Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-7
Znaczenie przestrzegania praw pacjenta w szpitalu w ogólnej ocenie placówki medycznej
Sandra KRYSKA
Anna REJ-KIETLA
nr katalogowy: 114876
10.15199/48.2018.7.2
prawa pacjenta
jakość usług zdrowotnych
jakość w ochronie zdrowia
patient rights
quality of health services
quality in health care
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
Jakość usług zdrowotnych na przykładzie usług stomatologicznych
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
nr katalogowy: 106568
10.15199/48.2017.6.2
cechy jakości usług
jakość usług zdrowotnych
oczekiwania pacjentów
characteristics of service quality
quality healthcare services
patients’
expectations
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Jakość usług medycznych na przykładzie publicznych zamkniętych zakładów opieki zdrowotnej
Elżbieta Pawłowska
Agnieszka Sitko-lutek
nr katalogowy: 62213
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-3
Jakość usług medycznych w kontekście zróżnicowania oczekiwań stron zainteresowanych
Patrycja GRUCA-WÓJTOWICZ
nr katalogowy: 41916
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Korzyści wdrożenia rachunku kosztów jakości
Urszula Sulowska
nr katalogowy: 59484
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
Satysfakcja nabywców usług zdrowotnych
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
nr katalogowy: 37173
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-12
Jakość usług i bezpieczeństwo pacjenta w sektorze opieki zdrowotne
Agnieszka KISTER
nr katalogowy: 124117
10.15199/46.2019.12.2
jakość usług zdrowotnych
bezpieczeństwo pacjenta
błędy medyczne i administracyjne
zdarzenia niepożądane
quality of health services
patient safety
medical and administrative errors
undesirable occurrences
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-10
Jakość obsługi w kontaktach pacjent – personel szpitala
Agnieszka Bukowska- Piestrzyńska
nr katalogowy: 55045
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-8
Systemy jakości i bezpieczeństwa w jednostce sektora ochrony zdrowia
Patrycja GRUCA-WÓJTOWICZ
nr katalogowy: 46176
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-6
Przegląd wybranych metod pomiaru jakości usług
Wojciech SADKOWSKI
nr katalogowy: 126841
10.15199/46.2020.6.2
jakość usług
metoda
pomiar
zarządzanie jakością
service quality
method
measurement
quality management
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Pomiar satysfakcji w warunkach rozdzielenia funkcji płatnika i klienta na przykładzie jednostek ochrony zdrowia
Barbara Łopyta
Krzysztof Blachowski
nr katalogowy: 73779
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-8
Wskaźniki kształtujące jakość usług pocztowych
Bożena Skotnicka
nr katalogowy: 11537
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-4
Jakość opieki zdrowotnej
Justyna Grudziąż-Sękowska
nr katalogowy: 51039
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-25
Jakość usług
Magdalena Mikołajewska
nr katalogowy: 31861
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Rozmowa 11: O herbacianych drinkach...
nr katalogowy: 29153
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Herbaciane terroir: Watte
nr katalogowy: 27103
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-5
O herbacianych terroir
nr katalogowy: 25746
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Kolory herbaty - czarny
nr katalogowy: 25264
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Kolory herbaty - zielony
nr katalogowy: 24635
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Kolory herbaty - ulung
nr katalogowy: 23968
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Kolory herbaty - biały
nr katalogowy: 23301
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-7
Architektura obiektów ochrony zdrowia a jakość usług medycznych – na przykładzie lecznictwa psychiatrycznego
Beata ŁABUZ-ROSZAK
Jakub S. BIL
Piotr GORCZYCA
Marek ROSZAK
nr katalogowy: 114875
10.15199/48.2018.7.1
jakość usług medycznych
architektura obiektów ochrony zdrowia
lecznictwo psychiatryczne
quality of health services
architecture of health service buildings
psychiatric services
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-7-8
Jakość w procesie świadczenia usług wewnętrznych
Andrzej KŁOSOWSKI
nr katalogowy: 92675
10.15199/46.20157-8.8
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-3
Definicje jakości usług - różnice oraz ich przyczyny
Wiesław URBAN
nr katalogowy: 24942
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Wymiarowość jakości usług elektronicznych. Przegląd literatury światowej
Aleksander LOTKO
nr katalogowy: 116067
10.15199/48.2018.9.25
usługi elektroniczne
e-usługi
jakość
wymiarowość
obsługa klienta online
digital services
e-services
quality
dimensionality
online customer service
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Badanie jakości usług metodą SERVQUAL
Monika STOMA
nr katalogowy: 47633
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-3
Jakość usług medycznych
Adam RUDZEWICZ
nr katalogowy: 34138
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Test tajemniczego klienta
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 30201
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-8-9
EWOLUCJA POJĘCIA JAKOŚCI W ŚWIETLE NOWYCH ARCHITEKTUR SIECIOWYCH I MODELI ŚWIADCZENIA USŁUG
Marek Średniawa
Janusz Klink
nr katalogowy: 109490
10.15199/59.2017.8-9.29
jakość usług
model jakości
QoE
QoS.
quality model
QoE
QoS
service quality
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Jakość a satysfakcja - różnice i wzajemne relacje
Monika STOMA
nr katalogowy: 43971
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-10
Metoda Servqual w badaniach satysfakcji klientów usług ubezpieczeniowych
Justyna WITKOWSKA
nr katalogowy: 30881
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-2
Jakość usług transportowych a koncepcja SERVQUAL
Anna RODZEŃ
Monika STOMA
nr katalogowy: 118681
10.15199/46.2019.2.1
usługi transportowe
jakość usług
Servqual
transport services
quality of services
Servqual
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Niezgodności w usługach pielęgniarskich
Patrycja GRUCA-WÓJTOWICZ
Maria MIKA
nr katalogowy: 59478
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Woda butelkowana - i jej niektóre tajemnice
nr katalogowy: 45290
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Gwiazdki w UE
PIOTR DOMINIK
nr katalogowy: 34408
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-3
Jakość relacji pacjent - profesjonalista w sektorze usług medycznych
Iga Rudawska
nr katalogowy: 11448
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-12
Pomoc dla lekarzy i pacjentów
nr katalogowy: 91773
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-2
Doskonalenie usług administracyjnych
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 32951
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-2
Jakość usług ubezpieczeniowych
Joanna IWKO
nr katalogowy: 24332
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Jakość jest najważniejsza
nr katalogowy: 140140
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-6
Rola pacjenta w ocenie jakości usług medycznych
Bożena Skotnicka-Zasadzień
Dorota Glenc
nr katalogowy: 18167
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Jakość usług w sektorze publicznym a forma własności
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 43967
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-10
Jakość zapisów w umowach konsumenckich
Krzysztof Zymonik
nr katalogowy: 21923
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-2
Jakość obsługi jako kryterium segmentacji klientów banku
Mirosława Kaczmarek
nr katalogowy: 11434
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Relacje między postrzeganą jakością usług i satysfakcją klientów supermarketów
Grzegorz BIESOK
Jolanta WYRÓD-WRÓBEL
nr katalogowy: 113586
10.15199/48.2018.5.5
badania konsumenckie
model satysfakcji
postrzegana jakość usług
satysfakcja klienta
consumer research
satisfaction model
perceived service quality
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-8
Klient w organizacji zarządzanej przez jakość
nr katalogowy: 18144
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-6
Metody oceny wyników testów subiektywnych Quality of Experience
Lucjan Janowski
nr katalogowy: 106243
10.15199/59.2017.6.5
testy subiektywne
jakość postrzegana przez użytkownika
QoE
analiza danych
QoE
subjective testing
data analysis
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-4
JAKOŚĆ MIERZONA I ODCZUWANA: QoS vs. Qol
Małgorzata Langer
nr katalogowy: 90516
10.15199/59.2015.4.20
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Kompetencje auditora
Marzena BARYLUK
nr katalogowy: 32712
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-12
Relacje a jakość usług w magnetoterapii
Mira LISIECKA-BIEŁANOWICZ
Andrzej KRAWCZYK
Adam LUSAWA
Małgorzata FARNIK
nr katalogowy: 48801
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Ugotuj i schłodź!
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130934
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Inteligentna technologia
nr katalogowy: 31189
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Czynniki determinujące postrzeganą jakość usług lotniczych w opinii pokolenia Y i Z
Wiesław ŁUKASIŃSKI
Magdalena GÓRAK
nr katalogowy: 116068
10.15199/48.2018.9.26
jakość
konsument
jakość usług lotniczych
quality
consumer
quality of air services
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-11
Klient w organizacji zarządzanej przez jakość
nr katalogowy: 21951
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Metody oceny jakości tłuszczów stosowanych do smażenia
Anna Wątroba
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 50153
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Pomiar jakości usług medycznych z wykorzystaniem metody SERVQUAL
Roman LEWANDOWSKI
nr katalogowy: 38306
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Jakość mąki - bezustanne wyzwanie
Wojciech Górniak
nr katalogowy: 66741
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Wykorzystanie metody QFD do zarządzania jakością w usługach medycznych
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 67362
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Psychika pracownika
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 32378
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-22
JAKOŚĆ USŁUG NASZYM ATUTEM
nr katalogowy: 39088
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
OŚWIADCZENIA ZDROWOTNE I ŻYWIENIOWE
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 49447
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2021-1
Ericsson wprowadza 5G RAN Slicing, aby przyspieszyć rozwój biznesu 5G
nr katalogowy: 130336
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-3
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 125625
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-11
Model branżowej grupy zakupowej w przemyśle chemicznym
Grzegorz Zimon
nr katalogowy: 117194
10.15199/62.2018.11.3
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-5
Pomiary i modelowanie postrzeganej jakości (QoE) usług komunikacji multimedialnej za pomocą uogólnionego modelu liniowego (GLZ)
Lucjan JANOWSKI
Mikołaj LESZCZUK
Zdzisław PAPIR
nr katalogowy: 44675
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-11
Atrybuty jakościowe usług zapewnienia bezpieczeństwa pracy
Małgorzata LOTKO
Aleksander LOTKO
nr katalogowy: 94695
10.15199/46.2015.11.6
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-8
Model zarządzania jakością usług
Joanna DZIADKOWIEC
nr katalogowy: 29393
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2021-1
Ericsson wprowadza 5G RAN Slicing, aby przyspieszyć rozwój biznesu 5G
nr katalogowy: 130336
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-8
Proposal of a tool for the automatic estimation of quality of experience in MPEG-DASH scenarios
Jhonny ATEHORTUA
Wilmar Yesid CAMPO
Gabriel Elías CHANCHÍ
nr katalogowy: 138646
10.15199/48.2022.08.26
Adaptacyjna transmisja strumieniowa
MPEG-DASH
jakość doświadczeń
jakość usług.
Adaptive streaming
MPEG-DASH
quality of experience
quality of service.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-8
Proposal of a tool for the automatic estimation of quality of experience in MPEG-DASH scenarios
Jhonny ATEHORTUA
Wilmar Yesid CAMPO
Gabriel Elías CHANCHÍ
nr katalogowy: 138646
10.15199/48.2022.08.26
Adaptacyjna transmisja strumieniowa
MPEG-DASH
jakość doświadczeń
jakość usług.
Adaptive streaming
MPEG-DASH
quality of experience
quality of service.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-8
Proposal of a tool for the automatic estimation of quality of experience in MPEG-DASH scenarios
Jhonny ATEHORTUA
Wilmar Yesid CAMPO
Gabriel Elías CHANCHÍ
nr katalogowy: 138646
10.15199/48.2022.08.26
Adaptacyjna transmisja strumieniowa
MPEG-DASH
jakość doświadczeń
jakość usług.
Adaptive streaming
MPEG-DASH
quality of experience
quality of service.
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-11
JAKOŚĆ USŁUG W SIECIACH DEFINIOWANYCH PROGRAMOWO
Szymon Szczurek
nr katalogowy: 134714
10.15199/13.2021.11.2
Sieci Definiowane Programowo
monitorowanie ruchu sieciowego
jakość usług
Software Defined Networks
network traffic monitoring
quality of service QoS
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-1
Jakość usługi z perspektywy klienta
Marzena Baryluk
Beata Cytowska
Stefania Goździk
nr katalogowy: 56975
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-10
Badania jakościowe w ocenie usług transportowych w sferze cywilnej i wojskowej
Ewa DĘBICKA
Tomasz JAŁOWIEC
nr katalogowy: 101340
10.15199/47.2016.10.5
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-4
Pomiar jakości usług gastronomicznych świadczonych przez osoby z niepełnosprawnościami - prezentacja kwestionariusza Kano
Marta TUTKO
Magdalena POKRZYWA
nr katalogowy: 119883
10.15199/46.2019.4.2
DINESERV
SERVQUAL
Kano
jakość usług
usługi gastronomiczne
osoby z niepełnosprawnościami
DINESERV
SERVQUAL
Kano
service quality
catering services
people with disabilities
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Wpływ certyfikowanych systemów zarządzania na kształtowanie jakości usług transportowych żywności
Milena BOJANOWSKA
Nikola BARANOWSKA
nr katalogowy: 116050
10.15199/48.2018.9.9
bezpieczeństwo żywności
doskonalenie usług transportowych
jakość usług logistycznych
łańcuch chłodniczy
transport towarów szybko psujących się
food safety
improvement of transportation services
quality of logistic services
cold chain
perishable goods transport
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-21
Zrozumieć i stosować
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 30484
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-4
Zakład Ceramiki Budowlanej OWCZARY stawia na jakość usług i produktów
Ewelina Kowałko
nr katalogowy: 67270
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-2
Etyczne problemy zarządzania jakością
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 24327
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Jakość bezpieczeństwa pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143175
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Jakość bezpieczeństwa pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143175
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-2
Wizerunek firmy na rynku usług pogrzebowych
Radosław Wolniak
Bożena Walicka - Górczak
nr katalogowy: 65692
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-3
VARIA
Anna Farion
Monika Partyka
Małgorzata Biarda
Dorota Dudkiewicz
Agnieszka Hundert
Hubert Prochera
nr katalogowy: 143995
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Jakość usług w horyzoncie aksjologicznym
Kazimierz Rogoziński
nr katalogowy: 11414
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Jakość usług w horyzoncie aksjologicznym
Kazimierz Rogoziński
nr katalogowy: 11414
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-11
Wybrane zagadnienia oceny jakości środków transportu samochodowego
Andrzej ŚWIDERSKI
nr katalogowy: 102119
10.15199/47.2016.11.1
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-6
Satysfakcja klienta z usług medycznych świadczonych w publicznej jednostce ochrony zdrowia
Urszula BALON
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 146597
10.15199/46.2023.6.2
satysfakcja pacjenta
PASAT
EUROPAP
MUSA
patient satisfaction
PASAT
EUROPAP
MUSA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-4
O pomiarach jakości sieci IP
Sławomir KUKLIŃSKI
Michał ŁOPACKI
nr katalogowy: 25486
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Ważna decyzja
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18607
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Porządek musi być
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11873
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Zmywanie na błysk
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4329
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Porządek musi być
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11873
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-9
Systemy zarządzania jakością w przemyśle spożywczym (1)
G. Morkis
nr katalogowy: 20533
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Determinanty jakości
nr katalogowy: 124874
gastronomia
jakość usług
czynniki determinujące jakość
food service
quality of service
factors determining the quality
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
Model jakości usług logistycznych według koncepcji SERVQUAL
Agnieszka DUDZIAK
Monika STOMA
nr katalogowy: 96839
10.15199/47.2016.2.1
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-8
Jakość połączeń kluczem do lepszej obsługi gości EURO 2012
nr katalogowy: 70188
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-10
Co nowego w Klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 21932
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-10
Jakość usług edukacyjnych z perspektywy klienta
Paweł Zeller
nr katalogowy: 3598
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-1
Dlaczego nagradzać jakość ? - rola przywódcy w doskonaleniu zarządzania jakością
Mirosław Recha
nr katalogowy: 103337
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Determinanty jakości (cz. II)
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 128544
gastronomia
jakość usług
czynniki determinujące jakość
food service
quality of service
factors determining the quality
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Determinanty jakości (cz. II)
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 128544
gastronomia
jakość usług
czynniki determinujące jakość
food service
quality of service
factors determining the quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne aktualny stan prawny
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 57025
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Zmywanie na błysk(I) Maszyny do mycia naczyń
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4270
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-1
Pomiary szybkości transferu danych w sieciach operatorów komórkowych
Piotr ŁUBKOWSKI
Dariusz LASKOWSKI
nr katalogowy: 95989
10.15199/48.2016.01.03
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
VARIA
nr katalogowy: 40668
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-7
Naprawić szkolenia
Krzysztof Mariankowski
nr katalogowy: 233
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Controlling kosztów jakości w podmiocie leczniczym
Urszula Sulowska- Banaś
nr katalogowy: 86469
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2014-10
Priorytety rozwoju usług e-administracji w nowej perspektywie finansowej
Wojciech Michalski
nr katalogowy: 87166
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Ugotuj i schłodź!
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130934
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-4
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 82640
AUTO MOTO SERWIS 2020-7
Standardy jakości – czy w praktyce ma to sens?
Wojciech Komorowski
nr katalogowy: 135597
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Znowelizowana Ustawa o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia
Elżbieta Staszewska
nr katalogowy: 4729
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Marketingowa istota jakości usług
Andrzej Kłosowski
nr katalogowy: 73777
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-12
Jakość usług edukacyjnych w zakresie nauczania języków obcych a lojalność klientów. Analiza z wykorzystaniem modeli regresji wielorakiej
Małgorzata LOTKO
nr katalogowy: 117603
10.15199/48.2018.12.1
usługa
jakość
lojalność
service
quality
loyalty
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-7
W Zespole Szkół Skórzano-Odzieżowych, Stylizacji i Usług w Radomiu Konkurs MOJA TOREBKA
nr katalogowy: 85746
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-2
Wykaz wybranych aktów prawnych dotyczących produkcji żywności
nr katalogowy: 12583
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-1
Poradnik ochrony przeciwpożarowej (cz. 24) Wentylacja i klimatyzacja
Krzysztof T. Kociołek
nr katalogowy: 124512
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-12
Znowelizowana ustawa o warunkach zdrowotnych żywności już obowiązuje
Roman Jurga
nr katalogowy: 14183
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2014-8-9
Jakość usług multimedialnych w zastosowaniach użytkowych
Mikołaj Leszczuk
nr katalogowy: 87152
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2018-10
Metodyka badania jakości VoIP w sieciach heterogenicznych
PIOTR ŁUBKOWSKI
nr katalogowy: 116698
10.15199/13.2018.10.10
VoIP
jakość usług
sieci heterogeniczne
VoIP
quality of service
heterogeneous networks
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-7-8
Technologie informacyjnotelekomunikacyjne w obszarze usług
Barbara OLBRYCH
nr katalogowy: 69434
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-3
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 112644
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Zarządzanie procesami zlecanymi na zewnątrz
Antoni KLENIEWSKI
nr katalogowy: 47637
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-3
Zawsze staramy się iść o krok dalej
nr katalogowy: 125353
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-1
Zmiana ustawy o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia - nowe uregulowania prawne w zakresie HACCP
Roman Jurga
nr katalogowy: 6225
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-11
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 110435
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-7
Konkurs kaletniczy
nr katalogowy: 78165
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Jakość w kawiarni. Może z TQM?
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 70292
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2010-4
Badanie jakości sygnałów i usług
nr katalogowy: 51306
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-2
Nauczanie w szkole wyższej i jego jakość
Seweryn CICHOŃ
nr katalogowy: 56785
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-3
VARIA
Anna Farion
Monika Partyka
Małgorzata Biarda
Dorota Dudkiewicz
Agnieszka Hundert
Hubert Prochera
nr katalogowy: 143995
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-7
Model funkcjonowania
Anna RYCHŁY-LIPIŃSKA
nr katalogowy: 37154
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Integracja wybranych norm, standardów i wymagań w Zintegrowany System Zarządzania Szpitalem
Barbara Łopyta
nr katalogowy: 53612
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-1
Wybrane koncepcje zarządzania jakością
Anita Fajczak- Kowalska
nr katalogowy: 81987
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-5
Nie będzie łatwiej, będzie lepiej
Edmund Szot
nr katalogowy: 26234
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Niektóre uwagi o zmianach w ustawie o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia, dokonanych ustawą z 30 X 2003 r.(III)
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 4112
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
Wspólnotowy rejestr oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 43857
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-4
Jakość usług przewozowych
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 83452
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-3
Skutki niskiej ceny usług dekarskich
Krzysztof Patoka
nr katalogowy: 104551
10.15199/33.2017.03.18
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2023-4
SKORELOWANIE METRYK QoS DLA USŁUGI PRZEGLĄDANIA STRON INTERNETOWYCH W SIECIACH MOBILNYCH LTE
Dariusz Zmysłowski
Jan M. Kelner
nr katalogowy: 144717
10.15199/59.2023.4.9
jakość usług
LTE
przeglądanie sieci
RSRP
sieci mobilne
SINR
LTE
mobile networks
quality of service (QoS)
RSRP
SINR
web browsing
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Luka jakościowa jako narzędzie określania preferencji pasażerów w zakresie jakości przewozów środkami transportu zbiorowego
Leszek BYLINKO
nr katalogowy: 113584
10.15199/48.2018.5.3
jakość usług
transport publiczny
luka jakościowa
quality of services
public transport
quality gap
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-5-6
BAQ Jakość - istotnym elementem sukcesu
nr katalogowy: 33722
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-7
Poligrafia 2009 - nie ilość, lecz jakość
nr katalogowy: 45924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-5-6
Hotelarstwo po pandemii
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 126743
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-2
Reklamacje produktów lub usług w branży płytek ceramicznych w świetle znowelizowanych przepisów Kodeksu cywilnego
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 91577
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Niektóre uwagi o zmianach w ustawie o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia, dokonanych ustawą z 30 X 2003 r.
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 4033
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-3
Opinie o książce dr n. ekon. Miry Lisieckiej-Biełanowicz pt. "Zarządzanie jakością relacji w organizacjach ochrony zdrowia" Warszawski Uniwersytet Medyczny, Wydawnictwo Difin, Warszawa, 2016, stron 172
nr katalogowy: 104595
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Gość niezadowolony
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 29158
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-3
Znaczenie wzorcowania przyrządów pomiarowych i porównań międzylaboratoryjnych dla przedsiębiorców
nr katalogowy: 24671
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-1
Jakość usług w transporcie lotniczym - rozważania teoretyczne
Monika STOMA
Agnieszka DUDZIAK
nr katalogowy: 111608
10.15199/48.2018.1.4
jakość usług
Servqual
transport lotniczy
rynek usług lotniczych
quality of services
Servqual
air transport
air services market
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-10
Jakość usług instytucji sektora publicznego
Marzena Baryluk
Magdalena Orłowska
nr katalogowy: 62940
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Hotele w Interlaken w opinii gości
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 145015
jakość usług hotelarskich
opinie gości
produkt turystyczny
quality of hotel services
guest reviews
tourist product
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-11
Ocena jakości logistyki usług i jej egzemplifikacja
Joanna PIORUNOWSKA-KOKOSZKO*
nr katalogowy: 129186
10.15199/46.2020.11.2
proces usługowy
logistyka usług
jakość
services process
logistics in services
quality
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Niektóre uwagi o aktach wykonawczych do ustawy z 11 V 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia po jej zmianie dokonanej ustawą z 30 X 2003 r.
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 4158
CHŁODNICTWO 2010-7
Wpływ czynników higienicznych oraz toksycznych na kształtowanie wartości odżywczych i zdrowotnych produktów mięsnych
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 53040
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-2-3
Modele oceny jakości usługi
Agnieszka Olesiak
nr katalogowy: 49555
AUTO MOTO SERWIS 2020-7
Standardy jakości – czy w praktyce ma to sens?
Wojciech Komorowski
nr katalogowy: 135597
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
ANALIZA JAKOŚCI SZYFROWANEJ KOMUNIKACJI VOIP W GRANICZNYCH WARUNKACH CZUŁOŚCI ODBIORNIKA RADIOWEGO
Rafał Polak
Jarosław Wojtuń
Piotr Łubkowski
nr katalogowy: 138948
10.15199/59.2022.4.25
testowanie jakości VoIP
szyfrowanie SCIP
szerokopasmowa transmisja radiowa.
voice quality testing
SCIP encryption
wide-band radio communication.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Sander Gourmet to gwarancja jakości
Arkadiusz Krzywiński
nr katalogowy: 33031
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-23
Jakość usług aptek internetowych
Małgorzata Zalewska-Traczyk
Jan Bagiński
nr katalogowy: 39753
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-6
Jakość w sektorze przypraw
nr katalogowy: 36090
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-2
System jakości w laboratorium
Dariusz Nowak
nr katalogowy: 24119
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2002-9
INFORMACJE Z PRZEMYSŁU CHEMICZNEGO
nr katalogowy: 28441
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2015-3
Konferencje, Targi
nr katalogowy: 90105
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-3
Badania korozyjne – Laboratorium Pomiarowe Agencji Anticorr Gdańsk
nr katalogowy: 136736
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
Klient - nasz Pan
Ewa Czarniecka
nr katalogowy: 67382
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Zasady stosowania oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych dotyczących produktów spożywczych – nowe regulacje Wspólnoty Europejskiej (cz. II) - OŚWIADCZENIA ŻYWIENIOWE I WARUNKI ICH STOSOWANIA
Janusz Ciok
nr katalogowy: 27049
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-3
COMMON ASSESSMENT FRAMEWORK (CAF)
Elżbieta Skrzypek
Bartłomiej Suchodolski
nr katalogowy: 50324
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Jakość na urlopie
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 80321
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-23
ISO na ratunek
Irena Fober
nr katalogowy: 56734
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2020-7-8
JAKOŚĆ USŁUG W ARCHITEKTURZE SIECI ASON/GMPLS A MECHANIZMY REZERWACJI ZASOBÓW
Arkadiusz Dumin
Sylwester Kaczmarek
Magdalena Młynarczuk
nr katalogowy: 128932
10.15199/59.2020.7-8.26
ASON
GMPLS
mechanizmy rezerwacji zasobów
jakość usług
ASON
GMPLS
resource reservation mechanisms
quality of service
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2020-7-8
JAKOŚĆ USŁUG W ARCHITEKTURZE SIECI ASON/GMPLS A MECHANIZMY REZERWACJI ZASOBÓW
Arkadiusz Dumin
Sylwester Kaczmarek
Magdalena Młynarczuk
nr katalogowy: 128932
10.15199/59.2020.7-8.26
ASON
GMPLS
mechanizmy rezerwacji zasobów
jakość usług
ASON
GMPLS
resource reservation mechanisms
quality of service
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Prawo konsumenta do informacji w usługach turystycznych
Krzysztof Zymonik
nr katalogowy: 62219
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Ocena konsumencka usług telefonii komórkowej w Polsce – perspektywa konsumenta
Paweł KARASZEWICZ
Katarzyna SZCZEPAŃSKA
nr katalogowy: 136444
10.15199/46.2022.1.3
usługi
jakość
badanie jakości usług
telefonia mobilna
services
quality
service quality research
mobile telephony
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Ocena konsumencka usług telefonii komórkowej w Polsce – perspektywa konsumenta
Paweł KARASZEWICZ
Katarzyna SZCZEPAŃSKA
nr katalogowy: 136444
10.15199/46.2022.1.3
usługi
jakość
badanie jakości usług
telefonia mobilna
services
quality
service quality research
mobile telephony
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Ocena konsumencka usług telefonii komórkowej w Polsce – perspektywa konsumenta
Paweł KARASZEWICZ
Katarzyna SZCZEPAŃSKA
nr katalogowy: 136444
10.15199/46.2022.1.3
usługi
jakość
badanie jakości usług
telefonia mobilna
services
quality
service quality research
mobile telephony
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-1
Wykorzystanie metod i narzędzi zarządzania jakością usług w podmiotach leczniczych. Analiza przypadków
Mira LISIECKA-BIEŁANOWICZ
Tomasz PAPAJ
Ewa CZYŻ-GWIAZDA
nr katalogowy: 118175
10.15199/46.2019.1.5
system ochrony zdrowia
metody i narzędzia
zarządzanie jakością
szpitale
healthcare system
quality methods and tools
quality management
hospitals
AURA 2019-9
Ekonomiczne i zdrowotne koszty niskiej jakości powietrza - sytuacja w Polsce
Monika Załuska
nr katalogowy: 122132
pył zawieszony
zanieczyszczenie powietrza
smog
jakość powietrza
zdrowie
ekonomia
particulate matter
air pollution
smog
air quality
health
economy
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-10
Rodzaje dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawców zagranicznych
Marcin Melon
nr katalogowy: 38895
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-1
Co nowego w klubie - Rozwój działalności klubu poprzez aktywizowanie działań Sekcji i Komisji
nr katalogowy: 23276
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-3
Jak oswoić remont w łazience
Magdalena Orczykowska
nr katalogowy: 86326
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-2
informacje > z życia stowarzyszeń
nr katalogowy: 74512
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Relacja z XVi konferencji naukowej „Problematyka normalizacji, jakości i kodyfikacji w aspekcie integracji z NATO i Unią Europejską. Jakość – problemy i rozwiązania”
nr katalogowy: 140134
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-8-9
IMPLEMENTACJA I TESTOWANIE MOBILNEJ APLIKACJI DO ZOBRAZOWANIA PRZEPUSTOWOŚCI W SIECIACH 2G/3G/4G
Agata Białkowska
Piotr Łubkowski
nr katalogowy: 93806
10.15199/59.2015.8-9.98
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-4
Jakość a cena Wyzwania dla branży spożywczej
nr katalogowy: 51255
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-23
Przestrzeń pełna energii w zgodzie z jakością
Elżbieta Sikora
nr katalogowy: 48477
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2019-7
OCENA WPŁYWU SZYFROWANIA NA JAKOŚĆ USŁUGI VOIP W SIECI HETEROGENICZNEJ
Piotr Łubkowski
Tomasz Mazewski
nr katalogowy: 121112
10.15199/59.2019.7.6
VoIP QoS
szyfrowanie mowy
metodyka testowania.
VoIP QoS
voice encryption
testing methodology.
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Usługi logistyczne w Polsce oraz zakres ich stosowania w przemyśle spożywczym
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 63865
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Jakość bezpieczeństwa pracy
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143175
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
Wykaz ważniejszych artykułów opublikowanych w 2011 roku
nr katalogowy: 65129
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2007-10
Interoperacyjność sieci z dostępem nomadycznym oraz warunki mające wpływ na jakość świadczenia usług w tych sieciach
Wojciech Michalski
nr katalogowy: 30770
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-4
AKTUALNOŚCI
nr katalogowy: 75906
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-7-8
Doświadczenia z wdrożenia rachunku kosztów jakości w szpitalu
Urszula SULOWSKA-BANAŚ
nr katalogowy: 92674
10.15199/46.2015.7-8.7
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2018-2-3
Zwiększanie zasięgu szerokopasmowej komunikacji morskiej z wykorzystaniem heterogenicznego systemu transmisji wieloskokowej
Krzysztof GIERŁOWSKI
nr katalogowy: 112649
10.15199/59.2018.2-3.4
sieć bezprzewodowa
sieć mesh
samoorganizacja
transmisja wieloskokowa
wireless network
wireless mesh
self-organizing
multihop
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
AAK Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
nr katalogowy: 79478
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
System kontroli jakości usług biegłego rewidenta na tle innych zawodów regulowanych
Radosław GUMUŁKA
nr katalogowy: 96841
10.15199/47.2016.2.3
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-8-9
MOBILE MPLS-TP - WSPARCIE MOBILNOŚCI URZĄDZEŃ KOŃCOWYCH Z WYKORZYSTANIEM KANAŁÓW OAM
Marcin Pijanka
Grzegorz Różański
nr katalogowy: 93744
10.15199/59.2015.8-9.35
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-11
Wybieramy zmywarkę
nr katalogowy: 123641
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-9
Pod paragrafem, czyli prawo na co dzień
Alicja Meusz
nr katalogowy: 139405
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH