Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-5
Zgodnie z regulaminem
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 105509
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Goście listy piszą
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 104992
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-11
Dziecko w hotelu
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 116979
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Bez niespodzianek
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 112132
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Po wiedeńsku czy po polsku?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 115013
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Dobre maniery
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 109872
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-3
Polska on-line
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 50354
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
Samoobsługa systemowa
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 49901
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Krok po kroku
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 49045
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Polityka cenowa
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 34407
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-3
Jak sobie radzić?
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 33560
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Overbooking w hotelach
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 33381
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Psychika pracownika
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 32378
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Zarządzanie jakością
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 31742
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Test tajemniczego klienta
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 30201
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Po pierwsze: spokojnie
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 29656
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Gość niezadowolony
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 29158
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Kaprysy i oczekiwania
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 27105
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-1
Savoir-vivre przez Internet
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 40682
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Uśmiech przez telefon
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 39719
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Nie bójmy się cennika
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 39504
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Cena niestandardowa
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 38480
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Siła ceny
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 37921
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Polityka cenowa
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 36857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Potrzebne udogodnienia
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 25268
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Konsekwencje dla branży
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 24617
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Biznes hotel
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 23971
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Bezpiecznie, jak w hotelu
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 23303
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-12
Dach nad głową, to nie wszystko Potrzeby gości hotelowych
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 22948
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-11
Kropka nad i Wyjazd gościa z hotelu
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 22047
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
POT-profit Rola i znaczenie organizacji "non profit" w działalności hotelarskiej
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 18693
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Na pracownikach nie warto oszczędzać
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 18655
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Wystarczy mieć motywację
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 18627
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Jeszcze lepiej i wydajniej
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 18603
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
Etap za etapem Cykl życia produktu hotelarskiego
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 18572
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-6
Ścieżki kariery
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 18553
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Kolejne szczeble kariery
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 18519
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Pierwsze wrażenie
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 18483
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
W sieci możliwości
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 82378
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Gospodarz hotelu
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 83262
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
Najcenniejszy kapitał
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 86445
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Mądre inwestycje
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 85472
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Koncertowa kuchnia
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 87001
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
Wady i zalety
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 44649
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Globalne ułatwienia
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 43723
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Wielka czwórka
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 42282
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-2
Pisemne potwierdzenie
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 41520
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-9
Bezcenne źródło informacji
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 47243
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Łatwo wyszukane
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 46100
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Porządek musi być
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11873
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-12
Gość ściśle określony
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4357
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Nie tylko reklama Rola działu marketingu w hotelu
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4287
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Przede wszystkim uśmiech Organizacja pracy w recepcji
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4257
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Od śniadania do kolacji
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4186
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Miłe drobiazgi
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4152
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Wrażenia z pobytu Kontrola jakości w hotelarstwie
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4108
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Ścieżki do klienta
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4026
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Nie tylko Wiener Schnitzel
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 73885
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-10
Gastronomia nad modrym Dunajem
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 71222
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Dodatkowy sposób na gości
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 65480
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
Kawiarnie legendy
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 67383
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-4
Maria Teresa za 7 euro
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 66918
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Magiczna wartość uśmiechu
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 66308
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Sernik, kawa i walc
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 66307
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Bez śniadania ani rusz
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 63462
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-9
Klucz do sukcesu
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 62233
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Centrum każdego hotelu
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 61445
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Kto pyta nie błądzi
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 12162
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Ameryka contra Europa
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 12113
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Pan dyrektor
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 12084
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Kierownik idealny
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 12048
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Zgodnie z planem
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 12027
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
E-biznes
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11994
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Wypadki nadzwyczajne
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11957
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Hotelowe Gremium
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11892
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Jakość tworzą ludzie
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11890
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Porządek musi być
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11873
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Cesarska gościnność
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 74960
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-7-8
Mocne strony
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 53168
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Klient nasz Pan
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 58745
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-12
Napiwki: tradycja czy przeżytek?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 124226
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-11
Jak przyjąć stałego gościa?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 123655
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-6
Zwierzęta w hotelu
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 120661
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Powracający klient (cz. II)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 122293
jakość
lojalność
obsługa
postawa lojalnościowa
program lojalnościowy
wpływ na innych. Title: Returning Customer (part II)
quality
loyalty
service
loyalty attitude
loyalty program
impact on others.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-4
Szkolenia w hotelarstwie
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 125931
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-3
Minibarki w hotelach
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 125369
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-4
Solo czy w tłumie?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 119633
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Struktura produktu hotelowego
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 119007
istota produktu
potrzeba
produkt
produkt fakultatywny
produkt podstawowy
produkt potencjalny
produkt poszerzony
produkt rzeczywisty
produkt wzbogacony
rdzeń produktu
struktura produktu
usługa
usługa hotelarska
product essence
need
product
optional product
basic product
potential product
extended product
real product
enriched product
product core
product structure
service
hotel service
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-1-2
Jak zatrzymać gościa w hotelu?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 118552
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Cenne powroty
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 104424
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-11
Na dzień dobry
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 102070
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Wygodnie i praktycznie
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 92455
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-5-6
Hotelarstwo po pandemii
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 126743
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Adaptacja zawodowa i coaching
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 128016
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Adaptacja zawodowa i coaching
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 128016
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Motywacja pracowników
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 128555
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Motywacja pracowników
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 128555
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Odpowiednie pytania
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 129539
ankieta
badania marketingowe
kwestionariusz ankiety
metryczka
pytania otwarte
pytania zamknięte
skala nominalna
skala porządkowa
skala przedziałowa
survey
marketing research
survey questionnaire
record
open questions
closed questions
nominal scale
ordinal scale
interval scale
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Odpowiednie pytania
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 129539
ankieta
badania marketingowe
kwestionariusz ankiety
metryczka
pytania otwarte
pytania zamknięte
skala nominalna
skala porządkowa
skala przedziałowa
survey
marketing research
survey questionnaire
record
open questions
closed questions
nominal scale
ordinal scale
interval scale
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Narzędzia promocji w hotelarstwie (cz. I)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 131721
marketing mix
narzędzia promocji
promocja
reklama
reklama internetowa
marketing mix
promotion tools
promotion
advertising
internet advertising
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Narzędzia promocji w hotelarstwie (cz. I)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 131721
marketing mix
narzędzia promocji
promocja
reklama
reklama internetowa
marketing mix
promotion tools
promotion
advertising
internet advertising
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Narzędzia promocji w hotelarstwie (cz. II)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 132673
marketing mix
narzędzia promocji
public relations
sprzedaż osobista
promocja uzupełniająca
marketing mix
promotion tools
public relations
personal sales
complementary promotion
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Narzędzia promocji w hotelarstwie (cz. II)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 132673
marketing mix
narzędzia promocji
public relations
sprzedaż osobista
promocja uzupełniająca
marketing mix
promotion tools
public relations
personal sales
complementary promotion
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Człowiek do zadań specjalnych
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 132109
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Człowiek do zadań specjalnych
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 132109
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Człowiek do zadań specjalnych
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 132109
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Pożyteczne narzędzie marketingowe
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 134950
analiza SWOT
mocne strony
słabe strony
strategia
szanse
zagrożenia
SWOT analysis
strengths
weaknesses
strategy
opportunities
threats
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Pożyteczne narzędzie marketingowe
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 134950
analiza SWOT
mocne strony
słabe strony
strategia
szanse
zagrożenia
SWOT analysis
strengths
weaknesses
strategy
opportunities
threats
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Pożyteczne narzędzie marketingowe
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 134950
analiza SWOT
mocne strony
słabe strony
strategia
szanse
zagrożenia
SWOT analysis
strengths
weaknesses
strategy
opportunities
threats
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Zapraszamy na brunch!
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 133981
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Zapraszamy na brunch!
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 133981
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Przepraszamy za usterki!
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 134038
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Przepraszamy za usterki!
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 134038
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Czy ten hotel ma duszę?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 136722
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Czy ten hotel ma duszę?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 136722
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Jaka jest nasza konkurencja?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 136223
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Jaka jest nasza konkurencja?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 136223
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Funkcje ceny w marketingu usług hotelarskich
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 137479
cena
funkcja ceny
rodzaje cen
znaczenie ceny
price
price function
price types
price importance
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Funkcje ceny w marketingu usług hotelarskich
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 137479
cena
funkcja ceny
rodzaje cen
znaczenie ceny
price
price function
price types
price importance
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Obiekty hotelowe w Polsce
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 141835
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Lunch box na wynos
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 142328
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Lunch box na wynos
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 142328
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Hotelarz w podróży (cz. I)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 139527
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Badanie metodą tajemniczego klienta
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 138217
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Badanie metodą tajemniczego klienta
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 138217
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Hotelarz w podróży (cz. I)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 139527
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Hotelarz w podróży (cz. I)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 139527
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Eventy – plusy i minusy
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 138833
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Eventy – plusy i minusy
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 138833
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Jak w szwajcarskim zegarku?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 140255
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Jak w szwajcarskim zegarku?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 140255
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Austriacka elegancja
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 140932
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Austriacka elegancja
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 140932
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Potrzeby gości hotelowych
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 143117
motywy podróżowania
piramida potrzeb Maslowa
potrzeby podstawowe
potrzeby bezpieczeństwa
potrzeby społeczne
potrzeby wyższego rzędu
potrzeby gości.
travel motives
Maslow's pyramid of needs
basic needs
security needs
social needs
higher order needs
guest needs.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Potrzeby gości hotelowych
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 143117
motywy podróżowania
piramida potrzeb Maslowa
potrzeby podstawowe
potrzeby bezpieczeństwa
potrzeby społeczne
potrzeby wyższego rzędu
potrzeby gości.
travel motives
Maslow's pyramid of needs
basic needs
security needs
social needs
higher order needs
guest needs.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
O czym mówią gwiazdki hotelowe?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 143655
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
O czym mówią gwiazdki hotelowe?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 143655
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Hotele w Interlaken w opinii gości
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 145015
jakość usług hotelarskich
opinie gości
produkt turystyczny
quality of hotel services
guest reviews
tourist product
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Jak wybrać nazwę dla hotelu?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 145176
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-10
Dobry recepcjonista w cenie
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 145630
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-11-12
Służba pięter
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 146350
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Usługi dodatkowe
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 147599
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
Pakiet jako nowoczesny produkt hotelarski
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 149488
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Muzyka w hotelach
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 150897
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Udoskonalanie produktu hotelarskiego
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 150006
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Rola menadżera hotelu
dr Arletta Kowalik
nr katalogowy: 130440
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Rola menadżera hotelu
dr Arletta Kowalik
nr katalogowy: 130440
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Czystość w hotelach
dr Arletta Kowalik
nr katalogowy: 130944
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Czystość w hotelach
dr Arletta Kowalik
nr katalogowy: 130944
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH