Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
OPAKOWANIE 2006-2
Możliwość wykorzystania opakowań w strategii rozwoju produktu
Jadwiga Szymczak
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 18053
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-9
Rozwój rynków produktów zbożowych
HANNA Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 29970
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-6
Zdążyć przed 1 maja
Henryk Piekut
nr katalogowy: 5296
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-22
Złotówki na przyszłość
Irena Fober
nr katalogowy: 5604
OPAKOWANIE 2005-2
Opakowanie jednostkowe jako czynnik kształtujący decyzje nabywcze
Anna Krawczyk
nr katalogowy: 11086
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
Tempo rotacji produktów a zrównoważony rozwój
Beata MICHALISZYN
nr katalogowy: 37166
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1994-9
Perspektywy rozwoju produkcji bezwodnika kwasu maleinowego
ZBIGNIEW ŚLĘZAK
nr katalogowy: 43506
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-3
Wprowadzenie do problematyki wdrażania
JOANNA FURMAN
DOROTA BURCHART-KOROL
nr katalogowy: 33684
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-2
Rozwój technologii przerobu makulatury
AGNIESZKA WYSOCKA-ROBAK
KAZIMIERZ PRZYBYSZ
KONRAD OLEJNIK
nr katalogowy: 28834
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Produkty dla branży lodowej
Maria Zaleska
nr katalogowy: 142159
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-12
Potwierdzenie autentyczności i zafałszowania na przykładzie mięsa i przetworów mięsnych
Halina Makała
nr katalogowy: 81261
CHŁODNICTWO 2010-3
Barwa opakowań jako element marketingu produktów spożywczych
Jacek Kondratowicz
Ewa Burczyk
Julita Zapadka
nr katalogowy: 50601
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-1
Rozwój procesów syntezy para-alkilofenoli katalizowanych jonitami
ANDRZEJ KRUEGER
BOGUSŁAW TKACZ
EDWARD GRZYWA
TERESA RDESIŃSKA-ĆWIK
STANISŁAW MATYJA
BOŻENA KRAKÓWKA
nr katalogowy: 28664
OPAKOWANIE 2022-10
EFI Nozomi – zrównoważony rozwój opakowań z tektury falistej
nr katalogowy: 140190
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-10
Wysoka jakość oraz optymalizacja kosztów w branży mleczarskiej
Zbigniew Forjasz
nr katalogowy: 128776
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-3
Nowe maszyny do przygotowania mas papierniczych - rozwój podwójnych młynów typu 2DR3
JOSEF NEMERÁD
MARTINA PAVLÍKOVÁ
nr katalogowy: 34099
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Opakowanie też się liczy
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 79796
OPAKOWANIE 2012-11
Zrównoważony rozwój w działaniach firmy Smurfit Kappa
nr katalogowy: 72397
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-2
Dezynfekcja i substancje aktywne
Joanna Piepiórka-Stepuk
Sylwia Mierzejewska
nr katalogowy: 89572
10.15199/65.2015.2.3
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Wędzimy ze smakiem - zdrowo i bezpiecznie
Mariusz S. Kubiak
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 69665
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-10
Wysoka jakość oraz optymalizacja kosztów w branży mleczarskiej
Zbigniew Forjasz
nr katalogowy: 128776
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Finansowanie małych przedsiębiorstw - fundusze pożyczkowe w Polsce
Monika Czerwińska
nr katalogowy: 40758
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-9
Opakowania optymalne... z Dunapack Eurobox Polska
Bogumił Bombola
nr katalogowy: 86878
OPAKOWANIE 2019-7
Ekoprojektowanie opakowań odpowiedzią na wyzwania GOZ
nr katalogowy: 121465
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-3
Wybrane aspekty zarządzania procesem rozwoju nowego produktu
Jerzy Baruk
nr katalogowy: 89967
10.15199/46.2015.3.4
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych
Karolina Tabaka
Marek Cierach
nr katalogowy: 65708
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-12
Zrównoważony produkt żywnościowy w systemie prawa - fakt czy życzenie?
Monika ŻUCHOWSKA-GRZYWACZ
nr katalogowy: 117604
10.15199/48.2018.12.2
produkt zrównoważony
zrównoważony rozwój
doskonalenie
wartości dodane
sustainable product
sustainable development
improvement
added values
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-12
Przemysł 4.0 - możliwości i wyzwania dla nowoczesnej produkcji
nr katalogowy: 111156
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2021-2
Global Innovation Index 2020 – Polska na 38. miejscu i 25. wśród krajów europejskich
nr katalogowy: 131239
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Pakowanie żywności w gastronomii
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130430
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-3
Przetwarzanie i utrwalanie mięsa w dziejach świata (część II )
nr katalogowy: 75375
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Produkty dla branży lodowej
Maria Zaleska
nr katalogowy: 142159
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Wykrywanie zafałszowań żywności
Izabela Przetaczek-Rożnowska
Monika Rosiak
nr katalogowy: 57743
OPAKOWANIE 2020-12
Hallmark symbolem nieskończonego recyklingu
nr katalogowy: 129478
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Dunapack Eurobox Polska - serwis na bardzo wysokim poziomie
nr katalogowy: 86171
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-4
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 97927
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2021-2
Global Innovation Index 2020 – Polska na 38. miejscu i 25. wśród krajów europejskich
nr katalogowy: 131239
OPAKOWANIE 2019-6
BADANIA I ROZWÓJ: Indykatory TTI jako przykład opakowań inteligentnych
Magdalena Bukowska-Skwarek
nr katalogowy: 120836
10.15199/42.2019.6.1
OPAKOWANIE 2016-12
Prędkość realizacji i optymalizacja
nr katalogowy: 102915
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-9
Opakowania stosowane w przemyśle mięsnym
Małgorzata Nowacka
Katarzyna Śwircz
nr katalogowy: 116034
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Firmy spożywcze doceniają Facebooka
Magdalena Wocior
nr katalogowy: 73305
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-5
Przyszłość
Błażej Fidrocki
nr katalogowy: 143315
OPAKOWANIE 2023-5
Zrównoważony rozwój i innowacyjność: klucze do rynkowego sukcesu
nr katalogowy: 143414
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Dunapack Eurobox Polska - serwis na bardzo wysokim poziomie
nr katalogowy: 86658
OPAKOWANIE 2015-1
Wszystkie rozwiązania w jednym miejscu. Jak zaoszczędzić czas i pieniądze?
nr katalogowy: 89191
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Pakowanie żywności w gastronomii
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130430
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-8
Analiza rynku opakowań w przemyśle mięsnym
Małgorzata Nowacka
Edyta Szulc
nr katalogowy: 100637
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-12
W polskiej fabryce Katcon katalizatory są spawane przez roboty
nr katalogowy: 129650
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-3
Aktywność wody produktów mlecznych. Cz. I
Michał A. Olkowski
Antoni Pluta
Anna Berthold-Pluta
Jolanta Wiska
nr katalogowy: 66716
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2016-6
Wdrażanie dyrektywy RoHS i rozporządzenia REACH w praktyce
Jerzy Chudorliński
PAWEŁ WLAZŁO
nr katalogowy: 99212
10.15199/13.2016.6.18
OPAKOWANIE 2012-9
Puszka dla ekologii, czyli jak Ball Packaging chroni środowisko naturalne
nr katalogowy: 71154
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-4
Rozwój konstrukcji murowych w Polsce
Łukasz Drobiec
Radosław Jasiński
nr katalogowy: 137190
10.15199/33.2022.04.03
konstrukcje murowe
rozwój produktu
perspektywy rozwoju
nowoczesne mury.
masonry structures
product development
development prospects
modern walls.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-4
Rozwój konstrukcji murowych w Polsce
Łukasz Drobiec
Radosław Jasiński
nr katalogowy: 137190
10.15199/33.2022.04.03
konstrukcje murowe
rozwój produktu
perspektywy rozwoju
nowoczesne mury.
masonry structures
product development
development prospects
modern walls.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-4
Rozwój konstrukcji murowych w Polsce
Łukasz Drobiec
Radosław Jasiński
nr katalogowy: 137190
10.15199/33.2022.04.03
konstrukcje murowe
rozwój produktu
perspektywy rozwoju
nowoczesne mury.
masonry structures
product development
development prospects
modern walls.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-4
Rozwój konstrukcji murowych w Polsce
Łukasz Drobiec
Radosław Jasiński
nr katalogowy: 137190
10.15199/33.2022.04.03
konstrukcje murowe
rozwój produktu
perspektywy rozwoju
nowoczesne mury.
masonry structures
product development
development prospects
modern walls.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Filmy i powłoki skrobiowe do żywności
Ewelina Basiak
Sabina Galus
Andrzej Lenart
nr katalogowy: 67950
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-4
Maszyny pakujące w przemyśle spożywczym
Jerzy Stępień
nr katalogowy: 67530
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Nowe techniki pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Marek Cierach
Agnieszka Bilicka
nr katalogowy: 53795
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-3
Projektowanie opakowań w aspekcie ochrony środowiska oraz strategii marketingowej
Małgorzata Grochocka
Konrad Nowakowski
Krzysztof Wójcik
nr katalogowy: 125600
10.15199/65.2020.3.7
opakowania
ochrona środowiska
projektowanie
zrównoważony rozwój
recykling
packagings
environmental protection
designing
sustainable development
recycling
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Kalendarz Baristów 2010
nr katalogowy: 49043
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-7
Ekstrakty przypraw naturalnych w płynie
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 45678
OPAKOWANIE 2009-4
Nieustająca rewolucja ekologiczna
Ana Ces-Agraso
nr katalogowy: 44158
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
Modelowanie i symulacja procesów produkcyjnych
Sylwia Łaba
Piotr Waćko
nr katalogowy: 43847
OPAKOWANIE 2009-3
Znaczenie wzornictwa opakowań
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 42257
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-2
Pozycjonowanie produktów mięsnych jako instrument marketingu
Stanisław Urban
nr katalogowy: 41443
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-4
Dodawanie płynnych składników do pasz
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 99953
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-11
Mikrobrowar osiągnął stałą jakość i wyższą wydajność dzięki rozwiązaniu SUPRAdiscTM II
nr katalogowy: 102290
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-12
Jakość produktów z tworzyw sztucznych w kontekście procesu doboru i przygotowania surowców
Bożena Skotnicka-Zasadzień
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 111400
10.15199/62.2017.12.5
OPAKOWANIE 2011-10
Nowa generacja opakowań wielokrotnego użytku
nr katalogowy: 63210
OPAKOWANIE 2019-6
Opakowania na FALI wznoszącej...
nr katalogowy: 120816
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-10
Pieprz w przetwórstwie mięsa - właściwości i alternatywne rozwiązania
Maciej Borzyszkowski
nr katalogowy: 94529
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-4
Co konsumenci naprawdę myślą o opakowaniach?
ELISABETH SKODA
nr katalogowy: 148513
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2017-1
PROJEKT WYCIĄGARKI BRAMOWEJ DO PLATFORMY MONTAŻOWEJ W FIRMIE ELEKTROBUDOWA SA
Robert CIEŚLAK
Ireneusz WYSOCKI
Łukasz KĄCIAK
nr katalogowy: 104071
OPAKOWANIE 2016-3
Menedżer w gospodarce opakowaniami
TOMASZ TELEP
nr katalogowy: 98011
10.15199/42.2016.3.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-3
Nowoczesne technologie pakowania dla przemysłu mięsnego
Patrycja Sumińska
Marek Kotowicz
Małgorzata Mizielińska
Sławomir Lisiecki
nr katalogowy: 90148
OPAKOWANIE 2014-8
Dunapack inwestuje w jakość
nr katalogowy: 86145
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Aromaty naturalne w przemyśle spożywczym
Beata Zagroba
nr katalogowy: 105822
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-11
WIBERG zawsze idzie o krok dalej
Jolanta Wilczak
nr katalogowy: 87953
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-10
Druga strona odzieżowego biznesu
nr katalogowy: 87262
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Ciastka w sklepie firmowym piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 132504
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-7
Valmet. Kompleksowe portfolio i większe możliwości dzięki akwizycji
nr katalogowy: 132729
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-8
Ekoprojektowanie opakowań – teraźniejszość czy przyszłość?
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 139217
OPAKOWANIE 2023-5
Jak zmniejszyć ilość odpadów na linii produkcyjnej?
nr katalogowy: 143405
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2019-6
RZECZYWISTOŚĆ ROZSZERZONA NARZĘ- DZIEM PRZEMYSŁU 4.0 - ROZWIĄZANIA DLA BRANŻY MOTORYZACYJNEJ
Halszka Skórska
nr katalogowy: 121091
10.15199/13.2019.6.14
motoryzacja
rzeczywistość rozszerzona
AR
Przemysł 4.0
inteligentne fabryki
automotive industry
augmented reality
AR
Industry 4.0
Smart Factories
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-4
Badania chlorowodorowania epichlorohydryny za pomocą gazowego chlorowodoru
MARIAN SPADŁO
nr katalogowy: 106990
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-12
Nowy środek dyspergująco-zwilżający o charakterze hydrofobowym
Łukasz Toma
Monika Słowikowska
nr katalogowy: 141013
10.15199/62.2022.12.12
środki dyspergująco-zwilżające
środki hydrofobowe
optymalizacja składu farby
wetting and dispersing agents
hydrophobic agents
optimizing of paint composition
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-12
Nowy środek dyspergująco-zwilżający o charakterze hydrofobowym
Łukasz Toma
Monika Słowikowska
nr katalogowy: 141013
10.15199/62.2022.12.12
środki dyspergująco-zwilżające
środki hydrofobowe
optymalizacja składu farby
wetting and dispersing agents
hydrophobic agents
optimizing of paint composition
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-10
Kalejdoskop ze świata napojów - wrzesień 2010 r.
nr katalogowy: 54924
OPAKOWANIE 2019-2
Lepsza przyszłość z koncepcją Cradle to Cradle
nr katalogowy: 118797
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-5
Produkt i jego jakość jako symbol
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 131884
10.15199/46.2021.5.1
produkt
towar
usługa
symbol
jakość postrzegana
product
commodity
service
symbol
perceived quality
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-12
Jakość środowiskowa produktów w kontekście ich zrównoważenia
Magdalena PAŹDZIOR
nr katalogowy: 117605
10.15199/48.2018.12.3
jakość
środowisko
wymagania konsumentów
produkt zrównoważony
quality
environment
consumer requirements
sustainable product
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-1
Wybrane koncepcje zarządzania jakością
Anita Fajczak- Kowalska
nr katalogowy: 81987
OPAKOWANIE 2014-10
Zaangażowanie w rozwój gospodarki obiegowej pozwoli lepiej wykorzystywać zasoby
nr katalogowy: 87398
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-1
PERSONALIA
nr katalogowy: 124492
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-8
Jakość i trwałość pieczywa pakowanego w MAP
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 85830
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-1
Korzyści z zastosowania naturalnych antyoksydantów
Natalia Piaskowska
Katarzyna Śmiecińska
nr katalogowy: 89082
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-12
Opakowania przyszłości rodzaje i funkcje opakowań aktywnych
Małgorzata Świtała
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 111094
10.15199/65.2017.12.6
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-10
Specyfikacja techniczna iso/ts 16949
Dagmara Łysak
nr katalogowy: 79785
CHŁODNICTWO 2010-8
Modelowanie procesów cieplno-przepływowych w komorze przechowalniczej warzyw
Mirosława Kołodziejczyk
Dariusz Butrymowicz
nr katalogowy: 53479
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-9
Mikrobiologiczne aspekty produkcji kiszonej kapusty. Cz. 2
Szymon Strnad
Paweł Satora
nr katalogowy: 101021
10.15199/64.2016.9.6
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-5
Aspekty rozwojowe technik przyrostowych w zastosowaniach przemysłu maszynowego
LUCJAN ŚNIEŻEK
KRZYSZTOF GRZELAK
JANUSZ KLUCZYŃSKI
nr katalogowy: 98632
10.15199/148.2016.5.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-10
Folia z poli(alkoholu winylowego) jako alternatywa tworzyw sztucznych wykonanych z PET i HDPE w procesie ekoprojektowania zrównoważonych produktów detergentowych
Bibianna Nowak
Elżbieta Sikora
nr katalogowy: 145741
10.15199/62.2023.10.10
folia PVA
biodegradacja
rozpuszczalność w wodzie
mikroplastik
PVA film
biodegradability
solubility in water
microplastics
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-10
Folia z poli(alkoholu winylowego) jako alternatywa tworzyw sztucznych wykonanych z PET i HDPE w procesie ekoprojektowania zrównoważonych produktów detergentowych
Bibianna Nowak
Elżbieta Sikora
nr katalogowy: 145741
10.15199/62.2023.10.10
folia PVA
biodegradacja
rozpuszczalność w wodzie
mikroplastik
PVA film
biodegradability
solubility in water
microplastics
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Pomiar gęstości produktu on-line kontrola jakości, przeliczanie stężenia
nr katalogowy: 41087
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-3
Sortowanie wg barwy - receptą na wysoką jakość produktu
nr katalogowy: 58131
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
Proces planowania produktu w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego
E. Szczepańska
L. Nieżurawski
nr katalogowy: 14820
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Chleb Altamura - numer 1 we Włoszech
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 53351
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-6
Oferta szkoleniowa Zarządu Głównego Stowarzyszenia Młynarzy RP
nr katalogowy: 102716
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-6
NOWOŚCI
nr katalogowy: 132074
OPAKOWANIE 2023-5
Zrównoważony rozwój i innowacyjność: klucze do rynkowego sukcesu
nr katalogowy: 143414
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-5
Od redakcji
Andrzej Jan Szyprowski
nr katalogowy: 91295
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-5
Biorafinerie - rozwój konceptu
Joanna Harasym
nr katalogowy: 91094
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-8
Współczesny marketing a opakowania do żywności. Cz. I
Joanna Kuzincow
nr katalogowy: 86361
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2011-12
Architektura systemów informatycznych w nowoczesnych przedsiębiorstwach telekomunikacyjnych
Bartosz Chrabski
Piotr Zawistowski
nr katalogowy: 64910
OPAKOWANIE 2011-8
Techniki pakowania pieczywa jako metoda przedłużania jego świeżości
IWONA MICHALSKA-POŻOGA
nr katalogowy: 61746
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-4
Effect of poly(vinyl chloride) modification with microspheres on geometric structure of extrudates. Analiza wpływu modyfikacji poli(chlorku winylu) mikrosferami na strukturę geometryczną wytłoczyny
Aneta Tor-Świątek
Janusz W. Sikora
nr katalogowy: 75930
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
Product placement - narzędzie Pilarczyk marketingowe na rynku żywności
Bogna Pilarczyk
nr katalogowy: 57029
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-4
Model zarządzania jakością w łańcuchu dostaw żywności
Dominik ZIMON
nr katalogowy: 90679
10.15199/46.2015.4.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-10
Właściwości i budowa poliestroli wytworzonych z kwasu cytrynowego i butanodiolu oraz zsyntezowanych z ich udziałem sztywnych pianek PUR-PIR
Joanna Liszkowska
Bogusław Czupryński
Joanna Paciorek-Sadowska
nr katalogowy: 71710
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
Owoce, warzywa, soki - ich kaloryczność i wartość odżywcza na tle zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze Cz. 4. Konsumpcja soków i nektarów i perspektywy jej rozwoju
Witold Płocharski
Barbara Groele
Jarosław Markowski
nr katalogowy: 75478
OPAKOWANIE 2014-5
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 84313
OPAKOWANIE 2013-11
Wizja zrównoważonego rozwoju firmy Smurfit Kappa
nr katalogowy: 80604
OPAKOWANIE 2020-2
Better with Less - 10 finałowych projektów
nr katalogowy: 125154
OPAKOWANIE 2016-3
Dwa spojrzenia na rozwój rynku opakowań nowej generacji
nr katalogowy: 97984
OPAKOWANIE 2022-10
EFI Nozomi – zrównoważony rozwój opakowań z tektury falistej
nr katalogowy: 140190
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-4
KALEJDOSKOP VII–VIII 2024 ZE ŚWIATA NAPOJÓW
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 150169
OPAKOWANIE 2012-6
Wpływ opakowania na kształtowanie wizerunku produktu
MAŁGORZATA MIKA-MĘTEL
nr katalogowy: 68641
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Jakość w procesie rozwoju innowacji produktowych
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 28045
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-4
Trendy w produkcji żywności
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 126050
10.15199/65.2020.4.5
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
System kontroli rentgenowskiej Ishida poprawia bezpieczeństwo produktu
nr katalogowy: 78878
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Schładzanie kriogeniczne produktów spożywczych w mieszałkach
Robert Wiatrowski
Katarzyna Bigos
nr katalogowy: 139165
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-10
Tunele fluidyzacyjne do mrożenia IQF - nowoczesna technologia
nr katalogowy: 47534
OPAKOWANIE 2011-2
Aktualne trendy we wzornictwie opakowań jednostkowych produktów kosmetycznych
MAGDALENA ANKIEL-HOMA
NATALIA CZAJA-JAGIELSKA
nr katalogowy: 57707
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-1
HACCP narzędziem codziennego doskonalenia
Małgorzata Galczak
nr katalogowy: 73855
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Po co firmie silna marka? (Cz. II)
Monika Czerwińska
Franciszek Hułas
nr katalogowy: 35894
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Schładzanie kriogeniczne produktów spożywczych w mieszałkach
Robert Wiatrowski
Katarzyna Bigos
nr katalogowy: 139165
OPAKOWANIE 2023-12
Branża druku etykiet – stale rozwijający się rynek
nr katalogowy: 146665
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2011-4
Struktura i właściwości mechaniczne hybrydowych powłok naniesionych techniką PVD na podłoże ze stopów magnezu i aluminium
TOMASZ TAŃSKI
KRZYSZTOF LUKASZKOWICZ
nr katalogowy: 64726
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-12
Białka zwierzęce w produktach ekstrudowanych
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 64454
OPAKOWANIE 2010-11
Wpływ promieniowania jonizującego na biodegradowalne materiały opakowaniowe
Karolina Assman
Hieronim Kubera
Krzysztof Melski
nr katalogowy: 55420
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2015-11
Aspekty opracowania ortofotomapy cyfrowej w podczerwieni na podstawie danych pozyskanych z niskiego pułapu
Michał KĘDZIERSKI
Damian WIERZBICKI
Anna FRYŚKOWSKA
Paulina NERĆ
Aleksandra GROCHALA
nr katalogowy: 94605
10.15199/50.2015.11.1
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Na drobne kawałki Urządzenia do mechanicznej obróbki żywności
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 97162
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-2
Identyfikacja produktu w branż mięsnej - roziwązania informatyczne
nr katalogowy: 1568
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
Produkt jako instrument marketingu
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 42381
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Przejrzyste śledzenie pochodzenia surowca i produktu
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 7175
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-4
Budowanie silnej pozycji marki na rynku poprzez właściwe wyznaczanie trwałości produktów Przegląd badań stosowanych do oceny trwałości Cz. I. Podstawy prawne, ogólne zasady, podział metod
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 90890
CHŁODNICTWO 2006-11
Sprężarki hermetyczne produkcji Bristol (część 4)
BARTOSZ NOWACKI
nr katalogowy: 21427
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Zmrożona wygoda
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 11852
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Zmrożona wygoda
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 11852
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1991-6
Znaczenie i obecny stan technologii syntezy tlenku propylenu
EUGENIUSZ MILCHERT
nr katalogowy: 106685
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-7
Człowiek, jako najsłabsze ogniwo w obszarze produkcji
Joanna Piepiórka -Stepuk
nr katalogowy: 61125
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-4
Technologiczne uwarunkowania rozwoju komputerów
Andrzej MICHALSKI
nr katalogowy: 51583
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-7
Biogospodarka o obiegu zamkniętym
Eugeniusz K. Chyłek
Tomasz Niepytalski
Józef A. Śliwa
nr katalogowy: 100960
10.15199/65.2016.7.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-6
Rynek napojów energetyzujących
Beata Marchand
nr katalogowy: 99229
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-1
Pakowanie żywności - przykładowe rozwiązania
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Natalia Skiepko
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 89204
10.15199/65.2015.1.5
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-9
Wpływ dolistnego dokarmiania roślin chmielu na plon i poziom alfa-kwasów
Mieczysław Stasiak
nr katalogowy: 54442
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2020-2
Nowe inwestycje Danfoss w Polsce
nr katalogowy: 125105
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2020-2
Nowe inwestycje Danfoss w Polsce
nr katalogowy: 124929
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Błonnik w produkcji pieczywa
Marcin Kurek
nr katalogowy: 103575
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-8
Rozwój tradycyjnego młynarstwa w dobie pełnej mechanizacji
Celina Habryka
nr katalogowy: 92759
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 137138
CHŁODNICTWO 2024-3
Jaką wybrać
Andrzej Pokrowski
nr katalogowy: 149171
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-8
Opakowania aktywne i inteligentne
Ewa Drzewińska
nr katalogowy: 53867
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Ocena sensoryczne kakao
Ester Lemmen
Paweł Gaca
nr katalogowy: 12628
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-6
Magazynowe urządzenia chłodnicze Powiew chłodu
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 120656
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-11
Analiza niezgodności w wybranych przedsiębiorstwach
Urszula BALON
Paweł NOWICKI
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 88620
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Kariera butelki i puszki w piwowarstwie - krótka monografia
Adam Pawełas
nr katalogowy: 67228
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-12
Wpływ oddziaływania ultradźwięków na przebieg procesu zamrażania tkanki jabłka
Małgorzata Nowacka
Aleksandra Fijałkowska
Dorota Witrowa-Rajchert
nr katalogowy: 81716
OPAKOWANIE 2012-10
Badania sensoryczne materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
MAŁGORZATA NOWACKA
DOMINIKA NIEMCZUK
nr katalogowy: 71930
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Współczesne trendy na rynku opakowań
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 136032
10.15199/65.2022.1.6
opakowanie
rynek
trendy
packaging
market
trends
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Współczesne trendy na rynku opakowań
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 136032
10.15199/65.2022.1.6
opakowanie
rynek
trendy
packaging
market
trends
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Współczesne trendy na rynku opakowań
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 136032
10.15199/65.2022.1.6
opakowanie
rynek
trendy
packaging
market
trends
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Współczesne trendy na rynku opakowań
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 136032
10.15199/65.2022.1.6
opakowanie
rynek
trendy
packaging
market
trends
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Struktura produktu hotelowego
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 119007
istota produktu
potrzeba
produkt
produkt fakultatywny
produkt podstawowy
produkt potencjalny
produkt poszerzony
produkt rzeczywisty
produkt wzbogacony
rdzeń produktu
struktura produktu
usługa
usługa hotelarska
product essence
need
product
optional product
basic product
potential product
extended product
real product
enriched product
product core
product structure
service
hotel service
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-3
Jakość jako obszar wartości produktu luksusowego
Wioleta DRYL
Piotr JUCHNIEWICZ
nr katalogowy: 149870
10.15199/46.2024.3.3
jakość postrzegana
produkt luksusowy
wartość produktu luksusowego
perceived quality
luxury product
value of luxury product
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-8
Opakowania i etykiety realizują funkcję ochronną produktu
Hieronim Kubera
Karolina Peruk-Gnatowska
nr katalogowy: 18836
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-10
Wpływ nowoczesnych technologii wykorzystywanych w Przemyśle 4.0 na zrównoważoną produkcję
Anna Stefania Grzebita
Michał Cichowicz
nr katalogowy: 145511
Przemysł 4.0
zrównoważona produkcja
inteligentna produkcja
zrównoważony rozwój
gospodarka cyrkularna
Industry 4.0
sustainable production
smart manufacturing
sustainable development
circular economy
OPAKOWANIE 2012-7
Etykieta cyfrowa sposobem na optymalizację kosztów
MACIEJ WOJTASZEK
nr katalogowy: 69027
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Cyfryzacja analogowych punktów pomiaru przepływu – wyższa jakość produktu i szczegółowa wiedza diagnostyczna
nr katalogowy: 133170
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Identyfikacja i ocena wybranych produktów żywnościowych
Mariola Grzybowska-Brzezińska
nr katalogowy: 86667
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-6
Superfood aspekty prawne i żywieniowe
Anna Gramza-Michałowska
Bartosz Kulczyński
Marzena Grdeń
nr katalogowy: 106752
10.15199/65.2017.6.3
superfood
superżywność
związki bioaktywne
działanie prozdrowotne
superfood
bioactive compounds
health- -promoting effect
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-9
Regionalne i tradycyjne produkty zbożowe w Polsce
Marlena Piekut
nr katalogowy: 86404
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-4
Technologie rozlewu aseptycznego dla produktów wrażliwych z cząstkami
Ludwik Majorczyk
Piotr Materek
nr katalogowy: 105148
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-6
Znakowanie żywności, czyli co powinien wiedzieć konsument
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 84589
OPAKOWANIE 2011-2
Walory promocyjne opakowań
MAŁGORZATA MIKA-MĘTEL
nr katalogowy: 57706
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Opakowanie produktu spożywczego a wartość dla producenta
Joanna Kuzincow
Wiktor Woytowicz
nr katalogowy: 93124
10.15199/65.2015.8.8
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1987-2
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 107817
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2016-11
Doskonalenie funkcjonowania systemu wytwarzania w przedsiębiorstwie branży metalowej z wykorzystaniem narzędzi Lean
Monika GÓRSKA
nr katalogowy: 102680
10.15199/24.2016.11.15
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Nowe rozdanie na rynku kart płatniczych
Michał Stefan Zajączkowski
nr katalogowy: 90788
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Śledzenie produktu
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 37899
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-9
Rozwiązanie do zarządzania serwisem
nr katalogowy: 128073
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-24
Innowacyjność i ochrona patentowa
Tomasz Krawczyk
nr katalogowy: 48500
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-23
Bunt wyrobów?
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 48471
CHŁODNICTWO 2009-8
Marka produktu wizerunkiem firmy
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
nr katalogowy: 46419
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 77504
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Udoskonalanie produktu hotelarskiego
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 150006
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-5
Znak towarowy i wzór przemysłowy dla produktu spożywczego
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 84434
OPAKOWANIE 2010-9
Opakowanie - ważny element konkurencyjności na rynku świeżych owoców i warzyw
Andrzej Hejduk
Tadeusz Cąderek
nr katalogowy: 54386
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-3
Test personifikacji opakowania i jego zastosowanie
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 97115
10.15199/47.2016.3.2
OPAKOWANIE 2012-5
Wyzwanie dla offsetu
nr katalogowy: 67907
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH