Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia ukraińska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 136213
kuchnie regionalne
kuchnia ukraińska
charakterystyka
regional cuisine
Ukrainian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia ukraińska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 136213
kuchnie regionalne
kuchnia ukraińska
charakterystyka
regional cuisine
Ukrainian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Snacki świata
nr katalogowy: 42477
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia niemiecka
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140254
kuchnie regionalne
kuchnia niemiecka
charakterystyka
regional cuisine
German cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia niemiecka
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140254
kuchnie regionalne
kuchnia niemiecka
charakterystyka
regional cuisine
German cuisine
characteristic
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-3
Izolacje podpłytkowe do wnętrz i na zewnątrz
Bartosz Polaczyk
nr katalogowy: 70463
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Festiwal kuchni światowej
nr katalogowy: 51058
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-6
Kuchnie świata
hp
nr katalogowy: 13033
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-9
Zobacz, pomyśl, odpowiedz!
nr katalogowy: 127839
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-9
Prace wykończeniowe w obiektach przetwórstwa środków spożywczych
R. Juszczyk
nr katalogowy: 2701
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-7
Komfortowe okno do kuchni i łazienek na poddaszu
nr katalogowy: 2608
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-4
Wykonywanie okładzin ceramicznych w obiektach przetwórstwa środków spożywczych
RUDOLF JUSZCZYK
nr katalogowy: 22555
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-2
Nowa restauracja firmy SaneChem
nr katalogowy: 9505
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-9
Zobacz, pomyśl, odpowiedz!
nr katalogowy: 127839
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Piwo regionalne na topie
Ł. Dubiel
nr katalogowy: 6760
ELEKTROINSTALATOR 2018-6
Funkcjonalna instalacja elektryczna w kuchni
nr katalogowy: 116679
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-10
Polskie regionalne browary w zjednoczonej Europie
A. Olkowski
nr katalogowy: 6915
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Piwa regionalne - chwilowa moda czy trwały trend? Rozmowa z Hubertem Buksowiczem - prezesem Browaru Jabłonowo
nr katalogowy: 87595
AURA 2005-3
FRANCUSKIE PRZYRODNICZE PARKI REGIONALNE A POLSKIE PARKI KRAJOBRAZOWE
Danuta Ptaszycka-Jackowska
nr katalogowy: 8394
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-1
Kierunek bioróżnorodność. Odmiany regionalne i amatorskie
nr katalogowy: 141696
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-3
Systemy hydroizolacji ALPOL
nr katalogowy: 24867
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-12
Zmiana cen materiałów budowlanych w listopadzie oraz za 11 miesięcy 2022 roku
Marzena Mysior-Syczuk
nr katalogowy: 141226
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-1
Kierunek bioróżnorodność. Odmiany regionalne i amatorskie
nr katalogowy: 141696
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Dwa papierobrusy proszę! i Azyl
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 38469
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Sto smaków Portugalii
BOGNA WERNICHOWSKA
nr katalogowy: 23305
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-4
Poznajmy się Fredpoll - skórzane wyroby regionalne
nr katalogowy: 90932
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Produkty tradycyjne i regionalne - kampania zakończona
Marta Stus
nr katalogowy: 30221
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-5
Regionalne Laboratorium Chemii Przemysłowej. Oferta badawcza
RENATA KULESZA
nr katalogowy: 25637
OPAKOWANIE 2014-3
Regionalne specjały w pojemnikach Silgan
nr katalogowy: 83296
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-2
Seminarium Regionalne Sektorowej Rady ds. Kompetencji w Budownictwie na Politechnice Bydgoskiej
nr katalogowy: 136276
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-11
Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka
Agnieszka Latoch
nr katalogowy: 39134
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
VI edycja WorldFood Poland
nr katalogowy: 119008
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-6
RYNEK BUDOWLANY
nr katalogowy: 132174
CHŁODNICTWO 2008-11
Konferencja "Tradycyjne i regionalne technologie i produkty w żywieniu człowieka"
Elżbieta Solska
nr katalogowy: 39383
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-1
Zmiana cen materiałów budowlanych w listopadzie 2020 roku
nr katalogowy: 130068
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-2
Zmiana cen materiałów budowlanych w styczniu 2022 roku – analiza Grupy PSB Handel
Marzena Mysior-Syczuk
nr katalogowy: 136286
SZKŁO I CERAMIKA 2014-3
Antypoślizgowość podłogowych płytek ceramicznych CZ. 1. METODY BADAŃ WŁAŚCIWOŚCI ANTYPOŚLIZGOWYCH
MONIKA BIERNAT
ALICJA PAPIER
nr katalogowy: 84822
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
Gwiazdka od kuchni, czyli Święta w dobrej formie
Alina Koppa
Natalia Weimann
nr katalogowy: 72856
OPAKOWANIE 2017-8
Corrutek - kompleksowe wsparcie branży tektury falistej
nr katalogowy: 108854
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-3
Festiwal Płytki Ceramicznej w Opocznie
nr katalogowy: 115898
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-12
Zmiana cen materiałów budowlanych w październiku 2020 roku
nr katalogowy: 129505
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
Grupa Browary Regionalne Jakubiak wskrzesza polskie historyczne browary Otwarcie Browaru Tenczynek
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 93074
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Jakość i styl za barem
nr katalogowy: 69664
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-4
Zmiana cen materiałów budowlanych w lutym oraz po 2 miesiącach 2023 roku
Marzena Mysior-Syczuk
nr katalogowy: 142935
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Niezawodny partner
nr katalogowy: 83247
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-6
Maty uszczelniające
Marek Syrda
nr katalogowy: 84923
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-5
Rynek budowlany
nr katalogowy: 137662
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
OSSKiC w Lublinie
nr katalogowy: 18510
CHŁODNICTWO 2006-9
Krótkie doniesienia
nr katalogowy: 16074
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-7
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 99163
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Młodzi do dzieła
nr katalogowy: 4021
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Jakość z tradycją
nr katalogowy: 112574
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2010-1
Zalecenia techniczne uszczelniania podłoży pod okładziny ceramiczne
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 50763
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-5
Produkty regionalne i tradycyjne
OB
nr katalogowy: 6792
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-2
W Radomiu liczne wyróżnienia
nr katalogowy: 42
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-4
Regionalne Oddziały Polskiego Zrzeszenia Plytkarzy
nr katalogowy: 7825
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Pierwsi faworyci
nr katalogowy: 4064
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-11
Produkty tradycyjne i regionalne
Halina Makała
nr katalogowy: 1739
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Regionalne smaki i aromaty
STEFAN ZATORSKI
nr katalogowy: 11991
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2018-4
Sprawność cieplna procesu podgrzewania wody na kuchni gazowej
CZESŁAW OLEŚKOWICZ-POPIEL
PRZEMYSŁAW FERTAŁA
nr katalogowy: 113249
10.15199/9.2018.4.6
sprawność cieplna
pomiar zużycia gazu oraz ciepła pochłanianego przez wodę
thermal efficiency
measurements of gas consumption and heat warming water
AURA 2006-11
Wiewiórka
nr katalogowy: 21404
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-5
Produkty regionalne na rynku Unii
K. Świetlik
nr katalogowy: 7075
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-2
Seminarium Regionalne Sektorowej Rady ds. Kompetencji w Budownictwie na Politechnice Bydgoskiej
nr katalogowy: 136276
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-4
Produkty regionalne i tradycyjne na rynku europejskim
W. Łuczka-Bakuła
nr katalogowy: 7064
AURA 2005-1
POWOŁAĆ OŚRODKI REGIONALNE - rozmowa prof. STEFANA KOZŁOWSKIEGO...
nr katalogowy: 8355
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Sielawa Blues
nr katalogowy: 4144
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
FleiFa Specjalistyczne Targi
nr katalogowy: 1552
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2006-7-8
Usuwanie związków biogennych w reaktorach C-TECH
MAREK PIECZYKOLAN
PIOTR ROMAŃCZUK
nr katalogowy: 16487
AURA 2005-3
GŁOS W DYSKUSJI POWOŁAĆ OŚRODKI REGIONALNE
Ludwik Tomiałojć
nr katalogowy: 8383
AURA 2005-1
POWOŁAĆ OŚRODKI REGIONALNE - rozmowa prof. STEFANA KOZŁOWSKIEGO...
nr katalogowy: 8355
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Półfinał Plejady Słodkich Pomysłów
nr katalogowy: 19150
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-6
Domowe biuro i miejsce do nauki
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 45105
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2009-2
Płytki ceramiczne na podłożu gipsowym
Jacek Urban
nr katalogowy: 44721
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-9
Muzeum z duszą
J. Palka
nr katalogowy: 13836
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-11
Krótka historia czasu pomiędzy CH97 a RRC-04
Krzysztof LEMIECH
nr katalogowy: 13558
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-10
Szanse dla regionalnych i tradycyjnych przetworów mięsnych. Część l
Jacek Zin
nr katalogowy: 9626
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Konkursy
nr katalogowy: 96453
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-4
Odmiany regionalne w sektorze spożywczym
nr katalogowy: 144360
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
Polskie produkty lokalne naszą narodową szansą
M. J. Przegalińska
J. Bortkun
nr katalogowy: 6848
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
XI Krajowy Konkurs Wędliniarski o Złoty Topór w Przysieku
nr katalogowy: 1549
OPAKOWANIE 2005-6
Firma Unilever zmodernizowała linię produktów marki Hellmann dzięki nowym etykietom z firmy Prodesmag
LF.
nr katalogowy: 11194
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Regionalne smaki
nr katalogowy: 130434
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Regionalne smaki
nr katalogowy: 130434
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-2
Regionalne procedury ochrony wynalazków
Józef Waldemar Matusiak
nr katalogowy: 73924
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-2
Kuchnie farb. Precyzyjne systemy dozowania dla wykończalnia
nr katalogowy: 112407
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2016-2
NOMINACJE - KONKURS PERŁY CERAMIKI UE 2016
nr katalogowy: 99110
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-10
Zróżnicowanie regionalne cen skupu i zbytu drobiu w Polsce
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 21558
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-3
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 82910
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-1
Seminarium naukowe "Tendencje regionalne i światowe w rozwoju energetyki"
Marek Bielski
nr katalogowy: 96055
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
W stronę tradycji
Marcin Polus
nr katalogowy: 72888
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Polska kuchnia regionalna – kuchnia Podkarpacia
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 150904
kuchnia regionalna
kuchnia Podkarpacia
charakterystyka
regional Polish cuisine
Podkarpacie cuisines
characteristics
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia niemiecka
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140254
kuchnie regionalne
kuchnia niemiecka
charakterystyka
regional cuisine
German cuisine
characteristic
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-23
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 31445
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-11-12
Operacja: Innowacja
nr katalogowy: 27166
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-10
Platforma Innowacji Technologicznej Regionu Opolszczyzny
nr katalogowy: 30258
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Pieczywo tradycyjne i regionalne na małopolskim stole
nr katalogowy: 38741
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia czeska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 138824
kuchnia czeska
potrawy
zwyczaje
gastronomia
Czech cuisine
dishes
habits
gastronomy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia czeska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 138824
kuchnia czeska
potrawy
zwyczaje
gastronomia
Czech cuisine
dishes
habits
gastronomy
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-12
Regionalne zróżnicowanie przetwórstwa produktów pochodzenia zwierzęcego
ROBERT MROCZEK
nr katalogowy: 31943
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Święto Chleba w Białymstoku
Krystyna Czarnecka
nr katalogowy: 31383
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-21
Pociągiem czy samochodem
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 30478
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-10
Regionalne Giełdy Biomasy Energetycznej (RGBE)
MACIEJ STRYJECKI
nr katalogowy: 30158
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 40328
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Światowe trendy
Jerzy Pasikowski
nr katalogowy: 39714
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Chleby regionalne Francji
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 38743
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Włoskie produkty regionalne i tradycyjne Cz. I. Parmigiano-Reggiano
nr katalogowy: 25850
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-2-3
Konferencja RRC-06 - Regionalny Plan Cyfrowy i Porozumienie Regionalne GE06
Krystyna ROSŁAN-KUHN
nr katalogowy: 24498
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Dyskusja i problemy wokół projektu "Promocja pieczywa wysokiej jakości"
Krystyna Chojnowska
nr katalogowy: 57887
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-11
Renowacja i konserwacja tradycyjnych budynków z lokalnego kamienia wapiennego
Marcin Gorączko
Aleksandra Gorączko
nr katalogowy: 140583
10.15199/33.2022.11.20
kamień wapienny
budownictwo regionalne
renowacja.
limestone
regional construction
renovation.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-11
Renowacja i konserwacja tradycyjnych budynków z lokalnego kamienia wapiennego
Marcin Gorączko
Aleksandra Gorączko
nr katalogowy: 140583
10.15199/33.2022.11.20
kamień wapienny
budownictwo regionalne
renowacja.
limestone
regional construction
renovation.
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-8
Hybrydowy elektryczny samolot Zunum Aero zrewolucjonizował podróże regionalne
nr katalogowy: 115324
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10a
Piwo regionalne 2015
nr katalogowy: 94537
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
Sery regionalne potencjalne źródło bakterii Listeria monocytogenes
ANNA SIP
MICHAŁ WIĘCKOWICZ
WŁODZIMIERZ GRAJEK
nr katalogowy: 38794
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Puchar Świata w Piekarstwie
nr katalogowy: 35901
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Regionalne smaki
nr katalogowy: 75787
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2011-2
Okładziny ceramiczne na zapleczu Stadionu Narodowego
Henryk Pieczarowski
nr katalogowy: 60553
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Integracja wybranych norm, standardów i wymagań w Zintegrowany System Zarządzania Szpitalem
Barbara Łopyta
nr katalogowy: 53612
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-7
Piwa regionalne, rzemieślnicze, kontraktowe - pozytywy i negatywy
Hubert Buksowicz
nr katalogowy: 108396
AURA 2008-5
Piec chlebowy, dzieża, pieczywo regionalne
MARIA MIGDAŁ
WŁADYSŁAW MIGDAŁ
nr katalogowy: 35390
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-5
Po dotacje z większą odwagą
nr katalogowy: 66423
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Polskie, regionalne wypieki z dostawą – czyli o cukiernictwie z dowozem
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142514
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-11
Nowości browarów rzemieślniczych
Michał Kopik
nr katalogowy: 102289
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Wielkanocne przysmaki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136711
Wielkanoc
potrawy
jaja
ryby
zupy
sosy
sałatki
ciasta
potrawy regionalne
nowe trendy
Easter
dishes
eggs
fish
soups
sauces
cakes
regional dishes
new trends
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Wielkanocne przysmaki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136711
Wielkanoc
potrawy
jaja
ryby
zupy
sosy
sałatki
ciasta
potrawy regionalne
nowe trendy
Easter
dishes
eggs
fish
soups
sauces
cakes
regional dishes
new trends
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2011-4
Płytki ceramiczne w gastronomii
Martin Popek
nr katalogowy: 64669
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-10
Urok podkarpackiej winorośli
nr katalogowy: 123636
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Regionalne produkty w przepisach młodych kucharzy.Gotuj lokalnie i z fantazją
nr katalogowy: 87677
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-2
Uszczelnienia pod posadzki w pomieszczeniach mokrych
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 84790
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Konkursy Mistrzów
nr katalogowy: 89953
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Mazurska Manufaktura po przejęciu Browaru Profesja reaktywuje regionalne marki piwa
nr katalogowy: 135241
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Mazurska Manufaktura po przejęciu Browaru Profesja reaktywuje regionalne marki piwa
nr katalogowy: 135241
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Stanowisko branży piwowarskiej w sprawie raportu Instytutu Jagiellońskiego pt. „Polska zalana piwem. Analiza ewolucji modelu spożycia alkoholu w Polsce – przyczyny i skutki”
nr katalogowy: 133171
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-6
Czego oczekują pracodawcy?
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 60631
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Regionalnie - kulinarnie
nr katalogowy: 104430
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-5
Wracajmy do korzeni
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 59490
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Regionalne trunki
Izabela Sarnicka
nr katalogowy: 143659
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-7
SaneChem - lider w produkcji wyrobów chemicznych
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 85736
OPAKOWANIE 2022-2
BW Papersystems: pełna gama rozwiązań dla branży tektury falistej
nr katalogowy: 136509
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Co królowało na talerzach Polaków w 2022 roku?
nr katalogowy: 141821
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-12
Piwa Regionalne budują kulturę piwa w Polsce
Andrzej Olkowski
nr katalogowy: 81718
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-8
BHP W SIECI
nr katalogowy: 61489
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-6
PORADNIK Wino dla inżyniera (107)
nr katalogowy: 75651
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Innowacyjne technologie kriogeniczne
nr katalogowy: 54151
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Spotkanie z suską sechlońską
nr katalogowy: 120192
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Smaki Mazur
nr katalogowy: 122297
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2015-3
XVIII Konferencja "Innowacje w zarządzaniu i inżynierii produkcji" (Zakopane, 1÷3 marca 2015 r.)
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 90263
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Polskie, regionalne wypieki z dostawą – czyli o cukiernictwie z dowozem
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142514
AURA 2012-2
Regionalne atrakcje kosmetyczne
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 65647
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 65009
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Dni pełne wina
nr katalogowy: 109874
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-12
Szlakiem smaku
nr katalogowy: 81049
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Golden Beer Poland 2014
Rafał Kowalczyk
nr katalogowy: 87590
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-6-7
Innowacyjne sieci współpracy
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 45258
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
VARIA
nr katalogowy: 44347
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-4
Zielona chemia
Jacek Drożdżal
nr katalogowy: 43833
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-11
"Monitoring Rynku Budowlanego 2009" Rola i znaczenie klastrów w budowaniu pozycji firmy na rynku
nr katalogowy: 47960
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-10
Sieć pod specjalnym nadzorem
nr katalogowy: 59783
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Małopolska gościnność
nr katalogowy: 98905
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-11-12
Musimy fedrować
Anna Bielska
nr katalogowy: 98654
CHŁODNICTWO 2016-5
Elektronika SA poleca Przemysłowe wymienniki ciepła Thermofin
nr katalogowy: 98555
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Wiadomości
nr katalogowy: 92606
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Dlaczego karp jest zdrowy z natury? Kampania promocyjna Karp – Zdrowy z Natury.
nr katalogowy: 134741
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Dlaczego karp jest zdrowy z natury? Kampania promocyjna Karp – Zdrowy z Natury.
nr katalogowy: 134741
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-11
Wpływ koloru pokrycia na funkcjonowanie dachu
Krzysztof Patoka
nr katalogowy: 140625
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-5
Bezpieczeństwo przewozów kolejowych
Sylwester Trzepizur
nr katalogowy: 113788
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-12
Kto kreuje rynek piwa?
Rafał Kowalczyk
nr katalogowy: 81719
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-11
Produkty tradycyjne i regionalne w regulacjach prawnych UE i krajowych
nr katalogowy: 55959
OPAKOWANIE 2022-2
BW Papersystems: pełna gama rozwiązań dla branży tektury falistej
nr katalogowy: 136509
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
Projakościowe działania organizacji technicznych w Wielkopolsce
Bohdan CZYŻEWSKI
nr katalogowy: 106574
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2010-3
Czy sieć wodociągowa to fraktal?
Dariusz Kowalski
nr katalogowy: 50305
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Regulacje unijne a preferencje konsumentów
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 50248
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-3
Jak pozyskać środki finansowe na wdrażanie innowacji i transfer technologii w Polsce?
Aneta Sugier
nr katalogowy: 50216
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Pełna informacja
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 49031
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-1
IV Targi Wiedzy Technologicznej
Zofia Machowska
nr katalogowy: 40845
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 86473
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Znakowanie żywności tradycyjnej i ekologicznej
Ewa Czarniecka-Skubina
Andrzej Janicki
nr katalogowy: 45696
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Żywność wysokiej jakości szansą dla Polski
P.K.
nr katalogowy: 44963
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2009-6
Obliczanie obciążenia cieplnego budynku według norm europejskich
MACIEJ Wesołowski
nr katalogowy: 44792
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Dotacje unijne dla piekarstwa i cukiernictwa
Katarzyna Marcinkowska
nr katalogowy: 44366
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Wielkanoc dookoła Polski
Hanna Szymanderska
nr katalogowy: 43711
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-3
Kronika
nr katalogowy: 42108
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Wybrane targi dla branży spożywczej w 2009 r.
nr katalogowy: 41097
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2009-12
Województwo Mazowieckie członkiem Sieci Regionów Europejskich Wykorzystujących Technologie Kosmiczne NEREUS
nr katalogowy: 48600
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-23
Produkty małych ojczyzn
nr katalogowy: 48478
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-8
Uniwersalny elektrogustometr z adaptacyjnym wyznaczaniem progu
ANNA CHOROMAŃSKA
ANTONI GRZANKA
nr katalogowy: 46355
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-11
Na pyry do Poznania
Ewa Czarniecka
nr katalogowy: 72216
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-4
POLSKA I ŚWIAT - Wydarzenia
nr katalogowy: 57644
OPAKOWANIE 2020-11
Interaktywne etykiety zabezpieczają rumuńskie wina
nr katalogowy: 129026
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
S.Pellegrino Young Chef 2022/23
nr katalogowy: 140926
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
"Warto czy nie warto...?"
Barbara Czarnecka
nr katalogowy: 61437
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2015-9
Narodowe i regionalne geoportale krajów unii europejskiej i europejskiego obszaru gospodarczego. Kierunki rozwoju w latach 2010-2015
Dariusz Dukaczewski
Agata CIOŁKOSZ-STYK
nr katalogowy: 93359
10.15199/50.2015.9.2
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Polska kuchnia regionalna (cz. I)
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 145008
kuchnia regionalna
regiony kulinarne
charakterystyka
regional Polish cuisine
culinary regions
characteristics
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-2
Wystawa "Dzieje papieru i papiernictwa" w Chełmnie
Maciej Szymczyk
nr katalogowy: 50212
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-1
Wirtualne środowisko inkubacji przedsiębiorstw dla współpracy z eAdministracją
ARTUR KOŚMIDER
WOJCIECH STANIKOWSKI
nr katalogowy: 49423
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
"Produkty regionalne i tradycyjne wizytówką Polski, szansą dla małych i średnich przedsiębiorstw"
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 45307
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-17-18
Jak nie pożary, to powódź
Henryk Piekut
nr katalogowy: 46672
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-7
Akredytacja i systemy zarządzania jakością w placówkach opieki zdrowotnej
Małgorzata WIŚNIEWSKA
Jolanta NOWOSZYŃSKA
nr katalogowy: 46163
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-23-24
Leśne certyfikaty
Henryk Piekut
nr katalogowy: 72239
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-8
Ekologia
nr katalogowy: 69716
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
Nie przedłużyłem firmowej domeny! Co dalej?
Małgorzata Kulka
nr katalogowy: 60693
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH