Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Konkurs „Szarlotka”
nr katalogowy: 147605
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Tłusty czwartek Smażymy idealne pączki
nr katalogowy: 124337
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Ciekawe zwyczaje ze słodkościami w tle
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 144330
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Jeśli coś zjeść, to w piekarni!
nr katalogowy: 121618
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
PIERNIKI, SŁODKA SZOPKA I STU POMOCNIKÓW MIKOŁAJA
Maria Banasik
nr katalogowy: 41666
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Co piekarz wiedzieć powinien - Pierniki to wypieki mające korzenie w piekarstwie
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 146299
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
Bezglutenowe wypieki na rynku amerykańskim
Bogdan Achremowicz
nr katalogowy: 86250
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Zapraszamy na brunch!
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 133981
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Imponująca oferta
nr katalogowy: 106247
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Jak wykorzystać święta by docenić pracowników i zadbać o poprawę atmosfery w firmie?
Justyna Stefańska
nr katalogowy: 117393
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Anpan i pierwsza japońska piekarnia w stylu zachodnim
Beata Marchand
nr katalogowy: 109754
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Wypieki, które przywołują magię Świąt
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 140775
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
Słodkie rzeczy
nr katalogowy: 6738
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Karnawałowe słodkie wypieki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 124864
karnawał
słodkie wypieki
pączki
faworki
trendy prozdrowotne
walentynki
Światowy Dzień Słodyczy
carnival
sweet pastries
donuts
crullers
health trends
Valentine's Day
World Sweets Day
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Wyzwania codziennych wypieków
nr katalogowy: 125815
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Polskie, regionalne wypieki z dostawą – czyli o cukiernictwie z dowozem
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142514
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Ślubne wypieki – cukiernicze trendy, które zaskoczą Twoich gości!
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 143451
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-11
Jesienne wypieki na polskich stołach
Paulina Steklińs
nr katalogowy: 116911
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-6
Wielkanocne wypieki
nr katalogowy: 120657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Polskie, regionalne wypieki z dostawą – czyli o cukiernictwie z dowozem
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142514
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Ślubne wypieki – cukiernicze trendy, które zaskoczą Twoich gości!
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 143451
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
Słodkie wina stołowe
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 111930
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Gorące wypieki, czyli o tym jak smakują chleby i bułki w tropikach
Beata Marchand
nr katalogowy: 84364
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Stylowy bake fejk
nr katalogowy: 128345
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Owoce w cukiernictwie. Rodzaje i słodkie inspiracje
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 144838
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Wypieki dla Horeca
nr katalogowy: 3988
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Stylowy bake fejk
nr katalogowy: 128345
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Chleb niepowszedni
nr katalogowy: 18587
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Słodkie stoły
nr katalogowy: 118891
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-12
Tradycje, przysmaki...
Paulina KANIA-LENTES
nr katalogowy: 5167
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-12
Pierniki nie tylko świąteczne
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 12868
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
PROSPONA. Owoce jak świeże przez cały rok
nr katalogowy: 12797
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Nowoczesna cukiernia dla nowoczesnego klienta
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 109056
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nowa grupę klientów. Część czwarta. Owoce liofilizowane i jadalne kwiaty w cukiernictwie
nr katalogowy: 132514
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Wypieki, które przywołują magię Świąt
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 140775
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Słodki smak podróży, czyli pięć cukierni, które warto odwiedzić podróżując po Europie
nr katalogowy: 98581
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Słodkie rzeczy
nr katalogowy: 6758
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-6
Słodkie przyciąganie
nr katalogowy: 18544
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Chleb dostarczany pocztą
nr katalogowy: 140143
ODZIEŻ 2006-4
Nowości
nr katalogowy: 17852
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
Do Wisły po doskonałe wypieki
Wiesław Radwański
nr katalogowy: 19219
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Dobre rozwiązanie – kruche ciasteczka
nr katalogowy: 139354
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-1
Słodkie dwa lata
nr katalogowy: 40678
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Wytrawne i słodkie
nr katalogowy: 18525
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Owocowe akcenty
nr katalogowy: 11982
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Słodkie sekrety
nr katalogowy: 11921
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Piernik – niezwykłe ciasto o wielowiekowej historii. Akademia Mistrza z wizytą w tradycyjnych piernikarniach
nr katalogowy: 134238
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Słodkie trunki
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 18631
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-2
Słodkie lenistwo
Waldemar Marek Bielski
nr katalogowy: 5223
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Lodowe sukcesy
nr katalogowy: 4083
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Torty na każdą okazję
nr katalogowy: 12156
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
OFERTA SPECJALNA DLA PIEKARNI
nr katalogowy: 4743
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-2
Słodkie, bo polskie
Roman Kwiatkowski
nr katalogowy: 7910
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Książka "Drobne wypieki. Technologia w cukierni" - REKLAMA
nr katalogowy: 101619
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Dobre rozwiązanie – kruche ciasteczka
nr katalogowy: 139354
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-12
Jesienne spotkania z książką
A. Kuźmicki
nr katalogowy: 88831
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Dieta przeciwzapalna
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 146305
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Karnawałowe nadzienia z Prospony
nr katalogowy: 19249
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Słodkie co nieco
DG
nr katalogowy: 12132
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Desery od serca
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18644
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
Słodkie spotkanie w Cracovii
Anna Korfel
nr katalogowy: 4857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Ciasta z sercem
JÓZEF NARÓĆ
nr katalogowy: 4059
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej-Komorowskiej
nr katalogowy: 136994
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
Holenderska specjalność- stroopwafel
Anna Wytrykus
nr katalogowy: 22130
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
O przyszłości europejskiego piekarstwa
nr katalogowy: 32755
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Świąteczne wypieki – jak wpleść w nie nutę nowoczesności?
Maria Pawlik
nr katalogowy: 134806
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Odpiek pieczywa mrożonego w sklepie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 110288
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Druga edycja "Polskiego turnieju wypieków"
nr katalogowy: 78901
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Piernik – niezwykłe ciasto o wielowiekowej historii. Akademia Mistrza z wizytą w tradycyjnych piernikarniach
nr katalogowy: 134238
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
Słodkie dzieła sztuki Czasem aż trudno uwierzyć, jakie cuda można wyczarować w pracowni cukierniczej
DG
nr katalogowy: 18570
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 136034
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Piekarnia i restauracja PAUL już w Polsce
nr katalogowy: 93306
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Słodkie Las Vegas Miasto, które nigdy nie śpi
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4278
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
A może śniadania z innych zakątków świata?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 148919
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Alternatywne wypieki, czyli ciasta i ciastka dla każdego
nr katalogowy: 133289
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Lubelskie dziecięce wypieki
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 127400
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Automatyzacja w piekarni
nr katalogowy: 132748
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-12
Słodkie Święta
nr katalogowy: 95509
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Targi HERT
nr katalogowy: 63530
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Święto Chleba w Warszawie
nr katalogowy: 101609
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Lubelskie dziecięce wypieki
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 127400
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej-Komorowskiej
nr katalogowy: 136994
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Targi HERT
nr katalogowy: 68237
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Revent – od sernika do chleba foremkowego
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127405
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Revent – od sernika do chleba foremkowego
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 127405
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Młodzi zdolni
nr katalogowy: 129527
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę Klientów. Część trzecia – jeśli nie cukier to co? Znane i mniej znane zamienniki stosowane w cukiernictwie
nr katalogowy: 131990
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Alternatywne wypieki, czyli ciasta i ciastka dla każdego
nr katalogowy: 133289
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej-Komorowskiej
nr katalogowy: 136994
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 136034
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Słodkie stoły - ślubny hit
Marek Perzyński
nr katalogowy: 96695
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzynskiej-Komorowskiej ´ Jesienny minimalizm
nr katalogowy: 145350
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Świąteczne przyprawy
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 31698
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Okno na smak
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 39501
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Rynek piekarski w Unii Europejskiej
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 35890
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Wypieki z tradycją, pasją i sercem
nr katalogowy: 25214
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Święto Chleba i Piernika w Jaworze
nr katalogowy: 139679
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Kreatywni Cukiernicy
nr katalogowy: 27100
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Expo Sweet hojnie rozdaje nagrody!
nr katalogowy: 116358
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Maison du blé: nowa marka pieczywa na polskim rynku
nr katalogowy: 81750
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-6
Agroceramika i wypieki
nr katalogowy: 58656
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
Ekociasta i bezglutenowe słodkości królowały na targach Natura Food w Łodzi
Tomasz Kodłubański
nr katalogowy: 123756
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nowa grupę klientów. Część czwarta. Owoce liofilizowane i jadalne kwiaty w cukiernictwie
nr katalogowy: 132514
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-10
Słodkie bezpieczeństwo
nr katalogowy: 30538
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
NOWOŚCI
nr katalogowy: 40338
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Rogale świętomarcińskie rodem z Poznania
nr katalogowy: 102519
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Specjalnie dla miłośników kawy
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 122769
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Dwa słodkie dni w Hamburgu
nr katalogowy: 30231
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Desery to nasza pasja
nr katalogowy: 27099
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Słodkie "Pożegnanie z Afryką"
Bożenna Sikoń
nr katalogowy: 38980
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Desery to nasza pasja
nr katalogowy: 36846
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Do kawy coś słodkiego...
Maria Pawlik
nr katalogowy: 138665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
W trosce o dobre wypieki
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 31686
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Wina dla smakoszy
nr katalogowy: 33389
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Holenderska specjalność: poff ertjes
Anna Wytrykus
nr katalogowy: 31694
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Jeszcze o porto
nr katalogowy: 31192
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
UNIFINE - desery to nasza pasja
nr katalogowy: 23770
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-8
ŚWIĘTO CHLEBA I PIERNIKA w JAWORZE
nr katalogowy: 108426
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Jak przygotować się na Święta Wielkanocne?
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 119429
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Święto Chleba i Piernika w Jaworze
nr katalogowy: 139679
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Wszystkie smaki pączków
Maria Pawlik
nr katalogowy: 135318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Do kawy coś słodkiego...
Maria Pawlik
nr katalogowy: 138665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-8
ŚWIĘTO CHLEBA I PIERNIKA 24-26 sierpnia 2018 r. Jawor - Rynek
nr katalogowy: 115194
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Bajkowy Zamość
B.W.
nr katalogowy: 56945
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Koniec lata, początek nowych możliwości
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 122163
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Automatyzacja w piekarni
nr katalogowy: 132748
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-11-12
Sukces w piekarstwie jest możliwy
nr katalogowy: 146334
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Święto Chleba w Radomiu
nr katalogowy: 150830
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę Klientów. Część trzecia – jeśli nie cukier to co? Znane i mniej znane zamienniki stosowane w cukiernictwie
nr katalogowy: 131990
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Nauka sugarcraftingu z Jowitą Woszczyńską
nr katalogowy: 129446
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Nauka sugarcraftingu z Jowitą Woszczyńską
nr katalogowy: 129446
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńkiej-Komorowskiej
nr katalogowy: 136056
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńkiej-Komorowskiej
nr katalogowy: 136056
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Dlaczego coraz bardziej kochamy wegańskie desery?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142957
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Na czym polega technologia smacznej bułki?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 143926
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-12
Święta w Twojej cukierni
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 123753
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-8
ŚWIĘTO CHLEBA I PIERNIKA 2016
nr katalogowy: 99723
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Sklep w modułach i co jeszcze?
nr katalogowy: 88787
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Świąteczne wypieki – jak wpleść w nie nutę nowoczesności?
Maria Pawlik
nr katalogowy: 134806
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Przekąski Wolf ButterBack - jakość prosto z pieca
nr katalogowy: 85526
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Rogale świętomarcińskie
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 64988
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Serena. Włoskie gelato ma konkurencję
nr katalogowy: 130796
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Słodkie smaki i aromaty, które królują na wielkanocnym stole
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142142
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Chleba naszego Wielkanocne wypieki
nr katalogowy: 120368
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Monoporcje w ofercie online
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 126101
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Sprzedaż online sposobem na dotarcie do każdej generacji
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 128987
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Cukiernicze trendy na jesień i zimę
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 134226
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Ciasta z dostawą – czyli cukiernie, którym nie są straszne kilometry
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 141612
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Zimowe smaki i aromaty. Wykorzystaj je w swoich wypiekach!
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 146304
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Rozwój na rynku batonów - pikantny zamiast słodkiego
nr katalogowy: 67956
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Wypiek pieczywa w punkcie sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 129965
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Serena. Włoskie gelato ma konkurencję
nr katalogowy: 130796
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Święte wino z Toskanii
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 97859
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Wszystkie smaki pączków
Maria Pawlik
nr katalogowy: 135318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Słodkie szopki bożonarodzeniowe w Rzeszowie
Małgorzata Słowińska
nr katalogowy: 140777
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-4
Smak, jakość czy cena? Za co konsumenci cenią piwo z polskich browarów?
nr katalogowy: 144700
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 110848
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Świąteczne przyprawy
nr katalogowy: 64121
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Chleba naszego Wielkanocne wypieki
nr katalogowy: 120566
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-6
Wielkanocne wypieki
nr katalogowy: 120484
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Sprzedaż online sposobem na dotarcie do każdej generacji
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 128987
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Cukiernicze trendy na jesień i zimę
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 134226
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Ciasta z dostawą – czyli cukiernie, którym nie są straszne kilometry
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 141612
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Ciasta z dostawą – czyli cukiernie, którym nie są straszne kilometry
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 141612
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Świąteczne przyprawy
nr katalogowy: 146444
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
O piekarstwie, tradycji, rzemiośle i etyce - rozmowa z Bogdanem Smolorzem, biopiekarzem
nr katalogowy: 114694
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Alergeny w żywności Lista obowiązkowa
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 91207
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Dostawa, czyli jak zadbać o logistykę
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 115677
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Słodkie oblicze historii cukiernictwa
nr katalogowy: 104874
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Słodkie lenistwo, czyli urlop w duchu slow movement
nr katalogowy: 69078
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
Nowości Martin Braun
nr katalogowy: 60704
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Wypiek pieczywa w punkcie sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 129965
AURA 2022-3
Niezwykłe figowce i słodkie figi
Małgorzata FALENCKA-JABŁOŃSKA
nr katalogowy: 136699
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Dlaczego coraz bardziej kochamy wegańskie desery?
Karol Sobkowiak
nr katalogowy: 142957
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Słodkie szopki bożonarodzeniowe w Rzeszowie
Małgorzata Słowińska
nr katalogowy: 140777
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Czekoladowa przyjemność dla każdego
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 118026
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-5
Święto Chleba i Makaronu w Ludwinie
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 109918
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Targi HERT
nr katalogowy: 45430
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
NOWOŚCI
nr katalogowy: 44372
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Obliczanie ilości składników według receptury przy wytwarzaniu ciasta
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 129960
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
EXBERRY. Tworzenie sensacyjnych kolorów przy użyciu Żywności Barwiącej pochodzenia roślinnego
nr katalogowy: 131207
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Miłość do pieczenia i litewskie dziedzictwo
nr katalogowy: 141616
OPAKOWANIE 2023-6
Ekologiczne pakowanie dzięki rozwiązaniu firmy Schubert
nr katalogowy: 143917
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Słodkie targi w Katowicach
nr katalogowy: 97855
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-12
PORADNIK Wino dla inżyniera (149) Sauternes
winny maniak
nr katalogowy: 91761
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-11
Czas na rogale świętomarcińskie
nr katalogowy: 151401
GOSPODARKA WODNA 2013-4
Zaopatrzenie w wodę w świetle zrównoważonego rozwoju
ARTUR PAWŁOWSKI
LUCJAN PAWŁOWSKI
nr katalogowy: 75941
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Ludwin - Święto Chleba i Makaronu
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 109062
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
WYDARZENIA Informacje biznesowe
nr katalogowy: 43862
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Pomysłowa dystrybucja - skuteczne dotarcie do klienta
nr katalogowy: 42479
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
My wiemy jak... Targi HERT
nr katalogowy: 47777
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-9
Próbny wypiek laboratoryjny - ostatnie ogniwo sprawdzania jakości mąki
MAŁGORZATA MIELCARZ
nr katalogowy: 47013
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Irlandia - kraina irish bread i bajgli
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 66752
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Tracimy szanse. Dlaczego?
Marek Perzyński
nr katalogowy: 76270
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Technologia chłodnicza COOL RISING firmy WACHTEL w SPC
nr katalogowy: 127874
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Obliczanie ilości składników według receptury przy wytwarzaniu ciasta
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 129960
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Słodycze nie tylko słodkie (cz. I)
Marta Stus
nr katalogowy: 50254
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
"Bułka dla ucznia"
Grzegorz Nowakowski
nr katalogowy: 50236
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-2
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 49829
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-2
Słodkie perspektywy
nr katalogowy: 49820
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH