Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Polska kuchnia regionalna – kuchnia wielkopolska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 150021
kuchnia wielkopolska
pyry
gzik (gotowane ziemniaki z twarogiem)
parzybroda
rogale świętomarcińskie
Wielkopolska cuisine
potatoes
gzik (boiled potatoes with cottage cheese)
parzybroda soup
St. Martin's croissants
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia ukraińska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 136213
kuchnie regionalne
kuchnia ukraińska
charakterystyka
regional cuisine
Ukrainian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia ukraińska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 136213
kuchnie regionalne
kuchnia ukraińska
charakterystyka
regional cuisine
Ukrainian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia litewska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140919
kuchnia regionalna
kuchnia litewska
charakterystyka
regional cuisine
Lithuanian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia litewska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140919
kuchnia regionalna
kuchnia litewska
charakterystyka
regional cuisine
Lithuanian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia czeska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 138824
kuchnia czeska
potrawy
zwyczaje
gastronomia
Czech cuisine
dishes
habits
gastronomy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia czeska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 138824
kuchnia czeska
potrawy
zwyczaje
gastronomia
Czech cuisine
dishes
habits
gastronomy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia niemiecka
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140254
kuchnie regionalne
kuchnia niemiecka
charakterystyka
regional cuisine
German cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia niemiecka
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140254
kuchnie regionalne
kuchnia niemiecka
charakterystyka
regional cuisine
German cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-5
Siła w zespole
nr katalogowy: 105504
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Elitarny bażant
nr katalogowy: 12102
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Polska kuchnia regionalna – kuchnia śląska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 145173
kuchnia regionalna
kuchnia śląska
charakterystyka
regional Polish cuisine
Silesian cuisine
characteristics
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Arcydzieła z koniakiem
D.G
nr katalogowy: 4054
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Młode talenty
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4055
OPAKOWANIE 2004-3
Wysokiej jakości opakowania do wyrafinowanych potraw
nr katalogowy: 3162
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
Wielkopolskie browarnictwo w II Rzeczypospolitej Polskiej
Sebastian Wawszczak
Michał Szymański
Maria Śmiechowska
nr katalogowy: 137298
10.15199/64.2022.2.3
piwo
browar
piwowarstwo
Wielkopolska
beer
brewery
brewing
Greater Poland (Wielkopolska – Region of Poland)
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
Wielkopolskie browarnictwo w II Rzeczypospolitej Polskiej
Sebastian Wawszczak
Michał Szymański
Maria Śmiechowska
nr katalogowy: 137298
10.15199/64.2022.2.3
piwo
browar
piwowarstwo
Wielkopolska
beer
brewery
brewing
Greater Poland (Wielkopolska – Region of Poland)
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Kuchnia staropolska
nr katalogowy: 141822
kuchnia staropolska
składniki
dania
old Polish cuisine
ingredients
meals
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Turystyka Kulinarna
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 39715
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Włoskie specjały
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 137467
kuchnia włoska
potrawy mączne
pizza
makarony
pierożki
pieczywo
mąka pszenna typ 00
semolina
Italian cuisine
flour dishes
pizza
pasta
dumplings
bread
wheat flour type 00
semolina
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Włoskie specjały
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 137467
kuchnia włoska
potrawy mączne
pizza
makarony
pierożki
pieczywo
mąka pszenna typ 00
semolina
Italian cuisine
flour dishes
pizza
pasta
dumplings
bread
wheat flour type 00
semolina
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-5
Konferencja krajowa w Poznaniu
nr katalogowy: 1627
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-1
Spotkanie na Politechnice Poznańskiej
nr katalogowy: 17697
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Polska kuchnia regionalna – kuchnia Pomorza i Kaszub
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 147594
kuchnia regionalna
kuchnia Pomorza i Kaszub
charakterystyka
regional Polish cuisine
Pomerania and Kashubia cuisines
characteristics
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Grand Prix dla W. M. Amaro
nr katalogowy: 127623
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-2
Spotkanie Wielkopolskiej Izby Budownictwa
nr katalogowy: 17650
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-7
Ogólnopolski Konkurs Cukierniczy i Piekarski w Poznaniu
Paulina Kania-Lentes
Izabela Różań
nr katalogowy: 12725
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-11
Wizyta delegacji z Singapuru i Włoch w Wielkopolskiej Izbie Budownictwa
ZAK
nr katalogowy: 10764
GAZETA CUKROWNICZA 2012-3
Przebieg kampanii 2011/2012 w cukrowniach Grupy Pfeifer & Langen w Polsce
Dominik Stefański
nr katalogowy: 68890
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-12
Weryfikacja wielkopolskich wyrobów mięsnych
nr katalogowy: 31761
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-5
Informacje
nr katalogowy: 25975
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Rok rozmaitości, czyli podsumowanie 2018
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 117390
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Mistrzowie i czeladnicy
nr katalogowy: 109869
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-8
TECHNIKA NA CO DZIEŃ
nr katalogowy: 37570
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Polska kuchnia regionalna – kuchnia Podkarpacia
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 150904
kuchnia regionalna
kuchnia Podkarpacia
charakterystyka
regional Polish cuisine
Podkarpacie cuisines
characteristics
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Pyry z gzikiem i nie tylko
LIDIA LOREK-GURANOWSKA
nr katalogowy: 30190
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Święto Golonki 2008
nr katalogowy: 38225
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-6
Krajobraz inwestycyjny województwa wielkopolskiego
Ewa Zychowicz
nr katalogowy: 35868
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-6
Poznań
Robert Kozela
nr katalogowy: 26891
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-2
Sympozjum Instalacje elektryczne i automatyka w obiektach budowlanych
nr katalogowy: 23944
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-1
Turystyka Kulinarna
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 40671
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2007-7-8
Analiza działania małych oczyszczalni ścieków w gminie Środa Wielkopolska
Małgorzata Makowska
Marek Michałowski
nr katalogowy: 27972
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-8
Firma Werner Kenkel - gwarancją jakości i rzetelności
nr katalogowy: 37773
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-2
LUDZIE POLSKIEJ ELEKTRYKI - Prof. Kazimierz Zygmunt Idaszewski (1878–1965)
Michał Brzozowski
nr katalogowy: 23943
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-18
CO PISZĄ INNI
nr katalogowy: 70596
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-19
POLSKA I ŚWIAT- Wydarzenia
nr katalogowy: 79605
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-12
Historia i teraźniejszość Wielkopolskiej Izby Budownictwa
nr katalogowy: 141224
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-9
Francuskie bistro w środku Warszawy Miejski szyk
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 93440
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Nowoczesna technologia i kompleksowe wsparcie każdej kuchni
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 142952
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia niemiecka
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140254
kuchnie regionalne
kuchnia niemiecka
charakterystyka
regional cuisine
German cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Mistrzowie wędliniarstwa
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 69684
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-1-2
"Gęsina na imieninach"
nr katalogowy: 118546
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-1
Polskie firmy chemiczne w Internecie.Część XXII
nr katalogowy: 65153
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-8
BHP W SIECI
nr katalogowy: 61489
AURA 2009-9
RECENZJE
nr katalogowy: 46807
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2009-8
Konferencje naukowo-techniczne Oddziału Poznańskiego SEP podczas targów EXPOPOWER 2009
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 45948
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-1
PONAD 31,5 TYS. GOSPODARSTW zlikwidowało hodowlę świń w 2021 r.
nr katalogowy: 135926
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-10
ZŁOTY INŻYNIER 2009 - Kandydaci
nr katalogowy: 44449
ELEKTROINSTALATOR 2019-2
WYDARZENIA
nr katalogowy: 119021
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-11
Wiadomości-Wydarzenia
nr katalogowy: 134358
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-10
WSPOMNIENIA POŚMIERTNE - Doc. dr Wojciech Jerzykiewicz (1940-2009)
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 47360
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-10
Złotnicka Premium
nr katalogowy: 54650
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-10
ludzie i wydarzenia > kto jest kim Zofia Strzyż
nr katalogowy: 94217
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2022-1
XXIV Sympozjum Oddziału Poznańskiego SEP – „Sieci i instalacje 2021”
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 135656
GOSPODARKA WODNA 2010-4
Wybitni - Stanisław Jan Zwierzchowski 1880-1940
Zdzisław Mikulski
nr katalogowy: 51008
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-2
Zmiany klimatu, nowe zagrożenia i wyzwania związane z ochroną roślin Podsumowanie 60. Sesji Naukowej Instytutu Ochrony Roślin - PIB
nr katalogowy: 125845
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-9
Bioremediacja jezior na przykładzie jeziora Bąk w miejscowości Okonek
Robert Mazur
Aleksandra Wagner
nr katalogowy: 133324
10.15199/62.2021.9.17
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-9
Bioremediacja jezior na przykładzie jeziora Bąk w miejscowości Okonek
Robert Mazur
Aleksandra Wagner
nr katalogowy: 133324
10.15199/62.2021.9.17
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-9
Bioremediacja jezior na przykładzie jeziora Bąk w miejscowości Okonek
Robert Mazur
Aleksandra Wagner
nr katalogowy: 133324
10.15199/62.2021.9.17
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-11-12
Polska kuchnia regionalna – kuchnia Mazowsza i Kurpiów
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 146343
kuchnia regionalna
Mazowsze
Kurpie
charakterystyka
regional Polish cuisine
Mazovia
Kurpie
characteristics
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-12
Historia i teraźniejszość Wielkopolskiej Izby Budownictwa
nr katalogowy: 141224
GOSPODARKA WODNA 2018-8
Zagospodarowanie i wykorzystanie turystyczne Wielkiej Pętli Wielkopolski na odcinku od Jeziora Pątnowskiego do Rogalinka (widziane okiem wodniaka)
ZBIGNIEW SROKA
KATARZYNA BARANOWSKA
nr katalogowy: 115367
POLISH TECHNICAL REVIEW 2020-1
REFLEXIONS AFTER THE WORLD DAY OF ENGINEER
Janusz Kowalski
nr katalogowy: 126066
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-8
Konferencje naukowo-techniczne Oddziału Poznańskiego SEP podczas targów EXPOPOWER 2023
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 144490
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2024-6
Konferencje naukowo-techniczne Oddziału Poznańskiego SEP podczas Targów EXPOPOWER 2024
nr katalogowy: 149161
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2015-4
Doświadczenia z wykorzystania środków UE w inwestycjach gazowych sieci dystrybucyjnych
nr katalogowy: 90639
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-8
Konferencje naukowo-techniczne Oddziału Poznańskiego SEP podczas targów EXPOPOWER 2018
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 115321
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
3 x środowisko czyli Trzy kampanie integrujące przedsiębiorstwa sektora MŚP i ich otoczenie w działaniach na rzecz ochrony środowiska
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 86230
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-2
Klasyczne i inteligentne sieci oraz instalacje - projektowanie, budowa, eksploatacja
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 74269
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-8
Konferencje naukowo-techniczne Oddziału Poznańskiego SEP podczas targów EXPOPOWER 2013
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 78264
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-9
Konferencje naukowo-techniczne Oddziału Poznańskiego SEP podczas Targów EXPOPOWER 2010
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 53973
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-12
Relacja z II Krajowej Konferencji Polskiej Nagrody Jakości "Polska jakość w 100-lecie odzyskania Niepodległości 1918 - 1921" oraz finału konkursu PNJ - EFQM
Witold Pokora
nr katalogowy: 124122
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2019-8
Konferencje naukowo-techniczne Oddziału Poznańskiego SEP podczas Targów EXPOPOWER 2019
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 121754
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-10
Luboński Szlak Architektury Przemysłowej
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 101176
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-10
Konferencje naukowo-techniczne Oddziału Poznańskiego SEP podczas Targów EXPOPOWER 2017
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 109994
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2011-8
Konferencje naukowo-techniczne Oddziału Poznańskiego Stowarzyszenia Elektryków Polskich podczas targów EXPOPOWER 2011
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 61333
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2011-2
Sympozjum "Sieci i instalacje elektryczne – klasyczne i inteligentne"
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 57323
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-9-10
A jednak produkcja
Henryk Piekut
nr katalogowy: 126148
GOSPODARKA WODNA 2022-2
Działania retencyjne Wód Polskich na obszarze Pojezierza Wielkopolsko-Kujawskiego
BOGUMIŁ NOWAK
JAROSŁAW WŁADCZYK
nr katalogowy: 136250
10.15199/22.2022.2.2
retencja wodna
odbudowa zasobów wodnych
urządzenia hydrotechniczne
piętrzenie wód
Program Kształtowania Zasobów Wodnych
water retention
water resources restoration
hydraulic engineering facilities
water damming
Water Resources Shaping Programme
GOSPODARKA WODNA 2022-2
Działania retencyjne Wód Polskich na obszarze Pojezierza Wielkopolsko-Kujawskiego
BOGUMIŁ NOWAK
JAROSŁAW WŁADCZYK
nr katalogowy: 136250
10.15199/22.2022.2.2
retencja wodna
odbudowa zasobów wodnych
urządzenia hydrotechniczne
piętrzenie wód
Program Kształtowania Zasobów Wodnych
water retention
water resources restoration
hydraulic engineering facilities
water damming
Water Resources Shaping Programme
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-12
Dudy i kozły
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 117705
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-2
XX Jubileuszowe Sympozjum Oddziału Poznańskiego SEP "Sieci i instalacje 2017"
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 112079
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-2
Bezpieczeństwo pracy i eksploatacji sieci oraz instalacji
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 82290
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2012-8
Konferencje naukowo-techniczne Oddziału Poznańskiego Stowarzyszenia Elektryków Polskich podczas targów EXPOPOWER 2012
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 69705
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-2
XIX Sympozjum Oddziału Poznańskiego SEP "Sieci i instalacje - teoria i praktyka"
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 103912
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-2
XVIII Sympozjum Oddziału Poznańskiego SEP - "Sieci i instalacje - nowe wyzwania"
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 96520
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2022-1
XXIV Sympozjum Oddziału Poznańskiego SEP – „Sieci i instalacje 2021”
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 135656
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-7
Oficjalne otwarcie zakładu Mondi Simet w Grabonogu
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 115085
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2019-2
XXI Sympozjum Oddziału Poznańskiego SEP "Sieci i instalacje 2018"
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 118491
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2015-3
XVII Sympozjum Oddziału Poznańskiego SEP "Sieci i instalacje - zagadnienia wybrane"
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 90040
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2024-1
XXVI Sympozjum Oddziału Poznańskiego SEP „Sieci i instalacje” 2023
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 147057
GOSPODARKA WODNA 2017-8
Wspólnie pomóżmy Noteci!
MAREK TCHÓRZKA
HANNA FORBRICH
nr katalogowy: 108756
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-8
Konferencje naukowo-techniczne Oddziału Poznańskiego SEP podczas Targów Expopower 2014
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 85866
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2020-1
XXII Sympozjum Oddziału Poznańskiego SEP "Sieci i instalacje 2019”"
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 124378
AURA 2019-6
Ślad wodny produkcji pszenicy ozimej w Wielkopolsce
Małgorzata Holka
Jerzy Bieńkowski
nr katalogowy: 120621
10.15199/2.2019.6.2
ślad wodny uprawy roślin
niebieski ślad wodny
zielony ślad wodny
szary ślad wodny
nawożenie azotem
pszenica ozima
water footprint
blue water footprint
green water footprint
grey water footprint
nitrogen fertilization
winter wheat
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Ser ricotta – produkcja, charakterystyka i cechy jakościowe
Iwona Chwastowska-Siwiecka
nr katalogowy: 134160
10.15199/65.2021.10.5
ser ricotta
technologia produkcji
cechy jakościowe
przechowywanie chłodnicze
ricotta cheese
production technology
quality features
cold storage
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Ser ricotta – produkcja, charakterystyka i cechy jakościowe
Iwona Chwastowska-Siwiecka
nr katalogowy: 134160
10.15199/65.2021.10.5
ser ricotta
technologia produkcji
cechy jakościowe
przechowywanie chłodnicze
ricotta cheese
production technology
quality features
cold storage
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Ser ricotta – produkcja, charakterystyka i cechy jakościowe
Iwona Chwastowska-Siwiecka
nr katalogowy: 134160
10.15199/65.2021.10.5
ser ricotta
technologia produkcji
cechy jakościowe
przechowywanie chłodnicze
ricotta cheese
production technology
quality features
cold storage
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Ser ricotta – produkcja, charakterystyka i cechy jakościowe
Iwona Chwastowska-Siwiecka
nr katalogowy: 134160
10.15199/65.2021.10.5
ser ricotta
technologia produkcji
cechy jakościowe
przechowywanie chłodnicze
ricotta cheese
production technology
quality features
cold storage
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-10
Wielkopolskie smaki
Ewa Czarniecka
nr katalogowy: 71220
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2013-2
XXXV Ogólnopolska konferencja kartograficzna Pragmatyka w kartografii
Stanisław Marcin Wiliński
nr katalogowy: 74554
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-2
Krupnioki śląskie i inne produkty posiadające Chronione Oznaczenie Geograficzne
Marlena Piekut
nr katalogowy: 104156
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2015-9
Konferencje naukowo-techniczne Oddziału Poznańskiego SEP podczas Targów Expopower 2015
Ryszard Niewiedział
nr katalogowy: 93429
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2023-9
Polska Spółka Gazownictwa będzie dystrybuować biometan i wodór (wywiad z prezesem PSG z okazji jubileuszu 10-lecia spółki)
nr katalogowy: 145158
GOSPODARKA WODNA 2017-8
Z nurtem przygody
nr katalogowy: 108758
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2012-2
Analiza pracy wybranych farm wiatrowych w Polsce Część I. Efektywność produkcji energii elektrycznej
Krzysztof Chmielowiec
Andrzej Firlit
Krzysztof Piątek
nr katalogowy: 65565
GAZETA CUKROWNICZA 2011-5
130 lat Cukrowni Kruszwica
Bogdan Mardofel
nr katalogowy: 62141
GAZETA CUKROWNICZA 2011-3
130 lat Cukrowni Nakło
Bogdan Mardofel
nr katalogowy: 60125
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2015-1
Potrzeba nowych uregulowań prawnych dotyczących własności i współwłasności na przykładzie Kanady (Alberta) i Polski (Wielkopolska). Cz. I*)
JAN MAREK STEPCZYŃSKI
ZYGMUNT ZADORA-PASZKOWSKI
WALDEMAR SZTUKIEWICZ
nr katalogowy: 89253
GAZETA CUKROWNICZA 2010-3
Nowości
nr katalogowy: 51888
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-6
SIMET - nowoczesna produkcja opakowań tekturowych w Grabonogu
nr katalogowy: 92161
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2015-2
Potrzeba nowych uregulowań prawnych dotyczących własności i współwłasności na przykładzie Kanady (Alberta) i Polski (Wielkopolska). Cz. II
JAN MAREK STEPCZYŃSKI
ZYGMUNT ZADORA-PASZKOWSKI
WALDEMAR SZTUKIEWICZ
nr katalogowy: 89548
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2022-2
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
MARCIN KNAPIŃSKI
nr katalogowy: 138410
GOSPODARKA WODNA 2021-6
Ciąg dalszy historii o budowie „zamku” w Stobnicy
nr katalogowy: 132084
GOSPODARKA WODNA 2021-6
Ciąg dalszy historii o budowie „zamku” w Stobnicy
nr katalogowy: 132084
GOSPODARKA WODNA 2021-6
Ciąg dalszy historii o budowie „zamku” w Stobnicy
nr katalogowy: 132084
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-11
Ocena efektywności mikro elektrowni fotowoltaicznych w Polsce na podstawie analizy monitorowanego obiektu
Adam DĄBROWSKI
Agata DĄBROWSKA
Marcin DĄBROWSKI
nr katalogowy: 146221
10.15199/48.2023.11.35
panele fotowoltaiczne
mikro elektrownie fotowoltaiczne
wydajność systemów fotowoltaicznych
photovoltaic panels
photovoltaic micro power plants
performance of photovoltaic systems
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Polska kuchnia regionalna (cz. I)
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 145008
kuchnia regionalna
regiony kulinarne
charakterystyka
regional Polish cuisine
culinary regions
characteristics
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-7
Innowacje w produkcji mleka – studium przypadku grupy producenckiej
Paulina Luiza Wiza
Wojciech Styburski
Alina Nowotarska
Klaudia Spych
nr katalogowy: 132714
10.15199/65.2021.7.6
grupy producentów rolnych
innowacje
produkcja mleka
rynek mleka
groups of agricultural producers
innovations
milk production
milk market
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-7
Innowacje w produkcji mleka – studium przypadku grupy producenckiej
Paulina Luiza Wiza
Wojciech Styburski
Alina Nowotarska
Klaudia Spych
nr katalogowy: 132714
10.15199/65.2021.7.6
grupy producentów rolnych
innowacje
produkcja mleka
rynek mleka
groups of agricultural producers
innovations
milk production
milk market
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-7
Innowacje w produkcji mleka – studium przypadku grupy producenckiej
Paulina Luiza Wiza
Wojciech Styburski
Alina Nowotarska
Klaudia Spych
nr katalogowy: 132714
10.15199/65.2021.7.6
grupy producentów rolnych
innowacje
produkcja mleka
rynek mleka
groups of agricultural producers
innovations
milk production
milk market
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-7
Innowacje w produkcji mleka – studium przypadku grupy producenckiej
Paulina Luiza Wiza
Wojciech Styburski
Alina Nowotarska
Klaudia Spych
nr katalogowy: 132714
10.15199/65.2021.7.6
grupy producentów rolnych
innowacje
produkcja mleka
rynek mleka
groups of agricultural producers
innovations
milk production
milk market
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-7
Innowacje w produkcji mleka – studium przypadku grupy producenckiej
Paulina Luiza Wiza
Wojciech Styburski
Alina Nowotarska
Klaudia Spych
nr katalogowy: 132714
10.15199/65.2021.7.6
grupy producentów rolnych
innowacje
produkcja mleka
rynek mleka
groups of agricultural producers
innovations
milk production
milk market
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-8
Mięso danieli – niedoceniane w kuchni i przetwórstwie
Dominika Opat
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 144666
10.15199/65.2023.8.7
mięso danieli
warunki pozyskania
jakość
fallow deer meat
conditions of meat production
quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-10
Japońskie sosy sojowe – technologia, rola mikroorganizmów, jakość i innowacje
Iwona Gientka
nr katalogowy: 145685
10.15199/65.2023.10.4
sos sojowy
technologia produkcji
shoyu
koji
moromi
soy sauce
production technology
shoyu
koji
moromi
GOSPODARKA WODNA 2020-11
Jak doszło do budowy zamku-aparthotelu w Stobnicy (Wielkopolska) w obszarze Natura 2000?
PIOTR ILNICKI
nr katalogowy: 129108
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-7
Działania doskonalące w procesie zarządzania ryzykiem organizacyjnym
Anna STASIUK-PIEKARSKA
nr katalogowy: 114879
10.15199/48.2018.7.5
działania doskonalące
proces
zarządzanie ryzykiem organizacyjnym
improvement activities
process
organizational risk management
GOSPODARKA WODNA 2024-9
Modernizacja zabudowy hydrotechnicznej rzeki Meszny jako przykład działań w celu zwiększenia możliwości retencyjnych w zlewniach małych rzek nizinnych
BOGUMIŁ NOWAK
MICHAł LASKOWSKI
nr katalogowy: 150502
10.15199/22.2024.9.2
odtwarzanie zasobów wodnych
retencja korytowa
niżówki hy drologiczne
jazy
Pojezierze Gnieźnieńskie
water resources recovery
riverbed retention
low-water periods
weirs
Gnieźnieńskie Lakeland
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-8
Analysis of Leaf Moisture of Chinese Mustard Green and Water Spinach using Single-Port Circular SRR Microwave Sensor for Post-Harvest in the Agriculture Industry
S. A. Subramaniam
N. A. Shairi
Z. Zakaria
N. B. Asan
M. K. Zahari
S. Alam
nr katalogowy: 149772
10.15199/48.2024.08.51
microwave sensor
leaf moisture
split ring resonator
agriculture industry
czujnik mikrofalowy
wilgotność liści
rezonator z dzielonym pierścieniem
przemysł rolniczy
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2017-4
Influence of operation on tram wheels and rails surface layer condition
Marta Paczkowska
Łukasz Wojciechowski
Bartosz Firlik
Grzegorz Kinal
Aleksandra Rewolińska
nr katalogowy: 108935
10.15199/28.2017.4.6
tram wheel
surface layer
plastic deformation
koła tramwajowe
warstwa wierzchnia
odkształcenie plastyczne
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-2
Opłacalność chowu trzody chlewnej w Polsce w obliczu wielu zagrożeń
Małgorzata Pasternak
nr katalogowy: 125032
10.15199/65.2020.2.3
trzoda chlewna
opłacalność
chów
ceny
ASF
pigs
profitability
breeding
prices
ASF
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH