Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Górski specjał Polska Arka Smaku
ANNA MAMOŃ
nr katalogowy: 4139
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-4
Wpływ pandemii Sars-CoV-2 na postrzeganie idei „Slow Food” przez studentów
Anna Gramza-Michałowska
Dominika Chudziak
Anna Jędrusek-Golińska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 137270
10.15199/65.2022.4.6
Slow Food
Arka Smaku
zrównoważona produkcja żywności
pandemia
SARS- CoV-2
nawyki żywieniowe
studenci
Slow Food
Ark of taste
sustainable food production
pandemic
SARS-CoV-2
eating habits
students
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-4
Wpływ pandemii Sars-CoV-2 na postrzeganie idei „Slow Food” przez studentów
Anna Gramza-Michałowska
Dominika Chudziak
Anna Jędrusek-Golińska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 137270
10.15199/65.2022.4.6
Slow Food
Arka Smaku
zrównoważona produkcja żywności
pandemia
SARS- CoV-2
nawyki żywieniowe
studenci
Slow Food
Ark of taste
sustainable food production
pandemic
SARS-CoV-2
eating habits
students
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-4
Wpływ pandemii Sars-CoV-2 na postrzeganie idei „Slow Food” przez studentów
Anna Gramza-Michałowska
Dominika Chudziak
Anna Jędrusek-Golińska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 137270
10.15199/65.2022.4.6
Slow Food
Arka Smaku
zrównoważona produkcja żywności
pandemia
SARS- CoV-2
nawyki żywieniowe
studenci
Slow Food
Ark of taste
sustainable food production
pandemic
SARS-CoV-2
eating habits
students
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-4
Wpływ pandemii Sars-CoV-2 na postrzeganie idei „Slow Food” przez studentów
Anna Gramza-Michałowska
Dominika Chudziak
Anna Jędrusek-Golińska
Bartosz Kulczyński
nr katalogowy: 137270
10.15199/65.2022.4.6
Slow Food
Arka Smaku
zrównoważona produkcja żywności
pandemia
SARS- CoV-2
nawyki żywieniowe
studenci
Slow Food
Ark of taste
sustainable food production
pandemic
SARS-CoV-2
eating habits
students
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-19-20
Arka na XXI wiek
Marek Bielski
nr katalogowy: 122317
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-9
Szkoła Jakości Wody '08
Andrzej Mianowski
nr katalogowy: 37664
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-2
Polska Arka Noego
nr katalogowy: 65587
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2024-5
Historie prawdziwe dzieci urodzonych na terenie zakładów – nazywanych „Marchlewszczakami"
nr katalogowy: 151040
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-11
Górskie marzenia, górskie życie, górska przygoda…
Agnieszka WIELICZKO
nr katalogowy: 145882
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Ambasada Smaku
STEFAN ZATORSKI
nr katalogowy: 4029
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
To sprawa smaku
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 32319
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-7
Personalia
Anna Skurzewska
nr katalogowy: 132554
GOSPODARKA WODNA 2015-3
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 90012
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Olimpiada Smaku 2008
nr katalogowy: 31183
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Olimpiada Smaku 2006
nr katalogowy: 18646
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-11
Ambrozja smaku, czyli polski drób
nr katalogowy: 95377
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Speciality coffee - czy warto zaufać bariście?
Łukasz Jura
nr katalogowy: 89606
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Wzmacniacze smaku
E. Dłużewska
K. Krygier
nr katalogowy: 14803
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-3
Metodyka oceny sensorycznej surowców i produktów młynarskich
nr katalogowy: 114141
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Utrata zapachu i smaku podczas zakażenia covid-19
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 130233
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-12
Multisensoryczna ROLA SMAKU W ŻYWNOŚCI
Anna Płachetka
nr katalogowy: 146358
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-12
Kierowanie procesem fermentacji i kształtowanie smaku chleba
Elżbieta Staszewska
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 12876
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Rejs do krainy smaku
nr katalogowy: 12041
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Utrata zapachu i smaku podczas zakażenia covid-19
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 130233
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-2
Z glutaminianem sodu czy bez?
Joanna Szaciło
Kamil Szaciło
nr katalogowy: 104155
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Zależności sensoryczne - analiza korelacji pomiędzy wyróżnikami sensorycznymi w różnych gatunkach piwa (cz. 2)
nr katalogowy: 67227
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-2
Kanony Smaku. Tradycja smaku. Migdałami i winem mszalnym
Filip Bartelak
nr katalogowy: 12599
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Nowości lodziarskie 2018
nr katalogowy: 112508
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Lubelski "Lider Smaku"
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 43752
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Olimpijczycy Smaku
nr katalogowy: 29150
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Zaczarowane smaki Warszawy
nr katalogowy: 65481
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
Smak i zapach kawy
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 78298
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
NAGRODA NAJLEPSZEGO SMAKU DLA POLSKICH CZEKOLADEK
nr katalogowy: 37770
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Wykwintne dodatki o smaku pomidorów absolutnie najlepsze od firmy Synergy
nr katalogowy: 53799
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Projekt Belvedere Gourmet Group
nr katalogowy: 140930
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Gorzka jak indiański los
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 38765
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Gala Konkursu "Lider Smaku" 2011r.
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 58712
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Wojewódzki Lider Smaku
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 90801
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Do kawy coś słodkiego...
Maria Pawlik
nr katalogowy: 138665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Gala finałowa konkursu "Wojewódzki Lider Smaku"
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 114708
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Finał IX Edycji Konkursu "Wojewódzki Lider Smaku"
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 83170
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
AKTUALNOŚCI Z KRAJU
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 119351
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
Kulinarna pasja w rytmie slow food Prawo do smaku
nr katalogowy: 88300
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Nowości lodziarskie
nr katalogowy: 147667
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Trzy znaki smaku
nr katalogowy: 78122
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-2
Dojrzewanie bazy lodowej – jak czas podkręca smak lodów?
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 147195
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
Porozmawiajmy o smaku i zapachu
nr katalogowy: 78295
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Europejski Festiwal Smaku 2016
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 101610
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Kapłony i pulardy - radykałki i żętyca
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 63461
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Historia jednej szklanej butelki
nr katalogowy: 116706
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-12
Szlakiem smaku
nr katalogowy: 81049
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-12
Polskie drogi, polskie smaki
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 64520
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Archimagirus 2020
nr katalogowy: 128543
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Archimagirus 2020
nr katalogowy: 128543
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Archimagirus 2020
nr katalogowy: 128543
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-3
Świat serów
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 50342
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Radość życia zaklęta w smaku
nr katalogowy: 43718
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
O smakach i zapachach w kuchni Karola Okrasy
nr katalogowy: 78297
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Wielka Gala Finałowa Belvedere
nr katalogowy: 145004
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Roślinne koncentraty barwiące odpowiedzią na oczekiwania konsumentów
nr katalogowy: 148031
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-8
Świat gastronomii spotka się w Poznaniu
nr katalogowy: 150099
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-7
Nostalgia smaku
Henryk Piekut
nr katalogowy: 51109
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-6
Zielona królowa sałatek
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 60143
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Zioła w kuchni
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 96446
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Schody do smaku
nr katalogowy: 4122
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Elitarny bażant
nr katalogowy: 12102
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-12
Nowości
nr katalogowy: 23013
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Sprzedaż lodów gałkowych
nr katalogowy: 45004
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Kawa w sklepie na wiele smaków
Andrze j Piętka
nr katalogowy: 125302
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-2
Badania wpływu zadr ukowanych papierowych materiałów opakowaniowych na właściwości organoleptyczne czekolady
Małgorzata Banasiak
JANINA LEKS - STĘPIEŃ
nr katalogowy: 82767
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
Morze zdrowia, morze smaku
nr katalogowy: 18560
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Olimpiada Smaku 2006
nr katalogowy: 18496
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Wartość tradycyjnego smaku
nr katalogowy: 4109
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Smak tradycji
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4308
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Kanony smaku. Przygody pewnej Baby
Filip Bartelak
nr katalogowy: 12635
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Słodki dylemat
MARIUSZ KAPCZYŃSKI
nr katalogowy: 11995
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-10
Kącik zadań geodezyjnych
Stanisław Grodzicki
nr katalogowy: 128374
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-10
Kącik zadań geodezyjnych
Stanisław Grodzicki
nr katalogowy: 128374
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Sezon lodowy w pełni
nr katalogowy: 5032
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
W poszukiwaniu wyrafinowanego smaku
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4245
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Miody wszelakie
ANNA MAMOŃ
nr katalogowy: 4178
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Radość smaku
nr katalogowy: 4143
AURA 2018-1
Kropla życia
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 111795
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-2
Chleby z najwyższej półki
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 49802
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-24
O ekologii i smaku
Henryk Piekut
nr katalogowy: 23026
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Consonni
Filip Bartelak
nr katalogowy: 19186
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Mleczna pełnia smaku
A. P.
nr katalogowy: 4237
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Panorama smaku
nr katalogowy: 4135
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Na tropie dobrego smaku
TOMASZ ZIEJĄ
nr katalogowy: 4003
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Balsamico - eliksir z tradycjami
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 11914
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-12
Rozmowa 4 - O przechowywaniu herbaty...
nr katalogowy: 22944
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
O wodzie...
DILHAN C. FERNANDO
nr katalogowy: 18471
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
W kuchni z Wenus
BOGNA WERNICHOWSKA
nr katalogowy: 4022
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
Unifine. Trufle
nr katalogowy: 12702
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Pod kucharskim sztandarem
DG
nr katalogowy: 12133
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Nowości lodziarskie 2013
nr katalogowy: 74656
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-11
O gotowaniu wody...
DILHAN C. FERNANDO
nr katalogowy: 22045
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
ECO TRADE. Dodaj smaku tradycji
nr katalogowy: 12791
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
O szkle i porcelanie…
DILHAN C. FERNANDO
nr katalogowy: 22017
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Odkryj magiczny świat pierników Igi Sarzyńskiej-Komorowskiej
nr katalogowy: 140774
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
Aseptyczne pakowanie w bag in box - technologia na dzisiaj
nr katalogowy: 20560
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-9
Mięta przez cynamon
nr katalogowy: 19410
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-11
Co nam oferuje zmysł smaku i węchu
Nina Barylko-Pikielna
nr katalogowy: 5135
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
Przepisy Pawła Małeckiego
nr katalogowy: 12701
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Harmonia smaku i aromatu
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 11992
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-5
Sezon grillowy w pełni
nr katalogowy: 9549
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Projekt Belvedere Gourmet Group
nr katalogowy: 140930
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-4
Składniki Żywności Europa Centralna i Wschodnia - międzynarodowe targi żywności
nr katalogowy: 7071
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Przysmak z Parmy
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 4088
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-7
Linia do produkcji makaronu z kukurydzy i ryżu
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 14081
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-6
Nowe propozycje browarów na sezon letni 2006 r.
nr katalogowy: 20600
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
Unifine. Tort Monte Blanco
nr katalogowy: 12761
OPAKOWANIE 2005-6
Margaryny marki Becel w zmodernizowanych opakowaniach z nowymi etykietami - z firmy Prodesmaq
L.F.
nr katalogowy: 11214
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Mistrzostwa Best Pastry Chef
nr katalogowy: 100594
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Drodzy Czytelnicy!
nr katalogowy: 127867
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Dieta z bakaliami
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 3966
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-8
Kanony smaku. Włoski energizer
Filip Bartelak
nr katalogowy: 12756
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Warsztaty z Okrasą
nr katalogowy: 90566
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Drodzy Czytelnicy!
nr katalogowy: 127867
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Pełnia smaku
nr katalogowy: 85475
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Porozmawiajmy o smakach i kolorach
nr katalogowy: 148029
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-12
Odkryj magiczny świat pierników Igi Sarzyńskiej-Komorowskiej
nr katalogowy: 140774
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzynskiej-Komorowskiej - Lukrowana pajęczyna
nr katalogowy: 150840
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-10
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - wrzesień 2006 r.
nr katalogowy: 22398
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-5
Kanony Smaku. Tutti Frutti, czyli opowieść egzotyczna
Filip Bartelak
nr katalogowy: 12680
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
NOWOŚCI KOMPLET
nr katalogowy: 104276
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Kwiaty jadalne
nr katalogowy: 148927
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-7
Zastosowanie przeciwutleniaczy w przetwórstwie mięsa
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 53053
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-10
Mieszanka wysmakowana
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 101275
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-1
Przyprawy naturalne w przemyśle mięsnym
Łukasz Grabowski
nr katalogowy: 89080
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-7
Wpływ układu przemiału i intensywności rozdrabniania ziarna na wydajność i skład chemiczny produktów przemiału
Elżbieta KONIECZNA
Jan KIRYLUK
nr katalogowy: 6333
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
NOWOŚCI
nr katalogowy: 37750
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
Magiczne makaroniki (cz. III)
nr katalogowy: 86253
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
Lato - maksimum smaku, minimum procentów
nr katalogowy: 119347
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Kawa z charakterem
nr katalogowy: 90559
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Rozszyfrowano esencję czekolady
nr katalogowy: 139677
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Finaliści Bocuse d’Or Poland 2023
nr katalogowy: 145000
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-6
Jägermeister jakość, którą możesz poczuć
Nils Bertram
nr katalogowy: 85100
OPAKOWANIE 2016-3
Zwyciężać dzięki kobietom: puszka Strawster na polskim rynku
nr katalogowy: 97997
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-4
Tajniki perfekcyjnych lodów - Kompensacja – istotny proces w tworzeniu lodów
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 148041
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
IBIS. Piekarnia Baton w Bydgoszczy - chleb jak ręcznie narabiany dzięki linii do chleba IBIS Sp. z o. o.
Tomasz MACIUBA
nr katalogowy: 19094
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
CUKIERNIE I PIEKARNIE NA LATO
nr katalogowy: 76276
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Jakość smaku
nr katalogowy: 51613
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Glazura
nr katalogowy: 142961
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-5
Sekrety smaku Przyprawy i zioła - zastosowanie w gastronomii(III)
Ewa Czarniecka-Skubina
Renata Korzeniowska
nr katalogowy: 105508
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Przed startem
nr katalogowy: 32377
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Na dobrym smaku się nie kończy
nr katalogowy: 24637
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
Odroczona fermentacja
nr katalogowy: 87292
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Życie jest kwestią smaku
nr katalogowy: 138817
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Historia chlebem wypieczona
nr katalogowy: 115674
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-12
Smakowitość mięsa
Tadeusz Kołczak
nr katalogowy: 31752
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Slow Food - Obrona prawa do smaku
nr katalogowy: 30218
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Jesień w wersji fusion
nr katalogowy: 30197
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Święto Chleba w Krakowie
nr katalogowy: 28975
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
VARIA
nr katalogowy: 37175
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Moda na lody
nr katalogowy: 24631
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Przed startem
nr katalogowy: 23959
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-5
Aromaty konopne – wątpliwości prawne i perspektywa regulacyjna na przyszłość
Alicja Michałowska
nr katalogowy: 140079
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
Promocja polskiego mięsa wśród ambasadorów
nr katalogowy: 106587
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Koncepcja Crustica, już czas?
Marek Pogonowski
nr katalogowy: 34442
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Smaki Miast
nr katalogowy: 34397
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-3
Nowości
nr katalogowy: 33858
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Dowód pochodzenia
nr katalogowy: 33030
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Master Martini-Unigra' - producent dobrego smaku
nr katalogowy: 31688
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
KwintESENCJA tego, co najlepsze
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 31181
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Olbrzymia pełnia smaku
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 30187
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Mistrzowie przy grillu
Joanna Ochniak
nr katalogowy: 39712
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Śledzie od święta
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 39707
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Napoje energetyzujące i ich składniki funkcjonalne
MONIKA HOFFMANN
FRANCISZEK ŚWIDERSKI
nr katalogowy: 38038
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Przed nami finał
nr katalogowy: 35784
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-5
Półfinał w Sosnowcu
nr katalogowy: 25740
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Gorące nowości
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 23279
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
ADM wprowadza nową, niskoprażoną miazgę kakaową
nr katalogowy: 66769
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
Czekoladowa architektura smaku
nr katalogowy: 76981
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Luźne ciasto prosto do foremek? Tak. Z dzielarką KRAS to proste
Marek Klichowski
nr katalogowy: 62003
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-9
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 101023
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-9
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 101022
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Ocena sensoryczna
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 88785
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-6
Zmiany w udziałach najważniejszych składników olejków chmielowych i ich wpływ na jakość aromatu chmielowego w piwach
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 85131
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Smak, apetyt i fantazja restauratorów
WŁADYSŁAW SERWATOWSKI
nr katalogowy: 33552
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Kuchnia poetycka
DOMINIKA MATUSZAK
nr katalogowy: 33379
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Dwa słodkie dni w Hamburgu
nr katalogowy: 30231
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
NUTRIMIX Polska - innowacyjne dodatki do żywności
nr katalogowy: 29257
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Rozmowa 11: O herbacianych drinkach...
nr katalogowy: 29153
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
W poszukiwaniu utraconego smaku - Chleby wiejskie (cz. II)
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 28963
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Herbaciane terroir: Watte
nr katalogowy: 27103
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-22
PORADNIK Wino dla inżyniera
winny maniak
nr katalogowy: 39083
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
Akocheese innowacyjny składnik roślinny produktów typu ser
nr katalogowy: 38793
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-10
Rynki nowych produktów zbożowych
BOHDAN ACHREMOWICZ
WIKTOR BERSKI
RAFAŁ ZIOBRO
nr katalogowy: 38774
OPAKOWANIE 2008-10
Bakteriocyny jako składniki opakowań o działaniu przeciwdrobnoustrojowym
Anna Sip
Piotr Jusik
nr katalogowy: 38589
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Emulsje w napojach bezalkoholowych
ELŻBIETA DŁUŻEWSKA
ANDRZEJ GASIK
nr katalogowy: 37390
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Jubileuszowe Święto Chleba w Krakowie
Anna Korfel
nr katalogowy: 37339
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Chleb pieczony w domu
nr katalogowy: 37334
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Chłopak z espresso
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 36848
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Kwas chlebowy zdrowy i orzeźwiający
Piotr Dziugan
nr katalogowy: 35907
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Symrise prezentuje nową linię substancji smakowych Taste for life
nr katalogowy: 35495
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-5
O herbacianych terroir
nr katalogowy: 25746
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Kolory herbaty - czarny
nr katalogowy: 25264
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-3
Rola marki produktów spożywczych w decyzjach zakupowych konsumentów – studium przypadku
Marzena GÓRALCZYK
nr katalogowy: 24953
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH