Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-11
Ocena poziomu zadowolenia klienta przedsiębiorstwa hutniczego
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 80395
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-6
Norma ISO 10004/2012
Krystyna Cholewicka- Goździk
nr katalogowy: 77143
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2006-11
Kształtowanie własności plastycznych rur ze stopu 6082
Bronicki M.
Woźnicka J.
Woźnicki A.
nr katalogowy: 22484
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Opakowanie produktu spożywczego a wartość dla producenta
Joanna Kuzincow
Wiktor Woytowicz
nr katalogowy: 93124
10.15199/65.2015.8.8
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-1
Sieć relacji międzyorganizacyjnych jako nowe źródło przewagi konkurencyjnej przedsiębiorstwa
Jan MACIAS
nr katalogowy: 49432
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-10
Satysfakcja i lojalność klientów
Krystyna LISIECKA
Agnieszka KAŃKA
nr katalogowy: 94140
10.15199/46.2015.10.4
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-11-12
Moda jako wartość konsumencka – eksplikacja zagadnienia
Anna DEMBICKA
nr katalogowy: 135160
10.15199/46.2021.11–12.2
wartość klienta
kształtowanie wartości dla klienta
moda jako wartość konsumencka
współczesne nurty badań nad modą
lojalność klienta
customer value
shaping customer value
fashion as a consumer value
contemporary trends in fashion research
customer loy
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-2
Struktura łańcucha wartości wyrobów w sektorze przedsiębiorstw hutniczych
BOŻENA GAJDZIK
nr katalogowy: 57999
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-1
Audit logistyczny w przedsiębiorstwie przemysłowym oraz łańcucha dostaw
Jan Twaróg
nr katalogowy: 3454
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Podstawowe wyznaczniki jakości systemu obsługi klienta w przedsiębiorstwie hutniczym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 38313
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Nowoczesny sklep - krok po kroku (uzupełnienie i uwagi)
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 81741
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-10
WŚRÓD KSIĄŻEK
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 55029
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-4
ISO 9001 jako baza Lean Management
Iwona Burka
nr katalogowy: 58751
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-7
Retrospektywne spojrzenie na kształtowanie jakości wędlin
Adam Olszewski
nr katalogowy: 61128
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Marketing 4.0
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 118890
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-10
Kształtowanie parametrów mechanicznych wybranych przędz komponentowych łączonych pneumatycznie. Cz. II
Paweł Swaczyna
Halina Dopierała
nr katalogowy: 54855
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-9
Zarządzanie relacjami z klientem
Krystyna Cholewicka- Goździk
nr katalogowy: 79033
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Analiza strategiczna procesu obsługi klienta - podejście korelacyjne
Roma MARCZEWSKA-KUŹMA
Jagoda OSTROWSKA
nr katalogowy: 116066
10.15199/48.2018.9.24
analiza strategiczna
proces obsługi klienta
strategic analysis
customer service process
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Dobra firma
Tatiana Brzęczek
nr katalogowy: 25213
OPAKOWANIE 2012-2
Mondi Corrugated - nowy asortyment wyrobów
nr katalogowy: 65817
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Dostawy szybkie i opłacalne ekonomicznie
nr katalogowy: 55250
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-7-8
Sprężystość przędz komponentowych formowanych techniką łączenia pneumatycznego z udziałem przędz składowych bawełnianych z bezwrzecionowego - rotorowego systemu przędzenia
Paweł Swaczyna
nr katalogowy: 61868
OPAKOWANIE 2012-10
Uszlachetnianie opakowań tekturowych
ROMAN IMBIEROWICZ
nr katalogowy: 71915
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-8
Kreowanie wizerunku firmy
Agnieszka Andruszkiewicz
nr katalogowy: 86395
OPAKOWANIE 2012-6
Sukces zbudowany na tekturze
nr katalogowy: 68636
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-2
Zarządzanie wiedzą w obsłudze klienta - wyniki badań
Adam Skrzypek
nr katalogowy: 89445
10.15199/46.2015.2.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-10
Ryzyko w procesie realizacji usprawnień KAIZEN
Anna Wronka
nr katalogowy: 79786
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-4
Jakość usług przewozowych
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 83452
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-9
Wartość nabywcy kreowana przez opakowania produktów spożywczych
Joanna Kuzincow
nr katalogowy: 116122
10.15199/65.2018.9.7
wartość produktów szybko rotujących
kreowanie wartości dla nabywcy
opakowania mleka
FMCG products value
creating of value for the buyer
milk packaging
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta Część 6- Chcę, abyś mnie poznał i wiedział, że jesteś dla mnie ważny...
nr katalogowy: 98574
OPAKOWANIE 2019-6
New Aerodinamica: w służbie jakości
nr katalogowy: 120824
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-3
Budowanie wartości wyrobu w oparciu o design
Magdalena Kochanowska
nr katalogowy: 86327
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Zarządzanie procesem logistycznej obsługi klienta
Monika Jedynak
nr katalogowy: 57419
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-6
Trzy strategie budowania przewagi konkurencyjnej w okresie poprzedzającym sprzedaż piekarni
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 114037
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Festiwal Smaków w Cieszanowie
nr katalogowy: 132670
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
Wykaz ważniejszych artykułów opublikowanych w 2011 roku
nr katalogowy: 65129
GOSPODARKA WODNA 2012-11
Znaczenie lasu dla zasobów wodnych małych zlewni
JAN TYSZKA
nr katalogowy: 72554
AURA 2015-8
O niespójności w systemie ochrony przyrody w Polsce (3)
Romuald Olaczek
nr katalogowy: 93133
10.15199/2.2015.8.3
OPAKOWANIE 2012-6
Wpływ opakowania na kształtowanie wizerunku produktu
MAŁGORZATA MIKA-MĘTEL
nr katalogowy: 68641
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-10
Zarządzanie jakością i ryzykiem w procesie obsługi klienta
Roma MARCZEWSKA-KUŹMA
nr katalogowy: 110197
10.15199/48.2017.10.2
zarządzanie jakością
zarządzanie ryzykiem
proces obsługi klienta
quality management
risk management
customer service process
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-3
Wprowadzenie do problematyki wdrażania
JOANNA FURMAN
DOROTA BURCHART-KOROL
nr katalogowy: 33684
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-1
Rola informacji strategicznej w tworzeniu wartości
Grażyna Paulina WÓJCIK
nr katalogowy: 124631
10.15199/46.2020.1.1
systemy wartości
System Informacji Strategicznej
efektywne zarządzanie organizacją
zarządzanie informacją strategiczną
value systems
Strategic Information System
effective organization management
strategic information management
OPAKOWANIE 2024-7
Grupa Azoty wśród założycieli stowarzyszenia Advanced Packaging Association
nr katalogowy: 149697
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2015-10
Wpływ restrukturyzacji przemysłu hutniczego na strukturę wartości przedsiębiorstwa
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 94322
10.15199/24.2015.10.5
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-12
Przydatność oceny alweograficznej do kontroli procesu komponowania mąki końcowej
DANUTA ABRAMCZYK
nr katalogowy: 31902
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Festiwal Smaków w Cieszanowie
nr katalogowy: 132670
OPAKOWANIE 2005-8-2
Ferag Polska - maszyny optymalnie dostosowane do potrzeb klienta
nr katalogowy: 11399
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-12
Transformacja i reorganizacja przedsiębiorstw hutniczych w warunkach światowego kryzysu gospodarczo-finansowego
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 48706
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Dodatkowy sposób na gości
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 65480
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Narzędziownia menedżera Część 2: Strategia i marketing Odc. 5. Gdy myślimy nad modelem biznesowym... (2)
nr katalogowy: 110294
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Profesjonalna obsługa klienta
nr katalogowy: 124330
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-11
Doskonałość jako narzędzie kształtowania jakości produktów żywnościowych w opinii studentów
Krzysztof Kud
Beata Kud
nr katalogowy: 72368
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Kształtowanie dochodu fi rmy przez zmiany stawek odpisów amortyzacyjnych
nr katalogowy: 85207
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-3
Determinanty określające zakres procesu oraz kwalifikowanie działań do procesów
Halina POMYKAŁA
nr katalogowy: 82904
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Efektywna obsługa klienta jako czynnik sukcesu firm branży mięsnej
Franciszek Kapusta
nr katalogowy: 63866
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
Zarządzanie wartością przedsiębiorstwa jako nowy nurt w zarządzaniu
Jan Macias
nr katalogowy: 65117
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Nagrody dla Transgourmet Polska
nr katalogowy: 127633
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Zgodnie z oczekiwaniami
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 108487
bezpieczeństwo żywności
reklamacja
działania korygujące
satysfakcja klienta
niezgodność.
food safety
complaint
corrective actions
customer satisfaction
non-compliance.
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-2
Metoda CSI w badaniu satysfakcji klienta indywidualnego usług ubezpieczeń majątkowych
Jarosław Wenancjusz PRZYBYTNIOWSKI
nr katalogowy: 118682
10.15199/46.2019.2.2
CSI
jakość usług
ubezpieczenia majątkowe
satysfakcja
CSI
quality of services
property insurance
satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-2
Analiza i ocena jakości obsługi klienta
Marcin Jakubiec
nr katalogowy: 82390
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Jak szybko usprawnić proces sprzedażowy
nr katalogowy: 138024
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
Analiza i ocena wybranych aspektów satysfakcji klienta na przykładzie usług hotelarskich
Marcin JAKUBIEC
Monika MIKA
nr katalogowy: 96842
10.15199/47.2016.2.4
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-7
Czynniki kształtujące satysfakcję klienta urzędu gminy - studium przypadku
Magdalena DUDEK
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 108409
10.15199/48.2017.7.3
satysfakcja klienta
urząd gminy
customer satisfaction
commune office
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Jak szybko usprawnić proces sprzedażowy
nr katalogowy: 138024
OPAKOWANIE 2022-6
Digit Pack – wyjątkowa oferta i wartość dodana dla opakowań do e-commerce
nr katalogowy: 138052
OPAKOWANIE 2022-6
Digit Pack – wyjątkowa oferta i wartość dodana dla opakowań do e-commerce
nr katalogowy: 138052
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
W małej piekarni
Robert Murmiłło
nr katalogowy: 64103
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-6
Kompetencje - niebezpieczeństwo tkwi w zwłoce
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 91979
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Rola jakości obsługi klienta w kształtowaniu lojalności nabywców
Agnieszka Izabela Baruk
nr katalogowy: 73778
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2012-3
Kształtowanie mikrostruktury i właściwości dwufazowych stopów tytanu α + β w procesie cieplno‑plastycznym
Maciej Motyka
nr katalogowy: 69962
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie
nr katalogowy: 23772
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-11
Barwienie betonu
Bartłomiej Walczak
nr katalogowy: 80757
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-4
Kształtowanie włochatości przędz komponentowych łączonych pneumatycznie z udziałem przędz składowych bawełnianych z bezwrzecionowego – rotorowego systemu przędzenia
Paweł Swaczyna
nr katalogowy: 59091
OPAKOWANIE 2024-1
Wpływ etykiet na decyzje zakupowe i wrażenia smakowe
nr katalogowy: 147063
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-7
Odmładzanie odsiewacza
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 45162
AUTO MOTO SERWIS 2018-TS-1
Biznes
nr katalogowy: 134263
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-1
Kształtowanie obciążeń u odbiorców końcowych w oparciu o częstotliwość napięcia zasilającego
Jerzy MARZECKI
Bartosz PAWLICKI
nr katalogowy: 81903
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-4
Magazyn energii dopasowany do rynku
Błażej Fidrocki
nr katalogowy: 142763
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Marketingowa istota jakości usług
Andrzej Kłosowski
nr katalogowy: 73777
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-12
Metaloznawstwo wczoraj i dziś
MACIEJNY A.
nr katalogowy: 2123
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2012-8
Wytwarzanie elementów integralnych w procesie kształtowania segmentowego
Franciszek GROSMAN
Marek TKOCZ
Jacek PAWLICKI
Barbara LIPSKA
nr katalogowy: 70204
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-11
System edukacji dla bezpieczeństwa
Ireneusz Woźniak
nr katalogowy: 8293
AURA 2010-1
W ogrodzie jest wszystko, co kocham
EWA HOWORUS
nr katalogowy: 49129
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-4
Rola studenckiego koła naukowego w doskonaleniu kompetencji przyszłego inżyniera
LESZEK KURCZ
nr katalogowy: 44116
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-2-3
Laserowe patenty z Kielc
nr katalogowy: 57382
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-9
Automatyczna weryfikacja klienta bankowego w oparciu o multimodalne technologie biometryczne
Andrzej Czyżewski
Piotr Hoffmann
Georgis Bogdanis
nr katalogowy: 93951
10.15199/13.2015.9.8
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
SYSTEMY INFORMATYCZNE WSPOMAGAJĄCE ZARZĄDZANIE PRZEDSIĘBIORSTWEM DZIAŁAJĄCYM NA RYNKU PIECÓW I MASZYN DLA CUKIERNICTWA I PIEKARSTWA
nr katalogowy: 24459
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Pompy próżniowe w przemyśle spożywczym
Grzegorz Wojciechowski
nr katalogowy: 83600
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Profesjonalna obsługa klienta
P.K.
nr katalogowy: 44980
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Komunikacyjny savoir-vivre – kontynuacje
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 139848
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-2
Zalety funkcjonowania systemów zarządzania... część 2
Piotr Kozak
nr katalogowy: 96556
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-10
Propozycja algorytmu projektowania wałów spajanych
RADOSŁAW PAKOWSKI
nr katalogowy: 101404
10.15199/148.2016.10.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
Klient administracji publicznej i jego wymagania
Anna Sierpińska
nr katalogowy: 84662
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-8
Kształtowanie skrajnych zgrubień w odkuwkach wydłużonych ze stopu magnezu Mg4AlZn
AnDrzEJ gontArz
nr katalogowy: 62615
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-3
Kształtowanie składu chemicznego wydzieleń tlenkowo-siarczkowych przy odtlenianiu stali manganem, krzemem i tytanem
WYPARTOWICZ J.
PODORSKA D.
nr katalogowy: 17006
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie
nr katalogowy: 56928
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-11
Inspekcja EyeC w druku opakowań dla branży spożywczej Smacznie, bezbłędnie i bezpiecznie
nr katalogowy: 102266
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Piekarzu, czy wiesz, że...
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 122755
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-2
Kto w XXI wieku kreuje rynek materiałów budowlanych?
nr katalogowy: 96803
GOSPODARKA WODNA 2004-8
Bliskie naturze kształtowanie dolin rzecznych
Zbigniew Popek
nr katalogowy: 1897
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2013-1
Programy do projektowania wnętrz wspomagające sprzedaż płytek
Marcin Pietrzyk
Just yna Drogowska
nr katalogowy: 75635
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Komunikacyjny savoir-vivre – kontynuacje
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 136597
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2005-7-8
Kształtowanie hydromechaniczne elementów rurowych
STADNIK R.
KAZANECKI J.
nr katalogowy: 9944
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-6
Znakowanie żywności, czyli co powinien wiedzieć konsument
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 84589
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-12
Szkoda wyrządzona w lokalu
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 124221
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-1
Mapa drogowa neutralności klimatycznej 2050 dla przemysłu tektury falistej
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 141589
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-6
Podejścia do analizy IPA w badaniach satysfakcji klienta
Grzegorz BIESOK
Jolanta WYRÓD-WRÓBEL
nr katalogowy: 91780
10.15199/46.2015.6.5
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-5
Łączniki napowietrzne SN z telesterowaniem, automatyką i pomiarami a wskaźniki niezawodności zasilania
Stanisław Kiszło
nr katalogowy: 105529
10.15199/74.2017.5.13
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta. Część 3- Jakie moje oblicze widzi klient, czyli o tożsamości firmy i marki
nr katalogowy: 96685
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-9-10
Pozytywne doświadczenia zakupowe w kreowaniu lojalności nabywczej
Anna DEMBICKA
nr katalogowy: 134111
10.15199/46.2021.9–10.4
pozytywne doświadczenie zakupowe
postrzeganie jakości
satysfakcja klienta
lojalność klienta
positive shopping experience
quality perception
customer satisfaction
customer loyalty
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-12
Kierowanie procesem fermentacji i kształtowanie smaku chleba
Elżbieta Staszewska
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 12876
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1987-4
Przetwórstwo polietylenu o małej gęstości
STANISŁAW FALKIEWICZ
TEODOR BEK
nr katalogowy: 107847
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Postęp w stosowaniu dodatków w przemyśle mięsnym
Karolina Tabaka
Marek Cierach
nr katalogowy: 91368
10.15199/65.2015.5.3
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
Trudny klient w gastronomii
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 149482
gastronomia
obsługa konsumenta
trudny klient
reklamacje
gastronomy
consumer service
difficult customers
complaints
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Luka jakościowa jako narzędzie określania preferencji pasażerów w zakresie jakości przewozów środkami transportu zbiorowego
Leszek BYLINKO
nr katalogowy: 113584
10.15199/48.2018.5.3
jakość usług
transport publiczny
luka jakościowa
quality of services
public transport
quality gap
OPAKOWANIE 2023-6
Opakowania dla ogrodników i gastronomii – spełniamy Twoje potrzeby
nr katalogowy: 143911
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-4
Od cyberbezpieczeństwa do cyberodporności
nr katalogowy: 112250
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-10
Pomiar jakości usług w organizacji zorientowanej na klienta - zastosowanie metody SERVQUAL
Marta DUDEK-BURLIKOWSKA
nr katalogowy: 123125
10.15199/46.2019.10.3
organizacja
orientacja na klienta
SERVQUAL
organisation
customer orientation
SERVQUAL
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Trendy 2016 w sprzedaży B2C
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 96687
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-5
Biuletyn instytutu metali nieżelaznych
nr katalogowy: 44575
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Ścieżki do klienta
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4026
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-8-9
URSCHEL -przede wszystkim satysfakcja i bezpieczeństwo klienta
nr katalogowy: 14664
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-10
Identyfikowalność w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 134014
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-11
Poziom orientacji na klienta w organizacjach z województwa lubelskiego1)
Grzegorz Grela
nr katalogowy: 72367
AURA 2011-4
Wiedeń - program gospodarki terenami zieleni
nr katalogowy: 58767
AURA 2007-1
RECENZJE
nr katalogowy: 23245
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-3
Ocena świadomości wpływu pracowników branży motoryzacyjnej na kształtowanie jakości wyrobu
Patryk Feliczek
nr katalogowy: 138180
10.15199/46.2022.3.3
pracownicy
jakość
branża motoryzacyjna
świadomość
employees
quality
automotive
awareness
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-3
Ocena świadomości wpływu pracowników branży motoryzacyjnej na kształtowanie jakości wyrobu
Patryk Feliczek
nr katalogowy: 138180
10.15199/46.2022.3.3
pracownicy
jakość
branża motoryzacyjna
świadomość
employees
quality
automotive
awareness
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-3
Ocena świadomości wpływu pracowników branży motoryzacyjnej na kształtowanie jakości wyrobu
Patryk Feliczek
nr katalogowy: 138180
10.15199/46.2022.3.3
pracownicy
jakość
branża motoryzacyjna
świadomość
employees
quality
automotive
awareness
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-3
Ocena świadomości wpływu pracowników branży motoryzacyjnej na kształtowanie jakości wyrobu
Patryk Feliczek
nr katalogowy: 138180
10.15199/46.2022.3.3
pracownicy
jakość
branża motoryzacyjna
świadomość
employees
quality
automotive
awareness
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-4
Marka a satysfakcja klienta
Barbara Józefowicz
Robert Karaszewski
nr katalogowy: 11461
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-10
Mystery Shopping - metoda oceny i doskonalenia jakości usług
Joanna Dziadkowiec
nr katalogowy: 3599
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-3
Zarządzanie relacjami bank-klient (koncepcja CRM)
Jan Więcek
Łukasz Malec
nr katalogowy: 3484
CHŁODNICTWO 2010-7
Wpływ czynników higienicznych oraz toksycznych na kształtowanie wartości odżywczych i zdrowotnych produktów mięsnych
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 53040
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-11
Kształtowanie brył niejednoznaczności polifazowych sygnałów radiolokacyjnych za pomocą metod optymalizacji
DAMIAN Szczegielniak
Andrzej Milewski
MARCIN Szczegielniak
nr katalogowy: 95188
10.15199/13.2015.11.1
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-4
Zagospodarowanie odpadów produkcyjnych biopaliw
nr katalogowy: 34495
AUTO MOTO SERWIS 2019-2
Sztuka szpachlowania
Krzysztof Wyszyński
nr katalogowy: 135690
ELEKTROINSTALATOR 2023-2
CZY STRUMIEŃ ŚWIETLNY OPRAWY MOŻE BYĆ WIĘKSZY OD STRUMIENIA ZASTOSOWANYCH W NIEJ DIOD LED?
TOMASZ PRZYTARSKI
nr katalogowy: 142175
AURA 2008-6
Kształtowanie środowiska w Krakowie
WIESŁAW STAROWICZ
nr katalogowy: 36104
CHŁODNICTWO 2021-4
Jak powstają wysokojakościowe rozwiązania izolacyjne?
nr katalogowy: 133120
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak skłonić klienta do zakupów?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 139355
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-9
Rozmowa z Zenonem Galewskim wiceprezesem Stowarzyszenia Ochrony Pracy
nr katalogowy: 54362
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-1
Jakość usługi z perspektywy klienta
Marzena Baryluk
Beata Cytowska
Stefania Goździk
nr katalogowy: 56975
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-10
Analiza poziomu spełnienia oczekiwań pacjentów
Robert KARASZEWSKI
Justyna PTASZYŃSKA
Kamila SKRZYPCZYŃSKA
nr katalogowy: 30885
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Satysfakcja i lojalność klienta w konkurencyjnym otoczeniu
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 28044
AURA 2018-7
Kształtowanie postaw prośrodowiskowych dzieci na przykładzie szkolnego klubu ogrodnika
nr katalogowy: 114806
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-1
AGF POLSKA - ätargi dla konkretnego klienta
A. Karwowska
nr katalogowy: 20716
AUTO MOTO SERWIS 2018-TS-1
Odtworzenie tulei cylindrowej
Maciej Hadryś
nr katalogowy: 134251
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Gdy klient pojawia się z reklamacją
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 74654
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-11
Kastomizacja w produkcji seryjnej przy wykorzystaniu technik druku 3D
PIOTR BEDNARCZUK
nr katalogowy: 102207
10.15199/148.2016.11.1
OPAKOWANIE 2022-3
SPLINX: Kiedy liczy się efekt
nr katalogowy: 136916
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Przełomowy wyrok
nr katalogowy: 140259
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Czynniki determinujące satysfakcję klienta wewnętrznego
Katarzyna Siemońska
nr katalogowy: 86467
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
Źródła i istota jakości usług prawniczych - spojrzenie z innej perspektywy
Andrzej Kłosowski
nr katalogowy: 65119
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-11
Model Doskonałości EFQM 2013 - ewolucja a nie rewolucja
Piotr Rogala
nr katalogowy: 80390
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Satysfakcja klienta w polskich organizacjach zarządzanych przez jakość
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 32716
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 67367
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-2
Zapewnianie bezpieczeństwa i wartości w całym łańcuchu dostaw
nr katalogowy: 130470
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Z drugiej strony lustra... czyli spojrzenie ze strony klienta
nr katalogowy: 44995
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2009-2
Gwarancja na płytki ceramiczne
Bogumił Predoń
nr katalogowy: 44722
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
Dekoracje świąteczne
Jacek Maślankiewicz
nr katalogowy: 48357
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-22
BOŚ S.A. - partnerem Klienta
Henryk Piekut
nr katalogowy: 39067
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Strategie konkurowania na rynku produktów spożywczych
HENRYK MRUK
nr katalogowy: 37384
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2011-1
Oszacowanie współczynnika COP pomp ciepła do centralnego ogrzewania
RYSZARD ŚNIEŻYK
nr katalogowy: 56843
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2008-6
Kształtowanie warstwy wierzchniej o podwyższonej odporności na zacieranie
ŁUKASZ WOJCIECHOWSKI
KRZYSZTOF PAWEŁCZYK
nr katalogowy: 40551
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-9
Mechanizmy kształtowania cen energii
nr katalogowy: 139633
CHŁODNICTWO 2005-5
Dla dobra Klienta tylko najlepsze produkty (seminarium informacyjno-szkoleniowe Firmy Beijer Ref)
nr katalogowy: 8650
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
IDEALNE PRZYGOTOWANIE DO WYZWAŃ JUTRA: kompletne rozwiązania od firmy WEBER
nr katalogowy: 137144
CHŁODNICTWO 2014-3
Wpływ procesu chłodniczego przechowywania na kształtowanie jakości mięsa
JOANNA LEWANCKA
JACEK KONDRATOWICZ
nr katalogowy: 83153
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2014-12
ANALIZA ROZKŁADU GRUBOŚCI WYTŁOCZKI CYLINDRYCZNEJ ZE STOPU TYTANU Ti6Al4V KSZTAŁTOWANEJ W PODWYŻSZONYCH TEMPERATURACH
ARTUR RĘKAS
TOMASZ LATOS
KRZYSZTOF RZEŹNIK
GRZEGORZ LUTY
nr katalogowy: 88569
OPAKOWANIE 2016-2
MIS - kluczowa inwestycja
nr katalogowy: 96968
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Pracować z klientem, a nie dla klienta Osuszanie dodatków do produktów żywnościowych
nr katalogowy: 25848
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2018-1
PROBLEMY BEZPIECZEŃSTWA PODSYSTEMU MONTAŻOWEGO W SYSTEMIE PRODUKCYJNYM
Jerzy ŁUNARSKI
nr katalogowy: 113200
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-10
Szkoła Główna Służby Pożarniczej odpowiedzią na problemy bezpieczeństwa obiektów budowlanych
nr katalogowy: 87509
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-4
Bezpieczeństwo pracowników to dogmat
nr katalogowy: 97723
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Trudne sytuacje
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 143099
AURA 2008-3
Zielony Certyfikat II stopnia, czyli znak jakości szkoły dla zrównoważonego rozwoju (2)
MARZENA DEREJKO
MAGDALENA KLIMEK
EWA PYTLAK
PIOTR ŚCIEŻKA
FILIP WOJEWODA
nr katalogowy: 34021
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2008-11
Ogólnopolska Konferencja Naukowa pt. "Kształtowanie ilościowych i jakościowych zasobów wodnych na obszarach wiejskich - aspekty techniczne, prawne i ekonomiczne”
Włodzimierz Miernik
nr katalogowy: 39127
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-7
ISO 22000 - Krok dalej niż HACCP
nr katalogowy: 36648
OPAKOWANIE 2018-7
Nakrętka jak żadna inna
Anna Naruszko
nr katalogowy: 115103
OPAKOWANIE 2015-2
EyeC Proofiler Graphic - niezawodna inwestycja w prepressie
nr katalogowy: 89882
OPAKOWANIE 2022-3
SPLINX: Kiedy liczy się efekt
nr katalogowy: 136916
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak skłonić klienta do zakupów?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 139355
OPAKOWANIE 2012-10
Magnes na klienta
JANUSZ KUZIOŁA
nr katalogowy: 71917
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-10
ISO/TS 10004:2010(E) Quality management - Customer satisfaction - Guidelines for monitoring and measuring, czyli wytyczne do monitorowania i pomiaru satysfakcji klienta
Olaf Henrykowski
nr katalogowy: 71537
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-11
Monitorowanie percepcji klienta
Antoni Kleniewski
nr katalogowy: 11579
OPAKOWANIE 2016-9
Smacznie, bezbłędnie i bezpiecznie
nr katalogowy: 101430
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-2
Produktywność i jakość usług a produktywność firmy
Andrzej Kłosowski
nr katalogowy: 65687
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Jak określić wielkość zysku kalkulacyjnego wyrobu i stworzyć rentowną ofertę?
nr katalogowy: 58725
AUTO MOTO SERWIS 2018-TS-1
Biznes
nr katalogowy: 134263
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2012-8
Sezonowość zmian wartości wybranych właściwości fizykochemicznych wody odpływającej z małej zlewni rolniczo-leśnej
Tomasz Kowalik
Andrzej Bogdał
Włodzimierz Kanownik
Łukasz Borek
nr katalogowy: 69936
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-1
WYWIAD z...Panem Andrzejem Kozłowskim, Dyrektorem Wykonawczym ds. Strategii i Zarządzania Projektami PKN Orlen
nr katalogowy: 103359
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-2
Badania modelowe wpływu zimnego środowiska pracy na kształtowanie się mikroklimatu wewnątrz rękawic ochronnych zintegrowanych z pasywnym źródłem ciepła
EMILIA IRZMAŃSKA
PAULINA MAJCZAK
PAULINA KROPIDŁOWSKA
nr katalogowy: 112416
10.15199/60.2018.02.2
rękawice ochronne
zimne środowisko pracy
pasywne źródła ciepła
mikroklimat wewnątrz rękawic
protective gloves
cold working environment
passive heat sources
microclimate inside the glove
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-6
Czy można zaplanować jakość?
Dariusz Karcz
nr katalogowy: 24937
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2016-2
Mała łazienka - duży efekt
Magdalena Magdziarz
nr katalogowy: 99132
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-11
Ocena jakości logistyki usług i jej egzemplifikacja
Joanna PIORUNOWSKA-KOKOSZKO*
nr katalogowy: 129186
10.15199/46.2020.11.2
proces usługowy
logistyka usług
jakość
services process
logistics in services
quality
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Glimek. Jakość obsługi a wyrobiona marka produktu
Jacek SZCZEPANIAK
nr katalogowy: 5050
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Tego klienta nie obsługujemy - czyli jak poradzić sobie z najtrudniejszymi przypadkami
nr katalogowy: 109065
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-12
Dylematy etyczne w biznesie zrównoważonego rozwoju
Krystyna Lisiecka
nr katalogowy: 56158
OPAKOWANIE 2015-6
Metoda predykcji parametrów nawijania etykiet termokurczliwych
KRZYSZTOF KRYSTOSIAK
nr katalogowy: 92397
10.15199/42.2015.6.2
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH