Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Włoskie specjały
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 137467
kuchnia włoska
potrawy mączne
pizza
makarony
pierożki
pieczywo
mąka pszenna typ 00
semolina
Italian cuisine
flour dishes
pizza
pasta
dumplings
bread
wheat flour type 00
semolina
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Włoskie specjały
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 137467
kuchnia włoska
potrawy mączne
pizza
makarony
pierożki
pieczywo
mąka pszenna typ 00
semolina
Italian cuisine
flour dishes
pizza
pasta
dumplings
bread
wheat flour type 00
semolina
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia ukraińska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 136213
kuchnie regionalne
kuchnia ukraińska
charakterystyka
regional cuisine
Ukrainian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia ukraińska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 136213
kuchnie regionalne
kuchnia ukraińska
charakterystyka
regional cuisine
Ukrainian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia litewska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140919
kuchnia regionalna
kuchnia litewska
charakterystyka
regional cuisine
Lithuanian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia litewska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140919
kuchnia regionalna
kuchnia litewska
charakterystyka
regional cuisine
Lithuanian cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia czeska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 138824
kuchnia czeska
potrawy
zwyczaje
gastronomia
Czech cuisine
dishes
habits
gastronomy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia czeska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 138824
kuchnia czeska
potrawy
zwyczaje
gastronomia
Czech cuisine
dishes
habits
gastronomy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia niemiecka
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140254
kuchnie regionalne
kuchnia niemiecka
charakterystyka
regional cuisine
German cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia niemiecka
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140254
kuchnie regionalne
kuchnia niemiecka
charakterystyka
regional cuisine
German cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Dlaczego The Italian Institute of Coffeeology?
Patrick Chabert
nr katalogowy: 73873
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-5
Siła w zespole
nr katalogowy: 105504
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Elitarny bażant
nr katalogowy: 12102
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Polska kuchnia regionalna – kuchnia śląska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 145173
kuchnia regionalna
kuchnia śląska
charakterystyka
regional Polish cuisine
Silesian cuisine
characteristics
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Arcydzieła z koniakiem
D.G
nr katalogowy: 4054
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Młode talenty
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4055
OPAKOWANIE 2004-3
Wysokiej jakości opakowania do wyrafinowanych potraw
nr katalogowy: 3162
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Ser ricotta – produkcja, charakterystyka i cechy jakościowe
Iwona Chwastowska-Siwiecka
nr katalogowy: 134160
10.15199/65.2021.10.5
ser ricotta
technologia produkcji
cechy jakościowe
przechowywanie chłodnicze
ricotta cheese
production technology
quality features
cold storage
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Ser ricotta – produkcja, charakterystyka i cechy jakościowe
Iwona Chwastowska-Siwiecka
nr katalogowy: 134160
10.15199/65.2021.10.5
ser ricotta
technologia produkcji
cechy jakościowe
przechowywanie chłodnicze
ricotta cheese
production technology
quality features
cold storage
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Ser ricotta – produkcja, charakterystyka i cechy jakościowe
Iwona Chwastowska-Siwiecka
nr katalogowy: 134160
10.15199/65.2021.10.5
ser ricotta
technologia produkcji
cechy jakościowe
przechowywanie chłodnicze
ricotta cheese
production technology
quality features
cold storage
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Ser ricotta – produkcja, charakterystyka i cechy jakościowe
Iwona Chwastowska-Siwiecka
nr katalogowy: 134160
10.15199/65.2021.10.5
ser ricotta
technologia produkcji
cechy jakościowe
przechowywanie chłodnicze
ricotta cheese
production technology
quality features
cold storage
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-4
SUMMARY
Tomasz Stępień
nr katalogowy: 7851
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Kuchnia staropolska
nr katalogowy: 141822
kuchnia staropolska
składniki
dania
old Polish cuisine
ingredients
meals
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Turystyka Kulinarna
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 39715
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
IEG: Sigep 2020 w samym centrum świata i innowacji
nr katalogowy: 123764
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Polska kuchnia regionalna – kuchnia Pomorza i Kaszub
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 147594
kuchnia regionalna
kuchnia Pomorza i Kaszub
charakterystyka
regional Polish cuisine
Pomerania and Kashubia cuisines
characteristics
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-11
Promising high efficiency technology for the induction heating of aluminium billets
Sergio LUPI
Michele FORZAN
nr katalogowy: 39576
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Grand Prix dla W. M. Amaro
nr katalogowy: 127623
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Cenne reakcje
nr katalogowy: 75769
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-7
Tomasz Szypuła w czołówce najlepszych lodziarzy świata!
nr katalogowy: 149425
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Tomasz Szypuła w finale!
nr katalogowy: 132767
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Rok rozmaitości, czyli podsumowanie 2018
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 117390
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Polska kuchnia regionalna – kuchnia Podkarpacia
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 150904
kuchnia regionalna
kuchnia Podkarpacia
charakterystyka
regional Polish cuisine
Podkarpacie cuisines
characteristics
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-10
Łatwość odnajdowania drogi do celu jako determinanta jakości usługi
nr katalogowy: 110201
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-1
Turystyka Kulinarna
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 40671
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-1
MODA
nr katalogowy: 49483
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Solidna porcja włoszczyzny
winny maniak
nr katalogowy: 51633
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Tomasz Szypuła w finale!
nr katalogowy: 132767
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-9
Francuskie bistro w środku Warszawy Miejski szyk
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 93440
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Nowoczesna technologia i kompleksowe wsparcie każdej kuchni
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 142952
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Kuchnie naszych sąsiadów – kuchnia niemiecka
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 140254
kuchnie regionalne
kuchnia niemiecka
charakterystyka
regional cuisine
German cuisine
characteristic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Polska kuchnia regionalna – kuchnia wielkopolska
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 150021
kuchnia wielkopolska
pyry
gzik (gotowane ziemniaki z twarogiem)
parzybroda
rogale świętomarcińskie
Wielkopolska cuisine
potatoes
gzik (boiled potatoes with cottage cheese)
parzybroda soup
St. Martin's croissants
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-11-12
Polska kuchnia regionalna – kuchnia Mazowsza i Kurpiów
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 146343
kuchnia regionalna
Mazowsze
Kurpie
charakterystyka
regional Polish cuisine
Mazovia
Kurpie
characteristics
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Sigep
nr katalogowy: 112506
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Sigep 2019 Wszystkie drogi prowadzą do... Rimini
nr katalogowy: 118897
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Spis treści Przeglądu Gastronomicznego za 2013 rok
nr katalogowy: 82383
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Sezon lodziarski 2020 rozpoczęty
nr katalogowy: 125308
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-1
Narzędzie do wartościowania niezgodności w przedsiębiorstwie przemysłowym
Anna Maria HORODECKA
Radosław WOLNIAK
nr katalogowy: 103328
10.15199/48.2017.1.2
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-5a
Research of magnetic properties of permanent magnets in the magnetic circuit with air gap
Marcin KARBOWIAK
Bartosz JANKOWSKI
Dariusz KAPELSKI
Marek PRZYBYLSKI
Barbara ŚLUSAREK
Gabriel MACIEJEWSKI
nr katalogowy: 67748
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-2
LAMIX zwiększa wymiary
nr katalogowy: 118736
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-9
Przyszłość sektora e-detalicznego z punktu widzenia bezpieczeństwa i higieny pracy (2)
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 127846
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Ocena konsumencka serów dojrzewających produkowanych z mleka krowiego
Barbara Krzysztofik
Barbara Krochmal-Marczak
nr katalogowy: 134164
10.15199/65.2021.10.8
sery
ocena organoleptyczna
wskaźnik jakości
cheeses
organoleptic evaluation
quality index
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Ocena konsumencka serów dojrzewających produkowanych z mleka krowiego
Barbara Krzysztofik
Barbara Krochmal-Marczak
nr katalogowy: 134164
10.15199/65.2021.10.8
sery
ocena organoleptyczna
wskaźnik jakości
cheeses
organoleptic evaluation
quality index
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Ocena konsumencka serów dojrzewających produkowanych z mleka krowiego
Barbara Krzysztofik
Barbara Krochmal-Marczak
nr katalogowy: 134164
10.15199/65.2021.10.8
sery
ocena organoleptyczna
wskaźnik jakości
cheeses
organoleptic evaluation
quality index
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-10
Ocena konsumencka serów dojrzewających produkowanych z mleka krowiego
Barbara Krzysztofik
Barbara Krochmal-Marczak
nr katalogowy: 134164
10.15199/65.2021.10.8
sery
ocena organoleptyczna
wskaźnik jakości
cheeses
organoleptic evaluation
quality index
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2017-6
Determination of insulation gaps in electrostatic precipitators – laboratory testing
Waldemar SOBIESKI
Andrzej ŁASICA
nr katalogowy: 106208
10.15199/48.2017.06.08
Electrostatic Precipitator
Gas Cleaning
Insulations Gaps.
elektrofiltr
odpylanie
oczyszczanie powietrza
wytrzymałość napięciowa.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Polska kuchnia regionalna (cz. I)
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 145008
kuchnia regionalna
regiony kulinarne
charakterystyka
regional Polish cuisine
culinary regions
characteristics
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-8
Mięso danieli – niedoceniane w kuchni i przetwórstwie
Dominika Opat
Mirosław Słowiński
nr katalogowy: 144666
10.15199/65.2023.8.7
mięso danieli
warunki pozyskania
jakość
fallow deer meat
conditions of meat production
quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-10
Japońskie sosy sojowe – technologia, rola mikroorganizmów, jakość i innowacje
Iwona Gientka
nr katalogowy: 145685
10.15199/65.2023.10.4
sos sojowy
technologia produkcji
shoyu
koji
moromi
soy sauce
production technology
shoyu
koji
moromi
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-11
Błękitna pleśń
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 116976
sery podpuszczkowe dojrzewające
sery miękkie
sery twarde
wykorzystanie kulinarne
rennet ripened cheeses
soft cheeses
hard cheeses
culinary use
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-7
The evolution of LED lighting technology and its impact on innovative architectural solutions
Radosław Achramowicz
nr katalogowy: 149643
10.15199/33.2024.07.06
architecture
lighting
illumination
partition
facade
architektura
oświetlenie
iluminacja
przegroda
fasada
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-7
The evolution of LED lighting technology and its impact on innovative architectural solutions
Radosław Achramowicz
nr katalogowy: 149643
10.15199/33.2024.07.06
architecture
lighting
illumination
partition
facade
architektura
oświetlenie
iluminacja
przegroda
fasada
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Karnawałowe słodkie wypieki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 124864
karnawał
słodkie wypieki
pączki
faworki
trendy prozdrowotne
walentynki
Światowy Dzień Słodyczy
carnival
sweet pastries
donuts
crullers
health trends
Valentine's Day
World Sweets Day
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-4
Piwa owocowe – korzyści i zagrożenia związane z wykorzystaniem owoców w technologii piwowarstwa
Przemysław Leszczyński
nr katalogowy: 144701
10.15199/64.2023.4.1
piwa owocowe
biofilm
zanieczyszczenia piwa
bezpieczeństwo żywności
fruit beers
biofilm
beer contamination
food safety
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-8
Analysis of Leaf Moisture of Chinese Mustard Green and Water Spinach using Single-Port Circular SRR Microwave Sensor for Post-Harvest in the Agriculture Industry
S. A. Subramaniam
N. A. Shairi
Z. Zakaria
N. B. Asan
M. K. Zahari
S. Alam
nr katalogowy: 149772
10.15199/48.2024.08.51
microwave sensor
leaf moisture
split ring resonator
agriculture industry
czujnik mikrofalowy
wilgotność liści
rezonator z dzielonym pierścieniem
przemysł rolniczy
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH