Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Czasopismo
|
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
Rocznik 2007 - numer 11
Treść płatna
Jeśli masz wykupiony/przyznany dostęp -
zaloguj się
.
Skorzystaj z naszych propozycji zakupu!
Zeszyt
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2007-11
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
Prenumerata
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - prenumerata cyfrowa
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
Nowość
264.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna + wysyłka
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna
336.00 zł brutto
311.11 zł netto
24.89 zł VAT
(stawka VAT 8%)
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - pakowanie i wysyłka
42.00 zł brutto
34.15 zł netto
7.85 zł VAT
(stawka VAT 23%)
378.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS (Prenumerata papierowa + dostęp do portalu sigma-not.pl + e-prenumerata)
432.00 zł brutto
400.00 zł netto
32.00 zł VAT
(stawka VAT 8%)
432.00 zł
Do koszyka
Publikacje w tym zeszycie
Zarządzanie innowacją w przedsiębiorstwie
Franciszek Hułas
nr katalogowy: 31361
Unia chętnie finansuje innowacje
nr katalogowy: 31362
Krajowy Konkurs Pieczywa
nr katalogowy: 31363
"Co to jest dobry chleb i jak go lansować"
Marta Stus
nr katalogowy: 31364
Jubileusz 85-lecia urodzin prof. dr. hab. Henryka Gąsiorowskiego
nr katalogowy: 31365
Wpływ dodatku kwasu askorbinowego na cechy ciasta i jakość pieczywa pszennego
Bożena Lewicka
Danuta Abramczyk
nr katalogowy: 31366
Decyzje a pułapki myślowe
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 31367
Kupić - czy nie kupić nieczynny zakład i podjąć ryzyko jego rozbudowy
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 31368
Profi PIEK (SQL) - oprogramowanie dla piekarni i cukierni
nr katalogowy: 31369
Polagra (prawie) bez piekarstwa i cukiernictwa
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 31370
Jedziemy do Paryża
Iwona Zalewska
nr katalogowy: 31371
Mistrzostwa Polski Cukierników w Kategorii Desery
nr katalogowy: 31372
Ciekawy panel SITSpoż.
Marta Stus
nr katalogowy: 31373
Udany panel "Wpływ jakości mąk wypiekowych na jakość pieczywa"
Marta Stus
nr katalogowy: 31374
Europain zaprasza!
nr katalogowy: 31375
Spotkanie UIB w Budapeszcie
nr katalogowy: 31376
Nowa generacja metod planowania
Adam Steć
nr katalogowy: 31377
Najlepsi pracują z najlepszymi
nr katalogowy: 31378
Systemy załadunkowe do pieców wsadowych - rozwiązanie w dobie wysokich kosztów pracy. Część 2
nr katalogowy: 31379
Jaworskie świętowanie
Anna Butka
nr katalogowy: 31380
V Rzemieślnicze Święto Chleba na Podkarpaciu
nr katalogowy: 31381
VIII Święto Chleba w Poznaniu
Anna Butka
nr katalogowy: 31382
Święto Chleba w Białymstoku
Krystyna Czarnecka
nr katalogowy: 31383
Piotr Mankiewicz - założyciel Muzeum Chleba w Radzionkowie
nr katalogowy: 31384
Opakowania
Renata Gasparska
nr katalogowy: 31385
Opakowania pod kontrolą
Konrad Nowakowski
nr katalogowy: 31386
Biodegradowalne opakowania wyrobów cukierniczych
Hanna Żakowska
nr katalogowy: 31387
POLLCO POLEN - specjalistyczne opakowania do wypieków cukierniczych i chleba
nr katalogowy: 31388
Tradycyjne i nowoczesne metody formowania wyrobów czekoladowych
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 31389
Tłuszcze AarhusKarlshamn w świetle współczesnych zaleceń żywieniowych
nr katalogowy: 31390
Jubileusz cukierni Kachlickich
nr katalogowy: 31391
Kofeina - rachunek szans i rozczarowań
nr katalogowy: 31392
Karkade - ulubiony napój faraonów
nr katalogowy: 31393
Trudni klienci Dziesięć najczęściej popełnianych błędów podczas obsługi klientów
Credin Polska
nr katalogowy: 31394
Z czego składają się lody (c.d.) - Środki smakowo-zapachowe
nr katalogowy: 31395
Czopki w... kodeksie
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 31396
Ubezpieczenie chorobowe osób prowadzących działalność gospodarczą i osób z nimi współpracujących
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 31397
Zatrudnienie pracownika "na zastępstwo"
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 31398
Fundusz pracy i Fundusz Gwarantowanych Świadczeń Pracowniczych
nr katalogowy: 31399
nr katalogowy: 31400
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH