Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
CHŁODNICTWO 2004-11
Stabilność mrożonego mięsa indyków w funkcji temperatury przechowywania
Jolanta Klimczak
Zbigniew Irzyniec
nr katalogowy: 777
CHŁODNICTWO 2023-3
Tradycyjna chłodnia z płyt warstwowych
nr katalogowy: 143890
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-2
Badania reologiczne plastizoli poli(chlorku winylu) podczas przechowywania
EDWIN MAKAREWICZ
IWONA DOBIAŁA
KRZYSZTOF UZIAŁŁO
nr katalogowy: 49692
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-9
Magazynowanie i transport mięsa mrożonego
Iwona Chwastowska-Siwiecka
nr katalogowy: 46581
-
nr katalogowy:
CHŁODNICTWO 2016-10
Wpływ zamrażalniczego przechowywania na jakość pieczywa pszennego
Izabella Kwaśniewska-Karolak
Lucjan Krala
nr katalogowy: 101681
10.15199/8.2016.10.3
CHŁODNICTWO 2010-3
Wpływ chłodniczego przechowywania na frakcję lipidową wybranych tłuszczów do smarowania dostępnych na rynku krajowym
MAŁGORZATA JASIŃSKA
KRYSTIAN WĄSIK
nr katalogowy: 50600
CHŁODNICTWO 2023-3
Rodzaje chłodni
Jan Wiśniewski
nr katalogowy: 143888
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Inteligentne i aktywne opakowania do żywności
D. Czajkowska
nr katalogowy: 14895
CHŁODNICTWO 2024-6
Rewolucja w dziedzinie przechowywania żywności
nr katalogowy: 151957
CHŁODNICTWO 2005-11
Technologia przechowalnicza. Trwałość mrożonego pora podczas przechowywania
Tomasz Puszta
Piotr Palich
nr katalogowy: 8725
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Okres przechowywania mąki, na bazie prób przechowalniczych wykonanych w ZPZiP IBPRS
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 97837
CHŁODNICTWO 2023-3
Chłodnia bananów
nr katalogowy: 143891
CHŁODNICTWO 2005-6
Wpływ przechowywania na kształtowanie się właściwości jakościowych i ilościowych oraz zawartości nitrozoamin w polędwicach wieprzowych (praca naukowo-badawcza)
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 8665
CHŁODNICTWO 2023-3
Rodzaje chłodni
Jan Wiśniewski
nr katalogowy: 143888
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-6
Jakość ziarna zbóż i kukurydzy w okresie przechowywania
nr katalogowy: 60166
CHŁODNICTWO 2010-11
Wpływ rozmrażania na wybrane właściwości fizyczne tkanki mięsnej w czasie zamrażalniczego przechowywania
Krzysztof Kryża
MARTA MIKULSKA
Grzegorz Szczepanik
nr katalogowy: 55863
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Okres przechowywania mąki (wg badań wykonanych w ZPZiP IBPRS) może być znacznie dłuższy
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 60023
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-2
Kontrola temperatury ziarna niezbędnym elementem bezpiecznego przechowywania zbóż
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 105097
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Wpływ konszowania na jakość mas czekoladowych
Paweł Nowak
nr katalogowy: 31696
CHŁODNICTWO 2007-4
Wpływ warunków zamrażalniczego przechowywania i technologii rozmrażania na jakość mięsa
IWONA CHWASTOWSKA
JACEK KONDRATOWICZ
nr katalogowy: 25579
CHŁODNICTWO 2009-7
Zmiany w mleku i fermentowanych napojach mlecznych podczas przechowywania chłodniczego w różnych opakowaniach
JACEK KONDRATOWICZ
JOANNA PIEKARSKA
EWA BURCZYK
nr katalogowy: 45786
CHŁODNICTWO 2015-3
Ocena kwasowości oraz jakości mikrobiologicznej podczas przechowywania chłodniczego twarogów kwasowych uzyskanych z surowca o zwiększonej koncentracji suchej masy
Krzysztof Siemianowski
Krzysztof Bohdziewicz
Jerzy Szpendowski
Piotr Kołakowski
Joanna Żylińska
Jacek K. Bardowski
nr katalogowy: 90287
10.15199/8.2015.3.4
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2011-8-9
System przechowywania danych i zarządzania punktami charakterystycznymi terenu
Piotr Skulimowski
Damian Sulmowski
nr katalogowy: 61762
OPAKOWANIE 2007-12
Flakony perfumeryjne Historia najstarszych opakowań do przechowywania Historia najstarszych opakowań do przechowywania
Beata Hoffmann
nr katalogowy: 32070
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-4
Zastosowanie filtrów powietrza i pary do bezpiecznego przechowywania i mgazynowania soków owocowych i zapasów słodzących.
Matthias Heinken
nr katalogowy: 34809
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-6
Technika na co dzień
nr katalogowy: 91706
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-4
B&P Engineering wprowadza nowe standardy przechowywania soków bezpośrednich
nr katalogowy: 51275
CHŁODNICTWO 2009-9
Wpływ dodatku sera topionego na zmiany fizykochemiczne i sensoryczne chleba pszennego w czasie zamrażalniczego przechowywania Praca badawcza
GRZEGORZ SZCZEPANIK
MONIKA NEUBAUER
KRZYSZTOF KRYŻA
MAREK SZCZYGIELSKI
nr katalogowy: 46821
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
Elektronika SA - Technika Chłodnicza przedstawia Nowoczesne komory przechowalnicze ...w telegraficznym skrócie...
nr katalogowy: 80273
CHŁODNICTWO 2022-5
Komory chłodnicze i mroźnicze
Jerzy Jabłoński
nr katalogowy: 140325
CHŁODNICTWO 2023-3
Tradycyjna chłodnia z płyt warstwowych
nr katalogowy: 143890
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-3
Badania i pomiary czynników szkodliwych dla zdrowia
Franciszek Małysz
nr katalogowy: 34068
CHŁODNICTWO 2008-4
Wpływ rodzaju opakowania na wybrane zmiany fizyczne mortadeli w czasie zamrażalniczego przechowywania
GRZEGORZ SZCZEPANIK
ANNA FELISIAK
KRZYSZTOF KRYŻA
nr katalogowy: 34649
CHŁODNICTWO 2008-4
Szybkość zmian oksydacyjnych lipidów w funkcji temperatury przechowywania mrożonego boczku wędzonego
JOLANTA KLIMCZAK
ZBIGNIEW IRZYNIEC
nr katalogowy: 34648
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1988-5
O trwałości chemicznej i "samorzutnej" polimeryzacji tlenków etylenu i propylenu
MIROSŁAW KWAŚNY
MICHAŁ SYCZEWSKI
nr katalogowy: 107636
CHŁODNICTWO 2014-11-12
Analiza kosztów eksploatacji chłodniczych systemów przechowywania połowów na jednostkach rybackich polskiej floty bałtyckiej
Ewelina Złoczowska
nr katalogowy: 88393
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-11
Wpływ technologii rozmrażania mikrofalowego na jakość mięsa
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Natalia Skiepko
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 95372
CHŁODNICTWO 2016-9
Alfa Laval - nowoczesne technologie na targach Chillventa 2016
nr katalogowy: 101125
-
nr katalogowy:
CHŁODNICTWO 2007-12
Zmiany oksydacyjne i hydratacyjne tkanki mięśniowej suma rekini (Pangasius hypophthalmus) i eskolara (Lapidocybium flavobrunneum) w czasie zamrażalniczego przechowywania
LUDMIŁA STODOLNIK
KRZYSZTOF KRYŻA
ARKADIUSZ KOWALSKI
nr katalogowy: 32194
CHŁODNICTWO 2008-9
Wpływ dodatku sera topionego na zmiany fizykochemiczne i sensoryczne chleba pszenno-żytniego w czasie zamrażalniczego przechowywania
GRZEGORZ SZCZEPANIK
BARTŁOMIEJ SZTAMA
ROBERT IWAŃSKI
nr katalogowy: 38214
CHŁODNICTWO 2010-5
Wpływ wybranych dodatków naturalnych na stabilność oksydacyjną i fizyczną spożywczych układów dyspersyjnych w czasie przechowywania
Krzysztof Kryża
Ludmiła Stodolnik
Grzegorz Szczepanik
nr katalogowy: 51925
CHŁODNICTWO 2016-1-2
Zmiany zawartości i aktywności związków biologicznie czynnych w czerwonej porzeczce podczas zamrażalniczego przechowywania
Izabella Kwaśniewska-Karolak
Lucjan Krala
nr katalogowy: 96539
10.15199/8.2016.1-2.5
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Przechowalnictwo żywności w atmosferze modyfikowanej
Joanna Markowska
Iwona Kasprzyk
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 93646
10.15199/65.2015.9.4
CHŁODNICTWO 2007-7
Jakość mikrobiologiczna pierogów z mięsem i jej zmiany podczas chłodniczego przechowywania z zastosowaniem atmosfery modyfikowanej
MIROSŁAW FIK
ANNA LESZCZYŃSKA-FIK
MAŁGORZATA DYLĄG
nr katalogowy: 27844
CHŁODNICTWO 2007-3
Wpływ kwasu askorbinowego i ekstraktów wodnych z tymianku na zmiany wskaźnika TBA i barwy modelowych pieczeni wieprzowych podczas ich przechowywania chłodniczego
nr katalogowy: 24973
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-6
Wpływ przechowywania chłodniczego na parametry tekstury pasztetów
Mariusz Rudy
Marian Gil
Paulina Duma-Kocan
Elżbieta Głodek
Renata Stanisławczyk
Jagoda Żurek
nr katalogowy: 114576
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2014-2
Wpływ parametrów mikroklimatu w komorze chłodniczej na skład chemiczny owoców i warzyw Część 2. Badania owoców i warzyw
KATARZYNA GŁADYSZEWSKA-FIEDORUK
DOROTA ANNA KRAWCZYK
Iwona Skoczko
ANDRZEJ GAJEWSKI
TOMASZ CHOIŃSKI
nr katalogowy: 82400
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-7
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 92087
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Przechowywanie akt pracowniczych - okres krótszy, ale więcej dokumentów
nr katalogowy: 121606
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-3
Nowoczesne komory przechowalnicze ...w telegraficznym skrócie...
nr katalogowy: 90184
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-3
Stan techniczny budynku a obowiązek przechowywania dokumentacji obiektu budowlanego
Bartłomiej Zgorzelski
Jacek Szer
nr katalogowy: 130977
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-6
Zapewnienie jakości przetworów mięsnych podczas magazynowania
Jolanta Kołodziej
nr katalogowy: 99379
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Sposób znakowania opakowanego pieczywa głęboko mrożonego, przeznaczonego bezpośrednio dla konsumenta
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 93887
CHŁODNICTWO 2008-8
Skrócona ocena procesu blanszowania, zamrażania, przechowywania i rozmrażania borowika szlachetnego i opieńki miodowej na podstawie zmiany ich wybranych cech fizycznych
ŁUKASZ STADNIK
FRANCISZEK KLUZA
nr katalogowy: 37310
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2024-10
Wybrane fizyczno-chemiczne właściwości soku z rozmrożonych owoców malin odmiany Polesie
Marek Domin
Marek Szmigielski
Patryk Świrkosz
nr katalogowy: 151029
10.15199/62.2024.10.12
wydajność tłoczenia
zamrażanie
przechowywanie zamrażalnicze
maliny
pressing efficiency
freezing
freezing storage
raspberries
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2010-5
SIMATIC S7-1200 w chłodnictwie przemysłowym
Sławomir Rurak
nr katalogowy: 54956
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-1
Warunki przechowywania kukurydzy i soi w U SA
nr katalogowy: 118508
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-7
Pasteryzacja soków
Mariusz Goca
nr katalogowy: 100968
10.15199/65.2016.7.6
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-5-6
Wpływ czasu przechowywania na zawartość barwników antocyjanowych w jogurtach borówkowych
Anna Grobelna
Iwona Ścibisz
Małgorzata Ziarno
Joanna Żylińska
Adrian Wojtczak
Stanisław Kalisz
nr katalogowy: 114521
10.15199/64.2018.5-6.4
borówki wysokie
antocyjany
przechowywanie
barwa
blueberries
anthocyanins
storage
colour
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-11
Wyposażenie techniczne magazynów przetwórstwa spożywczego
Adam Wojciechowski
nr katalogowy: 48046
OPAKOWANIE 2012-4
Szybkie tempo rozwoju rynku opakowań aseptycznych
nr katalogowy: 67104
OPAKOWANIE 2013-4
RPC: w różnorodności siła
nr katalogowy: 76093
CHŁODNICTWO 2014-5
Komory chłodnicze w przechowywaniu owoców i warzyw
Piotr Grzegory
Dariusz Kowalczyk
nr katalogowy: 84401
CHŁODNICTWO 2012-12
Kinetyka degradacji barwników chlorofilowych w czasie zamrażalniczego przechowywania warzyw
Tomasz Pukszta
nr katalogowy: 73338
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Przechowywanie mąki
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 54814
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-2
Ograniczenie strat płodów rolnych podczas przechowywania po zbiorach - ważnym elementem walki z głodem na świecie
nr katalogowy: 113069
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-10
Dawne sposoby przechowywania i konserwowania tłuszczu
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 47495
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Oddział Technologii Mięsa i Tłuszczu
nr katalogowy: 70397
CHŁODNICTWO 2014-3
Wpływ procesu chłodniczego przechowywania na kształtowanie jakości mięsa
JOANNA LEWANCKA
JACEK KONDRATOWICZ
nr katalogowy: 83153
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2014-8
Instalacja chłodnicza komory do przechowywania owoców z energooszczędnym agregatem o regulowanej wydajności
RENATA SIKORSKA–
BĄCZEK
TOMASZ MOTAK
nr katalogowy: 85881
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-6
Zagrożenia dla zdrowia człowieka, ustawodawstwo Bisfenol A w wyrobach do kontaktu z żywnością
Marzena Pawlicka
Andrzej Starski
Małgorzata Mazańska
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 85104
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Kontrola wilgotności i temperatury ziarna zbóż w czasie ich przechowywania
nr katalogowy: 60744
CHŁODNICTWO 2016-12
Wpływ zamrażalniczego przechowywania na wybrane cechy jakościowe pieczywa mieszanego
Aneta Ocieczek
Tomasz Pukszta
Joanna Nebel
nr katalogowy: 102984
10.15199/8.2016.12.1
CHŁODNICTWO 2015-12
Zmiany zawartości związków biologicznie aktywnych w kiełkach brokułu i rzodkiewki podczas chłodniczego przechowywania
Ewelina Brzozowska
Ilona Gałązka-Czarnecka
Lucjan Krala
nr katalogowy: 95602
10.15199/8.2015.12.5
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2015-5
Wpływ warunków przygotowania próbki na zawartość wodoru w stalach poddanych cynkowaniu galwanicznemu
Konrad Dybowski
Leszek Klimek
Sylwia Droździel
nr katalogowy: 94649
10.15199/28.2015.5.12
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-9
Wpływ stabilizatorów na ograniczenie rekrystalizacji w lodach typu sorbet
Anna Kamińska-Dwórznicka
Katarzyna Samborska
Ewa Gondek
Ewa Jakubczyk
nr katalogowy: 101007
10.15199/65.2016.9.4
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-1
Metody oznaczania wilgotności ziarna zbóż i przetworów zbożowych
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 96583
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-4
Czynniki wpływające na jakość chmielu i jego produktów podczas przetwarzania i przechowywania
Urszula Skomra
nr katalogowy: 90902
10.15199/64.2015.4.5
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-12
Mroźna świeżość
nr katalogowy: 22929
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-8
Akumulatory litowe dużych mocy
nr katalogowy: 21204
CHŁODNICTWO 2009-3
Wpływ sposobu pakowania na wybrane zmiany fizyczne awokado w czasie zamrażalniczego przechowywania
GRZEGORZ SZCZEPANIK
MARTA ARCIUSZKIEWICZ
AGATA BAKAN
nr katalogowy: 42296
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-11
Wybrane doniesienia z rynku zbóż i pasz
nr katalogowy: 48399
CHŁODNICTWO 2009-11
Zmiany wartości odżywczej zamrożonych warzyw w czasie przechowywania (praca badawcza)
TOMASZ PUKSZTA
nr katalogowy: 47914
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-9
Badania i projektowanie silosów z cienkich blach
Ryszard Antonowicz
Adam Klimek
nr katalogowy: 46971
CHŁODNICTWO 2017-4-5
Trwałość pieczarki Agaricus bisporus przechowywanej w modyfikowanej atmosferze
Izabella Kwaśniewska-Karolak
Lucjan Krala
nr katalogowy: 106018
10.15199/8.2017.4-5.3
CHŁODNICTWO 2014-9-10
Wpływ zamrażalniczego przechowywania na przemiany skrobi i teksturę chleba pszennego
IZABELLA KWAŚNIEWSKA-KAROLAK
LUCJAN KRALA
ILONA GAŁĄZKA-CZARNECKA
EWELINA BRZOZOWSKA
nr katalogowy: 87502
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Zmiany w składzie żywic granulatów chmielowych podczas przechowywania
Krzysztof Baranowski
Elżbieta Baca
Agnieszka Salamon
nr katalogowy: 67212
CHŁODNICTWO 2013-10
Wpływ czasu zamrażalniczego przechowywania i metod rozmrażania na wielkość ubytku masy śliwek utrwalonych metodą dehydrofreezing
AGNIESZKA SZPARAGA
MARIA DYMKOWSKA-MALESA
nr katalogowy: 80073
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-5
Stability of lipophilic vitamins and quality of the premixes during their storage. Stabilność witamin lipofilnych i jakość premiksów paszowych w czasie ich przechowywania
Joanna Maćkowiak
Adam Voelkela
Zuzanna Okulus
nr katalogowy: 76889
CHŁODNICTWO 2013-4
Zmiany oceny sensorycznej zamrożonych warzyw w czasie przechowywania
Tomasz Pukszta
nr katalogowy: 76115
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Porady prawne
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 98587
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-5
Porównanie składu cukrów w cydrach polskich i importowanych
Iwona Ścibisz
Sylwia Bonin
Marta Mitek
Małgorzata Ziarno
Dorota Zaręba
Andrzej Cendrowski
Agnieszka Grzejszczak
nr katalogowy: 91481
10.15199/64.2015.5.6
GAZETA CUKROWNICZA 2004-6
Nowości
nr katalogowy: 1462
CHŁODNICTWO 2023-3
Chłodnia bananów
nr katalogowy: 143891
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-5
Zapewnienie jakości ziarna zbóż w okresie przechowywania
Ralph E. Kolb
nr katalogowy: 67407
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-6
Budowanie silnej pozycji marki na rynku poprzez właściwe wyznaczanie trwałości produktów Przegląd badań stosowanych do oceny trwałości Cz. III. Znaczenie badań sensorycznych w badaniach trwałości żywności
Wojciech Piasecki
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 92017
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2006-12
Wnioski z ogólnopolskiej konferencji naukowo-technicznej "Aspekty tworzenia katastru nieruchomości"
Stanisław Zaremba
nr katalogowy: 22964
CHŁODNICTWO 2018-4
Monitoring temperatur chłodniczych
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 115883
10.15199/8.2018.4.1
chłodzenie
mrożenie
przechowywanie żywności
monitorowanie temperatury
cooling
freezing
food storage
temperature monitoring
OPAKOWANIE 2004-6
Targi Logistyki, Transportu i Spedycji TRANSLOG 2004
nr katalogowy: 3261
CHŁODNICTWO 2004-4
Sposoby polepszenia sprawności energetycznej elementów układu chłodniczego
nr katalogowy: 710
CHŁODNICTWO 2006-3
Niektóre aspekty chłodniczego przechowywania mięsa i przetworów drobiowych
Lucjan Krala
nr katalogowy: 16134
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-10
Zmiany jakościowe mąki pszennej w czasie przechowywania
Alicja CEGLIŃSKA
nr katalogowy: 22306
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-3
Nowe trendy w elektronice użytkowej
Michał Brzozowski
nr katalogowy: 21133
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-6
Zastosowanie urządzeń firmy ELL AB w przemyśle browarniczym
R. Buczek
nr katalogowy: 6821
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-7
Najnowszy system pakowania mięsa
Marek Zin
Rafał Miazga
nr katalogowy: 1661
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-12
O budowie referencyjnego modelu przechowywania i przetwarzania informacji w rejestrach publicznych rozmawiano w Ustroniu
nr katalogowy: 110867
OPAKOWANIE 2005-2
Materiały samoprzylepne - kolejna część z serii Ecco-Teka
E.M.
nr katalogowy: 11100
CHŁODNICTWO 2004-8
Możliwości przechowywania pieczywa w modyfikowanej atmosferze
Lucjan Krała
Anna Kułagowska
nr katalogowy: 751
CHŁODNICTWO 2006-1-2
Monitoring parametrów wpływających na warunki klimatyczne podczas chłodniczego przechowywania mięsa
Urszula Stęplewska
nr katalogowy: 16146
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-9
Wyposażenie chłodnicze obiektów handlowych branży mięsno-wędliniarskiej
Grzegorz Krzyżaniak
nr katalogowy: 54304
ELEKTROINSTALATOR 2023-7-8
DOKUMENTACJA ELEKTRONICZNA PRACOWNIKA ELEKTROINSTALACYJNEGO
PRZEMYSŁAW GOGOJEWICZ
nr katalogowy: 144267
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-11
ciągły pomiar stopnia napełnienia zbiorników w młynie
nr katalogowy: 22325
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
Uregulowania prawne dla producentów butelkowanej wody pitnej w USA
M. Bucka
nr katalogowy: 6880
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-4
Wpływ zmian mikrobiologicznych na jakość ziarna zbóż w czasie przechowywania
LESŁAW JANOWICZ
nr katalogowy: 20099
CHŁODNICTWO 2004-8
AREA TRADERS prezentuje J&E Hali
Bartosz Nowacki
nr katalogowy: 747
CHŁODNICTWO 2009-8
Zmiany jakości kiełków rzodkiewki Raphanus sativus L. podczas chłodniczego przechowywania w modyfikowanej atmosferze i w powietrzu - Praca badawcza
ILONA GAŁĄZKA-CZARNECKA
LUCJAN KRALA
nr katalogowy: 46418
CHŁODNICTWO 2013-6
Właściwości fizykochemiczne mięsa z królika podczas jego zamrażalniczego przechowywania
KATARZYNA KOZŁOWICZ
FRANCISZEK KLUZA
nr katalogowy: 77425
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-11
Zmiany zawartości trehalozy w czasie przechowywania liofilizowanych drożdży piekarskich
G. Zwoliński
J. S. Szopa
nr katalogowy: 6939
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-3
Przechowywanie, transport, systemy mieszania i dozowania oferta TECHNOSILOS s. n. c.
nr katalogowy: 6258
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-1
Właściwości technologiczne śruty sojowej w procesie transportowym
Beata DRZEWIENIECKA
nr katalogowy: 6216
GAZETA CUKROWNICZA 2004-5
Zwalczanie zakażeń mikrobiologicznych w procesie produkcji cukru
A. Baryga
A. Szczutkowska
J. Nowacki
nr katalogowy: 1449
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-12
Średnie destylaty biopaliwowe do silników z zapłonem samoczynnym - wybrane aspekty dystrybucji i przechowywania
Arkadiusz I. Majoch
nr katalogowy: 23116
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
Ocena jakości mąki - przegląd najczęściej stosowanych metod badania mąki (cz. 1)
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 22142
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-10
Metody immunochemiczne w analizie zbóż i ich przetworów (cz. 2)
Dorota PIASECKA-KWIATKOWSKA
Agnieszka MAKOWSKA
nr katalogowy: 6429
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-12
Kilka uwag na temat bezpiecznego przechowywania ziarna zbóż
Roman Jurga
nr katalogowy: 14198
CHŁODNICTWO 2005-12
Wybrane zagadnienia dotyczące przechowywania mrożonych półproduktów kulinarnych
KRZYSZTOF ĆWIERTNIEWSKI
ELŻBIETA POLAK
KRZYSZTOF EGIERSKI
nr katalogowy: 8737
OPAKOWANIE 2022-8
Wszystko zależy od czasu przechowywania!
nr katalogowy: 139134
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
Wpływ niektórych warunków przechowywania granulatów na zmiany zawartości alfa-kwasów i wybranych olejków chmielowych
M. Stasiak
nr katalogowy: 6883
CHŁODNICTWO 2004-10
Trwałość barwy jeżyn mrożonych w funkcji temperatury przechowywania
Jolanta Klimczak
Zbigniew Irzyniec
Lucjan Krala
nr katalogowy: 763
GAZETA CUKROWNICZA 2006-8
Kondycjonowanie cukru na przykładzie silosu w Cukrowni Środa
K. Szczeciński
W. Kazimierski
nr katalogowy: 16595
CHŁODNICTWO 2006-1-2
Uwarunkowania jakości mięsa zamrażanego i przechowywanego w niskich temperaturach
Katarzyna Kozłowicz
Franciszek Kluza
Dariusz Góral
nr katalogowy: 16147
ELEKTROINSTALATOR 2022-4
MAGAZYN CIEPŁA WSPÓŁPRACUJĄCY ZOZEWDOMU JEDNORODZINNYM
nr katalogowy: 137245
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-9
Butelka
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 139641
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Trwałość wyrobów czekoladowych (1)
nr katalogowy: 144338
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-5
Frakcja neutralna polskiego oleju talowego
CEZARY HEBDA
JÓZEF ORPISZEWSKI
JERZY SZYKUŁA
REINER AICHHOLZ
BALDUR FÓHLISCH
nr katalogowy: 107247
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-7-8
Magazynowanie chemikaliów
Grzegorz Brylonek
nr katalogowy: 149906
CHŁODNICTWO 2024-5
Usterki w chłodniach
nr katalogowy: 151282
CHŁODNICTWO 2006-4
Trwałość zamrożonych truskawek w czasie przechowywania
TOMASZ PUKSZTA
PIOTR PALICH
nr katalogowy: 16122
CHŁODNICTWO 2006-9
Technologia przechowalnicza - Stabilność aktywnych biologicznie mikroskładników mrożonych soków jeżynowych w funkcji temperatury przechowywania
JOLANTA KLIMCZAK
ZBIGNIEW IRZYNIEC
nr katalogowy: 16072
CHŁODNICTWO 2018-6
Wpływ rodzaju systemu pakowania na jakość mięsa po procesie zamrażalniczego przechowywania
Krzysztof Dasiewicz
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Mirosław Słowiński
Łukasz Staśkiewicz
nr katalogowy: 117864
10.15199/8.2018.6.5
mięso wieprzowe
kwasy tłuszczowe
tłuszcz
mrożenie
pakowanie
pork
fatty acids
fat
freezing
packing
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-12
Jubileusz 50-lecia Katedry Młynarstwa w Krasnodarze - notatka z podróży na południe Rosji
Kazimierz Bogaczyński
Janusz H. J. Halbedel
nr katalogowy: 23089
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-1
Zmiany barwy, zawartości polifenoli i właściwości przeciwrodnikowych soku z czarnej porzeczki podczas przechowywania
A. Sokół-Łętowska
A. Z. Kucharska
nr katalogowy: 20711
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Chłodno, coraz chłodniej
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 112123
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-11
Magazynowanie i przechowywanie mięsa
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 80780
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-5
Skrócenie okresu przechowywania akt pracowniczych i ich elektronizacja
Piotr Wąż
nr katalogowy: 113785
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Koncepcje stabilności żywności o małej i średniej zawartości wody
Zbigniew Pałacha
nr katalogowy: 81361
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-6
Wybrane aspekty chłodniczego przechowywania owoców i warzyw
Piotr Grzegory
Dariusz Kowalczyk
nr katalogowy: 85137
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-9
Jakość surowców i kontrola procesu w aspekcie zapewniania stabilności sensorycznej piwa, cz. 1
Agnieszka Salamon
nr katalogowy: 71060
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-12
Wpływ warunków przechowywania na jakość wina
Anna Flis
Paulina Karczmarczyk
dr inż. Przemysław Dmowski
nr katalogowy: 102831
10.15199/64.2016.12.3
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-11
Lutowność elementów elektronicznych w zależności od technologii wykonania i warunków przechowywania
Janusz Borecki
Tomasz Serzysko
nr katalogowy: 95202
10.15199/13.2015.11.15
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-1
Bezpieczeństwo żywności: łańcuch dostaw jako kluczowa strefa odpowiedzialności
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 146889
CHŁODNICTWO 2006-8
Antyoksydacyjna aktywność otrąb zbożowych w środowisku tkanki mięśniowej śledzi bałtyckich w czasie zamrażalniczego przechowywania
LUDMIŁA STODOLNIK
MAGDALENA WITCZAK
KATARZYNA ADAMOWICZ
nr katalogowy: 16081
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-25
Informatyka dla humanistów
nr katalogowy: 31869
CHŁODNICTWO 2004-8
Krioochronne właściwości pektyny i lecytyny w tkance mięśniowej drobiu w czasie zamrażalniczego przechowywania
Ludmiła Stodolnik
Piotr Rosiński
Anna Grzegrzółka
nr katalogowy: 750
OPAKOWANIE 2012-1
Opakowanie dużego kalibru
nr katalogowy: 65311
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Lecytyna owsiana w wyrobach kakaowych
nr katalogowy: 139678
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1987-9
Wybrane zagadnienia ustalania wielkości ubytków naturalnych produktów chemicznych
JAN KARCZEWSKI
MARZENNA GADZIŃSKA
PIOTR DRELA
nr katalogowy: 107938
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-6
"Poradnik przechowywania substancji niebezpiecznych zgodnie z wytycznymi unijnymi REACH i CLP"
Bolesław Hancyk
nr katalogowy: 68470
CHŁODNICTWO 2012-4
Efektywne przechowywanie świeżych owoców i warzyw
nr katalogowy: 67247
CHŁODNICTWO 2013-9
Wpływ czasu chłodniczego przechowywania na barwę jaj gotowanych pakowanych próżniowo
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Natalia Skiepko
Katarzyna Klekotko
nr katalogowy: 79213
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2011-2
MATERIAŁY - URZĄDZENIA - TECHNOLOGIE
nr katalogowy: 57580
OPAKOWANIE 2016-3
Innowacyjność w walce z marnowaniem żywności
nr katalogowy: 97988
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-8
Magazyn zarządzany na bazie standardów GS1
Piotr Frąckowiak
nr katalogowy: 108785
zarządzanie magazynem
WMS
analiza procesowa
standardy GS1
system automatycznego gromadzenia danych
ADC
etykieta logistyczna GS1
warehouse management
WMS
process analysis
GS1 standards
Automatic Data Capture
ADC
GS1 logistics label
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Wpływ odmiany truskawek, sposobu oraz temperatury suszenia na aktywność wody w przechowywanych suszach
Piotr Grzegory
Dariusz Piotrowski
nr katalogowy: 119344
10.15199/64.2019.3.2
przechowywanie
aktywność wody
truskawki
metody suszenia
storage
water activity
strawberries
methods of drying
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Świeże najlepsze
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
nr katalogowy: 29642
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-26
Zaparkować samochód? Żaden kłopot!
nr katalogowy: 81694
CHŁODNICTWO 2004-12
Wpływ dodatku chmielu (Lupulin strobili) oraz czerwonej herbaty Pu-Erh (Yunan) na ograniczenie oksydacji lipidów tkanki mięśniowej śledzi
Ludmiła Stodolnik
Krzysztof Kryza
Kamila Dziębowska
nr katalogowy: 785
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-7
Wpływ temperatury i czasu przechowywania na zmiany zawartości kwasy L-askorbinowego w mleku
D. Nowak
nr katalogowy: 14867
CHŁODNICTWO 2014-1
Technologie przechowywania mięśni piersiowych (musculus pectoralis) gęsi w warunkach chłodniczych
JOANNA LEWANCKA
JACEK KONDRATOWICZ
nr katalogowy: 82226
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-4
Poubojowe wychładzanie tusz zwierząt rzeźnych
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Natalia Skiepko
nr katalogowy: 83740
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-10
Jakość surowców i kontrola procesu w aspekcie zapewniania stabilności sensorycznej piwa, cz. 2
Agnieszka Salamon
nr katalogowy: 72034
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-5
Technologiczne i mikrobiologiczne aspekty wpływu lizozymu na trwałość mięsa drobiowego
Adam Malicki
Tadeusz Trziszka
Maciej Szpak
Andrzej Jarmoluk
Paulina Janik
Jolanta Źródłowska-Danek
nr katalogowy: 59888
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-6
Zmiany zachodzące w czasie przechowywania mięsa
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Kamil Piwowarek
nr katalogowy: 120752
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-1
O czym każdy przechowalnik ziarna zbóż wiedzieć powinien (część 3) Bezpieczne przechowywanie ziarna zbóż
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 118499
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-3
Effect of moisture on flowability of soda ash in detergent manufacturing Badanie wpływu wilgoci na sypkość sody w produkcji detergentów
Mateusz Korpyś
Jerzy Raczek
Seweryn Moń
Janusz Wójcik
nr katalogowy: 90057
10.15199/62.2015.3.4
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-12
DOKUMENTACJA SYSTEMU HACCP w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 135050
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Na ciepło
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
nr katalogowy: 33372
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Opakowania
Renata Gasparska
nr katalogowy: 31385
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-7
Współczesne przechowalnictwo ziarna zbóż
LESŁAW JANOWICZ
nr katalogowy: 27941
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Przeciwutleniacze w żywności
EWA SICIŃSKA
nr katalogowy: 35497
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-4
Jakość powierzchni magazynowych w przemyśle mięsnym
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 131403
magazynowanie
powierzchnia
jakość
storage
surface
quality
CHŁODNICTWO 2017-6
Wpływ sposobu pakowania na zmiany wybranych cech jakościowych kalafiora w czasie chłodniczego przechowywania
Izabella Kwaśniewska-Karolak
Radosław Mostowski
nr katalogowy: 107176
10.15199/8.2017.6.3
chłodnicze przechowywania
kalafior
opakowania
trwałość
refrigerated storage
cauliflower
packaging
durability
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Mrożonki - niezbędne składniki zdrowej, współczesnej diety
nr katalogowy: 25013
CHŁODNICTWO 2007-3
Trwałość mięsa indyków w warunkach chłodniczych
JACEK KONDRATOWICZ
ŻANETA KUŁO
EWA BURCZYK
nr katalogowy: 24972
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-1
Bez zarzutu- Mikrobiologiczny atak
nr katalogowy: 23700
ELEKTROINSTALATOR 2022-4
MAGAZYN CIEPŁA WSPÓŁPRACUJĄCY ZOZEWDOMU JEDNORODZINNYM
nr katalogowy: 137245
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-4
Prosty internet
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 112253
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-6
Jak można oszczędzać w sklepie
nr katalogowy: 114575
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-11
Właściwości powietrza wilgotnego w obszarze niskich i podwyższonych ciśnień
JAN GÓRSKI
nr katalogowy: 30967
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Metody oznaczania kwasowości przetworów zbożowych
ANNA SZAFRAŃSKA
nr katalogowy: 30246
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Z czego składają się lody (c.d.)
nr katalogowy: 29593
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Opakowania aktywne i inteligentne - w badaniach i w praktyce przemysłu spożywczego
Maria Trzcińska
nr katalogowy: 27770
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-6
Wpływ przechowywania na wilgotność ziarna zbóż
LESŁAW JANOWICZ
nr katalogowy: 27173
AURA 2008-11
WIADOMOŚCI Z INTERNETU
ADAM WIECZOREK
nr katalogowy: 39358
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Chłodnictwo przemysłowe - historia i kierunki rozwoju
nr katalogowy: 38046
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Metody ograniczania krystalizacji lodu w procesie zamrażania
ANNA KAMIŃSKA
PIOTR P. LEWICKI
nr katalogowy: 38041
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-4
Dokumentacja prowadzona przez służbę bhp
Lesław Zieliński
nr katalogowy: 34707
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-6
I ty możesz mieć materiały wybuchowe
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 26896
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH