Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
Najpopularniejsze trendy ślubne wg. Pinteresta
nr katalogowy: 137426
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
Otwartość na innowacje i nowe trendy szansą europejskich producentów mrożonych warzyw
nr katalogowy: 42371
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-8
Nowe trendy w technologii mięsa
Michał Olkiewicz
nr katalogowy: 9590
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
O-I dla konsumenta i środowiska
Adam Gajewski
nr katalogowy: 37610
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2024-5
Najnowsze trendy w publikacjach naukowych – nowe raporty OPI
nr katalogowy: 148652
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nowe pomysły na nowe czasy
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 131200
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Trendy temat
nr katalogowy: 35792
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
Nowe trendy na przedwiośnie
nr katalogowy: 137413
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
Nowe trendy na przedwiośnie
nr katalogowy: 137413
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Nowe pomysły na nowe czasy
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 131200
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-2
Trendy we wzornictwie w 2020 roku
Danuta Baprawska
nr katalogowy: 127033
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-4
Nowe trendy w światowym przemyśle celulozowo-papierniczym
Tomasz Graczyk
nr katalogowy: 137177
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Ślubne wypieki – cukiernicze trendy, które zaskoczą Twoich gości!
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 143451
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2004-10
KONFERENCJE
nr katalogowy: 4502
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-2
Trendy we wzornictwie w 2020 roku
Danuta Baprawska
nr katalogowy: 127033
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
Najpopularniejsze trendy ślubne wg. Pinteresta
nr katalogowy: 137426
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-5
Nowe trendy w dziedzinie ochrony odgromowej
Andrzej Sowa
nr katalogowy: 15273
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-5
Likopen - prozdrowotny barwnik pomidorów
A. Jakubowski
nr katalogowy: 14585
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-4
4 trendy w przemyśle budowy maszyn w 2020 roku
nr katalogowy: 126170
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Trendy, kontrtrendy i antytrendy - z nurtem rzeki czy pod prąd?
nr katalogowy: 97334
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-3
Nowe trendy w elektronice użytkowej
Michał Brzozowski
nr katalogowy: 21133
DOZÓR TECHNICZNY 2005-1
Najnowsze trendy w cyfrowej radiografii przemysłowej
U. Ewert
U. Zscherpel
nr katalogowy: 8906
DOZÓR TECHNICZNY 2005-1
Najnowsze trendy w cyfrowej radiografii przemysłowej
U. Ewert
U. Zscherpel
nr katalogowy: 8906
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-4
Cersaie 2006 - rekordowe targi w Bolonii
DANUTA KOSTRZEWSKA-MATYNIA
nr katalogowy: 22563
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-4
Trendy na tegorocznych targach Cersaie 2019 w ocenie polskiego producenta
Michał Drożdż
nr katalogowy: 124016
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-5
Na poważnie i frywolnie - nowe trendy w odzieży
B. Ignasiak
nr katalogowy: 13694
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2004-1
Nowe osiągnięcia i trendy w zakresie fotogrametrii
Aleksandra Bujakiewicz
nr katalogowy: 4367
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2006-3
Nowe trendy w diagnostyce izolacji transformatorów energetycznych
Franciszek MOSIŃSKI
Bogusław BOCHEŃSKI
Tomasz PIOTROWSKI
nr katalogowy: 18405
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Nowe trendy koktajlowe
nr katalogowy: 145011
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-2
Nowe trendy w chińskim przemyśle płytek ceramicznych
PIOTR KRÓL
nr katalogowy: 21240
OPAKOWANIE 2024-7
PCI Days 2024: najnowsze trendy, inspirujące rozwiązania
nr katalogowy: 149695
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Seminarium CLCh. Nowe trendy w produkcji lodów
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 19271
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-2
Elewacje ceramiczne tradycyjne i nowoczesne
Joanna Mazurkiewicz-Sierzputowska
Adam Mazurkiewicz
nr katalogowy: 7774
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-11
Światowy rynek piwa w latach 2000-2003
A. Bogacz
nr katalogowy: 6956
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-10
Światowy rynek piwa w latach 2000-2003
A. Bogacz
nr katalogowy: 6911
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Jak się pokazać od najlepszej strony?
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 124733
OPAKOWANIE 2019-3
Trendy na rynku opakowań w kontekście aktualnych trendów na rynku konsumenckim
nr katalogowy: 119321
GOSPODARKA WODNA 2004-1
Testy ekotoksykologiczne, czyli nowe trendy w monitoringu jakości wód powierzchniowych i podziemnych. Nadgorliwość, czy konieczność
Alicja Krzemińska
nr katalogowy: 1785
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Ślubne wypieki – cukiernicze trendy, które zaskoczą Twoich gości!
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 143451
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-10
Wiem, co jem Najnowsze trendy przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 110179
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2016-9
Detektory barierowe - nowe trendy
Piotr Martyniuk
Małgorzata Kopytko
Antoni Rogalski
nr katalogowy: 101105
10.15199/13.2016.9.15
OPAKOWANIE 2022-5
Jak druk cyfrowy optymalizuje łańcuch dostaw opakowań
nr katalogowy: 137825
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
Pasmo sukcesów: Branża przygotowuje się do nowego rekordu
nr katalogowy: 86240
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-4
SMART trendy na targach ITM Polska 2019
nr katalogowy: 119710
OPAKOWANIE 2017-10
EUROCAST: wyznaczamy nowe trendy na rynku folii CPP
nr katalogowy: 110041
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Nowe przestrzenie, świeże pomysły na biznes
nr katalogowy: 69595
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
piwowarstwo
nr katalogowy: 125134
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2019-7
Prace doktorskie
nr katalogowy: 121564
AUTO MOTO SERWIS 2019-3
Strefa Biznes
nr katalogowy: 135725
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-26
W 40 krajach świata
nr katalogowy: 81699
OPAKOWANIE 2023-4
Nowe rozdanie targów Packaging Innovations
nr katalogowy: 143039
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Zmiany, jakie nadchodzą z powodu Covid-19
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 130781
OPAKOWANIE 2011-1
Czynniki kształtujące rozwój branży opakowań
MAŁGORZATA LISIŃSKA-KUŚNIERZ
nr katalogowy: 57286
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-16
Inżynier jest trendy
Jerzy metelski
nr katalogowy: 29181
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Aroma Design - Nowe trendy w cukierniach na jesień i zimę
Anita Romanowska
nr katalogowy: 80101
ELEKTROINSTALATOR 2020-2
GNIAZDA PRZEKAŹNIKOWE W TECHNOLOGII PUSH-IN
nr katalogowy: 125076
AUTO MOTO SERWIS 2019-6
Nowe lampy robocze Philips
nr katalogowy: 135827
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Zmiany, jakie nadchodzą z powodu Covid-19
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 130781
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1997-1
Nowe trendy w chemii plazmy: unieszkodliwianie odpadów i polutantów
ANDRZEJ HUCZKO
JERZY JUREWICZ
nr katalogowy: 43217
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2007-4
Cersaie 2007 jubileuszowe targi w Bolonii
Danuta Kostrzewska-Matynia
Henryk Pieczarowski
nr katalogowy: 31632
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-7
Moda, a jakość obuwia
TERESA IBEK
nr katalogowy: 36914
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-1
Nowe trendy w produkcji poliamidów
STANISŁAW CIBOROWSKI
MAŁGORZATA JAMRÓZ
nr katalogowy: 28745
OPAKOWANIE 2013-4
Zawartość źródeł odnawialnych w materiałach opakowaniowych
HANNA ŻAKOWSKA
nr katalogowy: 76106
AUTO MOTO SERWIS 2019-6
Nowe lampy robocze Philips
nr katalogowy: 135827
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2008-1
Duży format coraz bardziej popularny
Monika Gibes
nr katalogowy: 33795
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-10
Ocena przerabialności i wytrzymałości papierów i opakowań w oparciu o dostępne parametry
MAREK MOTYLEWSKI
nr katalogowy: 38900
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Opakowania w przemyśle spożywczym - aspekty prawne i nowe trendy
nr katalogowy: 68855
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-10
Nowe kierunki Targów HORECA w Krakowie
nr katalogowy: 101281
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-1
Nowości produktowe firmy Terrot – nowa era w produkcji dzianin materacowych
Aleksandra Bąk
Marcin Bąk
nr katalogowy: 130735
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-5
PONY, nowe technologie dla odpowiedzialnego postępu i oszczędzania energii
Marzio Nava
nr katalogowy: 139939
OPAKOWANIE 2019-12
Wygoda vs. ekologia - trendy na rynku opakowań
nr katalogowy: 124280
OPAKOWANIE 2024-7
Nowe trendy w projektowaniu opakowań napojów sezonowych
nr katalogowy: 149702
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-2
Płytki "marokańskie" - nowa wizja dekoracji
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 91578
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Nowe trendy w produkcji lodów i nie tylko
nr katalogowy: 90812
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Rozpocznij sezon lodowy z Savpol
nr katalogowy: 126619
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-1
Nowości produktowe firmy Terrot – nowa era w produkcji dzianin materacowych
Aleksandra Bąk
Marcin Bąk
nr katalogowy: 130735
OPAKOWANIE 2023-4
Nowe rozdanie targów Packaging Innovations
nr katalogowy: 143039
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Nadawanie barwy peklowniczej - Nowe trendy w produkcji
Barbara Szmyt
Marta Woźniak
Adam Kostecki
nr katalogowy: 105277
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-1
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 49441
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 86990
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-12
Złote statuetki przyznane w Konkursie „Modernizacja Roku & Budowa XXI wieku!”
Aleksandra Pers
nr katalogowy: 129500
OPAKOWANIE 2022-4
Trendy i wiedza na wiosennych targach B2B
nr katalogowy: 137312
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-5
Przekrawacz rotacyjny – nowe trendy Cz. 1.
nr katalogowy: 126498
tekturnica
przekrawacz rotacyjny
technika regulacji
silnik torque
Sinamics
laser
corrugator
rotary cutter
adjustment technique
torque motor
Sinamics
laser
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-11
Winne trendy Iberii
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 55343
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Zawsze o krok do przodu
Marcin Wajda
nr katalogowy: 104985
CHŁODNICTWO 2018-5
Nowości marki Liebherr dostępne już w Polsce
nr katalogowy: 116994
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-4
Sklepy odzieżowe poszukiwały inspiracji w Poznaniu
nr katalogowy: 113228
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Konferencja "Opakowania w przemyśle spożywczym - aspekty prawne i nowe trendy"
nr katalogowy: 69601
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Trendy kulinarne na 2022 rok
nr katalogowy: 134953
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2014-9
Nowe technologie, nowe urządzenia, nowe wyroby lakierowe
nr katalogowy: 86616
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 85542
OPAKOWANIE 2021-8
Packaging Innovations 2021: wrzesień dobrze opakowany
nr katalogowy: 133063
AUTO MOTO SERWIS 2019-3
Strefa Biznes
nr katalogowy: 135725
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-6
Nowe trendy w dodatkach
nr katalogowy: 85155
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Rozważne inwestowanie w przyszłość firmy
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 128326
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-4
Nowe trendy w światowym przemyśle celulozowo-papierniczym
Tomasz Graczyk
nr katalogowy: 137177
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-4
Nowe trendy w światowym przemyśle celulozowo-papierniczym
Tomasz Graczyk
nr katalogowy: 137177
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-4
Nowe trendy w światowym przemyśle celulozowo-papierniczym
Tomasz Graczyk
nr katalogowy: 137177
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-4
Nowe trendy w światowym przemyśle celulozowo-papierniczym
Tomasz Graczyk
nr katalogowy: 137177
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
60 lat targów SIAL Paris
nr katalogowy: 151424
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
60 lat targów SIAL Paris
nr katalogowy: 151424
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-7-8
Szkło przyjazne środowisku
nr katalogowy: 53815
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
Nowe trendy, nowe możliwości
nr katalogowy: 88297
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-10
OPAKOWANIA PAPIEROWE
nr katalogowy: 116725
OPAKOWANIE 2018-11
MOSCA wyznacza nowe trendy w intralogistyce Przemysłu 4.0
nr katalogowy: 117111
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Trendy w branży cukierniczej na rok 2018
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 111488
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-8
POLAGRA-TEC H dla piekarzy i cukierników
nr katalogowy: 69717
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
Talenty rozdane
nr katalogowy: 67378
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-4
Nadzieja w inżynierach
nr katalogowy: 124934
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Rozważne inwestowanie w przyszłość firmy
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 128326
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Gastro odNOWA
nr katalogowy: 131713
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Nowe trendy – SOFT SERV – tradycja w nowej formie
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 136605
OPAKOWANIE 2022-4
Trendy i wiedza na wiosennych targach B2B
nr katalogowy: 137312
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-5
Przemysł 4.0 a sektor chemiczny gospodarki
Katarzyna Nosalsk
Grzegorz Mazurek
nr katalogowy: 113875
10.15199/62.2018.5.30
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
Bezpieczne opakowania w przemyśle spożywczym - nowe trendy i legislacja
Dorota Kręgiel
nr katalogowy: 75482
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Odpiek sklepowy a zmieniające się gusta i trendy
nr katalogowy: 69597
ELEKTROINSTALATOR 2020-6
4 TRENDY W PRZEMYŚLE BUDOWY MASZYN w 2020 roku
KAMIL SMĘT
nr katalogowy: 126882
OPAKOWANIE 2022-1
Mark Andy i kreatywna energia firmy Reganta
nr katalogowy: 136012
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Targi Piekarsko-Cukiernicze firmy Merkur
nr katalogowy: 83169
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Nowe trendy. Sklep piekarski z ofertą Bistro Coffee
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 85527
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
Seminarium Innowacyjne Döhler Polska
nr katalogowy: 77514
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-11
Innowacje a bezpieczeństwo
Paweł Gregorczyk
nr katalogowy: 123473
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-8
Innowacje w branży okienno-drzwiowej
nr katalogowy: 121822
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-4
Trendy w nazewnictwie kiełbas
Radosław Zieliński
nr katalogowy: 119683
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2016-2
NOWE PŁYTKI
nr katalogowy: 99108
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-7-8
Krok w kierunku fabryk przyszłości – 3 najważniejsze trendy przemysłowe
nr katalogowy: 127512
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-12
Ochrona środowiska. Przepisy, interpretacje, rozwiązania i trendy
AJS
nr katalogowy: 117886
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Naturalnie przez cały rok! Nowe trendy w produkcji proszków roślinnych jako naturalnych dodatków do żywności i suplementów diety
Anna Michalska-Ciechanowska
Jessica Brzezowska
nr katalogowy: 133181
10.15199/64.2021.4.2
proszki roślinne
sposoby suszenia
parametry
nośniki
produkty reakcji Maillarda
nowe właściwości funkcjonalne
plant powders
drying methods
parameters
carriers
Maillard reaction products
new functional properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Naturalnie przez cały rok! Nowe trendy w produkcji proszków roślinnych jako naturalnych dodatków do żywności i suplementów diety
Anna Michalska-Ciechanowska
Jessica Brzezowska
nr katalogowy: 133181
10.15199/64.2021.4.2
proszki roślinne
sposoby suszenia
parametry
nośniki
produkty reakcji Maillarda
nowe właściwości funkcjonalne
plant powders
drying methods
parameters
carriers
Maillard reaction products
new functional properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Naturalnie przez cały rok! Nowe trendy w produkcji proszków roślinnych jako naturalnych dodatków do żywności i suplementów diety
Anna Michalska-Ciechanowska
Jessica Brzezowska
nr katalogowy: 133181
10.15199/64.2021.4.2
proszki roślinne
sposoby suszenia
parametry
nośniki
produkty reakcji Maillarda
nowe właściwości funkcjonalne
plant powders
drying methods
parameters
carriers
Maillard reaction products
new functional properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Naturalnie przez cały rok! Nowe trendy w produkcji proszków roślinnych jako naturalnych dodatków do żywności i suplementów diety
Anna Michalska-Ciechanowska
Jessica Brzezowska
nr katalogowy: 133181
10.15199/64.2021.4.2
proszki roślinne
sposoby suszenia
parametry
nośniki
produkty reakcji Maillarda
nowe właściwości funkcjonalne
plant powders
drying methods
parameters
carriers
Maillard reaction products
new functional properties
ELEKTROINSTALATOR 2020-1
EVC1000 - rodzina szybkich ładowarek DC dla elektromobilności od polskiego producenta
Szymon Piasecki
nr katalogowy: 124593
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 119354
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Wielkanocne przysmaki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136711
Wielkanoc
potrawy
jaja
ryby
zupy
sosy
sałatki
ciasta
potrawy regionalne
nowe trendy
Easter
dishes
eggs
fish
soups
sauces
cakes
regional dishes
new trends
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Wielkanocne przysmaki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136711
Wielkanoc
potrawy
jaja
ryby
zupy
sosy
sałatki
ciasta
potrawy regionalne
nowe trendy
Easter
dishes
eggs
fish
soups
sauces
cakes
regional dishes
new trends
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-3
Dla meblarstwa w Poznaniu
nr katalogowy: 42330
CHŁODNICTWO 2009-3
Nowe trendy w zabezpieczaniu produktów spożywczych
nr katalogowy: 42298
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
Czekolada po mistrzowsku
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 48361
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-9
Kuchnia Kreatywna
Dimitri Roedoe
nr katalogowy: 47245
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-7-8
Krok w kierunku fabryk przyszłości – 3 najważniejsze trendy przemysłowe
nr katalogowy: 127512
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Gastro odNOWA
nr katalogowy: 131713
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Nowe kierunki i trendy
nr katalogowy: 141819
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-5
PONY, nowe technologie dla odpowiedzialnego postępu i oszczędzania energii
Marzio Nava
nr katalogowy: 139939
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-4
Targi Cersaie 2012 w ocenie przedstawicieli polskich i zagranicznych producentów płytek ceramicznych
nr katalogowy: 72733
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-10
La Dolce IFA
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 113618
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-3
Trzy trendy na 2019 rok, które zmienią filozofię produkcji, zarządzanie i zużycie energii
Jacek Łukaszewski
nr katalogowy: 119250
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-8
Proekologiczne odnawialne źródła energii
nr katalogowy: 108610
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-1
MODA
nr katalogowy: 49483
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-5
Parametry papieru a dobre wykonawstwo tektury
MAREK MOTYLEWSKI
nr katalogowy: 44657
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-4
Nowe trendy w produkcji soków i nektarów jabłkowych
Jan Oszmiański
nr katalogowy: 43994
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Królewska uczta
Katarzyna Rogala
nr katalogowy: 42276
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
XX Ogólnopolska Konferencja Producentów Wód i Napojów
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 56556
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-11
Najnowsze trendy w zakresie bezpieczeństwa w przemyśle
nr katalogowy: 146174
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Współczesne trendy na rynku opakowań
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 136032
10.15199/65.2022.1.6
opakowanie
rynek
trendy
packaging
market
trends
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Współczesne trendy na rynku opakowań
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 136032
10.15199/65.2022.1.6
opakowanie
rynek
trendy
packaging
market
trends
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Współczesne trendy na rynku opakowań
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 136032
10.15199/65.2022.1.6
opakowanie
rynek
trendy
packaging
market
trends
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Współczesne trendy na rynku opakowań
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 136032
10.15199/65.2022.1.6
opakowanie
rynek
trendy
packaging
market
trends
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-3
Innowacje i trendy w budownictwie amerykańskim
Oleg Kapliński
nr katalogowy: 104555
10.15199/33.2017.03.22
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Czy poddawać się trendom?
Jan Kowalski
nr katalogowy: 96432
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Barowy tygrys
nr katalogowy: 113112
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2010-5
Komputery przemysłowe do zadań specjalnych
Krzysztof Okoński
nr katalogowy: 54958
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
O nowościach, trendach i regulacjach na rynku lodziarskim
nr katalogowy: 118896
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Trendy Chocolate Chef
nr katalogowy: 84372
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Trendy na rynku żywności
nr katalogowy: 146435
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-12
Przemysł 4.0 - możliwości i wyzwania dla nowoczesnej produkcji
nr katalogowy: 111156
OPAKOWANIE 2012-6
Drupa 2012: nowe trendy w druku flekso
nr katalogowy: 68637
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Popyt na nietypowe
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 98402
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Komplet. Dobry jak chleb
nr katalogowy: 127404
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Kompetencje menedżera. Kompetencje zarządcze menedżera (4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 131665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Nowe trendy – SOFT SERV – tradycja w nowej formie
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 136605
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 77307
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Trendy na rynku napojów alkoholowych
Robert Wieprzkowicz-Rzewuski
nr katalogowy: 132270
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-3
Trendy w opakowaniach do żywności
nr katalogowy: 90145
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-11-12
Technologia browarnicza – trendy w badaniach naukowych (kiedyś i dziś)
Aleksander Poreda
Aneta Ciosek
Olga Hrabia
Katarzyna Fulara
nr katalogowy: 129632
10.15199/64.2020.11–12.1
technologia browarnicza
nauka
rozwój
brewing technology
science
development
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-11-12
Technologia browarnicza – trendy w badaniach naukowych (kiedyś i dziś)
Aleksander Poreda
Aneta Ciosek
Olga Hrabia
Katarzyna Fulara
nr katalogowy: 129632
10.15199/64.2020.11–12.1
technologia browarnicza
nauka
rozwój
brewing technology
science
development
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-7
X Ogólnopolska Konferencja "Trendy Ekorozwoju w Przemyśle Chemicznym"
nr katalogowy: 20399
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-7
Śladami belgijskiej czekolady
Joanna Piotrowicz
nr katalogowy: 53113
OPAKOWANIE 2019-7
Cradle to Cradle - koncepcja inspirowana naturą
nr katalogowy: 121480
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
AKTUALNOŚCI Z KRAJU
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 119351
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Komplet. Dobry jak chleb
nr katalogowy: 127404
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Komplet. Dobry jak chleb
nr katalogowy: 127404
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-3
Targi Budma 2023 już za nami
nr katalogowy: 142389
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-3
Open House – prezentacja innowacyjnych rozwiązań Grupy Colorobbia
nr katalogowy: 139750
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Trendy konsumenckie – co czeka branżę spożywczą?
nr katalogowy: 138261
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Menu na czasie
nr katalogowy: 94671
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
TRENDY 2022-2025 OD AVO
nr katalogowy: 138462
OPAKOWANIE 2018-9
Opakowanie innowacyjne
Marcin Gauden
nr katalogowy: 116082
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-11
Skąd wziąć kasę na piwo?
nr katalogowy: 124000
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2005-7-8
Stan i trendy rozwoju półprzewodnikowych łączników mocy i budowanych z ich zastosowaniem przekształtników energoelektronicznych
Mieczysław NOWAK
nr katalogowy: 11740
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
Europain - trendy i propozycje
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 83760
OPAKOWANIE 2017-2
Technologiczne innowacje i najnowsze trendy
nr katalogowy: 104214
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-7
Konferencje - Trendy Ekorozwoju w Przemyśle Chemicznym
Marcela Palczewska-Tulińska
nr katalogowy: 6603
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-7
IX Konferencja Trendy ekorozwoju w przemyťle chemicznym - doťwiadczenia pierwszego roku po akcesji
AJS
nr katalogowy: 14358
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
W pracy modnie i wygodnie! Trendy na lato 2013
nr katalogowy: 76978
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
TRENDY 2022-2025 OD AVO
nr katalogowy: 138462
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-7-8
Jesienne trendy Gatty
nr katalogowy: 53765
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
Pięciolecie rankingów "Agro Trendy"
nr katalogowy: 42106
OPAKOWANIE 2011-8
Trendy w sektorze przetwarzania i pakowania żywności
DANIELA THIELE
ANDREAS LEITZE
MARTIN TANNER
nr katalogowy: 61729
OPAKOWANIE 2010-12
Trendy innowacyjne w sektorze opakowań jednostkowych
Magdalena Ankiel-Homa
Natalia Czaja - Jagielska
nr katalogowy: 56147
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-3
Trendy elektryfikacji napędów w maszynach roboczych i rolniczych
TOMASZ MIROSŁAW
JAN SZLAGOWSKI
ZBIGNIEW ŻEBROWSKI
nr katalogowy: 97468
10.15199/148.2016.3.3
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH