Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Porządek musi być
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11873
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Porządek musi być
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11873
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-5-6
Hotelarstwo po pandemii
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 126743
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-2
II Olimpiada Umiejętności Hotelarskich
nr katalogowy: 148452
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-12
Gość ściśle określony
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4357
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-5
Przykłady modyfikacji skali SER VQUA L
Monika Stoma
nr katalogowy: 51600
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-7
Targi IFE Poland 2005
Renata Gacparska
nr katalogowy: 12719
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
E-biznes
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11994
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-7
IFE Poland po raz trzeci w Warszawie
0. Bortkun
nr katalogowy: 14645
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
O czym mówią gwiazdki hotelowe?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 143655
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Badanie metodą tajemniczego klienta
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 138217
CHŁODNICTWO 2022-6
Przegląd energooszczędnych rozwiązań grzewczych i chłodniczych dla budynków usług hotelarskich
nr katalogowy: 140791
CHŁODNICTWO 2022-6
Przegląd energooszczędnych rozwiązań grzewczych i chłodniczych dla budynków usług hotelarskich
nr katalogowy: 140791
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Cena niestandardowa
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 38480
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Sweet & Bake rośnie jak na drożdżach
nr katalogowy: 33756
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Hotel od kuchni
Piotr Dominik
nr katalogowy: 37922
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Międzynarodowe Targi Żywności IFE Poland 2008
nr katalogowy: 37612
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
Analiza i ocena wybranych aspektów satysfakcji klienta na przykładzie usług hotelarskich
Marcin JAKUBIEC
Monika MIKA
nr katalogowy: 96842
10.15199/47.2016.2.4
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
III konferencja IGHP dla nauczycieli
nr katalogowy: 149489
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Żywienie a jakość życia
nr katalogowy: 82365
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Gastronomia uniwersytecka
Marzena Danowska-Oziewicz
nr katalogowy: 76515
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Rezerwuj pokój
nr katalogowy: 115008
agent turystyczny
digitalizacja
dystrybucja
globalne systemy dystrybucji
gość hotelowy
hurtownik
kanały dystrybucji
konsument
marketing internetowy
pośrednik
producent
touroperator.
travel agent
digitalization
distribution
global distribution systems
hotel guest
wholesaler
distribution channels
consumer
internet marketing
broker
producer
tour operator
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
Staż w Grenadzie
nr katalogowy: 86449
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Badanie metodą tajemniczego klienta
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 138217
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Hotele w Interlaken w opinii gości
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 145015
jakość usług hotelarskich
opinie gości
produkt turystyczny
quality of hotel services
guest reviews
tourist product
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-6
Człowiek uczy się całe życie
Piotr Dominik
nr katalogowy: 44864
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Funkcjonalnie i przepisowo
Piotr Dominik
nr katalogowy: 46101
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-7-8
Mocne strony
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 53168
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-7
IFE POLAND wystawia
łęk
nr katalogowy: 45685
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Wielka czwórka
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 42282
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-4
Eliminacje pod znakiem "Pana Tadeusza'" XV Ogólnopolski Turniej na Najlepszego Ucznia Finał: 19–21 kwietnia we Wrocławiu
nr katalogowy: 50865
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Skromne targi IFE Poland 2009
Marta Stus
nr katalogowy: 45435
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-3
Polska on-line
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 50354
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-6
Przegląd wybranych metod pomiaru jakości usług
Wojciech SADKOWSKI
nr katalogowy: 126841
10.15199/46.2020.6.2
jakość usług
metoda
pomiar
zarządzanie jakością
service quality
method
measurement
quality management
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-8
Wskaźniki kształtujące jakość usług pocztowych
Bożena Skotnicka
nr katalogowy: 11537
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-25
Jakość usług
Magdalena Mikołajewska
nr katalogowy: 31861
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Funkcje ceny w marketingu usług hotelarskich
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 137479
cena
funkcja ceny
rodzaje cen
znaczenie ceny
price
price function
price types
price importance
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Funkcje ceny w marketingu usług hotelarskich
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 137479
cena
funkcja ceny
rodzaje cen
znaczenie ceny
price
price function
price types
price importance
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
O czym mówią gwiazdki hotelowe?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 143655
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-7
Architektura obiektów ochrony zdrowia a jakość usług medycznych – na przykładzie lecznictwa psychiatrycznego
Beata ŁABUZ-ROSZAK
Jakub S. BIL
Piotr GORCZYCA
Marek ROSZAK
nr katalogowy: 114875
10.15199/48.2018.7.1
jakość usług medycznych
architektura obiektów ochrony zdrowia
lecznictwo psychiatryczne
quality of health services
architecture of health service buildings
psychiatric services
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-7-8
Jakość w procesie świadczenia usług wewnętrznych
Andrzej KŁOSOWSKI
nr katalogowy: 92675
10.15199/46.20157-8.8
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-3
Definicje jakości usług - różnice oraz ich przyczyny
Wiesław URBAN
nr katalogowy: 24942
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Wymiarowość jakości usług elektronicznych. Przegląd literatury światowej
Aleksander LOTKO
nr katalogowy: 116067
10.15199/48.2018.9.25
usługi elektroniczne
e-usługi
jakość
wymiarowość
obsługa klienta online
digital services
e-services
quality
dimensionality
online customer service
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Hiszpański staż
nr katalogowy: 108503
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Badanie jakości usług metodą SERVQUAL
Monika STOMA
nr katalogowy: 47633
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-3
Jakość usług medycznych
Adam RUDZEWICZ
nr katalogowy: 34138
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Test tajemniczego klienta
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 30201
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-8-9
EWOLUCJA POJĘCIA JAKOŚCI W ŚWIETLE NOWYCH ARCHITEKTUR SIECIOWYCH I MODELI ŚWIADCZENIA USŁUG
Marek Średniawa
Janusz Klink
nr katalogowy: 109490
10.15199/59.2017.8-9.29
jakość usług
model jakości
QoE
QoS.
quality model
QoE
QoS
service quality
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Jakość a satysfakcja - różnice i wzajemne relacje
Monika STOMA
nr katalogowy: 43971
OPAKOWANIE 2022-3
Trudne chwile branży etykietowej
nr katalogowy: 136900
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-10
Metoda Servqual w badaniach satysfakcji klientów usług ubezpieczeniowych
Justyna WITKOWSKA
nr katalogowy: 30881
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-2
Jakość usług transportowych a koncepcja SERVQUAL
Anna RODZEŃ
Monika STOMA
nr katalogowy: 118681
10.15199/46.2019.2.1
usługi transportowe
jakość usług
Servqual
transport services
quality of services
Servqual
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Niezgodności w usługach pielęgniarskich
Patrycja GRUCA-WÓJTOWICZ
Maria MIKA
nr katalogowy: 59478
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Gwiazdki w UE
PIOTR DOMINIK
nr katalogowy: 34408
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-3
Jakość relacji pacjent - profesjonalista w sektorze usług medycznych
Iga Rudawska
nr katalogowy: 11448
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-2
Doskonalenie usług administracyjnych
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 32951
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-2
Jakość usług ubezpieczeniowych
Joanna IWKO
nr katalogowy: 24332
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-6
Rola pacjenta w ocenie jakości usług medycznych
Bożena Skotnicka-Zasadzień
Dorota Glenc
nr katalogowy: 18167
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Jakość usług w sektorze publicznym a forma własności
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 43967
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-10
Jakość zapisów w umowach konsumenckich
Krzysztof Zymonik
nr katalogowy: 21923
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-2
Jakość obsługi jako kryterium segmentacji klientów banku
Mirosława Kaczmarek
nr katalogowy: 11434
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Relacje między postrzeganą jakością usług i satysfakcją klientów supermarketów
Grzegorz BIESOK
Jolanta WYRÓD-WRÓBEL
nr katalogowy: 113586
10.15199/48.2018.5.5
badania konsumenckie
model satysfakcji
postrzegana jakość usług
satysfakcja klienta
consumer research
satisfaction model
perceived service quality
customer satisfaction
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-6
Metody oceny wyników testów subiektywnych Quality of Experience
Lucjan Janowski
nr katalogowy: 106243
10.15199/59.2017.6.5
testy subiektywne
jakość postrzegana przez użytkownika
QoE
analiza danych
QoE
subjective testing
data analysis
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-4
JAKOŚĆ MIERZONA I ODCZUWANA: QoS vs. Qol
Małgorzata Langer
nr katalogowy: 90516
10.15199/59.2015.4.20
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-8
Klient w organizacji zarządzanej przez jakość
nr katalogowy: 18144
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Kompetencje auditora
Marzena BARYLUK
nr katalogowy: 32712
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-12
Relacje a jakość usług w magnetoterapii
Mira LISIECKA-BIEŁANOWICZ
Andrzej KRAWCZYK
Adam LUSAWA
Małgorzata FARNIK
nr katalogowy: 48801
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Ugotuj i schłodź!
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130934
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
Jakość usług zdrowotnych na przykładzie usług stomatologicznych
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
nr katalogowy: 106568
10.15199/48.2017.6.2
cechy jakości usług
jakość usług zdrowotnych
oczekiwania pacjentów
characteristics of service quality
quality healthcare services
patients’
expectations
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Inteligentna technologia
nr katalogowy: 31189
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Czynniki determinujące postrzeganą jakość usług lotniczych w opinii pokolenia Y i Z
Wiesław ŁUKASIŃSKI
Magdalena GÓRAK
nr katalogowy: 116068
10.15199/48.2018.9.26
jakość
konsument
jakość usług lotniczych
quality
consumer
quality of air services
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-11
Klient w organizacji zarządzanej przez jakość
nr katalogowy: 21951
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-3
Eurosweet - Eurogastro 25-27.03
nr katalogowy: 4822
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Bajkowe słodkości
DG
nr katalogowy: 12009
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Pomiar jakości usług medycznych z wykorzystaniem metody SERVQUAL
Roman LEWANDOWSKI
nr katalogowy: 38306
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Jakość mąki - bezustanne wyzwanie
Wojciech Górniak
nr katalogowy: 66741
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Wykorzystanie metody QFD do zarządzania jakością w usługach medycznych
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 67362
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
EuroGastro-EuroSweet
nr katalogowy: 19222
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
10 lat EuroGastro
nr katalogowy: 18636
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Pozyskać gościa uśmiechem
WITOLD BOCHO
nr katalogowy: 12050
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Psychika pracownika
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 32378
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-22
JAKOŚĆ USŁUG NASZYM ATUTEM
nr katalogowy: 39088
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2021-1
Ericsson wprowadza 5G RAN Slicing, aby przyspieszyć rozwój biznesu 5G
nr katalogowy: 130336
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-3
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 125625
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2006-4
PRZEGLĄD PRZEPISÓW PRAWA
nr katalogowy: 18777
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Wystarczy mieć motywację
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 18627
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
VI Ogólnopolski Konkurs Wiedzy o Hotelarstwie im. Leonarda Wellmanna
nr katalogowy: 4067
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-11
Model branżowej grupy zakupowej w przemyśle chemicznym
Grzegorz Zimon
nr katalogowy: 117194
10.15199/62.2018.11.3
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-5
Pomiary i modelowanie postrzeganej jakości (QoE) usług komunikacji multimedialnej za pomocą uogólnionego modelu liniowego (GLZ)
Lucjan JANOWSKI
Mikołaj LESZCZUK
Zdzisław PAPIR
nr katalogowy: 44675
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Szkoła z przygodą w tle
AGNIESZKA PAPRZYCKA
nr katalogowy: 11875
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Z wizytą w Polsce
JOHN REES-SMITH
nr katalogowy: 4321
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Szkoła z przygodą w tle
AGNIESZKA PAPRZYCKA
nr katalogowy: 11875
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-11
Atrybuty jakościowe usług zapewnienia bezpieczeństwa pracy
Małgorzata LOTKO
Aleksander LOTKO
nr katalogowy: 94695
10.15199/46.2015.11.6
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-8
Model zarządzania jakością usług
Joanna DZIADKOWIEC
nr katalogowy: 29393
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2021-1
Ericsson wprowadza 5G RAN Slicing, aby przyspieszyć rozwój biznesu 5G
nr katalogowy: 130336
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Wypoczynek w zgodzie z naturą
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 57394
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-8
Proposal of a tool for the automatic estimation of quality of experience in MPEG-DASH scenarios
Jhonny ATEHORTUA
Wilmar Yesid CAMPO
Gabriel Elías CHANCHÍ
nr katalogowy: 138646
10.15199/48.2022.08.26
Adaptacyjna transmisja strumieniowa
MPEG-DASH
jakość doświadczeń
jakość usług.
Adaptive streaming
MPEG-DASH
quality of experience
quality of service.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-8
Proposal of a tool for the automatic estimation of quality of experience in MPEG-DASH scenarios
Jhonny ATEHORTUA
Wilmar Yesid CAMPO
Gabriel Elías CHANCHÍ
nr katalogowy: 138646
10.15199/48.2022.08.26
Adaptacyjna transmisja strumieniowa
MPEG-DASH
jakość doświadczeń
jakość usług.
Adaptive streaming
MPEG-DASH
quality of experience
quality of service.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-8
Proposal of a tool for the automatic estimation of quality of experience in MPEG-DASH scenarios
Jhonny ATEHORTUA
Wilmar Yesid CAMPO
Gabriel Elías CHANCHÍ
nr katalogowy: 138646
10.15199/48.2022.08.26
Adaptacyjna transmisja strumieniowa
MPEG-DASH
jakość doświadczeń
jakość usług.
Adaptive streaming
MPEG-DASH
quality of experience
quality of service.
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-11
JAKOŚĆ USŁUG W SIECIACH DEFINIOWANYCH PROGRAMOWO
Szymon Szczurek
nr katalogowy: 134714
10.15199/13.2021.11.2
Sieci Definiowane Programowo
monitorowanie ruchu sieciowego
jakość usług
Software Defined Networks
network traffic monitoring
quality of service QoS
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-1
Jakość usługi z perspektywy klienta
Marzena Baryluk
Beata Cytowska
Stefania Goździk
nr katalogowy: 56975
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-10
Badania jakościowe w ocenie usług transportowych w sferze cywilnej i wojskowej
Ewa DĘBICKA
Tomasz JAŁOWIEC
nr katalogowy: 101340
10.15199/47.2016.10.5
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-4
Pomiar jakości usług gastronomicznych świadczonych przez osoby z niepełnosprawnościami - prezentacja kwestionariusza Kano
Marta TUTKO
Magdalena POKRZYWA
nr katalogowy: 119883
10.15199/46.2019.4.2
DINESERV
SERVQUAL
Kano
jakość usług
usługi gastronomiczne
osoby z niepełnosprawnościami
DINESERV
SERVQUAL
Kano
service quality
catering services
people with disabilities
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Wiedza owocowo-warzywna
nr katalogowy: 112138
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Wpływ certyfikowanych systemów zarządzania na kształtowanie jakości usług transportowych żywności
Milena BOJANOWSKA
Nikola BARANOWSKA
nr katalogowy: 116050
10.15199/48.2018.9.9
bezpieczeństwo żywności
doskonalenie usług transportowych
jakość usług logistycznych
łańcuch chłodniczy
transport towarów szybko psujących się
food safety
improvement of transportation services
quality of logistic services
cold chain
perishable goods transport
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-21
Zrozumieć i stosować
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 30484
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-4
Zakład Ceramiki Budowlanej OWCZARY stawia na jakość usług i produktów
Ewelina Kowałko
nr katalogowy: 67270
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-2
Etyczne problemy zarządzania jakością
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 24327
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Jakość bezpieczeństwa pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143175
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Jakość bezpieczeństwa pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143175
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-2
Wizerunek firmy na rynku usług pogrzebowych
Radosław Wolniak
Bożena Walicka - Górczak
nr katalogowy: 65692
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-3
VARIA
Anna Farion
Monika Partyka
Małgorzata Biarda
Dorota Dudkiewicz
Agnieszka Hundert
Hubert Prochera
nr katalogowy: 143995
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-11
Wybrane zagadnienia oceny jakości środków transportu samochodowego
Andrzej ŚWIDERSKI
nr katalogowy: 102119
10.15199/47.2016.11.1
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Jakość usług w horyzoncie aksjologicznym
Kazimierz Rogoziński
nr katalogowy: 11414
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Jakość usług w horyzoncie aksjologicznym
Kazimierz Rogoziński
nr katalogowy: 11414
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Korzyści wdrożenia rachunku kosztów jakości
Urszula Sulowska
nr katalogowy: 59484
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-6
Satysfakcja klienta z usług medycznych świadczonych w publicznej jednostce ochrony zdrowia
Urszula BALON
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 146597
10.15199/46.2023.6.2
satysfakcja pacjenta
PASAT
EUROPAP
MUSA
patient satisfaction
PASAT
EUROPAP
MUSA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-4
O pomiarach jakości sieci IP
Sławomir KUKLIŃSKI
Michał ŁOPACKI
nr katalogowy: 25486
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Lunch box na wynos
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 142328
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Ważna decyzja
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18607
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Zmywanie na błysk
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4329
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
Gotuj z pasją
nr katalogowy: 84686
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-9
Systemy zarządzania jakością w przemyśle spożywczym (1)
G. Morkis
nr katalogowy: 20533
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Determinanty jakości
nr katalogowy: 124874
gastronomia
jakość usług
czynniki determinujące jakość
food service
quality of service
factors determining the quality
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-7
Znaczenie przestrzegania praw pacjenta w szpitalu w ogólnej ocenie placówki medycznej
Sandra KRYSKA
Anna REJ-KIETLA
nr katalogowy: 114876
10.15199/48.2018.7.2
prawa pacjenta
jakość usług zdrowotnych
jakość w ochronie zdrowia
patient rights
quality of health services
quality in health care
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
Model jakości usług logistycznych według koncepcji SERVQUAL
Agnieszka DUDZIAK
Monika STOMA
nr katalogowy: 96839
10.15199/47.2016.2.1
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-8
Jakość połączeń kluczem do lepszej obsługi gości EURO 2012
nr katalogowy: 70188
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Targi ze smakiem
nr katalogowy: 23958
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Cztery pory roku
nr katalogowy: 85468
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-10
Co nowego w Klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 21932
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-10
Jakość usług edukacyjnych z perspektywy klienta
Paweł Zeller
nr katalogowy: 3598
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-1
Dlaczego nagradzać jakość ? - rola przywódcy w doskonaleniu zarządzania jakością
Mirosław Recha
nr katalogowy: 103337
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Determinanty jakości (cz. II)
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 128544
gastronomia
jakość usług
czynniki determinujące jakość
food service
quality of service
factors determining the quality
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Determinanty jakości (cz. II)
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 128544
gastronomia
jakość usług
czynniki determinujące jakość
food service
quality of service
factors determining the quality
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Spotkanie branży HoReCa na Mazurach Mazury HoReCa - druga edycja targów gastronomiczno-hotelarskich w Expo Mazury
nr katalogowy: 103531
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Zmywanie na błysk(I) Maszyny do mycia naczyń
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4270
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-1
Pomiary szybkości transferu danych w sieciach operatorów komórkowych
Piotr ŁUBKOWSKI
Dariusz LASKOWSKI
nr katalogowy: 95989
10.15199/48.2016.01.03
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
VARIA
nr katalogowy: 40668
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-7
Naprawić szkolenia
Krzysztof Mariankowski
nr katalogowy: 233
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Szkoła ze smakiem
nr katalogowy: 51631
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Controlling kosztów jakości w podmiocie leczniczym
Urszula Sulowska- Banaś
nr katalogowy: 86469
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2014-10
Priorytety rozwoju usług e-administracji w nowej perspektywie finansowej
Wojciech Michalski
nr katalogowy: 87166
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Ugotuj i schłodź!
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130934
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-4
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 82640
AUTO MOTO SERWIS 2020-7
Standardy jakości – czy w praktyce ma to sens?
Wojciech Komorowski
nr katalogowy: 135597
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Pełny pakiet promocyjny
nr katalogowy: 30193
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-6
Zdrowy styl życia
Dorota Szaleniec-Plichta
nr katalogowy: 68307
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-1-2
Przygotowania do Olimpiady
nr katalogowy: 118557
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Marketingowa istota jakości usług
Andrzej Kłosowski
nr katalogowy: 73777
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Osoba, która wie wszystko
WITOLD BOCHO
nr katalogowy: 29154
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Łebska Majówka
nr katalogowy: 35787
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
EuroGastro 2007
nr katalogowy: 25607
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Targowisko różności
nr katalogowy: 23291
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-11
Zawodowa przyszłość
M. Gzela
M. Nalepa
nr katalogowy: 123654
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Zimowa przygoda
nr katalogowy: 124886
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Produkty zbożowe w żywieniu
nr katalogowy: 102750
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Hiszpański staż
nr katalogowy: 99769
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-12
Jakość usług edukacyjnych w zakresie nauczania języków obcych a lojalność klientów. Analiza z wykorzystaniem modeli regresji wielorakiej
Małgorzata LOTKO
nr katalogowy: 117603
10.15199/48.2018.12.1
usługa
jakość
lojalność
service
quality
loyalty
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-7
W Zespole Szkół Skórzano-Odzieżowych, Stylizacji i Usług w Radomiu Konkurs MOJA TOREBKA
nr katalogowy: 85746
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2014-8-9
Jakość usług multimedialnych w zastosowaniach użytkowych
Mikołaj Leszczuk
nr katalogowy: 87152
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Targi EuroGastro - bogata oferta podana na tacy
nr katalogowy: 23784
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Drób w roli głównej
nr katalogowy: 61440
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2018-10
Metodyka badania jakości VoIP w sieciach heterogenicznych
PIOTR ŁUBKOWSKI
nr katalogowy: 116698
10.15199/13.2018.10.10
VoIP
jakość usług
sieci heterogeniczne
VoIP
quality of service
heterogeneous networks
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-7-8
Technologie informacyjnotelekomunikacyjne w obszarze usług
Barbara OLBRYCH
nr katalogowy: 69434
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-3
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 112644
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Zarządzanie procesami zlecanymi na zewnątrz
Antoni KLENIEWSKI
nr katalogowy: 47637
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-3
Zawsze staramy się iść o krok dalej
nr katalogowy: 125353
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-11
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 110435
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-7
Konkurs kaletniczy
nr katalogowy: 78165
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Jakość w kawiarni. Może z TQM?
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 70292
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Polityka cenowa
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 36857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Kompozycja na medal
nr katalogowy: 83259
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-1-2
Juniorzy na start!
nr katalogowy: 118566
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Mistrzowskie smaki Gala Finałowa Ogólnopolskiego Konkursu Sztuki Barmańskiej MONIN CUP JUNIOR 2016
nr katalogowy: 103536
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2010-4
Badanie jakości sygnałów i usług
nr katalogowy: 51306
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-2
Nauczanie w szkole wyższej i jego jakość
Seweryn CICHOŃ
nr katalogowy: 56785
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-3
VARIA
Anna Farion
Monika Partyka
Małgorzata Biarda
Dorota Dudkiewicz
Agnieszka Hundert
Hubert Prochera
nr katalogowy: 143995
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-7
Model funkcjonowania
Anna RYCHŁY-LIPIŃSKA
nr katalogowy: 37154
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Integracja wybranych norm, standardów i wymagań w Zintegrowany System Zarządzania Szpitalem
Barbara Łopyta
nr katalogowy: 53612
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-1
Wybrane koncepcje zarządzania jakością
Anita Fajczak- Kowalska
nr katalogowy: 81987
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-4
Jakość usług przewozowych
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 83452
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-3
Skutki niskiej ceny usług dekarskich
Krzysztof Patoka
nr katalogowy: 104551
10.15199/33.2017.03.18
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2023-4
SKORELOWANIE METRYK QoS DLA USŁUGI PRZEGLĄDANIA STRON INTERNETOWYCH W SIECIACH MOBILNYCH LTE
Dariusz Zmysłowski
Jan M. Kelner
nr katalogowy: 144717
10.15199/59.2023.4.9
jakość usług
LTE
przeglądanie sieci
RSRP
sieci mobilne
SINR
LTE
mobile networks
quality of service (QoS)
RSRP
SINR
web browsing
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Luka jakościowa jako narzędzie określania preferencji pasażerów w zakresie jakości przewozów środkami transportu zbiorowego
Leszek BYLINKO
nr katalogowy: 113584
10.15199/48.2018.5.3
jakość usług
transport publiczny
luka jakościowa
quality of services
public transport
quality gap
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-5-6
BAQ Jakość - istotnym elementem sukcesu
nr katalogowy: 33722
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-7
Poligrafia 2009 - nie ilość, lecz jakość
nr katalogowy: 45924
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-2
Reklamacje produktów lub usług w branży płytek ceramicznych w świetle znowelizowanych przepisów Kodeksu cywilnego
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 91577
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-4
Barmanki górą!
nr katalogowy: 66917
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Problemy z wagą
nr katalogowy: 124884
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
IGHP z ofertą dla szkół hotelarskich
nr katalogowy: 134951
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Gość niezadowolony
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 29158
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-3
Znaczenie wzorcowania przyrządów pomiarowych i porównań międzylaboratoryjnych dla przedsiębiorców
nr katalogowy: 24671
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-1
Jakość usług w transporcie lotniczym - rozważania teoretyczne
Monika STOMA
Agnieszka DUDZIAK
nr katalogowy: 111608
10.15199/48.2018.1.4
jakość usług
Servqual
transport lotniczy
rynek usług lotniczych
quality of services
Servqual
air transport
air services market
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-10
Jakość usług instytucji sektora publicznego
Marzena Baryluk
Magdalena Orłowska
nr katalogowy: 62940
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-11
Ocena jakości logistyki usług i jej egzemplifikacja
Joanna PIORUNOWSKA-KOKOSZKO*
nr katalogowy: 129186
10.15199/46.2020.11.2
proces usługowy
logistyka usług
jakość
services process
logistics in services
quality
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-2-3
Modele oceny jakości usługi
Agnieszka Olesiak
nr katalogowy: 49555
AUTO MOTO SERWIS 2020-7
Standardy jakości – czy w praktyce ma to sens?
Wojciech Komorowski
nr katalogowy: 135597
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
ANALIZA JAKOŚCI SZYFROWANEJ KOMUNIKACJI VOIP W GRANICZNYCH WARUNKACH CZUŁOŚCI ODBIORNIKA RADIOWEGO
Rafał Polak
Jarosław Wojtuń
Piotr Łubkowski
nr katalogowy: 138948
10.15199/59.2022.4.25
testowanie jakości VoIP
szyfrowanie SCIP
szerokopasmowa transmisja radiowa.
voice quality testing
SCIP encryption
wide-band radio communication.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Sander Gourmet to gwarancja jakości
Arkadiusz Krzywiński
nr katalogowy: 33031
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH