Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Czasopismo
|
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
Rocznik 2004 - numer 4
Treść płatna
Jeśli masz wykupiony/przyznany dostęp -
zaloguj się
.
Skorzystaj z naszych propozycji zakupu!
Zeszyt
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2004-4
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
Prenumerata
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - prenumerata cyfrowa
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
Nowość
264.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna + wysyłka
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna
336.00 zł brutto
311.11 zł netto
24.89 zł VAT
(stawka VAT 8%)
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - pakowanie i wysyłka
42.00 zł brutto
34.15 zł netto
7.85 zł VAT
(stawka VAT 23%)
378.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS (Prenumerata papierowa + dostęp do portalu sigma-not.pl + e-prenumerata)
432.00 zł brutto
400.00 zł netto
32.00 zł VAT
(stawka VAT 8%)
432.00 zł
Do koszyka
Publikacje w tym zeszycie
Biokonserwacja pieczywa dzięki zastosowaniu zakwasu
Anna Diowksz
nr katalogowy: 4831
Czynniki decydujące o jakości produkcji w przemyśle piekarskim i zbożowo-młynarskim
Wojciech GÓRNIAK
nr katalogowy: 4832
Na starcie do systemu HACCP
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 4833
Chleba naszego powszedniego, godnie i uczciwie wypiekanego
Anna Butka
nr katalogowy: 4834
Krakowskie porozumienie
nr katalogowy: 4835
Katastrofa z opakowaniami
Andrzej GANTNER
nr katalogowy: 4836
Nowa inwestycja - nowe (utrudnione) przepisy
Włodzimierz Gubala
nr katalogowy: 4837
SITSpoż. Jak osiągnąć konkurencyjność na rynku krajowym po wejściu do UE
Sekretarz Generalny inż. Bronisław WESOŁOWSKI
nr katalogowy: 4838
XII wystawa Krajowy Produkt Przyszłością Polski
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 4839
Zmodernizowana ciastkarnia
Krystyna CZARNECKA
nr katalogowy: 4840
Chleby świata
nr katalogowy: 4841
Grupa APC rozdaje kolejne nagrody piekarzom i cukiernikom
Tomasz Dziuk
nr katalogowy: 4842
Interpiek. Targi bydgoskie w tradycyjnej formule
nr katalogowy: 4843
IBIS w nowych realiach europejskiego rynku
nr katalogowy: 4844
Italmarco. Nowa Piekarnia w Starej Wsi
Rafał Lis
nr katalogowy: 4845
Dzielarkę SLIM - perfekcyjne dzielenie
nr katalogowy: 4846
COBA. Specjalizacja - klucz do sukcesu
Wojciech Łomiński
nr katalogowy: 4847
Nauczyciele technologii żywności na szkoleniu w firmie Lesaffre bio-corporation
Hepi
nr katalogowy: 4848
POKRYCIA POSADZEK I ŚCIAN FIRMY STO-ISPO
nr katalogowy: 4849
IV Międzynarodowy Kongres Branży Cukierniczej - Berlin 2003
Jan Gasparski
nr katalogowy: 4850
Najlepsze opakowania - nagrodzone
nr katalogowy: 4851
Polagra - food źródłem rozwiązań biznesowych
nr katalogowy: 4852
Rynek słodyczy
nr katalogowy: 4853
Trochę więcej o technice oświetleniowej
Dominik Bartelak
nr katalogowy: 4854
Mistrzostwa Świata Cukierników - Rimini 2004
nr katalogowy: 4855
Mistrzostwa Polski Młodych Cukierników
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 4856
Słodkie spotkanie w Cracovii
Anna Korfel
nr katalogowy: 4857
Wielkanoc. Wielkanocne mazurki
nr katalogowy: 4858
BAJECZNE ŚWIĘTA Z FANTAZJĄ
nr katalogowy: 4859
Szkółka cukiernicza. Dekoracje z kuwertury. Lekcja 6. Dekoracje wielkanocne
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 4860
Na wielkanoc tort w kształcie zajączka
nr katalogowy: 4861
Przepisy Pawła Małeckiego
nr katalogowy: 4862
Blend znaczy mieszanka
Darek Wasielewski
nr katalogowy: 4863
Profesional w Poznaniu istnieje już 9 lat
nr katalogowy: 4864
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej
Ewa NEBESNY
nr katalogowy: 4865
Z życia szkół
nr katalogowy: 4866
Wpływ opakowania na jakość i trwałość pieczywa
Alicja Ceglińska
Tadeusz Haber
Krzysztof Leszczyński
Piotr Witulski
nr katalogowy: 4867
INTER-ICE 2003
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 4868
Lodziarze - cukiernicy w przededniu wejścia do UE
Rajmund Kawalec
nr katalogowy: 4869
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 4870
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 4871
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 4872
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH