Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-2
Dania - światowy lider w produkcji mięsa wieprzowego
Andrzej Pisula
Marta Marciniak
nr katalogowy: 49796
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4267
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
Żywność mrożona a zachowania nabywcze konsumentów
Hanna Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 62557
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Kuchnia pachnąca papryką
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 35138
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-7
Nazwy dań gotowych z głównym składnikiem mięsnym
nr katalogowy: 121372
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Najczęściej wybierane marki na rynku żywności mrożonej
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 40047
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-1
Wykorzystajmy duńskie doświadczenia ze stosowania energii odnawialnej
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 74064
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Historia kuchni polskiej w pigułce
nr katalogowy: 140252
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Zielona lekcja
nr katalogowy: 18690
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Radość i duma
nr katalogowy: 112580
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Pełna informacja
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 49031
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
O smakach i zapachach w kuchni Karola Okrasy
nr katalogowy: 78297
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Smaki Italii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 94672
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Sielawa z sandaczem
nr katalogowy: 18501
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Kolaże smaków
nr katalogowy: 4206
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Konkursowe warzywa
nr katalogowy: 18512
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-5
Wyróżniaj się
nr katalogowy: 105503
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
"Kulinarne podróże po świecie", czyli XIII Małopolski Konkurs Kucharsko-Cukierniczy dla uczniów szkół zawodowych specjalnych
Anna Korfel
nr katalogowy: 85201
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-8
Nowe - nie znaczy złe...
nr katalogowy: 46315
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Koktajl szyty na miarę
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 131986
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Wygoda i bezpieczeństwo
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 131702
żywność wygodna
metody utrwalania
koronawirus
gotowe dania restauracyjne
zestawy do samodzielnego przygotowania
oferta sklepowa gastronomii
convenience food
preservation methods
coronavirus
ready-made restaurant dishes
do it yourself kits
gastronomy offer for stores
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Wygoda i bezpieczeństwo
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 131702
żywność wygodna
metody utrwalania
koronawirus
gotowe dania restauracyjne
zestawy do samodzielnego przygotowania
oferta sklepowa gastronomii
convenience food
preservation methods
coronavirus
ready-made restaurant dishes
do it yourself kits
gastronomy offer for stores
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Świąteczne wina
SŁAWOMIR CHRZCZONOWICZ
nr katalogowy: 12170
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Smak indywidualności
nr katalogowy: 18527
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Dania z rodowodem
BARBARA POKORSKA
nr katalogowy: 4089
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
M jak Martell
DG
nr katalogowy: 11924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Oblicza pizzy
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 12000
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Dania z rodowodem
nr katalogowy: 4185
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Z hiszpańskim temperamentem
nr katalogowy: 4094
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Włoskie sekrety
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4093
GOSPODARKA WODNA 2018-3
INFORMACJE NOWOŚCI
nr katalogowy: 112730
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-5
Kulinarny Talent 2011
nr katalogowy: 59491
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Gotowe kanapki w dobrej diecie
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 98576
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Kuchnia wczoraj i dziś
URSZULA MACHAJ
WANDA MAZUREK
nr katalogowy: 18516
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Samo zdrowie na deser
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 4037
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
Rozwój rynku żywności mrożonej
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 14907
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-7
Opakowanie-niemy sprzedawca mięsa i przetworów
Lech Rak
nr katalogowy: 9569
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Przepisy Ambasadorów
nr katalogowy: 134024
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 4057
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Wileńsko-mazurska nuta
JÓZEF ANDRZEJ NARÓĆ
nr katalogowy: 12019
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Mistrzowskie risotto i gorgonzola
D. M.
nr katalogowy: 11925
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Szybka rybka
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4146
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Bukiet smaków
DAG
nr katalogowy: 11980
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2013-5
Spotkanie przedstawicieli Izby Gospodarczej Ciepłownictwo Polskie z przedstawicielami duńskiego sektora ciepłowniczego
nr katalogowy: 76427
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Tajniki sous-vide
Wiesława Grzesińska
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 74946
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Na głębokim tłuszczu Frytownice - urządzenia do smażenia zanurzeniowego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4300
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-8
Uwarunkowania stosowania koszy siatkowo-kamiennych w budownictwie wodnym
K. Parylak
nr katalogowy: 2647
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Dekoracyjne dodatki do ciast i ciasteczek
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 111491
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Przysmaki Krainy Wielkich Jezior
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 63449
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Tea&coff ee. Desery i ciastka do herbaty - i z herbatą
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 19109
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Stół to najlepsze miejsce do rozmowy
nr katalogowy: 51621
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Historia kuchni polskiej w pigułce
nr katalogowy: 140252
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Restauracja Brasserie w nowej hali Selgros Cash&Carry
nr katalogowy: 110318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Fasola z nutką wanilii
nr katalogowy: 93911
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Przepisy Ambasadorów
nr katalogowy: 134024
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Gastronomiczne inspiracje
nr katalogowy: 142950
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
PLACKI I PYZY zawojują rynek HoReCa
Elżbieta Wójcik
nr katalogowy: 67380
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Piekarnia i restauracja PAUL już w Polsce
nr katalogowy: 93306
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-3
List do redakcji – prof. dr hab. inż. Andrzej Błędzki
nr katalogowy: 130827
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Młodzi profesjonaliści
nr katalogowy: 32380
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-1
Zawodowy tytuł "Inżynier Europejski"
nr katalogowy: 28505
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Turniej wielkanocny
nr katalogowy: 51630
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Azjatyckie dania z grzybami
nr katalogowy: 145167
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-1
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 32418
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Olimpijski catering
WŁADYSŁAW SERWATOWSKI
nr katalogowy: 32366
OPAKOWANIE 2012-1
Nowe opakowanie do żywności od RPC
nr katalogowy: 65304
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Dania z warzywniaka
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
INGRID WACHOWICZ
nr katalogowy: 31173
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-9
Targi Innowacje-Technologie-Maszyny ITM Polska
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 30021
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Smak domowej roboty
nr katalogowy: 29645
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Między Wschodem a Zachodem
nr katalogowy: 38470
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-9
Posiedzenie Zarządu GAM
nr katalogowy: 37692
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Gotuj z ARDO
nr katalogowy: 36842
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 88291
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Symfonia zapachów
Teresa W.
nr katalogowy: 78118
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Rybne zmagania
nr katalogowy: 75786
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Konkursowe ryby
nr katalogowy: 57398
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-7
Poznań stolicą innowacji dla przemysłu
nr katalogowy: 92698
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
4 fakty o mrożeniu jedzenia
nr katalogowy: 139597
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
4 fakty o mrożeniu jedzenia
nr katalogowy: 139597
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Znamy laureatów plebiscytu „Najlepsza Restauracja 2024”
nr katalogowy: 150012
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Dialog z tradycją
nr katalogowy: 119634
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Koktajl szyty na miarę
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 131986
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Warszawa-Jerozolima
DOMINIKA MATUSZAK
nr katalogowy: 34394
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Jesteś tym, co jesz
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
nr katalogowy: 34393
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Polski handel suszami warzywnymi
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 34162
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Sander Gourmet to gwarancja jakości
Arkadiusz Krzywiński
nr katalogowy: 33031
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Jedz, co chcesz
nr katalogowy: 32370
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Przy wigilijnym stole
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 31732
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Świąteczne przyprawy
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 31698
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Drużyna do zadań specjalnych
nr katalogowy: 29160
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Lubuskie Smaki
nr katalogowy: 85471
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Ze zbójnicką fantazją
nr katalogowy: 78864
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Comfort food – żywność na pocieszenie
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 142327
żywienie
żywność na pocieszenie
nutrition
comfort food.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-1
Wdrażanie Dyrektywy 2002/91/WE w Danii
Susanne Dyrbol
Soren Aggerholm
nr katalogowy: 32489
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Zwycięstwa na najwyższym poziomie
JERZY PASIKOWSKI
nr katalogowy: 31176
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-12
Trunki do potraw świątecznych
winny maniak.
nr katalogowy: 40308
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Kawa rozgrzewa ciało i duszę
nr katalogowy: 39003
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-9
Świętomięs Polski w Bydgoszczy
nr katalogowy: 101052
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-2-3
POLSKA I ŚWIAT - Wydarzenia
nr katalogowy: 96332
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Wielkanocne przysmaki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136711
Wielkanoc
potrawy
jaja
ryby
zupy
sosy
sałatki
ciasta
potrawy regionalne
nowe trendy
Easter
dishes
eggs
fish
soups
sauces
cakes
regional dishes
new trends
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Wielkanocne przysmaki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136711
Wielkanoc
potrawy
jaja
ryby
zupy
sosy
sałatki
ciasta
potrawy regionalne
nowe trendy
Easter
dishes
eggs
fish
soups
sauces
cakes
regional dishes
new trends
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-9
Kucharz doskonały
nr katalogowy: 109186
OPAKOWANIE 2007-11
Grupa Mispol wprowadza tacki wielowarstwowe firmy RPC Bebo na polski rynek dań gotowych
nr katalogowy: 31015
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-9
Sektor zbożowo-paszowy w Polsce i Unii Europejskiej
AGNIESZKA JUDZIŃSKA
nr katalogowy: 29755
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2007-5
BADANIA WŁAŚCIWOŚCI ODLEWNICZYCH, MECHANICZNYCH I STRUKTURY NOWYCH EKOLOGICZNYCH MOSIĄDZÓW ARMATUROWYCH BADANIA WSTĘPNE
LUDWIK CIURA
BEATA CWOLEK
WITOLD MALEC
ŁUKASZ MARCHEWKA
nr katalogowy: 25835
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-1
Profesor OLE FANGER nie żyje
Bogdan Mizieliński
nr katalogowy: 23258
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Produkty mięsne w atmosferze ochronnej
nr katalogowy: 83608
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-10
Mistrzowie na start
nr katalogowy: 71219
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-6
Na najwyższym poziomie
nr katalogowy: 77107
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 97686
CHŁODNICTWO 2007-3
Czynniki HFC czy stare czynniki chłodnicze - co będzie przyszłością?
HERMAN HALOZAN
RENE RIEBERER
nr katalogowy: 24964
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 74944
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-6
Apetyt na grilla
nr katalogowy: 52072
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-20-21
Morderca korupcji
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 55063
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Na co dzień i od święta
nr katalogowy: 94681
OPAKOWANIE 2016-10
Tetra Recart - to się opłaca!
nr katalogowy: 101463
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
JAKOŚĆ I ŚWIEŻOŚĆ - przepis na sukces każdej restauracji
nr katalogowy: 97171
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
"Kulinarny Talent 2015" wyłoniony! Młodzi i zdolni
nr katalogowy: 91211
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-9
Specjały kaszubskiej gospodyni
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 62231
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Powrót jesiotra
nr katalogowy: 104991
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Trzy znaki smaku
nr katalogowy: 78122
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Heart by Amaro
nr katalogowy: 128013
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-11
Rynkowe dnia gotowe z mięsem – analiza składu, wartości odżywczej i ceny
Mirosław Słowiński
ANETA CEGIEŁKA
nr katalogowy: 151611
dania gotowe
wartość odżywcza
zawartość mięsa
ready made meals
nutritional value
content of meat
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
Mistrz Szkolnej Patelni
nr katalogowy: 84684
OPAKOWANIE 2019-12
Opakowania produktów do podgrzewania w wysokich temperaturach - część 1.
Ewa Rajnsz
nr katalogowy: 124289
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-2-3
CO PISZĄ INNI
nr katalogowy: 96356
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Heart by Amaro
nr katalogowy: 128013
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Lato na talerzu
nr katalogowy: 127635
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-4
Wiatr w śmigłach
Andrzej J. Szymysł
nr katalogowy: 82630
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 77307
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Kuchnia bez granic
nr katalogowy: 108493
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Otwarcie nowej hali Selgros Cash&Carry
nr katalogowy: 110320
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
WYDARZENIA
nr katalogowy: 84681
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-1-2
"Gęsina na imieninach"
nr katalogowy: 118546
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
XVI Festiwal Kuchni Dworskiej
nr katalogowy: 143648
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Z ziemi włoskiej do Polski
nr katalogowy: 83921
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Wyższy poziom pikanterii
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 80331
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Innowacyjne technologie kriogeniczne
nr katalogowy: 54151
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-6
Jubileuszowa AUTOSTRADA-POLSKA 2019
nr katalogowy: 120859
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Smaki Mazur
nr katalogowy: 122297
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Jeśli coś zjeść, to w piekarni!
nr katalogowy: 121618
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Nowa matryca VAT - nowe wyzwania dla gastronomii
nr katalogowy: 125826
OPAKOWANIE 2019-3
Z czym to się je? Rola opakowania w branży spożywczej
nr katalogowy: 119327
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-4
Problemy samodzielnego układania płytek
Łukasz Sadowski
Przemysław Zasuń
nr katalogowy: 129687
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Gotowe rozwiązania przygotowane przez specjalistów
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 137390
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
4 fakty o mrożeniu jedzenia
nr katalogowy: 139597
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Gala Poland 100 Best Restaurants Awards 2023
nr katalogowy: 143107
DOZÓR TECHNICZNY 2023-5
Modułowe centra danych odpowiedzią na rosnące zapotrzebowanie na moc obliczeniową
nr katalogowy: 145577
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-2
Zmagania młodych adeptów sztuki kulinarne
nr katalogowy: 148443
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Trudne sytuacje
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 143099
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Polska kuchnia regionalna – kuchnia śląska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 145173
kuchnia regionalna
kuchnia śląska
charakterystyka
regional Polish cuisine
Silesian cuisine
characteristics
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-25-26
Oko tukana patrzy i mówi
nr katalogowy: 117460
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Najlepszy jesiotr w Polsce wyłoniony!
nr katalogowy: 113108
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Jazz w restauracjach
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 49035
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Świąteczne przyprawy
nr katalogowy: 64121
CHŁODNICTWO 2012-3
Nowy tunel kriogeniczny Freshline QS firmy Air Products zapewnia przetwórcom żywności szybkie i łatwe mrożenie produktów spożywczych
nr katalogowy: 66791
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-6
Efektywnie i przejrzyście
nr katalogowy: 60578
CHŁODNICTWO 2013-9
Air Products pomaga polskim producentom żywności zaspokoić rosnące zapotrzebowanie na mrożone metodą IQF pojedyncze porcje mięsa, wędliny w plasterkach oraz dania gotowe
nr katalogowy: 79215
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Ostrygi promują Japonię
nr katalogowy: 75792
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Cesarska gościnność
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 74960
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Mrożone dania gotowe
nr katalogowy: 54144
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-11
Tworzenie nazw dla produktów mięsnych
nr katalogowy: 123393
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-3
Targi Mody Poznań, wiosna 2020
nr katalogowy: 125651
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Najlepszy jesiotr w Polsce
nr katalogowy: 119631
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-2
AUTOMATICON® 2022
nr katalogowy: 136449
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Jadalne kwiaty podano do stołu!
nr katalogowy: 139524
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
XVI Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej
nr katalogowy: 143106
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
VIII Kulinarny Festiwal Kwiatów Jadalnych
nr katalogowy: 145007
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-3
Lille gospodarzem tegorocznego Brewers Forum i Kongresu EBC
nr katalogowy: 149342
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Polska kuchnia regionalna – kuchnia Podkarpacia
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 150904
kuchnia regionalna
kuchnia Podkarpacia
charakterystyka
regional Polish cuisine
Podkarpacie cuisines
characteristics
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-5
Święto Chleba i Makaronu w Ludwinie
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 109918
OPAKOWANIE 2009-12
PAKFOOD 2009
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 48337
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Czy kucharze z malarzami otworzą sieć restauracji?
nr katalogowy: 48025
GAZETA CUKROWNICZA 2009-10
Z czasopism obcych
nr katalogowy: 47483
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Kaszubski stół
Łukasz Długoński
nr katalogowy: 47118
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Dobre ujęcie smaku
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 47116
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Wyjątek od reguły
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 47110
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Smak domowej roboty
nr katalogowy: 46503
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Dzika rywalizacja
nr katalogowy: 46082
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Nie tylko Wiener Schnitzel
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 73885
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-6
Swojsko i ze smakiem - u Arpada Šipeca w Slawonii
Jerzy Magner
nr katalogowy: 68304
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Mors czy kwas chlebowy
nr katalogowy: 54046
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Jak nas widzą
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 92445
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Gastronomiczne inspiracje
nr katalogowy: 142950
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Ponad 120 tys. zł dla cukierników i lodziarzy od EXPO SWEET!
nr katalogowy: 139364
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak odpowiedzieć na oczekiwania klienta?
nr katalogowy: 139356
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Lato dodaje nam energii
Bartosz Rybarczyk
nr katalogowy: 138210
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Lekcja z mistrzami
nr katalogowy: 143113
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2023-9
NOWOŚCI
nr katalogowy: 144982
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-5
Tortilla najpopularniejszym produktem spożywanym w Meksyku
nr katalogowy: 150892
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Podstawa żywienia
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 99748
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Polska kuchnia regionalna – kuchnia Pomorza i Kaszub
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 147594
kuchnia regionalna
kuchnia Pomorza i Kaszub
charakterystyka
regional Polish cuisine
Pomerania and Kashubia cuisines
characteristics
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
Bogata oferta
Klaudia Kałwa
nr katalogowy: 113663
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Dietetyczne hity (część III)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 113041
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Ludwin - Święto Chleba i Makaronu
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 109062
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Opakowania żywności do ogrzewania w kuchenkach mikrofalowych
Izabela Przetaczek-Rożnowska
nr katalogowy: 49528
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Żywność gotowa na czas kryzysu
nr katalogowy: 49527
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Zawód z pasją - życie ze smakiem
nr katalogowy: 82362
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Lokale gastronomiczne - droga rozwoju piekarni i cukierni
Iga Sarzyńska
nr katalogowy: 85528
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Koncertowa kuchnia
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 87001
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH