STOPÓW ALUMINIUM
EDWARD CZEKAJ
TOMASZ REGUŁA
ALEKSANDER FAJKIEL
STANISŁAW PYSZ
nr katalogowy: 54009
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-3
Nominacje w II edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2015
nr katalogowy: 93496
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Nowości produktowe
nr katalogowy: 31136
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Kawa organiczna w opakowaniu z tektury Metsä Board
nr katalogowy: 129809
OPAKOWANIE 2022-10
Eko – nowy standard w opakowaniach klasy premium
Anna Naruszko
nr katalogowy: 140192
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-12
NOWE KONCEPCJE W PRZEDŁUŻANIU TRWAŁOŚCI mięsa i produktów mięsnych
Aneta Cegiełka
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 141102
biokonserwacja
jakość
mięso
preparaty roślinne utrwalanie
bioconservation
quality
meat
plant preparations
preservation
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-12
NOWE KONCEPCJE W PRZEDŁUŻANIU TRWAŁOŚCI mięsa i produktów mięsnych
Aneta Cegiełka
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 141102
biokonserwacja
jakość
mięso
preparaty roślinne utrwalanie
bioconservation
quality
meat
plant preparations
preservation
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Czym żyje branża piekarska w Niemczech?
nr katalogowy: 29572
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-1
Branża spirytusowa wspiera porozumienie handlowe z Kanadą (CETA)
nr katalogowy: 103481
OPAKOWANIE 2023-4
Rozwiązania w celu zmniejszenia śladu węglowego opakowań
nr katalogowy: 143044
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Najcichsza opona Yokohamy – ADVAN dB V552 z przeznaczeniem dla elektryków i hybryd
nr katalogowy: 139798
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-9
Zasada technologii Atmos
nr katalogowy: 30105
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Trend produktów PREMIUM w sokownictwie
Grzegorz Frącek
nr katalogowy: 30027
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 100601
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-3
Aktualności
nr katalogowy: 139744
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-3
New machines, equipment and technologies from PMP for tissue manufacturers
nr katalogowy: 104768
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-3
Nowe oferty maszyn, urządzeń i technologii z PMP dla producentów tissue
nr katalogowy: 104767
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 84850
CHŁODNICTWO 2020-4
Dyneo+ – nowa gama silników o bardzo wysokiej sprawności dla zastosowań chłodniczych
nr katalogowy: 127765
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-2
Analiza rozkładu pola magnetycznego generowanego w samochodach elektrycznych i hybrydowych
Ewelina Święs
Adam Komarnicki
Dariusz Sztafrowski
nr katalogowy: 141876
10.15199/48.2023.02.54
Samochód elektryczny
samochód hybrydowy
pole elektromagnetyczne
Electric car
hybrid car
electromagnetic field
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-2
Analiza rozkładu pola magnetycznego generowanego w samochodach elektrycznych i hybrydowych
Ewelina Święs
Adam Komarnicki
Dariusz Sztafrowski
nr katalogowy: 141876
10.15199/48.2023.02.54
Samochód elektryczny
samochód hybrydowy
pole elektromagnetyczne
Electric car
hybrid car
electromagnetic field
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-2
Analiza rozkładu pola magnetycznego generowanego w samochodach elektrycznych i hybrydowych
Ewelina Święs
Adam Komarnicki
Dariusz Sztafrowski
nr katalogowy: 141876
10.15199/48.2023.02.54
Samochód elektryczny
samochód hybrydowy
pole elektromagnetyczne
Electric car
hybrid car
electromagnetic field
AUTO MOTO SERWIS 2023-8
Dealerzy samochodów zwiększyli sprzedaż, ale obawiają się o nowe zamówienia
nr katalogowy: 146081
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-12
Design of Premium Efficiency (IE3) Induction Motors Using Evolutionary Optimization and Scaling Laws
Damir ŽARKO
Stjepan FRLJIĆ
Stjepan STIPETIĆ
nr katalogowy: 102630
10.15199/48.2016.12.46
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-11
49. Międzynarodowy Kongres IFKT
Anita Ilska
nr katalogowy: 117740
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Hamburg Global Bake (II)
Paulina Kania-Lentes
Monika Soszyńska-Masny
nr katalogowy: 27055
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Mocna pozycja francuskich czekolad na "górnych półkach"
nr katalogowy: 39000
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Premium... ale jakie?
nr katalogowy: 37331
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-9
Wyniki Konsumenckiego Konkursu Piw – Chmielaki Krasnostawskie 2012
nr katalogowy: 71055
OPAKOWANIE 2019-11
Zrównoważony rozwój i etyka w świecie opakowań premium
nr katalogowy: 123431
OPAKOWANIE 2019-3
Metsä Board na targach Packaging Innovations
nr katalogowy: 119313
OPAKOWANIE 2023-4
Odpowiednie dać rzeczy opakowanie
nr katalogowy: 143057
OPAKOWANIE 2018-3
Pomyśl o wewnętrznej stronie opakowania!
nr katalogowy: 112810
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-3
Medalowy System Flagowych Pap Icopal
nr katalogowy: 112725
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-4
Libet umacnia pozycję na rynku
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 98103
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Arctic Paper przyjmuje strategię Grupy – koncentracja na rozwoju czterech segmentów gospodarki zrównoważonej
nr katalogowy: 134053
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-4
Aktualności
nr katalogowy: 141150
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-3
Aktualności
nr katalogowy: 139744
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-3
Aktualności
nr katalogowy: 139744
OPAKOWANIE 2024-8
EyeC ProofRunner Carton – wszystkie oczy na luksus
nr katalogowy: 150226
OPAKOWANIE 2024-1
Qtubes: innowacyjna linia z maszyną Mark Andy
nr katalogowy: 147068
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Bordeaux, Dolina Loary, Prowansja
winny maniak
nr katalogowy: 78130
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-10
Wieści z Metsä Board
nr katalogowy: 123107
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-3
technika na co dzień
nr katalogowy: 97131
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Wyzwania w procesie kartonowania produktów jednostkowych
nr katalogowy: 133592
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Wielkanocne przysmaki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136711
Wielkanoc
potrawy
jaja
ryby
zupy
sosy
sałatki
ciasta
potrawy regionalne
nowe trendy
Easter
dishes
eggs
fish
soups
sauces
cakes
regional dishes
new trends
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Wielkanocne przysmaki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136711
Wielkanoc
potrawy
jaja
ryby
zupy
sosy
sałatki
ciasta
potrawy regionalne
nowe trendy
Easter
dishes
eggs
fish
soups
sauces
cakes
regional dishes
new trends
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-8
Tecta powraca
nr katalogowy: 61815
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-7
Innowacyjne odwodnienia mostów i wiaduktów DWD
Wojciech Wika-Czarnowski
Radosław Chęciński
nr katalogowy: 61250
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-9
PPG PHENGUARD® 985 – fenolowo-epoksydowa powłoka zbiornikowa klasy premium, która zapewnia odporność chemiczną w rozszerzonym zakresie
nr katalogowy: 139501
AUTO MOTO SERWIS 2022-TS-1
TomTom GO Navigation teraz także dla ciężarówek
nr katalogowy: 139825
OPAKOWANIE 2022-10
NOVAFOIL 106 dla segmentu opakowań premium
nr katalogowy: 140193
OPAKOWANIE 2013-2
Displaye klasy premium
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 74765
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-12
Konferencja "Bezpieczne Opakowanie"
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 124024
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-7
Nowy kontrakt PMP na rynek chiński
nr katalogowy: 115090
OPAKOWANIE 2013-1
Nowe możliwości z podwójnym lakierowaniem
nr katalogowy: 73756
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Ambasador gastronomii Lody w kuszącej odsłonie
nr katalogowy: 91210
OPAKOWANIE 2015-2
Iggesund rzuca wyzwanie projektantom opakowań
nr katalogowy: 89875
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-1-2
Jedwabisty napar
nr katalogowy: 89400
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-4
Wyniki trzeciej edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2022
nr katalogowy: 141149
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-4
Wyniki trzeciej edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2022
nr katalogowy: 141149
OPAKOWANIE 2023-4
Rozwiązania w celu zmniejszenia śladu węglowego opakowań
nr katalogowy: 143044
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-9
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 139430
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-5
Nadruk fleksograficzny od wewnętrznej strony opakowania
FILIP BORUSZAK
nr katalogowy: 113990
OPAKOWANIE 2017-7
Folia firmy API Group i ekskluzywne etykiety na wyroby alkoholowe
nr katalogowy: 107520
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Przyjazna słodycz - przyjazna cukiernikom i konsumentom
nr katalogowy: 61401
OPAKOWANIE 2020-6
Opakowania premium już od jednej sztuki
nr katalogowy: 126810
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Carpigiani. Ciekawe pomysły i rozwiązania
nr katalogowy: 130798
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Arctic Paper przyjmuje strategię Grupy – koncentracja na rozwoju czterech segmentów gospodarki zrównoważonej
nr katalogowy: 134053
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Wyzwania w procesie kartonowania produktów jednostkowych
nr katalogowy: 133592
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-10
BCS w strukturach Kolbus
nr katalogowy: 116730
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-9
Duropal HPL Compact Exterior - unikalna trwałość i styl do zastosowań zewnętrznych
nr katalogowy: 115944
OPAKOWANIE 2013-1
Zapuszkowane wina zza zachodniej granicy
nr katalogowy: 73754
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Idealne na lato?
Jarosław Buss
nr katalogowy: 121430
AUTO MOTO SERWIS 2020-4
Pytania do Brembo
nr katalogowy: 135481
OPAKOWANIE 2021-12
Metsä Board zmniejsza ślad węglowy
nr katalogowy: 135085
OPAKOWANIE 2017-11
Łatwe drukowanie na puszkach dzięki Linx 8900
nr katalogowy: 110598
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-12
Ogranicz listę dodatków z AMCOsystem E "0"
nr katalogowy: 81258
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2013-9
Aprobaty i Certyfikaty ITB
nr katalogowy: 79349
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-5
Code of Nature - odpowiedź na trendy decydujące o rozwoju segmentu napojów bezalkoholowych w 2016 r. i latach kolejnych - krótki zarys
Ferdinand Rotter
nr katalogowy: 98687
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Carpigiani. Ciekawe pomysły i rozwiązania
nr katalogowy: 130798
CHŁODNICTWO 2021-6
Nowa dmuchawa od ebm-papst – większa wydajność i elastyczność w przypadku okapów kuchennych
nr katalogowy: 135139
AUTO MOTO SERWIS 2022-TS-1
Śmieciarka DAF CF340 FAN 6x2 – gotowa na każde wyzwanie
Jacek Błaszkowski
nr katalogowy: 139821
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-2
Wyniki I edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2018
nr katalogowy: 114393
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-3
Echa konferencji "Tissue World 2013"
nr katalogowy: 83424
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-2
Jakość szynek surowo dojrzewających
Halina Makała
Monika Foltyn
nr katalogowy: 89622
OPAKOWANIE 2017-5
6. Sympozjum Fleksograficzne firmy Scorpio
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 106034
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Dopracowane pomysły na wysokiej jakości produkty mięsne
Piotr Andrzej Pawłowski
nr katalogowy: 63862
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2010-5
SIMATIC Field PG M3
Michał Urliński
nr katalogowy: 54954
AUTO MOTO SERWIS 2020-8
Nie tylko silnik
Krzysztof Wyrzykowski
nr katalogowy: 135634
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Substancje aromatyczne odpowiedzialne za smak i zapach win owocowych premium niearomatyzowanych
Robert Wieprzkowicz-Rzewuski
nr katalogowy: 142078
OPAKOWANIE 2022-10
NOVAFOIL 106 dla segmentu opakowań premium
nr katalogowy: 140193
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2017-2
Wyniki I edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2017
nr katalogowy: 106723
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-4
Płytki nominowane w III edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2018
nr katalogowy: 117529
OPAKOWANIE 2011-3
Drukarnia klasy Premium
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 58446
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-4
III edycja konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2015 rozstrzygnięta
nr katalogowy: 95453
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2024-3
Nominacje w II edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2024
nr katalogowy: 150853
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-1
Herbata w menu
nr katalogowy: 40680
OPAKOWANIE 2014-9
Opakowania dla produktów z kategorii Premium
nr katalogowy: 86712
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-3
Metsä Tissue - jakość, zdrowie i wyjątkowy styl
nr katalogowy: 42450
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-11
Encyklopedia klasyków - David P. Norton
nr katalogowy: 48734
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Z winem przez Portugalię
winny maniak
nr katalogowy: 78127
CHŁODNICTWO 2019-6
Chillery eCOMFORT firmy Lennox z inwerterowymi sprężarkami typu scroll zapewniają bardzo wysoką wydajność chłodzenia w aplikacjach klimatyzacyjnych i przemysłowych
nr katalogowy: 124151
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Treif - krojenie w jakości premium
nr katalogowy: 97317
OPAKOWANIE 2020-10
Nowe ekologiczne tacki do pakowania zimnych mięs i serów
nr katalogowy: 128482
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
OPAKOWANIE 2021-3
Toyo Printing Inks: farby dla opakowań spożywczych
nr katalogowy: 130912
AUTO MOTO SERWIS 2020-4
Pytania do Brembo
nr katalogowy: 135481
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-3
KONKURS PERŁY CERAMIKI UE 2021 – NOMINACJE
nr katalogowy: 133624
AURA 2022-4
Małe elektrownie liczą na większy rozwój
Tomasz Elżbieciak
nr katalogowy: 137089
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-11
SYGNAŁY O TECHNICE
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 151621
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-12
Domowo, tradycyjnie i ze smakiem - mięso i wędliny premium na świąteczny stół Polaków
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 117808
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Przegląd ofert firm przyprawowych i zakładów mięsnych - wszystko dla naszych dzieci
Magdalena Borek -Daruk
nr katalogowy: 68840
AUTO MOTO SERWIS 2021-1
XV Kongres Przemysłu i Rynku Motoryzacyjnego – tym razem online
nr katalogowy: 134554
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-3
Napoje funkcjonalne - luty 2010 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 50740
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Marcepan na nowo odkrywany
A.Ł.
nr katalogowy: 45440
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Testowanie zmiennych parametrów produktów mleczarskich
nr katalogowy: 44557
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-4
Nowe trendy w produkcji soków i nektarów jabłkowych
Jan Oszmiański
nr katalogowy: 43994
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-2
Herbata w menu
nr katalogowy: 41517
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-11
Rozwój w produkcji paliw płynnych PKN Orlen S.A.
Krystian Pater
nr katalogowy: 47834
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-10
Złotnicka Premium
nr katalogowy: 54650
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-9
Zakład Mięsny Wiesbauer wyznacza standardy wspierane przez innowacyjne koncepcje i rozwiązania techniczne CSB-System
nr katalogowy: 54308
OPAKOWANIE 2019-9
Rozwiązania dla produkcji opakowań premium
nr katalogowy: 122564
OPAKOWANIE 2020-12
Ekologiczny EcoBlack – papier od Koehler Paper
nr katalogowy: 129472
AUTO MOTO SERWIS 2021-4
Nowości
nr katalogowy: 134493
ELEKTROINSTALATOR 2023-9
NOWELIZACJA USTAWY O OZE
nr katalogowy: 145100
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-2
Badania ankietowe kobiet Spożycie produktów fermentowanych
Małgorzata Drywień
Jadwiga Hamułka
Magdalena Górnicka
Agata Wawrzyniak
Joanna Frąckiewicz
Agnieszka Woźniak
Anna Ciecierska
nr katalogowy: 112324
10.15199/65.2018.2.5
produkty fermentowane
spożycie
kobiety
fermented products
consumption
women
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Mięso oddzielone mechanicznie jako składnik przetworów mięsnych – opinie konsumentów
Aleksandra Bończak
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 136887
10.15199/65.2022.3.4
mięso oddzielone mechanicznie
przetwory mięsne
badania konsumenckie
mechanically separated meat
processed meat products
consumer research
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-3
Druga edycja konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2018 rozstrzygnięta
nr katalogowy: 115891
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Kawę proszę! Najlepszą!
nr katalogowy: 65774
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 118729
OPAKOWANIE 2021-1
Mark Andy wprowadza nowe modele maszyn Evolution
nr katalogowy: 130142
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH