Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Czasopismo
|
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
Rocznik 2006 - numer 1
Treść płatna
Jeśli masz wykupiony/przyznany dostęp -
zaloguj się
.
Skorzystaj z naszych propozycji zakupu!
Zeszyt
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2006-1
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2006-10
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2006-11
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2006-12
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
Prenumerata
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - prenumerata cyfrowa
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
Nowość
264.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna + wysyłka
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna
336.00 zł brutto
311.11 zł netto
24.89 zł VAT
(stawka VAT 8%)
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - pakowanie i wysyłka
42.00 zł brutto
34.15 zł netto
7.85 zł VAT
(stawka VAT 23%)
378.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS (Prenumerata papierowa + dostęp do portalu sigma-not.pl + e-prenumerata)
432.00 zł brutto
400.00 zł netto
32.00 zł VAT
(stawka VAT 8%)
432.00 zł
Do koszyka
Publikacje w tym zeszycie
Amaranthus - roślina przyjazna człowiekowi
Jarosława Rutkowska
nr katalogowy: 19276
Kierunki rozwoju przemysłu zbożowo-młynarskiego i piekarskiego umożliwiające spełnienie zmieniających się wymagań konsumentów
Jadwiga ROTHKAEHL
nr katalogowy: 19277
Ustawa o towarach paczkowanych
Renata Gasparska
nr katalogowy: 19278
Nowe rozporządzenie w sprawie znakowania
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 19279
Konferencja CLCh. Postęp w produkcji żywności mrożonej i schłodzonej
Marta Stus
nr katalogowy: 19280
O HACCPie - ciekawie
Marta Stus
nr katalogowy: 19281
Praktyczna analiza nowych egzaminów zawodowych dla piekarzy i cukierników
Małgorzata Mackiewicz
nr katalogowy: 19282
Komputer w piekarni. Wdrożenie, czyli najważniejszy etap wprowadzania nowego oprogramowania w piekarni i cukierni (cz. II)
Maciej Latawiec
nr katalogowy: 19283
ABC marketingu. Rola lidera w pracy zespołowej
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19284
Głos odrębny
nr katalogowy: 19285
Za dobre serce... nagroda fiskusa
nr katalogowy: 19286
Na liście produktów tradycyjnych
nr katalogowy: 19287
Coraz wie˛cej graczy na rynku pieczywa
nr katalogowy: 19288
Brotway w Wiedniu
Włodzimierz GUBAŁA
nr katalogowy: 19289
Winterhalter. Rozmowa z Witoldem Grelą, piekarzem z Chełma
nr katalogowy: 19290
Rodzinne kręgle
Zbigniew MIAZGA
nr katalogowy: 19291
Spotkanie branży w Ustroniu
nr katalogowy: 19292
Tradycja w nowoczesnym wydaniu
Lucyna Kubicka
nr katalogowy: 19293
Bagier och Konditorimassa 2005
Dariusz Andrzejak
nr katalogowy: 19294
O rogalach świętomarcińskich
Anna Butka
nr katalogowy: 19295
Biscuits&snack sympozium
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 19296
Bombonierki - as w rękawie producentów
nr katalogowy: 19297
10 lat na polskim rynku Barry Callebaut
nr katalogowy: 19298
Belg - Pol Deschepper mistrzem świata czekolady
Paulina KANIA-LENTES
nr katalogowy: 19299
Szkółka cukiernicza. ABC czekolady. O tym trzebapamiętać.
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 19300
Przepisy Radosława Raka
nr katalogowy: 19301
P.AN. Najnowsze wieści www.pan-centrum.pl
nr katalogowy: 19302
Słodycze premium, czyli jakie
nr katalogowy: 19303
Coffee&tea. Tea&coffee
Renata Zawadzka- Ben Dor
nr katalogowy: 19304
Pieczywo na zakwasie kluczem do zdrowia
Anna Diowksz
nr katalogowy: 19305
Bukiet smaków i zapachów
Renata ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 19306
II edycja konkursu Plejada Słodkich Pomysłów
Ewa GĘCA
nr katalogowy: 19307
Święta na słodko
nr katalogowy: 19308
Rzeźby lodowe
nr katalogowy: 19309
Z życia szkół. Święto chleba w jarosławskim "spożywczaku
Urszula Machaj
Wanda Mazurek
nr katalogowy: 19310
Zagraniczne staże za unijne pieniądze
nr katalogowy: 19311
Lody soft (cz. III)
Piotr Ejsmont
nr katalogowy: 19312
Pracownik idzie do wojska
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 19313
Umowa o pracę - to nie wszystko
Jacek PAPROCKI
nr katalogowy: 19314
Ulga uczniowska po zakończeniu działalności gospodarczej
Jacek PAPROCKI
nr katalogowy: 19315
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 19316
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19317
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH