Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Zdecyduje smak,czyli dlaczego w ocenie wyrobów najwyżej powinniśmy punktować smak
Małgorzata Oczak
nr katalogowy: 29578
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-5
Umami - piąty smak
Beata Marchand
nr katalogowy: 84433
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-2
Smak l aromat
nr katalogowy: 1580
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-6
Piwniczanka to zdrowie i smak
M. J. Przegalińska
nr katalogowy: 14610
OPAKOWANIE 2005-10
Smak 1861 roku
L.F.
nr katalogowy: 11302
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Smak - najważniejszy - Ocena jakości pieczywa metodą "za smak"
Elżbieta Słowik
Magdalena Mart
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 31681
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
Smak i zapach kawy
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 78298
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Tylko dla sytych
nr katalogowy: 11931
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-12
Multisensoryczna ROLA SMAKU W ŻYWNOŚCI
Anna Płachetka
nr katalogowy: 146358
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-11
Z wizytą w firmie Smak, czyli HACCP w małej piekarni
nr katalogowy: 5120
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-5
Smak i aromat w żywności i napojach
O. Bortkun
nr katalogowy: 6808
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Deser to nie tylko smak
nr katalogowy: 131993
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Tradycja i smak polskiego pieczywa
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 94502
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-2
Tekstura - trend na 2018 rok
Adam Bogacz
nr katalogowy: 112311
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Kawowe laboratorium
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 79484
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
O smakach i zapachach w kuchni Karola Okrasy
nr katalogowy: 78297
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Nowości lodziarskie 2014
nr katalogowy: 82620
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Smak tkwi w szczegółach
nr katalogowy: 25258
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Smak domowej roboty
nr katalogowy: 29645
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
The essence of fruit
nr katalogowy: 67196
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Na dziko
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 24622
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-7
Smak tradycji
nr katalogowy: 53056
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-10
Smak tradycji
nr katalogowy: 54649
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-4
Automatyzacja pomiarów elektrogustometrycznych
TOMASZ KAMIŃSKI
ANTONI GRZANKA
PAWEŁ DOBOSZ
nr katalogowy: 34625
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Tradycja i smak polskiego pieczywa
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 80088
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Zapowiedzi
nr katalogowy: 139522
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-1
Przyprawy naturalne w przemyśle mięsnym
Łukasz Grabowski
nr katalogowy: 89080
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Defekty w kawie
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 85199
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-5
Smak tradycji
nr katalogowy: 51704
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Nadzienie z maku niebieskiego, białego, a może nadzienie migdałowe?
nr katalogowy: 145343
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-1
Pasteryzacja bazy lodowej – od tego zaczyna się smak lodów
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 146837
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-23
PORADNIK Wino dla inżyniera (18)
winny maniak
nr katalogowy: 39758
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
KRONIKA
nr katalogowy: 63869
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Smak tradycji
nr katalogowy: 78108
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-7-8
Zdolność redukcyjna piwa miarą jego stabilności smakowo-zapachowej
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 78955
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Deser to nie tylko smak
nr katalogowy: 131993
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Zapowiedzi
nr katalogowy: 139522
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
10 lat działalności Muzeum dla Chleba
Piotr Mankiewicz
nr katalogowy: 56369
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Europejski Dzień Lodów Tradycyjnych
nr katalogowy: 76279
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-8
Smak tradycji
nr katalogowy: 53492
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
piwowarstwo
nr katalogowy: 125134
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
Jak pić wino. Smak
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 60712
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Żury, żurki, żureczki
Grzegorz Russak
nr katalogowy: 75775
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Pieczywo - smak, zdrowie, ekonomia
nr katalogowy: 123779
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-11
Pieczywo - smak, zdrowie, ekonomia
nr katalogowy: 123151
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-4
Smak, jakość czy cena? Za co konsumenci cenią piwo z polskich browarów?
nr katalogowy: 144700
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Aromatyczna asysta
nr katalogowy: 86995
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Smak i zapach pieczywa
nr katalogowy: 73296
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Smaki Mazur
nr katalogowy: 122297
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Intensywność wrażeń
Wiesława Grzesińska
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 75771
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-11
Konferencja naukowo-techniczna dla branży piekarskiej Pieczywo - smak, zdrowie, ekonomia
nr katalogowy: 123527
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Tomasz Szypuła z nagrodą specjalną za najlepszy europejski smak
nr katalogowy: 135329
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Nowości lodziarskie 2015
nr katalogowy: 89610
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Tradycja to smak dzieciństwa - rozmowa z Anną Gmurczyk z Cukierni Gmurczyk
nr katalogowy: 114696
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Smak kawy
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 85536
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
Dwa pytania do...
nr katalogowy: 42098
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Czy kucharze z malarzami otworzą sieć restauracji?
nr katalogowy: 48025
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-9
Smak tradycji
nr katalogowy: 46586
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-11
Trzcina dająca miód
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 72215
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-5
Smak tłuszczu
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 51702
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-3
Zastosowanie przypraw w przetwórstwie mięsnym
Jolanta Kołodziej
nr katalogowy: 75373
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
Żółty, jak ser
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 86444
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Południowy smak Vincenta
nr katalogowy: 4128
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Dlaczego robimy "ślepy" cupping?
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 87987
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Polifenole w żywności Wpływ na cechy organoleptyczne żywności
Marta Mitek
Andrzej Gasik
nr katalogowy: 44560
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-5
Zakład Mięsny "Smak-Eko"w Górnie
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 44261
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-11
Smak tradycji
nr katalogowy: 47925
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-11
Wieprzowina QAFP - najlepsza w kuchni!
nr katalogowy: 72547
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-10
Barista zawodnik
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 71223
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Tomasz Szypuła z nagrodą specjalną za najlepszy europejski smak
nr katalogowy: 135329
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Mówisz Liban – myślisz Chateau Musar
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 141623
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Gotuj po mistrzowsku
nr katalogowy: 18667
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Smak średniowiecza w rocznicę bitwy
nr katalogowy: 149847
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-4
Produkcja pieczywa ze śruty żytniej
nr katalogowy: 75659
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
W poszukiwaniu straconego zapachu
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 148030
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Ekspres dla ekspertów
nr katalogowy: 18645
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Smak indywidualności
nr katalogowy: 18527
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Nowości
nr katalogowy: 18515
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
Smak i aromat w żywności i napojach
Renata Gasparska
nr katalogowy: 4895
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Coffee&tea, Tea&coffee
nr katalogowy: 12634
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
KRUSZWICA Olej z Esencją Masła - nowość dla profesjonalistów
nr katalogowy: 112140
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-5
Smak i zapach
A. Rutkowski
nr katalogowy: 7076
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Smak tradycji
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4308
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Biesiada z kozami
nr katalogowy: 4045
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-8
Firma INWESTEL proponuje
nr katalogowy: 9603
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Wakacje z herbatą
nr katalogowy: 18508
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-5
Fachowcy o aromatach i smakach
M. Witkowska
nr katalogowy: 7088
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-7
Interesujące przykłady
nr katalogowy: 4973
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
W poszukiwaniu wyrafinowanego smaku
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4245
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-4
Dodatki przyprawowe do mięs
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 9524
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Dobiega końca realizacja zadania: Produkcja filmu promocyjnego „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 137851
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Dobiega końca realizacja zadania: Produkcja filmu promocyjnego „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 137851
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-5
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności – kwiecień 2009 r.
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 44691
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Produkcja win białych
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 44386
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Bezkofeinowa stale atrakcyjna
RENATA ZAWADZKA- BEN DOR
nr katalogowy: 43762
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Tłuste, ale zdrowe
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 47112
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
O trzech takich, co ukradli... Irlandię
nr katalogowy: 93311
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Speciality coffee - czy warto zaufać bariście?
Łukasz Jura
nr katalogowy: 89606
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-1
Puratos. Smak Orientu
nr katalogowy: 12563
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-1
Puratos. Smak Orientu
nr katalogowy: 12563
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Dobiega końca realizacja zadania: Produkcja filmu promocyjnego „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 137851
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-9
Widzieć przez dotyk I-IV
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 306
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-8
Od czego zależy jakość lodów
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 12758
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Ocena sensoryczne kakao
Ester Lemmen
Paweł Gaca
nr katalogowy: 12628
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Smak morskiej bryzy
nr katalogowy: 11974
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-9
Wędzenie wyrobów mięsnych
Włodzimierz Dolata
nr katalogowy: 9609
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej-Komorowskiej
nr katalogowy: 132517
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Smak i kolor roku
nr katalogowy: 131206
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-3
Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego
nr katalogowy: 7043
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-7-8
Badania symulacyjne wybranych układów hybrydowych pojazdów samochodowych
Krzysztof POLAKOWSKI
Andrzej SMAK
nr katalogowy: 3810
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Smak i kolor roku
nr katalogowy: 131206
OPAKOWANIE 2004-12
Międzynarodowe Targi Przemysłu Spożywczego POLAGRA -FOOD 2004
E.M.
nr katalogowy: 3413
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Wzmacniacze smaku
E. Dłużewska
K. Krygier
nr katalogowy: 14803
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Słodki kolor słońca
IZABELA KRAUS-ŻUR
nr katalogowy: 12143
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej-Komorowskiej
nr katalogowy: 132517
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-10
Jesienią zbieramy plony
Zbigniew Kłos
nr katalogowy: 62936
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
Blend znaczy mieszanka
Darek Wasielewski
nr katalogowy: 4863
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-10
Od analiz do produkcji
R. Kwiatkowski
nr katalogowy: 349
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Harmonia smaku i aromatu
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 11992
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Na głębokim tłuszczu Frytownice - urządzenia do smażenia zanurzeniowego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4300
OPAKOWANIE 2011-12
Urodzinowa edycja Tennessee Whiskey
21
nr katalogowy: 65053
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
#SmakEstetykaKreatywność
nr katalogowy: 143114
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-1
Zastosowanie słodu w produkcji piekarskiej na Białorusi
Irina Tabolicz
nr katalogowy: 12556
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-1
Zastosowanie słodu w produkcji piekarskiej na Białorusi
Irina Tabolicz
nr katalogowy: 12556
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Słony smak czasu
IZABELA KRAUS-ŻUR
nr katalogowy: 12001
GOSPODARKA WODNA 2005-3
Zakończenie Programu PHARE Odbudowa 200
Marta Mizgalewicz
nr katalogowy: 9712
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136975
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136705
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Nowa Zelandia - nowy smak Wina z antypodów
SŁAWOMIR CHRZCZONOWICZ
nr katalogowy: 18630
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Polsko-ukraińska Wielkanoc
nr katalogowy: 137473
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Doskonałe rozwiązania prosto z natury
nr katalogowy: 65286
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-5
Ryż basmati
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 59408
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-1
Antidotum na zły smak
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 56981
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-1
Współdziałanie surowca, dodatków i metod produkcji w kształtowaniu smakowitości kiełbas
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 103667
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-5
Cechy sensoryczne i czynniki warunkujące jakość mięsa
Magdalena Górska
nr katalogowy: 98641
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
KULTURY STARTEROWE GWARANCJĄ UDANYCH WYPIEKÓW
nr katalogowy: 110821
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Sposób na tuszki Technologia mięsa drobiowego
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
INGRID WACHOWICZ
nr katalogowy: 18609
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-26
Smak ze znakiem FANEX
nr katalogowy: 81682
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Królewski smak Sheratona W kwietniu otworzył podwoje krakowski Sheraton, najnowszy 5-gwiazdkowy hotel w mieście.
T. ZIEJA
nr katalogowy: 4274
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-7-8
Wybrane konstrukcje silników o ruchu złożonym w zastosowaniu w samochodowych skrzyniach biegów
Andrzej SMAK
Krzysztof POLAKOWSKI
nr katalogowy: 3817
OPAKOWANIE 2004-9
Wykrywanie skażeń mikrobiologicznych opakowań do żywności metodą chromatografii gazowej i spektrometrii mas
Zbigniew Mielniczuk
Zofia Pogorzelska
nr katalogowy: 3329
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Kampania "Tradycja, jakość i europejski smak" podczas Winter Fancy Food Show
nr katalogowy: 66936
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2005-10
Analiza kształtu zwojów uzwojeń tworników bezrdzeniowych w maszynach do kinematycznych magazynów energii
Jan SZCZYPIOR
Grzegorz KAMIŃSKI
Andrzej SMAK
nr katalogowy: 11775
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
Prefermenty w pszennych ciastach i ich wpływ na proces wytwarzania ciasta i smak pieczywa
Manfred Dirndofer
nr katalogowy: 22113
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Gastrotargi SMAKKi – nowe wydarzenie dla całej branży horeca
nr katalogowy: 139684
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-1
Nowoczesne mąki funkcjonalne Q-FARIN
Aneta Bobryk-Mamczarz
nr katalogowy: 64966
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Współczesna sztuka składników Odkrywanie tajemnic produkcji lodów z wykorzystaniem zdrowych i naturalnych składników (cz. 2)
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 146314
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-10
Przyprawy w przetwórstwie mięsa
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 80007
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
W poszukiwaniu straconego zapachu
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 78296
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-12
Szwedzki blask Pierwsza krakowska restauracja, w której można spróbować dań kuchni fusion w szwedzkim wykonaniu
TZ
nr katalogowy: 4337
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Zniewalający smak słodyczy w… muzeum
Marek Perzyński
nr katalogowy: 56358
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-7
Smak, zapach, barwa i trwałość wyrobu...
nr katalogowy: 121370
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Zachować tradycyjny smak
Monika Kucia
nr katalogowy: 54788
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-5
PRODUKTY MIESIĄCA NA GRILLA
nr katalogowy: 98647
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Polsko-ukraińska Wielkanoc
nr katalogowy: 137473
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Skąd pochodzi smak i aromat kawy?
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 83178
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-10
Dlaczego szkło do piwa?
nr katalogowy: 54902
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Z KRAJU
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 122473
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-7
CO NOWEGO w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 121521
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Jak smażyć z wykorzystaniem frytur?
nr katalogowy: 144335
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Smak lata w owocach sezonowych
nr katalogowy: 108495
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Alfa Laval na targach Brau 2019 - Poczuj smak przyszłości
nr katalogowy: 122470
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Spotkanie branży HoReCa na Mazurach Mazury HoReCa - druga edycja targów gastronomiczno-hotelarskich w Expo Mazury
nr katalogowy: 103531
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136179
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136042
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Gastrotargi SMAKKi – nowe wydarzenie dla całej branży horeca
nr katalogowy: 139684
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 140781
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-3
Z odrobiną pikanterii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 125365
przyprawy
przyprawy korzenne
przyprawy ziołowe
przyprawy warzywne
walory smakowo-zapachowe
właściwości barwiące
wykorzystanie kulinarne
spices
spices
herbal spices
vegetable spices
flavor-fragrance qualities
coloring properties
culinary use
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-3
Wyższe alkohole w piwie
Krzysztof Kucharczyk
Tadeusz Tuszyński
nr katalogowy: 104717
10.15199/64.2017.3.5
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Zioła w kuchni
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 96446
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-10
Smak tradycji
nr katalogowy: 39097
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Przeciwutleniacze w żywności
EWA SICIŃSKA
nr katalogowy: 35497
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-2
Ekologia
nr katalogowy: 74250
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-9
Smak tradycji
nr katalogowy: 54311
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-10
Pieczywo - smak, zdrowie, ekonomia Święto Chleba w Radomiu i Warszawie
nr katalogowy: 123060
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-11
Idealne narzędzie dla piwowarów rzemieślniczych
nr katalogowy: 102283
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-8
Badania nad syntezą i przygotowaniem zielonego dodatku do żywności
Liang Zhao
nr katalogowy: 144532
10.15199/62.2023.8.8
etylomaltol
synteza
zielony dodatek do żywności
ethyl maltol
synthesis
green food additive
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-8
Badania nad syntezą i przygotowaniem zielonego dodatku do żywności
Liang Zhao
nr katalogowy: 144532
10.15199/62.2023.8.8
etylomaltol
synteza
zielony dodatek do żywności
ethyl maltol
synthesis
green food additive
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Wyniki kontroli IJHARS
nr katalogowy: 106817
GAZETA CUKROWNICZA 2007-10
Ulubione słodycze młodzieży akademickiej
Marlena Piekut
nr katalogowy: 30595
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Pieczywo tradycyjne i regionalne na małopolskim stole
nr katalogowy: 38741
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
VARIA
nr katalogowy: 37175
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-4
Czysta woda pitna
nr katalogowy: 36970
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Smaki Miast
nr katalogowy: 35154
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-4
Przepisy dietetyka
nr katalogowy: 90915
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Polskie pieczywo – niezrównana jakość, smak i aromat
nr katalogowy: 134933
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Polskie pieczywo – niezrównana jakość, smak i aromat
nr katalogowy: 134933
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136705
OPAKOWANIE 2018-3
Podłoża do opakowań spożywczych i ochrony
nr katalogowy: 112794
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Drożdże aromatyczne Wyrazisty smak w przemyśle piekarskim
nr katalogowy: 112505
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Makaron, ale jaki?
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 33548
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Dowód pochodzenia
nr katalogowy: 33030
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Kawa, która rozsławiła Irlandię
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 32327
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Dobry chrzan, ale nie sam
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 31733
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Jaworskie świętowanie
Anna Butka
nr katalogowy: 31380
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-11
Jedna z możliwości modyfikacji i poprawy jakości mąki w młynie
nr katalogowy: 31052
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-10
Grupa Döhler na targach ANUGA 2007
nr katalogowy: 30748
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Pyry z gzikiem i nie tylko
LIDIA LOREK-GURANOWSKA
nr katalogowy: 30190
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-9
Grupa Döhler na targach ANUGA 2007
nr katalogowy: 29763
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Pora na sosy
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 29644
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH