Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-10
Japońskie sosy sojowe – technologia, rola mikroorganizmów, jakość i innowacje
Iwona Gientka
nr katalogowy: 145685
10.15199/65.2023.10.4
sos sojowy
technologia produkcji
shoyu
koji
moromi
soy sauce
production technology
shoyu
koji
moromi
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Kwintesencja smaku
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 112576
sosy
składniki
warzywa
owoce
grzyby
przyprawy
zioła
kulinarne zastosowanie
sauces
ingredients
vegetables
fruit
mushrooms
spices
herbs
culinary use
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Biznesowe SOS dla Gastro
nr katalogowy: 142321
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Podsumowanie konferencji „SOS dla Gastronomii”
nr katalogowy: 143646
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
Fermentowany napój sojowy o właściwościach prozdrowotnych
Dorota Zielińska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 56553
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Biznesowe SOS dla Gastro
nr katalogowy: 142321
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-9
Wszystkożerne automaty
jaz
nr katalogowy: 13112
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Podsumowanie konferencji „SOS dla Gastronomii”
nr katalogowy: 143646
OPAKOWANIE 2004-4
Opakowanie przyjazne dla konsumenta pomaga przywrócić pozycję rynkową firmy VIETTI FOODS
nr katalogowy: 3184
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-11
My wiemy, że głód i marnotrawstwo żywności to ten sam problem
nr katalogowy: 14163
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-4
Cyberprzemoc wśród nastolatków
nr katalogowy: 131132
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-6
Rynek olejów roślinnych
EWA ROSIAK
nr katalogowy: 35999
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-5-6
ZŁOTY INŻYNIER 2008 - kandydaci
nr katalogowy: 33721
OPAKOWANIE 2007-1
Górny kubeczek, który spełnia rolę wieczka
nr katalogowy: 23717
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Zawsze na czasie
nr katalogowy: 78109
CHŁODNICTWO 2008-5
Nowości w ofercie klimatyzatorów marki FUJI ELECTRIC w sezonie 2008
nr katalogowy: 35534
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Tropicana
nr katalogowy: 23779
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
INGREDION wprowadza na rynek nowy zamiennik KARAGENU z czystą etykietą
nr katalogowy: 80058
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
EKSTRAKT DROŻDŻOWY - SKĄD TEN SMAK ?
nr katalogowy: 78771
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-6
Możliwości wykorzystania modyfikowanych olejów sojowego i palmowego w syntezie biopoliuretanów
Ewa Głowińska
Janusz Datta
nr katalogowy: 68528
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-4
Cyberprzemoc wśród nastolatków
nr katalogowy: 131132
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Czekoladowe dekoracje
Bożenna Sikoń
nr katalogowy: 40782
AURA 2010-7
Jedz ryby nie tylko od święta
Władysław MIGDAŁ
Joanna TKACZEWSKA
Piotr KULAWIK
Łukasz MIGDAŁ
Arkadiusz OSIECKI
Karolina LATOS
Maciej PRZYBYŁKO
nr katalogowy: 53944
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-1
Suplementy diety.Część 2. Seler (Apium graveolens)
MAGDALENA JEZIERSKA-ZIĘBA
BARBARA KĄKOL
ROBERT BRZOZOWSKI
MIROSŁAWA SZPAKIEWICZ
JACEK CYBULSKI
nr katalogowy: 40859
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-4
Dawne i zapomniane przepisy mięsne
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 42886
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-3
Rozmyty regulator stanu układu dwumasowego
Mateusz Żychlewicz
Radosław Stanisławski
Jarosław Szrek
Mateusz Malarczyk
Marcin Kamiński
nr katalogowy: 142232
10.15199/48.2023.03.08
logika rozmyta
regulator stanu
sterowanie adaptacyjne
układ dwumasowy
fuzzy logic
state controller
adaptive control
two-mass system
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-3
Rozmyty regulator stanu układu dwumasowego
Mateusz Żychlewicz
Radosław Stanisławski
Jarosław Szrek
Mateusz Malarczyk
Marcin Kamiński
nr katalogowy: 142232
10.15199/48.2023.03.08
logika rozmyta
regulator stanu
sterowanie adaptacyjne
układ dwumasowy
fuzzy logic
state controller
adaptive control
two-mass system
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-3
Rozmyty regulator stanu układu dwumasowego
Mateusz Żychlewicz
Radosław Stanisławski
Jarosław Szrek
Mateusz Malarczyk
Marcin Kamiński
nr katalogowy: 142232
10.15199/48.2023.03.08
logika rozmyta
regulator stanu
sterowanie adaptacyjne
układ dwumasowy
fuzzy logic
state controller
adaptive control
two-mass system
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Sześć cnót restauracji japońskich
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 51625
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-2
Badania ankietowe kobiet Spożycie produktów fermentowanych
Małgorzata Drywień
Jadwiga Hamułka
Magdalena Górnicka
Agata Wawrzyniak
Joanna Frąckiewicz
Agnieszka Woźniak
Anna Ciecierska
nr katalogowy: 112324
10.15199/65.2018.2.5
produkty fermentowane
spożycie
kobiety
fermented products
consumption
women
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
W poszukiwaniu zatraconego smaku
nr katalogowy: 51053
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-9
Możliwości zastosowania makaronów w celu poprawy jakości białka różnych potraw
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 86412
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Metody wykrywania i oznaczania GMO Cz. I. Techniki molekularne – analiza DNA
Marta Słowianek
nr katalogowy: 71080
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-12
Sos w ampułce, wino w menzurce
nr katalogowy: 95512
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Sosy Do wyboru, do koloru
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 90561
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-10
Roślinne substytuty produktów mlecznych najczęściej dostępne na rynku krajowym
Magdalena Stobiecka
Joanna Wajs
nr katalogowy: 123072
10.15199/65.2019.10.7
mleko
alternatywa mleka
napoje roślinne
lody bezmleczne
milk
milk alternative
plant drinks
dairy- -free ice cream
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-10
Roślinne substytuty produktów mlecznych najczęściej dostępne na rynku krajowym
Magdalena Stobiecka
Joanna Wajs
nr katalogowy: 123072
10.15199/65.2019.10.7
mleko
alternatywa mleka
napoje roślinne
lody bezmleczne
milk
milk alternative
plant drinks
dairy- -free ice cream
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-6
Industrial uses of vegetable oils Przemysłowe zastosowania olejów roślinnych
Marlena Kłos
Eugeniusz Milchert
Kornelia Malarczyk
nr katalogowy: 98949
10.15199/62.2016.6.6
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę Klientów. Część druga – napoje roślinne i alternatywy nabiału
nr katalogowy: 131668
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Charakterystyka tłuszczów cukierniczych ze szczególnym uwzględnieniem polimorfizmu i zawartości fazy stałej (cz. I)
Anna Żbikowska
nr katalogowy: 69610
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-1-2
Spis treści Przeglądu Gastronomicznego za 2014 rok
nr katalogowy: 89420
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-6
Zmiany jakościowe i fizykochemiczne olejów roślinnych ogrzewanych mikrofalowo
Bronisław Buczek
Lidia Ostasz
nr katalogowy: 60224
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-11
Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym Cz. 11. Roślinne koncentraty i teksturaty białkowe
Leszek Mościcki
nr katalogowy: 80315
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-6
Margaryna współczesne kierunki produkcji
Karolina Kramek
Paweł Glibowski
nr katalogowy: 77384
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Spis treści Przeglądu Gastronomicznego za 2015 rok
nr katalogowy: 96469
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-5
Effect of some properties of hydrocarbon fuels on self-ignition delay Wpływ wybranych właściwości paliw węglowodorowych na opóźnienie ich samozapłonu w silniku o zapłonie samoczynnym
Rafał Longwic
Przemysław Sander
Aleksander Nieoczym
Wincenty Lotko
Zbigniew Krzysiak
Waldemar Samociuk
Henryk Bąkowski
nr katalogowy: 105742
10.15199/62.2017.5.30
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-8
Epoxidation of linseed oil with performic acid Epoksydowanie oleju lnianego kwasem nadmrówkowym
Marlena Kłos
Kornelia Malarczyk
Eugeniusz Milchert
nr katalogowy: 86122
10.12916/przemchem.2014.1455
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-10
Rośliny oleiste wspomagają bilans zbożowy w Polsce
Franciszek Kapusta
nr katalogowy: 62927
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-10
Synthesis and mechanical properties of epoxy-polyurethane materials filled with sepiolite Synteza i właściwości mechaniczne materiałów epoksydowo-poliuretanowych napełnianych sepiolitem
Anna Sienkiewicz
Monika Furgał
Piotr Czub
nr katalogowy: 101533
10.15199/62.2016.10.40
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2024-5
Gazowe zanieczyszczenie powietrza w rejonach cmentarzy w okresie świątecznym
Katarzyna Karpińska
Sebastian Jaguszewski
Łukasz Wlazło
Małgorzata Targońska-Karasek
Martyna Kasela
Anna Chmielowiec-Korzeniowska
Bożena Nowakowicz-Dębek
nr katalogowy: 148824
10.15199/62.2024.5.4
zanieczyszczenia powietrza
cmentarze
znicze
świece
air pollution
cemeteries
grave candles
candles
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-5
Jaki VAT na pierniki?
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 113453
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-7
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 53123
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
Biesiada przy grillu
nr katalogowy: 113660
grillowanie
mięso
przyprawy
sosy
potrawy mięsne z grilla
grilling
meat
spices
herbs
sauces
grilled meat dishes
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-6
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 52431
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 51680
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-3
Wpływ jakości surowca na właściwości odżywcze wybranych olejów jadalnych
Marta Kołodziej
Katarzyna Szczurko
Wojciech Golimowski
Ryszard Konieczny
nr katalogowy: 119077
10.15199/62.2019.3.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-8
Właściwości sproszkowanej żywności dla dzieci
Anna Kot
Karolina Szulc
Anna Kamińska-Dwórznicka
nr katalogowy: 121981
10.15199/65.2019.8.4
żywność dla dzieci
proszki spożywcze
mikrokapsułkowanie
czas przechowywania
baby food
food powders
microencapsulation
storage time
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Sekrety frytury
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 110314
smażenie
tłuszcz
stabilność termiczna
tłuszcze smażalnicze
stałe tłuszcze roślinne
tłuszcze utwardzone
mieszanki
frying
fat
thermal stability
frying fat
solid vegetable fats
dehydrogenated fats
blend
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-10
Napoje roślinne mlekopodobne charakterystyka i analiza dostępności w Polsce
Zuzanna Walczak
Anna Florowska
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 110159
10.15199/65.2017.10.3
napoje roślinne
substytuty mleka
badanie rynku
plant-based beverages
milk substitutes
market research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-6
Ocena właściwości fizykochemicznych sosów serowych otrzymanych na bazie kazeiny kwasowej i oleju rzepakowego z dodatkiem koncentratu białek serwatkowych
Jagoda O. Szafrańska
Siemowit Muszyński
Bartosz G. Sołowiej
nr katalogowy: 121101
10.15199/65.2019.6.6
sos serowy
koncentrat białek serwatkowych (WPC80)
olej rzepakowy
tekstura
lepkość
cheese sauce
whey protein concentrate (WPC80)
rapeseed oil
texture
viscosity
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-7
A Novel Nature-Inspired Meta-heuristic Algorithm for Solving the Economic and Environmental Dispatch Problems in Power System
Fatima Zohra Aroua
Ahmed Salhi
Chiva Mayouf
Djemai Naimi
nr katalogowy: 149556
10.15199/48.2024.07.55
Cheetah optimizer algorithm
Prey-hunting strategies
Economic dispatch
Environmental dispatch
Electric power system
algorytm optymalizatora Cheetah
dyspozycja ekonomiczna
dyspozycja środowiskowa
system elektroenergetyczny
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-9
Kierunki zastosowania kwasów tłuszczowych omega-3 w produkcji
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
Iwona Szymańska
Milena Kupiec
Maciej Brzeski
Anna Żbikowska
nr katalogowy: 128161
10.15199/65.2020.9.3
NNKT
kwasy tłuszczowe omega-3
oleje
ryby
mikroalgi
żywność
EFAs
omega-3 fatty acids
oils
fish
microalgae
food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-9
Kierunki zastosowania kwasów tłuszczowych omega-3 w produkcji
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
Iwona Szymańska
Milena Kupiec
Maciej Brzeski
Anna Żbikowska
nr katalogowy: 128161
10.15199/65.2020.9.3
NNKT
kwasy tłuszczowe omega-3
oleje
ryby
mikroalgi
żywność
EFAs
omega-3 fatty acids
oils
fish
microalgae
food
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH