Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
AURA 2019-8
Bóbr - nietypowe źródło mięsa
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 121731
10.15199/2.2019.8.2
bóbr
wydajność rzeźna
skład tkankowy tuszy
skład chemiczny mięsa
beaver
slaughter value
tissue composition
chemical composition
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-12
Otłuszczenie tuszy i skład kwasów tłuszczowych wchodzących w skład lipidów a jakość mięsa
J.D. Wood
M. Enser
A.V. Fisher
G.R. Nute
P.R. Sheard
R.I. Richardson
S.I. Hughes
F.M. Whittington
nr katalogowy: 48691
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-2
Rozkład mięsa bladego (PSE) w mięśniach szkieletowych tuszy wieprzowej
Jerzy Strzelecki
nr katalogowy: 16770
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-8
Porównanie dokładności pomiarów zawartości tłuszczu w mięsie wieprzowym dokonanych różnymi analizatorami
Marek Zin
Janusz R. Mroczek
nr katalogowy: 100640
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-10
Złotnicka Premium
nr katalogowy: 54650
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-9
Nowoczesne techniki oceny tusz wieprzowych
Dariusz Lisiak
Karol Borzuta
Piotr Janiszewski
Eugenia Grześkowiak
nr katalogowy: 133509
klasyfikacja tusz wieprzowych
SEUROP
ESTIMEAT
pork carcass classification
SEUROP
ESTIMEAT
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-12
Metody chłodzenia i dojrzewania poubojowego a kruchość wołowiny kulinarnej
Wioletta Krzynowek
Marek Cierach
nr katalogowy: 73014
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-9
Schab wieprzowy – pozyskiwanie, charakterystyka, wykorzystanie
Monika Modzelewska-Kapituła
Mikołaj Cieślak
Weronika Zduńczyk
Katarzyna Tkacz
nr katalogowy: 139488
wieprzowina
schab
jakość
pork
loin
quality
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-9
Schab wieprzowy – pozyskiwanie, charakterystyka, wykorzystanie
Monika Modzelewska-Kapituła
Mikołaj Cieślak
Weronika Zduńczyk
Katarzyna Tkacz
nr katalogowy: 139488
wieprzowina
schab
jakość
pork
loin
quality
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-9
Schab wieprzowy – pozyskiwanie, charakterystyka, wykorzystanie
Monika Modzelewska-Kapituła
Mikołaj Cieślak
Weronika Zduńczyk
Katarzyna Tkacz
nr katalogowy: 139488
wieprzowina
schab
jakość
pork
loin
quality
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-12
Problemy w identyfikacji mięsa oddzielonego mechanicznie
Piotr Szymański
Beata Łaszkiewicz
nr katalogowy: 111265
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-1
Przegląd rozwoju i wykorzystania analizy obrazu wideo (VIA) do oceny tusz wołowych jako alternatywy wobec systemu EUROP i innych subiektywnych systemów
nr katalogowy: 73865
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-1
Porównanie różnych aparatów do pomiaru procentowej zawartości chudego mięsa w tuszach wieprzowych
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 56899
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-4
Poubojowe wychładzanie tusz zwierząt rzeźnych
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Natalia Skiepko
nr katalogowy: 83740
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-12
Jakość i bezpieczeństwo zdrowotne mięsa wieprzowego
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 117809
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-6
Mięso kangura
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 9555
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-4
Zawartość mięśni w tuszce kurcząt brojlerów
Ewa Gornowicz
Agata Pawlak
Krystian Dziadek
nr katalogowy: 9525
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-3
Zmiany jakościowe surowca wieprzowego w Polsce w ostatnim dziesięcioleciu
K. Borzuta
nr katalogowy: 14790
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-10
Sieciowanie tuszy inkjet inicjowane promieniowaniem UV - polimeryzacja według mechanizmu rodnikowego zamiast mechanizmu kationowego
Tomasz Graczyk
nr katalogowy: 22079
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Stabilizacja barwy mięsa bydlęcego w atmosferze tlenku węgla(II)
Karolina Semeriak
Andrzej Jarmoluk
Jagoda Ambrozik
Anna Zimoch
nr katalogowy: 59911
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-2
Mięso dzika surowcem do przetwórstwa
Tomasz Żmijewski
Janusz F. Pomianowski
Adam Więk
Iwona Chwastowska-Siwiecka
nr katalogowy: 118692
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-7
Wpływ mięsności tusz wieprzowych na uzysk części zasadniczych i mięsa przerobowego
Jerzy Strzelecki
Karol Borzuta
Stanisław Wajda
nr katalogowy: 16702
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Steki, befsztyki, tatary,,,
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 82358
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-1
Automatyczne urządzenia do przecinania tusz zwierząt rzeźnych
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 124497
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-2
Tunele chłodnicze do wychładzania tusz zwierząt rzeźnych
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Natalia Skiepko
nr katalogowy: 89620
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-8
Mięso drobiowe - wydajność rzeźna, podstawowe parametry jakości i skład chemiczny
Joanna Marć-Pieńkowska
nr katalogowy: 122021
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-8
Dojrzewanie poubojowe a jakość wołowiny
Natalia Piaskowska
Katarzyna Śmiecińska
nr katalogowy: 93154
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-5
Wartość rzeźna i jakość mięsa tusz buhajków zakwalifikowanych w systemie EUROP do różnych klas otłuszczenia
Stanisław Wajda
Ewa Burczyk
Rafał Winarski
nr katalogowy: 114007
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-9
Upowszechnienie klasyfikacji EUROP tusz wieprzowych w UE
Dariusz Lisiak
nr katalogowy: 93930
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-5
Techniki wizyjne do oceny jakości mięsa
Fabian Magda
nr katalogowy: 59757
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-2
Jakość szynek surowo dojrzewających
Halina Makała
Monika Foltyn
nr katalogowy: 89622
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-5
Anatomiczny atlas mięśni tuszy wołowej
Stanisław Tyszkiewicz
nr katalogowy: 84412
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-7
Wykorzystanie surowców kolagenowych w przemyśle mięsnym (część I)
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 85729
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-12
Wędzonki tradycyjne niskowydajne
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 102858
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-5
Ponowne testowanie urządzeń klasyfikacyjnych tusz wieprzowych w Polsce
DARIUSZ LISIAK
PIOTR JANISZEWSKI
KAROL BORZUTA
EUGENIA GRZEŚKOWIAK
KRZYSZTOF POWAŁOWSKI
BEATA LISIAK
ŁUKASZ SAMARDAKIEWICZ
nr katalogowy: 148726
tusze wieprzowe
urządzenia klasyfikacyjne
ocena mięsności
pigs carcass
classification devices
meatiness assessment
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-3
Xaar pracuje nad dalszą digitalizacją produkcji płytek ceramicznych
Danuta Kostrzewska-Matynia
nr katalogowy: 86340
SZKŁO I CERAMIKA 2009-3
Wpływ wybranych procesów produkcji na jakość nadruku farbami triadowymi
ZBIGNIEW WOŹNIAK
nr katalogowy: 44936
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-12
Pieczenie - wyrób i wartość odżywcza
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 64456
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-12
Automatyczne urządzenia do przecinania tusz zwierząt rzeźnych
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 102885
CHŁODNICTWO 2018-5
Uwarunkowania dotyczące procesów schładzania, zamrażania i rozmrażania mięsa i jego wyrobów
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
Kamil Wilczyński
nr katalogowy: 116991
10.15199/8.2018.5.3
procesy schładzania i rozmrażania mięsa
technika i technologie mrożenia
jakość rozmrożonego mięsa
chilling and thawing processes
freezing technique and technology
quality of thawed meat.
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
Szynka wielkanocna w tradycji polskiej
Jerzy Denaburski
nr katalogowy: 42095
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-6
Zmienne wpływające na kalkulację zużycia tuszy ink-jet
nr katalogowy: 92164
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-10
Aminy biogenne w serach dojrzewających
Arnold Reps
Krystyna Wiśniewska
Aleksandra Grześkiewicz
Agnieszka Jankowska
nr katalogowy: 63165
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-2
Przyczyny powstawania mięsa typu DFD u bydła
Jerzy Denaburski
Tomasz Koronkiewicz
nr katalogowy: 41446
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-10
Nowoczesne metody klasyfikacji tusz przeżuwaczy
Dariusz Lisiak
Karol Borzuta
Piotr Janiszewski
Eugenia Grześkowiak
nr katalogowy: 134013
tusze wołowe i owcze
metody oceny i klasyfikacji
urządzenia pomiarowe
beef and sheep carcasses
evaluation and classification methods
measure devices
OPAKOWANIE 2017-5
Technologia farb i lakierów UV - część II
Marcin Marchewka
nr katalogowy: 106038
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-1
Aparaty do klasyfikacji tusz wieprzowych w skali EUROP
Fabian Magda
nr katalogowy: 73862
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-9
Apetyczny boczek
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 70509
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-4
Nowy skład osobowy Państwowej Rady Geodezyjnej i Kartograficznej
nr katalogowy: 142747
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-9
Charakterystyka surowców pozyskiwanych z tuszy rekina
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Karol Bartoszewicz
nr katalogowy: 145289
10.15199/65.2023.9.4
rekiny
tusza
mięso
płetwy
skóra
chrząstki
wątroba
sharks
carcasses
meat
fins
skin
cartilage
liver
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Efekty produkcyjne mieszańców bydła ras mięsnych
Piotr Wójcik
nr katalogowy: 65706
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-9
Badania monitoringowe wód w rejonie nieczynnego składowiska odpadów komunalnych w Łące k. Bolesławca (woj. dolnośląskie)
Anna Janeczko-Mazur
Maurycy Nowosielski
nr katalogowy: 46654
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-11
Automatyczne generowanie zysków
nr katalogowy: 72543
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Sposób na dziczyznę
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 102743
SZKŁO I CERAMIKA 2004-3
Tworzywo porcelanowe typu porcelany kostnej o obniżonej temperaturze wypalania
A. Ślósarczyk
M. Salus
nr katalogowy: 7442
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-8-9
Skład chemiczny i wartość odżywcza owoców rokitnika (Hippophae rhamnoides L.)
R. Zadernowski
M. Szałkiewicz
S. Czaplicki
nr katalogowy: 14666
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-10
Z ŻYCIA POLSKIEJ IZBY PRZEMYSŁU CHEMICZNEGO
nr katalogowy: 101547
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-4
Zastosowanie niskich temperatur do utrwalania mięsa i przetworów mięsnych
Ewa Burczyk
nr katalogowy: 83742
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-11
Zagospodarowanie i przetwarzanie odpadów poubojowych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 87946
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Wieprzowina w polskiej kuchni.Schabowy zawsze na czasie
Irena Kłoczko
nr katalogowy: 87669
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-7
Ubój rytualny
Robert Palka
nr katalogowy: 69407
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Wstęp do uczty
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 78854
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
Zastosowanie robotów w przemyśle mięsnym
Adam Olszewski
nr katalogowy: 78751
AURA 2008-11
Mięso w diecie człowieka
WŁADYSŁAW MIGDAŁ
nr katalogowy: 39353
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-8
Departament Inspekcji i Kontroli Budowlanej
nr katalogowy: 37549
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-2
Skład warstwy pasywnej wytworzonej na stali odpornej na korozję w chlorowanej, bałtyckiej wodzie morskiej
J. Birn
A
Wołowik
I. Skalski
A. Zieliński
nr katalogowy: 10825
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Zafałszowania artykułów spożywczych
Renata Gasparska
nr katalogowy: 40759
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-6
Departament Orzecznictwa Nadzoru Budowlanego Głównego Urzędu Nadzoru Budowlanego
nr katalogowy: 35861
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2008-7
Charakterystyka pyłowych zanieczyszczeń powietrza
JOANNA KOBUS
nr katalogowy: 36427
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2000-2
Metale w nawozach organicznych i odpadach stosowanych do celów nawozowych
HELENA GÓRECKA
HENRYK GÓRECKI
nr katalogowy: 42713
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2010-2
Wpływ warunków prądowych na właściwości elektrolitycznych powłok kompozytowych Zn-Ni+Ni
KATARZYNA WYKPIS
MAGDALENA POPCZYK
ANTONI BUDNIOK
EUGENIUSZ ŁĄGIEWKA
nr katalogowy: 49879
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-7
Porównawcze badania wybranych właściwości petrochemicznego osadu ściekowego, gudronu i węgla energetycznego
WIESŁAW KOŹLAK
JANUSZ PYSIAK
nr katalogowy: 107094
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-10
Wprowadzanie do obrotu cementów, dodatków typu II i domieszek do betonu
Joanna Babińska
Barbara Dobosz
Zbigniew Gałkowski
nr katalogowy: 54689
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-3
Skład, uszkodzenia struktury, morfologia powierzchni krzemu modyfikowanego za pomocą dynamicznego mieszania jonowego.
Igor Tashlykov
Sergei Baraishuk
Oleg Mikkalkovich
Igor Antonovich
nr katalogowy: 33599
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Mikrobiom - nowy "organ" w ciele człowieka?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 99149
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-6
Czy można zastąpić MDOM preparatem błonnika?
Joanna Miazek
Maciej Zaleski
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 85157
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-5
Jakość w odkostnianiu - mięso MOM
Fabian Magda
nr katalogowy: 51699
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-10
Wielkoskalowa technologia wytwarzania nanoproszku srebra
Radosław Pawłowski
Piotr Sobik
Olga Halama
Wojciech Nikiel
Małgorzata Jakubowska
Jakub Krzemiński
Konrad Kiełbasiński
Jerzy Szałapak
nr katalogowy: 94544
10.15199/13.2015.10.6
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-7
Poubojowe chłodzenie mięsa
JERZY WAJDZIK
nr katalogowy: 149625
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-2
Stopy na osnowie FeAl - skład chemiczny, wytwarzanie i przetwarzanie
WOJCIECH SZKLINIARZ
AGNIESZKA KOŚCIELNA
nr katalogowy: 33212
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Kukurydza - Skład chemiczny mąki kukurydzianej i niektóre aspekty wartości żywieniowej
HENRYK GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 30243
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-8
Badania krzywych pęcznienia - mało znana metoda oceny jakości mąki żytniej
ELŻBIETA SŁOWIK
MAŁGORZATA MIELCARZ
nr katalogowy: 29211
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2008-6
Wpływ długości fali promieniowania laserowego na strukturę i własności cienkich warstw Bi2O3 wytwarzanych techniką PLD
SŁAWOMIR KĄC
ŁUKASZ CIENIEK
nr katalogowy: 40433
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Sposób na ofertę zgodną z trendami
nr katalogowy: 138271
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1992-4
Badania składu molekularnego wodnych roztworów Silenali o modułach 2,59 i 2,96
WIESŁAW KOŹLAK
JANUSZ PYSIAK
nr katalogowy: 105907
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2008-1
Analiza możliwości przyjmowania ścieków opadowych w biologicznych oczyszczalniach miejskich Część I. Charakterystyka ilości i jakości ścieków ogólnospławnych na przykładzie Łodzi
Agnieszka Brzezińska
nr katalogowy: 32289
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-11
Cement portlandzki wapienny CEM II/A-LL 42,5R
Marcin Sokołowski
nr katalogowy: 31594
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-4
Cement wieloskładnikowy CEM V/A (S-V) 32,5N-LH
Tomasz Pużak
Marcin Sokołowski
nr katalogowy: 25891
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-4
Content and composition of polar fractions in refined vegetable oils available on the Polish market Zawartość i skład frakcji polarnych w rafinowanych olejach roślinnych dostępnych na polskim rynku
Magda Aniołowska
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 83687
10.12916/przemchem.2014.492
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-3
Współczesne trendy w konsumpcji mięsa
Małgorzata Kosicka-Gębska
Jerzy Gębski
Katarzyna Kwiecińska
Maria Jeznach
Agnieszka Tul-Krzyszczuk
nr katalogowy: 104678
10.15199/65.2017.3.2
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-3
Klasa uformowania tusz buhajków rasy holsztyńsko-fryzyjskiej intensywnie żywionych
Stanisław Wajda
Ewa Burczyk
nr katalogowy: 83132
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Jagnięcina, baranina - sposoby marynowania.Baranina ze smakiem
nr katalogowy: 87668
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-4
Klasy otłuszczenia tusz buhajków w systemie EUROP a wartość rzeźna i jakość mięsa
Stanisław Wajda
Ewa Burczyk
nr katalogowy: 67047
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
Charakterystyka ras świń utrzymywanych w kraju - rasy ojcowskie
Magdalena Szyndler-Nędza
Anna Bereta
Tad eusz Blicharski
nr katalogowy: 61707
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-4
Analiza zmian właściwości fizykochemicznych mięsa byczków o zróżnicowanej rasie i wieku
Fabian Magda
nr katalogowy: 76019
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Formy i zestawy form wypiekowych
nr katalogowy: 118410
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Świadome zakupy (część 1)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 150832
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-12
Ogranicz listę dodatków z AMCOsystem E "0"
nr katalogowy: 81258
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-9
Modyfi kacja właściwości mąki przez jej dodatkowe rozdrabnianie
nr katalogowy: 54209
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Wpływ bliskości siłowni wiatrowej na skład chemiczny mięsa gęsi
Joanna Marć-Pieńkowska
Sylwester Borowski
nr katalogowy: 122550
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-8
Środki chemiczne dla przemysłu skórzanego
nr katalogowy: 93051
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-3
Nasiona konopi – wartość odżywcza i skład chemiczny
Marek Bury
Magdalena Sobolewska
nr katalogowy: 143487
Konopie siewne Cannabis sativa L.
nasiona (orzeszki)
wartość odżywcza
skład chemiczny
Hemp Cannabis sativa L.
fruits (achenes)
nutritional value
chemical composition
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-1
Łódzka sztuka stereowizji
nr katalogowy: 118007
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2012-7
Biologiczne oczyszczanie odcieków składowiskowych
Anna Raszka
Malwina Tytła
nr katalogowy: 68994
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-9
Nowa technologia zagospodarowania wieprzowych pozostałości poubojowych
Joanna Markowska
Robert Słonina
Łukasz Majczak
Agata Bednarek
Paweł Boniecki
nr katalogowy: 150475
głowa wieprzowa odkostniona mechanicznie
technologia separacji
mrożenie
jakość
zagospodarowanie odpadu
frozen mechanically separated pig's head
separation technology
quality
waste management
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-2
Studia poligraficzne w Instytucie Mechaniki i Poligrafii Politechniki Warszawskiej
nr katalogowy: 50200
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2009-7
Wielofazowe kompozytowe powłoki dla zwiększenia odporności korozyjnej natryskiwanych cieplnie powłok
BOLESŁAW FORMANEK
KRZYSZTOF SZYMAŃSKI
BARTOSZ CHMIELA
BOŻENA SZCZUCKA-LASOTA
nr katalogowy: 45374
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2009-6
Powłoki pęczniejące do przeciwogniowego zabezpieczania konstrukcji stalowych
MAŁGORZATA ZUBIELEWICZ
nr katalogowy: 44838
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-4
Tradycyjne i z automatu
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 66907
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-5
SOLBET KOLBUSZOWA S.A.
nr katalogowy: 59687
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-2
Wydarzenia
nr katalogowy: 89518
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2012-12
Oznaczanie składu chemicznego złomu stalowego
anna KONSTANCIAK
KamIL KORZEŃ
nr katalogowy: 73814
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2011-5
WPŁYW STĘŻENIA PODFOSFORYNU SODOWEGO NA WŁAŚCIWOŚCI ELEKTROLITYCZNYCH POWŁOK CYNKOWO-NIKLOWYCH
KATARZYNA WYKPIS
nr katalogowy: 59565
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-13
Czyściej w kadzi
nr katalogowy: 19658
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-6
Aktualności
J.P.
E.S.
nr katalogowy: 6577
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-12
INFORMACJE BIZNESOWE
nr katalogowy: 14963
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-8
Produkty miesiąca
nr katalogowy: 93164
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-9
Immunokastracja a jakość mięsa wieprzowego – fakty i mity
Agnieszka Mańka
nr katalogowy: 128141
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-9
Immunokastracja a jakość mięsa wieprzowego – fakty i mity
Agnieszka Mańka
nr katalogowy: 128141
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-9
Środki chemiczne dla garbarstwa i futrzarstwa
nr katalogowy: 6088
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-9
NORMALIZACJA
nr katalogowy: 15069
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-8
NORMALIZACJA
nr katalogowy: 15060
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-4
Otrzymywanie tripolifosforanu sodu (TPFS) metodą jednostopniową z zastosowaniem stężonego kwasu fosforowego
AGNIESZKA MAKARA
ZBIGNIEW WZOREK
nr katalogowy: 43843
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-1
WYBRANE WŁAŚCIWOŚCI FIZYKOCHEMICZNE PYŁÓW POWSTAJĄCYCH W PROCESIE TECHNOLOGICZNYM HUTY CYNKU MIASTECZKO ŚLĄSKIE S.A.
EDYTA MELANIUK-WOLNY
KATARZYNA NOWIŃSKA
nr katalogowy: 41165
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2009-9
Otrzymywanie i właściwości elektrolitycznych warstw stopowych Zn-Ni osadzanych pulsowo
KATARZYNA WYKPIS
ANTONI BUDNIOK
EUGENIUSZ ŁĄGIEWKA
nr katalogowy: 46456
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Pieczywo jako żywność funkcjonalna (cz. 2)
Anna Diowksz
nr katalogowy: 54810
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Koktajl szyty na miarę
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 131986
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2014-1
Wpływ sposobu napawania rur kotłowych na mikrostrukturę i skład chemiczny napoin
Magdalena Rozmus-Górnikowska
MAREK BLICHARSKI
Jan Kusiński
LUDWIK KUSIŃSKI
MAREK MARSZYCKI
nr katalogowy: 83227
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-5
Bilans azotu w procesie oczyszczania wychmielin z gorzkich kwasów przy zastosowaniu NaOH
Krystyna Hoffmann
Marta Huculak-Mączka
Józef Hoffmann
nr katalogowy: 68152
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-2
Selected chemical and physical properties of Spanish sage seeds (Salvia hispanica L.) Skład chemiczny i właściwości fizyczne nasion szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica L.)
Beata Zdybel
Agnieszka Sagan
Artur Przywara
nr katalogowy: 104012
10.15199/62.2017.2.17
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-11
The effect of imidazoline addition on group composition of bitumens Wpływ dodatku imidazolin na zmianę składu grupowego asfaltów
Michał Babiak
Jacek Kosno
Artur Wilmański
Halina Mitka
nr katalogowy: 102427
10.15199/62.2016.11.47
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2006-10
Instytut Telekomunikacji
W. BURAKOWSKI
nr katalogowy: 22229
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-3
Środki chemiczne dla przemysłu skórzanego
nr katalogowy: 19930
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-4
Środki chemiczne dla przemysłu skórzanego
nr katalogowy: 19889
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
System Capatect-optymalne ocieplenie ścian
nr katalogowy: 10389
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-1
System sterowania Delta V
nr katalogowy: 2186
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-1
System Capatect-optymalne ocieplenie ścian
nr katalogowy: 10389
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-4
Rozcieńczalnik lakierów samochodowych
Andrzej Bądkowski
nr katalogowy: 8004
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-11
Środki chemiczne dla przemysłu skórzanego
nr katalogowy: 22295
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-10
Środki chemiczne dla przemysłu skórzanego
nr katalogowy: 22261
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-9
Środki chemiczne dla przemysłu skórzanego
nr katalogowy: 19741
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-5
Kamienie milowe
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 19485
GAZETA CUKROWNICZA 2004-4
Restrukturyzacja Polskiego Cukru
nr katalogowy: 1444
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-5
Postępy nauki i techniki
nr katalogowy: 14595
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Grzyby - producenci i przetwórcy
nr katalogowy: 22422
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-1
Środki chemiczne dla garbarstwa i futrzarstwa
Emilian Szczerbicki
nr katalogowy: 19995
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-4
W grupie Contifibre
nr katalogowy: 19894
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-5
Z kraju
nr katalogowy: 19867
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-5
Środki chemiczne dla przemysłu skórzanego
nr katalogowy: 19865
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-1
Wydział Elektryczny Politechniki Białostockiej
Mirosław Świercz
nr katalogowy: 15197
SZKŁO I CERAMIKA 2004-6
Ceramika Paradyż
nr katalogowy: 7484
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-8
Upadłość Alki
nr katalogowy: 6022
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-3
Prace nad kodeksem etyki
nr katalogowy: 79
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2006-2
Symulacja pracy jednotorowej stacji mycia
Jacek Plichta
nr katalogowy: 17297
AURA 2006-7
ZAKWITY SINICOWE
Andrzej K. M. Kabziński
nr katalogowy: 15905
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-1
Wydział Elektryczny Politechniki Białostockiej
Mirosław Świercz
nr katalogowy: 15197
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-3
Misja gospodarcza z Indii w Łodzi
nr katalogowy: 13631
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-3
System IndraMotion
Romuald Lis
nr katalogowy: 10290
AURA 2005-6
POLIOKSYETYLENOWANE SURFAKTANTY NIEJONOWE (2)
Anna Tomaszkiewicz-Potępa
nr katalogowy: 8453
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-6
Znakowanie wyrobów makaronowych
Barbara ROBAK
Wiktor OBUCHOWSKI
nr katalogowy: 6326
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Ukryte pod skorupką
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 4084
GAZETA CUKROWNICZA 2006-7
Z czasopism obcych
nr katalogowy: 16607
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-3
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 14550
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-10-11
Roman Baczyński
jb
nr katalogowy: 13155
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-7
Akredytacja laboratoriów Państwowej Inspekcji Sanitarnej województwa pomorskiego
Iwona Orkiszewska
nr katalogowy: 11518
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-4
Czujnik indukcyjny ZX-E System wizyjny F210
nr katalogowy: 10307
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-2
Czynniki określające skład mineralogiczny spieku
PRZEMYSłAW FRANCIK
JAN MRÓZ
nr katalogowy: 41577
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-1
NORMALIZACJA
nr katalogowy: 41174
AURA 2010-8
Powiększenie zespołu parków krajobrazowych
Wojciech RADECKI
nr katalogowy: 53469
OPAKOWANIE 2019-8
Pierwsza Iberica od Koenig & Bauer w firmie RD
nr katalogowy: 122047
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-3
MWK – odpowiedzi na pytania czytelników
Krzysztof Patoka
nr katalogowy: 136770
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-5
Zakład Energetyczny Białystok SA
Marta Sokólska
nr katalogowy: 21108
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Szkoła z przygodą w tle
AGNIESZKA PAPRZYCKA
nr katalogowy: 11875
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-12
Przędzalnia bawełny Albini
nr katalogowy: 6171
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
ZESTAWY DZIELĄCO-FORMUJĄCE DO CHLEBA
Jerzy KOWNACH
nr katalogowy: 4736
OPAKOWANIE 2004-11
Gospodarowanie odpadami opakowaniowymi
Izabela Anna Tałataj
nr katalogowy: 3388
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-3
Gdańska ekspansja w Saksonii
jaz
nr katalogowy: 12963
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Szkoła z przygodą w tle
AGNIESZKA PAPRZYCKA
nr katalogowy: 11875
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-11
XI edycja konkursu PNJ. Komunikat Sekretariatu Konkursu
nr katalogowy: 11583
DOZÓR TECHNICZNY 2005-4
Wyznaczanie prędkości kątowej oraz częstości kołowej względnych drgań skrętnych wału reduktora
P. Lonkwic
nr katalogowy: 8929
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-1
Czeska płytka w architekturze
nr katalogowy: 21280
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-6
Środki chemiczne dla przemysłu skórzanego
nr katalogowy: 19837
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
II Plejada Słodkich Pomysłów zakończona
Paulina Kania- Lentes
nr katalogowy: 19112
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-1
Metoda określania charakterystyki energetycznej budynków
A. Panek
M. Robakiewicz
J. Jędrzejuk
nr katalogowy: 17673
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-12
Wszelkie wzory i kolory
nr katalogowy: 4341
OPAKOWANIE 2004-5
Opakowania we Wrocławiu
nr katalogowy: 3230
GAZETA CUKROWNICZA 2004-9
Dzień Buraka Cukrowego w Suchej Woli
nr katalogowy: 1497
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2005-4
Laserowe stopowanie stali niskowęglowej węglikiem krzemu
RADZISZEWSKA A.
KUSIŃSKI J.
KAC S.
nr katalogowy: 9906
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-5
Polski Koncern Mięsny DUDA wchodzi do Małopolski
nr katalogowy: 9548
AURA 2005-12
CIĘŻKOWICKO-ROŻNOWSKI PARK KRAJOBRAZOWY
Magdalena Budzyn
nr katalogowy: 8593
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-4
Kolekcje Spectra, Porfido – RAKO
nr katalogowy: 129672
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-2
Poznajcie Główny Urząd Nadzoru Budowlanego
nr katalogowy: 136281
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-8
Działalność szkoleniowa SEP w latach 1984-1994
Zbigniew Lubczyński
nr katalogowy: 53296
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-3
Czynniki kształtujące wartość odżywczą surowych wędlin dojrzewających
Ewelina Węsierska
Małgorzata Pasternak
nr katalogowy: 142573
10.15199/65.2023.3.4
surowe produkty mięsne dojrzewające
skład chemiczny
czynniki prozdrowotne
raw ripened meat products
chemical composition
health- promoting factors
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-3
Czynniki kształtujące wartość odżywczą surowych wędlin dojrzewających
Ewelina Węsierska
Małgorzata Pasternak
nr katalogowy: 142573
10.15199/65.2023.3.4
surowe produkty mięsne dojrzewające
skład chemiczny
czynniki prozdrowotne
raw ripened meat products
chemical composition
health- promoting factors
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-3
Czynniki kształtujące wartość odżywczą surowych wędlin dojrzewających
Ewelina Węsierska
Małgorzata Pasternak
nr katalogowy: 142573
10.15199/65.2023.3.4
surowe produkty mięsne dojrzewające
skład chemiczny
czynniki prozdrowotne
raw ripened meat products
chemical composition
health- promoting factors
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-8
Struktura i stan przemysłu zbożowomłynarskiego i paszowego
nr katalogowy: 20043
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-11
17 Międzynarodowe Energetyczne Targi Bielskie ENERGETAB 2004
nr katalogowy: 7700
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-9
Zasilanie potrzeb własnych prądu stałego i przemiennego
Antoni Dmowski
Tomasz Dzik
nr katalogowy: 7645
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-8
Renowacja i ochrona betonu w obiektach oczyszczalni ścieków
J. Gasewicz
nr katalogowy: 2635
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH