Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Ciekły azot w kuchni i przy stole
Maria Bonikowska
Piotr Śnieżawski
nr katalogowy: 38042
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
WYMAGANIA ORAZ UWARUNKOWANIA związane z schładzaniem i zamrażaniem surowców pochodzenia zwierzęcego
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 143998
procesy schładzania i rozmrażania mięsa
technika i technologie mrożenia
jakość rozmrożonego mięsa
chilling and thawing processes
freezing technique and technology
quality of thawed meat
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
WYMAGANIA ORAZ UWARUNKOWANIA związane z schładzaniem i zamrażaniem surowców pochodzenia zwierzęcego
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 143998
procesy schładzania i rozmrażania mięsa
technika i technologie mrożenia
jakość rozmrożonego mięsa
chilling and thawing processes
freezing technique and technology
quality of thawed meat
CHŁODNICTWO 2007-12
Technologie Freshline do przetwarzania mięsa - Profesjonalne rozwiązania na potrzeby zamrażania, schładzania i pakowania
nr katalogowy: 32195
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Technologie chłodzenia i mrożenia w przetwórstwie żywności
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
Iwona Kasprzyk
nr katalogowy: 86655
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-12
TECHNIKA PRÓŻNI l TECHNOLOGIE PRÓŻNIOWE - biuletyn 2-3 (40-41) 2005
Kazimierz Reszką
nr katalogowy: 9210
CHŁODNICTWO 2007-8
Zastosowanie różnorodnych technologii do mrożenia wadliwego mięsa wieprzowego
JACEK KONDRATOWICZ
EWELINA ŁAŃCZKOWSKA
nr katalogowy: 29386
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-11
JAK ZACHOWAĆ ŚWIEŻOŚĆ I JAKOŚĆ artykułów spożywczych poradnik dla producenta
nr katalogowy: 123535
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-8
JBT FoodTech FRIGOSCANDIA ADVANTEC
nr katalogowy: 86264
ELEKTROINSTALATOR 2024-2
RAPORT - BUDYNKI W PUŁAPCE GAZOWEJ
nr katalogowy: 147517
CHŁODNICTWO 2006-4
Badania nad zastosowaniem mrożenia kriogeniczno-owiewowego do utrwalania wybranych gatunków owoców i warzyw
JACEK KONDRATOWICZ
nr katalogowy: 16121
CHŁODNICTWO 2004-10
Wpływ mrożenia, solenia i mrożenia oraz rozmrażania na poziom zanieczyszczeń nitrozoaminami w zróżnicowanym gatunkowo mięsie
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 764
CHŁODNICTWO 2005-9
Kierunki rozwoju myśli technicznej w zakresie mrożenia gazami
Grzegorz Pawlonka#
nr katalogowy: 8697
CHŁODNICTWO 2013-6
Air Products wprowadza na polski rynek wielofunkcyjny tunel zamrażalniczy Freshline MP
nr katalogowy: 77426
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Wpływ zabiegów technologicznych na jakość mrożonek z grzybów jadalnych
EMILIA BERNAŚ
GRAŻYNA JAWORSKA
nr katalogowy: 25012
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-2
TECHNIKA NA CO DZIEŃ
nr katalogowy: 15783
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-10
Podwójna siła mrożenia
Grzegorz Pawlonka
nr katalogowy: 101718
10.15199/65.2016.10.5
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-9
Zamrażanie kriogeniczne – zastosowanie w przemyśle spożywczym
Beata Grabowska
nr katalogowy: 128163
10.15199/65.2020.9.4
technologie mrożenia
mrożenie kriogeniczne
przemysł spożywczy
urządzenia kriogeniczne
freezing technologies
cryogenic freezing
food industry
cryogenic devices
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-9
Zamrażanie kriogeniczne – zastosowanie w przemyśle spożywczym
Beata Grabowska
nr katalogowy: 128163
10.15199/65.2020.9.4
technologie mrożenia
mrożenie kriogeniczne
przemysł spożywczy
urządzenia kriogeniczne
freezing technologies
cryogenic freezing
food industry
cryogenic devices
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-13
Nie chcą 22 miliardów
jaz
nr katalogowy: 5413
CHŁODNICTWO 2005-3
Rozmrażanie - aktualny problem w technologii chłodniczej mięsa
Jacek Kondratowicz
Iwona Chwastowska
nr katalogowy: 8633
CHŁODNICTWO 2019-4
Wszechstronne i elastyczne: agregaty skraplające ECOLITE firmy BITZER są zaprojektowane zarówno do mrożenia głębokiego, jak i do chłodzenia
nr katalogowy: 122510
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-1
TECHNIKA PRÓŻNI ! TECHNOLOGIE PRÓŻNIOWE-biuletyn 1-2 (37-38) 2004
nr katalogowy: 8972
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-1
TECHNIKA PRÓŻNI ! TECHNOLOGIE PRÓŻNIOWE-biuletyn 1-2 (37-38) 2004
nr katalogowy: 8972
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-2-3
ZŁOTY INŻYNIER 2015
nr katalogowy: 89475
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-10
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2017 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 110183
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-22
TECHNIKA NA CODZIEŃ
nr katalogowy: 64465
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2013-9
Możliwości drukowania elektroniki elastycznej w polskich przedsiębiorstwach poligraficznych
Jacek Hamerliński
Jerzy Hoppe
nr katalogowy: 79319
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-8
Mechanicznie czy kriogenicznie?
nr katalogowy: 86354
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-11
Innowacyjne technologie odzieżowe we Wrocławiu
nr katalogowy: 72635
CHŁODNICTWO 2018-5
Uwarunkowania dotyczące procesów schładzania, zamrażania i rozmrażania mięsa i jego wyrobów
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
Kamil Wilczyński
nr katalogowy: 116991
10.15199/8.2018.5.3
procesy schładzania i rozmrażania mięsa
technika i technologie mrożenia
jakość rozmrożonego mięsa
chilling and thawing processes
freezing technique and technology
quality of thawed meat.
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-10
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2016 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 101687
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-10
Tunele fluidyzacyjne do mrożenia IQF - nowoczesna technologia
nr katalogowy: 47534
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Wysokie ciśnienia w przemyśle owocowo-warzywnym
Krystian Marszałek
Łukasz Woźniak
Sylwia Skąpska
nr katalogowy: 88496
CHŁODNICTWO 2023-5
Wpływ zamrażania na jakość żywności
Janusz Jakubowski
nr katalogowy: 145897
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-7
Kierunek z przyszłością
Krzysztof Szwejk
nr katalogowy: 25052
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-5
Seminarium szkoleniowe kadry inżynieryjno-technicznej "Nowoczesne technologie w stacjach i sieciach elektroenergetycznych"
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 113605
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1992-8
Nowe Targi Lipskie
nr katalogowy: 106143
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-1
Technika i klimat
Henryk Piekut
nr katalogowy: 40808
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-12
Technika próżni i technologie próżniowe - Biuletyn Polskiego towarzystwa próżniowego nr 1-2
nr katalogowy: 32125
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-12
Technika próżni i technologie próżniowe Biuletyn Polskiego Towarzystwa Próżniowego 1-2 (46-47) 2008
nr katalogowy: 40388
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-5
Inżynier z zamiłowania
nr katalogowy: 137600
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Epoka lodowcowa w Twojej kuchni
nr katalogowy: 46514
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-10
Mrożenie i schładzanie ciekłymi gazami wczoraj i dziś
G. Pawlonka
L. Betliński
nr katalogowy: 14924
CHŁODNICTWO 2004-11
Stabilność mrożonego mięsa indyków w funkcji temperatury przechowywania
Jolanta Klimczak
Zbigniew Irzyniec
nr katalogowy: 777
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-2
Technologie komunikacji cyfrowej bliskiego zasięgu
Roman Czajkowski
Wojciech Nowakowski
nr katalogowy: 89695
10.15199/13.2015.2.21
CHŁODNICTWO 2004-10
Trwałość barwy jeżyn mrożonych w funkcji temperatury przechowywania
Jolanta Klimczak
Zbigniew Irzyniec
Lucjan Krala
nr katalogowy: 763
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2015-7
XIII Forum Inżynierskie (Poznań, 9 czerwca 2015 r.)
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 92689
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-9
Tektury celulozowe: żakardowe, matrycowe, walizkowe, słomowe – dziedzictwo kultury
Marzanna Marcinkowska
nr katalogowy: 128288
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-7-8
Ceny skupu owoców i warzyw w II kwartale 2009 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 46198
CHŁODNICTWO 2004-11
Periodyczne zamrażanie produktów o dużej zawartości wody. Dotychczasowe badania eksperymentalne
Joachim Kozioł
Krzysztof Banasiak
nr katalogowy: 775
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-7
Wpływ zamrażania na jakość mięsa wieprzowego
Jolanta Kołodziej
nr katalogowy: 77750
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Ceny skupu owoców i warzyw - październik 2006 r.
I. Strojewska
T. Smoleński
G. Stępka
nr katalogowy: 22412
CHŁODNICTWO 2005-6
Wpływ przechowywania na kształtowanie się właściwości jakościowych i ilościowych oraz zawartości nitrozoamin w polędwicach wieprzowych (praca naukowo-badawcza)
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 8665
OPAKOWANIE 2016-9
Mazurskie seminarium firm Ulma, Witt i Linde Gaz Polska
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 101444
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-10
Ceny skupu owoców i warzyw - sierpień i wrzesień 2005 r.
B. Nosecka
I. Strojewska
T. Smoleński
G. Stępka
nr katalogowy: 14681
CHŁODNICTWO 2004-1-2
Procesy pasteryzacji, garowania ciasta, schładzania żywności oraz mrożenia z wykorzystaniem technologii firmy Heinen Freezing
nr katalogowy: 677
CHŁODNICTWO 2006-1-2
Próby zastosowania skroplonego dwutlenku węgla do mrożenia wadliwego mięsa wieprzowego
Prof. dr hab. Jacek Kondratowicz
nr katalogowy: 16149
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-9
Tektury celulozowe: żakardowe, matrycowe, walizkowe, słomowe – dziedzictwo kultury
Marzanna Marcinkowska
nr katalogowy: 128288
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-11
Innowacyjne technologie w praktyce produkcyjnej
nr katalogowy: 80687
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-2
Procesy mieszania i napełniania w trybie Przemysłu 4.0
nr katalogowy: 118814
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
Ekologiczne chłodnictwo dla przemysłu mięsnego
nr katalogowy: 143999
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-6
Technologie fotogrametryczne wspierają wymiar sprawiedliwości
Krzysztof BAKUŁA
nr katalogowy: 126645
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Zastosowanie zimna w piekarstwie
Jan Maciuba
Katarzyna Laure-Lewandowska
nr katalogowy: 68235
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Mrożonki - niezbędne składniki zdrowej, współczesnej diety
nr katalogowy: 25013
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2018-7
TECHNIKA W RECYKLINGU - RELACJA Z XV FORUM INŻYNIERSKIEGO
Janusz M. Kowalski
nr katalogowy: 115032
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
Wpływ parametrów mrożenia na charakterystykę żywności
Adrien Agoulon
nr katalogowy: 80270
CHŁODNICTWO 2024-5
Jak mrożono grunty pod inwestycje drogowe w Polsce?
nr katalogowy: 151279
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-7
Epoka „ruchomej czcionki” Drzeworyt europejski
Svitlana Khadzhynova
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 132733
CHŁODNICTWO 2023-1
Czy liofilizacja jest lepsza od mrożenia?
Karol Zarębiński
nr katalogowy: 142007
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-14-15
Inżynier dba o zdrowie
Irena Fober
nr katalogowy: 92341
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-15-16
TECHNIKA - TECHNOLOGIE
nr katalogowy: 53643
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
Nowości i bestsellery branży chłodniczej
nr katalogowy: 136296
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-7
SZTUKA I TECHNIKA
nr katalogowy: 43800
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Zmrożona świeżość
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 83915
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-1
Technika na co dzień
nr katalogowy: 40971
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-2
Technika na co dzień
nr katalogowy: 41593
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-10
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2019 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 123051
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Kriogenika jako alternatywne rozwiązanie w zakresie zamrażania
Adam Ziernik
nr katalogowy: 127660
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-7
Ekologiczne chłodnictwo dla przemysłu mięsnego
nr katalogowy: 143999
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
EU-FRESHBAKE - europejski projekt dotyczący optymalizacji technologii odroczonego wypieku pieczywa
Marek Sikora
nr katalogowy: 36572
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-8
Technika na co dzień
nr katalogowy: 115267
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-6
Srebro, złoto i diament
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 75641
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-19-20
Technika szacunku dla wód
nr katalogowy: 122325
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-12
Narzędzia niezniszczalne
nr katalogowy: 91760
CHŁODNICTWO 2007-7
Zastosowanie różnorodnych technologii do mrożenia wadliwego mięsa wieprzowego (część 1)
JACEK KONDRATOWICZ
EWELINA ŁAŃCZKOWSKA
nr katalogowy: 27843
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-12
Bezprzewodowe monitorowanie pacjenta – technologie, standardy i zagrożenia
Agnieszka DURAJ
Andrzej KRAWCZYK
nr katalogowy: 48787
CHŁODNICTWO 2009-8
Zaawansowane technologie w ofercie Elektronika S.A.
nr katalogowy: 46413
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-5
Komitet Elektroniki i Telekomunikacji PAN. Struktura - Działanie - Perspektywy
Józef Modelski
Ryszard S. Romaniuk
nr katalogowy: 91189
10.15199/13.2015.5.1
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-8
PRODUKTY MIESIĄCA
nr katalogowy: 109020
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-3
Ochrona budowli przed drganiami
nr katalogowy: 49617
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-8
Czy chciałbyś jeździć samochodem bez karoserii???
nr katalogowy: 86321
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-7-8
Ceny skupu owoców i warzyw w II kw. 2010 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 53830
CHŁODNICTWO 2011-3
Efekty utrwalania produktów mięsnych przez doskonalenie metod technologii i techniki chłodzenia oraz zamrażania
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 58373
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-10
Ceny skupu owoców i warzyw
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 30756
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-11
Wpływ technologii rozmrażania mikrofalowego na jakość mięsa
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Natalia Skiepko
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 95372
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Trwałe, zdrowe i wygodne
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 78105
CHŁODNICTWO 2014-6
Z życia Unii Polskiego Przemysłu Chłodniczego Spotkanie służb technicznych chłodni
Janina Jędrzejewska
nr katalogowy: 85144
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2015 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 94402
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
Kompetentne doradztwo to nasza wizytówka
nr katalogowy: 52412
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2019-11
Aspekty ekologiczne nakładania powierzchniowych warstw ochronnych
Ginter Nawrat
nr katalogowy: 123355
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-7-8
WOD-KAN 2009 Międzynarodowe Targi Maszyn i Urządzeń dla Wodociągów i Kanalizacyjnych, 26-28 maja, Bydgoszcz
nr katalogowy: 46218
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-10
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2010 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 54915
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-4
Technologie mikrokapsułkowania - nowe trendy
Damian Kawka
Elżbieta Dłużewska
Magdalena Maszewska
nr katalogowy: 113393
10.15199/65.2018.4.3
metody mikrokapsułkowania
suszenie rozpyłowe
cyklodekstryny
gaz w stanie nadkrytycznym
microencapsulation methods
spray drying
cyclodextrins
supercritical gas
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-7
Epoka „ruchomej czcionki” Drzeworyt europejski
Svitlana Khadzhynova
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 132733
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Wykorzystanie mrożonek owocowych w gastronomii Zmrożona świeżość
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 97691
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-1
Chemia 4.0 Technika w przemyśle
nr katalogowy: 124452
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
4 fakty o mrożeniu jedzenia
nr katalogowy: 139597
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2014-10
KRONIKA
nr katalogowy: 87714
CHŁODNICTWO 2011-12
Kaskady R134a/R744 (CO2) w zastosowaniach chłodniczych TEKO
Grzegorz Grzelka
nr katalogowy: 64493
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2013 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 80279
ELEKTROINSTALATOR 2024-2
TECHNOLOGIE PRZYŁĄCZENIOWE DO POŁĄCZEŃ ELEKTRYCZNYCH
nr katalogowy: 147521
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-11
Urządzenia do chłodzenia, mrożenia i rozmrażania
Iwona Chwastowska-Siwiecka
nr katalogowy: 134362
CHŁODNICTWO 2016-10
Wpływ zamrażalniczego przechowywania na jakość pieczywa pszennego
Izabella Kwaśniewska-Karolak
Lucjan Krala
nr katalogowy: 101681
10.15199/8.2016.10.3
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
Ukierunkowany wzrost jakości produktów poprzez systemy chłodnicze
nr katalogowy: 115184
CHŁODNICTWO 2012-3
Nowy tunel kriogeniczny Freshline QS firmy Air Products zapewnia przetwórcom żywności szybkie i łatwe mrożenie produktów spożywczych
nr katalogowy: 66791
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-7
Ceny skupu owoców i warzyw w II kwartale 2018 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 115052
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-11
Technologia i Zastosowania Laserów 2012
Jerzy Gajda
Ryszard S. Romaniuk
nr katalogowy: 72767
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-26
Fizyka w kuchni
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 56810
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-13
Zdobywcy technicznego Olimpu
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 91852
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Zawsze świeże i pachnące
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 112122
mrożenie
pieczywo
jakość
odroczony wypiek
gastronomia
freezing
bread
quality
postponed baking method
gastronomy
CHŁODNICTWO 2009-12
Zmiany parametrów fizykochemicznych i histologicznych produktów rybnych w wyniku chłodzenia i mrożenia oraz przechowywania
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 48671
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-11
KRONIKA
nr katalogowy: 63804
CHŁODNICTWO 2023-1
Czy liofilizacja jest lepsza od mrożenia?
Karol Zarębiński
nr katalogowy: 142007
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-9
Dotychczasowe trendy 2024, czyli czym najbardziej interesowali się piekarze i cukiernicy w pierwszej połowie roku
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 150300
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2018 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 116711
CHŁODNICTWO 2011-5
Właściwości funkcjonalne mrożonego mięsa króliczego
ILONA GAŁĄZKA-CZARNECKA
LUCJAN KRALA
nr katalogowy: 59731
CHŁODNICTWO 2009-6
Walne Zebranie Członków - Bronisławów, maj 2009
JANINA JĘDRZEJEWSKA
LIDIA WĄSOWICZ
nr katalogowy: 45016
CHŁODNICTWO 2021-5
Przemysłowe utrwalanie produktów rybnych w niskich temperaturach
nr katalogowy: 134086
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2018-11
Sieci radiowe następnych generacji i nowe technologie dla przyszłych systemów komunikacyjnych
Józef MODELSKI
nr katalogowy: 117120
10.15199/59.2018.11.1
sieci osobiste
Bluetooth
sieci lokalne 802.11
systemy 4G
LTE-Advanced
sieci 5G
technika MIMO
technika OFDM
radio programowalne
radio kognitywne
sieci samoorganizujące
wirtualizacja sieci
Personal Area Networks
Bluetooth
Wireless Local Area Networks WLAN 802.11
4G Systems
LTE-Advanced
5G Networks
MIMO
OFDM
Software Defined Radio
Cognitive Radio
Self Organizing Networks
Network Functions Virtualizations
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2018-7
BIULETYN INSTYTUTU METALI NIEŻELAZNYCH
nr katalogowy: 115033
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-12-13
Recykling - zadanie roku stulecia
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 114268
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-8
Cyfrowy uśmiech
nr katalogowy: 139189
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
Ceny skupu owoców i warzyw w IV kwartale 2017 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 111760
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2013-9
Technika druku strumieniowego jako metoda wytwarzania elementów elektronicznych na podłożach z ceramiki współspiekanej LTCC
Konrad Futera
Małgorzata Jakubowska
Grażyna Kozioł
nr katalogowy: 79317
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-9
Czarne chmury nad białym betonem
Andrzej Solecki
nr katalogowy: 128061
CHŁODNICTWO 2023-2
Jaki jest wpływ mrożenia i zamrażania na jakość żywności?
nr katalogowy: 142834
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 116363
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Data Science w diagnostyce awarii
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 119423
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Targi po lockdownie
nr katalogowy: 128643
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-12
SPIS TREŚCI ROCZNIKA 2021
nr katalogowy: 135053
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-1
Ceny skupu owoców i warzyw w IV kwartale 2009 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 49509
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-12-13
Wysyp laureatów
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 114270
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-4
System opomiarowania jako narzędzie do wyznaczania śladu węglowego produkcji na przykładzie mrożonej cebuli
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
Ewelina Włodarczyk
nr katalogowy: 144733
10.15199/64.2023.4.4
ślad węglowy
mrożone warzywa
system opomiarowania linii produkcyjnej
carbon footprint
frozen vegetables
production line metering system
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2011-5
BADANIA INSTYTUTU METALI NIEŻELAZNYCH NAD WYKORZYSTANIEM RENU W PRZETWÓRSTWIE METALI NIEŻELAZNYCH
MIECZYSŁAW WOCH
WITOLD MISSOL
MARCIN LIS
STANISŁAW KSIEŻAREK
nr katalogowy: 59567
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-11
Refleksje z konferencji naukowo-technicznej "Technika w kultur ze Polski"
Leszek Goetzendorf Grabowski
nr katalogowy: 95235
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
HEINEN Freezing - 30 lat doświadczeń!
nr katalogowy: 75480
AURA 2016-1
Pisaliśmy o tym... 1983
nr katalogowy: 96097
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-7-8
Ceny skupu owoców i warzyw w II kwartale 2020 r.
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 127687
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-7-8
Ceny skupu owoców i warzyw w II kwartale 2020 r.
Tomasz Smoleński
Paweł Kraciński
nr katalogowy: 127687
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-1
Ceny skupu owoców i warzyw w IV kw. 2008 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 41078
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-11
Ceny skupu owoców i warzyw w III kwartale 2009 r.
Irena Strojewska
Tomasz Smoleński
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 48284
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2013-12
ROCZNY SPIS TREŚCI TREŚĆ ROCZNIKA LXXXVII Z 2013 ROKU
nr katalogowy: 81226
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-12
Święto w Warszawskim Domu Technika
Henryk Piekut
nr katalogowy: 11611
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-6
Mnemotechnika
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 132034
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-6
Mnemotechnika
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 132034
OPAKOWANIE 2004-8-1
X Targi Logistyka, Transport i Spedycja oraz II Targi Ekotransport Technika 2004
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 3321
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-8
Nowa Seria Wydawnicza Oficyny Politechniki Warszawskiej Technika Akceleratorowa
nr katalogowy: 46392
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-2
Technologie ograniczania emisji zanieczyszczeń do powietrza atmosferycznego w przemyśle celulozowym
MAŁGORZATA MICHNIEWICZ
nr katalogowy: 28790
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-24
Technika w służbie ekologii
nr katalogowy: 102259
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2007-3
Informacje
nr katalogowy: 27270
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
Nowości i bestsellery branży chłodniczej
nr katalogowy: 136296
OPAKOWANIE 2007-5
Informacje
nr katalogowy: 26051
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-10
Gaz, Woda i Technika Sanitarna ma 100 lat! 100 lat w służbie polskiej techniki sanitarnej i gazownictwa
nr katalogowy: 133987
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-6
Identyfikacja wyrobów budowlanych a technika RFID
Jarosław Michałek
nr katalogowy: 99334
10.15199/33.2016.06.78
OPAKOWANIE 2004-1
Wyniki konkursu Recykling techniki - technika recyklingu
nr katalogowy: 3114
AURA 2004-1
RECYKLING TECHNIKI - TECHNIKA RECYKLINGU
nr katalogowy: 426
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-10-11
Tele- infotechnologie napędzają innowacyjność
nr katalogowy: 91261
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Selecta - profesjonalna linia do bułek
Marek Pogonowski
nr katalogowy: 56913
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-11
15-lecie firmy Jordahl & Pfeifer Technika Budowlana
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 72672
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-9
Magazyny energii elektrycznej dużej mocy
Mariusz Kłos
Józef Paska
Łukasz Rosłaniec
Piotr Marchel
Łukasz Michalski
nr katalogowy: 78902
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-12
Rocznik 2005. Technika obróbki powierzchni. Tom 61
Stanisław Hławiczka
nr katalogowy: 22830
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-2
Konferencje
nr katalogowy: 28528
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-19
Technika w szkołach na co dzień
Halina Józefowicz
nr katalogowy: 5534
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2008-4
PolSkills2008 i EuroSkills2008
nr katalogowy: 34248
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2008-4
Kronika - TECHNIK "ODKRYWANY" NA NOWO
nr katalogowy: 34547
DOZÓR TECHNICZNY 2008-4
Technik odkrywany na nowo
nr katalogowy: 36350
DOZÓR TECHNICZNY 2008-3
Technik odkrywany na nowo
nr katalogowy: 35258
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-5
PolSkills 2008 i EuroSkills 2008 - technik odkrywany na nowo
nr katalogowy: 34878
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-4
Technik "odkrywany" na nowo
nr katalogowy: 34801
OPAKOWANIE 2008-4
Technik "odkrywany" na nowo
nr katalogowy: 34741
OPAKOWANIE 2014-9
Trzy technologie, dwa zakłady, jedna idea
nr katalogowy: 86711
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-9
Technika i reklama
JERZY KOSIERADZKI
nr katalogowy: 29819
SZKŁO I CERAMIKA 2008-2
PolSkills2008 i EuroSkills2008 Technik "odkrywany" na nowo
nr katalogowy: 34596
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1987-1
Z ŻYCIA SITPChem
Jerzy Tomczyk
nr katalogowy: 107792
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-1
WSPOMNIENIE
nr katalogowy: 119234
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-2
Przegląd technik formowania nanowłókien. Część 2a. Elektroprzędzenie z roztworu polimeru
WIESŁAWA BENDKOWSKA
nr katalogowy: 33485
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2008-5
TECHNIKA PLAZMOWA W INŻYNIERII MATERIAŁOWEJ METALI
MARCIN LIS
MIECZYSŁAW WOCH
nr katalogowy: 35572
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-25-26
Krakowski Dom Technika
Bronisław Hynowski
nr katalogowy: 129348
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-25-26
Krakowski Dom Technika
Bronisław Hynowski
nr katalogowy: 129348
OPAKOWANIE 2015-5
Najnowsze gatunki PP dla segmentu opakowań sztywnych do wtrysku i termoformowania
nr katalogowy: 91347
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-2
Orędzie Sekretarza Generalnego Międzynarodowego Związku Telekomunikacyjnego ITU Houlina Zhao na Światowy Dzień Telekomunikacji i Społeczeństwa Informacyjnego 17 maja 2022 r. obchodzony pod tegorocznym hasłem wiodącym: „Technologie cyfrowe dla osób starszych i zdrowego starzenia się”
nr katalogowy: 137452
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
KOMA to jakość
nr katalogowy: 90796
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-12
Wielka ogólnopolska konferencja producentów wód i napojów KIG "Przemysł Rozlewniczy"
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 117619
DOZÓR TECHNICZNY 2024-5
Zastosowanie techniki Phased Array do badań złączy spawanych o nietypowej geometrii
Maciej Szeremeta
nr katalogowy: 150940
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2015-12
Technika w kulturze Polski
Janusz M. Kowalski
nr katalogowy: 95423
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2024-6
Analiza porównawcza budowy sieci kanalizacyjnej metodami: bezwykopową (mikrotuneling) i wykopu otwartego
Robert Zembrzuski
nr katalogowy: 149149
10.15199/17.2024.6.5
kanalizacja
sieci kanalizacyjne
metody budowy
analiza techniczna
analiza ekonomiczna
sewerage
sewage networks
construction methods
technical analysis
economic analysis
OPAKOWANIE 2013-2
Badania wpływu właściwości taśm montażowych na jakość druku
KRZYSZTOF STĘPIEŃ
nr katalogowy: 74772
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
Trendy w technice rozlewniczej i opakowaniowej Innowacyjny system rozlewu napojów
nr katalogowy: 56551
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-3
Wydawnictwa
nr katalogowy: 24516
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH