Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Ekologia
nr katalogowy: 60747
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-3
Bezpieczeństwo żywnościowe na świecie współczesne problemy
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 75458
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Tania żywność a bezpieczeństwo żywnościowe
nr katalogowy: 97314
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Czy biopaliwa ograniczą bezpieczeństwo żywnościowe świata
nr katalogowy: 23592
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-12
Rola innowacji w transformacji systemów żywnościowych
Renata Grochowska
nr katalogowy: 124137
10.15199/65.2019.12.1
innowacje
systemy żywnościowe
innovations
food systems
OPAKOWANIE 2019-1
Systemy rentgenowskie gwarancją bezpieczeństwa żywności
Ryszard Warczyński
nr katalogowy: 118294
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Bezpieczeństwo żywnościowe w sektorach zbożowym, młynarskim i paszowym pozostaje najwyższym priorytetem
nr katalogowy: 123790
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-10
Nowoczesne systemy magazynowe i wyposażenie techniczne magazynów
Iwona Chwastowska-Siwiecka
nr katalogowy: 128628
systemy magazynowe
wyposażenie magazynów
storage systems
warehouse equipment
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Bezpieczeństwo żywnościowe w Polsce i na świecie
nr katalogowy: 93113
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-2
Zdrowotne aspekty żywności GMO
nr katalogowy: 49659
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
WYDARZENIA Konferencje
nr katalogowy: 78789
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Magazynowanie produktów świeżych
P. Broniecki
nr katalogowy: 14893
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-5
Targi Żywnościowe
nr katalogowy: 1626
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-4
Konferencja Rady Gospodarki Żywnościowej
nr katalogowy: 12640
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-12
Nowe prawo żywnościowe
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 22990
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-2
Nowe wymagania prawne Unii Europejskiej w 2006 roku
nr katalogowy: 20128
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-5
IFS BRC międzynarodowe standardy sieci handlowych
A Kłodawski
nr katalogowy: 14587
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Funkcje opakowania a wizerunek produktu
M. Świątkowska
H. Górska-Warsewicz
K. Krajewski
nr katalogowy: 20763
OPAKOWANIE 2006-7
Suplementy żywnościowe marki Health Essentials dla sieci Aldi - przykład dobrego opakowania
nr katalogowy: 17945
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-2
Prawo żywnościowe Unii Europejskiej - stan na 2005 rok
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 13991
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Zamrażanie i składowanie mięsa wieprzowego i wołowego w tuszach
Z. Błoński
nr katalogowy: 20733
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
O prawie, udziale w Polagrze i o sobie
Marta Stus
nr katalogowy: 19016
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
Punkty krytyczne dla polskiego biznesu żywnościowego
Renata GASPARSKA
nr katalogowy: 4878
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-6
Regulacje prawne z zakresu bezpieczeństwa i higieny żywności
Michał Kundzicz
nr katalogowy: 9550
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-6
Kukurydza (cz. 7) Preparowane przetwory zbożowe
HENRYK GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 20076
GAZETA CUKROWNICZA 2004-12
Zaawansowanie zakładów cukrowniczych we wdrażaniu systemu HACCP
K. Mokrosińska
T. Andrysiak
nr katalogowy: 1531
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-7
Nowe prawo żywnościowe i możliwości dla przemysłu mięsnego
Piotr Kołodziej
nr katalogowy: 9573
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-4
Składniki Żywności Europa Centralna i Wschodnia - międzynarodowe targi żywności
nr katalogowy: 7071
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-6
Przemysł zbożowo-młynarski w Danii elementem nowoczesnego sektora rolno-spożywczego
nr katalogowy: 6323
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-7
Targi Żywnościowe IFE POLAND
Krzysztof Łekawski
nr katalogowy: 1655
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-8-9
Wyodrębnianie resztkowych aldehydów z roztworów technologicznych z wykorzystaniem reaktywnych polimerów
Irena Jacukowicz-Sobala
Elżbieta Kociołek-Balawejder
nr katalogowy: 20247
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Zapraszamy wszystkich piekarzy. Rozmowa z Andrzejem Szydłowskim, przewodniczącym KRPiC
Marta Stus
nr katalogowy: 18984
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-4
Widziane z Wiejskiej (39). Traceability i nowe prawo żywnościowe
T. Pokrywka
nr katalogowy: 14572
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Nie marnuj żywności - myśl ekologicznie
Maria Gosiewska
nr katalogowy: 79255
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
Nowe prawo żywnościowe. Cz. I - informacje ogólne i definicje
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 22156
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Nowe wytyczne UE- substancje barwiące
nr katalogowy: 93905
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Co nowego we wspólnotowym prawie żywnościowym?
nr katalogowy: 34585
OPAKOWANIE 2008-9
Jak należy zapakować produkty spożywcze
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 37927
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Czas na kwas
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 37903
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Projektowanie nowych produktów spożywczych. Cz. II
ANDRZEJ LENART
nr katalogowy: 35490
OPAKOWANIE 2007-3
Opakowania produktów naturalnych
Leszek Piecyk
nr katalogowy: 24809
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Odpowiedzialność przedsiębiorcy za bezpieczeństwo wyrobów
HALlINA TURLEJSKA
nr katalogowy: 30241
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
"Suplementy diety"
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 29451
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Mięsne akcesoria
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 39487
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Promocja polskiej żywności za granicą
Maria Kukawska
nr katalogowy: 37385
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
VARIA
nr katalogowy: 37175
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Pozytywny bilans
nr katalogowy: 54039
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Wkrótce nowe rozporządzenie w sprawie substancji dodatkowych
JOANNA GAJDA-WYRĘBEK
nr katalogowy: 34582
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Dylematy polskiego piekarstwa
Mieczysław Jankiewicz
nr katalogowy: 36568
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Nowe prawo żywnościowe. Cz. III
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 23749
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Drodzy Czytelnicy
Monika Soszyńska-Masny
nr katalogowy: 137005
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Dostępność i przystępność cenowa nawozów w UE i na świecie
nr katalogowy: 140720
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-6
Dobrowolne systemy jakości - znaczący trend w prawie żywnościowym
Monika ŻUCHOWSKA-GRZYWACZ
nr katalogowy: 114111
10.15199/48.2018.6.2
jakość
systemy jakości
żywność
prawo żywnościowe
samoregulacja
quality
quality systems
food
food law
self-regulation
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-10
Zmiany krajowych przepisów w zakresie substancji dodatkowych
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 38918
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-6
Prywatne standardy żywnościowe w Polsce
Monika CZUPRYNA
Alicja MALESZKA
nr katalogowy: 36174
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-5
IG - ważny wskaźnik w przemyśle zbożowym i piekarskim
JOLANTA KOCHŃSKA
nr katalogowy: 25867
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Tradilevain - sposób na dobre pieczywo na zakwasie
nr katalogowy: 97843
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
3. Sympozjum Przetwórstwa Owoców i Warzyw. Cz. 2. Tematyka plakatów
Dariusz Piotrowski
Ewa Rembiałkowska
nr katalogowy: 131479
10.15199/64.2021.2.6
Sesje
książka ze streszczeniami plakatów
problemy badawcze
metody technologiczne
zrównoważony rozwój
zagrożenia
wyzwania
Sessions
poster abstract book
research issues
technological methods
sustainability
risks
challenges
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
3. Sympozjum Przetwórstwa Owoców i Warzyw. Cz. 2. Tematyka plakatów
Dariusz Piotrowski
Ewa Rembiałkowska
nr katalogowy: 131479
10.15199/64.2021.2.6
Sesje
książka ze streszczeniami plakatów
problemy badawcze
metody technologiczne
zrównoważony rozwój
zagrożenia
wyzwania
Sessions
poster abstract book
research issues
technological methods
sustainability
risks
challenges
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Nowe prawo żywnościowe. Cz. III
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 23321
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-9
Wiadomości
nr katalogowy: 93927
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136182
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Jak wojna na Ukrainie wpłynie na światowy rynek pszenicy? Co z bezpieczeństwem żywnościowym w UE?
Mirosław Marciniak
nr katalogowy: 137007
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Dostępność i przystępność cenowa nawozów w UE i na świecie
nr katalogowy: 140720
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?!
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135257
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Zrównoważona żywność – jakość „Od pola do stołu”
Ewa Sikorska
Urszula Samotyja
Anna Dankowska
Katarzyna Pawlak-Lemańska
Krzysztof Wójcicki
Jens Petter Wold
nr katalogowy: 138319
10.15199/65.2022.6.3
inteligentne sensory
jakość żywności
przemysł 4.0
zrównoważona konsumpcja
zrównoważona produkcja
smart sensors
food quality
industry 4.0
sustainable consumption
sustainable production
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Zrównoważona żywność – jakość „Od pola do stołu”
Ewa Sikorska
Urszula Samotyja
Anna Dankowska
Katarzyna Pawlak-Lemańska
Krzysztof Wójcicki
Jens Petter Wold
nr katalogowy: 138319
10.15199/65.2022.6.3
inteligentne sensory
jakość żywności
przemysł 4.0
zrównoważona konsumpcja
zrównoważona produkcja
smart sensors
food quality
industry 4.0
sustainable consumption
sustainable production
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Zrównoważona żywność – jakość „Od pola do stołu”
Ewa Sikorska
Urszula Samotyja
Anna Dankowska
Katarzyna Pawlak-Lemańska
Krzysztof Wójcicki
Jens Petter Wold
nr katalogowy: 138319
10.15199/65.2022.6.3
inteligentne sensory
jakość żywności
przemysł 4.0
zrównoważona konsumpcja
zrównoważona produkcja
smart sensors
food quality
industry 4.0
sustainable consumption
sustainable production
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-1
Analiza śladu węglowego krajowej produkcji żywności – badania na przykładzie cukru
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
nr katalogowy: 146886
10.15199/65.2024.1.2
ślad węglowy
produkcja cukru
emisje gazów cieplarnianych
carbon footprint
sugar production
greenhouse gas emissions
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Polska na 21 miejscu w Globalnym Indeksie Bezpieczeństwa Żywnościowego
nr katalogowy: 140716
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Wyznaczanie terminu trwałości wyrobów ciastkarskich (cz.I)
Elżbieta Staszewska
nr katalogowy: 71380
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-9
Przerwanie łańcucha chłodniczego a jakość żywności
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 101006
10.15199/65.2016.9.3
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
nr katalogowy: 81125
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
nr katalogowy: 80050
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
Agnieszka Patrzykąt
nr katalogowy: 80095
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Dobrze rozdrobnione
nr katalogowy: 119004
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Czeka nas rewolucja w gospodarce odpadami?
nr katalogowy: 118725
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych w żywności
Marta Masarczyk
Tomasz Lesiów
nr katalogowy: 139143
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych w żywności
Marta Masarczyk
Tomasz Lesiów
nr katalogowy: 139143
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych w żywności
Marta Masarczyk
Tomasz Lesiów
nr katalogowy: 139143
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Polska na 21 miejscu w Globalnym Indeksie Bezpieczeństwa Żywnościowego
nr katalogowy: 140716
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-2
Mięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna
Halina Makała
nr katalogowy: 82519
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
Mięso i przetwory mięsne żywnością funkcjonalną
Miros ław Słowiński
Leonard Jankiewicz
nr katalogowy: 59062
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Bakterie pod nadzorem
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 92435
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-7
Analityczny proces sieciowy w zarządzaniu jakością
Anna Gręda
nr katalogowy: 52987
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-5
Jak współpraca, która czerpie z doświadczenia technologów SVZ i wykorzystuje innowacyjność rozwiązań technicznych urządzeń GEA Westfalia Separator, może otworzyć "okno na świat" najwyższej jakości produktom z Tomaszowa Lubelskiego?
nr katalogowy: 51963
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-2-3
Jaka będzie żywność
Henryk Piekut
nr katalogowy: 57359
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-16-17
Żywność po inżyniersku
Henryk Piekut
nr katalogowy: 100135
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-3
POLSKA - EUROPA - ŚWIAT
nr katalogowy: 98721
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135311
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-1
Opakowania do chłodzonej żywności wygodnej
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 56896
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-7
Bezpieczeństwo żywnościowe w Polsce stabilne
nr katalogowy: 100974
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Rola sieci handlowych w zapewnianiu bezpieczeństwa żywnościowego: wyzwania i rozwój możliwości (cz. 1)
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 147271
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Opinie konsumentów w świetle korzyści i wyzwań związanych z rozwojem rynkowym technologii drukowania żywności w 3D
Katarzyna Klockiewicz
Urszula Samotyja
nr katalogowy: 136031
10.15199/65.2022.1.5
druk 3D
innowacje
konsument
projektowanie żywności
zrównoważone systemy żywnościowe
3D printing
innovations
consumer
food design
sustainable food systems
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Opinie konsumentów w świetle korzyści i wyzwań związanych z rozwojem rynkowym technologii drukowania żywności w 3D
Katarzyna Klockiewicz
Urszula Samotyja
nr katalogowy: 136031
10.15199/65.2022.1.5
druk 3D
innowacje
konsument
projektowanie żywności
zrównoważone systemy żywnościowe
3D printing
innovations
consumer
food design
sustainable food systems
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Opinie konsumentów w świetle korzyści i wyzwań związanych z rozwojem rynkowym technologii drukowania żywności w 3D
Katarzyna Klockiewicz
Urszula Samotyja
nr katalogowy: 136031
10.15199/65.2022.1.5
druk 3D
innowacje
konsument
projektowanie żywności
zrównoważone systemy żywnościowe
3D printing
innovations
consumer
food design
sustainable food systems
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Opinie konsumentów w świetle korzyści i wyzwań związanych z rozwojem rynkowym technologii drukowania żywności w 3D
Katarzyna Klockiewicz
Urszula Samotyja
nr katalogowy: 136031
10.15199/65.2022.1.5
druk 3D
innowacje
konsument
projektowanie żywności
zrównoważone systemy żywnościowe
3D printing
innovations
consumer
food design
sustainable food systems
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-2
Ekonomiczne, zdrowotne i prawne aspekty biotechnologii i GMO
nr katalogowy: 49657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Zafałszowania artykułów spożywczych
Renata Gasparska
nr katalogowy: 40759
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Znakowanie żywności tradycyjnej i ekologicznej
Ewa Czarniecka-Skubina
Andrzej Janicki
nr katalogowy: 45696
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136220
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-5
Nowe obiekty do magazynowania zbóż powstają w różnych regionach świata
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 145408
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 70271
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-2
Producenci aktywnie uczestniczą w szkoleniach poświęconych bezpieczeństwu żywności
nr katalogowy: 113057
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Producenci aktywnie uczestniczą w szkoleniach poświęconych bezpieczeństwu żywności
nr katalogowy: 113032
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
Jakie jest, a jakie powinno być spożycie chleba w Polsce
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 47768
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-9
Bloki procesowe - alternatywa dla schematów czynnościowych w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 46846
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-11-12
African Milling School - Pierwsza szkoła z młynem szkoleniowym w historii Afryki
Beata Marchand
nr katalogowy: 95183
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-11
Systemy jakości żywności w Unii Europejskiej
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 123526
10.15199/65.2019.11.1
żywność wysokiej jakości
polityka jakości
systemy jakości
rynek
kontrole
high quality food
quality policy
quality systems
market
controls
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Mięso w mięsie
nr katalogowy: 78862
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
Kontrole żywności prawa i obowiązki przedsiębiorców
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 74717
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Wzrost wydajności i efektywne korzystanie z zasobów w zgodzie ze zrównoważonym rozwojem
nr katalogowy: 88583
OPAKOWANIE 2012-10
Ryba owinięta w rybę, czyli jadalne opakowania
nr katalogowy: 71926
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Przełamując stereotypy Ingredion i rewolucja czystej etykiety
nr katalogowy: 79247
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-11
Samowystarczalność żywnościowa Polski na tle Unii Europejskiej
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 117172
10.15199/65.2018.11.1
bezpieczeństwo żywnościowe
samowystarczalność żywnościowa
UE
food security
food self- -sufficiency
EU
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135311
OPAKOWANIE 2018-6
Bezpieczeństwo żywności na FachPack 2018
nr katalogowy: 114306
GOSPODARKA WODNA 2014-10
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 87177
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?!
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135257
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136182
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136220
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2013-4
Innowacyjne systemy zabezpieczenia osób i mienia jako przedmiot certyfikacji
Andrzej Krzysztof WACH
nr katalogowy: 76205
AURA 2015-10
Ocena stabilności ekologicznej powierzchni ziemi w Polsce
Adam Harasim
nr katalogowy: 94096
10.15199/2.2015.10.1
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-12
Fakty i mity dotyczące rur preizolowanych stosowanych w ciepłownictwie – Część I
EWA KRĘCIELEWSKA
IRENEUSZ IWKO
nr katalogowy: 134924
10.15199/9.2021.12.3
rury preizolowane
systemy ciepłownicze
właściwości cieplne
właściwości mechaniczne
preinsulated pipes
district heating systems
thermal properties
mechanical properties
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-12
Fakty i mity dotyczące rur preizolowanych stosowanych w ciepłownictwie – Część I
EWA KRĘCIELEWSKA
IRENEUSZ IWKO
nr katalogowy: 134924
10.15199/9.2021.12.3
rury preizolowane
systemy ciepłownicze
właściwości cieplne
właściwości mechaniczne
preinsulated pipes
district heating systems
thermal properties
mechanical properties
OPAKOWANIE 2012-1
ROZWIĄZANIA PAKUJĄCE I LOGISTYCZNE
nr katalogowy: 65315
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Wsparcie systemowe
nr katalogowy: 104983
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
Systemy magazynowania i kompletacji zapewniają przejrzystość procesów i zmniejszenie kosztów
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 38798
OPAKOWANIE 2004-4
Nowa generacja szybkich krajarek Polar X-XT
nr katalogowy: 3206
ELEKTROINSTALATOR 2018-3
Technologie bezprzewodowe stosowane w przemyśle
Damian Żabicki
nr katalogowy: 113820
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Wielka czwórka
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 42282
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
A każdy tłusty śledź na ogonie pieczęć musi mieć!
Piotr J. Bykowski
nr katalogowy: 51050
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Żywność pod kontrolą
Joanna Obara
nr katalogowy: 98916
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-5
Praktyczne możliwości wykorzystania zużytych opakowań papierowych po napojach
P. Wandelt
M. Żubrzak
nr katalogowy: 91550
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-6
Inny model rolnictwa
Elżbieta Łysakowska
nr katalogowy: 132025
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-6
Inny model rolnictwa
Elżbieta Łysakowska
nr katalogowy: 132025
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-11
Czy surowce kopalne mogą być zastąpione odpadami?
Katarzyna Chojnacka
Juliusz Winiarski
Hanna Fałtynowicz
Katarzyna Pstrowska
Małgorzata Mironiuk
Anna Niciejewska
Dawid Skrzypczak
nr katalogowy: 140442
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-12
Kongres Światowy Dzień Mięsa
nr katalogowy: 151924
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
IBIS. Nowoczesne systemy automatycznego załadunku i rozładunku – jedyny polski producent
nr katalogowy: 128981
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Nowoczesne systemy automatycznego załadunku i rozładunku – jedyny polski producent
nr katalogowy: 129962
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Nowoczesne systemy automatycznego załadunku i rozładunku – jedyny polski producent
nr katalogowy: 129962
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
IBIS. Nowoczesne systemy automatycznego załadunku i rozładunku – jedyny polski producent
nr katalogowy: 128981
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Ibis. Nowoczesne systemy automatycznego załadunku i rozładunku– jedyny polski producent
nr katalogowy: 131197
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-1
Współczesne systemy magnetometryczne
Mirosław WOŁOSZYN
nr katalogowy: 23428
OPAKOWANIE 2012-2
Produkcja opakowań pod kontrolą
PAWEŁ SZARUBKA
nr katalogowy: 65805
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-3
Ultradźwiękowe systemy do cięcia i zgrzewania materiałów
nr katalogowy: 125649
GOSPODARKA WODNA 2008-11
Europejskie systemy zarządzania zasobami wodnymi - Czechy
ANNA MITRASZEWSKA
nr katalogowy: 39144
AUTO MOTO SERWIS 2018-TS-1
Nowe systemy w Volvo
nr katalogowy: 134252
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2009-10
Systemy monitorowania stanu infrastruktury kolejowej. Cz. II
ARKADIUSZ KAMPCZYK
nr katalogowy: 47648
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2009-5
SIMATIC IT Unilab
Wojciech Grzelka
nr katalogowy: 47270
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2009-9
Systemy monitorowania stanu infrastruktury kolejowej. Cz. I
ARKADIUSZ KAMPCZYK
nr katalogowy: 46568
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Łatwo wyszukane
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 46100
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-11
Optoelektroniczne systemy detekcji gazów
ZBIGNIEW BIELECKI
nr katalogowy: 31076
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-1
Złożone systemy izolacji cieplnej Atlas
Sebastian Czernik
Marcin Kulesza
Dariusz Matysik
Jacek Michalak
nr katalogowy: 32503
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
Systemy magazynowania i kompletacji zapewniają przejrzystość procesów i zmniejszenie kosztów. Cz. 2
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 39234
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-1
Systemy ociepleń ATLAS - pierwsze polskie złożone systemy izolacji cieplnej posiadające Europejskie Aprobaty Techniczne
nr katalogowy: 23649
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-1
Departament Wyrobów Budowlanych informuje:
nr katalogowy: 40650
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-10
Tradycyjna lodownia ekoenergetyczny magazyn żywności
Marta Gosz
Rafał Andrzejczyk
nr katalogowy: 110166
lód
konwekcja swobodna
wentylacja grawitacyjna
topnienie
ice
free convection
natural ventilation
melting
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
3. Sympozjum Przetwórstwa Owoców i Warzyw. Cz. 1. Prezentacje ustne
Dr hab. inż. Dariusz Piotrowski
prof. dr hab. Ewa Rembiałkowska
nr katalogowy: 130559
10.15199/64.2021.1.6
sesje
główni wykładowcy
problemy badawcze
metody technologiczne
zrównoważony rozwój
zagrożenia
wyzwania
sessions
keynote speakers
research issues
technological methods
sustainability
risks
challenges
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
3. Sympozjum Przetwórstwa Owoców i Warzyw. Cz. 1. Prezentacje ustne
Dr hab. inż. Dariusz Piotrowski
prof. dr hab. Ewa Rembiałkowska
nr katalogowy: 130559
10.15199/64.2021.1.6
sesje
główni wykładowcy
problemy badawcze
metody technologiczne
zrównoważony rozwój
zagrożenia
wyzwania
sessions
keynote speakers
research issues
technological methods
sustainability
risks
challenges
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-9
Systemy mineralnych posadzek przemysłowych...
K. Gielnik
nr katalogowy: 17352
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1986-6
Spekłrofołomełryczne oznaczanie dibromoetanu w powietrzu
TADEUSZ PARYJCZAK
HANNA BAŁCZEWSKA
WOJCIECH IGNACZAK
JANUSZ CZAJKOWSKI
nr katalogowy: 108151
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-6
Tajemnice Zielonej Wyspy
Barbara Czarnecka
nr katalogowy: 60148
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-6
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 92036
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2016-2
Paliwa stałe oraz przyszłość kotłów stałopalnych małej mocy
GRZEGORZ OJCZYK
nr katalogowy: 96723
10.15199/9.2016.2.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
"Hygienic Drive" rozproszone systemy sterowania silnikami
Tadeusz Minksztym
nr katalogowy: 61891
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-4
Systemy quick-mix do ocieplania ścian zewnętrznych
nr katalogowy: 119784
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-1
Nowoczesne systemy zaprowadzania wstęgi w maszynie papierniczej Cz. 1.
MARIUSZ RECZULSKI
nr katalogowy: 147016
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
System przeciwdziałania zagrożeniom korupcyjnym
nr katalogowy: 44333
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-8
Podstawowe elementy sztucznej inteligencji i przykłady ich zastosowań we włókiennictwie Część II. Przykłady zastosowań
STANISŁAW LEWANDOWSKI
nr katalogowy: 46307
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-9
Wydajne znakowanie
Tomasz Ćwik
nr katalogowy: 7659
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-10
WYDAWNICTWA
nr katalogowy: 54251
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-12
Kompleksowe systemy naprawy konstrukcji betonowych firmy PANBEX
K. Gielnik
nr katalogowy: 22760
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-6
Systemy wielowejściowe-wielowyjściowe (MIMO) w radiokomunikacji ruchomej
K. WESOŁOWSKI
nr katalogowy: 5752
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-10
Konferencja szkoleniowa Systemy ścian murowanych
Lech Misiewicz
nr katalogowy: 10729
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-4
SPEKTROGRAMY FOURIERA SYGNAŁÓW POLA ELEKTRYCZNEGO ANTENY UWB
Marek Garbaruk
Giennadij Czawka
nr katalogowy: 90482
10.15199/59.2015.4.85
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-5
Antykorozja - Systemy - Materiały - Powłoki
nr katalogowy: 20452
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-6
SIMATIC PCS 7 - oferta migracyjna
Tadeusz Zioło
nr katalogowy: 2309
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-6
TECHNIKA NA CO DZIEŃ
nr katalogowy: 15623
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
Nowoczesne i skuteczne systemy kriogenicznego zamrażania żywności
nr katalogowy: 62567
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-2
Układy oczyszczania spalin i pokładowe systemy diagnostyczne samochodów
nr katalogowy: 141898
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-9
Elektroniczne systemy ochrony przed BSP
Krzysztof Górski
Sebastian Szymański
Igor Mielczarek
Jakub Grzesiak
nr katalogowy: 139288
10.15199/48.2022.09.28
Bezzałogowe Systemy Powietrzne
klasyfikacja BSP
Systemy zwalczania BSP
Systemy wykrywania BSP.
Unmanned Aerial Vehicle
classification of UAV
UAV combat systems
UAV detection systems
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-9
Elektroniczne systemy ochrony przed BSP
Krzysztof Górski
Sebastian Szymański
Igor Mielczarek
Jakub Grzesiak
nr katalogowy: 139288
10.15199/48.2022.09.28
Bezzałogowe Systemy Powietrzne
klasyfikacja BSP
Systemy zwalczania BSP
Systemy wykrywania BSP.
Unmanned Aerial Vehicle
classification of UAV
UAV combat systems
UAV detection systems
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Systemy zarządzania jakością największych korporacji świata
Piotr Rogala
nr katalogowy: 11425
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-9
KSIĄŻKI - Jan ZAKRZEWSKI - Czujniki i przetworniki pomiarowe
Stefan Kubisa
nr katalogowy: 3840
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-4
Antykorozja Systemy - Materiały - Powłoki
Małgorzata Zubielewicz
nr katalogowy: 2887
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-9
Nowoczesne systemy ochrony przed przeciekiem
Paweł Ganczarski
nr katalogowy: 886
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-2-3
Systemy teletransmisyjne - WKiŁ-2004
Andrzej Kowalski
nr katalogowy: 13485
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Systemy zarządzania jakością największych korporacji świata
Piotr Rogala
nr katalogowy: 11425
AUTO MOTO SERWIS 2018-TS-1
Nowe systemy w Volvo
nr katalogowy: 134252
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2005-12
Nowy kierunek studiów podyplomowych systemy oddymiania budynków - Wentylacja pożarowa
nr katalogowy: 8899
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-4
Nowoczesne systemy rejestracji -systemy eksperckie wspomagania analiz danych
Tadeusz Melecki
Mariusz Talaga
nr katalogowy: 15246
DOZÓR TECHNICZNY 2006-4
IV Międzynarodowa Konferencja- Laboratoria Badawcze, Systemy Jakości w Unii Europejskiej - Kompetencje laboratoriów badawczych
nr katalogowy: 16278
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-8
WYDAWNICTWA
nr katalogowy: 53297
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-3
Przechowywanie, transport, systemy mieszania i dozowania oferta TECHNOSILOS s. n. c.
nr katalogowy: 6258
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2006-7
Systemy pomiarowo-informatyczne w zastosowaniach
J. Kern
W. Kopera
T. Kozłowski
P. Machalica
B. Młynarski
R. Woźniak
nr katalogowy: 16349
OPAKOWANIE 2011-1
Zdrowie w opakowaniu
nr katalogowy: 57275
AUTO MOTO SERWIS 2020-5
Nadchodzi telematyka
Ryszard Polit
nr katalogowy: 135553
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-9
Systemy zasilania potrzeb własnych elektroenergetyki z ogniwami paliwowymi
Antoni Dmowski
Piotr Biczel
Tomasz Dzik
nr katalogowy: 21038
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-1
Systemy odwodnień drogowych obiektów mostowych
Adam Wysokowski
Arleta Kąkol
nr katalogowy: 10800
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH