Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Z kraju nowości rynkowe
nr katalogowy: 67224
OPAKOWANIE 2013-2
Oryginalne zamknięcie wzmacnia lecznicze własności napoju
nr katalogowy: 74760
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-10
Rozmaryn i zielona herbata Skuteczne połączenie
nr katalogowy: 54642
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-6
Herbata aromatyczny napój czy superantyoksydant?
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 52491
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Czas na herbatę
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 42269
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-11-12
Zielona herbata - najstarszy (po wodzie) napój świata
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 64619
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Szlakiem cejlońskich plantacji Imperium herbaciane
Daria Majda
nr katalogowy: 90564
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-11-12
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 111185
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Sześć cnót restauracji japońskich
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 51625
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-7-8
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 100339
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-4
Wpływ sposobu ekstrakcji liści herbaty na ogólną zawartość związków fenolowych
Joanna Klepacka
nr katalogowy: 125789
10.15199/62.2020.4.19
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Herbata - rodzaje i właściwości.Pora na herbatę
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 87667
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Historia mrożonej herbaty
nr katalogowy: 145010
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Matcha jako dodatek do produktów zbożowych
Natalia Mikołajczak
nr katalogowy: 132055
zielona herbata
matcha
produkty zbożowe
cechy fizykochemiczne
cechy sensoryczne
green tea
matcha
cereal products
physicochemical features
sensory features
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Matcha jako dodatek do produktów zbożowych
Natalia Mikołajczak
nr katalogowy: 132055
zielona herbata
matcha
produkty zbożowe
cechy fizykochemiczne
cechy sensoryczne
green tea
matcha
cereal products
physicochemical features
sensory features
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Matcha jako dodatek do produktów zbożowych
Natalia Mikołajczak
nr katalogowy: 132055
zielona herbata
matcha
produkty zbożowe
cechy fizykochemiczne
cechy sensoryczne
green tea
matcha
cereal products
physicochemical features
sensory features
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-3
Matcha jako dodatek do produktów zbożowych
Natalia Mikołajczak
nr katalogowy: 132055
zielona herbata
matcha
produkty zbożowe
cechy fizykochemiczne
cechy sensoryczne
green tea
matcha
cereal products
physicochemical features
sensory features
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-12
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 123891
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Tea&coff ee. Herbata niecodzienna
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 18973
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Herbata w menu
nr katalogowy: 32376
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Herbata w menu
nr katalogowy: 33380
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Herbata w menu
nr katalogowy: 39716
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Herbata w menu
nr katalogowy: 33557
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Herbata w menu
nr katalogowy: 29651
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Herbata poprawia urodę
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 29590
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
W barwach proroka Mahometa
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 40348
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Herbata spod znaku lwa
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 45452
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Dobra kawa zaczyna się od czystego ekspresu
nr katalogowy: 36847
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-3
Zielona chemia - zrównoważona chemia- perspektywy rozwoju
Bogdan Burczyk
nr katalogowy: 14252
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Herbaty tradycyjne, chińskie i ziołowe. W wielu kolorach
Klaudia Kałwa
nr katalogowy: 113106
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-5-6
Herbaty ready-to-drink - aspekty praktyczne i rynkowe
Mariusz Jakubowski
nr katalogowy: 120736
10.15199/64.2019.5-6.3
herbata
rtd
rynek napojów herbacianych
trendy herbaciane
właściwości naparów herbaty
tea
ready-to-drink
tea-based beverages
trends in tea
tea characteristics
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-1-2
Jedwabisty napar
nr katalogowy: 89400
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-1
Naturalne przeciwutleniacze - dodatki funkcjonalne przedłużające trwałość wyrobów mięsnych
Natalia Krzemińska
nr katalogowy: 103666
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-10
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 110193
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-4
Zielona chemia
Jacek Drożdżal
nr katalogowy: 43833
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Zielona Czapka dla Mistrza
DG
nr katalogowy: 4221
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-12
I Drużynowe Zawody w Kręgle o Puchar Prezesa Oddziału SGP Zielona Góra
nr katalogowy: 146272
AURA 2005-9
ZIELONA OAZA GÓRNEGO ŚLĄSKA
Andrzej Mizera
nr katalogowy: 8508
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Czaj mnisi piją...
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 41663
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
Nowości
nr katalogowy: 19067
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Wakacje z herbatą
nr katalogowy: 18508
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Oblicza herbaty
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 3968
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Usiądź i napij się herbaty
nr katalogowy: 43763
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Torebki na drodze do nobilitacji
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 42483
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-2
WILD. Herbata - wiele innowacyjnych możliwości
nr katalogowy: 20688
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Fusy, musy i... krewetki
Renata ZAWADZKA
nr katalogowy: 19148
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-2
Tea&coffee
nr katalogowy: 12598
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
POLSKA - UNIA - ŚWIAT
nr katalogowy: 39243
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
Tea&coffee. Yerba mate - herbata jezuitów
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 22133
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-12
"Zielona elektronika" - zmiany w przepisach prawnych
KRYSTYNA BUKAT
JÓZEF GROMEK
nr katalogowy: 40353
AURA 2007-3
Biomasa jako"zielona energia"
AGATA SZYMAŃSKA
nr katalogowy: 24702
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Zielona Budka w rytmach samby
nr katalogowy: 45456
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
Tea & coff ee. Herbata - afrykańskie bogactwo
Renata Zawadzka Ben-Dor
nr katalogowy: 22158
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Japońska herbata ma kolor zielony
Renata ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 19193
AURA 2014-1
Poznawanie przez działanie Propozycje dla uczniów szkół podstawowych. Zanieczyszczenia wody (6)
Elżbieta TYRALSKA-WOJTYCZA
nr katalogowy: 81803
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Five o’clock Tradycyjna godzina herbaty, to również świetna pora na podwieczorek
DG
nr katalogowy: 18618
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-12
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 117625
AURA 2004-6
RECENZJE - PIERWSZA POMOC - PORADNIK DLA KAŻDEGO - CHORY NA ALZHEIMERA - HERBATA - (kb)
nr katalogowy: 544
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-5
Dla amatorów klasyki i dla koneserów. Rozmowa z Bożeną Sikoń
Renata Zawadzka-Ben Dar
nr katalogowy: 12677
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Tea&coffee. Herbata z gałązką mięty
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 19036
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Vending sposobem na biznes w branży mięsnej?
nr katalogowy: 123013
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 111770
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Herbata w menu
nr katalogowy: 39500
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Polski akcent kulinarnych zmagań
nr katalogowy: 61438
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-4
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 119748
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-6
Dachy zielone jako przykład innowacyjnego sposobu tworzenia zielonej infrastruktury w mieście
Katarzyna Wolańska
nr katalogowy: 126774
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Herbata w menu
nr katalogowy: 31739
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Herbata w menu
nr katalogowy: 31187
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Herbata w menu
nr katalogowy: 36845
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Herbata w menu
nr katalogowy: 35793
ELEKTROINSTALATOR 2020-12
„ZIELONA DROGA” ZA DROGA DLA FIRM SEKTORA MŚP
nr katalogowy: 129707
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Herbata w menu
nr katalogowy: 34404
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Herbata w menu
nr katalogowy: 30198
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Herbata w menu
nr katalogowy: 37919
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Herbata w menu
nr katalogowy: 35149
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Liście jednego drzewa
nr katalogowy: 25227
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-8
Panele Zielona Ściana COR-ECO
Roman Jaworek
nr katalogowy: 46429
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-1
Wydarzenia
nr katalogowy: 141562
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-1
Wydarzenia
nr katalogowy: 141562
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Herbata w menu
nr katalogowy: 38475
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Indyjskie imperium
nr katalogowy: 23781
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-5
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 105848
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-9
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 109575
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Herbatka na karnawał
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 32329
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Powrót gruzińskiej Kolchidy?
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 27796
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Imbirowe grzanie
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 34454
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Podatek akcyzowy i jego znaczenie dla polskiego budżetu
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 34180
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Smakowanie wzrokiem, nosem i językiem
nr katalogowy: 27076
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Niepowtarzalny smak Yunnanu
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 24456
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Zielona lekcja
nr katalogowy: 18690
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-7
Geodezyjne Powitanie Lata – Oddział SGP Zielona Góra
nr katalogowy: 144042
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-6
Polska i świat
nr katalogowy: 19475
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Triumfalny pochód herbatki na smyczy
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 28986
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-5
Zielona energia z Połańca
hp
nr katalogowy: 12993
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Warzywa po kapitańsku
nr katalogowy: 12059
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
Nowości Zielonej Budki
nr katalogowy: 19078
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Pierwsi faworyci
nr katalogowy: 4064
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
Mało Nas do pieczenia chleba...
Agnieszka Ściechowicz
nr katalogowy: 12835
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-11
Geodezyjne Winobranie – Oddział SGP Zielona Góra
Maria MRÓWCZYŃSKA
nr katalogowy: 145891
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Herbaciane czary-mary
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 33759
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-13
Gdzie woda czysta i trawa zielona
fi
nr katalogowy: 5415
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-7
Z prasy zagranicznej
Marian Paszkowski
nr katalogowy: 6605
AURA 2006-9
CZARNO-ZIELONA DYWERSYFIKACJA ŹRODEŁ ENERGII
Edward Garścia
nr katalogowy: 15878
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-5
Olimpijczycy ponownie w Zielonej Górze
Maria Gadomska
nr katalogowy: 148505
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
Nowości Zielonej Budki
nr katalogowy: 22136
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-2
Czarna księga
Wiesław Wiktor Jędrzejczak
nr katalogowy: 12924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Gdzie powietrze czyste i trawa zielona
TERESA KOKOCIŃSKA
nr katalogowy: 12140
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 19083
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
Indie wśród największych na świecie producentów zbóż konsumpcyjnych
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 14138
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-16-17
Homogenizacja

Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 115140
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Zielona marka
D. GASIK
nr katalogowy: 4242
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-7
Geodezyjne Powitanie Lata – Oddział SGP Zielona Góra
nr katalogowy: 144042
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-12
Wokół Zielonej Góry
nr katalogowy: 88629
AURA 2006-6
PHYTOPHTHORA ALNI ATAKUJE RODZIME OLSZE
Tomasz Oszako
Weronika Zakrzewska
nr katalogowy: 15927
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2005-4
Uzdrowisko Horyniec-Zdrój - R.P. Zielona energia. Polsko-Chińska współpraca naukowo-techniczna
nr katalogowy: 8795
AURA 2023-6
Unijny Komisarz ds. Środowiska w Polsce
nr katalogowy: 143539
AURA 2006-2
ZIELONA BIOTECHNOLOGIA CZYLI UPRAWA TRANSGENICZNYCH ODMIAN ROŚLIN- KORZYŚCI I ZAGROŻENIA
Andrzej Anioł
nr katalogowy: 16021
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-1
Wydarzenia
nr katalogowy: 141562
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-19
Walka NIK-u z wiatrakami
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 86530
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-6
Zielona przyszłość Mondi Świecie
nr katalogowy: 99387
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-8
Wydawnictwa (streszczenie) - Metrologia elektryczna wielkości nieelektrycznych
nr katalogowy: 36932
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-12-13
Zielona elektronika
nr katalogowy: 36622
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-1
Biuro dla start-upa z branży IT
nr katalogowy: 119229
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-8
Z życia polskiej izby przemysłu chemicznego
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 127549
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-3
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 28911
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-10
KONFERENCJE
nr katalogowy: 28606
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Zielona Energia WAFLEXu
nr katalogowy: 142510
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Zielona Energia WAFLEXu
nr katalogowy: 142510
AURA 2023-6
Unijny Komisarz ds. Środowiska w Polsce
nr katalogowy: 143539
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-7
Informacje Biznesowe
nr katalogowy: 27948
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Gramy w zielone
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 27094
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-4
DECHEMA - Raporty o trendach rozwojowych
nr katalogowy: 28535
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-11
Strategia wodorowa Polski i Unii Europejskiej w czasie kryzysu energetycznego
Krzysztof Cygańczuka
Łukasz Roman
nr katalogowy: 140443
10.15199/62.2022.11.1
zielona technologia
polska strategia wodorowa
OZE
odnawialne źródła energii
ditlenek węgla
dekarbonizacja
paliwa kopalne
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-3
Zmiany wyróżników jakościowych herbat owocowych w zależności od czasu parzenia
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
Aleksandra Bozowska
Monika Janowicz
Justyna Kadzińska
nr katalogowy: 112847
10.15199/64.2018.3.3
herbaty owocowe
polifenole
aktywność przeciwutleniająca
barwa
fruit teas
polyphenols
antioxidant activity
colour
OPAKOWANIE 2008-1
Maszyny opakowaniowe 2007
nr katalogowy: 32615
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Absynt - zielona czarodziejka
STEFAN ZATORSKI
nr katalogowy: 29659
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-8
Zielona ściana w mieście
nr katalogowy: 29098
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-7
Z półki księgarskiej
nr katalogowy: 28102
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Nowy wizerunek Zielonej Budki
Marta Stus
nr katalogowy: 27084
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-5
Targi Przemysłu Chemicznego CHEMIKA
Jacek Drożdżal
Paweł Żebrowski
nr katalogowy: 35061
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-1
Zielona chemia. Wybrane zagadnienia
TADEUSZ PARYJCZAK
ANDRZEJ LEWICKI
nr katalogowy: 28639
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2001-4
Z PÓŁLKII KSIĘGARSKIIEJ
nr katalogowy: 28199
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Enographia Thalloris, autor: Mirosław Kuleba Wydawnictwo: Fundacja Gloria Monte Verde, 2013 r. Zielona Góra, 1147 s.
Sylwia Bonin
nr katalogowy: 87610
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-8
Z życia polskiej izby przemysłu chemicznego
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 127549
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-9
Dostosowanie biogospodarki do wymagań Zielonego Ładu
Jori Ringman
nr katalogowy: 139431
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-1
Herbata w menu
nr katalogowy: 40680
OPAKOWANIE 2009-2
Ekspresowa herbata Twinings pakowana w kompostowalną folię NatureFlex
nr katalogowy: 41629
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
Tak smakują święta,czyli najlepsze bożonarodzeniowe ciasta i desery
nr katalogowy: 123762
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Smaki jesieni w KOMPLET Polska
nr katalogowy: 122773
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-4
Polskie firmy chemiczne w internecie
nr katalogowy: 105258
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-5-6
Zielona idea
Henryk Piekut
nr katalogowy: 33708
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-5
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 35062
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-3
Zielona Góra
Robert Kozela
nr katalogowy: 24850
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-11
XV Seminarium z cyklu "Rozwój obszarów wiejskich" Szreniawa 2021 r.
Waldemar Sztukiewicz
Lech Kaczmarek
nr katalogowy: 134435
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-9
Wyścig technologiczny
Zygmunt Krasiński
nr katalogowy: 139627
ELEKTROINSTALATOR 2024-7
ELEKTROINSTALATOR POLECA
nr katalogowy: 149683
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Zwycięstwa na najwyższym poziomie
JERZY PASIKOWSKI
nr katalogowy: 31176
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2013-8
Nowe wydawnictwa
nr katalogowy: 78727
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Szypułka prawdę ci powie!
nr katalogowy: 131712
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Szmaragdowe oolongi z Formozy
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 45000
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Herbata w menu
nr katalogowy: 42270
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-2
Herbata w menu
nr katalogowy: 41517
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Co lepsze? Siemię lniane czy nasiona chia?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 118886
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-7
Kofeina w produkcji żywności aspekty prawne i zdrowotne
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 78242
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-1
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 111598
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-11
Inwestycja z myślą o sukcesie - otwarcie zakładu w Babimoście
nr katalogowy: 32167
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-7
Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 27658
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-9
Zielona bimba
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 86859
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-7
Wyładowania atmosferyczne w wysokie drzewa
Stefan Gierlotka
nr katalogowy: 101636
10.15199/74.2016.7.5
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-11
Problemy adaptacyjne zabytkowego budynku dawnej Resursy w Zielonej Górze
Krystyna Urbańska
Paweł Urbański
nr katalogowy: 110683
10.15199/33.2017.11.34
budynek zabytkowy
adaptacja
remont
wzmocnienie konstrukcji.
historical buildings
adaptation
repair
reinforcement of structure
CHŁODNICTWO 2013-1
Schneider Electric uruchamia dostosowywalną do indywidualnych potrzeb usługę Data Center Assessment
nr katalogowy: 74042
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Ser, wino i koronki
nr katalogowy: 138835
OPAKOWANIE 2010-1
Maszyny opakowaniowe 2009
nr katalogowy: 49226
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Smak wina rodzi się w winnicy
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 40787
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Herbata to w 99 proc. woda
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 44543
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-12
Misja herbaciana
nr katalogowy: 64527
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-9
Modernization of the communication system in the area of University Hospital in Zielona Góra
Magdalena Szczyt
Krystyna Urbańska
Paweł Urbański
nr katalogowy: 150645
10.15199/33.2024.09.13
modernizacja
układ komunikacyjny
Szpital Uniwersytecki w Zielonej Górze
modernization
communications system
University Hospital in Zielona Góra
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-9
Modernization of the communication system in the area of University Hospital in Zielona Góra
Magdalena Szczyt
Krystyna Urbańska
Paweł Urbański
nr katalogowy: 150645
10.15199/33.2024.09.13
modernizacja
układ komunikacyjny
Szpital Uniwersytecki w Zielonej Górze
modernization
communications system
University Hospital in Zielona Góra
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-12
Właściwości inhibitujące i antyoksydacyjne ekstraktów wybranych rodzajów herbat
Alicja Skrzypek
Renata Czeczko
Anna Ciołek
nr katalogowy: 129573
10.15199/62.2020.12.13
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-12
Właściwości inhibitujące i antyoksydacyjne ekstraktów wybranych rodzajów herbat
Alicja Skrzypek
Renata Czeczko
Anna Ciołek
nr katalogowy: 129573
10.15199/62.2020.12.13
AURA 2012-10
Pytania testowe finału centralnego XXVII Olimpiady Ekologicznej Zielona Góra, 2 czerwca 2012 r.
nr katalogowy: 71261
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-26
"Zielona" energia z instalacji Ecoenergii
Jan Siwiński
nr katalogowy: 64876
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-10
ZŁOTY INŻYNIER 2011
nr katalogowy: 59786
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-4
Zielona przyszłość opakowań
nr katalogowy: 119834
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-1
Zielona rewolucja: jak mikrofabryki mogą zmienić oblicze mody
Mark Sollman
nr katalogowy: 136457
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
Soczewica zielona – innowacyjny surowiec do produkcji piwa bezglutenowego
Katarzyna Fulara
Aneta Ciosek
Olga Hrabia
Aleksander Poreda
nr katalogowy: 131441
10.15199/64.2021.2.1
piwo
soczewica
surowiec
innowacyjność
beer
lentils
raw material
innovation
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
Soczewica zielona – innowacyjny surowiec do produkcji piwa bezglutenowego
Katarzyna Fulara
Aneta Ciosek
Olga Hrabia
Aleksander Poreda
nr katalogowy: 131441
10.15199/64.2021.2.1
piwo
soczewica
surowiec
innowacyjność
beer
lentils
raw material
innovation
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-4
Póki nie ma limitów
nr katalogowy: 48446
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-12
informacje > z życia stowarzyszeń
nr katalogowy: 81207
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-21-22
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 80504
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-3
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 104457
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-6
edukacja > Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 99015
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Pizza dla WOŚP
nr katalogowy: 141817
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-3
Droga do przyszłości jest zielona
Patrícia Barnabé
nr katalogowy: 143680
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-16-17
Pada dżdż
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 108566
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-6
bhp w sieci
nr katalogowy: 60469
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-12
Myśleć każdy może
nr katalogowy: 77183
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-1
Laboratoria akredytowane wykonujące badania środowiska pracy
nr katalogowy: 96140
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-6
Z życia SPP
nr katalogowy: 138045
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-9
Rozdzielnice średniego napięcia gotowe na transformację energetyczną
Mariusz Hudyga
nr katalogowy: 144885
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH