Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Czasopismo
|
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
Rocznik 2008 - numer 1
Treść płatna
Jeśli masz wykupiony/przyznany dostęp -
zaloguj się
.
Skorzystaj z naszych propozycji zakupu!
Zeszyt
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2008-1
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2008-10
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2008-11
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2008-12
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
Prenumerata
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - prenumerata cyfrowa
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
Nowość
264.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna + wysyłka
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna
336.00 zł brutto
311.11 zł netto
24.89 zł VAT
(stawka VAT 8%)
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - pakowanie i wysyłka
42.00 zł brutto
34.15 zł netto
7.85 zł VAT
(stawka VAT 23%)
378.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS (Prenumerata papierowa + dostęp do portalu sigma-not.pl + e-prenumerata)
432.00 zł brutto
400.00 zł netto
32.00 zł VAT
(stawka VAT 8%)
432.00 zł
Do koszyka
Publikacje w tym zeszycie
Drodzy Czytelnicy
nr katalogowy: 32296
Dobro zaklęte w kruszynie chleba (cz. I)
Władysław Migdał
nr katalogowy: 32297
Nasz chleb powszedni źródłem zdrowia
Anna Diowksz
nr katalogowy: 32298
Standaryzacja mąki pszennej
Ireneusz Nowacki
nr katalogowy: 32299
Krajowe Forum Piekarstwa i Cukiernictwa - ocenia i planuje
Marta Stus
nr katalogowy: 32300
Izomery trans kwasów tłuszczowych - interesująca konferencja
Marta Stus
nr katalogowy: 32301
Sposoby analizowania obrotów w piekarni
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 32302
O płytach warstwowych raz jeszcze
Włodzimierz Gubała
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 32303
Chleb na zakwasie (czy na kwasie?)
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 32304
Pieczywo w malarstwie flamandzkim
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 32305
Francuski chleb wiejski
nr katalogowy: 32306
Obsługa sprzedaży i logistyki - potencjał i wyzwanie
Adam Steć
nr katalogowy: 32307
Co z odpadami?
nr katalogowy: 32308
Systemy załadunkowe do pieców wsadowych
nr katalogowy: 32309
Cool rising
nr katalogowy: 32310
Poznaniacy bronią tradycji
Anna Butka
nr katalogowy: 32311
Jak skutecznie promować sprzedaż pieczywa
nr katalogowy: 32312
Jesienne spotkania firmy BakeMark
nr katalogowy: 32313
Targi Modern Bakery 2007 w Moskwie
Roman Maciuba
nr katalogowy: 32314
IBIE Orlando 2007 (International Baking Industry Exposition)
Jan Bończyk
nr katalogowy: 32315
Jak eksportować do Wlk. Brytanii - Brytyjsko-Polskie Forum Branży Rolno-Spożywczej
Marta Stus
nr katalogowy: 32316
Targi BioFach - już wkrótce
Marta Stus
nr katalogowy: 32317
Przekąski - sposób na sukces
nr katalogowy: 32318
To sprawa smaku
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 32319
Wizytówkowy savoir vivre
Renata Zawadzka Ben-Dor
nr katalogowy: 32320
Tłuszcze w technologii czekolady
Renata Gasparska
nr katalogowy: 32321
Cadbury Wedel przed zmianami
nr katalogowy: 32322
Cukiernicy "stąpają po cienkim lodzie"
nr katalogowy: 32323
Japoński przemysł cukierniczy
nr katalogowy: 32324
31 stycznia - Tłusty Czwartek.Zjedzmy pączka na szczęście!
nr katalogowy: 32325
DESERY
Bożena Sikoń
nr katalogowy: 32326
Kawa, która rozsławiła Irlandię
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 32327
Czekoladowo mi...
nr katalogowy: 32328
Herbatka na karnawał
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 32329
Jak realizować program zajęć praktycznych w zakładzie pracy
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 32330
Dlaczego wyjeżdżają na Zachód
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 32331
Lody rzemieślnicze - lekcja 13
nr katalogowy: 32332
Praca w godzinach nadliczbowych
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 32333
Ciastko w kawiarni droższe niż na wynos?
nr katalogowy: 32334
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 32335
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 32336
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH