Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-11
Hydroliza enzymatyczna skrobi różnego pochodzenia za pomocą enzymów słodu jęczmiennego
Marek Domin
Kostiantyn Vasiukov
Leszek Rydzak
Piotr Kiczorowski
nr katalogowy: 146059
10.15199/62.2023.11.3
słód jęczmienny
niesłodowane ziarno
brzeczka piwna
barley malt
unmalted grain
wort
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-11
Hydroliza enzymatyczna skrobi różnego pochodzenia za pomocą enzymów słodu jęczmiennego
Marek Domin
Kostiantyn Vasiukov
Leszek Rydzak
Piotr Kiczorowski
nr katalogowy: 146059
10.15199/62.2023.11.3
słód jęczmienny
niesłodowane ziarno
brzeczka piwna
barley malt
unmalted grain
wort
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-9
Wpływ surowców niesłodowanych na proces produkcji brzeczki i piwa
Paulina Bogdan
Edyta Kordialik-Bogacka
nr katalogowy: 109564
10.15199/64.2017.9.2
surowce niesłodowane
fermentacja
brzeczka
piwo
adjuncts
fermentation
wort
beer
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-3
Analiza profilu związków lotnych w piwach wyprodukowanych z udziałem grysu kukurydzianego
Adam Siwek
Milena A. Stachelska
Adam Ekielski
Tomasz Żelaziński
Ewa Sobolewska
Piotr Karpiński
Joanna Rozmierska
Mieczysław W. Obiedziński
nr katalogowy: 97392
10.15199/64.2016.3.5
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-7-8
Niesłodowane ziarno jęczmienia browarnego w pozyskiwaniu koncentratów spożywczych
Łukasz Szwed
Józef Błażewicz
Joanna Kawa-Rygielska
nr katalogowy: 78958
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-11
Wpływ doboru surowców na cechy sensoryczne piwa wytwarzanego w warunkach rzemieślniczych
Joanna Maria-Klepacka
Anna Gątarska
Marcelina Kreczman
nr katalogowy: 146038
10.15199/65.2023.11.5
piwo
chmiel
słód
drożdże
dodatki niesłodowane
smak
zapach
cechy sensoryczne
beer
hops
malt
yeast
unmalted additives
taste
smell
sensory characteristics
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
Amarantus i komosa ryżowa jako niesłodowane dodatki w produkcji piwa
Paulina Bogdan
Edyta Kordialik-Bogacka
nr katalogowy: 93073
10.15199/64.2015.7-8.1
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Owoce i warzywa nie tylko w przetworach owocowo-warzywnych
nr katalogowy: 116715
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Dodatki do żywności
nr katalogowy: 54148
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-6
Torby i dodatki, czyli "niezbędniki"
TERESA IBEK
nr katalogowy: 36218
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Dodatki funkcjonalne do żywności. Geneza i perspektywy
A. Rutkowski
nr katalogowy: 20806
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-3
Niezbędne dodatki
J. Perlińska-Szebesta
nr katalogowy: 13658
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-2
Słody ciemne – wpływ na jakość brzeczki i przebieg procesu fermentacji
Justyna Paszkot
Adam Głowacki
Joanna Kawa-Rygielska
nr katalogowy: 148466
10.15199/64.2024.2.2
słody ciemne
piwa ciemne
związki Maillarda
dark malts
dark beers
Maillard reaction compounds
OPAKOWANIE 2014-12
Najważniejsze dodatki funkcjonalne do opakowań z tworzyw sztucznych
nr katalogowy: 88451
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-9
Wieloparametryczna klasyfikacja właściwości użytkowych biopaliw ciekłych – głowica współpracująca z optrodami kapilarnymi
Michał Borecki
Jerzy Kalenik
Paweł Pszczółkowski
Emilia Ciupa
Mariusz Duk
Michael Korwin -Pawłowski
Jarosław Frydrych
nr katalogowy: 70979
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-6
Dodatki a współczesne przetwórstwo mięsa
nr katalogowy: 36008
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-10
Innowacyjne dodatki do żywności
nr katalogowy: 71983
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Innowacyjne dodatki do żywności
nr katalogowy: 71073
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Innowacyjne dodatki do żywności
nr katalogowy: 67954
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-10
Innowacyjne dodatki do żywności
nr katalogowy: 63166
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-5
Napoje funkcjonalne i dodatki - kwiecień 2008 r.
nr katalogowy: 35356
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Substancje dodatkowe stosowane w serowarstwie
MAŁGORZATA ZIARNO
DOROTA ZARĘBA
nr katalogowy: 30674
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Witaminy, karotenoidy, nutraceutyki i inne specjalistyczne dodatki do żywności
nr katalogowy: 29258
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Witaminy, karotenoidy, nutraceutyki i inne specjalistyczne dodatki do żywności
nr katalogowy: 37388
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-5
Dodatki a współczesne przetwórstwo mięsne
nr katalogowy: 35415
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2000-3
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 42730
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Substancje dodatkowe w produkcji płynnych produktów mleczarskich
DOROTA ZARĘBA
MAŁGORZATA ZIARNO
nr katalogowy: 33816
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-11
Dodatki do betonu w świetle wymagań normowych
Zbigniew Giergiczny
nr katalogowy: 31586
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
DSM NUTRITIONAL PRODUCTS - Witaminy, karotenoidy, nutraceutyki i inne specjalistyczne dodatki do żywności
nr katalogowy: 29452
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-6
"Dodatki, urządzenia i materiały pomocnicze dla przemysłu owocowo-warzywnego”
nr katalogowy: 36233
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-7
Dlaczego musi być ograniczona łączna ilość dodawanych surowców niesłodowanych we wsadzie surowcowym do produkcji piwa?
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 108397
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-12
Tkaniny i dodatki po raz drugi w Rzgowie
nr katalogowy: 95540
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Dekoracyjne dodatki do ciast i ciasteczek
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 111491
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-10
Komponowanie mieszanek funkcjonalnych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 94526
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-10
Zagospodarowanie uciążliwego odpadu przemysłowego z produkcji bieli tytanowej jako substytutu części spoiwa w kompozytach cementowych
Filip Chyliński
Paweł Łukowski
nr katalogowy: 101570
10.15199/33.2016.10.06
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-10
Stosowanie dodatków typu II w składzie betonu wg normy PN-EN 206:2014
Zbigniew Giergiczny
Katarzyna Synowiec
Maciej Batog
nr katalogowy: 94197
10.15199/33.2015.10.33
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 118904
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-5
Leratens® AV Plus i Leratens® AV Ultra – wielofunkcyjne dodatki do kąpieli trawiących
nr katalogowy: 137668
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Termometr w rzemieślniczej piekarni to niezbędny przyrząd pomiarowy
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 140766
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Dodatki do żywności naturalne = bezpieczne?
Janusz Czapski
nr katalogowy: 51867
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2010-4
Właściwości tribologiczne smarowanych skojarzeń tarciowych z udziałem cienkich powłok węglowych modyfikowanych wolframem
MIECZYSŁAW PANCIELEJKO
ANDRZEJ CZYŻNIEWSKI
nr katalogowy: 57156
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-10
SPIS TREŚCI
nr katalogowy: 101645
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Nowoczesne dodatki dla piekarnictwa i cukiernictwa
nr katalogowy: 44564
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-9
Dodatki w betonie zgodnie z normami PN-EN 206+A1:2016-12 oraz PN-B-06265:2018-10
Grzegorz Bajorek
nr katalogowy: 122393
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
BIAŁKOWE DODATKI PASZOWE i wykorzystanie owadów w żywieniu drobiu
Halina Makała
nr katalogowy: 136299
białkowe dodatki paszowe
śruty poekstrakcyjne
owady
żywienie drobiu
protein feed additives
post-extraction meal
insects
poultry feeding
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
BIAŁKOWE DODATKI PASZOWE i wykorzystanie owadów w żywieniu drobiu
Halina Makała
nr katalogowy: 136299
białkowe dodatki paszowe
śruty poekstrakcyjne
owady
żywienie drobiu
protein feed additives
post-extraction meal
insects
poultry feeding
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Przegląd ofert firm przyprawowych i zakładów mięsnych - wszystko dla naszych dzieci
Magdalena Borek -Daruk
nr katalogowy: 68840
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-3
Zastosowanie fitobiotyków w profilaktyce zwierząt
Robert Kupczyński
Antoni Szumny
nr katalogowy: 125271
10.15199/62.2020.3.2
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-1
WPŁYW DODATKÓW PASZOWYCH O DZIAŁANIU IMMUNOMODULUJĄCYM, PRE- I PROBIOTYKÓW ORAZ ZIÓŁ na status zdrowotny i jakość uzyskiwanego mięsa drobiu
Halina Makała
nr katalogowy: 135925
dodatki paszowe
żywienie drobiu
status zdrowotny
jakość mięsa
feed additives
poultry nutrition
health status
meat quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-1
Nowe asortymenty makaronu – wpływ dodatku warzyw i białka roślinnego na jego jakość
nr katalogowy: 49102
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
DODATKI DO ŻYWNOŚCI w przetwórstwie mięsa
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 138457
dodatki do żywności
zdrowie
zastosowanie
przemysł mięsny
food additives
health
application
meat industry
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
DODATKI DO ŻYWNOŚCI w przetwórstwie mięsa
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 138457
dodatki do żywności
zdrowie
zastosowanie
przemysł mięsny
food additives
health
application
meat industry
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
DODATKI DO ŻYWNOŚCI w przetwórstwie mięsa
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 138457
dodatki do żywności
zdrowie
zastosowanie
przemysł mięsny
food additives
health
application
meat industry
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 130241
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
FUNKCJONALNE DODATKI do żywności
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 141558
dodatki do żywności
konserwanty
emulgatory
ustawodawstwo
food additives
preservatives
emulsifiers
legislation
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
FUNKCJONALNE DODATKI do żywności
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 141558
dodatki do żywności
konserwanty
emulgatory
ustawodawstwo
food additives
preservatives
emulsifiers
legislation
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
FUNKCJONALNE DODATKI do żywności
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 141558
dodatki do żywności
konserwanty
emulgatory
ustawodawstwo
food additives
preservatives
emulsifiers
legislation
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-9
Jakość surowców i kontrola procesu w aspekcie zapewniania stabilności sensorycznej piwa, cz. 1
Agnieszka Salamon
nr katalogowy: 71060
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-10
Z prasy technicznej
nr katalogowy: 21848
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 130241
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Identyczne z naturalnymi czy nieidentyczne
R. Zawirska-Wojtasiak
nr katalogowy: 20799
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Jak konsumenci postrzegają informacje o substancjach dodatkowych
I. Ozimek
nr katalogowy: 20754
ODZIEŻ 2004-5
Poznański Tydzień Mody - Jesień 2004
Bogusław Wziątek
nr katalogowy: 3072
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
FI EUROPA FSH 2005 - WKRÓTCE WSZYSTKO ZAREZERWOWANE
nr katalogowy: 14129
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-4
Dodatki przyprawowe do mięs
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 9524
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-3
Dodatki mineralne - niezastąpione składniki współczesnego cementu i betonu
Zbigniew Giergiczny
nr katalogowy: 49600
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-10
Akcesoria ze skóry i futer
M. Druri
nr katalogowy: 22260
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-12
Dodatki ograniczające przemiany termooksydatywne tłuszczów
nr katalogowy: 7242
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-2
Spoinowanie okładzin ceramicznych i z kamienia naturalnego
JAROSŁAW KOTULA
nr katalogowy: 21244
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-3
Wpływ dodatku wysuszonych i sproszkowanych warzyw na jakość wyrobów makaronowych
nr katalogowy: 20114
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Problemy bezpieczeństwa dodatków do żywności
K. Krygier
nr katalogowy: 14882
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Dodatki stosowane w przemyśle mięsnym w świetle ustawodawstwa
Dariusz nowak
nr katalogowy: 1709
SZKŁO I CERAMIKA 2006-5
Dodatki modyfikujące i zanieczyszczenia surowcowe w syntezie pigmentów cyrkonowych
C. Dziubak
nr katalogowy: 22501
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-1
Ekologiczne dodatki do paliw motorowych
Stanisław Szczepaniak
Remigiusz Szczepaniak
nr katalogowy: 6496
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Aromaty, barwniki, konserwanty - perspektywy stosowania
R. Zawirska-Wojtasiak
nr katalogowy: 14809
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-12
Dodatki ograniczające przemiany termooksydatywne tłuszczów
M. Tynek
Z. Hazuka
nr katalogowy: 7243
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Celuloza i jej pochodne jako dodatki do żywności
K. Grodzka
K. Krygier
nr katalogowy: 7149
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-3
PRODUKTY SOJOWE FIRMY CARGILL JAKO FUNKCJONALNE l EKONOMICZNE DODATKI W PRODUKCJI WYROBÓW MIĘSNYCH
nr katalogowy: 1584
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-4
Naturalne dodatki do żywności
map
nr katalogowy: 14571
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-10
Zastosowanie destylacji reaktywnej szansą na poprawę efektywności procesów chemicznych
Jacek Kijeński
Andrzej Kędziora
nr katalogowy: 22351
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Dodatki do żywności - nie zawsze pożądane, ale coraz powszechniej stosowane
A.Ł.
nr katalogowy: 14813
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
Dodatki smakowe w lodach
Elżbieta POLAK
nr katalogowy: 12768
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-12
Kultura Piwa
Marek Suliga
nr katalogowy: 81723
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-6
Beta-glukan w brzeczkach otrzymanych z dodatkiem pseudozbóż lub syropu maltozowego
Paulina Bogdan
Edyta Kordialik-Bogacka
nr katalogowy: 99244
10.15199/64.2016.6.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-12
Etery alkilowe gliceryny jako efektywne dodatki do paliw silnikowych
Witold Tęcza
Jacek Kijeński
Małgorzata E. Jamróz
nr katalogowy: 23113
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Syntetyczne organiczne barwniki spożywcze jako dodatki do żywności
J. Janiak
nr katalogowy: 20800
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
ProSweets po raz pierwszy
Marta Stus
nr katalogowy: 19103
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-7-8
Wpływ dodatków ziem rzadkich na strukturę i własności stali
BOLANOWSKI K.
nr katalogowy: 2058
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2006-12
Rozwój badań nad materiałami na styki elektryczne
Missol W.
nr katalogowy: 23168
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-12
Zastosowanie chemikaliów w procesie wytwarzania papieru w świetle dokumentu BREF
Maria Żubrzak
nr katalogowy: 4716
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Termometr w rzemieślniczej piekarni to niezbędny przyrząd pomiarowy
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 140766
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Postęp w stosowaniu dodatków w przemyśle mięsnym
Karolina Tabaka
Marek Cierach
nr katalogowy: 91368
10.15199/65.2015.5.3
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-5
Aprobaty techniczne ITB i IBDiM na domieszki i dodatki do betonów i zapraw
nr katalogowy: 2519
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-5
Domieszki i dodatki do betonu w świetle normy PN-EN 206-1
P. Łukowski
nr katalogowy: 2518
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-2-3
Wpływ dodatków alkoholowych do roztworów KOH na morfologię różnych płaszczyzn Si hkl
M. Kramkowska. l. Zubel
nr katalogowy: 8982
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-12
Food Tech Expo
nr katalogowy: 141081
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 105357
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
X 2013 Napoje funkcjonalne X
Adam Bogacz
nr katalogowy: 81132
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-7-8
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 78975
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-5
Dodatki paszowe jako potencjalna perspektywa dla przemysłu chemicznego
Mariusz Korczyński
Sebastian Opaliński
nr katalogowy: 68159
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-6
Naturalne dodatki w produkcji pieczywa
Grażyna Cacak-Pietrzak
Alicja Ceglińska
Daria Romankiewicz
nr katalogowy: 77386
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-12
Zalety i wady stosowania surowców niesłodowanych w aspekcie jakości piwa
Agnieszka Salamon
nr katalogowy: 81717
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
Kompendium wiedzy o piwie
Andrzej Brudzyński
Piotr Antkiewicz
Józef Błażewicz
Tadeusz Kuchciak
Dorota Michałowska
Aleksander Poreda
nr katalogowy: 84836
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-7-8
Związki lotne w piwach wyprodukowanych z udziałem ryżu
Adam Siwek
Milena A. Stachelska
Milena Dziadkowska
Piotr Karpiń
ski
Mieczysław W. Obiedziń
ski
nr katalogowy: 100321
10.15199/64.2016.7-8.1
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-7
PRODUKTY MIESIĄCA
nr katalogowy: 107975
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2002-3
Chemia budowlana. Zaprawy budowlane
JACEK MICHALAK
nr katalogowy: 28346
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-9
Poznań promuje polską modę
nr katalogowy: 109285
SZKŁO I CERAMIKA 2008-1
Dodatki organiczne we współczesnej ceramice - cz. I
PAWEŁ WIŚNIEWSKI
nr katalogowy: 33347
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2017-4
Spiekane stale Mo-Ni oraz Mo-Ni-Cu wykonane z proszków hybrydowych
Ewa LICHAŃSKA
Monika TENEROWICZ
Paweł KULECKI
Maciej SUŁOWSKI
nr katalogowy: 105061
10.15199/24.2017.4.6
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-12
Badanie katalitycznej skuteczności metaloorganicznych modyfikatorów spalania w testach laboratoryjnych
Michał Wojtasik
Grażyna Żak
Zbigniew Stępień
nr katalogowy: 73284
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Na dziko
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 140247
dziczyzna
sarna
dzik jeleń
wartość odżywcza
obróbka termiczna
przyprawy i dodatki do dziczyzny
potrawy z dziczyzny
venison
roe deer
wild boar deer
nutritional value
heat treatment
spices and game additives
venison dishes
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Zdrowotne aspekty produktów "AKO"
Adam Melkowski
nr katalogowy: 32767
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Najlepsze dodatki do lodów są z Polski
Serena
nr katalogowy: 136604
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-11
Dodatki do żywności oparte na związkach heterocyklicznych zawierających azot
Anna Maj
Agnieszka Kudelko
nr katalogowy: 129133
10.15199/62.2020.11.6
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-11
Dodatki do żywności oparte na związkach heterocyklicznych zawierających azot
Anna Maj
Agnieszka Kudelko
nr katalogowy: 129133
10.15199/62.2020.11.6
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-6
Czym pachnie papier?
TOMASZ ŁOJEWSKI
TOMASZ SAWOSZCZUK
nr katalogowy: 36187
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Hydrokoloidy we współczesnej produkcji żywności
ELŻBIETA DŁUŻEWSKA
KRZYSZTOF KRYGIER
nr katalogowy: 25845
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-6
Naturalne dodatki poszerzą ofertę firmy
nr katalogowy: 114572
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1997-4
Lepiki asfaltowe przeznaczone do stosowania na zimno
IRENA GAWEŁ
nr katalogowy: 43259
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-9
Trwałość koloru i faktury betonu
Svend Barnholdt
nr katalogowy: 29924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Wysmakowane towarzystwo
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 29643
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-8
Możliwości wykorzystania szarłatu
ALICJA CEGLIŃSKA
JULITA KARDIALIK
nr katalogowy: 29210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Dodatki do pieczywa o działaniu prozdrowotnym
nr katalogowy: 28959
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-10
Wynalazki i udoskonalenia hutnicze
nr katalogowy: 38831
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-7
Pest control - walka ze szkodnikami
JOLANTA KOWALSKA
EWA MAJEWSKA
NORBERT WSZOŁA
nr katalogowy: 36749
SZKŁO I CERAMIKA 2008-3
Dodatki organiczne we współczesnej ceramice - cz. III
nr katalogowy: 36016
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Kalorie Wielkiejnocy
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 25255
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Ujawnione sekrety
nr katalogowy: 24627
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Żyć, aby jeść czy jeść, aby żyć
Charlotte Commarmond
nr katalogowy: 23593
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-10
AKTUALNOŚCI
nr katalogowy: 28599
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 62020
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 61887
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-6
Nowoczesne i piękne dachy
nr katalogowy: 60419
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-3
25. Poligraficzne Konfrontacje SAIP
nr katalogowy: 75552
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 51872
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 59558
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
2-6 kwietnia 2011 Nowocześnie i ze smakiem!
nr katalogowy: 57897
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Wykwintne dodatki o smaku pomidorów absolutnie najlepsze od firmy Synergy
nr katalogowy: 53799
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Aby piekarz i cukiernik trafiał w potrzeby klientów!
nr katalogowy: 104272
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
Dodatki dla piekarstwa i cukiernictwa
nr katalogowy: 89100
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Podstawowe surowce w piekarni (cz. 3)
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 126096
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-5
Leratens® AV Plus i Leratens® AV Ultra – wielofunkcyjne dodatki do kąpieli trawiących
nr katalogowy: 137668
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Firma Ocean Spray ITG owocowo prezentuje się na targach FiCEE 2008
nr katalogowy: 33821
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-10
Retro - Szyk
nr katalogowy: 30705
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
NUTRIMIX Polska - innowacyjne dodatki do żywności
nr katalogowy: 29257
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-7
Obniżanie wybuchowości nawozowej saletry amonowej
BOGDAN ZYGMUNT
DANIEL BUCZKOWSKI
nr katalogowy: 28095
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-6
Dodatki do żywności - Napoje funkcjonalne - zdrowie, żywienie, marketing
Adam Bogacz
nr katalogowy: 27432
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Musy najwyższej kategorii
nr katalogowy: 37916
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
FICEE - targi nad wyraz skromne
Marta Stus
nr katalogowy: 36586
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Mikrokapsułkowanie dodatków do żywności
ELŻBIETA DŁUŻEWSKA
nr katalogowy: 35496
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
60 lat tradycji, 20 lat samodzielności - SPC w Warszawie
nr katalogowy: 34898
SZKŁO I CERAMIKA 2008-2
Dodatki organiczne we współczesnej ceramice Cz. II. Właściwości spoiw
PAWEŁ WIŚNIEWSKI
nr katalogowy: 34598
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-5
Zagospodarowanie frakcji glicerynowych z instalacji biodiesla
WOJCIECH JERZYKIEWICZ
BRONISŁAW NARANIECKI
KAZIMIERZ TERELAK
STANISŁAW TRYBUŁA
JACEK KOSNO
MAREK LUKOSEK
nr katalogowy: 25641
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-4
Zastosowanie wyselekcjonowanych związków fosforoorganicznych do opracowania wielofunkcyjnych preparatów inhibitorowych
PIOTR FALEWICZ
SCHOLASTYKA KUCZKOWSKA
IZYDOR DRELA
AGATA SPYCH
nr katalogowy: 25505
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-3
Redakcja odpowiada
nr katalogowy: 24848
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2007-2
BEZNIKLOWE BRĄZY ALUMINIOWE O PODWYŻSZONEJ WYTRZYMAŁOŚCI I ODORNOŚCI NA KOROZJĘ
TADEUSZ GRZEGORZEWICZ
nr katalogowy: 24343
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Dodatki do żywności w koncentratach spożywczych
Elżbieta Dłużewska
Marta Dmitruk
nr katalogowy: 120364
10.15199/65.2019.5.4
dodatki do żywności
koncentraty spożywcze
food additives
food concentrates
CHŁODNICTWO 2008-1-2
Białka roślinne i zwierzęce jako dodatki funkcjonalne w przetwórstwie chłodzonego mięsa i przetworów mięsnych
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
nr katalogowy: 33179
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-7
Filtry UV na bazie pochodnych 1,3-diarylopropano-1,3-dionu
JAN ZAWADIAK
BARTŁOMIEJ JAKUBOWSKI
PAWEŁ WIERZBICKI
nr katalogowy: 28097
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Nowości w witrynie
nr katalogowy: 27800
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-6
Buty, torby, dodatki, akcesoria...
TERESA IBEK
nr katalogowy: 27121
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Napoje funkcjonalne i dodatki - lipiec 2008 r.
nr katalogowy: 37628
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-6
Napoje funkcjonalne i dodatki - maj 2008 r.
nr katalogowy: 36228
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Festiwal sękacza w Roskoszy
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 94500
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Najlepsze dodatki do lodów są z Polski
Serena
nr katalogowy: 136604
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-7
Kompensacja – istotny proces w tworzeniu lodów (cz. 2)
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 149431
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2018-2
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 112422
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-10
Tynki wapienne
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 122911
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
Dodatki w produkcji masła i miksów na bazie tłuszczu mlecznego
MAŁGORZATA ZIARNO
DOROTA ZARĘBA
nr katalogowy: 38792
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 71386
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 66771
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Piekarstwo ekologiczne
nr katalogowy: 143443
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-4
Biowęgle z odpadowej biomasy roślinnej jako dodatki do smarów plastycznych
Jarosław Molenda
Zbigniew Pawelec
nr katalogowy: 131423
10.15199/62.2021.4.6
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-4
Biowęgle z odpadowej biomasy roślinnej jako dodatki do smarów plastycznych
Jarosław Molenda
Zbigniew Pawelec
nr katalogowy: 131423
10.15199/62.2021.4.6
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-6
System pomiarów zapylenia dla kopalń węgla kamiennego
JERZY MRÓZ
MAŁGORZATA SZCZYGIELSKA
MARCIN MAŁACHOWSKI
TOMASZ CHOROBA
nr katalogowy: 35617
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 66227
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-3
Sympozjum produktowe Frutarom Health
Adam Bogacz
nr katalogowy: 90193
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Metody wykrywania i oznaczania GMO Cz. I. Techniki molekularne – analiza DNA
Marta Słowianek
nr katalogowy: 71080
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-10
Wykorzystanie mąki owsianej, jęczmiennej, ryżowej i gryczanej do produkcji mieszanek mącznych i chleba
nr katalogowy: 62921
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Prace naukowe powinny być bliższe praktyki przemysłowej
Marta Stus
nr katalogowy: 53342
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-12
Chitozan i hydroxyapatyt jako dodatki modyfikujące właściwości wyrobów silikatowych
Ryszard Dachowski
Milena Nowek
nr katalogowy: 95740
10.15199/33.2015.12.09
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Surowce dodatkowe w piekarni
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 126601
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Kanapki na ciepło z pieczywa typu włoskiego - moda czy trend?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 87981
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
Stosowanie dodatków do żywności - aktualny stan prawny
nr katalogowy: 76963
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Innowacje produktowe fi rmy Nutrimix
nr katalogowy: 56939
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-9
"Polska Moda" w Poznaniu
nr katalogowy: 93525
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-10
Szwalnia w Akademii
Anna Zakrzewska
nr katalogowy: 79954
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-3
Produkcja przetworów mięsnych z dodatkiem surowców niemięsnych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 104726
CHŁODNICTWO 2018-4
Danfoss rozszerza asortyment jednostek nadrzędnych serii ADAP-KOOL System Manager o dwa nowe komponenty
nr katalogowy: 115889
OPAKOWANIE 2017-5
EUBP: zakazać stosowania tworzyw okso-degradowalnych!
nr katalogowy: 106040
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2012-9s-a
SYNTEZA I CHARAKTERYSTYKA WŁAŚCIWOŚCI KRZEMIONKI MODYFIKOWANEJ IMMOBILIZOWANYM NANOSREBREM
Magdalena Wenda
Maria Zielecka
Regina Jeziórska
Elżbieta Bujnowska
Blanka Kępska
nr katalogowy: 70895
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-18
Testomaniacy
Henryk Piekut
nr katalogowy: 70575
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Skoncentrowani na "czystej etykiecie"
nr katalogowy: 61884
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2010-3
Nanotechnologia wśród fug
nr katalogowy: 54544
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-3
WARKA 2023 – XIV konferencja dla branży owocowo-warzywnej
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 143872
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-25-26
Jak to z winem bywało
winny maniak
nr katalogowy: 117477
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-12
Ogranicz listę dodatków z AMCOsystem E "0"
nr katalogowy: 81258
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-3
Moda i maszyny w Poznaniu
nr katalogowy: 83187
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-7-8
Skoncentrowani na "czystej etykiecie" Żywność barwiąca: wydajna i naturalna
nr katalogowy: 61780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-7
Postaw na BAKEPOL
nr katalogowy: 92072
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH