Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-2
Postrzegana jakość produktów w kontekście postrzeganej jakości marki
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 20843
OPAKOWANIE 2019-12
Jakość postrzegana i wizerunek dostępnych na polskim rynku marek środków do zmywania w zmywarkach automatycznych
Andrzej Pawluk
nr katalogowy: 124297
10.15199/42.2019.12.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-10
Niezawodna jakość
Włodzimierz Lewin
Olgierd Hryniewicz
nr katalogowy: 21922
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Relacje między postrzeganą jakością usług i satysfakcją klientów supermarketów
Grzegorz BIESOK
Jolanta WYRÓD-WRÓBEL
nr katalogowy: 113586
10.15199/48.2018.5.5
badania konsumenckie
model satysfakcji
postrzegana jakość usług
satysfakcja klienta
consumer research
satisfaction model
perceived service quality
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-8
Model zarządzania jakością usług
Joanna DZIADKOWIEC
nr katalogowy: 29393
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-11
Kodeks Dobrego Piwa Próba stworzenia sytemu certyfikacji piw wysokiej jakości
nr katalogowy: 102275
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-11
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 63636
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Aromaty naturalne w przemyśle spożywczym
Beata Zagroba
nr katalogowy: 105822
AUTO MOTO SERWIS 2022-4
Nowości
nr katalogowy: 137510
AUTO MOTO SERWIS 2022-4
Nowości
nr katalogowy: 137510
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-5
Analizator ND1 - jakość energii elektrycznej pod kontrolą
Sławomir Kowalczyk
Krzysztof Pyszyński
nr katalogowy: 51502
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-6
Metody oceny wyników testów subiektywnych Quality of Experience
Lucjan Janowski
nr katalogowy: 106243
10.15199/59.2017.6.5
testy subiektywne
jakość postrzegana przez użytkownika
QoE
analiza danych
QoE
subjective testing
data analysis
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-7-8
Jakość w procesie świadczenia usług wewnętrznych
Andrzej KŁOSOWSKI
nr katalogowy: 92675
10.15199/46.20157-8.8
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Żywność ekologiczna - rynek z perspektywą
Marta Stus
nr katalogowy: 18998
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-8
Pszenica durum nie tylko do produkcji makaronu
nr katalogowy: 6354
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-3
Skóra towarem luksusowym
P. Jesso-p
K.Galczak
nr katalogowy: 13650
OPAKOWANIE 2012-7
WSTĘP
nr katalogowy: 69015
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2008-11
Redukcja zanieczyszczeń do atmosfery
BOGUSŁAW REGULSKI
nr katalogowy: 39104
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Z biurokracją za pan brat
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 35133
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-3
Marketing bezpośredni produktów mięsnych
Stanisław Urban
nr katalogowy: 24903
AURA 2007-3
Biomasa jako"zielona energia"
AGATA SZYMAŃSKA
nr katalogowy: 24702
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-5
Przesłanki wdrażania systemów jakości
Agnieszka Tabor- Smardzewsk a
nr katalogowy: 51604
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-2
Problemy jakości e-nauczania w Polsce
Joanna Rosak-Szyrocka
Piotr Wojciechowski
nr katalogowy: 89448
10.15199/46.2015.2.5
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-8
Polityka personalna
nr katalogowy: 37780
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2008-3
Struktura i właściwości nanokompozytów poliuretanowych
JOANNA RYSZKOWSKA
nr katalogowy: 35986
AURA 2007-1
Kłopoty z kosmicznym złomem
LESŁAW PETERS
nr katalogowy: 23231
OPAKOWANIE 2018-5
Technologia współwtrysku - nowe zastosowanie
nr katalogowy: 113712
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
IWONA WRZEŚNIEWSKA-WAL
nr katalogowy: 34584
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-1
Polityka personalna - stawiamy na ludzi
Anna Piwowarska
nr katalogowy: 32855
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Chleb źródłem zdrowia
ANNA DIOWKSZ
nr katalogowy: 31730
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2019-2
POLSKI INSTYTUT ROZWOJU BIZNESU MA ZASZCZYT ZAPROSIĆ PAŃSTWA DO UDZIAŁU W KONFERENCJI: "NOWOCZESNE NARZĘDZIA I TECHNOLOGIE DO ZARZĄDZANIA PRODUKCJĄ"
nr katalogowy: 118841
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-3
Jakość jako obszar wartości produktu luksusowego
Wioleta DRYL
Piotr JUCHNIEWICZ
nr katalogowy: 149870
10.15199/46.2024.3.3
jakość postrzegana
produkt luksusowy
wartość produktu luksusowego
perceived quality
luxury product
value of luxury product
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
Szkolna reforma(II)
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 67385
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-26
"Niegwiazdkowe" raporty
nr katalogowy: 123920
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-5
CO PISZĄ INNI efekty - defkety
nr katalogowy: 58918
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-2
Znakowanie żywności regionalnej i tradycyjnej
Emilia Waleriańczyk
Maciej Przeździak
nr katalogowy: 73944
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
Odpowiedzialność biznesu - czy tylko dla "dużych"?
nr katalogowy: 71822
CHŁODNICTWO 2013-6
Informacje
nr katalogowy: 77417
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-3
Jakość i innowacje systemy recyrkulacyjne w akwakulturze
Piotr F. Borowski
Wojciech Zalewski
nr katalogowy: 83237
OPAKOWANIE 2013-2
Badania wpływu właściwości taśm montażowych na jakość druku
KRZYSZTOF STĘPIEŃ
nr katalogowy: 74772
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
CSR i zrównoważony rozwój w dobie współczesnej silnej konkurencji
Marek Bachorski- Rudnicki
Janusz Kroik
nr katalogowy: 65116
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-3
Wprowadzenie do cyklu publikacji
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 142264
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-20
Spadkobiercy Staszica
Anna Bielska
Marek Bielski
nr katalogowy: 47032
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-12
ludzie i wydarzenia > kto jest kim. Katarzyna Rojek
nr katalogowy: 56118
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-10
Recenzje
Katarzyna Szczepańska
nr katalogowy: 55046
AURA 2021-5
Buciory
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 131815
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-3
Pgik i Kpa w geodezji. Jedna dziedzina - dwa światy?
Marcin Sosiński
nr katalogowy: 125201
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-1
Jakość informacji w konfliktach militarnych
Marek WRZOSEK
nr katalogowy: 111605
10.15199/48.2018.1.1
jakość informacji
konflikt zbrojny
dowodzenie
rozpoznanie
information quality
armed conflict
command
intelligence
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2009-12
Opinia absolwentów i pracodawców o jakości kształcenia na Wydziale Elektrotechniki i Informatyki Politechniki Lubelskiej
Andrzej Wac-Włodarczyk
Piotr Billewicz
nr katalogowy: 48383
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-12
Czy przetwarzanie drewna na energię jest dobre dla środowiska?
nr katalogowy: 117727
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-11
Zdrowie na zakwasie
Anna Diowksz
nr katalogowy: 72212
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-11
Społecznie, ale z głową
Robert Kozela
nr katalogowy: 80531
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Znad pięknego, modrego Dunaju
winny maniak
nr katalogowy: 58750
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2018-12
Rozmowa z platynowym sponsorem Kongresu EUROCORR 2018 w Krakowie - firmą Jotun Polska Sp. z o.o.
nr katalogowy: 117436
AURA 2018-7
Tajemnicze życie grzybów
Kinga Bonenberg
nr katalogowy: 114805
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Pozyskiwanie nowych odbiorców na wyroby piekarskie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 109058
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Biznes oczami kobiet
nr katalogowy: 66216
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-8
Roboty Stäubli partnerem w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 100988
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-1
Japonia znaczy "piękno"
Antonina Małowiecka
Szymon Sado
nr katalogowy: 88980
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-4
Dom bliski naturze na Cersaie 2022
Tacjana Pazura
nr katalogowy: 141163
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-3
Pozostałości z przetwórstwa owoców i warzyw wykorzystywane w produktach mięsnych
Agnieszka Starek-Wójcicka
Aleksandra Rolewicz
Agnieszka Sagan
nr katalogowy: 147902
pozostałości poprodukcyjne
przetwórstwo
owoce i warzywa
jakość mięsa
post-production residues
processing
fruit and vegetables
meat quality
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Potencjalne zagrożenie na talerzu
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 82356
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-5
Koronawirus – jak chronić wykonawcę, pracowników i kontrakty publiczne
Dariusz ZIEMBIŃSKI
nr katalogowy: 126221
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
Co dalej z systemem zagospodarowania odpadów w Polsce?
nr katalogowy: 125139
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-1
Możliwości wykorzystania naturalnych surowców wysokobiałkowych (rzęsy wodnej i much) do celów paszowych
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 96594
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-8
Zmienia się rola Geodety – NAPRAWDĘ?!!!?
Tomasz MALINOWSKI
nr katalogowy: 144402
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
X 2013 Napoje funkcjonalne X
Adam Bogacz
nr katalogowy: 81132
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-7-8
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 78975
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2021-6
Co zrobić, aby cyberprzestępczość była traktowana jak każdy inny rodzaj przestępczości, a hakerom nie opłacało się atakować?
nr katalogowy: 135030
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2021-6
Co zrobić, aby cyberprzestępczość była traktowana jak każdy inny rodzaj przestępczości, a hakerom nie opłacało się atakować?
nr katalogowy: 135030
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2012-5
Szanowni Czytelnicy,
Steffen Leidel
nr katalogowy: 71883
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 80287
OPAKOWANIE 2016-6
The Sky is the limit - nieograniczone możliwości
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 99092
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-9
Tydzień Bezpieczeństwa Nordea
Aleksandra Zemrak
nr katalogowy: 133377
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2024-5
Kobieta – włókniarka na tle wielkiej fabryki (ZPB „Poltex”) (ze wspomnień byłych włókniarek)
ANNA LISIEWIcZ
nr katalogowy: 151039
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-6
Pozycja Mondi Świecie w strukturach Grupy - z Peterem J. Oswaldem, CEO Mondi Group rozmawia Paweł Wandelt
nr katalogowy: 106590
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-12
Pozycja rzemiosła
nr katalogowy: 134994
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-5
Produkt i jego jakość jako symbol
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 131884
10.15199/46.2021.5.1
produkt
towar
usługa
symbol
jakość postrzegana
product
commodity
service
symbol
perceived quality
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-10-11
Edukacja po japońsku
nr katalogowy: 76677
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-4
Przemysł pod cyberostrzałem
nr katalogowy: 89738
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Ryby, grzyby i przepiórki
nr katalogowy: 112142
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-5
Lepiej zapobiegać niż płacić
nr katalogowy: 98448
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-7
Inżynieria pożarowa z uwzględnieniem powłok pęczniejących
nr katalogowy: 132578
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-3
Zarządzanie przez jakość
Adam Olszewski
nr katalogowy: 16759
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-7
Wpływ parametrów sitodruku na geometrię przedniej elektrody metalicznej ogniwa fotowoltaicznego
Kazimierz Drabczyk
Piotr Panek
Paweł Zięba
nr katalogowy: 69645
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-10
Czy możemy czuć się bezpieczni? Bezpieczeństwo żywności w Polsce w kontekście niedawnych zatruć E. coli w Niemczech
nr katalogowy: 63332
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-5
Spoczywa na nas duża odpowiedzialność
nr katalogowy: 76578
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Jak zarządzać ludźmi (cz.I)
nr katalogowy: 51670
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Opakowania do żywności tendencje we wzornictwie
Natalia Czaja-Jagielska
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 57751
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-1
Możesz motywować pozafinansowo (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 103880
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
Ranga jakości w społeczeństwie wiedzy
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 18122
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-8
Jakość mięsa świń rodzimej rasy złotnickiej pstrej i jej mieszańców
Karolina Szulc
Jacek nowicKi
nr katalogowy: 149962
świnie
rasa rodzima
złotnicka pstra
jakość mięsa
pig
native breed
Zlotnicka Spotted breed
meat quality
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-1
Dlaczego nagradzać jakość ? - rola przywódcy w doskonaleniu zarządzania jakością
Mirosław Recha
nr katalogowy: 103337
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Jakość bezpieczeństwa pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143175
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-23-24
Oblicza jakości
Ewa Górska
nr katalogowy: 94811
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-1
Ekonomiczne kryteria wydajności pracy
Marian Winiarski
nr katalogowy: 111831
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-8
Modernizacja elektrowni węglowych na świecie
nr katalogowy: 108611
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-4
Właściwości higroskopijne izolacji wewnętrznej z lekkiego ABK
Gregor A. Scheffler
nr katalogowy: 83883
CHŁODNICTWO 2014-6
90 lat Alfa Laval w Polsce
nr katalogowy: 85153
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-9
Kształtowanie relacji w łańcuchu dostaw
Izabella Szudrowicz
nr katalogowy: 79029
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
20 lat działalności KUPS - refleksje, wspomnienia...
nr katalogowy: 76232
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-9
Wymagania dotyczące podłóg do obiektów sportowych
Anna Policińska-Serwa
Ewa Sudoł
nr katalogowy: 54323
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-3
Teorie internacjonalizacji przedsiębiorstw
Jan Macias
nr katalogowy: 89964
10.15199/46.2015.3.1
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Kompetencje auditora
Marzena BARYLUK
nr katalogowy: 32712
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-3
Pielęgniarstwo a jakość
Wojciech Kapała
nr katalogowy: 18224
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Jakość bezpieczeństwa pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143175
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Jakość bezpieczeństwa pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143175
OPAKOWANIE 2005-7
Analiza wpływu procesu produkcji opakowań z tektury falistej na ich jakość
Hieronim Kubera
Monika Janicka
nr katalogowy: 11233
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-2
AKTUALNOŚCI
nr katalogowy: 84785
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-7-8
Pomiar stopnia bieli wyrobów włókienniczych
BOGUMIŁ GAJDZICKI
nr katalogowy: 121787
pomiar stopnia bieli
wyrób włókienniczy
measurement of whitness
textile product
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Żeby chleb był lepszy. Konferencja Zakładu Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa IBPRS Wpływ cech ziarna na jakość chleba
nr katalogowy: 4728
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-12
Jakość wzorca a jakość wykonania odzieży w świetle certyfikacji wyrobu na znak bezpieczeństwa. Cz. I
A. Witaszczyk
M. Rybicki
nr katalogowy: 6191
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-11
Ważna jest jakość
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 94697
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-8
Problemy z wynagradzaniem za jakość
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 115372
10.15199/48.2018.8.1
wynagrodzenie
jakość
premia
sprawiedliwość
remuneration
quality
bonus
justice
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-11
Jakość pszenicy i mąki oraz produkcja i spożycie przetworów zbożowych w R osji
nr katalogowy: 63571
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Jakość w kawiarni. Może z TQM?
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 70292
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Liczba glutenowa (LG) a jakość mąki pszennej
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 55240
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-2
Jakość zależy od was
nr katalogowy: 74474
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-9
Obrót mięsem zwierząt łownych - Punkty Skupu Dziczyzny
Katarzyna Pietrzkiewicz
Elżbieta Bombik
nr katalogowy: 109657
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-9
Innowacja produktowa czy zarządcza? Dylematy rozwoju chemicznych korporacji transnarodowych
Małgorzata Poniatowska-Jaksch
Dorota Ciesielska
nr katalogowy: 109300
10.15199/62.2017.9.1
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2010-4
Oblicza konwergencji
Marek Średniawa
nr katalogowy: 51317
OPAKOWANIE 2014-5
Warszawa gościła opakowaniowych innowatorów
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 84316
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2014-10
Kierunki rozwoju elektronicznej administracji publicznej w latach 2014 - 2020
Wojciech Michalski
nr katalogowy: 87165
AURA 2012-11
Obecność wsi w edukacji społecznej
Adam KOWALAK
nr katalogowy: 72193
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-10
Żywność specjalnego przeznaczenia propozycja zmiany przepisów w UE
Katarzyna Stoś
nr katalogowy: 71975
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-5
Rola pielęgnacji w kształtowaniu trwałości betonu
Piotr Woyciechowski
Wioletta Jackiewicz-Rek
nr katalogowy: 68097
CHŁODNICTWO 2012-4
Listeria monocytogenes jako wskaźnik stanu higienicznego domowych lodówek
Anna Szosland-Fałtyn
Beata Bartodziejska
Joanna Królasik
Milena Krępska
Beata Paziak-Domańska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 67248
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-9
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 79272
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-7-8
Nanotechnologia w przemyśle spożywczym - postęp czy podstęp? Cz. I
Katarzyna Dziendzikowska
Joanna Gromadzka-Ostrowska
nr katalogowy: 78969
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Substancja dodatkowa czy wzbogacająca?
Joanna Olszak
nr katalogowy: 78773
AURA 2013-4
Edukacja ekologiczna dorosłych mieszkańców wsi elementem edukacji całożyciowej
Adam KOWALAK
nr katalogowy: 75677
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-4
Ciemna strona techniki
Ryszard Studenski
nr katalogowy: 58988
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-21
Kodeks etyczny inżynierów?
Ryszard Tadeusiewicz
nr katalogowy: 122623
AURA 2015-11
Skarpa Warszawska - fenomen przyrodniczo-kulturowy
Stanisław ABRAMCZYK
nr katalogowy: 94977
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2016-8
(Nie) potrzebna licencja - dobrem czy złem koniecznym?
Dariusz Pręgowski
Marcin Sosiński
nr katalogowy: 99916
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-3
Komercjalizacja wyników badań w aspekcie zarządzania wiedzą
Andrzej S. Polak
nr katalogowy: 89965
10.15199/46.2015.3.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Opakowanie produktu spożywczego a wartość dla producenta
Joanna Kuzincow
Wiktor Woytowicz
nr katalogowy: 93124
10.15199/65.2015.8.8
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-7
Zagrożenia pożarowe związane z panelami solarnymi na dachu
Bartłomiej Papis
nr katalogowy: 149653
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Inteligentna technologia
nr katalogowy: 31189
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Znak "Jakość Tradycja" łatwy do uzyskania
Marta Stus
nr katalogowy: 61379
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-3
VARIA
Anna Farion
Monika Partyka
Małgorzata Biarda
Dorota Dudkiewicz
Agnieszka Hundert
Hubert Prochera
nr katalogowy: 143995
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-11
Wybrane zagadnienia oceny jakości środków transportu samochodowego
Andrzej ŚWIDERSKI
nr katalogowy: 102119
10.15199/47.2016.11.1
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-7-8
Jakość energii elektrycznej na rynku energii
Sławomir BIELECKI
nr katalogowy: 27745
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Wszystko w normie
ZYGMUNT BIAŁKA
nr katalogowy: 23951
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-2
Jakość kultury organizacyjnej przedsiębiorstw - refleksje z badań
Anna PIETRUSZKA-ORTYL
nr katalogowy: 112056
10.15199/48.2018.2.4
kultura organizacyjna
kultura jakości
kultura organizacji opartych na wiedzy
organizational culture
culture quality
culture of knowledge-based organizations
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Czy jakość opłaca się piekarzowi?
Jarosław Gajda
nr katalogowy: 56323
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Pomiar jakości usług medycznych z wykorzystaniem metody SERVQUAL
Roman LEWANDOWSKI
nr katalogowy: 38306
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Jakość mąki - bezustanne wyzwanie
Wojciech Górniak
nr katalogowy: 66741
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-4
Postrzeganie jakości żywności przez konsumentów
Magdalena Niewczas
nr katalogowy: 75850
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-9
Doskonalenie jakości (wyrobów) konsekwencją nowelizacji prawa konsumenckiego
Janusz ZĄBEK
nr katalogowy: 93534
10.15199/46.2015.9.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-3
Wpływ warunków granulacji rozpuszczalnej kawy zbożowej na wydajność procesu i jakość produktu
PIOTR WESOŁOWSKI
JOLANTA GAWAŁEK
nr katalogowy: 33542
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-12
Różnorodność aspektów relacji wino a jakość życia
Zbigniew Kłos
Jacek Kłos
nr katalogowy: 31719
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2007-6
Parametry charakteryzujące jakość gazu ziemnego i ich znaczenie dla uczestników rynku gazu
Katarzyna Steczko
Jerzy Rachwalski
nr katalogowy: 26929
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-5
Jakość dziecięcych wyrobów odzieżowych
RENATA KUJAWA
ANDRZEJ WŁOCHOWICZ
nr katalogowy: 35485
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Wpływ zabiegów technologicznych na jakość mrożonek z grzybów jadalnych
EMILIA BERNAŚ
GRAŻYNA JAWORSKA
nr katalogowy: 25012
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2010-1
Aktualności
nr katalogowy: 50758
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
VARIA
nr katalogowy: 40668
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Jakość sprawozdań finansowych
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 128318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Jakość sprawozdań finansowych
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 128318
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-7
Odpowiedzialność za jakość produktu
Marek Bachorski - Rudnicki
nr katalogowy: 52988
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-3
Jakość zarządzania uczelnią wyższą a determinanty jej rozwoju
Aleksander Gwiazda
nr katalogowy: 66281
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-6
TQM a jakość życia
Bolesław Goranczewski
Daniel Puciato
nr katalogowy: 52377
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-4
Wysoka jakość ziarna zbóż podstawą produkcji żywności wysokiej jakości
Andrzej Markowski
nr katalogowy: 66841
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-2
Konferencja JAKOŚĆ W BIZNESIE - XIII 26.05 - 31.05.2020 r.
nr katalogowy: 125018
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Nowa jakość w rzemiośle
nr katalogowy: 100596
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-8-9
Wpływ parametrów sieci na jakość sygnałów wideo
Sławomir KULA
Przemysław DYMARSKI
Grzegorz SZMYD
nr katalogowy: 46281
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
Gawęda o marketingu Część III
nr katalogowy: 63182
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2005-6
Jakość danych przestrzennych na Dolnym Śląsku
Krzysztof Karsznia
nr katalogowy: 12258
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-5
Europejskie działania w zakresie reformulacji produktów żywnościowych na przykładzie mięsa i przetworów mięsnych
Halina Makała
nr katalogowy: 114010
OPAKOWANIE 2012-12
Europejski przemysł tworzyw sztucznych AD 2012
nr katalogowy: 73611
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Przegląd ofert firm przyprawowych i zakładów mięsnych - wszystko dla naszych dzieci
Magdalena Borek -Daruk
nr katalogowy: 68840
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-10
Procesy wytwarzania periodycznych struktur o wymiarach nanometrowych w GaN przy użyciu technik litografii NIL
Marek EKIELSKI
Marcin JUCHNIEWICZ
Anna PIOTROWSKA
nr katalogowy: 80122
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
Albuminy mleka właściwości fizykochemiczne i funkcje biologiczne
Aneta Brodziak
Jolanta Król
Zygmunt Litwińczuk
nr katalogowy: 80057
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-9
Zasada niedyskryminacji a zasada równego traktowania
Aleksandra Lejko
nr katalogowy: 122129
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-9
WYDARZENIA
nr katalogowy: 122106
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2017-2
Zasady projektowania systemów wentylacji budynków energooszczędnych
ŁUKASZ AMANOWICZ
EDWARD SZCZECHOWIAK
nr katalogowy: 104166
10.15199/9.2017.2.4
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2022-4
Dom bliski naturze na Cersaie 2022
Tacjana Pazura
nr katalogowy: 141163
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-7
Architektura obiektów ochrony zdrowia a jakość usług medycznych – na przykładzie lecznictwa psychiatrycznego
Beata ŁABUZ-ROSZAK
Jakub S. BIL
Piotr GORCZYCA
Marek ROSZAK
nr katalogowy: 114875
10.15199/48.2018.7.1
jakość usług medycznych
architektura obiektów ochrony zdrowia
lecznictwo psychiatryczne
quality of health services
architecture of health service buildings
psychiatric services
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-8
Jakość produktów papierowych
KRZYSZTOF GŁOWACKI
nr katalogowy: 100460
10.15199/54.2016.8.1
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2005-7-8
Jakość energii elektrycznej - stan obecny i perspektywy
Roman BARLIK
Mieczysław NOWAK
nr katalogowy: 11743
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Jakość systemu przedsiębiorstwo
Krzysztof Szewczak
nr katalogowy: 11413
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
OLVIT - zupełnie nowa oferta
nr katalogowy: 12792
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-8
Wskaźniki kształtujące jakość usług pocztowych
Bożena Skotnicka
nr katalogowy: 11537
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-7
Jakość strategii personalnej
Anna Lipka
nr katalogowy: 11512
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Jakość systemu przedsiębiorstwo
Krzysztof Szewczak
nr katalogowy: 11413
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-2
Wpływ żywienia trzody chlewnej na jakość mięsav
Joanna Brzozowska
nr katalogowy: 74699
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-10
Jakość zapisów w umowach konsumenckich
Krzysztof Zymonik
nr katalogowy: 21923
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-9
Stosowane technologie wypieku pieczywa a jakość mąki
Alicja CEGLIŃSKA
nr katalogowy: 6381
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-11
Jakość krytyki naukowej
Amir FazIagić
nr katalogowy: 11596
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-6
Jakość obsługi klienta w banku
Magdalena Cichoń
nr katalogowy: 11497
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-2
Jakość obsługi jako kryterium segmentacji klientów banku
Mirosława Kaczmarek
nr katalogowy: 11434
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-11
Jakość sprężonego powietrza w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 22594
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-6
Analizator parametrów sieci elektrycznych QUALI STAR typu C.A. 8332 i 8334
nr katalogowy: 7590
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Wrażenia z pobytu Kontrola jakości w hotelarstwie
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4108
GAZETA CUKROWNICZA 2004-10
Wpływ procesu ekstrakcji na jakość soków cukrowniczych
M. Zero
E. Waleriańczyk
nr katalogowy: 1500
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-8
Jakość w warunkach globalizacji
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 11540
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-12
Jakości nie otrzymuje się w prezencie - trzeba ją wypracować i dbać o nią codziennie
nr katalogowy: 102795
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-8
Klient w organizacji zarządzanej przez jakość
nr katalogowy: 18144
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-5
Korzenie jakości
Grażyna Ożarek
nr katalogowy: 3516
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-3
Jakość powietrza wewnętrznego w świetle polskich i międzynarodowych uregulowań prawnych
Monika Chociaj
nr katalogowy: 16237
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH