Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-11
Kultura bezpieczeństwa żywności w teorii i praktyce
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
Ewa MALINOWSKA
Kinga PIEKARSKA
nr katalogowy: 116997
10.15199/48.2018.11.1
kultura organizacyjna
kultura bezpieczeństwa żywności
pomiar
organizational culture
food safety culture
assessment
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-9
BHP W SIECI
nr katalogowy: 62174
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-6
Kultura bezpieczeństwa
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143524
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Kultura bezpieczeństwa pracy w przemyśle piekarskim i ciastkarskim
Monika Zagórska
Elżbieta Biniszewska
nr katalogowy: 65754
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-1
Kultura bezpieczeństwa żywności w świetle standardów uznanych przez GFSI
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
Tomasz GRYBEK
nr katalogowy: 130121
10.15199/46.2021.1.1
kultura bezpieczeństwa żywności
standardy GFSI
pomiar kultury bezpieczeństwa żywności
food safety culture
GFSI standards
food safety culture assessment
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Problemy pomiaru kultury bezpieczeństwa i klimatu bezpieczeństwa
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 138227
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Problemy pomiaru kultury bezpieczeństwa i klimatu bezpieczeństwa
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 138227
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Problemy pomiaru kultury bezpieczeństwa i klimatu bezpieczeństwa
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 138227
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Problemy pomiaru kultury bezpieczeństwa i klimatu bezpieczeństwa
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 138227
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-8
Kultura bezpieczeństwa w przedsiębiorstwie
Zofia Lejko
nr katalogowy: 53574
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-4
Kultura bezpieczeństwa to zysk
Guenther Kirschstein
Justyna Kostka
nr katalogowy: 75820
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-2
Kultura bezpieczeństwa i ochrony zdrowia na budowie
Jerzy Obolewicz
Adam Baryłka
nr katalogowy: 136121
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-6
Kultura bezpieczeństwa
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143524
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-6
Kultura bezpieczeństwa
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143524
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-6
Kultura bezpieczeństwa
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143524
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-8
wydarzenia
nr katalogowy: 92874
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
Kultura bezpieczeństwa – wspólna sprawa
nr katalogowy: 137502
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-9
Dlaczego w pracy ludzie stosują się do zasad bhp, a w domu – nie zawsze?
Włodzimierz Biel
nr katalogowy: 139063
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-3
Wspólny język komunikowania zamierzeń strategicznych w dążeniu do wizji „Zero Wypadków”
Aleksandra Wilk
nr katalogowy: 147678
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-6
Kultura bezpieczeństwa w praktyce
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 36139
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-12
Nagrody za kulturę bezpieczeństwa
nr katalogowy: 81194
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
28 kwietnia
Robert Kozela
nr katalogowy: 137487
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-10
O kulturze bhp
Edyta Bączek
nr katalogowy: 151091
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-7-8
Pozytywny klimat bezpieczeństwa pracy a kultura bezpieczeństwa
Aleksandra Wilk
nr katalogowy: 149915
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
Kultura bezpieczeństwa – wspólna sprawa
nr katalogowy: 137502
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
28 kwietnia
Robert Kozela
nr katalogowy: 137487
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-9
Dzień zdrowia i bezpieczeństwa w RECARO Polska
Beata Waśko
nr katalogowy: 144930
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
Programy promocji żywności i jej jakości w Polsce
Małgorzata WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 44338
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-8
Piąty element...! "Kultura Bezpieczeństwa. Materiały pomocnicze dla szkół ponadgimnazjalnych" - uwagi życzliwego krytyka
Roman Adler
nr katalogowy: 70031
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-19
Kultura organizacyjna a etyczna kultura jakości
GRAŻYNA OŻAREK
nr katalogowy: 38069
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności
PAWEŁ MIROSZ
IRENA OZIMEK
nr katalogowy: 35504
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-6
X Kongres Bezpieczeństwa Żywności
Anna Wilcz
nr katalogowy: 146654
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-4
Spotkanie członków Zespołu Zadaniowego ds. Bezpieczeństwa i Jakości Żywności
nr katalogowy: 108629
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Unijne kontrole zapewniają bezpieczeństwo naszej żywności
Marta Angrocka-Krawczyk
nr katalogowy: 70529
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Międzynarodowe standardy określające wymogi związane z bezpieczeństwem i jakością produktów żywnościowych
Ziemowit Rudy
nr katalogowy: 140725
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-2
Kultura bezpieczeństwa i ochrony zdrowia na budowie
Jerzy Obolewicz
Adam Baryłka
nr katalogowy: 136121
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-8
Zagrożenia bezpieczeństwa zdrowotnego mięsa i przetworów mięsnych
Marian Gil
Elżbieta Głodek
nr katalogowy: 109015
OPAKOWANIE 2017-12
Nowe standardy bezpieczeństwa żywności w Metsä Board Simpele
nr katalogowy: 111367
GAZETA CUKROWNICZA 2006-2
Uwarunkowania prawne bezpieczeństwa żywności na podstawie nowego prawa żywnościowego UE oraz polskich aktów prawnych
M. Mucha
nr katalogowy: 16657
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-9
Państwowa Inspekcja Bezpieczeństwa Żywności, jako nowy organ kontroli Zintegrowane podejście
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 109192
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Nowe narzędzia wspomagania programów bezpieczeństwa żywności
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 24318
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-2
wydarzenia
nr katalogowy: 65716
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-7
Nowe regulacje prawne Wspólnoty Europejskiej w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa żywności i pasz
Krzysztof KWIATEK
nr katalogowy: 14083
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-11
Obecne możliwości rozwoju etosu i kultury pracy.Część 4
Roman Adler
nr katalogowy: 63733
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-6
Modelowanie mikrobiologicznego bezpieczeństwa żywności
Anna Sylwia Tarczyńska
Jarosław Kowalik
Adriana Łobacz
nr katalogowy: 68731
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Jakość i bezpieczeństwo żywności
Agnieszka Górecka
nr katalogowy: 31131
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Świadomy wybór
Bogusława Kulesza
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 104997
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-1
Na razie nie będzie jednej inspekcji bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 118516
ODZIEŻ 2006-3
Kultura organizacji czasu zmiany i odnowy
Józef Penc
nr katalogowy: 17860
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Zapewnienie bezpieczeństwa żywności w sytuacji zmieniającego się rynku pracy
MAREK R. ZADERNOWSKI
ANNA ZADERNOWSKA
MIECZYSŁAW OBIEDZIŃSKI
RYSZARD ZADERNOWSKI
nr katalogowy: 33021
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 78749
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-5
Standardy bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 9536
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
VIII Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 135254
GAZETA CUKROWNICZA 2006-1
Nowa strategia UE zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
K. Mokrosińska
nr katalogowy: 16662
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Ewolucja standardów bezpieczeństwa żywności: od tradycji do nowoczesności
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 146433
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Relacja z "Akademii PFPŻ ZP - jakość i bezpieczeństwo żywności"
nr katalogowy: 92613
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Noty o książkach
nr katalogowy: 48956
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Rola czynnika ludzkiego w funkcjonowaniu systemów bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 48950
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-9
System HARPC - nowy oręż w służbie bezpieczeństwa żywności
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 100740
10.15199/47.2016.9.2
CHŁODNICTWO 2008-1-2
Chłodnictwo a bezpieczeństwo żywności
ROBERT HEAP
nr katalogowy: 33181
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
VIII Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 135254
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Noack Polen - szybkie wykrywanie obecności drobnoustrojów patogennych w żywności
nr katalogowy: 29256
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-1
Zasady identyfikacji i identyfikowalności w przemyśle spożywczym
Justyna Górna
nr katalogowy: 96220
10.15199/65.2016.1. 5
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-5
Kierunki zmian prawa Unii Europejskiej w zakresie bezpieczeństwa żywności
Elżbieta NITECKA
nr katalogowy: 6312
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Propozycje zmian w ustawodawstwie Unii Europejskiej z zakresu bezpieczeństwa żywności
E. Nitecka
nr katalogowy: 7019
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-11
Kultura organizacyjna firmy
Marzena Matuszewska
nr katalogowy: 95370
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-11
EUREPGAP standard jakości i bezpieczeństwa żywności na etapie produkcji pierwotnej Droga do certyfikatu
Małgorzata Wiśniewska
nr katalogowy: 21939
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-6
IX Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 141051
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Polsko-fińskie seminarium nt. bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 80914
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Bezpieczeństwo i ochrona żywności
Andrzej Kłodawski
nr katalogowy: 76240
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Jedzenie godne zaufania
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 91205
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-10
Aspekty bezpieczeństwa żywności w sklepach mięsnych
Wioletta Kłopotek
nr katalogowy: 87481
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-1
Bezpieczeństwo żywności: łańcuch dostaw jako kluczowa strefa odpowiedzialności
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 146889
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-22-23
Rośnie kultura produkcji
nr katalogowy: 102022
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Bezpieczeństwo barwników stosowanych w produkcji żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
Martyna Mirkowska
Kazimierz Karłowski
nr katalogowy: 53792
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-1
Zagrożenia mikrobiologiczne żywności
Beata Paziak-Domańska
Beata Bartodziejska
nr katalogowy: 89202
10.15199/65.2015.1.3
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Recenzje
Paweł Nowicki
nr katalogowy: 53614
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-11
Czarne chmury zbierają się nad dodatkami do żywności z numerami "E" - najlepszym antidotum jest żywność barwiąca
nr katalogowy: 123398
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Polska na tle Francji i Czech w aspekcie zapewniania bezpieczeństwa żywności
Dobrochna Sztajerska
nr katalogowy: 61299
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-2
Systemy bezpieczeństwa żywności
Marzena Popis
nr katalogowy: 74536
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
Kryteria bezpieczeństwa żywności i higieny produkcji
Krystyna Kowal
nr katalogowy: 80060
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-12
Nowe zagrożenia w łańcuchu żywnościowym
nr katalogowy: 31945
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Zakłady Stora Enso Corrugated Poland z certyfikatem bezpieczeństwa żywności FSSC 22000
nr katalogowy: 131863
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-6
IX Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 141051
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-10
Priorytety w zakresie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej
Halina Makała
nr katalogowy: 116675
10.151.99/65.2018.10.9
bezpieczeństwo żywnościowe
ochrona konsumentów
bezpieczna żywność
food safety
consumer protection
safe food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-9
Ponowna ocena substancji dodatkowych przez EFSA i jej konsekwencje dla producentów żywności
Joanna Gajda‑
Wyrębek
Jolanta Jarecka
Marta Dmitruk
nr katalogowy: 116118
10.15199/65.2018.9.5
dodatki do żywności
EFSA
ponowna ocena bezpieczeństwa
ustawodawstwo UE
food additives
EFSA
re-evaluation
EU legislation
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 68388
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Inżynieria bezpieczeństwa żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 62209
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności w zakładach żywienia zbiorowego w Polsce i UE
Dorota Miarka
Monika Stanisławek
Jolanta Kowalska
nr katalogowy: 105830
10.15199/65.2017.5.5
OPAKOWANIE 2019-1
Systemy rentgenowskie gwarancją bezpieczeństwa żywności
Ryszard Warczyński
nr katalogowy: 118294
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-7
HACCP i BRC porównanie systemów
Krzysztof Przystupa
nr katalogowy: 92516
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Problemy bezpieczeństwa dodatków do żywności
K. Krygier
nr katalogowy: 14882
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-3
Odpowiedzialność cywilna za szkodę wyrządzoną przez niebezpieczny środek spożywczy
ŁUKASZ BOBEŁ
KATARZYNA LEŚKIEWICZ
nr katalogowy: 24746
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
III Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 103648
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Zakłady Stora Enso Corrugated Poland z certyfikatem bezpieczeństwa żywności FSSC 22000
nr katalogowy: 131863
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-8
Bhp jako narzędzie antykryzysowe
Robert Kozela
nr katalogowy: 61488
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Kultura picia kawy
PAWEŁ MANISTA
nr katalogowy: 23299
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Bezpieczeństwo aspartamu potwierdził Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności
J. Gajda
nr katalogowy: 20753
OPAKOWANIE 2012-3
Opakowania dla przemysłu spożywczego. Zagrożenia dla bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumenta
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 66357
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-12
System HACCP a jakość żywności
Marzena POPIS
nr katalogowy: 56160
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Biznesowy savoir-vivre
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 138739
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-6
System zapewnienia bezpieczeństwa żywności - HACCP w praktyce
Krzysztof Bałkowiec
nr katalogowy: 36082
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Zgodnie z prawem
Joanna Obara
nr katalogowy: 94683
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Nowe możliwości badawcze w Laboratorium Bezpieczeństwa i Właściwości Funkcjonalnych Żywności
Włodzimierz Grajek
Marcin Schmidt
Anna Olejnik
nr katalogowy: 41836
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 70271
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Nobilitacja Normy ISO 22000:2005
Janusz B. Berdowski
Agnieszka Zagroba
nr katalogowy: 53602
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-19
Początki informatyki w Polsce (13) Kultura informatyczna
nr katalogowy: 118931
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
III Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 103066
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Rynek świeżych owoców i warzyw - wybrane wymagania dotyczące bezpieczeństwa żywności
Monika Czarnecka-Partyka
Hanna Wachowska
nr katalogowy: 76239
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
VARIA
nr katalogowy: 106575
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-7
Chronimy zdrowie ludzi i zwierząt od 35 lat
nr katalogowy: 85724
OPAKOWANIE 2018-9
Nowy poziom bezpieczeństwa żywności: Technomelt Supra Pro
nr katalogowy: 116091
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-4
"Dodatki do żywności z uwzględnieniem aromatów" Konferencja PFPŻ nt. przepisów dotyczących dodatków do żywności
Marta Stus
nr katalogowy: 59103
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-2
Dezynfekcja UV w przemyśle mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 96668
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Bezpieczeństwo żywności nowe podejście Unii Europejskiej
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 41825
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9490
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-4
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9534
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9490
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Zagrożenia związane z żywnością Sondaż konsumencki EFSA
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 57738
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w organizacjach łańcucha żywnościowego wg wymagań projektu ISO 22000. Część l
L. Owczarek
M. Karaś
U. Jasińska
nr katalogowy: 14771
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
W zamrażarce. Zamrażanie i przechowywanie zamrażalnicze żywności w gastronomii
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 98391
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-9
Krzywa DLN
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 54396
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-6
EUREPGAP - standard dla producentów rolnych
Bogumił Kabulski
nr katalogowy: 7104
CHŁODNICTWO 2005-12
Ecolab technologie utrzymania higieny
nr katalogowy: 8736
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Nowoczesne laboratorium w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 33026
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Co nowego we wspólnotowym prawie żywnościowym?
nr katalogowy: 31133
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Jakość i bezpieczeństwo żywności nowe podejście
nr katalogowy: 49531
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-3
Przegląd systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 41913
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Zastosowanie ozonu w przemyśle mięsnym
Monika Trząskowska
nr katalogowy: 127260
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-10
Jednolita interpretacja przepisów prawnych problemem mleczarstwa
E. Nitecka
nr katalogowy: 22426
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-2
Nowe wymagania prawne Unii Europejskiej w 2006 roku
nr katalogowy: 20128
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-7
ISO 22000 - Krok dalej niż HACCP
nr katalogowy: 36648
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Warsztaty firmy Silliker "Bezpieczeństwo i jakość żywności"
Marta Stus
nr katalogowy: 56333
OPAKOWANIE 2010-12
Zastosowanie chromatografi i gazowej i spektrometrii mas do badania migracji benzofenonu i 4-metylobenzofenonu z zadrukowanych opakowań do żywności
Karol Bal
Zbigniew Mielniczuk
Małgorzata Pawlicka
nr katalogowy: 56148
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
Akademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności
nr katalogowy: 106589
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Nieznajomość prawa szkodzi
Joanna Obara
nr katalogowy: 94073
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-10
EUREGAP - standard dla producentów owoców i warzyw
Bogumił Kabulski
nr katalogowy: 7204
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Technologiczny aspekt zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym
Krzysztof Kryża
Grzegorz Szczepanik
Piotr Błaszkiewicz
nr katalogowy: 59480
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
V Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 118711
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością
Ewa Czarniecka-Skubina
Joanna Trafiałek
nr katalogowy: 103656
10.15199/65.2017.1.7
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Znaczenie procesu pakowania dla bezpieczeństwa żywności
K. Olborska
P. P. Lewicki
nr katalogowy: 14894
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Jakość żywności sprytnie przemyślana
Bogdan SZPONAR
Piotr KSIĄŻEK
nr katalogowy: 47644
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-7
Pracownicy omawiają wypadki
Robert Kozela
nr katalogowy: 53197
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Rozszerzona odpowiedzialność producenta
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 88510
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
POLSKA - UNIA - ŚWIAT
nr katalogowy: 39243
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-6
Regulacje prawne z zakresu bezpieczeństwa i higieny żywności
Michał Kundzicz
nr katalogowy: 9550
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 110966
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-2
Postępy Biotechnologii i Techniki Produkcji Żywności
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 82777
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-2
Nowe podejście do bezpieczeństwa żywności
BARBARA ROBAK
JAKUB DOMAGALSKI
nr katalogowy: 13999
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Rola sieci handlowych w zapewnianiu bezpieczeństwa żywnościowego: wyzwania i rozwój możliwości (cz. 1)
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 147271
CHŁODNICTWO 2005-12
Drobnoustroje w produktach spożywczych mrożonych i przechowywanych w warunkach chłodniczych
MAŁGORZATA PIOTROWSKA
AGNIESZKA NOWAK
nr katalogowy: 8739
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Program edukacji kulturalnej w warszawskiej szkole gastronomicznej Kultura ze smakiem
nr katalogowy: 85469
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-7
Żywność zmodyfikowana genetycznie - wymagania legislacyjne i systemy bezpieczeństwa
ZBIGNIEW OCZADŁY
nr katalogowy: 27946
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Skuteczne rozwiązania w zakresie bezpieczeństwa żywności - JohnsonDiversey Consulting
nr katalogowy: 35134
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
W opakowaniu czy bez?
nr katalogowy: 126616
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Opracowywanie nowych produktów żywnościowych o charakterze prozdrowotnym. Cz. II
Janusz Czapski
nr katalogowy: 66176
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Laboratorium badawcze w przemyśle spożywczym
Monika Żmudzka
Danuta Juszczakiewicz
Romualda Dolińska
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 57740
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-11
Realizacja strategii bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej
M. Korzycka-lwanow M.R. Zadernowski
M.W. Obiedziński
nr katalogowy: 7216
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Zanieczyszczenia chemiczne żywności - krytyczne wyróżniki jakości i bezpieczeństwa żywności
M.W. Obiedziński
M. Korzycka-lwanow
nr katalogowy: 14761
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-8
Kwestia przekazywania konsumentom informacji na temat żywności na opakowaniach jednostkowych
Aleksandra KOWALSKA
nr katalogowy: 115376
10.15199/48.2018.8.4
opakowanie jednostkowe
konsument
znakowanie żywności
system RASFF
system AAC & EU FFN
urzędowa kontrola żywności
individual packaging
consumer
food labelling
RASFF system
AAC & EU FFN system
food control
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Wydziały Nauk o Żywności oraz Medycyny Weterynaryjnej Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie realizują projekt pn. Innowacyjność technologii żywności wysokiej jakości w ramach RPO Województwa Warmińsko-Mazurskiego (2014-2020
nr katalogowy: 127259
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Międzynarodowe standardy określające wymogi związane z bezpieczeństwem i jakością produktów żywnościowych
Ziemowit Rudy
nr katalogowy: 140725
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
Na 13. konferencję ATESTU zapraszamy w czerwcu do Krakowa
nr katalogowy: 137491
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-4
Na 13. konferencję ATESTU zapraszamy w czerwcu do Krakowa
nr katalogowy: 137114
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Dyskusja w Parlamencie Europejskim o substancjach dodatkowych do żywności
JOANNA GAJDA
nr katalogowy: 29248
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Powrót do wnętrz
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 132089
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Ważne dla młynarzy planowane zmiany w prawie żywnościowym UE
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 137011
GAZETA CUKROWNICZA 2009-10
Systemy zapewnienia bezpieczeństwa żywności a jakość mikrobiologiczna cukru i stan sanitarny cukrowni
Małgorzata Kowalska
nr katalogowy: 47479
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Słodycze dla dzieci bez ostrzegawczych informacji
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 66767
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Bezpieczne grzybobranie
nr katalogowy: 116456
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-10
Opakowania do żywności Nowe regulacje prawne UE i wymagania w zakresie bezpieczeństwa dla zdrowia
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 63478
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-8
Nikiel w środkach spożywczych
Monika Mania
Tomasz Szynal
Maria Wojciechowska-Mazurek
Małgorzata Rebeniak
nr katalogowy: 100999
10.15199/65.2016.8.6
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-3
Wartość dodana auditu
Antoni Klen iewski
nr katalogowy: 50327
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-9
Obrót chemikaliami a kultura bezpieczeństwa
Karolina Kołdys
nr katalogowy: 109411
OPAKOWANIE 2012-3
Co z tym bezpieczeństwem?
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 66341
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Wpływ ponownej oceny EFSA na ustawodawstwo Unii Europejskiej
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 78770
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Doskonalenie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 57739
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Koncepcja MBO w systemach zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 57418
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-6
Rozwój standardów bezpieczeństwa żywności GFSI w oparciu o analizę ryzyka
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 149059
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-6
Walory akredytacji dla przedsiębiorstw z branży spożywczej
nr katalogowy: 121097
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Ochrona przed szkodnikami niezbędnym elementem systemu zapewniającego bezpieczeństwo żywności
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 103584
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-5
Wpływ filozofii Kaizen na bezpieczeństwo pracy
Adrian Kampa
nr katalogowy: 120007
OPAKOWANIE 2011-8
Zapakuj żywność na targach w Poznaniu
nr katalogowy: 61725
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Konsolidacja inspekcji - przygotowania w toku
Marta Stus
nr katalogowy: 60014
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-6
Nowe składniki żywności przegląd decyzji Komisji Europejskiej. Cz. II
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 60519
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Oszustwa i nadzór w łańcuchu dostaw żywności
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 82574
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Ołów i arsen w żywności
Monika Mania
Małgorzata Rebeniak
Tomasz Szynal
nr katalogowy: 93654
10.15199/65.2015.9.9
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-7
Laboratoria zakładowe a bezpieczeństwo i jakość żywności
Dorota Przyborowska
nr katalogowy: 60991
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-1
"Zboża na rzecz wyżywienia świata"
Anna Diowksz
nr katalogowy: 95770
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-1
Konferencja towarzysząca EXPO 2015 "Zboża na rzecz wyżywienia świata"
Anna Diowksz
nr katalogowy: 96578
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-11
Bezpieczeństwo i jakość żywności
nr katalogowy: 94958
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Zmiany organizacji pracy wynikające z wdrożenia systemu HACCP
Bożenna Kromer
Anna Rychły-Lipińska
nr katalogowy: 57425
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-5
KRONIKA
nr katalogowy: 68049
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-9
Kontrola stosowania substancji dodatkowych do żywności w UE - dane z systemu RASFF
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Marta Dmitruk
nr katalogowy: 122450
10.15199/65.2019.9.3
substancje dodatkowe
system RASFF
food additives
RASFF system
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-5
Żywność, żywienie a zdrowie
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 44689
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Jak pogodzić ogień z wodą? O specyfice kierowania przedsiębiorstwem rodzinnym (cz. 2)
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 61399
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
IBPRS Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności
nr katalogowy: 42462
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH