Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
OPAKOWANIE 2015-3
Postrzeganie opakowań przez pryzmat zamieszczonych na nich elementów graficznych - analiza z wykorzystaniem metody eye-tracking
AGNIESZKA CHOLEWA-WÓJCIK
JAROSŁAW ŚWIDA
nr katalogowy: 90345
10.15199/42.2015.3.2
OPAKOWANIE 2015-7
WSTĘP
Anna Naruszko
nr katalogowy: 92400
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-3
Jakość produktu kosmetycznego
Radosław Wolniak
Agata Moskaluk-Grochowicz
nr katalogowy: 89968
10.15199/46.2015.3.5
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
Polskie piwo i browary – najbardziej lubiane w Europie
nr katalogowy: 130549
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
Polskie piwo i browary – najbardziej lubiane w Europie
nr katalogowy: 130549
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-4
Postrzeganie marki jako symbolu jakości produktu przez konsumentów w Polsce
Wiesław ŁUKASIŃSKI
Paulina BETLEJ
nr katalogowy: 119884
10.15199/46.2019.4.3
marka
polski konsument
postrzeganie znaczenia marki
brand
Polish consumer
perception of the brand’
s importance
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Linie piekarskie Kaak – przemysłowa ilość, rzemieślnicza jakość
nr katalogowy: 133280
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Decyzja o rewitalizacji sklepu firmowego
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 82614
OPAKOWANIE 2017-3
BADANIA I ROZWÓJ: Ocena prawidłowości przekazywania informacji na temat żywności w odniesieniu do żywności wygodnej i funkcjonalnej Evaluation of the correctness information providing about the food regarding to the convenient and functional food
Dorota Bieniek
Iwona Michalska-Pożoga
nr katalogowy: 104800
10.15199/42.2017.3.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-3
Nieetyczne działania detalistów w opiniach nabywców
Agnieszka Izabela BARUK
nr katalogowy: 66286
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-4
Postrzeganie jakości żywności przez konsumentów
Magdalena Niewczas
nr katalogowy: 75850
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
Społeczna odpowiedzialność biznesu
Michał Kociszewski
Joanna Szwacka-Mokrzycka
nr katalogowy: 57021
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Rola i znaczenie dźwięku w ocenie jakości żywności
Agata Marzec
nr katalogowy: 147270
10.15199/65.2024.2.4
Akustyka
kruchość
chrupkość
tekstura
Acoustics
crispness
crunchiness
texture
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
Żywność mrożona a zachowania nabywcze konsumentów
Hanna Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 62557
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-4
ZSP nr 19 przykładem.Włókiennictwo wraca do szkół?
nr katalogowy: 67923
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Postrzeganie przez konsumentów produktów z końcową datą ważności
Robert Nicewicz
Beata Bilska
nr katalogowy: 132268
10.15199/65.2021.6.6
data ważności
konsumenci
produkty spożywcze
badanie ankietowe
expiry date
consumers
food products
survey research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Postrzeganie przez konsumentów produktów z końcową datą ważności
Robert Nicewicz
Beata Bilska
nr katalogowy: 132268
10.15199/65.2021.6.6
data ważności
konsumenci
produkty spożywcze
badanie ankietowe
expiry date
consumers
food products
survey research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Postrzeganie przez konsumentów produktów z końcową datą ważności
Robert Nicewicz
Beata Bilska
nr katalogowy: 132268
10.15199/65.2021.6.6
data ważności
konsumenci
produkty spożywcze
badanie ankietowe
expiry date
consumers
food products
survey research
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-20-21
Morderca korupcji
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 55063
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-8-9
Giełdy przepustowości na rynku zasobów transportowych sieci telekomunikacyjnych
Wojciech STAŃCZUK
Józef LUBACZ
Eugeniusz TOCZYŁOWSKI
nr katalogowy: 29665
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Inspirowanie innowacjami to nasza pasja
nr katalogowy: 67200
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-3
Zdrowa praca popłaca
nr katalogowy: 97126
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-11-12
Dlaczego to właśnie niezależne browary mają szanse na znaczny wzrost zysków?
nr katalogowy: 73561
OPAKOWANIE 2018-5
Etykiety IML i rola elektryczności statycznej
nr katalogowy: 113720
GOSPODARKA WODNA 2011-4
Społeczna percepcja zbiornika retencyjnego Klimkówka po powodzi w 2010 r.
MAŁGORZATA SERWA
ŁUKASZ WIEJACZKA
nr katalogowy: 58844
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Mięso in vitro – dylematy producentów oraz konsumentów
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 130987
10.15199/65.2021.3.3
mięso hodowlane
mięso in vitro
postrzeganie przez konsumentów
problemy
cultured meat
in vitro meat
consumer perception
problems
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Mięso in vitro – dylematy producentów oraz konsumentów
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 130987
10.15199/65.2021.3.3
mięso hodowlane
mięso in vitro
postrzeganie przez konsumentów
problemy
cultured meat
in vitro meat
consumer perception
problems
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Tajemniczy Klient odwiedza piekarnię
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 85187
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Ocena konsumencka i rola nauki w przemyśle mięsnym
nr katalogowy: 68845
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-6
Strategiczne stanowiska
Jerzy Knyziak
nr katalogowy: 8089
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-10
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 145522
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-7
Marka dla Polski
K. Kubiak
nr katalogowy: 13756
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-3
Wołowina kulinarna cz. II – wartość odżywcza i cechy tekstury
Monika Modzelewska-Kapituła
Weronika Zduńczyk
Katarzyna Tkacz
nr katalogowy: 130895
skład chemiczny
barwa
cechy sensoryczne
chemical composition
colour
sensory properties
CHŁODNICTWO 2014-3
testo prezentuje Bardziej precyzyjny pomiar przepływu objętościowego na anemostatach wirowych z prostownicą strumienia testovent 417
nr katalogowy: 83148
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Kwiaty jadalne
nr katalogowy: 148927
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-4
Akceptacja konsumencka żywności utrwalanej innowacyjnymi metodami
Bartosz Kruszewski
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
nr katalogowy: 113396
innowacyjne techniki utrwalania
konsumencka akceptacja
edukacja konsumentów
innovative technics of preservation
consumer acceptance
consumer education
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
Humanistyczne aspekty TQM
Radosław WOLNIAK
Emilia DRZEWOWSKA
nr katalogowy: 40666
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-6
Jakość a zarządzanie
Katarzyna JASIK-LEWANDOWSKA
nr katalogowy: 36178
AURA 2022-4
Tworzywa sztuczne wygoda i problem
Bartosz KRUSZKA
nr katalogowy: 137093
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-9
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 109370
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-2
Wykorzystanie badań eye trackingowych do oceny postrzegania wzrokowego znakowania produktów spożywczych
Maria Sielicka-Różyńska
Joanna Brzezińska
nr katalogowy: 130593
10.15199/65.2021.2.3
eye tracking
okulografia
uwaga wzrokowa
znakowanie
ciastka zbożowe
eye tracking
oculography
visual attention
labeling
cereal cookies
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-2
Wykorzystanie badań eye trackingowych do oceny postrzegania wzrokowego znakowania produktów spożywczych
Maria Sielicka-Różyńska
Joanna Brzezińska
nr katalogowy: 130593
10.15199/65.2021.2.3
eye tracking
okulografia
uwaga wzrokowa
znakowanie
ciastka zbożowe
eye tracking
oculography
visual attention
labeling
cereal cookies
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-1
Aspekty jakościowe standardów obsługi klienta jako indywidualnego użytkownika instalacji elektrycznej i odbiorcy energii elektrycznej
Bogusław WĘGRZYN
nr katalogowy: 32345
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Obawy konsumentów a potencjał cyfrowych zabezpieczeń
nr katalogowy: 127659
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Linie piekarskie Kaak – przemysłowa ilość, rzemieślnicza jakość
nr katalogowy: 133280
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Trendy w zachowaniach konsumentów
nr katalogowy: 65767
AUTO MOTO SERWIS 2020-2
Rozmowa z Robertem Dzierżanowskim, kierownikiem ds. rozwoju koncepcji serwisowych firmy Robert Bosch
nr katalogowy: 135421
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Cena jako instrument marketingu
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 45308
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-4
24 kwietnia Dzień Świadomości Korozyjnej
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 131286
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-1
Informacja o imprezach dla młynarzy, organizowanych przez EFMA w 2019 roku
nr katalogowy: 118504
OPAKOWANIE 2010-2
Oczekiwania konsumentów w zakresie użyteczności wprowadzanych do obrotu opakowań
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 50114
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-1
Republika Austrii w FEANI - postrzeganie Polski
Barbara Szala
nr katalogowy: 96070
OPAKOWANIE 2022-12
Makrotrendy w opakowaniach dla e-handlu
nr katalogowy: 141134
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-3
Kobiety w inżynierii - pokonanie stereotypu
nr katalogowy: 112564
OPAKOWANIE 2009-9
Oczekiwania i potrzeby konsumentów w zakresie informacyjności opakowań do czekolady mlecznej
Małgorzata Lisińska-Kuśnierz
nr katalogowy: 46561
OPAKOWANIE 2016-5
Potrzeby i wymagania konsumentów w zakresie opakowań do żywności
AGNIESZKA CHOLEWA-WÓJCIK
nr katalogowy: 98748
10.15199/42.2016.5.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Obawy konsumentów a potencjał cyfrowych zabezpieczeń
nr katalogowy: 127659
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-11-12
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 95671
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Recenzja monografii „Zachowania konsumentów...”
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 139521
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-4
Identyfikacja i oznakowanie elementów sterowniczych maszyn (cz. 2)
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 67076
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Oświetlenie pomieszczeń i stanowisk pracy a wypadki przy pracy
Monika Zagórska i Elżbieta Biniszewska
nr katalogowy: 66747
AUTO MOTO SERWIS 2020-2
Rozmowa z Robertem Dzierżanowskim, kierownikiem ds. rozwoju koncepcji serwisowych firmy Robert Bosch
nr katalogowy: 135421
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-3
Wkrocz w erę NON GMO z SGS Polska!
nr katalogowy: 119414
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Żeby handel był bardziej uczciwy
Marta Stus
nr katalogowy: 24446
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Konsument XXI wieku
EWA BABICZ-ZIELIŃSKA
ROMUALD ZABROCKI
nr katalogowy: 23588
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
Ulotka promująca spożycie pieczywa
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 62772
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 94408
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Klienci - znani i nieznani
Henryk Mruk
nr katalogowy: 44529
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-11
Tworzenie nazw dla produktów mięsnych
nr katalogowy: 123393
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-24
Terapia wzroku w VR
nr katalogowy: 129061
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
IWONA WRZEŚNIEWSKA-WAL
nr katalogowy: 34584
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-6
Nowe regulacje prawne w obszarze żywności wzbogaconej
IWONA WRZEŚNIEWSKA-WAL
nr katalogowy: 27433
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-3
Zmiany klimatu największą troską europejskich konsumentów
nr katalogowy: 147987
ELEKTROINSTALATOR 2020-1
Pomiary parametrów oświetlenia
nr katalogowy: 124595
OPAKOWANIE 2023-12
Branża druku etykiet – stale rozwijający się rynek
nr katalogowy: 146665
OPAKOWANIE 2022-12
Makrotrendy w opakowaniach dla e-handlu
nr katalogowy: 141134
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Wykorzystanie badań konsumenckich w projektowaniu nowych wyrobów (cz. II)
Zbigniew Oczadły
nr katalogowy: 82610
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-1
Zarządzanie krótkimi łańcuchami dostaw
Sebastian Jarzębowski
Natalia Bezat
nr katalogowy: 111729
10.15199/65.2018.1.10
zarządzanie łańcuchem dostaw
zrównoważony rozwój
krótki łańcuch dostaw żywności
alokacja marż
efektywność
supply chain management
short food supply chain
sustainable development
profit allocation
efficiency
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Biorąc na cel konsumentów Wiedza z pierwszej ręki siłą napędową innowacji
nr katalogowy: 41832
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-12
Napoje funkcjonalne - listopad 2009 r.
nr katalogowy: 48984
OPAKOWANIE 2009-8
Innowacyjność rozwiązań w zakresie opakowań w opinii konsumentów na wspólnym rynku europejskim
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 46260
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-9
Napoje funkcjonalne - sierpień 2010 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 54448
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Piec w sklepie
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 96420
OPAKOWANIE 2011-2
Działalność proekologiczna w zakresie opakowań w świadomości konsumentów
MARZENA UCHEREK
nr katalogowy: 57708
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-2
Opakowania handlowe - między wygodą a ekologią
nr katalogowy: 125055
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-7
Co oznacza Industry 4.0 dla producentów tektury i opakowań?
nr katalogowy: 121543
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-24
Terapia wzroku w VR
nr katalogowy: 129061
AURA 2022-4
Tworzywa sztuczne wygoda i problem
Bartosz KRUSZKA
nr katalogowy: 137093
OPAKOWANIE 2012-11
Siła barwy
KAROL SUSKI
nr katalogowy: 72386
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-1
Z Prezesami Stowarzyszenia Geodetów Polskich rozmawia Redaktor Naczelny Przeglądu Geodezyjnego dr inż. Ludmiła Pietrzak
nr katalogowy: 118078
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Employer Branding a Społeczna Odpowiedzialność Biznesu (CSR) - część 1
Alicja Załoga
nr katalogowy: 125299
OPAKOWANIE 2020-10
Konsumenci modowi stawiają na zrównoważony rozwój
nr katalogowy: 128479
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Czym jest żywność barwiąca?
Małgorzata Ziarno
Dorota Zaręba
nr katalogowy: 110548
barwnik spożywczy
ekstrakt
dodatek do żywności
właściwości barwiące
colouring foodstuff
extract
food additive
colouring properties
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-4
Żywnościowe innowacje produktowe
Szczepan Figiel
nr katalogowy: 113389
10.15199/65.2018.4.2
trendy
innowacje produktowe
rynki żywnościowe
trends
product innovations
food markets
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
Gdy gość się skarży
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 49893
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-3
Branża piwna - podsumowanie 2019 roku i wyzwania na rok 2020
Andrzej Olkowski
nr katalogowy: 125630
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-9
Postawy konsumentów wobec autentyczności produktów żywnościowych
Aleksandra KOWALSKA
nr katalogowy: 109365
10.15199/48.2017.9.2
konsument
autentyczność żywności
oszustwa żywnościowe
fałszowanie żywności
consumer
food authenticity
food fraud
adulteration
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Identyfikacja i ocena wybranych produktów żywnościowych
Mariola Grzybowska-Brzezińska
nr katalogowy: 86667
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
nr katalogowy: 81125
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Rozwój na rynku batonów - pikantny zamiast słodkiego
nr katalogowy: 67956
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
nr katalogowy: 80050
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-2
Autonomiczne stanowisko do astrofotografii obiektów dalekiego kosmosu
ROBERT SUSZYŃSKI
JACEK PALA
nr katalogowy: 50187
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-2
Satlab Geosolutions
Łukasz Migda
nr katalogowy: 103773
AURA 2016-1
Do czego potrzebne są nam pasożyty?
Piotr Skubała
nr katalogowy: 96094
10.15199/2.2016.1.7
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-2
Czy będzie „przewrót kopernikański” w budownictwie?
Tomasz BUDZYŃSKI
nr katalogowy: 141788
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Wiosenne Warsztaty Sokownicze i Napojowe 2021
nr katalogowy: 132375
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-1a
Influence of the lighting surface and luminance of the brake lamp on the observation comfort
Wojciech MOĆKO
Piotr KAŹMIERCZAK
Małgorzata KALISZ
nr katalogowy: 74162
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
Poprawa bezpieczeństwa, jakości oraz rzetelności na rynku soków owocowych przez przemysłową samokontrolę
P. M. Funk
nr katalogowy: 6731
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-1
Zachowania konsumenckie kobiet i mężczyzn
Paweł Jurowczyk
nr katalogowy: 111720
10.15199/65.2018.1.3
zachowania konsumentów
płeć
produkty spożywcze
consumer behavior
gender
food products
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Aromaty naturalne w przemyśle spożywczym
Beata Zagroba
nr katalogowy: 105822
OPAKOWANIE 2009-10
Nowy sposób pakowania mleka
nr katalogowy: 47185
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
Konferencje
nr katalogowy: 57033
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
Agnieszka Patrzykąt
nr katalogowy: 80095
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Smażenie na czas
MONIKA HOFFMANN
nr katalogowy: 4299
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-1
Wymagania konsumentów dotyczące jakości soków owocowych wprowadzanych do obrotu i ich opakowań
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 57202
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-5
Analiza zjawiska transportu neutronów przez przegrody betonowe i możliwości jego wykorzystania w badaniach materiałowych
Tomasz Piotrowski
Janusz Skubalski
nr katalogowy: 84056
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-1
Produkty w opakowaniach z tektury falistej chętniej kupowane
nr katalogowy: 130109
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-7
Struktura młynarstwa w Niemczech
nr katalogowy: 6344
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
O co chodzi w Nutri-Score?
nr katalogowy: 146441
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-1
Działania segmentacyjne producentów żywności
Joanna Szwacka-Mokrzycka
nr katalogowy: 82182
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-6
Napoje funkcjonalne - potencjał do wykorzystania
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 20597
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-7
Biosłodycze - szansa na poprawę wizerunku
nr katalogowy: 19069
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-1
Produkty w opakowaniach z tektury falistej chętniej kupowane
nr katalogowy: 130109
OPAKOWANIE 2018-6
Nie szata zdobi człowieka... o personalizowanych nadrukach na opakowaniach papierowych
nr katalogowy: 114300
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-3
Nowe kierunki ochrony konsumenta w Polsce
Jan Macias
nr katalogowy: 58055
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Oryginalny "Chleb grillowy"
nr katalogowy: 55260
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-8
Rola informacji o żywności i żywieniu w kształtowaniu wyborów konsumenckich
Dominika Jakubowska
Katarzyna Staniewska
Bogusław Staniewski
nr katalogowy: 86363
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-10
Ocena rozwiązań ustawy konsumenckiej w zakresie odpowiedzialności za jakość produktu
Krzysztof Zymonik
nr katalogowy: 3601
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-5
Prospona. Nowy wymiar owoców - Frużelina
nr katalogowy: 12674
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Większe zainteresowanie zrównoważonymi opakowaniami podczas pandemii
nr katalogowy: 131871
OPAKOWANIE 2013-8
Perspektywy rynku tektury na pudełka składane
nr katalogowy: 78662
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Większe zainteresowanie zrównoważonymi opakowaniami podczas pandemii
nr katalogowy: 131871
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-1
Japonia znaczy "piękno"
Antonina Małowiecka
Szymon Sado
nr katalogowy: 88980
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-10
Zarządzanie budżetem gospodarstwa domowego
Barbara Olbrych
nr katalogowy: 71529
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-4
Nowe zasady umów deweloperskich
Ewa Zychowicz
nr katalogowy: 34684
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Alergeny w przemyśle spożywczym
Renata Gasparska
nr katalogowy: 24440
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Zakwas piekarski - od tradycji do innowacji
Anna Diowksz
nr katalogowy: 24436
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Inulina znaczenie żywieniowe i technologiczne
Danuta Górecka
Piotr Konieczny
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 47385
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Roślinne koncentraty barwiące odpowiedzią na oczekiwania konsumentów
nr katalogowy: 148031
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-7
Polacy nie ufają alternatywnym źródłom białka
nr katalogowy: 149404
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Polacy nie ufają alternatywnym źródłom białka
nr katalogowy: 150004
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-6
Wsparcie programów promocji produktów rolno-spożywczych
Mirosława Tereszczuk
nr katalogowy: 52485
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-4
Znaczenie trwałości żywności dla producentów i konsumentów
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 97866
10.15199/65.2016.4.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Trendy konsumenckie – czy przemysł spożywczy spełnia oczekiwania konsumentów
Joanna Markowska
nr katalogowy: 151416
10.15199/65.2024.11.2
trendy w przemyśle spożywczym
innowacje
bezpieczeństwo żywności
preferencje konsumentów
food industry trends
innovation
food safety
consumer preferences
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Trendy konsumenckie – czy przemysł spożywczy spełnia oczekiwania konsumentów
Joanna Markowska
nr katalogowy: 151416
10.15199/65.2024.11.2
trendy w przemyśle spożywczym
innowacje
bezpieczeństwo żywności
preferencje konsumentów
food industry trends
innovation
food safety
consumer preferences
SZKŁO I CERAMIKA 2013-5
Z INSPIRACJI MATERIĄ
KRZYSZTOF ROZPONDEK
nr katalogowy: 79930
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-25
Prywatność w internecie
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 56576
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-4
Przywództwo (9) Stabilność emocjonalna menedżera, czyli o rozwijaniu inteligencji emocjonalnej (cz. 3) Specjaliści bez kompetencji społecznych nie mają przed sobą przyszłości
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 121652
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-4
Przywództwo (9) Stabilność emocjonalna menedżera, czyli o rozwijaniu inteligencji emocjonalnej (cz. 3) Specjaliści bez kompetencji społecznych nie mają przed sobą przyszłości
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 121651
AURA 2012-8
Oranżerie naukowe, czyli wdrażanie debaty oksfordzkiej w Polsce
Małgorzata FALENCKA-JABŁOŃSKA
nr katalogowy: 69880
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-7-8
Pozytywny klimat bezpieczeństwa pracy a kultura bezpieczeństwa
Aleksandra Wilk
nr katalogowy: 149915
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Kierunki rozwoju przemysłu zbożowo-młynarskiego i piekarskiego umożliwiające spełnienie zmieniających się wymagań konsumentów
Jadwiga ROTHKAEHL
nr katalogowy: 19277
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Certyfikat GOTS
Grażyna Feliga
nr katalogowy: 138008
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-5
Analiza ryzyka systemów zaopatrzenia w wodę z uwzględnieniem bezpieczeństwa konsumentów wody
BARBARA TCHÓRZEWSKA-CIEŚLAK
GALINA KALDA
nr katalogowy: 35046
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Jak eksportować do Wlk. Brytanii - Brytyjsko-Polskie Forum Branży Rolno-Spożywczej
Marta Stus
nr katalogowy: 32316
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-7
Gospodarowanie energią w przemyśle papierniczym
BARTEK STAWICKI
nr katalogowy: 28061
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-1
Wiedza polskiego konsumenta o higienie i bezpieczeństwie żywności
Małgorzata Ziarno
Dorota Zaręba
Karolina Pełka
nr katalogowy: 82184
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 51679
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-1
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 141586
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Dialine- SŁODYCZE BEZ DODATKU CUKRU
nr katalogowy: 56349
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-2
Rok 2009 w ocenie organizacji branżowych
nr katalogowy: 50129
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Żywność gotowa na czas kryzysu
nr katalogowy: 49527
OPAKOWANIE 2020-10
„Każda Puszka Cenna” – Inicjatywa wspiera recykling
nr katalogowy: 128485
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-2
Lotne związki aminowe wskaźnikiem świeżości ryb i mięsa
Natalia Radomska
Mariusz Tichoniuk
Ryszard Cierpiszewski
Ewa Biazik
nr katalogowy: 96822
10.15199/65.2016.2.4
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-11
Ochrona konkurencji na rynku budowlanym
Maciej Dutkiewicz
nr katalogowy: 56057
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Koszt etycznej żywności i napojów główną barierą dla konsumentów w Europie
nr katalogowy: 135245
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-1
Gronowe wina organiczne
nr katalogowy: 32837
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-6
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 85142
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-6
Zawartość amin heterocyklicznych oraz wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w wieprzowinie, wołowinie i mięsie kurcząt poddanym grillowaniu w warunkach domowych przez konsumentów w Danii
nr katalogowy: 77432
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-2
Formowanie półprzetworów i przetworów mięsnych
Ryszard Kowalski
Jan Pyrcz
nr katalogowy: 57877
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-7
Omnichannel - istota i korzyści dla przedsiębiorstwa i konsumenta
Urszula Kłosiewicz-Górecka
nr katalogowy: 100962
10.15199/65.2016.7.3
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Fresco Max - jeszcze dłużej świeże
nr katalogowy: 113036
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-10
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 35206
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-14
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 85303
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-2
Należy czy najlepiej?
nr katalogowy: 130596
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
Specjalistyczne barwniki do napojów firmy Chr. Hansen
Andrzej Turlej
nr katalogowy: 77516
AURA 2012-8
Kształtowanie świadomego stosunku człowieka do środowiska (11)
Jadwiga MICHALCZYK
nr katalogowy: 69882
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-6
Pomiar oczekiwanej i postrzeganej jakości w usługach medycznych
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 52382
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-8
Oświetlenie ewakuacyjne w warunkach zadymienia
Piotr Antosiewicz
nr katalogowy: 115454
10.15199/33.2018.08.24
natężenie oświetlenia
oświetlenie ewakuacyjne
pożary testowe TF
zadymienie
warunki ewakuacji
illuminance
evacuation lighting
test fires TF
smoke
evacuation conditions.
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-1
Wpływ wybranych informacji o produktach spożywczych na decyzje zakupowe konsumentów: badanie różnic w zależności od płci i wykształcenia kupujących
Natalia IWASZCZUK
Marta SZYBA
nr katalogowy: 118174
10.15199/46.2019.1.4
żywność i żywienie
jakość i bezpieczeństwo żywności
food and nourishment
quality and safety of food
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-2
Gwarancja producencka
Krzysztof ZYMONIK
nr katalogowy: 32956
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-19
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 38077
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-1
Podsumowanie 2022 roku w branży winiarskiej
nr katalogowy: 142034
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-1
Podsumowanie 2022 roku w branży winiarskiej
nr katalogowy: 142034
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-4
Wpływ pandemii Sars-CoV-2 na postrzeganie idei „Slow Food” przez studentów
Anna Gramza-Michałowska
Dominika Chudziak
Anna Jędrusek-Golińska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 137270
10.15199/65.2022.4.6
Slow Food
Arka Smaku
zrównoważona produkcja żywności
pandemia
SARS- CoV-2
nawyki żywieniowe
studenci
Slow Food
Ark of taste
sustainable food production
pandemic
SARS-CoV-2
eating habits
students
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-4
Wpływ pandemii Sars-CoV-2 na postrzeganie idei „Slow Food” przez studentów
Anna Gramza-Michałowska
Dominika Chudziak
Anna Jędrusek-Golińska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 137270
10.15199/65.2022.4.6
Slow Food
Arka Smaku
zrównoważona produkcja żywności
pandemia
SARS- CoV-2
nawyki żywieniowe
studenci
Slow Food
Ark of taste
sustainable food production
pandemic
SARS-CoV-2
eating habits
students
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-4
Wpływ pandemii Sars-CoV-2 na postrzeganie idei „Slow Food” przez studentów
Anna Gramza-Michałowska
Dominika Chudziak
Anna Jędrusek-Golińska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 137270
10.15199/65.2022.4.6
Slow Food
Arka Smaku
zrównoważona produkcja żywności
pandemia
SARS- CoV-2
nawyki żywieniowe
studenci
Slow Food
Ark of taste
sustainable food production
pandemic
SARS-CoV-2
eating habits
students
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-4
Wpływ pandemii Sars-CoV-2 na postrzeganie idei „Slow Food” przez studentów
Anna Gramza-Michałowska
Dominika Chudziak
Anna Jędrusek-Golińska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 137270
10.15199/65.2022.4.6
Slow Food
Arka Smaku
zrównoważona produkcja żywności
pandemia
SARS- CoV-2
nawyki żywieniowe
studenci
Slow Food
Ark of taste
sustainable food production
pandemic
SARS-CoV-2
eating habits
students
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-2
Należy czy najlepiej?
nr katalogowy: 130596
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-5
Mikroorganizmy jako alternatywne źródło barwników w żywności
Marcelina Olszak
Izabela Podgórska
Ewa Solarska
nr katalogowy: 91476
10.15199/64.2015.5.2
OPAKOWANIE 2022-3
Makrotrendy w druku wymagają wszechstronnych systemów maszynowych
nr katalogowy: 136902
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Promocja polskiej żywności za granicą
Maria Kukawska
nr katalogowy: 37385
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Koszty jakości w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego
URSZULA BALON
nr katalogowy: 24319
GAZETA CUKROWNICZA 2005-5
Krótka analiza wpływu reformy regulacji unijnego rynku cukru według przedłożenia Komisji Europejskiej z 14 lipca 2004 r. na branżę cukrowniczą oraz konsumentów cukru w Polsce
J. Rybski
nr katalogowy: 9408
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Polskie pieczywo – niezrównana jakość, smak i aromat
nr katalogowy: 134933
OPAKOWANIE 2022-9
Słono zapłacimy za brak skutecznej segregacji odpadów
nr katalogowy: 139585
OPAKOWANIE 2020-7
Pandemia zmienia stosunek konsumentów do opakowań
nr katalogowy: 127228
OPAKOWANIE 2024-1
Innowacyjne maszyny pakujące od Theegarten-Pactec
nr katalogowy: 147076
OPAKOWANIE 2024-7
Szybki wzrost rynku opakowań nadających się do recyklingu
nr katalogowy: 149699
OPAKOWANIE 2017-5
Kierunki rozwoju opakowań uwzględniające potrzeby konsumentów
Agnieszka Cholewa-Wójcik
Agnieszka Kawecka
nr katalogowy: 106041
10.15199/42.2017.5.1
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH