Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Ziarna dające siłę
nr katalogowy: 116448
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-4
Perspektywy przemysłu młynarskiego w Unii europejskiej
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 149815
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Europejski Trybunał Sprawiedliwości zajmie się polskimi stawkami VAT na ciastka
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 100568
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Podatek VAT na pieczywo i ciastka od 1 kwietnia 2011 r.
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 59319
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
8% czy 23% - wyrok NSA nie wyjaśnił wątpliwości
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 116362
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Preferencyjna stawka VAT nie może zależeć od trwałości produktu
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 75341
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-9
Mieszarka pozioma
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 122130
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Alergeny w żywności Lista obowiązkowa
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 91207
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-6
Kukurydza (cz. 7) Preparowane przetwory zbożowe
HENRYK GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 20076
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-9
Uwarunkowania prawne i wymagania jakościowe dla otrąb zbożowych na cele paszowe
Waldemar KOROL
nr katalogowy: 20019
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Ciastka w sklepie firmowym piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 132504
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
Rynek słodyczy
nr katalogowy: 4853
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-5
Produkty zbożowe źródłem witamin z grupy B w diecie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 67396
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-3
Kraft deklaruje ealkę z otyłością
nr katalogowy: 7052
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Jak marzenie
Dominika Gasik
nr katalogowy: 11979
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 118425
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
RECEPTURA KOMPLET. Faworki i Ciastka
nr katalogowy: 118039
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Ciastka i wafle
nr katalogowy: 4784
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
OFERTA SPECJALNA DLA PIEKARNI
nr katalogowy: 4743
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Ciastka w sklepie firmowym piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 132504
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Ciastka lubiłem od dziecka
nr katalogowy: 53350
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Cena zdrowia
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 96444
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-1
Jeśli nie mają chleba, niech jedzą ciastka
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 12575
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-1
Jeśli nie mają chleba, niech jedzą ciastka
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 12575
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Ulubione produkty zbożowe Polaków? Na naszych stołach królują pieczywo, makaron i... wyroby cukiernicze
nr katalogowy: 137844
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Ulubione produkty zbożowe Polaków? Na naszych stołach królują pieczywo, makaron i... wyroby cukiernicze
nr katalogowy: 137844
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
ABC marketingu. Marketingowe zarządzanie piekarnią i cukiernią
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 12617
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Warsztaty z Jowitą Woszczyńską
nr katalogowy: 135327
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-11
Nareszcie jedna stawka VAT na pieczywo, ciastka i lody
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 123179
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Tea&coff ee. Desery i ciastka do herbaty - i z herbatą
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 19109
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Niezłe ciacho pozna fajną foczkę
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 79455
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Nowa matryca VAT - odpowiadamy na pytania
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 125825
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Coś zimnego na deser
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 143645
OPAKOWANIE 2021-12
Schubert: bezpieczne i wydajne pakowanie produktów
nr katalogowy: 135076
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-4
Polska-Europa-Świat
nr katalogowy: 127392
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-20
Zdrowiejący w zbożu
Ewa Sicińska
nr katalogowy: 86813
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-4
Polska-Europa-Świat
nr katalogowy: 127392
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Aranżacja słodkiego stołu Trochę o kolorach
nr katalogowy: 115195
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
23% VAT na pierniki
nr katalogowy: 85532
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Pszenica na chleb
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 51654
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Jak owady i młyny zbożowe usprawniają zrównoważony rozwój
Dirk-Michael Fleck
nr katalogowy: 137017
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Sprzedaż o charakterze ciągłym
nr katalogowy: 27087
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Spełnione marzenie
nr katalogowy: 76509
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Zdrowie a lody i ciastka
Piotr Ejsmont
nr katalogowy: 36606
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Nowości oraz innowacje na szkoleniu KOMPLET Polska
nr katalogowy: 66754
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
Zamrażanie żywności
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 77291
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-3
Ekspandowane i ekstrudowane wyroby zbożowe - definicje podstawowe i możliwości zastosowań
KAROLINA CHRISTA
nr katalogowy: 41876
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Eliminowanie alergenów wyzwaniem dla producentów wyrobów cukierniczych i przetworów zbożowych
nr katalogowy: 118019
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Tureckie lody
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 63547
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Mikrobiologiczne zwalczanie bakterii chorobotwórczych Salmonella i E. coli w młynie
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 136183
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-12
Smaczne i zdrowe - nasze produkty zbożowe
nr katalogowy: 73470
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Płatki zbożowe – surowce, technologia produkcji i wartość odżywcza
Katarzyna Mitura
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 138731
płatki zbożowe
surowce
technologia produkcji
skład chemiczny
wartość odżywcza
cereal flakes
raw materials
production technology
chemical composition
nutritional value
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Płatki zbożowe – surowce, technologia produkcji i wartość odżywcza
Katarzyna Mitura
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 138731
płatki zbożowe
surowce
technologia produkcji
skład chemiczny
wartość odżywcza
cereal flakes
raw materials
production technology
chemical composition
nutritional value
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Płatki zbożowe – surowce, technologia produkcji i wartość odżywcza
Katarzyna Mitura
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 138731
płatki zbożowe
surowce
technologia produkcji
skład chemiczny
wartość odżywcza
cereal flakes
raw materials
production technology
chemical composition
nutritional value
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Płatki zbożowe – surowce, technologia produkcji i wartość odżywcza
Katarzyna Mitura
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 138731
płatki zbożowe
surowce
technologia produkcji
skład chemiczny
wartość odżywcza
cereal flakes
raw materials
production technology
chemical composition
nutritional value
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-8
Kongres GAM w Moguncji w Niemczech
nr katalogowy: 20030
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-2
Zarodki pszenne
HENRYK GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 14002
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-9
Wyniki kontroli wyrobów cukierniczych
nr katalogowy: 150313
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-5
Zarodki pszenne (cz. 8) Olej zarodkowy
Henryk GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 14045
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Polskie hity eksportowe
nr katalogowy: 100577
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-4
Właściwości zdrowotne pełnoziarnistych produktów zbożowych
Aleksandra Wedziuk-Reszka
Beata Bondyra-Wiśniewska
nr katalogowy: 149824
10.15199/61.2024.4.3
produkty zbożowe
produkty pełnoziarniste
błonnik pokarmowy
składniki bioaktywne
dietoprofilaktyka
dietoterapia
grain products
whole grains
dietary fiber
bioactive compounds
dietary prevention
dietotherapy
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-10
Konsument na rynkach produktów zbożowych
Hanna GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 14156
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-12
BLFHLER AG - Produkcja zbożowej galanterii śniadaniowej
LESZEK MOŚCICKI
nr katalogowy: 6465
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Ekologiczne opakowania wspomagają sprzedaż
nr katalogowy: 126615
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
Chleb i przetwory zbożowe w modelach optymalnego żywienia
Elżbieta Bartnikowska
nr katalogowy: 19226
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-6
Spożycie produktów zbożowych w Polsce
Marlena PIEKUT
nr katalogowy: 14069
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Spotkanie zbożowe regionu Emilia Romagna organizowane przez ASS.IN.CE
nr katalogowy: 6439
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Mąka przeznaczona do celów dietetycznych i żywienia dzieci
nr katalogowy: 6435
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-8
Żywieniowe i technologiczne aspekty zastosowania błonników pokarmowych
Małgorzata MIELCARZ
nr katalogowy: 6372
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-1
Moje życie i praca - czyli wspomnienia młynarza starszego pokolenia
JERZY POL
nr katalogowy: 13981
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-3
Moje życie i praca- czyli wspomnienia młynarza starszego pokolenia (część 3)
Jerzy Pol
nr katalogowy: 14023
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-1
Moje życie i praca - czyli wspomnienia młynarza starszego pokolenia
JERZY POL
nr katalogowy: 13981
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Chleb i produkty zbożowe, jako pożywienie Polaków w XXI wieku
Mieczysław Jankiewicz
nr katalogowy: 12611
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
Rengo, czyli rewolucja na rynku cukierniczym
nr katalogowy: 111924
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
Ocena jakości produktów ubocznych przetwórstwa zbóż na cele paszowe
Waldemar Korol
Grażyna Bielecka
Jolanta Rubaj
Jan Grajewski
Magdalena Twarużek
Bogusław Gnusowski
Anna Nowacka
Michał Raczkowski
nr katalogowy: 110958
produkty uboczne zbożowe
pasza
badanie
składniki odżywcze
mikotoksyny
środki ochrony roślin
cereal by-products
feed
testing
nutritive constituents
micotoxins
pesticides
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Ziarno zbóż i przetwory zbożowe - jakość zdrowotna i technologiczna
Wojciech Górniak
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 19011
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Standaryzacja jakości pszenicy w kontekście jej ceny w skupie wolnorynkowym
Wojciech Górniak
nr katalogowy: 6458
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-11
Nowy młyn żytni o wydajności 100 t dobę już pracuje
Roman Jurga
nr katalogowy: 14166
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
W starym, dobrym stylu
nr katalogowy: 96459
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Gluten - nie zawsze znaczy to samo
Anna Wojtasik
nr katalogowy: 60019
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Matcha jako dodatek do produktów zbożowych
Natalia Mikołajczak
nr katalogowy: 132055
zielona herbata
matcha
produkty zbożowe
cechy fizykochemiczne
cechy sensoryczne
green tea
matcha
cereal products
physicochemical features
sensory features
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Matcha jako dodatek do produktów zbożowych
Natalia Mikołajczak
nr katalogowy: 132055
zielona herbata
matcha
produkty zbożowe
cechy fizykochemiczne
cechy sensoryczne
green tea
matcha
cereal products
physicochemical features
sensory features
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Matcha jako dodatek do produktów zbożowych
Natalia Mikołajczak
nr katalogowy: 132055
zielona herbata
matcha
produkty zbożowe
cechy fizykochemiczne
cechy sensoryczne
green tea
matcha
cereal products
physicochemical features
sensory features
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Matcha jako dodatek do produktów zbożowych
Natalia Mikołajczak
nr katalogowy: 132055
zielona herbata
matcha
produkty zbożowe
cechy fizykochemiczne
cechy sensoryczne
green tea
matcha
cereal products
physicochemical features
sensory features
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Wszystkie smaki pączków
Maria Pawlik
nr katalogowy: 135318
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Mikrobiologiczne zwalczanie bakterii chorobotwórczych Salmonella i E. coli w młynie
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 136183
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-6
Zarodki pszenne (cz. 9 - zakończenie) Zarodki w dietetyce i inne sposoby ich wykorzystania
Henryk GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 14062
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Żywieniowe i technologiczne aspekty zastosowania błonnika pokarmowego do produkcji wyrobów piekarskich i ciastkarskich
Małgorzata Mielcarz
nr katalogowy: 4989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Piernik – niezwykłe ciasto o wielowiekowej historii. Akademia Mistrza z wizytą w tradycyjnych piernikarniach
nr katalogowy: 134238
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-11
Konsumpcja pieczywa i produktów zbożowych w gospodarstwach domowych
Marlena Piekut
nr katalogowy: 80307
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Produkty zbożowe źródło składników prozdrowotnych
Danuta Górecka
Marzanna Hęś
Anna Stachecka
Krzysztof Dziedzic
nr katalogowy: 103655
10.15199/65.2017.1.6
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-7
XXIV Konferencja w Krynicy Morskiej na temat- Ziarno zbóż i przetwory zbożowe - jakość zdrowotna i technologiczna
Wojciech Górniak
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 20048
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-4
BIN laureatem Teraz Polska
nr katalogowy: 99941
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136179
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136042
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-2
Wydatki polskich gospodarstw domowych na pieczywo i produkty zbożowe w ostatnich latach
Krystyna Świetlik
nr katalogowy: 82294
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-11
Produkty zbożowe u podstaw piramidy zdrowego żywienia
Ewa Sicińska
nr katalogowy: 56026
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
O czym każdy przechowalnik ziarna zbóż wiedzieć powinien Laboratorium przy magazynie zbożowym
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 120556
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-4
Zawartość niklu (Ni) w przetworach zbożowych
Bohdan ACHREMOWICZ
Joanna KASZUBA
Czesław PUCHALSKI
nr katalogowy: 99943
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Podstawa żywienia
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 99748
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-4
Mistrzostwa Polski w Półmaratonie B ranży Paszowo-Zbożowej
nr katalogowy: 115173
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-1
Co zamiast bromku metylu? Debata trwa.
nr katalogowy: 23486
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-1
Spedycja otrębowa w Podlaskich Zakładach Zbożowych
nr katalogowy: 130211
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-3
Jakość produktów ubocznych młynarstwa na cele paszowe w świetle nowych wymagań w zakresie stwierdzeń zgodności
Grażyna Bielecka
Jolanta Rubaj
Waldemar Korol
nr katalogowy: 126429
otręby pszenne i żytnie
podstawowy skład chemiczny
wartość pokarmowa
składniki niepożądane
stwierdzanie zgodności
wheat and rye bran
basic nutrients
nutritive value
undesirable substances
statement of conformity
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-5
Modernizacja młyna w Kluczborku
nr katalogowy: 35237
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-1
Spedycja otrębowa w Podlaskich Zakładach Zbożowych
nr katalogowy: 130211
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136705
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-1
Produkty zbożowe a choroby celiaktyczne
KAROlINA CHRISTA
MARIA SORAL-ŚMIETANA
nr katalogowy: 32429
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-11
Analiza Okrężna dla laboratoriów oceniających ziarno zbóż i przetwory zbożowe
ANNA SZAFRAŃSKA
nr katalogowy: 31062
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Metody określania trwałości przetworów zbożowych
ANNA SZAFRAŃSKA
nr katalogowy: 30253
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-9
Zapobieganie inwazji szkodnikówm w młynach i mieszalniach pasz
nr katalogowy: 29990
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Produkty zbożowe w żywieniu
nr katalogowy: 102750
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
Dodatki dla piekarstwa i cukiernictwa
nr katalogowy: 89100
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136179
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136884
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Jak owady i młyny zbożowe usprawniają zrównoważony rozwój
Dirk-Michael Fleck
nr katalogowy: 137017
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-6
Produkty zbożowe źródłem składników mineralnych w diecie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 68271
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-2
Od ziarna do przetworów zbożowych – dawniej i dziś
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 148045
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-7
Akryloamid - fakty i opinie
Roman Jurga
nr katalogowy: 45159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 129450
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 129450
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 129450
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 143464
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 143464
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-10
Wytłoki owocowe jako dodatek do kruchych ciastek
Ewa Siemianowska
Monika Radzymińska
Marek Aljewicz
Józef Tyburski
Andrzej Wesołowski
Agnieszka Barszcz
nr katalogowy: 101721
10.15199/65.2016.10.7
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Mykotoksyny w ziarnie zbóż, mące i pieczywie
nr katalogowy: 24434
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Ewolucja koncepcji wykorzystania zbóż w gospodarce i żywieniu człowieka
Mieczysław Jankiewicz
nr katalogowy: 23753
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Ziemniaki źródłem zdrowia?
nr katalogowy: 137846
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-5
Ziemniaki źródłem zdrowia?
nr katalogowy: 137846
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136975
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136884
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Skutki pandemii COVID-19 i napięcia geopolityczne impulsem do inwestowania w zbożowe obiekty magazynowe
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 139832
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Moda na cykorię trwa
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 34453
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-11
Aktualna sytuacja na rynku pszenicy zmusza do nowych metod działania
nr katalogowy: 31059
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-7
czystość i porządek w obiektach zbożowo-młynarskich podstawą ochrony przed szkodnikami
nr katalogowy: 27820
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-11
Postęp w technologii zbóż w kontekście realizacji celów żywieniowych
MIECZYSŁAW JANKIEWICZ
nr katalogowy: 39051
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Konsumpcja pieczywa w polskich gospodarstwach domowych
Marlena Piekut
nr katalogowy: 36570
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136042
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-4
Polskie Normy w działalności zakładu młynarskiego
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 115160
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Dlaczego błonnik pokarmowy jest ważny w profilaktyce i leczeniu chorób układu krążenia?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 103588
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
"Kulinarne podróże po świecie", czyli XIII Małopolski Konkurs Kucharsko-Cukierniczy dla uczniów szkół zawodowych specjalnych
Anna Korfel
nr katalogowy: 85201
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Rollmatic - wałkowarki do ciast dla wymagających!
Piotr Kulik
nr katalogowy: 44976
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Słodki symbol Warszawy - Zygmuntówka
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 44537
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Smaki otomańskie
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 47115
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Uczniowskie zmagania w Poznaniu
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 68254
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
VAT na ciastka
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 58702
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Deli Bakery – piekarnia, kawiarnia i delikatesy razem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 129435
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-2
Anachronizmy w koncepcji oceny jakościowej ziarna i przetworów zbożowych. Gluten
MIECZYSŁAW JANKIEWICZ
nr katalogowy: 32964
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-12
Kwasowość tłuszczowa w mące pszennej i żytniej
ANNA SZAFRAŃSKA
nr katalogowy: 31903
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-5
Monitorowanie obecności szkodników zbożowo-mącznych
nr katalogowy: 122800
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Drodzy Czytelnicy
Monika Soszyńska-Masny
nr katalogowy: 136178
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Wybrane aspekty zachowań studentów ekonomii na rynku produktów zbożowych
MARLENA PIEKUT
nr katalogowy: 30242
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-2
Produkty zbożowe potencjalnym źródłem lizynoalaniny?
Dorota Czerwińska
Jolanta Cieślak
nr katalogowy: 82296
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Działalność Komitetu Technicznego 36 ds. Zbóż i Przetworów Zbożowych
Wojciech Górniak
nr katalogowy: 70537
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-8
Wpływ dodatku mąki gryczanej na jakość chrupek kukurydzianych
MICHAEL ABDALLA
HANNA GRZELKA
KAROL KUDŁA
nr katalogowy: 45900
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Deli Bakery – piekarnia, kawiarnia i delikatesy razem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 129435
OPAKOWANIE 2024-4
Szybki start z lightline Flowpacker
nr katalogowy: 148309
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Analiza spożycia produktów zbożowych w latach 2009-2019
Anna Czubaszek
Barbara Gazda
nr katalogowy: 128433
pieczywo
mąka
makaron i produkty makaronowe
kasze i ziarna zbóż
ryż
spożycie
bread
flour
pasta and pasta products
groats and cereal grains
rice
consumption
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Analiza spożycia produktów zbożowych w latach 2009-2019
Anna Czubaszek
Barbara Gazda
nr katalogowy: 128433
pieczywo
mąka
makaron i produkty makaronowe
kasze i ziarna zbóż
ryż
spożycie
bread
flour
pasta and pasta products
groats and cereal grains
rice
consumption
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 121409
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Dzieci jedzą za mało produktów zbożowych, a ich najczęstszym wyborem są makarony
nr katalogowy: 150003
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Wędrówki z piernikiem
nr katalogowy: 117395
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
A może kawę do ciastka?
Agnieszka Huszczyńska
Anna Owczarek
nr katalogowy: 67481
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Trudne sytuacje Kiedy klient przychodzi z reklamacją...
nr katalogowy: 60037
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Święto Chleba i Piernika w Jaworze
nr katalogowy: 122764
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Wszystko o ciastkach
nr katalogowy: 99154
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Produkty zbożowe na zdrowie
nr katalogowy: 136038
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Produkty zbożowe na zdrowie
nr katalogowy: 137006
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Podręcznik o skrobi i jej Przetworach
Wacław Leszczyński
nr katalogowy: 53368
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-3
Nowa linia firmy dla polskiego producenta płatków śniadaniowych
nr katalogowy: 126430
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Skutki pandemii COVID-19 i napięcia geopolityczne impulsem do inwestowania w zbożowe obiekty magazynowe
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 139832
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-11-12
Obserwujemy rynek i stale modyfikujemy naszą ofertę
nr katalogowy: 64616
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Czy powinniśmy podjadać pomiędzy posiłkami?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 102525
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-5
Nowe odmiany pszenicy miękkiej we Francji
Beata Marchand
nr katalogowy: 101314
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Coś zimnego na deser
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 143645
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-5
Płatkownica walcowa MDFA do zbóż
nr katalogowy: 109922
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-4
Produkty uboczne przemiału zbóż na cele paszowe – aktualne wymagania
Waldemar Korol
nr katalogowy: 66835
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-4
Produkty uboczne przetwórstwa zbóż na cele paszowe - ocena jakości i wymagania
Waldemar Korol
Grażyna Bielecka
Jolanta Rubaj
nr katalogowy: 121646
produkty przetwórstwa zbóż
pasza
badanie
podstawowy skład chemiczny
aminokwasy
sód
cereal by products
feed
testing
basic nutrients
amino acids
sodium
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Towaroznawcza ocena wpływu opakowania na jakość ciastek kruchych w aspekcie pomiaru zawartości wody
Małgorzata KOWALSKA
Sławomir JANAS
Magdalena PAŹDZIOR
nr katalogowy: 116062
10.15199/48.2018.9.20
opakowanie
zawartość wody
ciastka kruche
pomiar masy
jakość produktu
packaging
water content
shortbread cookies
mass measurement
product quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-4
Zastosowanie kwiatów jadalnych o różnym zabarwieniu do produkcji innowacyjnych wyrobów ciastkarskich
Beata Chmielewska
Małgorzata Tańska
nr katalogowy: 149826
10.15199/61.2024.4.5
suszone kwiaty jadalne
ciastka kruche
ciastka biszkoptowe
cyfrowa analiza barwy
cechy organoleptyczne
dried edible flowers
shortbread cookies
sponge cookies
digital color analysis
organoleptic characteristics
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-3
Antyoksydacyjne właściwości płatków zbożowych różnego pochodzenia
Tomasz Piechowiak
Maciej Balawejder
nr katalogowy: 114138
płatki zbożowe
antyoksydanty
wolne rodniki
cereal flakes
antioxidants
free radicals
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
102Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 86263
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
nnowacje firmy Bühler Płatkownica walcowa MDFA do zbóż
nr katalogowy: 110283
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Tradycyjna Medycyna Chińska (TMC) o zbożach
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 87982
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-3
Produkty pełnoziarniste.Częśc 1.Produkty zbożowe i substancje odżywcze.
LESZEK MOŚCICKI
AGNIESZKA WÓJTOWICZ
nr katalogowy: 41871
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Dlaczego Polacy jedzą coraz mniej chleba?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 89603
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Rośnie zainteresowanie rewelacyjną pierwotną pszenicą okrągłoziarnową
Czesław Meus
nr katalogowy: 131270
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Rośnie zainteresowanie rewelacyjną pierwotną pszenicą okrągłoziarnową
Czesław Meus
nr katalogowy: 131655
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Jak nie marnować chleba?
nr katalogowy: 134225
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Produkty zbożowe na zdrowie
nr katalogowy: 136038
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Produkty zbożowe na zdrowie
nr katalogowy: 137006
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Określanie wymagań jakościowych przy zakupie mąki pszennej
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 137857
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-5
Wyniki kontroli jakości przetworów zbożowych
nr katalogowy: 150888
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-2
Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym Cz. II . Surowce stosowane w produkcji wyrobów ekstrudowanych
Leszek Mościcki
nr katalogowy: 74243
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-2
Makarony, wyroby ekstrudowane i wyroby specjalne produkowane na bazie innych niż mąka pszenna surowców
nr katalogowy: 57346
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-5
Otręby z różnych zbóż - wartość technologiczna i żywieniowa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 101317
OPAKOWANIE 2013-1
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 73750
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Sześć cnót restauracji japońskich
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 51625
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Z KRAJU
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 118727
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
W dekoracji widać duszę cukiernika. ROZMOWA Z IGOREM ZARITSKIM, SZEFEM WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
nr katalogowy: 131991
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH