Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
ODZIEŻ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-3
Technologiczne aspekty produkcji wędlin premium
Jerz y Wajdzik
nr katalogowy: 83130
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-6
Jakość krajowych i importowanych wędlin klasy premium
Mariusz Florek
Piotr Domaradzki
Piotr Skałecki
Agnieszka Wrona
nr katalogowy: 77433
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-12
Domowo, tradycyjnie i ze smakiem - mięso i wędliny premium na świąteczny stół Polaków
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 117808
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-10
Złotnicka Premium
nr katalogowy: 54650
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-1
Przyprawy naturalne w przemyśle mięsnym
Łukasz Grabowski
nr katalogowy: 89080
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-2
Jakość szynek surowo dojrzewających
Halina Makała
Monika Foltyn
nr katalogowy: 89622
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Wędliny premium ZM Henryka STOKŁOSY
Joanna Miazek
nr katalogowy: 88585
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-12
Zapomniane, a poszukiwane na rynku wędliny podrobowe
Adam Olszewski
nr katalogowy: 22713
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Półmisek wędlin Wykorzystanie wędlin w gastronomii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 109863
wędliny
rodzaje
wędzonki
kiełbasy
wędliny drobiowe
wędliny podrobowe
wykorzystanie kulinarne
cold cuts
smoked meats
sausages
poultry cold cuts
offal cold cuts
culinary use
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Słodycze premium, czyli jakie
nr katalogowy: 19303
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-3
Aspekty technologiczne produkcji szynek premium
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 125700
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Spożycie wód premium stale rośnie
Adam Bogacz
nr katalogowy: 119345
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-4
Targi MIĘSO I WĘDLINY 2008
nr katalogowy: 34315
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-4
Targi MIĘSO I WĘDLINY 2008
nr katalogowy: 34314
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-11
Wędliny dojrzewające w słońcu Podlasia
Ewelina Węsierska
nr katalogowy: 87963
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-6
Papa Braas-BIT Premium SBS
nr katalogowy: 120772
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-12
Żywność tradycyjna klasy premium na święta Bożego Narodzenia
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
Sylwia Przybylska
nr katalogowy: 111085
święta Bożego Narodzenia
karp
wędliny premium
gęsina
wartość odżywcza drobiu
Christmas
carp
premium meats
goose
nutritional value of poultry
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Konserwy sterylizowane klasy premium
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 105285
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Badania nad zastosowaniem techniki termowizyjnej do monitorowania jakości mikrobiologicznej wędliny drobiowej
Edyta Lipińska
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Kamil Piwowarek
Weronika Gas
nr katalogowy: 134735
10.15199/65.2021.11.2
jakość mikrobiologiczna
termografia
Proteus mirabilis
microbiological quality
thermography
Proteus mirabilis
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Badania nad zastosowaniem techniki termowizyjnej do monitorowania jakości mikrobiologicznej wędliny drobiowej
Edyta Lipińska
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Kamil Piwowarek
Weronika Gas
nr katalogowy: 134735
10.15199/65.2021.11.2
jakość mikrobiologiczna
termografia
Proteus mirabilis
microbiological quality
thermography
Proteus mirabilis
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Badania nad zastosowaniem techniki termowizyjnej do monitorowania jakości mikrobiologicznej wędliny drobiowej
Edyta Lipińska
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Kamil Piwowarek
Weronika Gas
nr katalogowy: 134735
10.15199/65.2021.11.2
jakość mikrobiologiczna
termografia
Proteus mirabilis
microbiological quality
thermography
Proteus mirabilis
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Badania nad zastosowaniem techniki termowizyjnej do monitorowania jakości mikrobiologicznej wędliny drobiowej
Edyta Lipińska
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Kamil Piwowarek
Weronika Gas
nr katalogowy: 134735
10.15199/65.2021.11.2
jakość mikrobiologiczna
termografia
Proteus mirabilis
microbiological quality
thermography
Proteus mirabilis
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Półmisek wędlin
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 72878
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-1
Jakość jest trendy!
nr katalogowy: 73871
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-3
Jakie wędliny najczęściej goszczą na Wielkanocnych stołach w poszczególnych regionach Polski?
nr katalogowy: 75370
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Rośnie popyt na wyroby czekoladowe klasy premium i o podwyższonej wartości zdrowotnej
nr katalogowy: 99157
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Wybrane targi dla branży spożywczej w 2009 r.
nr katalogowy: 41097
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-5
Jak nazwać wędliny konfekcjonowane
Radosław Zieliński
nr katalogowy: 120390
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
Jakość wędlin podrobowych
Jolanta Kołodziej
nr katalogowy: 92043
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-3
Wędliny na wielkanocny stół kupić czy zrobić samemu?
Joanna Żochowska-Kujawska
nr katalogowy: 90142
OPAKOWANIE 2023-9
Kraftlux – nowa linia ekologicznych toreb premium
nr katalogowy: 145038
OPAKOWANIE 2022-9
Papierowe opakowanie do całkowitego odzysku
nr katalogowy: 139577
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-2
Sprzedaż wędlin paczkowanych w sklepach małoformatowych
Elżbieta Szarejko
nr katalogowy: 147302
OPAKOWANIE 2022-9
Papierowe opakowanie do całkowitego odzysku
nr katalogowy: 139577
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-10
Mortadela - ciekawa propozycja dla polskich producentów
Michał Olkiewicz
Piotr Moch
nr katalogowy: 21557
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
KRONIKA
nr katalogowy: 63184
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Firma Lindt & Sprüngli wykorzystuje dobrą koniunkturę na rynku czekolad premium i ekologicznych
nr katalogowy: 118032
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Klasa premium
nr katalogowy: 73881
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2018-7
Nowe warunki świadczenia usług telekomunikacyjnych o podwyższonej opłacie (Premium Rate)
Stanisław PIĄTEK
nr katalogowy: 115148
10.15199/59.2018.7.1
usługa telekomunikacyjna
usługa o podwyższonej opłacie
próg kwotowy
blokada połączeń
obowiązki informacyjne
rejestr usług
ryzyko gospodarcze
telecommunications service
premium rate service
payment cap
connection blocking
information obligations
economic risk
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Czekolady premium z wysoką zawartością kakao
nr katalogowy: 115197
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-7
Wędliny podrobowe - tanio, smacznie, zdrowo
Łukasz Grabowski
nr katalogowy: 85728
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-7
Aspekty jakości wędlin surowych dojrzewających
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 77753
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-18
Wędliny niezwyczajne
Henryk Piekut
nr katalogowy: 54497
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-11
Ławeczka z torebki
fi
nr katalogowy: 5366
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-6
Technika na co dzień
nr katalogowy: 131967
OPAKOWANIE 2019-3
Przyszłość opakowań premium
nr katalogowy: 119320
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-3
Targi MIĘSO I WĘDLINY 2006
nr katalogowy: 16766
AUTO MOTO SERWIS 2024-2
Im większy luksus, tym większe… ryzyko!
nr katalogowy: 148068
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
Technologia osłonek w przemyśle mięsnym
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
Marta Kozak
nr katalogowy: 106580
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-3
Aspekty nowoczesnej produkcji wędlin podrobowych
Jerz y Wajdzik
nr katalogowy: 66661
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Krajalnica premium 613P praktycznie za darmo
nr katalogowy: 147587
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-1
Bawełniany papier na etykiety samoprzylepne
nr katalogowy: 130102
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-1
Bawełniany papier na etykiety samoprzylepne
nr katalogowy: 130102
AUTO MOTO SERWIS 2019-6
Z życia branży
nr katalogowy: 135822
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Szyneczka, kiełbaska i pasztet idą w odstawkę?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 101620
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
Produkty premium w delikatesach Alma i Bomi
Renata Grochowska
Tomasz Kowal
nr katalogowy: 64637
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Nowe wymagania dotyczące znakowania pieczywa "luzem" i innych wyrobów nieopakowanych
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 79459
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-8
Wędliny podrobowe
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Natalia Skiepko
nr katalogowy: 100639
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-6
PRODUKTY MIESIĄCA
nr katalogowy: 99382
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
OKOCIM w nowym wydaniu
nr katalogowy: 42366
OPAKOWANIE 2011-8
Tecta powraca
nr katalogowy: 61734
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-12
Postęp w produkcji pasztetów
Adam Olszewski
nr katalogowy: 31753
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-7
Kronika
nr katalogowy: 27876
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-12
Papier nieprzezroczysty IQ Extralight
nr katalogowy: 135102
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-10
Wartość odżywcza wędlin
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 54645
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-4
Libet wchodzi na GPW
nr katalogowy: 59267
AUTO MOTO SERWIS 2019-6
Z życia branży
nr katalogowy: 135822
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
Nowości Zielonej Budki
nr katalogowy: 19078
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-4
METALBUD firma inżynierska
nr katalogowy: 24424
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Czekoladowa nowość Sprüngli
nr katalogowy: 128337
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-4
Aranżacja w stylu Premium
nr katalogowy: 83897
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-8
Nazewnictwo karm dla psów
Radosław Zieliński
nr katalogowy: 122015
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-9
PPG PHENGUARD® 985 – fenolowo-epoksydowa powłoka zbiornikowa klasy premium, która zapewnia odporność chemiczną w rozszerzonym zakresie
nr katalogowy: 139501
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Filiżanka dobrej kawy
nr katalogowy: 22016
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Czekoladowa nowość Sprüngli
nr katalogowy: 128337
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-4
Ostromecko - marka wody premium
M. J. Przegalińska
nr katalogowy: 20643
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-12
Trunki do potraw świątecznych
winny maniak.
nr katalogowy: 40308
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Drobiowe - smaczne i zdrowe
nr katalogowy: 66309
OPAKOWANIE 2021-6
Złożone opakowania TOP PREMIUM – rigid box ze sztywną obwolutą
nr katalogowy: 132218
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Produkty mięsne w atmosferze ochronnej
nr katalogowy: 83608
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-4
TECHNIKA NA CODZIEŃ
nr katalogowy: 67070
OPAKOWANIE 2020-4
Większa elastyczność produkcji piwa z linią Sidel
nr katalogowy: 126009
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
W stronę ekologii
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 66218
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-4
Rynek kostki brukowej stan na dziś i prognoza na jutro
nr katalogowy: 83894
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-10
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 116747
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Najcichsza opona Yokohamy – ADVAN dB V552 z przeznaczeniem dla elektryków i hybryd
nr katalogowy: 139798
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-3
Nominacje w konkursie PERŁY CERAMIKI UE 2019 Wyniki II edycji
nr katalogowy: 122333
OPAKOWANIE 2017-12
Nowe standardy bezpieczeństwa żywności w Metsä Board Simpele
nr katalogowy: 111367
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Fasola z nutką wanilii
nr katalogowy: 93911
OPAKOWANIE 2021-6
Idealne opakowania z usługą Metsä Board 360 Service
nr katalogowy: 132214
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Żury, żurki, żureczki
Grzegorz Russak
nr katalogowy: 75775
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Kawa organiczna w opakowaniu z tektury Metsä Board
nr katalogowy: 129809
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-10
Co nowego w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności – wrzesień 2010 r.
nr katalogowy: 54923
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2010-7
POLSKI WARIANT TECHNOLOGII SOPHIA CZY HERO PREMIUM CASTING ODLEWANIA STOPÓW ALUMINIUM
EDWARD CZEKAJ
TOMASZ REGUŁA
ALEKSANDER FAJKIEL
STANISŁAW PYSZ
nr katalogowy: 54009
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-3
Nominacje w II edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2015
nr katalogowy: 93496
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Nowości produktowe
nr katalogowy: 31136
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Kawa organiczna w opakowaniu z tektury Metsä Board
nr katalogowy: 129809
OPAKOWANIE 2022-10
Eko – nowy standard w opakowaniach klasy premium
Anna Naruszko
nr katalogowy: 140192
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Czym żyje branża piekarska w Niemczech?
nr katalogowy: 29572
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-1
Branża spirytusowa wspiera porozumienie handlowe z Kanadą (CETA)
nr katalogowy: 103481
OPAKOWANIE 2023-4
Rozwiązania w celu zmniejszenia śladu węglowego opakowań
nr katalogowy: 143044
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Najcichsza opona Yokohamy – ADVAN dB V552 z przeznaczeniem dla elektryków i hybryd
nr katalogowy: 139798
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-9
Zasada technologii Atmos
nr katalogowy: 30105
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Trend produktów PREMIUM w sokownictwie
Grzegorz Frącek
nr katalogowy: 30027
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 100601
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-3
Aktualności
nr katalogowy: 139744
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-10
Maksymalna elastyczność i dokładność dostaw w zakładach przetwórstwa drobiu
nr katalogowy: 110162
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-5
Gruczno pokazało kujawskie wyroby piekarskie
Tomasz Kodłubański
nr katalogowy: 109920
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-7
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 85726
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-10
UPEMI - System QAFP rośnie w siłę!
nr katalogowy: 80017
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-3
New machines, equipment and technologies from PMP for tissue manufacturers
nr katalogowy: 104768
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-3
Nowe oferty maszyn, urządzeń i technologii z PMP dla producentów tissue
nr katalogowy: 104767
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 84850
CHŁODNICTWO 2020-4
Dyneo+ – nowa gama silników o bardzo wysokiej sprawności dla zastosowań chłodniczych
nr katalogowy: 127765
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-2
Analiza rozkładu pola magnetycznego generowanego w samochodach elektrycznych i hybrydowych
Ewelina Święs
Adam Komarnicki
Dariusz Sztafrowski
nr katalogowy: 141876
10.15199/48.2023.02.54
Samochód elektryczny
samochód hybrydowy
pole elektromagnetyczne
Electric car
hybrid car
electromagnetic field
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-2
Analiza rozkładu pola magnetycznego generowanego w samochodach elektrycznych i hybrydowych
Ewelina Święs
Adam Komarnicki
Dariusz Sztafrowski
nr katalogowy: 141876
10.15199/48.2023.02.54
Samochód elektryczny
samochód hybrydowy
pole elektromagnetyczne
Electric car
hybrid car
electromagnetic field
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-2
Analiza rozkładu pola magnetycznego generowanego w samochodach elektrycznych i hybrydowych
Ewelina Święs
Adam Komarnicki
Dariusz Sztafrowski
nr katalogowy: 141876
10.15199/48.2023.02.54
Samochód elektryczny
samochód hybrydowy
pole elektromagnetyczne
Electric car
hybrid car
electromagnetic field
AUTO MOTO SERWIS 2023-8
Dealerzy samochodów zwiększyli sprzedaż, ale obawiają się o nowe zamówienia
nr katalogowy: 146081
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-11
Osłonki do wędlin
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 72539
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-12
Design of Premium Efficiency (IE3) Induction Motors Using Evolutionary Optimization and Scaling Laws
Damir ŽARKO
Stjepan FRLJIĆ
Stjepan STIPETIĆ
nr katalogowy: 102630
10.15199/48.2016.12.46
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-11
49. Międzynarodowy Kongres IFKT
Anita Ilska
nr katalogowy: 117740
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Hamburg Global Bake (II)
Paulina Kania-Lentes
Monika Soszyńska-Masny
nr katalogowy: 27055
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Mocna pozycja francuskich czekolad na "górnych półkach"
nr katalogowy: 39000
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Premium... ale jakie?
nr katalogowy: 37331
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-9
Wyniki Konsumenckiego Konkursu Piw – Chmielaki Krasnostawskie 2012
nr katalogowy: 71055
OPAKOWANIE 2019-11
Zrównoważony rozwój i etyka w świecie opakowań premium
nr katalogowy: 123431
OPAKOWANIE 2019-3
Metsä Board na targach Packaging Innovations
nr katalogowy: 119313
OPAKOWANIE 2023-4
Odpowiednie dać rzeczy opakowanie
nr katalogowy: 143057
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-1
Konkurs
nr katalogowy: 49217
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-1
JAK POLACY KUPUJĄ WĘDLINY
nr katalogowy: 82080
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Polskie sposoby na rosyjskie embargo na owoce i warzywa
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 86167
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-5
Kronika
nr katalogowy: 44263
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Kawa w wersji slow
nr katalogowy: 69079
CHŁODNICTWO 2013-9
Air Products pomaga polskim producentom żywności zaspokoić rosnące zapotrzebowanie na mrożone metodą IQF pojedyncze porcje mięsa, wędliny w plasterkach oraz dania gotowe
nr katalogowy: 79215
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-6
Mały zakład z dużym potencjałem.
Magdalena Borek-Daruk
Małgorzata Witek
nr katalogowy: 52224
OPAKOWANIE 2018-3
Pomyśl o wewnętrznej stronie opakowania!
nr katalogowy: 112810
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-3
Medalowy System Flagowych Pap Icopal
nr katalogowy: 112725
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-4
Libet umacnia pozycję na rynku
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 98103
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Arctic Paper przyjmuje strategię Grupy – koncentracja na rozwoju czterech segmentów gospodarki zrównoważonej
nr katalogowy: 134053
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-4
Aktualności
nr katalogowy: 141150
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-3
Aktualności
nr katalogowy: 139744
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-3
Aktualności
nr katalogowy: 139744
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-11
Charakterystyka oraz specyfika produkcji szynek surowo dojrzewających
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Marlena J. Baryczka
Filip Sadowski
nr katalogowy: 110532
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-7
Diety mięsne i bezmięsne - korzyści i zagrożenia
Zuzanna Goluch -Koniuszy
nr katalogowy: 85730
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-1
Wybrane parametry składu fizykochemicznego wędlin w aspekcie prozdrowotnym konsumentów
Adam Olszewski
nr katalogowy: 124496
OPAKOWANIE 2024-1
Qtubes: innowacyjna linia z maszyną Mark Andy
nr katalogowy: 147068
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Bordeaux, Dolina Loary, Prowansja
winny maniak
nr katalogowy: 78130
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-10
Wieści z Metsä Board
nr katalogowy: 123107
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-3
technika na co dzień
nr katalogowy: 97131
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Wyzwania w procesie kartonowania produktów jednostkowych
nr katalogowy: 133592
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
Kronika
nr katalogowy: 42108
AURA 2009-3
Zanieczyszczenia i skażenie mięsa
WŁADYSŁAW MIGDAŁ
nr katalogowy: 42022
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-9
UPEM- Jakość jest sztuką, sztuka jakości!
nr katalogowy: 79530
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-9
Jakość jest sztuką, sztuka jakości!
nr katalogowy: 79239
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-6
Klipsik czy pętelka
Fabian Magda
nr katalogowy: 52217
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Na czym polega fenomen Whole Foods Market
Magdalena Mroczkowska
nr katalogowy: 55262
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Wspomnienie tradycyjnych smaków
Beata Żukowska
nr katalogowy: 54049
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
Wędliny wysokogatunkowe tendencje zmian jakościowych
Piotr Szymański
Aneta Kern-Jędrychowska
Jakub Kern-Jędrychowski
Piotr Moch
nr katalogowy: 64642
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Stosowanie komór klimatyzacyjnych w procesie dojrzewania wędlin
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 139145
komory klimatyzacyjne
dojrzewanie wędlin
parametry dojrzewania
temperatura
wilgotność względna powietrza
prędkość przepływu powietrza wędzarniczego
piroliza
wędzenie
climatic (maturing) chambers
meat products maturing rooms
maturing parameters
temperature
relative humidity of the air
air flow velocity
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Stosowanie komór klimatyzacyjnych w procesie dojrzewania wędlin
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 139145
komory klimatyzacyjne
dojrzewanie wędlin
parametry dojrzewania
temperatura
wilgotność względna powietrza
prędkość przepływu powietrza wędzarniczego
piroliza
wędzenie
climatic (maturing) chambers
meat products maturing rooms
maturing parameters
temperature
relative humidity of the air
air flow velocity
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-8
Tecta powraca
nr katalogowy: 61815
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-7
Innowacyjne odwodnienia mostów i wiaduktów DWD
Wojciech Wika-Czarnowski
Radosław Chęciński
nr katalogowy: 61250
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-9
PPG PHENGUARD® 985 – fenolowo-epoksydowa powłoka zbiornikowa klasy premium, która zapewnia odporność chemiczną w rozszerzonym zakresie
nr katalogowy: 139501
AUTO MOTO SERWIS 2022-TS-1
TomTom GO Navigation teraz także dla ciężarówek
nr katalogowy: 139825
OPAKOWANIE 2022-10
NOVAFOIL 106 dla segmentu opakowań premium
nr katalogowy: 140193
OPAKOWANIE 2013-2
Displaye klasy premium
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 74765
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-12
Konferencja "Bezpieczne Opakowanie"
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 124024
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-7
Nowy kontrakt PMP na rynek chiński
nr katalogowy: 115090
OPAKOWANIE 2013-1
Nowe możliwości z podwójnym lakierowaniem
nr katalogowy: 73756
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Ambasador gastronomii Lody w kuszącej odsłonie
nr katalogowy: 91210
OPAKOWANIE 2015-2
Iggesund rzuca wyzwanie projektantom opakowań
nr katalogowy: 89875
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-1-2
Jedwabisty napar
nr katalogowy: 89400
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-4
Wyniki trzeciej edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2022
nr katalogowy: 141149
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-4
Wyniki trzeciej edycji konkursu PERŁY CERAMIKI UE 2022
nr katalogowy: 141149
OPAKOWANIE 2023-4
Rozwiązania w celu zmniejszenia śladu węglowego opakowań
nr katalogowy: 143044
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-9
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 139430
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-3
Nastawieni na jakość!
Magdalena Borek-Daruk
Małgorzata Witek
nr katalogowy: 50788
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-3
Co dodać i z czym podać mięso i wędliny
Mariusz S. Kubiak
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 50785
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-2
Aktualności
nr katalogowy: 49789
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-11
Jaka czeka przyszłość ekologiczne mięso i wędliny?
nr katalogowy: 80779
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Enzymy - bez których nie ma ani chleba ani bułeczek
Andrzej Dadas
nr katalogowy: 44964
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-5
Zakład Mięsny "Smak-Eko"w Górnie
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 44261
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-8
Klient i załoga są dla nas najważniejsi!
nr katalogowy: 46323
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-12
PEKPOL Ostrołęka - tradycja dobrego smaku
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 73020
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-5
WĘDLINY A ICH ROŚLINNE ANALOGI: wartość odżywcza i cena
Mirosław Słowiński
Agnieszka Skrzypczyk
Aneta Cegiełka
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 137701
skład surowcowy
wartość odżywcza
przetwory mięsne
analogi roślinne
raw material composition
nutritional value
meat products
plant analogues
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-5
WĘDLINY A ICH ROŚLINNE ANALOGI: wartość odżywcza i cena
Mirosław Słowiński
Agnieszka Skrzypczyk
Aneta Cegiełka
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 137701
skład surowcowy
wartość odżywcza
przetwory mięsne
analogi roślinne
raw material composition
nutritional value
meat products
plant analogues
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-5
Nadruk fleksograficzny od wewnętrznej strony opakowania
FILIP BORUSZAK
nr katalogowy: 113990
OPAKOWANIE 2017-7
Folia firmy API Group i ekskluzywne etykiety na wyroby alkoholowe
nr katalogowy: 107520
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Przyjazna słodycz - przyjazna cukiernikom i konsumentom
nr katalogowy: 61401
OPAKOWANIE 2020-6
Opakowania premium już od jednej sztuki
nr katalogowy: 126810
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Carpigiani. Ciekawe pomysły i rozwiązania
nr katalogowy: 130798
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Arctic Paper przyjmuje strategię Grupy – koncentracja na rozwoju czterech segmentów gospodarki zrównoważonej
nr katalogowy: 134053
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-9
Wyzwania w procesie kartonowania produktów jednostkowych
nr katalogowy: 133592
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-10
BCS w strukturach Kolbus
nr katalogowy: 116730
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-9
Duropal HPL Compact Exterior - unikalna trwałość i styl do zastosowań zewnętrznych
nr katalogowy: 115944
OPAKOWANIE 2013-1
Zapuszkowane wina zza zachodniej granicy
nr katalogowy: 73754
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Idealne na lato?
Jarosław Buss
nr katalogowy: 121430
AUTO MOTO SERWIS 2020-4
Pytania do Brembo
nr katalogowy: 135481
OPAKOWANIE 2021-12
Metsä Board zmniejsza ślad węglowy
nr katalogowy: 135085
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-1
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 40681
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH