Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-1
Spis treści
nr katalogowy: 57036
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-6
Koszty pokryć dachowych i systemów odwodnień
H. Rusiński
nr katalogowy: 2594
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-3
Produkcja wełny w Polsce i na świecie
T.Rokicki
nr katalogowy: 13643
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-4
Śruta rzepakowa jako cenny surowiec do produkcji pasz
Stanisław Urban
nr katalogowy: 34492
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-8
Produkcja kulinarnego mięsa wołowego z bydła rasy limousin
Stanisław Wajda
nr katalogowy: 29126
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-6
Dachówki cementowe inspirowane skandynawskim stylem i naturą
nr katalogowy: 143791
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-4
Wiadomości
nr katalogowy: 97940
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Tak nowe technologie optymalizują polski przemysł spożywczy
nr katalogowy: 143006
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-10
Ocena stanu produkcji oraz ceny żywca rzeźnego w Polsce w 2012 roku
Robert Mroczek
nr katalogowy: 71996
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-3
Bezpieczeństwo pracy w rolnictwie
Piotr Kaczmarek
nr katalogowy: 58147
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Tak nowe technologie optymalizują polski przemysł spożywczy
nr katalogowy: 143006
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Słodkie smaki i aromaty, które królują na wielkanocnym stole
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142142
AURA 2014-7
Wielka encyklopedia pszczelarstwa
Kinga Bonenberg
nr katalogowy: 85248
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-20-21
O owcach naukowo
Henryk Piekut
nr katalogowy: 71498
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-3
OWADY – pokarm przyszłości?
nr katalogowy: 136731
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-11
Zmiany w spożyciu mięsa w krajach Unii Europejskiej
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 146030
10.15199/65.2023.11.1
mięso
spożycie
samowystarczalność żywnościowa
Unia Europejska
meat
consumption
self-sufficiency
European Union
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-4
Zmiany w składce wypadkowej
nr katalogowy: 113166
GOSPODARKA WODNA 2019-11
Rozmowa z prof. dr hab. inż. Andrzejem Drabińskim
nr katalogowy: 123386
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-3
MWK – odpowiedzi na pytania czytelników
Krzysztof Patoka
nr katalogowy: 136770
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-6
HANDEL ZAGRANICZNY NA RYNKU DROBIU
Marcin Wroński
nr katalogowy: 143581
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2018-12
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 117601
AURA 2022-10
Jak to jest z lasami?
Lech Płotkowski
nr katalogowy: 139893
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-6
Przepisy stymulujące rozwój dachów zielonych w Polsce
Katarzyna Wolańska
nr katalogowy: 143797
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-3
Jakość i innowacje systemy recyrkulacyjne w akwakulturze
Piotr F. Borowski
Wojciech Zalewski
nr katalogowy: 83237
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-3
Aktualna sytuacja na rynku zbóż w Kanadzie
Aleksandra Boniecka
nr katalogowy: 137877
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-9
Zmiany w zaleceniach minimalnego kąta nachylenia dachów krytych blachami profilowanymi
Krzysztof Patoka
nr katalogowy: 150659
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-10
Tendencje rozwojowe bazy surowcowej polskiego przemysłu mleczarskiego
Piotr SZAJNER
nr katalogowy: 150984
10.15199/65.2024.10.2
przemysł mleczarski
chów krów
produkcja mleka
skup mleka
dairy sector
cow breeding
milk production
milk procurement market
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-10
Tendencje rozwojowe bazy surowcowej polskiego przemysłu mleczarskiego
Piotr SZAJNER
nr katalogowy: 150984
10.15199/65.2024.10.2
przemysł mleczarski
chów krów
produkcja mleka
skup mleka
dairy sector
cow breeding
milk production
milk procurement market
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-7
Rola i wyzwania dla przemysłu chemicznego w kontekście niskoemisyjnej produkcji zwierzęcej
Arkadiusz Piwowar
nr katalogowy: 114908
10.15199/62.2018.7.1
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-3
Ekologiczny chów świń
Mariusz Soszka
nr katalogowy: 83131
AURA 2013-5
Teraźniejszość i przyszłość badań naukowych w hodowli i biologii zwierząt
Czesław KLOCEK
Józef BIENIEK
nr katalogowy: 76525
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-9
Funkcjonalizacja odzieży chroniącej przed zimnem poprzez implementację aerożeli i materiałów przemiany fazowej (PCM)
Agnieszka Greszta
nr katalogowy: 139067
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Kelly Bronze – więcej niż indyk!
Joanna Stadnik
Anna Czech
nr katalogowy: 143649
mięso indycze
Kelly Bronze
turkey meat
Kelly Bronze
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Kelly Bronze – więcej niż indyk!
Joanna Stadnik
Anna Czech
nr katalogowy: 143649
mięso indycze
Kelly Bronze
turkey meat
Kelly Bronze
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-5
Metoda utylizacji odchodów hodowlanych i odpadów poubojowych w intensywnym chowie gęsi na nawozy mineralno-organiczne
Małgorzata Mironiuk
Henryk Górecki
Helena Górecka
Zbigniew Dobrzański
Katarzyna Chojnacka
Radosław Wilka
Piotr Rusekc
Urszula Sienkiewicz-Cholewad
nr katalogowy: 68182
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-3
Rośliny strączkowe mogą wspomóc bilans zbożowy
Franciszek Kapusta
nr katalogowy: 66134
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-10
Polskie artykuły mleczne na rynkach zagranicznych
Janusz Rowiński
Małgorzata Bułkowska
nr katalogowy: 55106
GOSPODARKA WODNA 2023-5
FAKTY
nr katalogowy: 143148
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2012-8
Ocena stanu fizykochemicznego wód opadowych i odpływających ze zlewni potoku Wolninka
Andrzej Bogdał
Tomasz Kowalik
Włodzimierz Kanownik
Krzysztof Ostrowski
Magdalena Wiśnios
nr katalogowy: 69938
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-7
Tradycyjne afrykańskie produkty mięsne
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 61129
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-10
Rozwój hodowli alpak w Polsce jako nowy kierunek aktywizacji gospodarczej środowisk wiejskich
Zdzisław Czaplicki
nr katalogowy: 79963
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-7
Comparison of an effectiveness of aqueous and alcoholic silver nanoparticle suspensions in decreasing the ammonia emissions from poultry litter. Porównanie skuteczności wodnej i alkoholowej zawiesiny nanocząstek srebra w zmniejszaniu emisji amoniaku z odchodów drobiowych
Katarzyna Czyż
Zbigniew Dobrzański
Bożena Patkowska-Sokoła
Sebastian Opaliński
nr katalogowy: 77822
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-6
Use of field inspections and inverse distance weighted method to assess the odor impact of a selected pig farm. Zastosowanie badań terenowych oraz metody ważonych odwrotności odległości do oceny zapachowego oddziaływania wybranej fermy hodowli świń
Izabela Sówka
Zygmunt Kowalski
Maria Skrętowicz
Agnieszka Makara
Piotr Sobczyński
Katarzyna Stokłosa
nr katalogowy: 77373
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-5
Wady i uszkodzenia wełny oraz sposoby zapobiegania ich powstawaniu
ZDZISŁAW CZAPLICKI
nr katalogowy: 59662
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-12
Fertilizer properties of filter sludge from pig slurry Właściwości nawozowe osadu pofiltracyjnego z gnojowicy świńskiej
Ewelina Klem-Marciniak
Krystyna Hoffmann
Marta Huculak-Mączka
Józef Hoffamann
Agnieszka Makara
Zygmunt Kowalski
nr katalogowy: 95892
10.15199/62.2015.12.14
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-12
Gęsina siła i mądrość tradycji. Cz. 1
Tomasz Krzywiński
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 95677
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-10
Wartość odżywcza i zastosowanie mięsa króliczego
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 94534
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Barwa mięsa
Adam Kostecki
nr katalogowy: 127263
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-12
ANALIZA PRZEMIAN W ROLNICTWIE woj. podkarpackiego w latach 2008–2020
Adam Olszewski
nr katalogowy: 135051
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-2
Opłacalność chowu trzody chlewnej w Polsce w obliczu wielu zagrożeń
Małgorzata Pasternak
nr katalogowy: 125032
10.15199/65.2020.2.3
trzoda chlewna
opłacalność
chów
ceny
ASF
pigs
profitability
breeding
prices
ASF
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-11
Content of nitrogen and phosphorous forms in reclaimed waters of the Mogileńskie Lake Zawartość azotu i fosforu w wodach rekultywowanego Jeziora Mogileńskiego
Krzysztof Berleć
Adam Traczykowski
Katarzyna Budzińska
Bożena Szejniuk
Magdalena Michalska
Anita Jurek
Mariusz Sulewski
nr katalogowy: 95007
10.15199/62.2015.11.9
AURA 2021-9
Bałtyk umiera przez „czarne złoto rolnictwa”
Krzysztof SKĄPSKI
nr katalogowy: 133416
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-2
Często spotykane błędy projektowe związane z bhp i ergonomią (cz. 2)
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 141726
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-11
Analiza gnojowicy świńskiej jako substratu do monosubstratowej instalacji biogazowej
Edyta Wrzesińska-Jędrusiak
Barbara Łaska-Zieja
Marcin Herkowiak
Andrzej Myczko
Kamila Klimek
nr katalogowy: 129139
10.15199/62.2020.11.12
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-11
Analiza gnojowicy świńskiej jako substratu do monosubstratowej instalacji biogazowej
Edyta Wrzesińska-Jędrusiak
Barbara Łaska-Zieja
Marcin Herkowiak
Andrzej Myczko
Kamila Klimek
nr katalogowy: 129139
10.15199/62.2020.11.12
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-10
Emisja amoniaku do atmosfery. Przyczyny, zagrożenia zdrowotne, procedury ratownicze
Arkadiusz Rutkowski
Dorota Karkowska
Małgorzata Czarny-Działak
Halina Król
Monika Szpringer
Karol Bielski
Igor Kondzielski
Barbara Gworek
Jarosław Chmielewski
nr katalogowy: 122843
10.15199/62.2019.10.16
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2024-3
Otrzymywanie wosków poliolefinowych w procesie termicznej degradacji. Cz. II**. Wpływ struktury surowca na właściwości wosku polietylenowego
Justyna Kowalska
Marek Grzymek
Krystyna Czaja
nr katalogowy: 147824
10.15199/62.2024.3.3
woski polietylenowe
polietylen
degradacja termiczna
mechanizm degradacji
właściwości strukturalne i fizykochemiczne
polyethylene waxes
polyethylene
thermal degradation
degradation mechanism
structural and physicochemical properties
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-12
RYNEK żywności ekologicznej
Aneta Cegiełka
Kacper Sudra
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Marta Chmiel
nr katalogowy: 135047
jakość
konsument
mięso z produkcji ekologicznej
rynek
żywność ekologiczna
quality
consumer
organic meat
market
organic food
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-5
Wpływ sposobu suszenia odpadów owocowych na zmiany ich właściwości fizykochemicznych
Małgorzata Kowczyk-Sadowy
Sławomir Obidziński
Marlena Dołubizno
nr katalogowy: 113860
10.15199/62.2018.5.15
AURA 2019-3
Produkcja i spożycie mięsa a zrównoważony rozwój
Janusz R. Mroczek
Mariusz Rudy
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 119041
10.15199/2.2019.3.2
produkcja mięsa
emisja gazów cieplarnianych
zrównoważony rozwój
meat production
greenhouse gas emissions
sustainable development
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-9
Od odpadów rolniczych do wysokowydajnego sorbentu. Węgiel aktywny pochodzący z łupin orzechów laskowych do oczyszczania wody i ścieków
Beata Barczak
Ewa Klugmann-Radziemska
Katarzyna Januszewicz
nr katalogowy: 144970
10.15199/62.2023.9.3
węgiel aktywny
biomasa
łupiny orzecha laskowego
adsorpcja
zrównoważone gospodarowanie odpadami
activated carbon
biomass
hazelnut shells
adsorption
sustainable waste management
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-10
Mięso in vitro – aspekty ekologiczne, etyczne i technologiczne
Janusz R. Mroczek
Karolina Mroczek
nr katalogowy: 128630
mięso in vitro
technologia
zalety
problemy
meat in vitro
technology
advantages
problems
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-6
Wartość odżywcza i zastosowanie mąk z warzyw w przemyśle zbożowym i piekarskim
Aleksandra Purkiewicz
Piotr Jakuć
Joanna Ciborska
nr katalogowy: 129584
mąka z warzyw
wartość odżywcza
żywienie
technologia
vegetable flour
nutritional value
nutrition
technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-6
Wartość odżywcza i zastosowanie mąk z warzyw w przemyśle zbożowym i piekarskim
Aleksandra Purkiewicz
Piotr Jakuć
Joanna Ciborska
nr katalogowy: 129584
mąka z warzyw
wartość odżywcza
żywienie
technologia
vegetable flour
nutritional value
nutrition
technology
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-10
Mięso in vitro – aspekty ekologiczne, etyczne i technologiczne
Janusz R. Mroczek
Karolina Mroczek
nr katalogowy: 128630
mięso in vitro
technologia
zalety
problemy
meat in vitro
technology
advantages
problems
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-6
Smaczna i zdrowa
nr katalogowy: 120658
wołowina
wartość odżywcza
system QMP
obróbka kulinarna
sezonowanie
burgery i inne potrawy
marynowanie. Title: Tasty and Healthy Meat
beef
nutritional value
the QMP system
culinary treatment
seasoning
burgers and other dishes
marinating.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Wyzwania stojące przed sektorem rolno-spożywczym w Polsce związane z akcesją Ukrainy do UE
Renata Grochowska
Wojciech Józwiak
Zofia Mirkowska
nr katalogowy: 146432
10.15199/65.2023.12.1
sektor rolno-spożywczy
Polska
Ukraina
akcesja do UE
agri-food sector
Poland
Ukraine
EU accession
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Krajowa podaż ziarna zbóż jako baza surowcowa do produkcji pasz dla drobiu
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 128437
zboża
pasz
drób
pszenica
pszenżyto
jęczmień
owies
żyto
kukurydza
cereals
feed
poultry
wheat
triticale
barley
oats
rye
corn
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Krajowa podaż ziarna zbóż jako baza surowcowa do produkcji pasz dla drobiu
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 128437
zboża
pasz
drób
pszenica
pszenżyto
jęczmień
owies
żyto
kukurydza
cereals
feed
poultry
wheat
triticale
barley
oats
rye
corn
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Krajowa podaż ziarna zbóż jako baza surowcowa do produkcji pasz dla drobiu
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 128437
zboża
pasz
drób
pszenica
pszenżyto
jęczmień
owies
żyto
kukurydza
cereals
feed
poultry
wheat
triticale
barley
oats
rye
corn
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Krajowa podaż ziarna zbóż jako baza surowcowa do produkcji pasz dla drobiu
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 128437
zboża
pasz
drób
pszenica
pszenżyto
jęczmień
owies
żyto
kukurydza
cereals
feed
poultry
wheat
triticale
barley
oats
rye
corn
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH